Kako horoskopski znakovi podnose razdvojenost

Veza na daljinu? Naravno da je moguća. Radi se o posebnoj ljubavi. Upoznaš osobu na drugi način, u centru je karakter. Tako je i s vremenom naučiš voljeti. Maštanje o zajedničkoj budućnosti? Nešto od najdivnijeg. Jedva čekate da se vidite opet, planirate to zajedno, borite se. I onda kada se opet morate razdvojiti, imate razlog da čekate osobu opet. Kao i uvijek, zna biti jako teško. Ali ako je ljubav iskrena i jaka, uspjećete.

Nema veze koji je uzrok razdvojenosti od osobe koju volite, ali to osećanje koje prati ovu odvojenost može da se kreće od male neprijatnosti, pa sve do osećanja jada i nesreće. Mnogo toga zavisi od toga u kojoj ste meri u stanju da vladate svojim osećanjima i razumom dok ste vi i osoba koju volite daleko jedna od druge.

Kako da prođete kroz period razdvojenosti koji je ponekad neminovan i prolazan, mada često izgleda kao prava večnost.

Odaberite znak:

Ovan

Vi ne volite da budete razdvojeni od osobe koju volite i koju ste izabrali za svog životnog partnera, ali ako stalno imate na umu da su razlozi opravdani i da oboje imate svoj interes u tome, nateraćete sebe da se sa ovim osećanjem izborite uz pozitivnu energiju. Obično imate poverenja u osećanja voljene osobe, bolje reći poverenje je najčešće obostrano. Najteži deo ove situacije se odnosi na svakodnevne obaveze i zadovoljstva, nedostajaće vam svakodnevne trivijalnosti koje delite jedno sa drugim, jer ćete telefonske razgovore ograničiti na najvažnija zbivanja. Neki Ovnovi će čak ići dotle da vode dnevnik dok su sami i da ksnije uživaju da sve zabeležene događaje i razmišljanja podele sa voljenom osobom. Ovo će za vas predstavljati specijalni dokaz ljubavi onome ko vam je najbliži srcu.
Ima Ovnova koji uživaju u odlascima jer im to služi kao prilika da više uštede i manje rizikuju. Među Ovnovima ima osoba na koje će i mala razdaljina uticati da se osete jako usamljenim, pa ponekad čak i rad u različitim smenama koje im ne dozvoljavaju da budu zajedno onoliko koliko žele. To ih međutim inspiriše da vreme provedeno zajedno učine što kvalitetnijim i da od tih trenutaka žive i kada nisu jedno sa drugim.

Bik

Poznajući Bika slobodno možemo reći da razdvojenost razbuktava njegovu ljubav. Bik je sklon da idealizuje osobu koju voli, a razdvojenost će uglavnom iskoristiti da čitavo vreme sanjari o srećno provedenim trenutcima i slatkim ludostima koje su zajedno činili.
Biku užasno nedostaje osoba koju voli i sa kojom deli svakodnevne radosti, a to će joj staviti i do znanja. On svoju ljubav ne krije. Kada se ponovo spoje Bik će jedva čekati da je obaspe pažnjom i poklonima i razmazi na svaki način. Ipak, morate voditi računa da ne preterate sa željom da se od voljene osobe ne razdvajate, jer to može navesti onu drugu stranu da traži načine da se malo od vas odmori, kao i od sitnih prepirki koje su neminovne.
Ako ipak dođete u situaciju da se na neodređeno vreme odvojite od voljene osobe, vi ćete uživati u negovanju uspomene na zajedničke trenutke i izdržaćete i sami, iako uživate da budete zajedno po čitave dane. Odolećete svakom iskušenju, a čak ćete sa osobom koju volite i takve priče prepričavati, iako postoji opasnost da vas pogrešno razume. Nastavićete sa radom i vođenjem istog načina života i dok ste sami, i strpljivo ćete čekati trenutke sreće o kojima ste sanjali.
Bik je obično siguran u svoja osećanja i samo u tim situacijama će biti spreman da zbog prave ljubavi ostane veran dok se njegova ljubav ne vrati.

