Mesečni horoskop za Maj 2020.

Svako od nas, prije ili kasnije, u životu dobije udarac tamo gdje najviše boli. Kažem vam, svako, baš svako. I onda ili ojačaš ili te bol uništi.


Na ulasku u maj mesec Sunce, Merkur I Uran nalaze se u znaku Bika. Venera je u Blizancima, Mesec u prvoj četvrti u znaku Lava. U znaku Jarca se nalaze retrogradni Pluton i Jupiter, u znaku Vodolije Saturn i Mars, a Neptun u znaku Riba.

7-og maja imamo pun Mesec u znaku Škorpije. Uvek je u danima neposredno pre i nakon punog Meseca pojačana energija, dolazi do napetosti u nama i oko nas, neke situacije vode ka kulminaciji. Zbog prilično neugodne simbolike znaka Škorpije, ovo će biti dani krajnosti, isključivosti, dani kada želimo da raščistimo sa mnogim situacijama koje su nas u proteklom periodu okupirale, mučile. Biće naglašeni problemi u komunikaciji i nerazumevanje. Simbolika se vezuje najpre za materijalno, za finansije ali i za lične vrednosti – u ovom slučaju za međuljudske odnose.

11-og maja Saturn u znaku Vodolije kreće retrogradnim hodom koji će trajati nešto više od četiri meseca. U julu će se vratiti u znak Jarca u kojem će krenuti direktno da bi u decembru opet ušao u Vodoliju i tamo ostao naredne dve i po godine. Retrogradno kretanje ove planete uvek donosi testove odluka koje smo u proteklom periodu doneli, preispitivanje onih temelja koje smo napravili i onoga što smo izgradili. Vraća nas da još jednom prođemo „starim stazama“ i ispravimo ono što smo uradili pogrešno.

Takođe 11-og maja, ali u kasnim večernjim satima i Merkur prelazi u znak Blizanaca i svoje sedište. Oslobođenje, pokret, dešavanje, komunikacija. Prvi pravi, duboki udah svežeg vazduha, slobode i pokreta je pred nama. Sve se budi i kreće napred, ubrzano.

13-og maja Mars prelazi u znak Riba a Venera kreće retrogradnim hodom u Blizancima. Pošto je tajna jedna od simbolika retrogradne Venere, a Mars u znaku Riba pliva u tajnosti – ono što je najpre naglašeno za ostatak maja, ali i veći deo juna jesu tajne, skrivene, romantične priče. Neke sa puno zanosa, romantike i ljubavne ekstaze, druge sa puno obmana, samoobmana i laži. Pa kako se kome zalomi. Mars u znaku Riba pomalo će rasplinuti našu energiju, s jedne strane nas učiniti nežijima, suptilnjima, kreativnijima…..a sa druge – otvoriće mogućnosti za mnogo toga radimo „ispod žita“, skriveno od radoznalih očiju….Retrogradna Venera zaslužuje mnogo dužu priču od ovih par redaka, ali hajde da probamo da sažmemo i ne širimo mnogo temu….Retrogradna Venera u Blizancima da, potencira na nanovnom pokretanju emotivnih priča iz prošlosti ili onih koje su prekinute u skorijem vremenskom periodu, ali isto tako potencira generalno gledano na vraćanju komunikacije, bilo da su u pitanju poslovne, porodične ili prijateljske relacije. Pričaćemo o temama koje smo do sada preskakali i gurali pod tepih….Takođe, ovo je period pokretanja karmičkih ljubavnih odnosa koji će nekima doneti savršene ljubavne priče, a drugima – razočarenja…..Dani čudnih, neobičnih ljubavnih početaka…

14-og maja Jupiter u znaku Jarca kreće retrogradnim hodom. Simbolika retrogradnog Jupitera su ponovljene prilike, pa zvirnite u koje vam polje natalnog horoskopa pada i kakve aspekte pravi i znaćete koje su to ponovljene prilike baš za vas.

20-og maja Sunce prelazi u znak Blizanaca a 23-eg imamo i mlad Mesec u ovom znaku. Znak pokreta, informacija, saobraćaja, putovanja, kretanja, komunikacije – dolazi definitivno u prvi plan. Što bi se reklo – vreme je za pokret, spremite se – polećemo!

