Mesečni horoskop za Jul 2020.

Smanji očekivanja lutko. Pojedinci nisu u stanju uzvratiti niti malu poruku, kamoli veliku ljubav.


Jul bismo slobodno mogli nazvati sudbinskim mesecom jer će u njemu doći do nekih značajnih promena, na poslovnom, emotivnom, životnom planu kod svakog od nas. Na veliku većinu ovih promena nećemo moći da utičemo a suštinski – ne bismo ni trebali, jer kao što sam to spomenula više puta – ova celokupna godina jeste vreme kada se po mnogim pitanjima svode računi i prave preseci – uvodeći nas u nove životne faze i doba.

A na početku jula meseca Sunce i retrogradni Merkur se nalaze u znaku Raka, Mesec u Škorpiji a retrogradni Jupiter i Pluton u Jarcu. U znaku Vodolije nalazi se retrogradni Saturn, u Ribama retrogradni Neptun dok je u znaku Ovna Mars. Uran je u znaku Bika a Venera u Blizancima.

2-og jula Saturn se vraća u znak Jarca u kojem će boraviti otprilike do polovine decembra ove godine. Prvenstveno Jarčevima daje priliku da isprave greške, preispitaju odluke i urade propušteno, a zatim i svima ostalima u različitim životnim segmentima – sve u zavisnosti kroz koje vam natalno polje ova planeta tranzitira i koje planete aktivira.

5-og jula sledi nam pun Mesec i pomračenje u znaku Jarca. Tenzija i kulminacija dešavanja će se najpre vezivati za poslovni segment, za odnose sa autoritetima ali i za porodicu. Zbog aspekata koje Mesec pravi tokom pomračenja mogući su problemi u komunikaciji, ali i iznenadne, neočekivane promene u životnim segmentima koji su ovim nebeskim dešavanjem aktivirani.

13-og jula Merkur kreće direktnim hodom. Ova planeta će većim delom meseca biti u kvadratnom aspektu sa Marsom, što će donositi nervozu, ishitrenost, impulsivne reči i poteze pa ćemo često raditi u korist svoje štete. Potencirano će biti sve ono što se vezuje za porodicu, kuću, dom, članove familije ali i za papirološka pitanja, dozvole, dogovore. Energija ovog aspekta tera na akciju, ali sa druge strane – sapliće ukoliko u tu istu akciju uđemo tvrdoglavo,nespremno na kompromis i nervozno.

20-og jula imamo mlad Mesec u znaku Raka što donosi nova rešenja i početke vezane za porodični segment, dom, roditelje, porodicu, ali i posao. Ovi počeci biće teški i u njih će biti potrebno uložiti mnogo truda ali se u vremenu mogu pokazati kao značajni I trajni.

22-og jula Sunce prelazi u znak Lava. Ljubav I opuštencija neka istupe – a sve ostalo slobodno može u neki drugi plan….

U suštini, dobar odnos između Venere I Marsa, a pogotovo od 13-og jula kada Venerin dispozitor Merkur kreće direktnim hodom – doneće da se na emotivnom planu polako stabilizujemo. Odnosi koji su imali prepreku ili zastoj u proteklom periodu sada mogu ponovo krenuti iznova, na pitanja o koja ste se kao par saplitali pronaći ćete odgovore I mnoge nedoumice će biti rešene.

Takođe, za one koji su slobodni ovo je jedan aktivan period, sa mnogo druženja I novih poznanstava koja se lako mogu pretvoriti u prave emotivne priče.

Jul je ispred nas – imaće svoje statične, ali I burne faze – pravi predstavnik ove 2020-e godine. Želim vam lak korak I mnoštvo lepih dešavanja. Srećno!!!

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Što se zauzetih tiče, mnogo bolje će proći oni u emotivnim vezama nego oni u braku ili zajedničkom životu. Kod ovih prvih, sa Marsom u polju ličnosti I Venerom,partnerskom planetom koja vam daje podršku – uglavnom će komunikacija I dogovori funkcionisati, a evidentno je I da će strasti izaći u prvi plan. Oni koji žive zajedno imaće nesuglasica, manjih ili većih tokom celog jula a one će se uglavnom vezivati za kuću, porodicu, decu ili za stavke koje u domu treba uraditi, popraviti, regulisati. Do polovine jula će biti teže dogovoriti se, dok ćete u drugom delu meseca nekako lakše pronalaziti zajednički jezik, iako će za to biti potrebno mnogo kompromisa. Partner će nekako lakše biti spreman na isti, dok ćete kao po običaju – zatezati I isterivati svoju volju. Slobodni Ovnovi – pred vama je odličan emotivni period, bez obzira na to da li želite da obnavljate neku emotivnu priču ili hoćete da započnete potpuno novu.

