Erotski astro-portret: Za kakvim seksom žudi žena Ovan, a šta je potrebno Lavici

Dame su prijatelju, đavoli sa kostimom anđela. Ispod. U dubini tkiva. Čuvaju zarobljene strasti, ludorije, mahnite želje. Neotkrivene i sramežljive. I sve to skrivaju za muškarca. Što će ih skinuti svojom posebnošću. Predivni đavoli.

Erotski portreti koje vam predstavljamo rasvetljavaju samu esenciju svakog od 12 znakova Zodijaka. Ta esencija se u realnim životnim okolnostima nikada ne ostvaruje u potpunosti jer je modifikuju vreme i društvo, kućno vaspitanje, kao i razne druge okolnosti čijeg uticaja nismo uvek svesni.

Ipak, raspored zvezda u trenutku rođenja duboko određuje naše seksualno i emotivno biće. Ta bit zauvek živi negde duboko u nama i rezonira u svim životnim dobima i relacijama. Ona može da menja oblike nabolje i nagore, ali samo u određenoj amplitudi.
Mnogo toga, srećom, može da se popravi i razvije radom na sebi, ali bazični kvalitet našeg doživljaja erotike, seksa i ljubavi ostaje zauvek baš ovakav kakvim vam ga predstavljamo.

Odaberite znak:

Ovan

Žena

Ovnovi lakše komuniciraju rečima nego osećanjima. Svoje kulturno držanje prenose u spavaću sobu iako joj romantično okruženje nikada neće doneti potpuno zadovoljstvo. Na nesvesnom nivou žudi za grubim seksom, ali privlači delikatne muškarce koji je nikada neće do kraja usrećiti.

Savet: Radite na spontanosti

Muškarac

Muškarac Ovan je vojnik u ljubavi. Živi da bi osvajao, ne da bi voleo. Najbolje se oseća pored nesigurnih žena. Uživa da oslobađa partnerku kompleksa.

Savet: Budite verni ženi s kojom živite.

Bik

Žena

Za ženu Bika seks je kao gozba: traje dugo, uživa se natenane u svakoj fazi, uzbuđenje traje po nekoliko dana. Ona bira kome će otkriti bezdan svojih strasti, prema ostalima je hladna, čak surova.

Savet: Budite manje oholi.

Muškarac

Muškarac Bik čvrsto veruje u sopstveno muško dostojanstvo. Ne dokazuje se dominantnošću, moći ili agresijom. Retko se zaljubljuje, ali u svakom kontaktu daje maksimum. Nikad iza sebe ne ostavlja unesrećenu ženu.

Savet: Ostanite takvi.

Blizanci

Žena

Neutoljiva glad za potvrdom ženstvenosti tera ženu Blizanca da stalno menja partnere, a očajnička potraga za srećom može da je uništi. Ako pronađe svoj ideal, biće srećna.

Savet: Jačajte  samopouzdanje.

Muškarac

Muškarac Blizanac u seksu lako i brzo postiže zadovoljstvo, dok mu je seks u kom granice razuma nestaju stran. Nije sklon prevarama, posvećen je kući i dobar je domaćin.

Savet: Odreknite se iluzija.

Rak

Žena

Erogene zone su joj grudi, donji deo leđa i potiljak. Muškarce tretira kao objekte, u krevetu je agresivna, lako se uzbuđuje i voli da vodi.

Savet: Odreknite se perfekcionizma, bićete mnogo srećniji.

Muškarac

Muškarac Rak smatra da žena mora da zasluži njegovu pažnju. Kod partnerke izaziva osećaj nemoći
tako što joj stavlja do znanja da nikada neće moći da ga osvoji do kraja.

Savet: Ne budite tako arogantni.

Lav

Žena

Ključ njene individualnosti je u disproporciji između seksualnosti koju oseća i seksualnosti koju ispoljava: prva je nerazvijena i slaba, druga agresivna. Muška pažnja godi njenoj sujeti, a igra zavođenja je zabavlja, mada ona ne shvata njen pravi smisao. Žena Lav ne oseća strastvenu želju, ali voli seks i lako postiže zadovoljstvo.

Savet: Oživite kontakt sa telom.

