Mesečni horoskop za Jun 2018.

Neko je rođen da bude srećan, a neko da bude borac.

Posle burnog i teškog maja, zakoračismo i u jun ove godine. Početna slika nije loša, jer u jun ulazimo pod velikim Vodenim trigonom koji čine Venera u Raku, Jupiter u Škorpiji i Neptun u Ribama. No, konjukcija Meseca i Saturna koja je takođe aktuelna početkom ovog meseca, opet u fokus baca muško ženske odnose, ali i sve ono što je vezano za finansije i posao. U ovom ćemo mesecu biti emotivniji i osetljiviji nego inače, biće velikih uspona i padova i u ljubavi, ali i po pitanju novca….No, idemo redom…

Prva planeta koja menja znak je Merkur, koji 12-og juna iz Blizanaca prelazi u Raka. Naše misli, komunikacija i postupci biće u njegovom tranzitu kroz ovaj znak obojeni emocijama, preosetljivošću, lakom uvredljivošću. Merkura čekaju Saturn i Pluton da mu održe neke teške lekcije – da mora da se nauči odgovornosti i da se ne vodi srcem, već razumom. Merkur će imati podršku Neptuna i Jupitera, koji će mu dati dobre ideje, kreativnost i maštovitost.

Odmah za njim sledi Venera, koja 13-og juna ulazi u Lava. Jeste da izlazi iz opozitnih aspekata sa Saturnom i Plutonom, koji su donosili težinu i dramu u ljubavnim odnosima, ali i po pitanju finansija, ali takođe gubi podršku i Neptuna i Jupitera, koji su joj davali snagu da sve te teškoće nekako izgura. Ulaskom u Lava ide u kvadrat sa Uranom, pa eto turbulencije, eto dramatičnosti i velikih preokreta po pitanjima srca, pogotovo što će u svom daljem tranzitu biti i u opoziciji sa Marsom i kvadratnom aspektu sa Jupiterom, pa će nam ljubavno-finansijske tragi-komične predstave biti servirane maltene na dnevnoj bazi.

Sledeći je mlad Mesec u Blizancima, 14-og juna. Vrlo pozitivan i lep mlad Mesec, koji daje ogromnu šansu novim počecima u bilo kojoj životnoj sferi, ali onim počecima koji u sebi nose saglasje razuma i emocija. U prevodu – ne može samo mozgom, ne može samo srcem. Oba moraju biti uključena „u igru“, jer će jedino na taj način sve ono što pokrenemo funkcionisati…

19-og juna Neptun kreće retrogradnim hodom, pa ćemo više da se bavimo introspekcijom, preispitivanjima, tajnama, možda će neki od nas biti opijeni tajnim ljubavnim odnosima ili privučeni nekoj drugoj vrsti slatkih „poroka“.

21-og juna i Sunce prelazi u znak Raka, obeležavajući početak vladavine ovog znaka. I ovo baca akcenat na kuću, porodicu, emotivnost, decu, sigurnost, ali i naglašava težinu u nekim partnerskim odnosima i potrebu da porodica ne trpi zbog poslovnog i materijalnog segmenta.

Mars kreće retrogradnim hodom 26-og juna u znaku Vodolije i ići će unazad sve do pred kraj avgusta ove godine. Mars u Vodoliji je i sam po sebi „čudak“ a još u retrogradnom kretanju – čudak na kvadrat, pa će naše akcije biti potpuno neuhvatljive i nepredvidive.

Pun Mesec u znaku Jarca nastupa 28-og juna, i to opet u konjukciji sa Saturnom, kao i na samom početku meseca, a Merkur prelazi u znak Lava 29-og. Vreme gromoglasne rike počinje.

Jun mesec – čudan mesec. Nepredvidiv, sa velikim oscilacijama, sa ogromnim uspesima i isto tako dubokim padovima. Pa, kako kome zapadne….a nadam se da ćeš ti, čitaoče – biti dobre sreće!

Neka vam je uspešan i berićetan ovaj jun! Srećno!

