Mesečni horoskop za Jun. 2021.

Nije tražila mnogo, zadovoljavala se sitnicama, ali samo njegovim. Valjda to tako ide kada nekoga istinski voliš.


Dve trećine ovog meseca smo u proleću, jednu trećinu u letu. No, sudeći po vremenu i temperaturama pod kojima ulazimo u jun – biće odlično ako uspemo da doguramo do 25, 26 stepeni i sastavimo nedelju dana bez kiše….

Na ulasku u mesec jun sačekuju nas Sunce, retrogradni Merkur i Venera u znaku Blizanaca. Mars je u Raku, retrogradni Pluton u Jarcu a u znaku Vodolije nalaze se retrogradni Saturn i Mesec. U znaku Riba su Jupiter i Neptun i Uran u znaku Bika.

Ovaj mesec obeležava energija retrogradnog Saturna i Merkura – prva planeta koja vlada vremenom, karmom, usudom i čije retrogradno kretanje na neki način testira i proverava sve strukture koje smo izgradili i sve poteze koje smo povukli od decembra meseca prošle godine i druga planeta koja vlada svakom našom misli, pokretom, informacijom, dogovorom, papirom…U suštini, u samoj svojoj osnovi jun je mesec za neke – ubiranja plodova, a za druge – vraćanja unazad i plaćanja propuštenog.

Tokom juna računajte na dvojnost – mnogo toga ćete uspeti da uradite tek iz drugog pokušaja, emotivno možete biti vezani za dve osobe, pred vama će se otvarati dva puta ili dve ponude – ovo što ću vam sada dati kao savet shvatite okvirno – sve ono što dođe kao DRUGO – verovatno je povoljnije po vas.

Saturn i Merkur će tokom celog meseca biti u trigonskom, protočnom aspektu što znači da će se mnogo toga jednostavno „namestiti samo od sebe“ i odvesti vas u pravcu kojim trebate poći. Na primer – autobus vam odlazi ispred nosa dok kasnite na vrlo važan sastanak a nemate dovoljno za taksi. I dok tako razmišljate kako da se teleportujete do mesta susreta, zaustavlja se automobil sa vašim poznanikom/poznanicom od pre sto godina. Em ćete stići na vreme na sastanak, em ćete u razgovoru sa tom osobom shvatiti da su varnice od ranije itekako živahne i dalje…..Zato je jun – mesec sudbinskih dešavanja i mesec koji vaš život može usmeriti potpuno nepredvidivim tokom.

Merkur je retrogradan do 22-og juna, a u svojoj retrogradnoj senci biće sve do kraja prve nedelje jula. Dakle, kompletan mesec je obojen ovom energijom.

Venera će u znak Raka ući 2-og juna i biti u njemu do 27-og. Do 11-og društvo će joj praviti i Mars koji se nakon toga seli u znak Lava. Venera i Mars u Raku, potpomognuti Jupiterom iz znaka Riba probudiće mnoge emocije i strasti, naročito one koje se vezuju za prošlost, aktiviraće sentimentalnost i osetljivost. Mars u Lavu od 11-og više će nas pokrenuti ka zabavi, uživanju, ljubavi, kreativnosti i ambiciji.

10-og juna imamo prstenasto pomračenje Sunca na dvadesetom stepenu znaka Blizanaca. Emocije i osećanja (Mesec) pomračuju racio i ego (Sunce) tako da su u danima pre i nakon pomračenja moguće akcije koje ćemo sprovoditi brzo, energično, bez mnogo razmišljanja, obuzeti snažnim osećanjima sa kojima ne uspevamo da se izborimo i kontrolišemo ih. Pomračenje će najviše uticati na promenljive znake – Blizance, Devicu, Strelca i Ribe ali i na sve druge kojima pomračenje aktivira lične planete ili osetljive natalne tačke.

21-og juna u ranim jutarnjim satima Sunce prelazi u znak Raka i zvanično počinje leto.

Uživajte u ovom mesecu u kojem se godišnja doba smenjuju i u kojem se za nas otvaraju neki novi putevi….ali isto tako i oni stari i maltene zaboravljeni – ponovo dolaze na dnevni red. Srećno!!!!