Srećno vam putovanje kroz mesec maj!!!!

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Zauzete Ovnove očekuje veća dinamika i više aktivnosti sa voljenom osobom, naročito tokom prve polovine meseca. No, i pored toga što ćete imati priliku da se sa partnerom više povežete i provedete više kvalitetno ispunjenog vremena, ipak će postojati određena iskušenja koja ćete morati da prevaziđete. Jedno se konkretno vezuje za vas jer se može pojaviti osoba, možda iz vaše prošlosti koja bi mogla da makar za kratko poljulja vašu vernost. Drugo se iskušenje vezuje baš za partnera – naime, možete u nekom trenutku početi da sumnjate u voljenu osobu jer će vam njeno ponašanje biti čudno i nejasno. Ono što je jako bitno da biste kao par ostali stabilni jeste komunikacija i otvorenost jedno prema drugom. Slobodni Ovnovi definitivno neće biti mirni tokom maja, ali nisam sigurna koliko su aspekti povoljni za ulazak u trajnu ljubavnu priču. Pojaviće se osobe iz vaše prošlosti ali će biti i novih simpatija – možda je najbolje da za sada održavate samo komunikaciju i sačekate malo sa odlukama.

Posao

Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, sada će pokazati svoje prave rezultate. U suštini, u mesecu ste koji treba da donese plodove rada i truda iz proteklih meseci. Mnogi od vas će imati razloga za radovanje, ali će neki morati i da se suoče sa posledicama pogrešnih postupaka i poteza. Više obratite pažnju na komunikaciju i dogovore sa saradnicima, naročito u drugoj polovini maja. Više obratite pažnju na finansije jer vam novac lako klizi iz ruku. Nove ideje vas pokreću – osluškujte svoju intuiciju.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu. Moguće su alergijske reakcije i problemi sa hormonima. Takođe, drugi deo maja može doneti respiratorne infekcije i tegobe sa sinusima i krajnicima.

Bik

Ljubav

Kod zauzetih Bikova ljubavna situacija neće biti toliko loša tokom maja meseca. Iako ćete vi lično u prvoj polovini perioda imati povremeno promenljiva raspoloženja i osećanja, to neće uticati u većoj meri na vaš odnos jer će partner umeti da vam priđe na pravi način. Voljena osoba će donositi dobro raspoloženje i znati da vas podstakne na akciju čak i u momentima kada ste preumorni i kada biste najradije samo leškarili i odmarali se. Drugi deo meseca prvenstveno donosi jačanje strasti, što naravno znači da će postojati i više šansi za povremene trzavice i rasprave, ali one koje umete da završite na najlepši način – jedno drugom u zagrljaju. Mesec je dobar ukoliko želite da podignete svoj odnos na viši nivo ili da zajednički planirate budućnost. Slobodni Bikovi – kao i uvek kada je vaša vladarka retrogradna – prošlost ponovo postaje aktuelna, ali ovog vas meseca čekaju i mnogobrojni novi kontakti sa suprotnim polom. Ne ulazite u veze koje su zasnovane samo na hemiji ili na preteranim očekivanjima.

Posao

Fokus je tokom ovog meseca na promenama koje se dešavaju u vašem poslovnom okruženju. Početna faza vam može doneti nejasnoće, probleme sa prilagođavanjem ili pak osećaj da vam situacije izmiču iz ruku i da se u njima ne snalazite, ali kako vreme bude odmicalo – shvatićete da ste se prilagodili i da vam ovaj nov način funkcionisanja odgovara. Neke nove, povoljne prilike za vas otvaraju se u najviše u drugom delu meseca. Finansijama ćete biti zadovoljni, i pored povremenih oscilacija.

Zdravlje

Uglavnom sitnije i prolazne tegobe koje će se vezivati za kožu, hormone, respiratorne organe ili način ishrane.