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Zauzeti Ovnovi proći će kroz jun u vrlo skokovitom raspoloženju. Prvi deo ovog meseca donosi vam solidan odnos sa voljenom osobom, mada se mora priznati da je to uglavnom zasluga druge strane, a ne vaša. Vi ćarlijate, u odličnom ste raspoloženju, ali vam partnerstvo nije prioritet, pa ćete samo povremeno posvećivati pažnju voljenom biću. S druge strane – imate i previše poslovnih obaveza, pa se na to izvlačite kada partner pokuša da vam prebaci da ga zanemarujete. E, u drugom delu već može biti problema. Situacije će uglavnom ići na dve strane – neki od vas mogu pokrenuti i paralelni odnos, što će voljena osoba itekako primetiti i onda će nastati haos. Kod drugih – partner neće više biti spreman da trpi vašu nebrigu, nepažnju i to što je na nekom trideset i petom mestu….i onda će takođe nastati haos. Da biste taj isti haos izbegli, u bilo kojoj od ove dve varijante – potrudite se da drago vam biće bude zadovoljno pored vas. Što se slobodnih tiče, ne bih rekla da vas očekuje bilo kakva stabilna ljubav, ali ćete zato zabave i provoda i uživanja u kontaktima sa suprotnim polom imati koliko god želite!

Posao

Mesec za nove saradnje, za odličnu poslovnu komunikaciju, mesec u kojem ćete nekako biti „svoj na svome“i čija će vam energija uglavnom jako prijati. Prva polovina juna nosi jaču energiju, pa u njoj započnite sve ono što želite ili što planirate, jer ćete u drugom delu meseca uglavnom samo razrađivati, i baviti se poslovnom svakodnevicom. Prvi deo meseca je izuzetno povoljan nezaposlenim Ovnovima i može im otvoriti prostor ka makar nekom povremenom poslu. Novčano – solidno do treće dekade.

Zdravlje

Drugi deo juna može biti nešto zahtevniji po pitanju zdravlja. Može vas sastaviti umor i manjak energije, ali možete imati problema i sa stomačnim delom. Vodite računa o ishrani, kretanju, relaksaciji.

 

Bik

Ljubav

Zauzeti Bikovi u ovaj mesec ulaze zadovoljni, mirni i srećni. Sa partnerom se situacija odvija baš kako treba, vaše su emocije dodatno pojačane i osećate se sigurno u odnosu, čak i ako vaše voljeno biće s vremena na vreme da prioritet svojim prijateljima i članovima porodice, a ne vama. Sve će to tako da se odvija divno i krasno neko vreme, a onda će neke situacije početi da vas bodu u mozak i da vam jako smetaju. Krenućete da „udarate kontru“ voljenoj osobi, što će suštinski proizvesti da ćete drugi deo meseca uglavnom provesti oboje u ljubavnim sumnjama, istovremeno terajući jedno drugom inat do u beskonačnost. Ko će tu biti tvrdoglaviji i nepopustljiviji, samo će vreme pokazati. Jedno je sigurno – biće vam teško da postignete kompromis. Što se tiče slobodnjaka, prvi deo meseca je dušu dao za nova poznanstva ili pak za produbljivanje onih već postojećih. Istinski ćete uživati i u ovom periodu je moguće da uđete u ljubavnu priču koja bi mogla biti vrlo pozitivna i trajna. Kako jun bude odmicao, strasti će sve više jačati kod vas, pa neće biti čudo ni da se upustite u neki tip neobaveznog odnosa ili avanture.

Posao

Malo srećnim okolnostima, a malo i korišćenjem svojih sposobnosti – prvi deo meseca bi mogao biti i izuzetno isplativ, ali i dobar po pitanju jačanja postojećih saradnji i pokretanja novih partnerskih odnosa. Ulaskom u drugi deo meseca, mogu krenuti problemi na poslu, i vi i saradnici ćete biti dosta nervozni i pod pritiskom i moguće je da dođe do neslaganja, probijanja rokova, pa čak i prekida dogovora. Po pitanjima novca ulaskom u ovaj period budite oprezniji, jer su mogući gubici i jači troškovi.

Zdravlje

Kod starijih Bikova može biti problema sa krvnim sudovima, venama nogu, ali i zglobovima – naročito su vam ugrožena kolena i donji deo nogu. Mlađi – potrebno vam je više kretanja i promena ishrane.