Posao

U poslovnom segmentu vas tokom jula očekuju turbulentni I napeti momenti, naročito sa autoritetima I nadređenima. Vi lično možete biti krivac za neke od ovih dešavanja, jer ćete biti previše impulsivni, nepromišljeni I nagli. Ni privatni poslovi neće funkcionisati savršeno, najpre zbog problema sa dozvolama I papirologijom. Sa druge strane, ukoliko povučete pametne poteze – možete započeti sa novim poslovima ili projektima koji će se kroz vreme pokazati kao stabilni i finansijski povoljni po vas.

Zdravlje

Zbog izbrzanosti – bićete skloni sitnim povredama, naročito glave, prstiju, ruku. Mogući su problemi sa pritiskom kod starijih.

Bik

Ljubav

Iako će odnos sa voljenom osobom uglavnom biti vrlo korektan tokom jula, postojaće momenti u kojima će dolaziti do lakših ili težih sukoba mišljenja između vas dvoje. Neki put će ove svađice čak biti vrlo podsticajne na vaš ljubavni život – u prevodu – slatko ćete se raspravljati, još slađe miriti. Ponekad će sitne čarke biti izazvane vašom suviše prisnom komunikacijom sa nekim od prijatelja, koga će partner doživljavati kao potencijalnog suparnika. Ili pak time što će voljena osoba umeti da kaže pogrešne reči u pogrešnom trenutku. No, bilo kako bilo suština je ipak da ćete vas dvoje imati pred sobom jedan uzbudljiv mesec koji će doprineti da se više povežete I slađe volite. Slobodni Bikovi – postoji više osoba koje privlače vašu pažnju. Neke od njih su “nove”, neke su već izvesno vreme prisutne u vašem životu. U drugom delu meseca izdvojiće se ona osoba koja je prava za vas.

Posao

Ovaj mesec vam daje zadatak da budete konstantno u pokretu, misaonom I fizičkom. Da se organizujete I postignete I ono za šta ste mislili da je nemoguća misija. Da pokrenete priče, dogovore, da vas ne drži mesto. Polje komunikacije I pokreta je jako naglašeno, a u prvom delu jula retrogradnost Merkura vas može kočiti ili vam donositi prolongiranje I ponavljanje situacija. Drugi deo meseca donosi povećan obim obaveza, ali I lakše završavanje istih. Ne dozvolite da nervoza I neorganizovanost drugih utiču na vas.

Zdravlje

I mentalno I fizički bićete pod velikim pritiskom. Pronađite dovoljno vremena za svoj odmor I relaksaciju. U saobraćaju budite oprezniji nego inače.

Blizanci

Ljubav

Neslaganje po nekim pitanjima I nemogućnost dogovora oko istih sa emotivnim partnerom obeležiće ceo jul mesec. Uglavnom će se tematika vrteti oko finansija, oko toga šta je bitno vama a šta drugoj strani, oko različitih pogleda na neke bitne životne stavke. Takođe, vi ćete želeti više zabave, opuštanja, lepršavosti – a voljena osoba će samo povremeno moći da vam izađe u susret I priušti vama dvoma neke fine momente. Uglavnom će druga strana biti povučena u svoje probleme I obaveze I retko ćete uspevati da pronađete dovoljno vremena samo za vas dvoje. Moguće je da će ovo dodatno dovoditi do tenzija pa bi bilo dobro da se oboje potrudite da provodite više kvalitetnog vremena zajedno I da poradite na komunikaciji, poštovanju I kompromisu. Slobodni Blizanci – za neke od vas – obnova kontakta sa bivšim partnerom. Za druge – ceo mesec je odličan za nova poznanstva, za strast I lepe emotivne početke.

