Ako vam je suparnica Ovan ili Škorpija, bolje potražite novog dečka

Ono što čuješ ne mora biti tačno, ali ono što vidiš uvijek je istina.

Druga žena se nameračila na vašeg muškarca! A kako najlakše da se izborite sa njom, otkrivaju Slavomir Kovač i Ivana Milošević, astrolozi agencije „Astrosolaris“.

Od toga u kom je znaku rođena vaša suparnica ne zavisi samo njeno ponašanje nego i to koliko je ozbiljna u svojim namerama i dokle je spremna da ide. Zato, pre nego što napadnete muža ili dečka, pre nego što raskinete ili uradite bilo šta zbog čega posle možete da se kajete, saznajte kad je ona rođena. Biće vam lakše kad budete znali s kim imate posla i kakav odbrambeni plan treba da napravite.

Odaberite znak:

Ovan

Ona je skandal majstor

E ove žene su pravi lovci! Ta će uraditi sve da vam ga otme, samo ako je rešila. Ipak, i za nju ima leka. Treba je isprovocirati i onda će pokazati svoje najlošije strane.

Kad je ljuta i besna, odnosno u afektu, ona pravi skandale, ponaša se drsko, nema samokontrolu… Takvim ponašanjem ona plaši i odbija muškarca. I kada vaš partner vidi kakva je to žena, sam će se vratiti, pod uslovom da vi to i dalje želite!

Bik

Prezahtevna je

Lepa, negovana, ženstvena, ona prosto privlači muškarce. I ume da čeka pravi trenutak za zavođenje. Ipak, ona ne želi da ostane samo ljubavnica.

Zahtevna je, traži sve više i više i želi da se on razvede.

Pored toga, nije imuna na novac, pa će i u tom smislu vremenom biti sve veće opterećenje.

Ako želite da umanjite njene šanse, dobar način za to je zatvaranje svih finansijskih ventila.

Blizanci

Nije uporna

Ako imate posla sa suparnicom Blizancem, ne morate mnogo da brinete. One nisu preterano ozbiljni protivnici. Prilično površno prilaze avanturama, nepostojane su, pa i ne treba da se borite.

Ako se pak i on zagrejao, znači da ga je omamila kao Odiseja sirene. Ali ne tugujte, ona neće biti dovoljno istrajna i upravo to je vaša prednost.

Rak

Beskrupulozna je

Žena Rak se ponaša skromno i nezaštićeno i muškarcu stvara osećaj da je upravo on taj koji će je zaštititi, a njemu to daje osećaj moći. To je najjači afrodizijak za muškarce. Da biste je pobedili, morate neumorno da se borite i da je provocirate.

U tim uslovima nevina maska nežnog anđela će pasti, a ona će se pretvoriti u hladnu, beskrupuloznu osobu koja njemu više neće biti baš tako zanimljiva.

Lav

Brzo odustaje

Lavice se interesuju za zauzete muškarce samo ako su nečim nezadovoljne u svom životu. Ako se osećaju neuspešno ili frustrirano, pokušaće da osvoje vašeg muškarca samo da bi dokazale svoju vrednost.

Zapamtite, vaša prednost je to što Lavice brzo odustaju ukoliko ne dobiju odmah ono što žele. Ponašaju se kao prave kraljice, misle da im sve sa pravom pripada, pa i tuđe, a kada to ne dobiju, postaju drske, proste i prava suprotnost kraljici na tronu. Ako se vaš muž zainteresovao za Lavicu, znači da treba malo da poradite na svojoj glamuroznosti.

Djevica

Grize je savest

Pripadnice ovog znaka retko padnu u iskušenje da nekom budu ljubavnice. Ako to urade, onda su se istinski zaljubile.

A tada su opasni taktičari, pritom veoma oprezne i diskretne, pa je teško otkriti da nešto ima s vašim mužem. Svesne su da ruše nešto tuđe, pa je trenutak kad im proradi savest idealan za vašu pobedu. Isticanje porodičnih vrednosti najbolji je način da se rešite Device.

Vaga

Nije ozbiljna

Diplomata je i ima jaku intuiciju, zato može biti opasna. Ona će plesti intrige, zavoditi ga izokola, a na otvoren razgovor nikada neće pristati.

Ne zaboravite, Vage su kraljice flerta, a često im je flert bitniji od samog osvajanja. Kad pokažu interesovanje, to ne mora da bude i ozbiljan atak na vašeg partnera. Ako želite da je se rešite, izvršite snažan i jasan pritisak na nju i ona će se povući.

Škorpija

Najopasnija suparnica!

Brzo misli, a pritom je čisto otelotvorenje seksualnosti.

Opasna je baš zato što će svojom škorpionskom žaokom ubadati tamo gde je najbolnije. Seksualnost će koristiti kao svoje najjače oružje. I kako s takvom ženom izaći na megdan? Isprovocirajte njenu lošu osobinu, a to je osvetoljubivost, u nekim slučajevima i zloba. Uzvratite joj istom merom.

Kad vaš muškarac shvati da pored takve osobe može izgubiti vezu i uništiti život, povući će se.

Strijelac

Previše je posesivna

Proračunata je. Uvek je spremna da razume muškarca, da sasluša njegove probleme i da uradi sve što joj ide u korist. Duhovitost je osobina kojom osvaja, uz sve to je veoma prilagodljiva i lako će promeniti pristup i taktiku.

Ipak, veliki minus joj je žestoka potreba za kontrolom. Posesivna je. Baš zbog toga vi se ponašajte potpuno suprotno. Dajte mu ono što mu suparnica Strelac oduzima – slobodu. Ne pitajte ga gde je bio, šta je radio, što se nije javio… I on će brzo shvatiti razliku.

Jarac

Ne voli tuđe

Žene Jarčevi ne vole da otimaju tuđe muževe. One suštinski nisu opasnost, a ako je vaš muž u vezi sa takvom osobom, znači da je pre svega došlo do ozbiljnog prekida komunikacije među vama. One ne pričaju mnogo, ali su zato veoma pažljiv i dobar slušalac.

Vaš partner je našao nekoga ko će ga slušati, a ovakvu suparnicu ćete jednostavno pobediti ako vi ponovo preuzmete to mesto.

Vodolija

Moralna je

Ako joj se sviđa vaš izabranik, trudiće se da ga gleda kao druga i neće ići dalje od toga.

Nema potrebe da ruši tuđe odnose jer i bez toga ona ima mnogo drugih interesovanja.

Ipak, ne zaboravite, ovo su po pravilu inteligentne osobe, pa ih ne treba potcenjivati.

Muškarce intrigira svojom originalnošću i duhovitošću, a nateraćete je da pobegne tako što ćete pokazati da ste vi ozbiljni i najbolji izbor za vezu, a ona prolazna i nepostojana.

Ribe

Neverna je

Čulna i pametna, ali zaljubljiva i nepouzdana. Dešava se da često menja partnere. Stvorite priliku da on vidi njenu nelojalnost i vratiće se vama. Svi oni ipak najviše vole sigurnu luku.

Sa Ribama nikad niste načisto, nikada do kraja ne možete dopreti u njihovu psihu. Upravo to stvara nesigurnost kod drugih, pa i kod vašeg partnera, a to je u ovom slučaju vaša prednost.

Izvor: zena.blic.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.