 

Blizanci

Ljubav

Blizanci u emotivnim i bračnim vezama bi tokom ovog meseca mogli ići iz krajnosti u krajnost. Veze koje su stabilne i u kojima se oba partnera trude da se prilagode jedan drugom, a u isto vreme su spremne da pokažu i ljubav i pažnju, mogle bi bukvalno procvetati, a ništa ne bi bilo čudno ni ako biste se vas dvoje odlučili na neki ozbiljniji korak…ili makar više uživali u nekim zajedničkim momentima. Oni emotivni odnosi koji su i inače nestabilni, prolaziće tokom juna čas kroz lepe momente, čas kroz turbulenciju, zanemarivanje, rasprave – što bi sve moglo u poslednjoj dekadi juna da dovede i do ozbiljnijih problema, a kod nekih čak do prekida odnosa. Kada pričamo o onima koji su slobodni, vas od samog početka juna prati izuzetno pozitivna energija koja će vam na put doneti makar jednu osobu sa kojom biste mogli da poželite ljubavnu priču. Doduše, oni „mladi i ludi“, ali i oni Blizanci koji nisu trenutno spremni na vezivanje i obavezivanje – ove će pozitivne aspekte iskoristiti za mnogo flertovanja, uživanja u kontaktima sa suprotnim polom, pa čak i na povremeno sedenje „na dve stolice“.

Posao

Iako će povremenih problema na poslu svakako biti, jer je prosto nerealno očekivati da sve ide potaman (naročito će ovakvih situacija biti polovinom meseca i početkom treće dekade) – pred vama je povoljan period sa mnogo angažovanja, novih prilika, ali i jačanja starih poslovnih konekcija. Češća poslovna putovanja, više kretanja i aktivnosti sa saradnicima donosiće vam uglavnom dobro raspoloženje, ali i dobre rezultate. Po pitanju finansija – solidno u prvom delu juna. Posle – obratite pažnju na troškove.

Zdravlje

Zdravlje – većim delom meseca dobro. Od početka treće dekade ulazite u jednu nestabilniju zonu i treba obratiti pažnju na pritisak kod starijih, a postoje mogućnosti i za meteoropatske reakcije.

 

Rak

Ljubav

Prva polovina juna je uglavnom povoljna onima koji su u emotivnim vezama i brakovima. Venera svojim tranzitom kroz vaše polje ličnosti i dobrim aspektom sa Jupiterom i Neptunom daje osećaj emotivne sigurnosti i bliskosti, a čini i da na lakši način prevazilazite eventualne probleme sa voljenom osobom. Ni drugi deo meseca ne mora biti loš, ali je evidentno da će i komunikacija, ali i osećaj sigurnosti biti na neki način „načeti“ i pomalo ugroženi. Ukoliko ste u braku, problem se najviše može vezivati za finansije, dok kod onih u vezama kamen spoticanja može biti nerazumevanje i nemogućnost da se dogovorite, uskladite. No, i ovi se aspekti mogu prevazići, ali samo ako na prvo mesto stavite ono što osećate jedno prema drugom. Slobodni Rakovi imaju vladarku srca, planetu Veneru na svojoj strani. Lako se sklapaju poznanstva, suprotni pol je privučen vašom harizmom i šarmom i zato nije čudo što ćete oko sebe imati više udvarača. Iz ovih situacija mogu se pokrenuti neke lepe emotivne priče. Drugi deo meseca donosi da ste više usmereni na sebe i vrlo probirljivi, pa će i ulazak u emotivnu vezu biti nešto teži.

Posao

Tokom ovog meseca budite mudri! Istovremeno imate podršku planeta, ali i neke prepreke, pa u ovakvim situacijama treba uvek nastupati oprezno, bez ishitrenosti i uz veliku promišljenost. Na taj način ovo bi mogao biti vrlo poslovno uspešan i profitabilan mesec po vas! Prvi deo juna je nešto lakši, samo se treba čuvati konkurencije, bilo kakve vrste nelegalnosti i tajnosti. Drugi deo juna može doneti male probleme u odnosu sa saradnicima – pa budite prilagodljiviji! Finansijski – treća dekada nepovoljna.

Zdravlje

I po pitanju zdravlja drugi deo juna može biti promenljiv. Nervoza, problemi sa stomakom, a potrebno je i nešto u načinu ishrane menjati. Stariji Rakovi – krvni sudovi, žlezde sa unutrašnjim lučenjem.

