Saznajte što “pali” koji horoskopski znak u seksu: Ovan voli osvajanja, Lavu lično zadovoljstvo na prvom mjestu

Muškarac najbolje primeti svoju ženu, onda kada je primeti drugi muškarac.

Saznajte kakve veze vaše seksualne sklonosti i zadovoljstva imaju s vašim horoskopskim znakom…

Odaberite znak:

Ovan

Ovan voli svaki seksualni susret promatrati kao osvajanje, čak i ako je po tko zna koji put s istim partnerom. Zavođenje i sam seksualni čin predstavljaju mu izazov. Ovnovi obično govore u žurbi, kao da sudjeluju u utrci. Takav temperament daje malo prostora za duže predigre. S druge strane ovan ne odustaje dok oboje ne doživite orgazam, no čim se to dogodi on će prijeći na druge stvari. Naravno, ovan voli preuzimati inicijativu, ta aktivnost ga najviše privlači, a ne osjećaj intimnosti ili dijeljenje nezaboravnog iskustva koje produbljuje odnos. Ovan ima malo strpljenja za udvaranje i maženje. Ipak, to može biti vrlo zabavno i za partnera. Seks kao aerobik intenzivna je tjelovježba. Ovnovi su skloni češće mijenjati partnere, dok ne dođe onaj pravi, vole osvježenja. Jedino bi impresivan izazov mogao promijeniti način seksualnog funkcioniranja. Partner treba zahtijevati puno više i to ovnu treba dati do znanja. U takvom odnosu ovan može ostati u krevetu koliko god je to potrebno. Takav pristup može u potpunosti promijeniti stav ovnova o seksu, barem dok taj odnos traje.

Bik

Za bika, seks je težak posao. Bik često zna biti lijen u krevetu, želeći da partner obavi većinu posla. Međutim, kad se pokrene, bik je uporan i ne posustaje dok ne dođe do željenog vrhunca na obostrano zadovoljstvo. Biku je potrebno više vremena da se uključi, ali uzbuđenje onda traje dugo, s puno znoja i obostranog užitka. Bika je teško zavesti, preferira stalnog partnera, a voli i uobičajene seksualne navike. Bik seks shvaća vrlo ozbiljno, tako da će imati samo nekoliko partnera i zadržat će ih dulje vrijeme. Razlog je što bik mora dobro upoznati svog partnera, a tu mora biti i duboko ukorijenjena privlačnost i zaljubljenost. Inače bik misli da to nije vrijedno truda. Ipak, zavođenje je potrebno, inače se ništa neće dogoditi, jer bik neće preuzeti inicijativu. Bik je vjeran, jer teško dolazi u iskušenje, međutim i on ima porive kao i ostatak čovječanstva. Iako apetit može biti velik, period između “obroka” je dug. Dakle, ne očekujte seksualni život visoke frekvencije, ali intenzivni odnosi s dugim pauzama između vrijedni su čekanja.

Blizanci

Blizanci seks shvaćaju kao igru, mora im biti zabavan i mora ih nasmijati. Ništa ne uzimaju za ozbiljno. To znači da blizanci ne trebaju ni ljubav ni odanost kako bi uživali. Jaki osjećaji i predanost ih zapravo odbijaju. Dakle, blizanci nisu vjerni i ne čekaju pravu ljubav da bi imali nezaboravna seksualna iskustva. blizanci su oduševljeni senzualnošću i uzbudljivom igrom zavođenja. Veliki su fanovi predigre i žele produžiti užitak. To može potrajati jako dugo i dovesti do seksa na brzinu. Ponekad su toliko razigrani da predigra ni ne završi seksom. Drugi mogu biti frustrirani nemarnim odnosom blizanaca prema seksu. Oni su također vješti zavodnici, a rijetki mogu reći da nakon toga nisu uživali. Blizancima treba partner koji je jednako razigran ili barem zna prekinuti tu neozbiljnost, pa će se blizanci zabavljati i na druge načine.

Rak

Rakovi smatraju da je seks najbolji način kako bi si dvije osobe pokazale svoju odanost i ljubav. Dakle, rak se uvijek ponaša senzualno i vatreno. Izrazito su vjerni, jer im seks predstavlja izraz ljubavi i povjerenja, a ne samo obični užitak. Tijekom seksa cilj im je zadovoljiti partnera, a pri tome često zanemare vlastito zadovoljstvo. Stoga, rak želi biti zapovjednik, jer osjeća da je to najbolje za oboje. Pritom može biti i diskretan, čak odavati i dojam lažne poslušnosti. Nije lako zadovoljiti raka, jer kad se rakovi otvore, pojavi se takav apetit koji može i zastrašiti partnera. Kad se pojavi, požuda raka je velika i duboka. Seks s rakom je užitak koji se dugo pamti.

