Mesečni horoskop za April. 2018.

Na kraju, samo ti treba neko ko ne odustaje od tebe.


April – mesec u kojem vazduh počinje da miriše – na travu koja raste, na drveće koje zeleni, na pupoljke koji se sa svih strana otvaraju. Do juče – neka tmurna, siva slika, a danas već – vatromet boja i zelenila. Mesec kao stvoren da se u njemu osetimo ponovo živo, sretno, željno promena, zadovoljstava, ljubavi! April bi trebao da bude prilično povoljan mesec, prvenstveno kroz poslovnu simboliku, mada će se i sve ono vezano za emocije odvijati nekako mirnije i staloženije nego u prethodnom periodu.

Na početku meseca, Sunce i retrogradni Merkur su u konjukciji u znaku Ovna, a tamo negde pred kraj ovog znaka nalazi se i planeta Uran. Venera je u Biku, pun Mesec u znaku Vage. Jupiter je retrogradan u Škorpiji, Mars i Saturn su u konjukciji u znaku Jarca, gde se nalazi i Pluton. Neptun je u Ribama. Merkur će krenuti direktnim hodom, a Saturn i Pluton ulaze u retrogradno kretanje. Naglašen znak Jarca i Bika doneće fokus na materijalno, poslovno, zaradu, ali zbog trigona Marsa i Venere iz ovih znakova – moći ćemo malo i da odahnemo po pitanjima ljubavi.

Prvo planetarno dešavanje je direktno kretanje Merkura u znaku Ovna 15-og aprila. Ova će nas planeta „namučiti“ tokom celog meseca, bilo retrogradna, bilo direktna – jer će sve vreme biti u kvadratnim aspektima sa Saturnom, pa ćemo morati da se itekako potrudimo i u poslovnim i u ljubavnim „dogovorima“.

Odmah sledećeg dana, 16-og aprila imamo mlad Mesec u znaku Ovna i to u konjukciji sa Uranom. Možemo da kažemo da je zvanično – period inicijative, promena – otpočeo. Ovo će biti velike promene, ne lagane, ali one suštinske, iz korena.

18-og aprila Saturn kreće retrogradnim hodom, vraćajući nas u prošlost, vraćajući nas na ono što nismo odradili, završili. Daje nam priliku da neke situacije, stvari – ispravimo I rešimo. Imamo četiri meseca pred sobom da se vratimo “korak unazad”. Vreme nam daje šansu…

20-og aprila Sunce prelazi u Bika, centralni prolećni znak. Ne samo da će se ovo godišnje doba probuditi u svoj svojoj lepoti, nego ćemo I mi poželeti da više uživamo, da više vremena posvetimo sebi…

22-og planeta Pluton kreće retrogradnim hodom. U znaku Jarca, prirodnom polju karijere njegov hod unazad doneće potrebu da neke svoje stavove ili načine funkcionisanja menjamo. Čak I ako to ne budemo želeli, te promene će početi da se dešavaju same od sebe, postepeno nas transformišući…

24-og Venera prelazi u znak Blizanaca. Laka je I lepršava u ovom znaku, nateraće nas da se pomerimo, da pričamo, da se aktiviramo, da uživamo. Doneće mnogobrojne nove kontakte, I poslovne I ljubavne, doneće šarm, flertove, dobro raspoloženje.

30-og aprila imamo pun Mesec u znaku Škorpije. Događaji pokrenuti otprilike šest meseci unazad, sada stižu do svoje kulminacije, vrhunca. Njegova će se simbolika uglavnom odraziti kroz poslovno – materijalni segment, a u emotivnom može doneti porast ljubomore I sumnje među partnerima.

April je u isto vreme I lep I zahtevan mesec. Neke bolje šanse se mogu otvoriti pred nama, ali ćemo očigledno, itekako morati da “zapnemo” da bismo ih ostvarili….Pa, idemo polako – iz dana u dan, korak po korak. Neka vam april donese zadovoljstvo I sreću!