 

Lav

Ljubav

Do početka treće dekade meseca Lavovi u emotivnim i bračnim vezama će uglavnom moći da se pohvale dobrom komunikacijom i skladnim odnosom sa partnerom. Češće ćete provoditi vreme zajedno, u nekim zabavnim aktivnostima i druženjima, izlascima – a eventualne sitne probleme će biti kroz razgovor lako rešiti. Iako Venera polovinom juna ulazi u vaš znak, neki neugodni aspekti koje pravi doneće da će između vas i voljene osobe krenuti da svaki čas izbijaju varnice, kod oboje se mogu javiti naglašena ljubomora, posesivnost i velika tvrdoglavost. Iako ćete vi lično shvatiti da po nekim pitanjima jako preterujete i dižete galamu, kao da nećete moći da se obuzdate i „spustite loptu“. Zato vam skrećem pažnju na VAŠE ponašanje – pokušajte da neke stvari korigujete i da jaku energiju koju nosite usmerite na jačanje emocija i zabavu, a ne na probleme. Što se tiče slobodnih Lavova, ulazak u jun je prilično obećavajuć, jer već u tom periodu možete ili upoznati nekog ekstra zanimljivog, ili pak ući u emotivnu priču sa osobom sa kojom ste već u kontaktu. Ostatak meseca je odličan, ali više za provod i zabavu.

Posao

Prva dekada juna je fe-no-me-na-lna po vas i u tom periodu grabite i rukama i nogama, jer itekako možete ostvariti zapažene poslovne rezultate. Nekima od vas u ovom periodu idu i unapređenja, jake poslovne saradnje i veća finansijska dobrobit. No, već ulaskom u drugu dekadu treba biti nešto obazriviji – nemojte da tražite hleba preko pogače, da ne biste ostali i bez jednog i bez drugog. Takođe, malo kontrolišite svoj ego i ambicije, jer možete doći u problem sa saradnicima koji su vam vrlo bitni.

Zdravlje

Ne smete da se opuštate po pitanjima zdravlja, da zanemarujete neke tegobe ili da se pak olako odnosite prema sebi. Budite umereni u svemu i uvedite nove, pozitivne životne navike.

 

Devica

Ljubav

Za Device u emotivnim vezama i brakovima – šarena situacija tokom juna…Non stop će se odvijati neke vruće – hladno situacije i kao da vi i partner nećete uspeti da se uskladite i mirno funkcionišete na iole duže vreme. Sam početak i prvih par dana u mesecu su jako dobri, a onda ulazite u tu zonu – čas ljubav cveta, čas ne verujete jedno drugom, čas gledate da provedete svaki minut zajedno, čas varnice bljeskaju na sve strane. Zauzetim Devicama takođe stoji mogućnost ulaska u paralelnu vezu, i to u drugom delu meseca, što svakako neće doprineti da situacija sa stalnim partnerom bude stabilna….naprotiv, pravite prostor za veće probleme, i to tokom treće dekade juna….Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, za vas je jun mesec pun prilika, ali istovremeno – i mesec pun otežanja kada su nove emotivne priče u pitanju. Da ćete upoznati nove ljude kojima ćete biti privučeni, kao i oni vama – to svakako stoji. No, čak i ako započnete emotivnu priču, ona kao da neće moći da funkcioniše normalno – biće prisutne velike strasti, ali i non stop neke prepreke, problemi oko dogovora, susreta i komunikacije….

Posao

Kao i u emotivnom delu – i poslovni segment će pružati neke izuzetne mogućnosti, ali i velike izazove. Vaša pažljivost, opreznost i logika će morati da budu na maksimumu non stop i na žalost, malo je verovatno da ćete moći da se opustite i da se sve odvija spontano, samo od sebe. No, sa pojačanim oprezom doći će i mogućnosti da se ostvare i kvalitetne poslovne saradnje, sklope dobri poslovi, ali i da se raduje finansijskom rezultatu. U trećoj dekadi juna biće nešto više troškova. Ne zadužujte se tada.

Zdravlje

I zdravstveni segment u stopu prati emotivni i poslovni. Zato – vodite računa o sebi, odmarajte se, jedite kvalitetno i umereno, krećite se. Biće prisutno i mentalno opterećenje u drugom delu meseca.