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Po svemu sudeći – ovo ne bi trebao da bude ni malo loš mesec za zauzete Ovnove, pogotovo za one koji su u braku ili koji planiraju zajednički život. Tokom celog meseca vaše polje doma, porodice, stabilnosti je naglašeno lepim tranzitima planeta, pa će mnogi parovi da se posvete baš sređivanju ovih segmenata i pružanju podrške i pažnje jedno drugom. Zajednički ciljevi sada jesu dostižni. Eventualno bi trebalo obratiti nešto više pažnje na dane pre i nakon pomračenja Sunca – u tom periodu bi moglo biti više konfuzije, nerazumevanja i zbunjujućih situacija između vas. Trudite se da ne sakrivate ništa jedno od drugog, jer bi tajne mogle proizvesti napetost i rasprave. Slobodni Ovnovi – pojaviće se osoba koja zaista izgleda kao pravi „kandidat“ za ozbiljniju i stabilniju emotivnu priču. No, biće i povratnika iz prošlosti – onih koji će želeti obnovu komunikacije, emocija. Drugi deo juna je posebno ljubavno aktivan.

Posao

U prvoj dekadi juna često ćete se „saplesti“ na korak do dostizanja ciljeva. Organizacija poslovanja će biti otežana a i vi ćete biti opterećeni zahtevima od strane saradnika i nadređenih. Lakše poslovanje je tokom druge i treće dekade – mnogo toga što je u zastoju ili na čekanju će se pokrenuti, zamršene situacije će početi da se otpetljavaju, a što je najlepše – vi ćete ponovo imati motiv koji vas gura napred i jako probuđenu ambiciju i želju za dokazivanjem. Finansije solidno, sa nešto više troškova oko doma.

Zdravlje

Stres će dosta uticati na stanje vašeg zdravlja, a naglašen je u prvoj polovini meseca. U drugom delu juna ste rasterećeniji i opušteniji pa se samim tim – i osećate bolje.

Bik

Ljubav

Partner će tokom prve dekade juna biti napet a vi biste trebali da pokušate da tu napetost ublažite i da ne dolivate ulje na vatru. Ukoliko postoje nerešene situacije ili sumnje čak, pitanja koja vas oboje nezgodno „žigaju“ – u ovom periodu bi trebalo izbegavati da ih rešavate jer će sve ostati nedorečeno i samo vas može uznemiriti ili povrediti. Ostatak meseca je obojen lepšim bojama, atmosfera će biti opuštenija a vas dvoje možete da povratite bliskost i razumevanje. No, napomena za vas – Bikovi su ove godine pod aspektima koji mogu uticati na njih, naročito na one u braku i dugim vezama – razmislite o tome šta u vašem odnosu ne valja i na čemu bi trebalo raditi….i spremite se da se angažujete sve do kraja 2021-e. Slobodni Bikovi – od samog početka meseca za vas kreću nove ljubavne prilike. No, ne lezi vraže – i prošlost je tu, merka iz prikrajka ali kasnije – postaće intenzivnija i aktivnija prema vama.

Posao

Finansijski segment je mesto na koje biste trebali obratiti dosta pažnje, naročito tokom prvih desetak dana meseca. Ne ulazite u neke čudne ili sumnjive „kombinacije“ i ne ulažite previše novca, koliko god da ste sigurni u zaradu. Ostatak meseca je stabilniji u ovom sektoru. Generalno gledno – za Bikove je ovo period velikih aktivnosti, sa mnogo komunikacije, dogovora i sa mogućnostima da pokrenete nove poslovne dilove i saradnje. Za privatnike ovo je finansijski dosta zahtevan period.

Zdravlje

U prvom delu meseca više obratite pažnju na ishranu. Moguće su i alergije i problemi sa grlom. Ostatak juna je povoljan po pitanjima zdravlja.

Blizanci

Ljubav

Komunikacija baš i nije najstabilnija tačka u odnosu sa voljenom osobom. Vi ćete često menjati raspoloženja, ostajati nedorečeni ili se povlačiti u ćutanje – što može kod partnera čak proizvesti sumnju. Moguće je da je sve ovo posledica vašeg umora i opterećenosti i ličnim i poslovnim obavezama, ali biste svakako trebali da se potrudite da partneru objasnite šta se dešava kod vas. Ovakva situacija bi mogla da potraje u većoj ili manjoj meri sve do par dana nakon pomračenja Sunca u vašem znaku – što znači da biste u drugom delu juna ipak funkcionisali skladnije i sa više razumevanja. U svakom slučaju – vaš odnos neće biti ugrožen. Slobodni Blizanci – i vama se od početka meseca otvaraju lepe emotivne prilike. Možda nećete odmah ući u vezu, ali ćete svakako upoznati osobu sa kojom biste želeli nešto ozbiljnije. Oni koji još uvek razmišljaju o prošlosti, sada mogu i da se aktiviraju prema njoj.