Blizanci

Ljubav

Venera, koja od druge dekade meseca kreće retrogradnim hodom u vašem polju ličnosti, uglavnom će vas tokom maja usmeriti na ono što vi želite, na ono što je vama potrebno, generalno mnogo više na sebe nego na odnos u kojem ste. Kao da ćete želeti da ponovo sebe volite najviše na svetu. I nema u tome ničeg lošeg, samo nemojte da u tom samoistraživanju odlutate u neki tajni flert ili ljubavnu priču….Pogotovo što u trećoj dekadi maja postoji ozbiljna mogućnost da voljena osoba primeti da se nešto neobično dešava sa vama. Bolje je da ovaj period iskoristite tako što ćete ponovo probuditi zapretene vatre strasti između vas i partnera. Slobodni Blizanci – teško je da vas mogu mimoići udvarači tokom maja. No, ukoliko natalno nemate dobro postavljenu retrogradnu Veneru – smatrajte da ste upozoreni – nove ljubavi pod ovim uticajem počinju sa vatrometom a završavaju se sa suzama…Bolje rešavajte one prošlosti koje su ostale nedorečene, stavite tačke i u potpunosti slobodni nastavite dalje.

Posao

Pred vama je dosta aktivan poslovni mesec. Očekuju vas nove poslovne mogućnosti i dogovori koje sada možete pokretati, ali se isto tako možete vratiti i na neke stare dogovore, obnoviti ih u nešto izmenjenoj formi. Tokom prve dekade meseca najnaglašenija je vaša kreativnost i mnoštvo dobrih ideja koje možete pokretati od ulaska u drugu dekadu ovog perioda. Sve što je vezano za posao tokom treće dekade će vam donositi mnoštvo obaveza i dosta vam crpiti energiju, iako će vaši rezultati biti neosporni.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu, naročito smanjite slatkiše. Drugi deo meseca donosi češće probleme sa alergijama, a moguće su i povrede.

Rak

Ljubav

Iako će komunikacija između vas i partnera biti poboljšana, naročito tokom drugog dela maja meseca, postoje situacije koje kod pojedinih pripadnika ovog znaka mogu da dovedu do povremene problematike. Ovo najpre važi za one Rakove koji imaju neka svoja lična preispitivanja odnosa u kojem su, kao i za one koji imaju razlog da neke situacije (ili osobe) skrivaju od svog partnera. Baš te tajne, skrivene stvari mogu dovesti do rasprava ili do toga da voljena osoba sumnjičavo prati vaše ponašanje. Kada kažemo „tajne“ to ne mora automatski biti druga osoba, već neko vaše skriveno zadovoljstvo za koje ne želite da partner zna, pogotovo ako na ta zadovoljstva trošite veće sume novca…U svakom slučaju – što manje skrivanja i tajni, što više iskrenosti i bolje ćete proći….Slobodni Rakovi – drugi deo maja vam donosi prilično solidne šanse za novo poznanstvo i ulazak u lepu ljubavnu priču. Za vas je savet da se ne vraćate u prošlost – samo ćete na kraju ostati razočarani.

Posao

Rakovi imaju solidne prilike da stabilizuju tekuće poslovanje, ali i da u drugom delu maja meseca konačno porade na ambicioznim planovima koji su do sada bili na čekanju. Vreme je da krećete u akciju! Imaćete veliku podršku od strane prijatelja ili osoba od autoriteta i oni vas mogu dodatno pokrenuti, pogotovo što ćete vi imati faze u kojima će vam trebati podsticaj. Maj donosi i zrnce sreće pa će se mnoge, vama komplikovane situacije rešiti na najjednostavniji i najlakši način.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija, mada biste u drugoj polovini meseca mogli da više obratite pažnju na ishranu i fizičku aktivnost.

Lav

Ljubav

Za one u emotivnim vezama i brakovima sledi vrlo kompleksan mesec, naročito njegova prva polovina. Odnos sa partnerom traži definisanje, što je posledica proteklog napornog perioda u kojem se dosta tenzije nakupilo ispod površine – u nekim vezama može doći do zahlađenja i udaljavanja, u nekim čak do prekida, ili će pak ova energija dovesti do ogromnog preokreta, pa se neki parovi mogu odlučiti i za ulazak u brak, zajednički život. U svakom slučaju, kao da se mora napraviti određeni rez, da se vidi gde ste i vi i partner i u kom pravcu idete dalje. Drugi deo meseca je dosta stabilniji i retrogradno kretanje Saturna u vašem polju ozbiljnih partnerstava pokazaće u suštini koliko su vaše dotadašnje odluke bile prave, i da li je potrebno nešto ispravljati. Slobodni Lavovi – kod vas je šareniš. Moguće su obnove ljubavnih veza, moguća su nova poznanstva i zaljubljivanja – velike strasti su u igri i osećanjima teško da ćete uspevati da se oduprete. U kom pravcu idu, bilo stari bilo novi odnosi – ostaje nam da vidimo..