Lav

Kad je seks u pitanju, lavu je osobno zadovoljstvo na prvom mjestu. Lav zahtijeva pažnju i završetak. Lava nije previše teško zadovoljiti. Pozornost je sama hrana za taštinu lava. Taština može učiniti da lav bude dobar i brižan ljubavnik. Zadovoljavanje lava može i partneru biti uzbudljivo. Lav teži biti sve privlačniji, ali isto tako zna pokazati i svoju zahvalnost na vrlo šarmantan način. Tijekom seksa lav zahtijeva vizualne i zvučne znakove zadovoljstva. Lavovi imaju velik seksualni apetit i može vas iznenađujuće brzo zavesti. Eksperimentiranje u krevetu nije važan dio seksualnosti lavova, iako se ne ustručavaju kad imaju priliku.

Djevica

Za djevice, ništa nije jednostavno. Djevica teži za savršenstvom, te je spremna uložiti puno napora, vremena ili novca kako bi to postigla. Emocije su im na drugom mjestu. Djevica će vam vrlo precizno dati do znanja što želi u krevetu od vas, a istodobno istražuje partnerove reakcije kako bi shvatila što on voli. Djevice ne improviziraju. Dakle, seks s djevicom je vježba strpljivosti i adaptivnosti. Budući da je potrebno dulje vrijeme kako biste zadovoljili djevicu, a i da bi vi bili zadovoljeni, djevica voli biti s partnerom dovoljno dugo kako biste u tome uspjeli. Djevica obično preferira ponavljati ono u čemu smatra da je dobra.

Vaga

Za vage, seks je dijeljenje. Dvije osobe posvećene su zadovoljenju obostranih potreba. Vage nastoje između suprotnosti pronaći ravnotežu, pa tako i seks postaje fizičko zadovoljstvo. Seksualni čin je nešto sveto za vage, postoji velika posvećenost detaljima. Nije nužno da vaga dobro poznaje svog partnera. No, kad oni vode ljubav, vrijeme stane, nije bitna ni prošlost ni budućnost. Ako ne uspiju, vaga je spremna pokušati s nekim drugim. Vage su doživotno vjerne u vezi.

Škorpija

Škorpioni su fascinirani svim erotskim aktivnostima. Privlačnost, požuda, strast pravi su užitak u seksu škorpiona. Osim fizičkog čina, emocije su jako bitne za škorpiona, što one bile jače to bolje. Ključna riječ za škorpiona je strast. Škorpioni žele eksperimentirati kako bi začinili sam seks. Čak ako škorpion ne pokazuje vidno svoje emocije, one su prisutne odmah ispod površine, zato dobro pogledajte u njegove oči i sve će vam biti jasnije.

Strijelac

Strijelac je nedostižan po prirodi, naizgled distanciran od čežnje i žudnje. Teško ga je zavesti, a i on rijetko zavodi, ali se još uvijek smatra atraktivnim. Seks može biti na brzinu, bez ikakvog značenja, ali ponekad može biti tako intenzivan da izbije “požar”. U strastvenoj vezi strijelac treba puno slobode i samoće. Ako se strijelac počne osjećati zarobljeno to će ohladiti njegovu požudu, a čak i ljubav prema partneru. Strijelac smatra da nije vrijedno žrtvovati svoje želje i snove zbog veze. Tijekom seksa može vam se učiniti da je strijelac mislima negdje drugdje iako je tijelom uz vas. Kako biste uspjeli zavesti strijelca morate eksperimentirati kako biste privukli njegovu pažnju ili ga morate uporno slijediti što mu neće smetati u njegovoj vječnoj potrazi.

Jarac

Jarac voli planirati ljubavne susrete, a zatim nastaviti po planu. Zavođenje smatra suradnjom, predigru kao zagrijavanje, a seksdoživljava kao rad. Jarac se ističe po svojoj predanosti, ali ne voli eksperimentirati. Voli uobičajene stvari, ali ipak voli male varijacije, barem promjenu mjesta za seks. Tijekom seksa preuzima inicijativu i djeluje nestrpljivo, ali i dalje ipak poduzima mjere kako bi seks potrajao duže. Nakon seksa, želi ustati i raditi nešto drugo, ali ima disciplinu i ostat će se maziti u krevetu ako partner to želi.

Vodolija

Vodenjaci ne vole rutinu, niti jednostavnost. Osjetljivi su na partnerove potrebe i reakcije. Čini se kako od partnera žele mnogo više od osobnog zadovoljstva. Za njih seks je istraživanje, tijekom kojeg žele upoznati partnera kroz ljubav. Prije seksa vodenjak je znatiželjan, a nakon seksa zamišljen, a ponekad i tmuran. Vodenjak je zainteresiran za eksperimentiranje s novim pozama i ritualima kako bi dodatno obogatili svoje seksualno iskustvo.

Ribe

Ribe su vrlo osjetljive na potrebe partnera, do te mjere da zaboravljaju na sebe. Vole dugu predigru, a nakon seksa obazrive su i nježne. Seks s ribama dirljivo je iskustvo, tako ugodno i neodoljivo da zaboravite sve brige. Ribe vas neće zavoditi niti preuzeti inicijativu, ali nemaju problema s promjenama i eksperimentiranjem. Jedino nemojte zaboraviti na potrebe riba koje su vam se u potpunosti posvetile.

Izvor: cosmopolitan.hr

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.