Posao

U prvoj polovini meseca uglavnom ćete imati utisak da se vrtite u krug i da vaši napori ne daju neke posebne rezultate. Možete imati i po koji propust i grešku, kao i nerazumevanje sa onima sa kojima radite. Ukoliko vam se bude nudila neka veća promena – ako možete, malo sačekajte sa odlukom i posavetujte se sa onima kojima verujete. Veća fokusiranost i bolja organizacija vam stoji u drugom delu juna koji će se pokazati i kao poslovno vrlo korektan, ali i kao dosta finansijski isplativ period za vas.

Zdravlje

Prvi deo meseca je malo energetski zahtevniji za vas, pa bi bilo dobro da se češće odmarate a bićete skloni i alergijama i problemima sa grlom i kostima, zglobovima. Drugi deo juna je korektan.

Rak

Ljubav

Tranzit Venere kroz vaš znak svakako će vas učiniti nežnijima i osetljivijima, sa većom potrebom za ljubavlju i pažnjom ali nisam sigurna koliko će partner ove vaše potrebe moći da ispuni. Skoro do polovine meseca vi nosite neku teskobu u sebi i ukoliko se ne otvorite voljenoj osobi i ne kažete šta je tačno to što vas muči – malo je verovatno da ćete to moći da sredite. Savet za vas je da progovorite i o svojim osećanjima i o svim nerešenim pitanjima koja vas okupiraju – itekako postoji prostor da voljena osoba i vi sredite situaciju i stabilizujete se. Biće vam lakše kad skinete teret tajni sa svojih ramena. Slobodni Rakovi – kod vas će se tokom celog juna mešati prošlost i sadašnjost. Nove osobe mogu ući u vaš život, ali su vaše misli ipak okrenute ka onome što je bilo i pitanje je da li možete da nastavite dalje a da niste razrešili ljubavne „repove“. No, možda nova ljubav bude neka vrsta „bega“ od stare.

Posao

I pored vašeg angažovanja, prva polovina meseca će biti prožeta sporošću u realizaciji ciljeva i dosta onoga što vam je od važnosti biće „na čekanju“. U ovom periodu ni odnos sa saradnicima i poslovnim partnerima neće baš uvek biti korektan. Drugi deo juna već donosi potpuno drugačiju energiju – vi ćete imati više motiva za rad, a mnogo toga će vam ići i na ruku – pa ćete uspeti da privedete kraju sve što ste pokrenuli, ali i da otvorite vrata novih saradnji i poslova. Novac – od drugog dela juna znatno bolje.

Zdravlje

Nervoza je prisutna većim delom meseca, što dovodi i do oscilacija u ishrani, spavanju, ali i do nešto slabijeg imuniteta.

Lav

Ljubav

Šaren ljubavni mesec za zauzete Lavove. Biće tu i jako lepih zajedničkih trenutaka, druženja, izlazaka, bliskosti….ali biće i situacija u kojima će postojati nespokoj, sumnja, nesigurnost i nekih promena u odnosu koje mogu dovesti do kratkotrajnog zahlađenja ili ćutanja. Ne znam šta bih vam rekla – da li ćete na lakši ili na teži način proći kroz jun zavisiće i od prirode vašeg odnosa i od toga koliko ste spremni da se prilagodite i popustite u pojedinim momentima. Saturn koji vlada vašim poljem partnerstava i koji je sada u retrogradnom hodu svakako će testirati stabilnost vaše veze i na dalje, ne samo tokom juna. Slobodni Lavovi – vi imate šansu da uđete u novu priču ili da ponovo pokrenete nešto iz prošlosti, ali – da li će to opstati na duže ili ne, zavisiće od mnogo faktora. U svakom slučaju, emocije i strast će vas povući snažno, pa bar za sada uživajte a šta će biti kasnije, već tokom jula – videćemo….

Posao

Prva dekada meseca je prilično kompleksna kada je poslovni segment u pitanju. Možete biti preokupirani obavezama, komunikacija sa saradnicima neće funkcionisati baš najbolje a finansijski segment biće daleko od stabilnog. Ove situacije vam mogu donositi nemir i određenu zabrinutost. No, već od početka druge dekade i ulaska Marsa u vaš znak – vi ćete mnogo agilnije i ambicioznije prionuti na posao, brzo rešavajući sve zaostale probleme i otvarajući sebi prostor za nove poslove i naravno – bolje prilive.