Blizanci

Osoba rođena u znaku Blizanaca, uspeće da se izbori sa privremenim rastankom od voljene osobe, ali je veoma važno da naglasak bude na privremenosti, jer za Blizance nema teških situacija ako znaju da su teškoće prolazne. Sve mogu da izdrže ako znaju da neće dugo trajati.Kada ste razdvojeni od voljene osobe, skloni ste da brinete i više nego što je potrebno. Možda vas uhvati i uznemirenost i neizvesnost po pitanju zajedničke budućnosti. Ako se okrenete prijateljima, shvatićete da i oni imaju svoje probleme, možda ne iste prirode, ali njima vrlo značajne. Posvetićete se stoga potpuno, nečemu što vas je oduvek interesovalo a niste imali vremena da proučite. To će vam najbolje pomoći da vreme do ponovnog susreta brže prođe.
Blizanci će verovatno izabrati neku stvarčicu koja pripada voljenoj osobi ili je na nju podseća i nosiće je sa sobom dok su razdvojeni. U svojim molitvama i razmišljanjima sećaćete se svega i brinućete o svojoj ljubavi. To će vam davati duhovnu snagu da sačekate dan kada ćete biti ponovo zajedno sa voljenom osobom.

Rak

Kada ste odvojeni od osobe koju volite, lako vam je naterati suze na oči.Postajete naraspoloženi i ćutljivi i pri nagoveštaju neke kraće razdvojenosti. Pokušajte da se ne zanesete toliko lošim raspoloženjem zbog odsustva voljene osobe, da čak zaboravite kada treba da se vrati. Mnogo je toga što želite da uradite za njega/nju, ali možda to ipak nije najbolje vreme za potpune promene sredine u kojoj živite. Pokušajte da promene ne obuhvate izbacivanje stvari za koje je vaša ljubav vezana, jer one predstavljaju stare porodične uspomene i deo su prijatne atmosfere doma u kome oboje uživate.
Znajući vas, niko neće očekivati da skačete od radosti zbog poziva za izlazak sa prijateljima, ali možda načas možete prestati sa razmišljanjem i ostati u vezi sa najintimnijim prijateljima. Pričajte sa njima o tome šta vam prija i šta vas zabavlja da radite dok čekate da vam se dragi/draga vrate nazad. Vaši prijatelji će vas sigurno razumeti dok im se jadate i poštovaće vaše želje.
Odvojenost može ponekad uticati na vas da od povratka voljene osobe očekujete toliko da vas na kraju susret razočara. Prava ljubav će cvetati uprkos činjenici da ne možemo uvek biti u najboljem izdanju.

Lav

Na vašu voljenu osobu ostavljate utisak kao da ste pristalica izreke ‘Daleko od očiju, daleko od srca’. Ali, istina je tako daleko od toga. Vi intenzivno razmišljate o osobi koju volite a koja je privremeno daleko od vas, da vas to razmišljanje nagoni da je iz dana u dan želite sve više. Vi istinski poznajete žudnju za voljenom osobom, a makar i kratki telefonski poziv mnogo bi vam značio. Razmena raznih multimedija sa ljubavnim porukama ili ljubavni SMS će vas usrećiti, mada vam ponekad može naterati i suze na oči.
Cenite svaki nagoveštaj da će rastanak trajati što kraće. Mnogo bi vam pomoglo da znate tačan datum ponovnog susreta i nestrpljivo brojite dane.
Ako ste razdvojeni zbog bračnih problema, to će vas naterati da upoznate sebe i sagledate moguće načine izmirenja, te da zajednički potražite put da život učinite što lepšim.

Devica

Vi volite da se držite ustaljenih formi života i ponašanja, a promene ne volite ni kada su najbolje, a kamoli kada one znače razdvojenost od osobe sa kojom delite život. Vi ćete se navići na samački život, pa čak možete naći i nešto pozitivno u privrmenoj razdvojenosti. Vi ste skloni da pustite da se neke stvari odvijaju po inerciji dok čekate da vam se voljena osoba vrati, a dogovore o eventualnim promenama ostavićete za zajedničku odluku.
Briga o deci i održavanje discipline mogu biti problematični u vašem braku, pa je stoga mnogo bolje da svakako izaberete način života i rada koji će garantovati što ređe razdvajanje. Vi ste sposobni da čuvate i održavate kuću isto kao što bi se borili za slobodu u nekoj dalekoj zemlji. Za vas u tome nema razlike.
Vreme kao da se vuče dok ste sami, dok očajnički čeznete i želite da budete sa onim koga volite, ali to situacija ne dozvoljava. Ne možete sebe izolovati i spasti od svih iskustava koja ljubav nosi sa sobom. Morate naučiti kako da se prilagođavate i da prolazite kroz dobro i zlo, baš kao što ste se na venčanju obećali jedno drugom.

