Kako da ih odvedete u krevet: Lavove laskanjem, Rakove nežnošću, a Ovnove direktnošću

Ne postoje žene koje ne umeju da vole. Postoje samo muškarci koji ne umeju da ih zavedu.

Ako vam se neka osoba toliko sviđa da biste pristali i samo na seks za jednu noć sa njom, dovoljno je da saznate šta je u horoskopu. Sve što treba da radite jeste da se pridržavate sledećih saveta koji odgovaraju njenom horoskopskom znaku i osvojićete ga, možda ne samo za jednu noć, nego i za dugotrajnu vezu.

Odaberite znak:

Ovan

Kada se radi o udvaranju, Ovan želi da budete direktni i agresivni. Nemojte da ga pitate za dozvolu da ga poljubite – samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje. Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele da čuju da su najprivlačnije osobe na planeti. Ali slobodno možete da mu se suprotstavite. Njima su rasprave kao afrodizijak.

Bik

Oni koji su staloženi i postepeni, osvajaju Bikove. Oni vole udvaranje. Na prvom sastancima se pojavite sa nekim poklonom ili nekim znakom pažnje. Bikovi vole poklone. Stavite dobar parfem, jer će on na njih magnetski delovati, pošto su oni veoma osetljivi na miris. I mnogo se šalite – Bikovi vole da se smeju.

Blizanci

Najbrži put do Blizanaca vodi preko mozga. Pitajte ga da vam preporuči nešto za čitanje, jer on voli kada ga ljudi pitaju za savet tog tipa. Ako dobro poznajete neku materiju, pričajte o tome. Blizance mnogo privlače stručnjaci iz raznih oblasti – a što je oblast kojom se bavite nepoznatija, to bolje. Ako pomenu neki svoj hobi, raspitujte se da im se pridružite i osvojte ga preko njega.

Rak

Rak ima meko srce, pa pred njim treba da pokažete svoju osećajnu stranu ako želite da ga odvučete u krevet. Pokažite interesovanje za dobrotvorne organizacije, naročito one vezane za decu. Rakovi su pritajene bebe. Na nekom od sastanaka spremite večeru u svom stanu, prigušite svetlo i pustite laganu muziku. Rak voli romantiku.

Lav

Ako želite da osvojite Lava, potpuno se koncentrišite na njega. Pohvalite njegovu odevnu kombinaciju ili bilo šta drugo. Ponašajte se kao da je najbolji u svemu i svuda. Kada prigušite svetlost, provucite mu prste kroz kosu i dobićete veliki plus. Šapućite mu reči hvale tokom predigre. Tako ćete sebi obezbediti savršeni seks.

Devica

Urednost je definitvno najveća vrlina ako zavodite Devicu. Kuću sredite u potpunosti pre nego što u nju dovedete Devicu koju želite da osvojite. A i vi se sredite besprekorno. Miris sveže istuširane osobe afrodizijak je za Devicu. Kasnije se možete tuširati i zajedno, u sklopu predigre.

Vaga

Kada zavodite sofisticiranu Vagu, morate biti elegantni. Ovaj znak volu udvaranje u velikom stilu. Naručite šampanjac i maksimalno se doterajte za njega. Vage vole muziku, pa bi odlazak na koncert ili na svirku bio savršeni uvod u vođenje ljubavi. Usavršite i svoju tehniku ljubljenja pre nego što učinite prvi korak. Ovom znaku su finese jako bitne.

Škorpija

Zavođenje tajanstvene Škorije može biti veliki izazov, pošto je teško „pročitati“ reakcije ovog znaka. Nemojte da se zbunite ako na sve vaše pokrete odreaguje zagonetnim osmehom. To je samo Škorpijin način zavođenja. Idite u bisokop i uhvatite ga za ruku, a kada dođete do vođenja ljubavi, uradite to bez reči i prepustite se potpuno.

Strelac

Strelčevi se lako zavode humorom. Pravite šale na osnovu kontesta, prepričavajte stare anegdote i šaljite im smešne poruke. Strelčevi će uvek biti raspoloženi za vođenje ljubavi na otvorenom, pa ga zato pozovite u šetnju prirodom ili na kampovanje. Njihove najjače erogene zone su butine i kukovi, pa nemojte da ih zaobiđete.

Jarac

Dostojanstveni Jarac može biti prilično zastražujuć po pitanju seksa, ali pošto vas sa njim očekuje fantastičan seks, vredi da se pomučite. Lagani i blagi pristup najbolje funkcioniše kod Jarca. Svoj prvi intimniji kontakt ograničite na duge poljupce. Kada se sledeći put vidite, mazite ga po leđima, vratu i ramenima. Povucite se baš kad vas Jarac zamoli da ne stajete – on je svestan da su najbolje stvari u životu vredne čekanja.

Vodolija

Vodlije mogu biti tvrd orah kada je u pitanju seks. Ako želite da zavedete ovaj znak, probajte sa nekonvencinalnim pristupom. Recite mu da radite istraživanje na temu seksa za kliniku i da vam treba pomoć u eksperimentisanju. Čak i ako se nasmeje, bar će vas smatrati originalnim. Što ste nekonvencionalniji, sve ste privlačniji Vodoliji.

Ribe

Ako želite da zavedete Ribe, odvedite ih u drugi svet. Pozovite svog izabranika da zajedno gledate zvezde ili idite u zoološkivrt ili u akvarijum. Svoj prvi potez napravite kada vidite da su se Ribe opustile i prepustile. Brz poljubac u vrat otpozadi odvešće vas do većih i boljih stvari. Ribe imaju mnogo eroganih zona, ali su im posebno osetljiva stopala. Čim se nađete u situaciji da ponudite masažu stopala, to i uradite.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.