Zdravlje

Prva polovina meseca vam donosi pojačan nivo stresa, probleme sa spavanjem, stomakom. Drugi deo juna je energetski jači i bolje se osećate, ali je potrebno da se rasteretite – najbolje kroz odmor i šetnje.

Devica

Ljubav

To što je vaš vladar đa retrogradan, đa u svojoj retrogradnoj senci tokom celog juna i to u vašem polju posla i karijere ne mora da bude traumatično za odnos sa voljenom osobom, ali će svakako uticati i povremeno otežati. E sad, u prvoj dekadi juna će to malo iskomplikovati stvari jer koliko god se vi trudili da partneru posvetite što više vremena i pažnje, dolaziće do nesporazuma i sitnih problema, dolaziće do situacija kada ćete u jednom trenutku oboje biti „okupani“ romantikom a već u sledećem se podozrivo i sumnjičavo gledati. U ostatku meseca će situacija biti nešto bolja, ali generalno gledano – vi ste u vrlo zahtevnom periodu koji se svakako mora makar malo odraziti na odnos sa dragim vam bićem. Slobodne Device – neko će se zaista truditi oko vas i pokušavati da skrene vašu pažnju na sebe, ali da bi se nešto istinski dogodilo, vi morate da budete spremni da „pustite“ prošlost. Možete li to – evo, ne znam.

Posao

Pomračenje Sunca se dešava baš u vašem polju karijere i obzirom na aspekte koji ga prate – ne bi bilo ništa čudno da kod vas dođe do nekih zaista velikih promena. Neko će krenuti ka poziciji koju već dugo zaslužuje, neko će se okrenuti novoj poslovnoj ponudi oko koje se već izvesno vreme „lomi“, a neko će izaći iz kriznog poslovnog perioda i ući u mnogo mirnije vode. Generalno gledano – tokom prve dekade dosta napetosti i nedoumica, a u ostatku meseca – rešavanje, pomeranje, pokretanje, stabilizacija.

Zdravlje

Umor i energetska iscrpljenost tokom prve dekade juna. Ostatak meseca – dobro ste, ali bi bilo poželjno da se što češće opuštate, šetate, odmarate.

Vaga

Ljubav

Vi ćete poslovno biti dosta angažovani tokom juna, a od partnera ćete očekivati razumevanje i podršku. No, druga strana nije baš zadovoljna trenutnom situacijom i može vam otežavati nekom vrstom pritiska na vas, tražeći da joj posvetite više vremena – što će dovoditi do napetosti, makar tokom prve dekade meseca. U ostatku juna ćete verovatno uspevati da se uklopite drugačije a kako dani budu odmicali – biće sve više prostora za vas dvoje – i za zajedničko vreme i izlaske, ali i za druženja sa zajedničkim prijateljima. U suštini, sem tih prvih desetak dana – jun bi mogao da bude lep i opušten za vaš odnos. Slobodne Vage – retrogradni Saturn u polju ljubavi uporno priziva prošlost dok bi nešto novo moglo da se pojavi najpre u drugom delu juna. Sad, na koju ćete vi stranu ne znam, mogu samo da kažem da ste mislima svakako mnogo više okrenuti ka onome što je bilo nego ka nečemu novom…..videćemo…

Posao

Poslovni segment će doživeti velike promene. Iako će u prvih desetak dana meseca biti zastoja – vi brzo izlazite iz ovog perioda i ulazite u fazu novih dešavanja, najpre onih koja se vezuju za inostranstvo, državne i javne institucije. Tranzit Venere kroz vaše polje posla i karijere doneće vam u prvoj polovini meseca novu poslovnu ponudu koju bi vredelo razmotriti. Finansijama nećete biti zadovoljni početkom juna, ali kako vreme bude odmicalo bićete sve stabilniji u ovom segmentu.

Zdravlje

Uglavnom solidna zdravstvena situacija kod vas, ali nekih manjih tegoba može biti u trećoj dekadi meseca. Obratite više pažnje na ishranu, a bićete podložni i meteoropatskim tegobama.

