Svi najgori parovi zodijaka: Lav i Škorpion, Bik i Strijelac…

Najteže je pomiriti se sa onim s kojim se niste posvađali, a ipak ste jednom prestali da razgovarate.

Bik neće moći sa Strijelcem jer preaktivan i prezahtijevan za njega, Blizance će živcirati filozofiranje Jarca, a Djevica će svojom praktičnošću gušiti nježnu Ribu.

Ovan i Bik

Ovan ima ekstremno jaku volju, a Bik je tvrdoglav. Ni jedno ni drugo neće se “pomaknuti ni milimetra” u svojim zahtjevima. Jednom kad Ovan shvati da je njihova priča gotova, htjet će što neprimjetnije izaći iz veze, no Bik će ga neprestano gnjaviti zahtjevima da mu se iznova objasni zašto.

Bik i Strijelac

Postoje dani kada bi se Bik rado odmorio kod kuće, izvalio na kauču i uživao u dobrom filmu. No to neće biti moguće uz Strijelca koji neće imati “živa mira” kod kuće. Strijelci su jednostavno previše aktivni za Bikove, neprestano tražeći intelektualni stimulans koji im Bik neće moći dati jer je jednostavno želi – odmoriti. Osim toga, Strijelci ne doživljavaju stvari previše ozbiljno što Bika može strašno živcirati.

Blizanci i Jarac

Ovo je recept za katastrofu kada spojite znak koji je pun života i uživa u igrama, zabavi i razgovoru sa znakom koji je poznat kao ekstremni radoholičar koji voli isplanirati svaki detalj. Jarci jednostavno nisu spontani, a to će Blizance vrlo brzo iživcirati.

Rak i Vodenjak

Rakovi su znakovi za biti doma, s obitelji, bez puno promjena. Vodenjaci su pak slobodnog duha koji voli vrludati svijetom. Rak neće biti ni zadovoljan kada ga Vodenjak počne opominjati zbog njegovih grešaka jer ih Rak, naravno, nema.

Lav i Škorpion

Ako Lav želi komplimente, onda se moli u krivoj crkvi. Škorpion mu ih neće dati. Prije će ga zafrkavati, a Lav to neće podnositi. Da bi bili skupa, Lav se mora osjećati cijenjeno i važno. Osim toga, Lav zna da je šarmantan i privlačan što se Škorpionu nikako neće svidjeti s obzirom na njegovu ljubomornu narav.

Djevica i Strijelac

Ni jedno ni drugo u ovoj vezi se zapravo ne želi obvezati. No Strijelac je ipak previše opušten za jednu Djevicu. Ne javi li joj se par dana, to će biti gotova stvar.

Vaga i Djevica

Djevica će kritizirati Vagu zbog čega će ona početi sumnjati u sebe. No budući da je i Vaga idealist, i ona će htjeti mijenjati Djevicu. To ne može dugo trajati.

Škorpion i Ovan

Eksplozivna, intenzivna i vrlo ratoborna veza stvara se kada se ova dva znaka spoje. Oba znaka moraju biti uvijek u pravu, moraju imati osjećaj kontrole i vrlo su odlučni. Ni jedno od njih neće drugomu dati gušt da bar malo bude dominantniji i zato je ta veza u startu osuđena na propast.

Strijelac i Jarac

Jarac će sputavati Strijelca i neće mu dati da se puno zabavlja. Osim toga, između ova dva znaka nema nimalo seksualne kemije.

Vodenjak i Bik

Bik je više pratičan, materijalistički orijentiran i konzervativan dok je Vodenjak totalna boemska duša koju pravila ne zanimaju. Bik guši i sputava Vodenjaka koji ne može disati od njega i zato će brzo pobjeći.

Ribe i Djevica

Ova nježna dušica zodijaka treba partnera koji će razumjeti njezine delikatne osjećaje, a ne zdravorazumsku Djevicu kojoj će to sve ići na živce. Možda uspiju na kratke staze, ali dugoročno će to pretjeratno gušiti Ribu.

Izvor: 24sata.hr

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.