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Sam početak aprila možda nije toliko sjajan za ljubav, jer ćete biti okrenuti ka svojim obavezama, poslu, rešavaćete neka bitna pitanja koja će vam odvlačiti pažnju. Međutim, već pred kraj prve nedelje ovog meseca situacija se menja – onima koji rade, poslovni segment će biti primarno mesto gde će moći da pronađu osobu sa kojom će od samog početka situacija krenuti vrlo lepo, stabilno, lagano vas uvodeći u ljubavnu priču koja ima dobre predispozicije da potraje. Ukoliko niste zaposleni – svoju “srodnu dušu” možete pronaći prilikom izlazaka I društvenih dešavanja, a u trećoj dekadi aprila – I preko društvenih mreža, interneta. Ovaj mesec doduše, nekima od vas može doneti I ulazak u tajnu emotivnu priču sa zauzetom osobom u kojoj će sve vrcati od strasti. Polovinom meseca čuvajte se ovakvih iskušenja, jer je teško da se ovaj tip odnosa može održati na duži rok. Zauzeti Ovnovi april mogu iskoristiti za jačanje odnosa I bolju povezanost sa partnerom. Izuzetno lepi I mirni aspekti doprineće da se vi I voljena osoba bolje razumete, da više poštujete jedno drugo I da se oboje trudite da vaša veza napreduje.

Posao

Skoro do polovine meseca u poslovnom segmentu će biti prisutne kočnice. Situacije će vas vraćati korak unazad, a ukoliko u ovom periodu treba potpisati neki važan ugovor ili dogovoriti nov posao – savetuje vam se svakako oprez, a računajte da će pregovori ići teško. Nešto pre polovine meseca situacije kreću da se raspetljavaju, konačno vas uvodeći u prave poslovne dogovore, kontakte I realizaciju planiranog. Finansijski vam je ovo vrlo pozitivan period, bez obzira na zastoje, kašnjenja I povećane troškove.

Zdravlje

Prva polovina meseca ne pogoduje starijim Ovnovima I onima koji imaju hroničnih tegoba. Iako je drugi deo aprila nešto bolji, ipak biste tokom celog meseca trebali da se ozbiljno posvetite sebi. Jačajte imunitet, krećite se, promenite nešto u načinu ishrane.

Bik

Ljubav

Prva dekada aprila je nepovoljna I za slobodne I za zauzete Bikove. Ukoliko ste u ovoj drugoj grupi, odnos sa partnerom će biti izuzetno hladan I distanciran I u ovom periodu se treba čuvati bilo kakvih ishitrenih zaključaka I odluka. Sačekajte da se sve “slegne”, pa tek onda porazgovarajte sa voljenom osobom. Iako je početak buran i nestabilan, ostatak meseca donosi vam odlične šanse da se uskladite, da podržite i poštujete jedno drugo, ali i da nakon dugo vremena ponovo probudite strasti i želju između vas. Dakle, malo opreza početkom meseca, a nakon toga – vreme je za uživanje ! Što se slobodnih tiče, ako postoji osoba koja vam se dopada, ona vas u tom početku meseca neće ni primećivati, ili će bukvalno « dizati ograde » između vas dvoje, ne dozvoljavajući vam da joj se približite. No, već tokom druge dekade uspećete da probijete blokade koje su do tog momenta postojale i od tog trenutka imate odlične šanse za ulazak u jednu vrlo lepu ljubavnu priču. Ukoliko nemate simpatiju, može vas privući osoba koja živi nešto dalje od vas ili koju upoznajete prilikom putovanja, eventualno preko interneta ili prijatelja.

Posao

Dok je vladar polja posla I novca Merkur, retrogradan – u prvoj polovini meseca ne očekujte neke spektakularne pomake. Vaš trud će biti veliki, ali će realizacija biti polovična, što neće zavisiti od vas već od okolnosti I od ljudi sa kojima sarađujete. Povremeno ćete I vi imati problema sa fokusiranošću na ono što je zaista bitno I možete se “rasipati” na nevažne poslove Ili pak na rasprave sa kolegama. Zato je drugi deo aprila izuzetno povoljan po vas, protkan poslovnim šansama I prilikama za jaču zaradu.

Zdravlje

Fizički – bićete prilično dobro, osim što biste trebali da se pokrenete I konačno donesete odluku koju odavno odlažete – da budete aktivniji, da se bavite nekom rekreacijom. Psihički I mentalni deo će biti nešto slabiji tokom aprila. Moguće su jake nervoze I stress.