Muškarac

Potreba za spoljnom afirmacijom glavna je odlika muškarca Lava. Voli da osvoji što veći broj partnerki, da doživi što više orgazama, da to priredi i ženi. Cilj mu je potvrda fizičkog dostojanstva.

Savet: Savladajte sujetu.

Devica

Žena

Žena Devica pripada samo jednom muškarcu i sposobna je da u sebi pomiri uloge ljubavnice, majke i domaćice. Seks obožava, a emocije joj nisu u suprotnosti s razumom. Prevaru ne razume i osuđuje.

Savet: Ne treba vam savet, savršeni ste.

Muškarac

Muškarac Devica u ranoj mladosti sklon je platonskoj ljubavi i tek oko 40. otkrivaraskoš seksualnih
epifanija.

Savet: Ne žalite za izgubljenim vremenom.

Vaga

Žena

Žena Vaga žrtva je kontradiktornih sila. Kao izrazito čulna, snažno  živa u telesnim strastima, ali je razum sputava da se do kraja prepusti.
Njen superego ne odobrava toliki hedonizam. Stidljiva je.

Savet: Opustite se!

Muškarac

Niko kao muškarac Vaga nema tako ogromne seksualne potencijale, a tako male realne šanse da ih
ostvari.

Savet: Više poštujte žene.

Škorpija

Žena

Uvek verna sebi, nezavisna od etičkih i društvenih normi, lako zadovoljava svoje seksualne apetite. Seks za nju ima status kulta. Ona je erotski virtuoz.

Savet: I da ima saveta, ne bi ga poslušala.

Muškarac

Snažnog seksualnog temperamenta, muškarac Škorpija se ne plaši impotencije, ali se plaši  dominantnih žena.

Savet: Jačajte samopouzdanje.

Strelac

Žena

Žene Strelčevi pune su životne radosti. Vladaju velikim seksualnim moćima i bujnom erotskom fantazijom. Verne su, mada zbog komunikativnosti i radoznalosti mogu postati žrtvom iskušenja.
Seks je za njih spektakl, a vole ga koliko i Škorpije.

Savet: Birajte sebi ravnog.

Muškarac

Hedonista po prirodi, obožava dobru hranu, muziku, društvo. Najviše od svega voli žene. Kao ljubavnik je najbolji na svetu, kao muž – najgori. U krevetu je nezasit.

Savet: Pazite na tuđa osećanja.

Jarac

Žena

Žene Jarčevi ne umeju da odvoje seks od ljubavi i spavaju samo s muškarcima u koje su zaljubljene.
U seksu dostižu nivoe uživanja koje većina ljudi ne može da zamisli.

Savet: Naučite da upravljate osećanjima.

Muškarac

Jarac najviše u životu ceni telesna zadovoljstva. Kad se emotivno veže za neku ženu, druge ne postoje.

Savet: Živite u skladu sa sobom.

Vodolija

Žena

Žena Vodolija seks u braku doživljava kao ritual neodvojiv od noći i spavaće sobe. Od nje nećete dobiti seks na podu, u liftu ili u kadi. Ona se umije, obuče, namiriše i legne u krevet u kom treba da je čeka muž.

Savet: Budite prijemčljiviji za eksperimente.

Muškarac

Smatra seks mladalačkom greškom, koja se prevazilazi odrastanjem. Smisao nalazi u radu, brizi o kući, deci, sigurnosti… Nije čudo da kraj sebe ima nezadovoljnu ženu.

Savet: Otvorite oči! Živnite!

Ribe

Žena

Žene Ribe dele se na dva tipa: prvi karakteriše blag temperament i sposobnost građenja stabilnih, srećnih, dugovečnih veza; drugi tip privlače strastveni i neobični muškarci. Međutim, strah ih sputava da se upuste.

Savet: Pobedite inhibicije.

Muškarac

Muškarci Ribe pružaju ljubavnicama trenutke nezaboravnog sladostrašća. Žene ih obožavaju i ne zaboravljaju, ali su oni u dubini duše usamljeni. To je tako zato što su jako introvertni.

Savet: Pustite druge da vam priđu.

Izvor: zena.blic.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.