 

Vaga

Ljubav

Sem povremenih bljeskova ljubomore i posesivnosti, malo je verovatno da bi u vašim emotivnim vezama i brakovima mogla biti loša situacija, bar ne u prve dve dekade juna. Vi ste trenutno u periodu koji vam jako odgovara i pored pojačane emotivnosti, uspevate da pronađete zajednički jezik sa voljenom osobom, a evidentno je i da vas očekuje više lepih momenata, druženja, pa možda i po koje kraće putovanjce. Pa gde je tu problem – pitate se vi. Pa, problem će nastati tamo negde od polovine juna, kada ćete vi možda malo više da se opustite, da više budete u kontaktu sa prijateljima, da možda češće flertujete…a da partnera skinete sa liste prioriteta (bar će to drugoj strani tako izgledati). Partner neće moći da razume vaša ponašanja i tada već može dolaziti i do rasprava, gloženja, trzavica. No, i pored jednim delom negativne energije, ipak ne bi trebalo da ovaj period dublje utiče na vaš odnos. Što se tiče slobodnih Vaga, kod vas će baš biti šareno – ima mogućnosti i za ljubav na daljinu, ima mogućnosti i za avanturu, za nova poznanstva preko izlazaka, ali je moguće i da se „smuvate“ sa prijateljem….

Posao

Ulazak u mesec jun će vas baš vinuti u visine. Poslovna situacija je odlična, a neki od vas će odmah u ovom periodu ostvariti zapažene i poslovne i finansijske rezultate, dok se drugima smeše i unapređenja i jačanje postojećih pozicija. Ni ostatak meseca nije ni malo loš, samo je potrebno malo kalkulisanja i opreza. Bićete na nekom svom vrhuncu u drugom delu juna, i nemojte da vas začudi ako bude onih koji vam zavide, podmeću ili žele da vas „spuste“. Ne dajte se. Finansije – treća dekada juna nestabilna.

Zdravlje

Zdravstveni segment će varirati. U jednom momentu ćete se osećati odlično i puno energije, u drugom već možete kljoknuti, premoriti se, istrošiti. Pokušajte da budete umereni u svemu što radite.

Škorpija

Ljubav

Prva dekada meseca je maltene pa savršena za Škorpije u emotivnim vezama i brakovima. Ljubav cveta, varnice lete na sve strane (one dobre – ne one loše) – sve u svemu – i vi i vaše voljeno biće uživate do krajnjih granica! Znate kako kažu – uživajte u sadašnjem trenutku, jer nikada ne znate koliko će trajati….E takva će situacija baš da bude kod vas. Već negde tokom druge dekade kreću prve turbulencije, za koje će uzrok biti ponašanje voljene osobe. Da li će se druga strana malo „raspustiti“ ili pak neće obraćati dovoljno pažnje na vas – to je već pitanje. Poenta je u tome da će se voljena osoba okrenuti svojim prioritetima, a vi ćete u inat – da se okrenete svojim. Naravno, znate da je inat najgori zanat, ali šta sad….U svakom slučaju, nepeto i burno će biti sve do kraja ovog perioda! Što se tiče slobodnih Škorpija, ima kod vas šansi za neke jače emotivne priče, ali uglavnom ili sa osobama koje ne žive blizu vas ili na nekom putovanju, seminaru van vašeg mesta stanovanja i tako dalje….Ono što je ostalo jesu avanture i neobavezni kontakti za koje ćete imati mogućnost tokom čitavog juna!

Posao

Početak juna vas zatiče u fenomenalnom raspoloženju, odličnim poslovnim pozicijama, novim projektima koje razrađujete i koji će se vrlo brzo pokazati kao uspešni, ali i jakim saradnjama sa strancima. Nije ni malo loše. Više obratite pažnju na saradničke odnose i partnerstva od druge dekade meseca i trudite se da nađete kompromisna rešenja za probleme koji će krenuti u ovom periodu. Prvi deo meseca je odličan za pitanja novca, a u drugom ćete morati više da kontrolišete troškove.

Zdravlje

Zdravstveni segment je odličan, sve do retrogradnosti vašeg vladara Marsa, tamo negde tokom treće dekade meseca. Moguće su povrede, nervoza, problemi sa pritiskom i meteoropatske reakcije.