Posao

U prvom delu meseca ćete imati češćih problema sa organizacijom, sa dogovorima, sa finansijama I papirologijom. Sve će se ovo poboljšati i pokrenuti ulaskom u drugi deo jula kada se prvenstveno finansijama morate posvetiti maksimalno odgovorno. Pred vama je u ovom periodu mogućnost promena u poslu, napredovanja ili pak otvaranja šansi da pokrenete neke planove i ideje kojima ste dugo zaokupljeni. Privatnici će imati više sreće sa finansijama tokom jula.

Zdravlje

Pomalo stresan period koji donosi potrebu da više obratite pažnju na svoje mentalno – fizičko zdravlje I obavite preglede koje dugo odlažete. Ishrana je trenutno bitan faktor da biste se osećali bolje.

Rak

Ljubav

Rakovi će maltene tokom celog jula meseca imati velike uspone I padove u odnosu sa emotivnim partnerom. Neki parovi će se razdvajati, spajati ponovo I opet dolaziti u tačku da ozbiljno preispituju da li vredi nastaviti odnos dalje. Razlozi za nesuglasice I probleme su drugačiji kod svakog para, ali mora se primetiti da polje tajni kroz koje već jako dugo prolazi Venera kod nekih Rakova u suštini I pravi problem – bilo kroz vašu ličnu nesigurnost da je trenutni odnos ono što zaista želite, bilo kroz tajnu komunikaciju I okupiranost drugom osobom. Ukoliko je ovo potonje razlog, onda znajte – što ste više, pa makar I misaono samo okrenuti drugoj osobi, to više pometnje stvarate u trenutnoj vezi. Dakle, bilo da odlučujete o odlasku ili ostanku poenta je da se prvo morate dogovoriti sami sa sobom šta I koga hoćete. Slobodni Rakovi – avantura da, tajna veza da, prošlost da. Pravi, stabilni I javni odnos – trenutno ne.

Posao

Mnogo ćete želeti ali je pitanje koliko će vam okolnosti ići na ruku, pogotovo u prvom delu meseca. Izvesno je da ćete morati da se borite sa preprekama, ali I sami sa sobom – pošto ćete često biti skloni impulsivnim potezima koji vam neće ići na ruku I vraćaće vas korak unazad. Drugi deo meseca je nešto povoljniji, učite na konto prethodnih pogrešnih poteza I spremni ste da izbijete u prvi plan. Obratite više pažnje na dobar odnos sa poslovnim saradnicima, budite spremni na kompromis.

Zdravlje

Mentalna I fizička iscrpljenost. Pokušajte da se bolje organizujete da biste imali prostora I za odmor I opuštanje, ali I za rekreaciju. Drugi deo jula aktivira hronične probleme kod starijih Rakova.

Lav

Ljubav

Površinski, izgledaće kao da je sve u redu između vas I partnera ili ćete se bar vas dvoje truditi da oni oko vas ne primete da postoji bilo kakav problem. No, suštinski – stvari ne izgledaju tako ružičasto. Delujete usklađeno samo po nekim osnovnim pitanjima, dok iznutra – oboje imate sopstvena preispitivanja I odnosa I onoga što od njega želite. Kompletan mesec donosi vruće – hladno situacije a veće distanciranje je u drugom delu jula. Budite oprezni, jer ovaj period može urušiti neke veze. Još je komplikovanija situacija ukoliko vas dvoje neke stvari krijete jedno od drugog. Nema ovde pravog saveta, osim da se oboje dobro zapitate šta biste mogli uraditi da poboljšate svoju vezu. Slobodni Lavovi – jul mesec nije lagan da biste u njemu mogli da ostvarite pravu vezu koju želite. Nisu problem avanture i zabava, problem je u tome da ćete se teško stabilizovati na polju ljubavi u ovom periodu.

Posao

Ovaj mesec je poslovno prezahtevan za vas i iscrpljuje vas, a ni vi niste u nekom posebnom radnom fazonu. Suviše ste opterećeni i situacijama na koje možete, ali i onima na koje ne možete uticati pa ćete u većem delu jula davati sebe samo polovično, što će vaši saradnici i klijenti primetiti. Nešto bolje predispozicije imaju oni koji rade sa strancima i oni Lavovi koji će uz pomoć od strane prijatelja uspeti da pokrenu neke poslovne planove koje odavno priželjkuju. Finansijski – niste zadovoljni.

Zdravlje

Fizički ste dobro tokom celog jula, ali je mentalno ovaj period dosta zahtevan za vas. Možete imati problema sa stresom i nesanicom.

