Dva para horoskopskih znakova koja moraju kad-tad završiti zajedno

Zemlja broji milijarde stanovnika. A mi brojimo sekunde do poruke, od jedne jedine osobe, koja nikako da dođe. Šta ti je sudbina.

Prije ili kasnije ova dva znaka će se rastopiti u divljoj požudi.

Ribe i Djevica

Ribama je sve opušteno kao da žive u svijetu u kojem nema briga. One su rođeni optimisti, a po pitanju ljubavi i seksa prilično nezasitni. Rijetki među njima imaju moralnih zadrški, pa ćete često sresti osobu u znaku Ribe koja je po pitanju seksa vrlo liberalna.

S druge strane, Djevica je mali “diktator” koji voli da se zna kada je vrijeme za zezanje a kada za ozbiljne stvari. Nezgodno je što taj model primjenjuju i u seksu. Kada se spoji s Ribom, Djevica dobiva vjetar u leđa i njezine osobine se udvostručuju, a u kombinaciji s ovim nezasitnim seksualnim mađioničarima neminovno ostvaruju fatalnu kombinaciju. Mogu se i jedni i drugi opirati i tvrditi da svoj emotivni život racionalno vode i kontroliraju, ali ovu vezu neće moći izbjeći.

Prije ili kasnije ova dva znaka će se rastopiti u divljoj požudi.

Strijelac i Blizanac

Ova dva znaka se pretjerano privlače i tu nema dileme. Njihova kompatibilnost mogla bi se opisati samo kao karmička, jer njihovi senzibiliteti i skrivene želje savršeno nadopunjuju jedna drugu.

Strijelci, ionako divljih hormona, kemijski reagiraju na prisutnost Blizanaca i njihov utjecaj na psihu se povećava i preuzima kontrolu nad ovim racionalnim znakom. Libido, emocije, želja i psihička ovisnost o Blizancima je neminovna. Potrebno je samo smjestiti ih u istu sobu i iskre počinju frcati.

Blizanci s druge strane, svjesno ipak više vole Jarčeve, ali ni oni tu mnogo ne odlučuju. Po pitanju spoja sa Strijelcima, ovu problematiku ipak češće rješavaju njihove genitalije nego mozak. Njihove intimne seanse mogu biti maratonske, a izjave nježnosti u javnosti pretjerane i nepodnošljive.

Izvor: cosmopolitan.hr

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.