Strelac

Ljubav

Prvi deo meseca je korektan Strelčevima u emotivnim vezama i brakovima. Komunikacija sa partnerom je laka, uspevate da se dogovorite oko svega što vam je oboma bitno, i generalno gledano – jedna pozitivnija i optimističnija energija se uselila u vaš odnos. No, problem je u tome što ovo neće biti trajnog karaktera. Već u drugom delu meseca doći će do prvih nesuglasica, koje kod onih u brakovima mogu ići zbog finansija, a kod onih u vezama – zbog posesivnosti, ljubomore, sumnje. Biće povremeno dosta teško pronaći zajednički jezik i usaglasiti se. Ne odustajte odmah na prvim preprekama, pokušajte da budete otvoreniji i korektniji jedno prema drugom! Slobodni pripadnici ovog znaka biće okruženi udvaračima tokom celog meseca i sigurno je da vam neće manjkati razloga za dobro raspoloženje. Nešto nisam sigurna da ćete vi biti baš spremni za ozbiljniju emotivnu priču i čini mi se da će vas više interesovati neobavezni kontakti, a da svoju slobodu nećete dati baš tako lako. No, sam kraj meseca može doneti osobu pred kojom će svi vaši odbrambeni sistemi kapitulirati….

Posao

U ovaj mesec uletite brzinom od sto na sat! Ne časite časa – radite, pregovarajte, sastančite, putujte, dogovarajte se – itekako su jake predispozicije da ostvarite vrlo povoljne i poslovne i finansijske rezultate. Dajte zato sve od sebe! Imaćete par ne toliko ugodnih momenata tokom druge i treće dekade meseca, ali ćete uglavnom uspevati da ih prevaziđete i rešite. Budite maksimalno fokusirani na ono što radite da biste izbegli eventualne probleme. Finansije – prva dekada odlično, ostalo – promenljivo.

Zdravlje

Ne smete ići do svojih krajnjih granica i iscrpljivati se. To se neće odmah manifestovati kroz probleme, ali od početka druge dekade juna ulazite u „crvenu zonu“. Sam kraj meseca može biti dosta naporan.

 

Jarac

Ljubav

Jarčevi u emotivnim vezama i brakovima biće non stop na nekoj vrtešci kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Vi i partner ćete funkcionisati čas savršeno, čas ćete se distancirati jedno od drugog. Jednog dana ćete uživati u izlasku, zabavi, provodu sa zajedničkim prijateljima – već sledećeg ćete se raspravljati oko novca, dece, ili pak ljubomore. Komunikacija će biti ili savršena u jednom momentu, ili pak nećete moći da progovorite dve reči a da se ne posvađate u nekom sledećem. Neće biti lako pregurati ovaj naporan period, ali ako je za utehu – i pored trzavica i problema koji će postojati, ne vidi se da će bilo šta od ovoga istinski potkopati temelje vaše veze. Jun je buran, ali ćete se snalaziti nekako! Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, ni kod vas situacija neće biti jednostavna. Oni koji se budu vama udvarali, teško će vas osvajati, a oni koje vi budete pokušavali da muvate – praviće se da vas ne primećuju ili vam davati svoje prisustvo i pažnju na kašičicu. U suštini – malo je verovatno da ćete uspeti da ostvarite bilo šta ozbiljnije i stabilnije tokom ovog perioda. Ako ništa drugo, makar uživajte…

Posao

Poslovno ćete proći bolje nego po pitanju emocija. Već od samog početka juna krenuće plodonosan period, naročito kada su postojeće saradnje u pitanju, mada je itekako moguće da pokrenete i nešto potpuno novo. Pogoduje vam i sve ono što je vezano za inostranstvo, pa i na tom planu možete imati i uspeha i finansijskih povoljnosti. Od početka druge dekade biće povremeno problema u komunikaciji sa saradnicima, pa gledajte da se ne postavite suviše kruto i zahtevno. Finansije – na žalost, promenljivo.

Zdravlje

Zdravstveni segment će biti pomalo nestabilan. Potrebno je da se više usmerite na pravilnu ishranu, kretanje, zdrave životne navike. Povremeno iscrpljenost i hroničan umor.

