Koje su to skrivene želje svakog horoskopskog znaka

Mnoge stvari bi se desile da ste samo naglas rekli šta želite.

Evo koje su to skrivene želje svakog horoskopskog znaka…

Odaberite znak:

Ovan

Ovan želi da bude lider i postigne velike stvari u životu. Ovan je rođeni vođa koji sanja velike stvari.

Bik

Bik želi sigurnost i bezbednost u svim oblastima svog života. Bik žudi za sigurnošću u velikom stilu i traži je u svim oblastima svog života.

Blizanci

Blizanci žele različite stvari, nova iskustva i da nauče nešto novo. Blizanci imaju žeđ za znanjem koja nikada u potpunosti nije zadovoljena i oni ne padaju na prve udarce, već pokušavaju nešto novo.

Rak

Rak želi da se oseća emotivno, romantično i finansijski slobodno. Prava sloboda je uvek na umu, a Raka ništa neće zaustaviti sve dok oni to ne postignu.

Lav

Lav želi poštovanje i pohvale. Stalno. Lav želi da bude uspešan u svim oblastima svog života.

Devica

Device su opsednute ljubavlju i žele je kao lek. One šire i dobijaju ljubav svuda gde idu.

Vaga

Vaga želi balans i jasnoću. Vage ne žele ništa više od prave jasnoće i ravnoteže u životu. Kada je sve u savršenoj ravnoteži za Vage je to suština života.

Škorpija

Škorpija želi da stigne do vrha i da pobedi sve. Škorpija je izuzetno odlučan i ne odustaje od izazova. Oni vole da dokažu da su svi ostali u krivu i da su uspeli tamo gde niko drugi nije.

Strelac

Strelac sanja da pravi inovacije i promene u svetu. Strelčevi se ne plaše da probaju nove stvari i pokušaće da prave inovacije i promene u svetu koje utiču na mnoge sfere živote.

Jarac

Jarac želi divljenje od svojih prijatelja i porodice. Jarčevi imaju jaku želju za divljenjem i pohvalama za svoja dostignuća od porodice i prijatelja.

Vodolija

Vodolija ima jaku želju da se izdvaja iz gomile i bude priznata za to. Vodolija mrzi da se “uklopi” i ima skrivenu želju da se ističe i da bude pohvaljena za to.

Ribe

Ribe ne žele ništa više nego da svoje često lude, a ponekad genijalne ideje iz snova pretvore u stvarnosti.

Izvor: zenskimagazin.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.