Blizanci

Ljubav

Za one u emotivnim vezama I brakovima april većim delom baš I nije naročito podsticajan. Izgleda mi kao da ni vi sami ne znate šta želite trenutno. Voleli biste neku promenu, ali umesto da se potrudite zajedničkim snagama sa partnerom oko toga, vi ćete se često duriti, povlačiti u sebe ili se pak okretati svom društvu, izostavljajući voljenu osobu. Tek tamo negde, oko treće dekade aprila shvatićete da morate istinski da se potrudite, a tada ćete i biti spremni na to. Pokušavaćete da voljenoj osobi nadoknadite sve ono što ste propustili do tada. Nadamo se da će ona umeti da vas razume I oprosti vam. Što se slobodnih tiče, vama je sve otvoreno za druženja, za izlaske, za uživanje u životu….ali I u odnosima u kojima preovlađuje hemija I strast. Više osoba će biti zainteresovano za vas, I moguće je da ćete u nekom trenutku čak biti u paralelnim “muvanjima”, flertovanjima. Kako god okrenuli, ne verujem da ćete moći da se pohvalite da ste u aprilu ostvarili vezu koja može da traje I da vas prati na dalje. No, zato sam sigurna da ćete ovaj mesec zapamtiti po dobrom provodu, novim prijateljima I zabavi.

Posao

Planovi, dogovori, konkretizacija započetih poslovnih projekata – sve će to #štucati” ili ići izuzetno sporo u prvoj polovini aprila. U tom periodu ćete imati I povremenih problema sa naplatom potraživanja, ali I sa većim troškovima koji će vam izvlačiti novac iz džepova. Suštinski, treća dekada ovog meseca je I poslovno I finansijski najpovoljnija po vas. U tom periodu će vaša kreativnost biti na vrhuncu, ali I vaša sposobnost da privučete prave poslovne saradnike I napravite kvalitetne dogovore sa njima.

Zdravlje

Hronični bolesnici će osećati pojačane tegobe u prvom delu meseca. U ovom periodu morate biti odgovorni I posvetiti se sebi I svom zdravlju. Mlađi Blizanci bi češće mogli “kačiti” viruse, prehlade, kijavice. Ostatak meseca je neuporedivo povoljniji po pitanju zdravlja.

Rak

Ljubav

Mars u polju emotivnih partnerstava I braka, kao I retrogradno kretanje Saturna u istom znaku tokom druge dekade aprila doneće da Rakovi shvate da moraju dosta ozbiljno da se posvete rešavanju bilo kakvih problema sa voljenom osobom. Ovog ćete meseca imati “pomoć” od strane planeta, jer će biti izuzetno povoljnih perioda u kojima vi I partner možete da se približite jedno drugom, a u svakom slučaju ćete dobiti “vetar u leđa” za postizanje stabilnosti. Ipak, ne treba zanemariti da kod nekih od vas emotivne veze I brakovi već duže vreme trpe, I da je moguće da ne uspete da tokom ovog perioda postignete bilo kakvo konkretnije poboljšanje. Pošto je na ulasku u april, Mesec koji vlada vašim znakom pun, morate da prihvatite da će veliki deo “kolača” odgovornosti kada je odnos u pitanju, pasti baš na vas. Za slobodne – tokom aprila je vaše polje prijatelja, izlazaka, društvenih dešavanja –vrlo naglašeno I aktivirano, pa su to segmenti u kojima biste mogli susresti nekog ko je baš po vašoj meri. Najpovoljniji period za tako nešto je tokom druge dekade ovog meseca. Prepustite se čarima ovog proleća!

Posao

I za vaš znak je prva polovina meseca dosta statična. Retrogradni Merkur je u vašem polju karijere, u napetim aspektima sa Marsom I Saturnom, pa će povremeno biti teško ostvariti prave dogovore I kvalitetne saradničke odnose. No, tokom druge dekade vi imate mlad Mesec u polju karijere, koji označava ulazak u potpuno novu poslovnu fazu. U tom periodu mogući su vrlo povoljni preokreti I promene, a svakako će označiti poboljšanje finansijskog segmenta I lakšu naplatu potraživanja.

Zdravlje

Neke zdravstvene tegobe se mogu ponovo aktivirati, a generalno gledano – do polovine meseca ćete imati osećaj da ste na pedeset posto energije. Stariji pripadnici znaka mogu tokom prve dekade osećati tegobe vezane za kičmu, ali I urogenitalni trakt.