Posao

Ukoliko želite da poslušate savet – trebali biste da od samog ulaska u maj mesec udarnički zapnete kada je posao u pitanju. Naime, prva polovina meseca donosi velike mogućnosti da se naprave neki konkretni pomaci na bolje i da se poslovna situacija postavi na potpuno drugačije, ali stabilnije osnove. Drugi deo meseca već ne daje takve šanse – prave prilike će nekako promicati pored vas ili vi nećete biti u fazonu da ih pojurite. Ili ćete imati mnogo planova, a vrlo malo prave realizacije.

Zdravlje

U prvom delu maja ste dosta energetski slabi, ali nećete imati nekih konkretnih zdravstvenih problema. pre bismo mogli da kažemo da je to „zamor materijala“. Drugi deo maja je dobar.

Devica

Ljubav

Neka polovična sigurnost u odnosu sa voljenom osobom će postojati tokom prve dekade meseca a već nakon toga ulazite u period kada ćete sve više imati osećaj da se udaljavate jedno od drugog ili žestoko sumnjati da vam partner ne govori bitne stvari. Imaćete osećaj da se voljena osoba povlači, zatvara u sebe a nećete znati pravi razlog. Možda vaše sumnje imaju osnovu, a možda i ne. Vrlo kako se može dogoditi da je partner istinski okupiran drugim prioritetima i životnim iskušenjima i da trenutno nije u fazi kada može dati najbolje od sebe. Ne potencirajte ni na kakvim razjašnjenima, ionako će tokom druge dekade maja voljena osoba imati potrebu da otvori dušu pred vama. Budite strpljivi kao što to i inače umete. Slobodne Device – ljubavne prilike su za vas u ovom mesecu polovične. Dosta toga na samom početku može delovati obećavajuće, ali da bi se video pravi kvalitet (ili prazne priče) neke osobe, moraćete da sačekate da vam pokaže svoje pravo lice, što će se i dogoditi do kraja maja.

Posao

Ne bih rekla da ćete baš biti spektakularno zadovoljni rezultatima ovog meseca. Neke stvari koje su vam vrlo važne će verovatno ostati nedefinisane i vi ćete morati da čekate naredni mesec da dobijete odgovore. Odnosi sa kolegama i saradnicima će biti promenljivi i neće vam biti jasno na čiju podršku možete da računate. Takođe, očekuje vas poprilična količina posla i mnoštvo obaveza a malo pomoći od strane onih sa kojima radite. Ako radite sa inostranstvom, tu možete da očekujete poboljšanje.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika. Povedite više računa o svojim navikama, pogotovo onima koje se vezuju za način ishrane.

Vaga

Ljubav

Ne baš savršen mesec za zauzete Vage. U prvoj dekadi maja još ćete i kako tako funkcionisati sa voljenom osobom, ali itekako je primetno da je kod vas debelo prisutan „zamor materijala“ i da ćete se često truditi da izbegnete neku dublju i smisleniju interakciju sa partnerom. Površinski, odnos tokom te prve dekade kao funkcioniše dobro, ali već po ulasku u drugu dekadu maja, ta površina će početi da se osipa i krenuće da izlaze problemi i reči koje ste dugo čuvali u sebi. Ovo ne mora da znači da će doći do prekida između vas dvoje, ali evidentno je da ćete oboje morati da debelo poradite na odnosu da bi se on oporavio i opstao. Neki od vas će pokušavati da spasu odnos sa partnerom kroz strast, ali ovo su samo privremena rešenja…Slobodne Vage – vreme kada je vaša vladarka retrogradna nije baš sjajno za nove ljubavne početke, osim ako u svojim natalnim kartama već imate ovakvu poziciju ove planete. Budite oprezni jer veliki početni zanosi uopšte ne moraju da označe da je veza iole kvalitetna i prava.