Devica

Ljubav

I kod zauzetih Devica će druge životne sfere imati prioritet u odnosu na emotivnog partnera. Bićete više posvećeni poslovnom segmentu, kao I kontaktu sa prijateljima dok će voljena osoba strpljivo čekati da joj posvetite pažnju. Ovo strpljenje može biti na izmaku u drugom delu meseca, pa bi bilo fino ukoliko želite da izbegnete rasprave I tenziju da ne stavljate partnera baš na poslednje mesto. Moguće je da tokom jula dođe do nekog zajedničkog, kraćeg putovanja što bi prijalo I vama dvoma, ali I stabilnosti vaše veze. Sada imate priliku da ispravite propuste koje ste načinili kada je voljena osoba u pitanju….i naravno, da se potrudite da ne napravite nove greške. Slobodne Device – tokom celog jula aktuelni su bivši partneri i obnova kontakta sa njima. No, mnogo jače je postavljeno novo poznanstvo u trećoj dekadi meseca koje bi zaista moglo da vam ulepša ove julske dane.

Posao

Imaćete mnogo sreće i olakšanih okolnosti po pitanju posla, što ne znači da u julu nećete morati da se suočavate sa mnogobrojnim preprekama, kašnjenjima ili ponavljanjima. No, ipak je važno da će Venera u polju karijere raditi svoj posao na pravi način, donoseći vam dobre poslovne prilike, korektan kontakt sa nadređenima, a nekima od vas čak i napredovanje. Takođe, pomoći će da sve ono čime se budete bavili u julu bude okončano na vaše zadovoljstvo, bilo to vašim trudom i učešćem, bilo spletom okolnosti.

Zdravlje

Bavićete se rešavanjem zdravstvenih pitanja koja ste zapostavili, gurnuli u drugi plan. Kod starijih Devica češće će se aktivirati hronični zdravstveni problemi.

Vaga

Ljubav

Mars u vašem polju partnerstava sa jedne strane vam pogoduje, jer će voljena osoba imati više inicijative nego inače I podsticati vas na aktivno I zanimljivo korišćenje zajedničkog vremena. Sa druge strane pak, partner će insistirati na svojim stavovima I načinu funkcionisanja, kao I tvrdoglavosti što vam neće baš uvek prijati. Moguće su rasprave I vrtenje ili oko jednih te istih pitanja u vašem odnosu, ili pak vraćanje na stare teme koje nisu adekvatno rešene. Nešto bolja komunikacija I lakše pronalaženje kompromisa biće prisutna u drugom delu jula. No, to ne znači da će ovaj period biti miran – ne, imaćete I u njemu momente kada ćete uglavnom jedno drugom prebacivati manjak razumevanja, kao I odgovornost za nedovoljno zajednički provedenog vremena. Slobodne Vage – vi ćete biti ili razapeti između više osoba, ili ćete pak imati kočnice u vezi jednog odnosa koji vas u isto vreme I privlači I odbija.

Posao

Tokom celog meseca vaše je polje karijere I statusa jako aktivno, što govori o tome da ćete “ostaviti srce na terenu” kada je posao u pitanju. Bavićete se I zaostalim pitanjima, pokušavati da pokrenete nešto što odavno priželjkujete, a istovremeno raditi na novim poslovnim projektima. S druge strane, imaćete povremene probleme sa saradnicima I to najpre zbog vaših kašnjenja ili neorganizovanosti, tako da se potrudite da u ovom delu budete što ažurniji. Budite spremni na kompromise I prilagođavanje klijentima

Zdravlje

Uglavnom dobro zdravlje, sa sitnijom problematikom koja se vezuje za način ishrane, ali I za povećan nivo stresa.

Škorpija

Ljubav

Odnos sa partnerom može da se poboljšava tokom jula, ali će ključni faktor biti komunikacija koja vam u ovom periodu nije savršena. Pogotovo prvi deo jula može donositi nesporazume, vraćanje na stare teme I dileme. Pokušajte da ne reagujete na prvu loptu, da ne unosite previše nervoze I da ne budete tvrdoglavi onako kao što umete. Ovo su situacije koje itekako mogu da se reše uz malo kompromisa I takta, I sa partnerove I sa vaše strane. Drugi deo meseca je nešto blaži, lakše ćete prevazilaziti te komunikacijske oscilacije I u ovom periodu bi bilo poželjno da ste vas dvoje kao par aktivniji – bilo kroz neko zajedničko putovanje I odmor, bilo kroz više izlazaka. Slobodne Škorpije – iako je sada poslovna sfera ono što vas najviše interesuje, ipak postoji prostor za kontakte sa suprotnim polom tokom celog jula. Odnosi započeti u ovom periodu biće vrlo vatreni I emotivni, ali će nositi nemir I pojačane strasti.