Vaga

Vi se najbolje osećate kada ste srećno zaljubljeni ili u srećnom braku, pa tako i sama pomisao na razdvojenost od voljene osobe za vas liči na pretnju. Plašite se promena koje bi se mogle dogoditi, posebno vas plaši ljubomora i finansijski problemi koji iz razdvojenosti mogu da proisteknu. Takva situacija može da prođe samo kao neizbežna ili nametnuta, a nikako kao vaš izbor.
Noći su vam najteže jer vam tada voljena osoba njaviše nedostaje. Za vas je najlepše kada se priljubite uz onoga koga volite, da osetite miris koji vam je dobro poznat i u kome uživate. Samo jedan poseban trenutak vam je dovoljan da vam ublaži usamljenost kada ste razdvojeni i da vam vrati nadu da će sve brzo proći. Morate ubediti sebe da bliskost ne može nestati samo zato što su se između vas isprečili kilometri. Umesto toga budite srećni što živite u vreme kada postoji bezbroj načina da budete u stalnoj vezi sa voljenom osobom koja je na putu.
Vi niste osoba koja će na sav glas i na sva zvona objavljivati koliko je usamljena i tužna, ali to svakako neće biti tajna za one koji vas dobro poznaju.

Škorpija

Ako ste predstavnik svoga znaka, nekada vam razdvojenost može i prijati. Svako ponekad poželi da bude sam, ali je važno oceniti koliko je nekome stalo do samoće i to dalje poštovati. Vi ste vrlo verovatno prilično samostalna osoba koja će na najbolji mogući način prihvatiti privremenu razdvojenost od voljene osobe. Svoju emocionalnu energiju ćete iskoristiti za samousavršavanje svoje ličnosti i jačanje karaktetra, jer vi uživate u osećanju da ste vredni poštovanja koje vam voljena osoba ukazuje. Vi niste osoba koja će sedeti skrštenih ruku i čekati da vreme prođe, već ćete se se pozabaviti svojim hobijem ili nekom društvenom obavezom. Oboje ćete kasnije biti zadovoljni rezultatima koje ste ostvarili.
Vaša snažna želja da budete sa osobom koju volite baš kada je nemoguće, ostaće duboko skriveno u vama, ali ostaje vaša vera da ćete brzo ponovo biti zajedno. Vi smatrate da je bolje voleti pa makar morali da žrtvujete i budete neko vreme razdvojeni, nego da nikada ne doživite tako dragocene trenutke. Vi ste vrlo sentimentalni kada su u pitanju neki posebni datumi vezani za vas, nap rimer dan kada ste se upoznali, rođendan ili neki drugi važan datum.
Vi volite da tajno pripremate iznenađenje za veliki povratak, i da momenat ponovnog susreta bude veličanstven za oboje. Ako ste za nekoga čvrsto vezani, ne postoji ta razdvojenost koja može poremetiti vaš odnos.

Strelac

Ako se osoba koju volite odluči ili je primorana da ode na put na duže vreme, vaša avanturistička priroda će želeti da se spakuje, te da i sami što pre krenete na put. Bićete oduševljeni ako vas voljena osoba pozove da joj pravite društvo na službenom putu, ali nekada jednostavno nije moguće da joj se pridružite, što će vas sigurno rastužiti. Vi ste poznati po svojoj paroli ‘Lako ćemo’, a tako pristupate svemu. Drugi vas vide kao bezbrižnu osobu, međutim, kada ste razdvojeni od osobe koju volite vrlo vam je teško da takav svoj stav zadržite. Nedugo po razdvajanju, vi ćete početi da se žalite kako vam nedostaje onaj koga trenutno nema. To je iskustvo koje smo svi u neko vreme iskusili i svi će naći razumevanje za vaše patnje.
Bacićete se na posao koji će vam pomoći da lakše podnesete vreme do povratka voljene osobe. Iako ste poznati kao veliki trošadžija, usamljenost će uticati da promenite ovu svoju naviku jer nećete uživati u trošenju dok ste sami, pa se ovo može pokazati kao zgodan trenutak da nešto ostavite na stranu. Jedva ćete čekati da opet zajedno krenete u troškarenje.
U trenutcima usamljenosti ćete se osloniti na bliske prijatelje više nego ikada.