Posao

Svesni ste da morate nešto promeniti kada je posao u pitanju, ali lutaćete tokom prve polovine meseca ne znajući šta tačno da uradite da biste poboljšali svoje pozicije, ali i finansijske prilive. Tek drugi deo maja daće vam prave putokaze ili ćete u mnoštvu ideja uspeti da izaberete baš onu koja je prava po vas. Drugi deo meseca donosi i naporne obaveze i mnogo posla ali to će vam pasti lakše nego stagnacija i dosada. Odnosi sa kolegama i saradnicima su promenljivi, naročito u drugom delu maja.

Zdravlje

Alergije, problemi sa hormonima, sa kožom. Takođe, oscilacija krvnog pritiska i tegobe sa krvnim sudovima. Imunitet vam nije najsjajniji, tokom celog meseca ćete se osećati nekako slabašno.

Škorpija

Ljubav

Prva dekada meseca uglavnom vam ide na ruku kada su vaša partnerstva u pitanju. Relativno dobra, mada pomalo površna komunikacija postoji između vas i voljene osobe iako je evidentno da se druga strana zaista trudi da pokrene stvari na bolje. Ulaskom u drugu dekadu maja sve će se pomalo zakomplikovati, jer ćete i vi i druga strana početi da se ponašate čudno, nedefinisano, nećete biti otvoreni jedno prema drugom i nije ni čudo što ćete oboje sumnjati da druga strana nešto krije. Lek za ovo postoji, naravno – a to je otvorenija, dublja i iskrenija komunikacija. Šta god da iz nje izađe – sve je bolje od ćutanja i razmišljanja. Mora se napomenuti da neke Škorpije tokom maja zaista imaju priliku da uđu u paralelni odnos ili jak flert. Slobodne Škorpije – naglašeno polje ljubavi, kao i polje partnerstava može vam tokom maja doneti ulazak u novu emotivnu priču. Ona će se pokrenuti pod čudnim okolnostima ili će u prvom trenutku biti tajna. Da li će trajati ili ne – vreme će pokazati.

Posao

Dobar poslovni mesec je pred vama, naročito za one Škorpije koje su spremne da pokažu svoju kreativnost i naprave promene u ovom sektoru. Od samog početka meseca mogu vas obradovati nove poslovne ponude koje treba prihvatiti jer će vam dobro doći u drugom delu maja kada će se dosta toga odvijati suviše sporo za vaš ukus. Sa finansijama budite nešto obazriviji – iako će prihodi biti stabilni, neki vaši potezi se mogu pokazati kao preterani. Pokušajte da kontrolišete troškove.

Zdravlje

Problemi sa kožom i hormonima, naročito kod starijih Škorpija. Imunitet će vam biti nešto slabiji nego inače i bićete podložni meteoropatskim reakcijama.

Strelac

Ljubav

Šaren mesec za one Strelčeve u emotivnim vezama, a naročito za one koji su u braku. Ono što će vas čupati iz kojekakvih situacija koje ćete priređivati jedno drugom jeste komunikacija pa na ovu tačku treba igrati. Naravno, kada kažem komunikacija ne mislim na rasprave, već na konstruktivne i otvorene razgovore u kojima se morate dotaći problema koji vas muče kao par, a ne gurati ih pod tepih. U partnerskom polju se nalazi retrogradna Venera, a vladar vašeg znaka Jupiter takođe kreće unazad, pa je ovo dobar period da završite sa pitanjima koja vas opterećuju, da rešite prošle nesuglasice i probleme. Oni u braku će najviše trzavica imati zbog finansija i zbog pojačanih troškova koje ne uspevate ni vi ni druga strana najbolje da kontrolišete. Slobodni Strelčevi – možete se okrenuti ka prošlosti i ona ka vama, ali je pitanje da li će tu biti bilo kakvog trajnijeg spoja. Takođe, stoje vam nova poznanstva i nove osobe ali savet bi bio da ne ulazite u vezu brzinski, pogotovo ne ukoliko imate prevelika očekivanja.