Lav

Ljubav

Tokom prve dve dekade aprila odnos sa partnerom može funkcionisati jedino ako budete spremni da se prilagođavate I ispoštujete jedno drugo. Imaćete probleme u komunikaciji koji nisu nerešivi I zavise samo

od toga koliko ste oboje spremni da malo “spustite loptu” I prihvatite da niste sami u vezi ili braku. Neki od vas na samom kraju druge dekade mogu osetiti potrebu da “seku” I da se oslobode, pa mogu samo da vas posavetujem da pre nekih bitnih odluka ipak malo razmislite da li je to baš najpametnije I da li ste spremni na posledice. Treća dekada svakako vam donosi smirenje I stabilnost I neuporedivo bolji odnos sa voljenom osobom. Što se tiče slobodnih Lavova, I dalje je jako potencirano sve ono što se vezuje za putovanja, druga područja, kontakte sa osobama koje žive nešto dalje od vas, ali će se tokom aprila aktivirati I vaša polja posla I prijatelja. Prosto rečeno – “širite” mogućnosti za ulazak u neku finu ljubavnu priču. Druga dekada meseca vam je naročito interesantna, jer se tada mogu pokrenuti zaista zanimljiva dešavanja I možete ući u odnos koji će biti pun strasti I varnica – baš onakav kakav vi volite…

Posao

Imaćete problem sa realizacijom planova u prvom delu meseca, pogotovo ako se oni vezuju za saradnju sa strancima ili državnim I javnim institucijama. Malo se u ovom delu hoćete mučiti, ali to ne znači da nećete uspeti da ostvarite vrlo povoljne poslovne rezultate. Ne samo da će vaša karijera krenuti uzlaznom linijom, već ćete biti izuzetno zadovoljni prilivima koji će se pojačati…mada će imati tendenciju da poneki dan zakasne…Neki od vas mogu računati na unapređenja ili velike promene u drugoj dekadi.

Zdravlje

Nepovoljna zdravstvena simbolika za starije pripadnike znaka, pogotovo one sa hroničnim tegobama, stoji u prvoj polovini aprila. Za razliku od njih, mlađa generacija će se osećati odlično I funkcionisati još bolje. Kardio vaskularni bolesnici neka se češće kontrolišu kod lekara.

Devica

Ljubav

Retrogradost, ali I kvadrat vašeg vladara Merkura sa Saturnom I Marsom u velikoj meri će doprineti da tokom prve polovine meseca odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom bude u nekom desetom planu za vas. Opterećeni ste mnogim stvarima I jednostavno ne možete da se posvetite voljenoj osobi. Ne mogu da kažem da će ona baš imati razumevanja za takvo vaše ponašanje, pa je itekako moguće zahlađenje I slaba komunikacija između vas. U drugom delu meseca situacija se nešto malo menja na bolje. Možda nećete funkcionisati savršeno, ali će se komunikacija poboljšati, a i vaš erotski život će krenuti bolje nego do tada. Što se tiče slobodnih Devica, kod vas je situacija dosta bolja, ali će vam april ipak biti pomalo zahtevan i naporan. Da, evidentno je da će se pojaviti osoba (ako već nije do sada) koja će biti baš po vašoj meri, ali će dogovori i kontakti funkcionisati problematično. U prevodu – sve će se odvijati mnogo sporije od onog što biste vi želeli. Ipak, negde ste svesni da je ovo osoba koja je vredna vašeg truda i nećete biti spremni da odustanete od nje.

Posao

Iako je april dosta finansijski isplativ po vas, a naročito ako radite sa strancima ili za državne I javne

Institucije, to ne znači da ćete kroz njega proći baš « kao po loju » . Ozbiljno ćete se naraditi, naročito u prvom delu meseca, a moraćete da savladate i vrlo neugodne prepreke, što kroz okolnosti, što kroz osobe koje će vas kočiti. No, sve to što radite itekako će vam se poslovno isplatiti, naročito tokom treće dekade kada se aktivira i vaše polje karijere. Bićete zadovoljni postignutim, a najviše promenama.

Zdravlje

Starija generacija Devica će nešto teže pregurati prvu polovinu aprila. Hronične tegobe mogu se aktivirati, naročito one vezane za kičmu, zglobove. Kod mlađih bi ovaj period mogao doneti češće prehlade i pad imuniteta. Ostatak meseca je povoljan po vas.

