Kakva mu je žena potrebna: Biku zabavna, Škorpionu posvećena

E, pa vidiš, nisi u pravu. Novac je ništa. Ono što ti zapravo treba je dobra žena. Koja će te paziti, ako se razboliš. Buditi ujutro kako ne bi zakasnio na posao. Spremati ručak, a onda zvati da požuriš kući. Ako ikada nađeš takvu, čuvaj je. Takve su vrijednije od zlata.

Prije nego se upustite u novu ljubavnu avanturu, saznajte kakva mu je žena u životu zaista potrebna.

Odaberite znak:

Ovan

Najbitnije mu je da njegova partnerica misli da je on najljepši, najbolji i najpametniji, a ukoliku mu i na jedan način pokuša proturječiti ili slomiti ego, ubrzo neće biti dio njegova života. Ovan ima svoj raspored, svoj život u koji se možete, a i ne morate uklapati – dok god on ne mora raditi kompromise.

Bik

Želi djevojku s kojom će se zabavljati u kafiću ili restoranu, jer Bik voli uživati u društvu svoje partnerice, ali i neometano uživati u redu i miru, pa mu nemojte dolaziti sa spontanim planovima i odlukama. Kod Bika sve mora biti planirano, ali u skladu s njegovim rasporedom. Uz to, ukoliko niste veliki fan kuhanja, ne prilazite mu.

Blizanci

Blizanci su zadovoljni dok god ima zabave, a pored njih ćete se nerijetko osjećati poput tinejdžerice. Iako je to češće dobro nego loše, pripadnik ovog znaka tako će se ponašati i u ozbiljnim situacijama. Ukoliko ne uživate u dopisivanju do kasno u noć ili znatno povećanje telefonskog računa, njegovo društvo neće vam pristajati. Njega ne možete natjerati da radi ono što vi hoćete, jer nije podložan manipulacijama – ne manipulirajte manipulatora. Prazne priče ni o čemu može voditi cjelodnevno.

Rak

Raspoloženje mu se mijenja brzo, a s obziorm na to da je često napet, često će iznenada planuti. Rakovi vole da im se neprestano ugađa – počeviši od hrane, pa do mjesta na koja ćete izlaziti. Svašta im smeta, pa ćete često morati pristajati na kompromise ukoliko očekujete uspješnu vezu. Da biste dobili dobar savjet, popričajte s njegovom mamom. Njegova obitelj mu je na prvom mjestu, pa nikad nemojte stajati između. Ako niste spremni na prilagođavanje njegovom svijetu, ljubav potražite negdje drugdje.

Lav

Najglasniji i najupadljiviji pripadnik horoskopa, Lav mora biti u centru pažnje. Ne obraćate li dovoljno pažnje na njega ili ga zapostavite čak i na jedan dan, osjetit ćete posljedice. Teško podnosi situacije koje nisu po njegovoj volji. Ako ne želite slušati monologe koji će ga veličati ili ga sami svakodnevno ne hvalite, najbolje je da odustanete od pripadnika ovog horoskopskog znaka.

Djevica

Pedantan, lijepo obučen, ispeglan i sređen muškarac Djevica je gotovo uvijek u savršenom redu. Svemu i svakome može naći manu, ali komentare ne uskraćuje ni sebi. Cinizam čuva u malim bočicama, teško ga je uvjeriti da ste možda vi u pravu, jer on uvijek nađe put do jednog rješenja za sve. Može planirati cijeli život s vama, a opet napraviti ništa. Ovaj muškarac mora shvatiti da nije sve savršeno i da se osobni odnosi i osjećaji ne planiraju, jer nisu posao.

Vaga

Nelagodnost i neodlučnost dvije su mane ovih muškaraca. Oni će se uvijek truditi napraviti kompromis. Neće se u početku znati jesu li zaljubljeni ili samo lijepo odgojeni. Ne vole biti sami, uvijek su u društvu ili u krugu obitelji, a s vama ukoliko pronađu vremena. Ipak, ovi muškarci znaju kada se moraju ispričati, a moguće svađe i konflikte izbjegavaju u širokom krugu.

Škorpija

Ovaj muškarac se teško veže, a sklon je poistovjećivanju ljubavi i seksa. Njemu je bitno imati redovne doze zadovoljstva, dok sve ostalo može čekati. Ljubomoran je i posesivan, ali je takav jer je nesiguran. Mislite li da imate dovoljno energije i mašte, ali i strpljenja za ovog muškarca, pred vama je izazov. Ako niste spremni na totalnu posvećenost, možda biste voljeli izbjeći vezu s ovim muškarcem. Nema kompromisa. Nema kajanja.

Strijelac

Nestalan i promjenjiv, ovaj veseli pripadnik horoskopa neće se moći dugo zadržati pored vas ako mu stalno namećete svoje stavove i kontrolirate njegovo vrijeme. On voli svoju slobodu više od ičega. Ne želi mijenjati ništa na sebi, već od partnerice očekuje da prati njegov ritam. Nekad ne zna što hoće, ali zna što neće. Svoju životnu filozofiju ne mijenja za nikoga, pa se nemojte truditi govoriti mu što mu je činiti. Na taj ćete se način vrlo brzo pronaći pred njegovim vratima.

Jarac

Može pričati satima, ali i čekati danima. Zato će rijetko propustiti priliku da vam priđe. Da, baš vama. Inicijative nema, pa se teško odlučuje prići djevojci koja mu se sviđa. Ako je već u vezi, sve mora biti prema pravilima kako bi djevojka bila izabrana za onu koju će predstaviti svojima. Spor je, ali temeljit. Izdržite li njegove testove s visokom dozom razmijevanja i strpljenja, očekujte uspjeh. U suprotnom otiđite dok nije prekasno.

Vodolija

Neuhvatljivi. Vezati ga uz sebe u ozbiljnu vezu je teško, a u brak gotovo nemoguće, pa se ne nadajte prerano. On više voli živjeti za društvo i izlaske, nego za zajednicu koja podrazumijeva neku obavezu. Brak ne shvaća ozbiljno, točnije, ne shvaća njegovu svrhu kao išta više od običnog papira. Njegova tajna je u tome što će prihvatiti samo onu ženu koja mu prvenstveno bude prijatelj, a onda sve drugo. Dok takvu ne nađe, vjernost mu neće biti najjača strana.

Ribe

Teško se otvara drugima. Kreće u akciju tek onda kada je siguran da se osoba može uklopiti u njegov stil života. Vrlo je bitno da ih ne ograničavate, jer u takvu vezu neće ulagati svoju energiju. Ljubitelj je glazbe i filmova, pa s njim možete uživati u umjetnosti. Nije zaljubljive prirode, pa je za dobar odnos i uspješnu vezu potrebno nešto više vremena i strpljenja.

Izvor: cosmopolitan.hr

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.