Pobedile su: Najbolje supruge prema horoskopu su…

Nju sam gledao drugačije. Bila je neuporediva. Jedinstvena i nekako posebna. Da me je neko pitao kako izgleda najljepša žena na svijetu, pokazao bih prstom na nju. Nijedna od mojih bivših se nije mogla porediti sa tim čupavim anđelom. Djevojku poput nje, čovjek poželi u svojoj blizini zauvijek. Djecu da mu rodi. Supruga da mu bude.

Najbolje supruge prema horoskopu su…

Rakovi su poznati kao osećajna i osetljiva bića, a upravo je to ono što ih čini dobrim suprugama. Sposobnost da istinski vole čini ženu Raka spremnom da učini sve za svog partnera. Žena Rak uvek će se truditi da se svi oko nje osećaju dobro, a uz sve to odlična je domaćica i majka.

Baš kao i žene Rakovi, Lavice umeju da vole. Njihov način je možda drugačiji, ali kada istinski vole one su iskrene i uz nju se možete osećati sigurno. Ona je hrabra, neustrašiva i neverovatno sposobna, a kada su deca u pitanju jako požrtvovana. Kao prava lavica, ona je ta koja čuva svoju porodicu, a od partnera očekuje da joj bude oslonac i podrška.

Žene Jarčevi su teško dostupne, na prvi pogled i hladne, ali zapravo su emotivne. One su odgovorne, požrtvovane i posvećene i kada je posao u pitanju, a isto možete očekivati u braku sa njom. Vole tradiciju, porodica im je jako važna.

Izvor: zena.blic.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.