Vaga

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku početkom meseca, ali i nepovoljni aspekti Sunca i retrogradnog Merkura na Saturna i Marsa, doneće onima u vezama i brakovima osećaj « ili-ili ». U prevodu – jasno vam je da odnos više ne može da funkcioniše na način kao do sada, i da je potrebno nešto menjati što pre. Problem je u tome što je komunikacija sa partnerom sada izuzetno loša, i biće potrebno dosta truda da bi se stvari rešile. Ono što je povoljno po vas, jeste trigon Venere i Marsa koji će biti prisutan većim delom meseca, a govori da je uz neke korekcije i promene u ponašanju kod oboje – itekako moguće doći do rešenja. Dakle, ono što vam predstoji jeste usklađivanje i prilagođavanje jedno drugom. Ne odustajte ukoliko početni koraci ne budu lagani….Što se tiče onih koji su slobodni, vama će tokom aprila uživanje i strast biti na prvom mestu. Da ćete imati prilike za ovakav tip odnosa, hoćete sigurno. Mlad Mesec u vašem polju partnerstava donosi vam nove prilike I mogućnosti za ljubav I avanturu. Neke od ovih veza će imati prilike da potraju, a da li će se pretvoriti u nešto ozbiljnije – samo je na vremenu da pokaže.

Posao

Vi lično ćete biti posvećeni poslu, što će se svakako vrlo povoljno odraziti na vaše finansije. Ipak, problemi u poslovnim saradnjama će biti evidentni tokom prve polovine meseca. Postojeći dogovori mogu doći na preispitivanje, a ukoliko ulazite u nešto novo, potrudite se da dobro proučite dogovore koje sklapate. Možda je najbolje da za pokretanje nečeg novog ipak sačekate drugu polovinu meseca. Kraj ovog perioda donosi vam jačanje saradnji sa inostranstvom I veće prilive iz tog sektora.

Zdravlje

Neke životne navike morate promeniti ukoliko želite da se osećate dobro. Tek od ulaska u treću dekadu bićete življi, energičniji. Starije Vage mogu imati probleme vezane za ishranu ili štitnu žlezdu. Mogući su I problemi sa vratnim delom kičme.

Škorpija

Ljubav

Vi I voljena osoba ulazite u ovaj mesec u prilično stabilnom odnosu. Trigon između Venere, vladarke partnerstava I Marsa I Saturna doneće vam usmerenost jedno na drugo I na zajedničke ciljeve. Naravno, uživajte u ovim danima I povežite se što više možete, jer neće trajti večno. Nesuglasice između vas I partnera, uglavnom vezane za ljubomoru, posesivnost ili obostranu tvrdoglavost mogu se povremeno javljati tokom druge dekade aprila I u tom periodu biste oboje trebali da se potrudite I da ne dozvolite da vas sve ovo “ponese” I uvede u neke besmislene rasprave I tenziju. Što se tiče slobodnih Škorpija, reklo bi se da je pred vama jedan vrlo fin mesec koji itekako može otvoriti šanse za nove emotivne priče. Neko vam se može dopasti na samom početku meseca, ali okolnosti kao da neće dozvoljavati da se ovaj odnos razvija brže. Možda je to I dobro, jer ćete imati prilike da na pravi način upoznate osobu koju priželjkujete. Tokom druge dekade meseca već su moguće “prave stvari”, to jest konkretizacija odnosa I ulazak u jednu priču koja ima predispozicije da traje….ukoliko je naravno ne pokvarite odmah svojim preteranim zahtevima I potrebom da tu osobu što više I što pre vežete za sebe.

Posao

Komunikacija sa poslovnim saradnicima će biti jako naporna u prvoj polovini meseca, a izvesno je da ćete imati I teškoća prilikom obavljanja redovnih obaveza I dužnosti. Sve ono što vam je bitno će kasniti, a I vi možete, I pored velikog truda, često biti u zaostatku ili raditi stvari iz početka. Ipak, I pored ovakvih, otežavajućih okolnosti, april se pokazuje kao poslovno profitabilan po vas. Očekuju vas novi pregovori I mogućnosti da ostvarite povoljna poslovna partnerstva. Novcem biste trebali da budete zadovoljni.

Zdravlje

U prvoj dekadi aprila oprez je neophodan I kod mlađih I kod starijih Škorpija. Stoje mogućnosti za povrede, ali I za jače aktivacije hroničnih bolesti. Nekima od vas I imunitet može biti u velikom padu. Ostatak meseca je odličan I zdravstveno vrlo povoljan po vas.