Jarac

Vam samoća nije strana, ali je mnogo dublje doživljavate kada niste sa osobom za koju ste emotivno vezani. Kao pravi Jarac, vi se verovatno rugate na pomisao da neko može svisnuti od ljubavi, ali vi ste baš kao i svako drugi u stanju da iskusite isto, samo što ćete to kriti i od sebe i od drugih. Vaša žudnja može premostiti i razdaljinu i vreme. Godine ne mogu izbledeti vaša osećanja ako su bila prava i duboka, što je u skladu sa osobinama vašeg znaka kao što su postojanost, lojalnost i vernost onima koje volite bez obzira na daljinu koja vas deli.
U pokušajima da budete praktični, pokušaćete da nađete načine da olakšate neprijatnost koju osećate kada ste odvojeni od svojih najmilijih. Kada ste nesrećni zbog rastanka, makar on bio i privremen, a to morate da priznate sebi i drugima, postajete ponekad mrzovoljni, a ponekad čak i pakosni. Pošto ste po prirodi veoma praktični trudićete se da do rastanaka ne dolazi suviše često. Ovakav način razdvojenog života za vas je neprihvatljiv, ne samo zbog emocionalne ojađenosti, već i zbog mnogobrojnih troškova koje ovakav način života iziskuje.

Vodolija

Po vašem mišljenju, ponovni susret sa osobom koju volite, a od koje ste neko vreme bili odvojeni, nosi neobičnost, uzbuđenje i snažan podstrek. Takav doživljaj za vas je kao ponovljeni medeni mesec.
I pored velikog uzbuđenja koje ponovni susreti mogu da pruže, fiksan priroda važeg znaka može žudeti za sigurnošću jedne mnogo predvidljivije veze. Bez obzira koliko su trenutci provedeni zajedno nezaboravni, ipak vam ovakva vikend ljubav neće biti dovoljna. Susret vas veseli, ali i zabrinjava budoćnost koja vas čeka.
Vi ćete se bolje nego ijedan drugi znak izboriti sa stalnim odlascima i povratcima voljene osobe. Kako vreme prolazi, neki od vas će doći u iskušenje da se prepuste promeni osećanja i da ne kraju tanani dodir između vas dvoje bude izgubljen. Ima međutim i onih koji su po prirodi mnogo postojaniji, lojalniji i verniji bez obzira koliko dugo ova razdvojenost potrajala.
Astrološki tranziti vas mogu upozoriti na to koliko evantualna razdvojenost može da traje. Astrologija vam može pomoći da bolje upoznate sebe i situaciju u kojoj ste se našli, da ostanete dovoljno jaki, prilagodite se onome što je neminovno, kao i da se ne prepustite talasu promena koji vašoj vezi preti.

Ribe

Za vas je potpuno normalno da se osećate potpuno izgubljenim i zbunjenim kada se prvi put nađete sami, bez osobe koju volite., sve do trenutka kada sami sebe uverite da ćete se nekako već i sa tim izboriti. Zatim ćete se usredsrediti na posao i gledati da se što bolje prilagodite i prođete kroz sve što neizbežno sledi. Ne može se reći i da ne osećate žudnju ili patnju, jer vi to istinski osećate. Biće trenutaka kada će vaše emocije biti iskazane snažno i kada će vam izgledati da je bolje uopšte se ne vezivati ni za koga emocionalno. Ali i takve krize su prolazne.

Važno je da izbegnete bežanje od stvarnosti, posezanje za drogom ili alkoholom kao izlazom koji to u suštini oupšte i nije. Kreativan i duhovni pristup problemu može načiniti čuda i vratiti vašoj vezi nekadašnji sjaj kad se ponovo nađete zajedno.
Čak i ako se vama ne događa da se razdvojite od voljene osobe, vi saosećate sa onima koji su u toj situaciji. Vi ih pozivate u društvo ili se dopisujete saonima koji pate od nostalgije za domom. Vaša ljubaznost i razumevanje biće sa radošću prihvaćeni, a ako se ukaže potreba i uzvraćeni.

Autor: conopljanews

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.