 

Vodolija

Ljubav

Makar u prvoj polovini meseca – sve će pucati od ljubavi i dobre energije u vašim emotivnim vezama i brakovima. Doduše, i kasnije će pucati….ali na nešto drugačiji način….Naime, tamo negde od polovine juna krenuće prve čarke sa voljenim vam bićem. Vi ćete terati svoje, partner će takođe terati svoje i biće veliki problem da se napravi bilo kakav kompromis. E još kad Mars u vašem znaku krene unazad, tamo negde tokom treće dekade – ima da se setite raznoraznih situacija od pre sto godina i baš će vam tada doći da podsećate voljenu osobu na sve njene greške i propuste. Naravno, ako se pitate kakva će reakcija vašeg partnera biti na tako nešto – slobodno možete da računate na dramu, riku iz petnih žila i tako to. Šta da vam kažem, osim – popustite vi malo, neka i voljena osoba popusti malo….i možda se sve i dovede u kakvo takvo mirno stanje. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, vi ćete da ludujete, da ludujete…pa da onda ludujete još malo. Juriće vas udvarači, vi ćete juriti svoje simpatije – povremeno se neće znati ko koga juri….ali ćete u celom procesu neizmerno uživati i fantastično se provoditi!

Posao

I vi ćete krenuti furiozno kroz mesec jun. Sve puca i pršti od ideja, od dogovora, od kreativnosti, od novih saradnji, osećate se odlično, a novac kaplje li kaplje – sa svih strana. Sve će to tako fino i bez većih problema ići otprilike do polovine meseca, a onda moramo malo da se ubacimo i u neke turbulentnije fazone! Naročito će saradnički odnosi trpeti, pa je itekako moguće da budete na „ratnoj nozi“ sa njima, poslovnim partnerima, nadređenima. Finansijski – odlično sve do treće dekade meseca.

Zdravlje

Mars u vašem znaku daje vam potrebnu energiju, ali će zato i privlačiti probleme sa stresom, krvnim pritiskom, alergije, meteoropatske reakcije, posebno od treće dekade meseca.

 

Ribe

Ljubav

Na neki čudan način ste usklađeni sa emotivnim ili bračnim partnerom u prvoj polovini meseca. Nije sve baš kako biste vi voleli i želeli, ali uspevate da pronađete kompromis, usklađujete se, a primetili ste i da su emocije i strast jači nego u dužem vremenskom periodu unazad. E, tu negde polovinom juna vi upadate u začarani krug poslovnih obaveza koje vam neće dati da dišete, pa će se susreti sa voljenom osobom prorediti, a i vaša komunikacija će biti svedena, štura, nezanimljiva. Tada će se javiti i prve, obostrane sumnje u vernost i odanost, mada ja moram da primetim da će neki od vas itekako biti skloni da u drugom delu meseca malo (ili malo više) „šaraju“….Ono što je potrebno jeste da uložite maksimalan trud u očuvanje vašeg odnosa, baš iz razloga što ćete se oboje osećati loše i nesigurno. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, itekako je moguće da se ponovo „spojite“ ili sa bivšim partnerom ili pak sa osobom koju neko duže vreme znate. No, bilo bi dobro da to ne bude neko ko je zauzet, mada je i tako nešto više nego verovatno…..Ribe će generalno gledano, biti u fazonu tajnih veza i odnosa tokom ovog meseca, a i sklone tome da se vraćaju „korak unazad“. Šta ćete , takav vam je horoskop….

Posao

I Ribama je prvi deo juna meseca odličan po pitanju posla. Bilo da radite sa strancima ili za neku državnu, javnu ustanovu, bilo da putujete često, bilo da hoćete da poboljšate i unapredite saradnje i partnerstva u kojima ste, bilo da vam je želja da pokrenete sopstveni posao – ne čekajte, već krenite odmah u akciju! Budite sigurni da će sve krenuti brže i bolje nego što ste očekivali. Od polovine meseca imaćete posla preko glave, pa nije ni čudo što će u tom periodu biti pojačana tenzija. Finansije – korektno.

Zdravlje

Mentalna napetost i stres u drugom delu meseca. Takođe, moguće su i nesanice, alergijske ili meteoropatske reakcije. Potrebno je da promenite nešto u svojim životnim navikama.

 

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.