Škorpija

Ljubav

Tranzit Venere, partnerske planete kroz znak Raka vam izuzetno pogoduje jer ćete od voljene osobe dobijati ono što vam je potrebno – pažnju, ljubav, bliskost, razumevanje. E sad – mali problem postoji u tome što ste tokom prve dekade juna vi preterano osetljivi, dramatični, posesivni, ljubomorni pa ćete umeti da lepo zabiberite i pokvarite poneki lep trenutak. U ostatku meseca ste poprilično poslovno angažovani, pa nećete stizati da previše razmišljate i pravite problem bez problema u odnosu. Ono što će u svakom trenutku funkcionisati između vas i partnera jeste strast, pa češće igrajte na tu kartu. Slobodne Škorpije – već prva polovina meseca pokrenuće jedno interesantno poznanstvo koje može da se razvije u lepu ljubavnu priču. U trećoj dekadi meseca Jupiter u vašem polju ljubavi kreće retrogradnim hodom, što će one Škorpije koje su ostale slobodne početi polako da okreće ka prošlosti.

Posao

U prvih desetak dana meseca imaćete osećaj da ništa ne funkcioniše onako kako ste zamislili. Moraćete da ulažete ogromnu količinu snage i energije, što da bi se izborili sa obavezama na dnevnoj bazi, što da bi pokrenuli sa mrtve tačke pitanja koja su vam od važnosti. Taj period je za vas i finansijski nestabilan, sa povećanim troškovima. No, ostatak meseca donosi vam mnogo bolje prilike i veliko poslovno angažovanje, priliku da zablistate i ostvarite svoje ambicije.

Zdravlje

Čuvajte se povreda tokom prve dekade meseca, vodite računa o ishrani i pokušajte da što više budete u prirodi i opuštate se. Ostatak meseca je zdravstveno povoljan.

Strelac

Ljubav

Prva polovina meseca je dosta zahtevna za Strelčeve u emotivnim vezama i brakovima. Komunikacija je dosta loša, postoji nerazumevanje i vas dvoje niste otvoreni jedno prema drugom. Još ako bilo partner, bilo vi – imate neke tajne – situacija se dodatno usložnjava. Pomračenje Sunca dešava se u vašem polju partnerstava i kod pojedinih Strelčeva zaista može označiti pojačavanje tenzije, čak i prekid odnosa. No, ovo se ipak da izbeći, ali će biti potrebno prvo sa vaše strane mnogo razumevanja i tolerancije, a onda i sa partnerove – prihvatanje da postoji problem koji treba rešavati. U svakom slučaju, drugi deo juna će doneti smirivanje i vraćanje u neke stabilnije koloseke. Slobodni Strelčevi – prošlost je više nego aktuelna, a da li ćete joj dati šansu i okrenuti se ka njoj ili ne – to već zavisi od vas. Nešto novo bi moglo da se pojavi u drugom delu meseca, ali za sada to baš i ne ide u pravcu trajnijeg odnosa.

Posao

Trebaće vam puno strpljenja i hladna glava da biste na najjednostavniji način izgurali prvu polovinu meseca. U suprotnom – moguće je da dođe do prekida vama važne saradnje ili da se odnosi trajno naruše. Što se obaveza tiče – bićete više nego angažovani što će se pozitivno odraziti na vaše finansije ali vam sa druge strane doneti to da konstantno jurite rokove i da pokušavate da budete na više mesta istovremeno. Drugi deo juna će pokrenuti dogovore i doneti vam novu poslovnu ponudu koja vredi.

Zdravlje

Zdravlje je, sem onog dela sa stresom i nervozom – prilično dobro tokom juna. Budite što više fizički aktivni, prijaće vam.

Jarac

Ljubav

Prvih desetak dana meseca – dok Mars još uvek tranzitira vašim poljem partnerstava- mogu biti „šareni“ za zauzete Jarčeve. Energija koju Mars donosi budi nervozu i isključivost u partnerskim odnosima. No, istovremen tranzit Venere kroz znak Raka smiruje i ublažava ovo, pa ćete nervozu i napetost uspeti sa malo truda da okrećete na pažnju, ljubav i bliskost. Koliko je komunikacija bitna u vašem odnosu, još bitnije je da pružite osećanja jedno drugom, a sada to možete jer će Venera boraviti u partnerskom polju do pred kraj meseca. Kod vas dvoje može sada biti lepih preokreta, interesantnih zajedničkih momenata, pa čak i po koje kraće putovanjce ili izlet. Slobodni Jarčevi – druga dekada meseca je izuzetno zanimljiva za vas jer se tada poznanstvo s početka juna može pretvoriti u lep ljubavni odnos. Ukoliko su vaša razmišljanja još uvek okrenuta ka prošlosti – treća dekada meseca je povoljna za obnovu kontakta.

