Žene i njihov odnos prema ljubavi i seksu: Škorpija zahtjevna i hirovita, Ovan vatrena i emancipirana

Zagrljaj je intimniji i od poljupca. Zagrljaj nosi svu tugu i radost i nežnost i strast. Zagrljaj je težak koliko i svet.

Pročitajte kakav odnos prema ljubavi i seksu imaju pripadnice svakog od 12 znakova Zodijaka.

Odaberite znak:

Ovan

Žena Ovan će pokušati biti voda u vezi. Ona je veoma vatrena, samostalna, emancipirana žena. Svog će muškarca voljeti i štititi gotovo majčinskom ljubavlju. Kao majka bit će vrlo velikodušna i odana svojoj djeci. Neće biti lagan partner jer je nestrpljiva, svojeglava i lako plane. S partnerom mora imati snažnu duhovnu, intelektualnu i fizičku vezu. Doživljaji koji je pokreću moraju biti uzbudljivi, strastveni i intenzivni. Ova žena može biti idealna partnerica za jake i ambiciozne ljude bez obzira na svoju potrebu za dominacijom. Sklona je ljubomori i nesretna je ako od partnera ne prima stalne iskaze pažnje, ljubavi i nježnosti. Sebe smatra seksualno oslobođenom, ali se lakše nego muškarac Ovan prilagođuje svom partneru.

Bik

Žena Bik je stvorena za obiteljski život. Obično se ranije uda. Vrlo je vjerna, odana, iskrena i poštena u odnosu s partnerom. Želi da je muškarac vodi i da joj bude potpora, a ona mu pruža ljubav i razumijevanje. Senzualne je prirode, posesivna (čak i suviše!). Vješta je služenju ženskim trikovima i maskiranju u tajanstvenost kako bi neprimjetno postigla ono što želi. Voli miran život i nije sklona mijenjanju partnera. Iako djeluje bezazleno i nezainteresirano u njoj se krije ljubavnica upućena u sve tajne erotike i seksa – ona je jedna od najstrastvenijih ljubavnica Zodijaka.

Blizanci

Jako voli flert, obožavatelje, ima problema u emocionalnom životu. Odgovara joj partner koji je pušta slobodnu. Lako se zaljubljuje, a voli na neki djetinji način – začas se zaželi promjene. Ona vjeruje da će sve svoje probleme riješiti kada se uda i da će tada imati vremena da uživa u svom partneru. Ali njena će je nemirna priroda uskoro ponovo pokrenuti u traženju novog stimulansa. Rijetko će zadovoljiti svoju potrebu za mirom i zadovoljstvom, jer se u njoj sjedinjuje romantika i nedostatak predrasuda. Kad naiđe na pravog, neće dozvoliti da beznačajni flert ugrozi budućnost veze.

Rak

Žena Rak je vrlo strastvena, sentimentalna, osjetljiva. Labilna je i sklona promjenama raspoloženja. Vrlo rano započinje svoj erotski život i obično se ranu uda. Obitelj je središte njenog svijeta. Uglavnom je konzervativnijih shvaćanja i teško prihvaća nove ideje. Rođena je da mazi ljude koje voli. Sto više daje, to je sretnija i zadovoljnija. Potreban joj je jak partner s velikom mogućnošću uživljavanja u tuđe osjećaje.
Zeni Raka je ljubav najvažnija stvar u životu. Kako ima velike zahtjeve u pogledu partnera, često se osjeća nesretna i razočarana, neshvaćena. Duševna veza s partnerom značajnija joj je od seksualnog sklada. Ljubomorna je, ali je u stanju oprostiti nevjeru, jer se prema partneru postavlja gotovo majčinski.
Kod nekih je Račića ljubav samo emocionalna glad za pažnjom, nježnošću i senzualnim zadovoljstvima. Kad žena Rak voli ona je vjerna i privržena. Ne odgovaraju joj neumjereni i seksualno nasilni partneri. Kod nje je seksualnost dosta mirna i pritajena, a osjećajnost i romantičnost naglašena. Vrlo je požrtvovna majka i supruga.

Lav

Žena Lav je poput neke Amazonke – vatrena, temperamentna, strastvena i iskrena. Više od svega u životu želi biti voljena. Za ljubavlju traga još od djevojačkog doba. Puna je snova i ideala, snažnih osjećaja, pa kad sretne pravog predaje mu se punim srcem. Idealna je partnerica voljenom muškarcu. U intenzivnoj, kompletnoj ljubavnoj vezi ova žena potvrđuje samu sebe. Ako to od nje traži ljubav, žena Lav će se prilagoditi i skromnom životu. Ona ne podnosi nejasnoće i neodređenosti u ljubavi, a tako ni u prijateljstvu. Za djecu se “lavovski” ori i ne dozvoljava da im se čini nepravda. Za ženu Lava svaka prava veza iključuje i zadovoljavajući seks. U krevetu nije suzdržljiva, već je strastvena i )una inicijative. Ako joj se sviđa neki muškarac, ona će mu to bez ustručavanja lati do znanja. U braku koji je zadovoljavajući žena Lav je izuzetno vjerna. Voli organizirati i držati pod kontrolom svoju obitelj (i može!).

Djevica

Žena Djevica nije previše strastvena i vrlo je izbirljiva u izboru partnera. Ona posjeduje senzualnost koju može probuditi samo čovjek koga iskreno voli i koji joj omogućuje dobar materijalni život. Tada će ona probuditi svu svoju maštovitost i potruditi se da on ne bude prikraćen ni u emocionalnom ni u erotskom životu s njom. Ona se želi usavršavati čak i u emocijama. U skladnoj vezi je žena Djevica vrlo vjerna i odana. Nevjerna postaje samo ako je nesretna i u bezizlaznoj situaciji. Često zna zakomplicirati sentimentalne odnose s partnerom jer se uvijek drži pomalo na distanci, hladno, ne previše strastveno. Muči je sumnja da je muž vara jer nije dovoljno interesantna u postelji. Ona brak smatra partnerstvom i prijateljstvom više nego erotskom i senzualnom zajednicom. U obitelji se posvećuje svojoj djeci i odgaja ih moralno i s ljubavlju.