Posao

Vrlo aktivan poslovni mesec je pred vama. Iako imate više nego dovoljno energije, volje i podsticaja – sgurno je da neće baš sve ići po vašim planovima i željama. Uglavnom će vas drugi kočiti, vraćati unazad ili zahtevati da ponovite ono što ste uradili jer neće biti zadovoljni prvom verzijom. U suštini, trebali biste da izbegavate da previše žurite sa izvršavanjem obaveza, pogotovo kada su u pitanju saradnici koji su navikli na kvalitet sa vaše strane. Više se fokusirajte na ono što radite i bolje organizujte.

Zdravlje

Pred vama je zahtevan I stresan period u kojem ne biste trebali da svoje zdravlje stavite na poslednje mesto jer ćete imati probleme kojima morate da posvetite svoju pažnju.

Strelac

Ljubav

Ovaj vam mesec donosi istovremeno I mnogo lepih I podsticajnih momenata sa voljenom osobom, ali I trenutke u kojima će biti aktuelni problemi u komunikaciji I sklonost ka raspravama. Ova dva će se preplitati tokom celog jula pa nije ni čudo što ćete funkcionisati u fazonu – jedan dan mir I super raspoloženje, drugi dan nemir,nezadovoljstvo I svađa. Nema tu nekih posebnih rešenja, osim da momente u kojima se slažete iskoristite do maksimuma I u njima uživate a da u trenucima kada ste oboje napeti pokušate da pronađete kompromisno rešenje I rešite situacije koje vas opterećuju. Nešto lakše će vam ovo potonje biti za izvesti u drugom delu jula. Slobodni Strelčevi – vaša pažnja I zainteresovanost će biti na više strana, što ne znači da u ovom periodu možete ući u stabilnu emotivnu priču. Uživati svakako hoćete, a sve ostalo ostavite za period koji tek dolazi.

Posao

U poslovnom segmentu će vas saplitati vaša sopstvena nestrpljivost I žurba po nekim pitanjima. U prvom delu meseca se trudite da ispravite propuste koje ste napravili, pogotovo prema poslovnim partnerima. Ne insistirajte na svojim stavovima I budite više spremni na kompromisna rešenja. Drugi deo jula vam donosi poboljšanje finansijske situacije,nešto lakšu komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete ali I potrebu da sa autoritetima I nadređenima imate korektniji I stabilniji odnos.

Zdravlje

Zdravlje će vam uglavnom biti stabilno, sa sitnijom problematikom koja će se provlačiti tokom celog meseca. Budite više u pokretu I fizički aktivni, ali se čuvajte mogućih povreda.

Jarac

Ljubav

Problem u komunikaciji I oscilacije u odnosu sa voljenom osobom biće izražene većim delom ovog perioda. Naročito će ovo biti izraženo kod onih Jarčeva koji su u braku ili koji žive zajedno jer ćete se oboje češće vraćati na stara pitanja I nerazrešene teme što će dovoditi do napetosti I mogućih rasprava. Kod onih koji su u vezama – imaćete periode sklada I dobre energije, protkane periodima nerazumevanja I tenzije. U suštini, vaš zadatak kao para je da u ovom periodu pronađete kompromis I zajedničko rešenje po bilo kom pitanju kao I da poradite na komunikaciji I razumevanju. Slobodni Jarčevi – novih poznanstava će biti, ali u suštini – tek poslednja dekada jula vam daje pravu priliku za ulazak u stabilniju emotivnu priču. Tokom jula će se provlačiti I kontakti sa prošlošću, mada je malo verovatno da se neki odnos sada može obnoviti I biti iole trajniji.

