5 najfatalnijih žena u horoskopu

Znam da sam ponekad nemoguća, ali ostani. Ispod te maske krije se krhka djevojčica kojoj samo treba neko da je voli.

Ljepota, seksipil i magnetna privlačnost! Dame u ovim horoskopskim znakovima bez sumnje su najveće zavodnice…

Ovan

Ovnovi su sportske građe, djeluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici upoznati markantnu crnku, tamnoputu ljepoticu svijetlih očiju ili naizgled sasvim obično rečeno, prelijepu brinetu savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudit će se da svaki dodir ove ljepotice zauvijek ostane duboko urezan u vašem sjećanju.

Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plijene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom divno isklesanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole se oblačiti moderno i uređivati se, a ponekad u tome i uživaju. Lavicama možemo pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna ljepota i šarm nikada ne prestaju diviti muškarce. Ako mislite da je ovdje riječ o prosječnoj ljepoti, prevarili ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer, pored spomenute ljepote, njihov stil oblačenja i života rijetko je klišej.

Škorpion

Čak i kad su mršave, Škorpioni su prilično jake građe. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, nerijetko krase ove ljepotice. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelijepu smeđu i gustu kosu. Škorpioni se vole uređivati, ali njihov istančan ukus nikada neće dopustiti da u tome i podbace. Kad vas osvoji, Škorpion će svoj otrov servirati tako da ćete ga popiti s užitkom. Njihova ljepota je uvijek iznad prosjeka, a pored muškaraca obožavaju ih i djeca. Onaj kojeg Škorpion iskreno zavoli, pravi je sretnik.

Strijelac

Djevojke u znaku Strijelca najzgodnije su u cijelom horoskopu. Prosječne visine, sportske građe, ove ljepotice kao da imaju prirodan talent za isticanje. Često lijepog i pomalo duguljastog lica, visokog čela i izraženih svijetlih očiju. Vole se oblačiti sportski i jednostavno, ali neće podbaciti onda kad se od njih očekuje pojava u punom sjaju. One će to napraviti na pravi način i s odmjerenom dozom lucidnosti. Uvijek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju. Kad su u provodu, neće vam puno trebati da ih primijetite u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja najviše onda kad se dobro osjećaju.

Vodenjak

Otrov se drži u malim bočicama. Vodenjaci su obično srednje visine ili niske. Imaju prelijepo zaobljeno lice i svjetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali lijepo oblikovane noge. Oči su im nježne, a pogled bistar i iskren. Imaju lijepe i meke, krupne usne. Vodenjaci ne pridaju prevelik značaj odjeći, jer znaju da odjeća neće biti važna kad odluče osvojiti svojeg izabranika. Vodenjaci su često prirodno obdareni ženskim atributima i ostavljaju suprotni spol bez daha.

Izvor: Cosmopolitan.hr

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.