Ovo su 4 najpromiskuitetnija horoskopska znaka

Nema slučajnog susreta. Svaka osoba u našem životu je ili ispit, ili kazna, ili dar sudbine.

Pitate se, koji se znakovi jednostavno ne mogu obuzdati?

Blizanci

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole imati opcije. Znatiželjni i uvijek voljni napraviti korak dalje u onome što ih zanima, osobe rođene pod ovim znakom spremni su napraviti sve kako bi proširili i svoje seksualno znanje – čak i uz rizik razaranja svoje veze. Blizanci su rijetko zadovoljni te neprestano traže novu zabavu i načine da zadovolje sebe i svoje partnere.

Strijelac

Kada je Strijelac u pitanju, njihov libido teško je zadovoljiti. Najdivlji među zvijezdama, Strijelac voli biti slobodan i ganjati svoje strasti, ne poznajući granice i prepreke. Kao i Blizanci, strastveni Strijelci neće se žaliti ako u imeniku imaju i nekoliko brojeva dostupnih u svako doba.

Ribe

Iako mirni i osjećajni, i Ribe pronalaze mjestu na ovom popisu. Oni rođeni pod znakom Ribe obožavaju male izlete, a seks je nerijetko jedan od njih. Čak štoviše, kada su u pitanju seksualne fantazije, ove su osobe pravi stručnjaci, pa će često poljubiti i previše žaba prije pronalaska svojega princa. Ipak, njihov promiskuitet češće je proizvod njihovog nepopravljivog optimizma u potrazi za pravom ljubavlju nego seksom.

Škorpiona

Ovoj fantastičnoj četvorci svakako moramo pridružiti i misterioznog Škorpiona – simbola za seks. Ovaj misteriozni i pomalo tamni znak sposoban je odlaziti iz krajnosti u krajnost – ili će biti okružen partnerima do iznemoglosti ili će biti potpuno obuzet samim sobom. Bez obzira na to, seks igra veliku ulogu u njihovom životu i velik je dio njihove osobnosti. Škorpioni ne prestaju biti fascinirani seksom i upravo zbog toga neprestano traže nova seksualna iskustva.

Izvor: cosmopolitan.hr

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.