Strelac

Ljubav

Vi I partner ćete se u prvoj polovini meseca sukobljavati oko situacija koje se u vašem odnosu ponavljaju, a koje očigledno, niste rešili na pravi način u prošlosti. Svako od vas će držati svoju stranu I teško pristajati na kompromis. Da biste mogli da nastavite na pravi način potrebno je da ovo rešite što pre, a za tako nešto vam drugi deo aprila ipak daje povoljnosti I šanse. Besmisleno je da dozvolite da vašu vezu ili brak non stop potkopavaju jedne te iste stvari. Stavite konačno tačku na to. Ulazak Venere u znak Blizanaca i vaše polje partnerstava tokom treće dekade meseca, dodatno će popraviti odnos sa voljenom osobom, jer će se u vašu vezu ponovo useliti jedna fina atmosfera i lepršavost. Što se tiče slobodnih Strelčeva, prave prilike za ljubav vam idu kroz poslovni segment tokom ovog meseca. Može vas zainteresovati osoba koju ste i ranije susretali, ali niste imali priliku da uspostavite jaču komunikaciju sa njom. Sada su vam šanse otvorene da joj priđete i otpočnete vrlo zanimljivu ljubavnu dogodovštinu. Pred sam kraj meseca može se pojaviti još neko zanimljiv, ali to je već priča za horoskop za maj….

Posao

Kočiće vas taj retrogradni Merkur (vlada vašim poljem poslovnih partnestava i karijere) kao i njegova kvadratura sa Saturnom i Marsom, donosiće vam zastoje i probleme u dogovorima, ali i greške prilikom rada. No, i pored ovih aspekata, vaš je poslovni segment izuzetno jak tokom aprila i bićete vrlo zadovoljni onim što ste ostvarili, pogotovo finansijskim delom. U trećoj dekadi meseca otvara vam se šansa i za novu poslovnu saradnju koja će biti skopčana sa češćim putovanjima, moguće van zemlje.

Zdravlje

Blago nepovoljna zdravstvena situacija biće samo prisutna tokom druge dekade aprila. Moguće je da ćete u tom periodu shvatiti da morate promeniti neke životne navike i odreći se nekih zadovoljstava koja vam škode.

Jarac

Ljubav

Nepovoljni aspekti koji se vezuju za vaše polje doma I porodice biće prisutni tokom prve polovine aprila. Imaćete osećaj da vas partner ne razume I da se čak ni ne trudi da pokuša da se uskladi sa vama. Drugoj strani će biti sve važnije od vas, a vi ste došli do granica tolerancije. Čak I kod onih koji su u vezama biće prisutna tenzija I zahlađenje odnosa. Iako vas prate prilično teški aspekti, ipak nije sve beznadežno. Ukoliko se oboje istinski potrudite, čak I ove situacije se mogu prevazići. U prevodu – ukoliko između vas još uvek postoji emocija i želja za povezanošću, baš ta emocija će vas i « izvući » iz teškog perioda. Umesto da jedno drugo podsećate na probleme, podsećajte se na lepe momente iz prošlosti, ponovo raspirite one stare vatre….Što se tiče onih koji su slobodni, Venera koja vlada vašim poljem ljubavi, biće u tranzitu kroz ovo polje veći deo aprila. Neki od vas će moći da obnove priču sa osobom iz prošlosti, a drugima će se otvoriti jedna velika ljubavna prilika i mogućnost da uđu u odnos koji će potrajati…Najpovoljniji momenti za vas su tokom druge dekade meseca. Uživajte u ljubavi !

Posao

Naglašeno polje kreativnosti, ideja I talenata mnogim Jarčevima otvoriće mogućnost da zaista uživaju u poslu koji obavljaju, ali I da sebi otvore nove poslovne mogućnosti. Možda se neki vaši planovi odvijaju sporije nego što ste zamislili, ali ste svesni da korak po korak napredujete ka svojim ciljevima. Neke od vas čekaju važni poslovni dogovori koji u početku mogu krenuti teško, ali se konkretizovati na pravi način tokom druge dekade meseca. Finansijski segment se otvara na pravi način od kraja prve dekade aprila.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja je u teškim aspektima tokom prve polovine meseca, pa je u tom periodu potrebno obratiti pažnju na ovaj segment. Mlađi Jarčevi mogu imati problema sa imunitetom, dok će kod starijih biti prisutne hronične tegobe.