Posao

Merkur je retrogradan u vašem polju poslovne svakodnevice, obaveza i kolega, a tu ćete 10-og juna imati i pomračenje Sunca. U suštini, taj prvi deo juna može doneti nesporazume u dogovorima i odnosu sa saradnicima čak i odustajanje od nekih planova na koje ste računali. Nema razloga za zabrinutost – druga i treća dekada juna doneće rešavanje problema i zastoja, ponovo pokrenuti dogovore sa mrtve tačke i usmeriti vas na vrlo ozbiljne poslovne teme. Budite nešto oprezniji sa finansijama tokom juna.

Zdravlje

Prva polovina meseca je zdravstveno prilično zahtevna za vas. Može doći do manjeg pada imuniteta, a u svakom slučaju – energetski ćete biti dosta iscrpljeni.

Vodolija

Ljubav

Emotivno, ovo ne bi trebao da bude loš period za vas. Mislim da ćete imati dovoljno od svega – taman koliko treba emocija i strasti, pomalo začinjene sa po kojim turbulentnim momentom i tenzijom, čisto da ne bude dosadno. Tih napetih momenata može biti početkom i krajem meseca. No, malo je verovatno da bi oni mogli uticati na vaš odnos. Iskoristite ovaj period da rešite sva pitanja koja eventualno opterećuju vašu emotivnu priču, jer pred vama je jul mesec koji će mnogo ozbiljnije testirati stabilnost vašeg odnosa. Slobodne Vodolije – retrogradni Saturn je u vašem znaku, retrogradni Merkur u polju ljubavi i 10-og imamo pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi – planete koja vlada vašim partnerstvima. Sve ovo vrlo aktuelizuje prošlost, bilo bivše emotivne partnere, bilo osobe sa kojima se dugo poznajete. Čak postoji jedna šansica i za nešto potpuno novo kod vas, tokom druge dekade meseca.

Posao

Mars 11-og izlazi iz vašeg polja poslovne svakodnevice i obaveza – odnoseći sa sobom najveći deo nervoze koja vas je pratila mesec i po dana unazad. Njegovo mesto preuzima Venera od 2-og juna, dajući vam da na lakši i lepši, jednostavniji način funkcionišete sa kolegama i u radnom okruženju, da imate zrnce sreće na svojoj strani i naravno – da poboljšate finansijski segment. Troškovi mogu biti pojačani u prvoj dekadi meseca, dok ostatak perioda donosi znatno bolje prilive i stabilnost.

Zdravlje

Stres koji već izvesno vreme vučete biće vrlo aktuelan i u prvoj dekadi meseca. Obratite pažnju na ishranu i na navike što se spavanja i odmora tiče. Ostatak perioda je korektan.

Ribe

Ljubav

Ni za vaše emotivne veze i brakove prva polovina meseca neće biti jednostavna. Bilo da se volite najviše na svetu ili onako – situacija će biti ista – imaćete problem u komunikaciji, nećete biti otvoreni jedno prema drugom, a kod nekih od vas i porodica se može mešati u vaš odnos. Ako vidite da se oko nekih pitanja i situacija ne možete dogovoriti – nemojte na silu potencirati dalje, možda je bolje da sačekate da oboje malo ohladite glave. Drugi deo meseca polako vraća stvari na svoje mesto – nešto što vas je mučilo počeće da se razrešava i konačno ćete moći više da verujete jedno drugom. Slobodne Ribe – jaki tranziti planeta kroz vaše polje ljubavi mogu vam već početkom meseca doneti ne samo jednu, već više osoba. Imaćete osobe koje će vas strasno privlačiti, ali i one sa kojima osećate da možete ostvariti mirniju ljubavnu priču. Ne žurite sa odlukama, sačekajte drugu dekadu meseca pa onda birajte.

Posao

Dobri aspekti planeta na vaš znak će vas pokrenuti i dati vam vetar u leđa već početkom juna. To ne znači da ćete automatski sve rešavati očas posla – imaćete manjih problema tokom prvog dela meseca – ali svakako označava da ste ušli u fazu kada možete napredovati, uvoditi velike inovacije u posao i imati kreativna rešenja i ideje – što će vam svakako biti od koristi jer ćete uspeti da se nametnete u svom poslovnom okruženju kao vođa. Bićete vrlo energični, direktni i ambiciozni.

Zdravlje

U prvoj dekadi juna ste osetljivi – i fizički – naročito kada su u pitanju alergije i problemi sa krvnim sudovima, hormonima, ali postoji i mentalna osetljivost i podložnost stresu.

Astrolog Olga Savic, Venerasapapilotnom.com

0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.