Vaga

Obično lijepog izgleda i vrlo komunikativna. Očekuje puno od partnera, ali i sama zna zapovijedati. Erotična je više nego osjećajna i strastvena. Voli biti muškarčev predmet obožavanja. Ima najčešće puno uspjeha u ljubavi. Stoga je i sklona flertu. Za ljubav je, ako treba, spremna žrtvovati i brak. Žena Vaga uglavnom uzvraća nanesenu joj uvredu, mada ponekad zna i oprostiti. Svaki muški prijatelj joj je “moguća buduća ljubav”. Prema mužu postupa pokroviteljski čak i u postelji.

Škorpija

Žena Škorpion je vrlo privlačna za muškarca. Zahtjevna i hirovita. Tek pravi partner može ovu ženu učiniti vjernom i odanom. Inače je ona zavodnica koja voli koketirati i još više voli odbaciti partnera nakon što ga je slomila. Ona je strastvena, ljubomorna i posesivna. Obožava nemoguće situacije na granici melodrame. Sklona je često mijenjati partnera slijedeći svoje instinkte i nagone koje stavlja ispred svih moralnih zakona. Žena Škorpion traži jakog muškarca jer jedino takav može zadržati njezinu ljubav.

Strijelac

Žena Strijelac djeluje kad kada kao dostojanstvena dama, a ponekad je dječački pustolovna. Nije baš sklona žrtvovanju za kućanstvo i djecu. Djecu odgaja prema svom shvaćanju samostalnosti. Svome suprugu može biti divan suradnik i partner. U traženju idealnog muškarca često mijenja partnere. Ako sretne idealnu osobu, ostaje vjerna cijelog života. U seksu je konzervativnija od muškog pripadnika svog znaka. Suptilna je i ushićuje partnera. Voli biti ravnopravna s osobom s kojom je u vezi. Spremna je na odricanje i žrtve, ako su njeni zahtjevi ispunjeni. Puna je oduševljenja i žara. Iskreno voli, a ako ljubav prestaje, razvodi se. Traži snažnog, izdržljivog partnera.

Jarac

Žena Jarac će nastojati naći situiranog muža. Prije toga je sklona dugom odmjeravanju i biranju partnera. U pravilu će biti vjerna, čuvajući pri tome više svoj društveni položaj, nego svoju čast. U braku želi kontrolirati partnera i dominirati. Bez obzira na te sklonosti ugađat će svome mužu. Bit će dobra supruga i majka, dobra kućanica koja će uživati u svom lijepo uređenom domu. Poneke žene Jarci prave razliku između muške i ženske djece, s tim da sinove obasipaju s više pažnje i nježnosti. Ova žena može biti pravi robot koji istovremeno obavlja nekoliko funkcija – njena je izdržljivost i temeljitost ogromna. Žena Jarac zauzima obrambeno stajalište prema ljubavi, ona zazire od nje bojeći se ranjavanja. Postepeno, u stanju se je prepustiti osjećajima. Ona u sebi nosi skrivenu vatru koju treba znati izmamiti na površinu. To će uspjeti samo intelektualno jačem muškarcu. Ponekad ova žena može biti sputana strahom od neuspjeha kod partnera. Tek kad shvati da život nije briga oko nepovezanih fragmenata ili truli nered, shvatiti će da se ne mora bojati ničega osim vlastitog straha.

Vodolija

Žena vodenjak ima u sebi potencijale za idealnu suprugu. Ipak, ne uklapa se u brak tako lako. Partneru vjeruje bez provjeravanja, ali traži bezuvjetnu slobodu i za sebe. Ponaša se bez zamjerke. Vrlo je ugodna i postojana osoba. U braku je vjerna, ali voli kontakte sa suprotnim spolom u obliku prijateljstva. Vrlo je privlačna muškarcima jer je originalna i tajanstvena. Voli više racionalno nego instinktivno i ljubavni sklad kod nje često ovisi od intelektualnog sklada. Ljupka i graciozna lako osvaja, ali je i vrlo zahtjevna u ljubavi. Ima sklonosti da se ponaša kao vođa čak i u postelji. Kao majka neće pružiti zadovoljavajući odnos malom djetetu, budući da se uvijek postavlja prijateljski i ravnopravno, ali kasnije će dijete uvidjeti prednosti takvog odnosa i znati to cijeniti.
Nije toliko popustljiva i tolerantna kao muškarac Vodenjak, i ponekad će pokazati posesivnost i ljubomoru u odnosu na partnera, te potrebu da ga zarobi. Ponekad će umjesto na seks energiju potrošiti na verbalne duele s partnerom.

Ribe

Žena Riba osjeća strašnu potrebu da bude voljena. To je smisao njenog postojanja. Vrlo je maštovita, romantična i pomalo sjetna. Ona se bezuvjetno predaje partneru. Ona voli svoju djecu i spremna se je žrtvovati za njih. Ako je pronašla pravu osobu bit će vrlo vjerna. Vrlo je seksipilna i privlačna. Dobra je ljubavnica i zna se prilagoditi partneru. Često se žrtvuje i ostaje u vezama koje je guše. Ona treba poštenog i iskrenog muškarca koji će je voditi i podržati u trenutku njene slabosti i depresije.

Izvor: zenskikutak.hr

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.