Vodolija

Ljubav

Tokom prve dve dekade aprila, vaše će emotivne veze I brakovi biti u jednom statičnom I pomalo napornom periodu. Malo ćete vi I partner biti krivi za celu situaciju, ali mora se priznati da vam ni okolnosti neće baš ići na ruku. Oboje ćete biti okupirani drugim stvarima I obavezama I teško ćete pronalaziti vreme jedno za drugo. Mnogo puta će se dogoditi prolongiranja susreta ili ćete, kada konačno budete zajedno, umesto da u tome uživate – biti nervozni I prebacivati jedno drugom kojekakve gluposti I sitnice. No, kada su srca vruća I ovakvi periodi se prevaziđu, zar ne? Bolje okolnosti po vas su u trećoj dekadi aprila, kada ćete moći više da se posvetite jedno drugom, pa će se I mir I stabilnost ponovo u potpunosti vratiti u vaš odnos. Što se tiče slobodnih Vodolija, kao da nećete imati priliku da provedete više vremena blizu osobe koja vam je simpatična. Bukvalno ćete “krasti” neke momente I truditi se da u tim trenucima date najbolje od sebe da biste ovu osobu privukli. Uspeh će biti polovičan I tek u trećoj dekadi meseca možemo da kažemo da će vaši napori što se osvajanja tiče konačno biti realizovani. Jedna napomena – prošlost će se motati oko vas tokom aprila. Topao savet – zatvorite joj vrata pred nosom.

Posao

U prvoj polovini aprila uglavnom ćete imati utisak da radite od jutra do sutra, a da su rezultati polovični. Za sve što hoćete da uradite trebaće vam neuporedivo više vremena I truda I večito ćete kasniti, radeći sve u poslednjem momentu. I pored ovoga finansijski I poslovni rezultati bi trebali da budu solidni, mada se mora priznati da će bolje proći Vodolije koje su privatnici. Troškovi su vam u ovom mesecu veliki I moraćete da se potrudite da ih kontrolišete, pogotovo tokom druge dekade.

Zdravlje

Uglavnom ćete se “kilaviti” u prvoj polovini meseca. Imunitet će vam klackati, non stop ćete nešto šmrckati, kijati, a starije Vodolije će imati prilično neugodnih problema sa kičmom, zglobovima, ekstremitetima. Tek u drugom delu meseca zdravstveni segment se popravlja.

Ribe

Ljubav

Merkur, koji vlada vašim partnerstvima, retrogradan je I u lošim aspektima sa Marsom I Saturnom

U prvoj polovini meseca, što će vam doneti nesuglasice, lošu komunikaciju I slabo razumevanje sa voljenom osobom. Drugi deo aprila je povoljniji jer ćete vas dvoje biti spremniji na kompromis, a I želećete da svoj odnos vratite u neke mirnije I stabilnije vode. Ukoliko želite da se ovakve situacije ne ponavljaju, potrebno je da ne izbegavate komunikaciju u vezi nekih bitnih pitanja. Ne gurajte stvari pod tepih jer će izaći, kad tad. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, vaše polje komunikacije je izuzetno naglašno tokom aprila, a povoljni aspekti vas prate I po pitanju izlazaka, druženja, prijatelja ili društvenih mreža. Baš osoba sa kojom vas upoznaje prijatelj može vas jako zainteresovati I poželećete da je bolje upoznate. Tokom aprila trebali bi da se trudite da budete u pokretu, okruženi prijateljima, jer na taj način otvarate sebi priliku I da se osećate bolje, ali I da upoznate nove osobe koje će vas dodatno motivisati I podstaći. I vi tokom ovog meseca možete imati kontakte sa prošlošću….

Posao

Odnosi sa saradnicima I poslovnim partnerima mogu biti na izvesnom preispitivanju tokom prvog dela meseca. Takođe, imaćete problem da svoje obaveze završite na vreme, a posebno obratite pažnju na papirologiju jer vam se tu mogu potkrasti veće greške. Imaćete pritisak od strane nadređenih I od vas će se zahtevati veća odgovornost, pa ćete se povremeno teško nositi sa tim. I pored ovoga, april je poslovno dosta uspešan, jer vas očekuju novi kontakti, a moguća su I češća putovanja.

Zdravlje

Mlađim Ribama će sve vezano za zdravlje funkcionisati više nego dobro tokom aprila. Što se starijih tiče, vama je prva polovina meseca pomalo naporna, jer se tegobe mogu ponavljati, ili vas pak mučiti hronične bolesti.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.