Posao

Poslovno, jul nije ni malo loš period I pored povremenih spoticanja I prepreka koje ćete imati. Ove prepreke će uglavnom ići kroz komunikacijske probleme sa poslovnim partnerima I saradnicima za koje će vam biti potrebno više strpljenja nego inače. Ukoliko se bavite privatnim poslom, ovde stoje pozitivne promene – ulagaćete ogromnu energiju u ovaj segment I ona će vam se isplatiti. Drugi deo meseca donosi velike preokrete – I pored pritiska koji ćete trpiti, stoji vam nova jaka poslovna saradnja.

Zdravlje

Posvetite što više vremena sebi – kroz odmor, relaksaciju ali I fizičku aktivnost. Što uložite u sebe, vratiće vam se višestruko – kroz jak imunitet I dobro zdravlje.

Vodolija

Ljubav

Vodolije će biti preokupirane poslom I obavezama, sa premalo vremena koje mogu posvetiti emotivnom partneru. Iako će se voljena osoba truditi da ima razumevanja za vas, ipak će joj nedostajati više zajedničkih trenutaka, što povremeno može dovoditi do napetosti I rasprava. Ukoliko želite ovo da izbegnete, pokušajte da se organizujete bolje I ostavite više prostora za osobu koju volite. Prijalo bi vam da odete negde zajedno, bilo da je u pitanju kraće putovanje bilo više izlazaka I druženja sa prijateljima. Potrudite se da vaša komunikacija tokom celog meseca bude na kvalitetnom nivou, jer u suprotnom može doći do međusobnog sumnjičenja I optuživanja. Slobodne Vodolije – vi ćete biti više aktivni, u pokretu, sa mnoštvom prilika I za nova poznanstva, ali I za obnovu kontakta sa osobom iz prošlosti za koju ste još uvek vezani. Poslednja dekada meseca donosi veliku šansu za ulazak u emotivnu priču.

Posao

Imate odličnu I volju I energiju I spremnost za akciju, ali na žalost – ne zavise stvari samo od vas, već I od kolega, saradnika I okolnosti na radnom mestu. Itekako je moguće da će dolaziti do tenzije, pogotovo ako vi budete požurivali druge ili pak u brzini budete pravili greške oko kojih će se vaše kolege I klijenti buniti. U suštini, u ovom mesecu je potrebno da prepoznate kada treba pojuriti a kada treba zastati I isto tako – pokušati da se organizujete tako da ni vi, a ni posao I obaveze ne trpe.

Zdravlje

Preispitajte svoje životne navike – mnogo toga možete poboljšati uvođenjem malih promena. Budite oprezniji u saobraćaju, ali I prilikom fizičkih aktivnosti jer su moguće povrede.

Ribe

Ljubav

Vaše poslovne I lične obaveze mogu vas sprečavati da partneru posvetite dovoljno vremena I pažnje. Druga strana je sada preosetljiva I potrebno joj je da se oseća sigurno pored vas, što povremeno neće biti izvodljivo. Zato je neophodno da osobi koju volite sada pružite maksimum razumevanja I prisustva. Izbegavajte rasprave na stare teme I pitanja – ostavite da ih rešavate u nekom drugom periodu, sada nema potrebe za tim jer će to samo donositi obostranu napetost. Sa malo truda, ovo bi mogao biti jako lep ljubavni mesec u kojem će doći do jačanja emotivne povezanosti I nekih vrlo podsticajnih I zabavnih zajedničkih trenutaka. Ukoliko ste u mogućnosti – idite na kraći put zajedno, makar na par dana – ovo će prijati I partneru I vama. Slobodne Ribe – I kod vas je prisutno preplitanje prošlosti I novih emotivnih dešavanja. No, sve ide u prilog novitetima, ali tek u drugom delu meseca.

Posao

Vrlo često se vaši interesi I način rada neće podudarati sa kolegama I saradnicima tokom ovog meseca, tako da su mogući napeti momenti I tenzija na radnom mestu. Ovo će posebno biti prisutno u drugom delu meseca kada vi više nećete želeti da ćutite, koliko god se suzdržavali. I pored ovoga – pred vama je period kada možete pokrenuti novitete u svom poslu, predložiti neke dobre ideje I promene. Takođe, oni koji bi želeli da pokrenu sopstveni posao, imaju veliku šansu za to sredinom ovog meseca.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu, bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik ovog znaka. Kod starijih su mogući I problemi sa pritiskom, glavobolje I meteoropatske reakcije.

Astrolog Olga Savic, Venerasapapilotnom.com

0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.