Posao

Mnogo obaveza a vi niste baš u preterano entuzijastičnom raspoloženju tokom većeg dela maja. Čas ste u punom radnom fazonu, čas vas mrzi da se pomerite sa mesta. Jeste da je ovaj period nešto malo zahtevniji za vas, ali to ne znači da ćete tokom maja proći loše. Period od ulaska u drugu dekadu pa do pred kraj maja donosi pojačane aktivnosti sa novim i starim poslovnim saradnicima i može se iz svega ovoga izvući povoljan dogovor za vas. Finansije su promenljive, ali ne toliko loše.

Zdravlje

Bilo bi dobro da napravite neke promene i počnete da više obraćate pažnju na potrebe svog organizma i na zdravlje. Neka prva stavka bude sređivanje ishrane….pa onda fizička aktivnost.

Jarac

Ljubav

Pozitivne promene na emotivnom planu su sada moguće, ali one neće doći same od sebe. Imate običaj da se povučete onda kada je potrebno da budete aktivni ili da se zatvorite baš onda kada je neophodno da voljenoj osobi pokažete više bliskosti,ljubavi, pažnje. Poenta je da pokrenete sebe ka partneru u većoj meri i da probudite ponovo duh zajedništva, inspiracije i akcije. A uz sve to – doći će i do porasta strasti između vas dvoje. Sa Marsom u emotivom znaku Riba i vašem polju komunikacije – nemojte strahovati od toga da se otvorite i budete romantični i nežni. Slobodni Jarčevi – Iako je vaše polje ljubavi naglašeno tokom većeg dela meseca, ne bih rekla da ćete vi baš tako lako ostvariti stabilnu emotivnu priču. Aspekti koji su na delu više ukazuju na slatke, ali kratke ljubavne priče ili pak na poznanstva koja nose lepu energiju ali u kojima ne treba trčati pred rudu i žuriti. U drugom delu meseca možete na kratko ostvariti i kontakt sa nekom bivšom ljubavi, ali malo je šansi da dođe do prave obnove odnosa.

Posao

Mesec jeste povoljan za posao, ali meni izgleda kao da ćete u njemu tek započeti sa nekim novim poslovnim pričama, projektima ili saradnjama. Ono što vam je najpovoljnije postavljeno i gde ćete se lako pronalaziti jesu promene u okviru postojećeg posla, nova idejna i kreativna rešenja koja će vam olakšati svakodnevicu. Takođe, drugi deo maja je jako dobro postavljen za pregovore i ostvarivanje kontakata sa potencijalnim poslovnim partnerima ili korisnicima vaših usluga.

Zdravlje

Sitna, ali dosadna zdravstvena problematika i simptomi koji će se ponavljati. Obratite pažnju na hormone, na probleme sa kožom i alergijama.

Vodolija

Ljubav

I partner i vi ste nešto više tvrdoglavi u prvoj polovini meseca i iako će kvalitetna komunikacija postojati između vas dvoje, isto tako će biti prostora i za povremene nesuglasice. Kao da oboje želite da dokažete da je vaše mišljenje ispravno i nametnete svoju volju. No, sve ovo su kratkotrajne trzavice koje neće u većoj meri opteretiti vaš odnos i uvek ćete na kraju uspevati da se uskladite. Druga polovina maja donosi bolje raspoloženje kod oboje, optimističniju energiju i više zabave u vašem odnosu. Takođe, postoje dobre mogućnosti i da ponovo vratite strast za stare staze, jer ćete i voljena osoba i vi biti opušteniji. Slobodne Vodolije – sa Venerom u vašem polju ljubavi, greške nema – emocija je ono što vas očekuje tokom maja. E sad, nastavak zavisi od toga da li vaše natalne predispozicije podržavaju u ovom momentu stabilan ljubavni odnos ili prolaznu emotivnu priču. Šanse da ovo potraje svakako postoje. Svaki od novozapočetih odnosa biće karmičke prirode, što ne znači da neće biti dobar.

Posao

Vodolije koje će najviše profitirati tokom maja meseca jesu one koje se bave privatnim poslom ili ga tek pokreću. Ideje koje imate jesu dobre i trebalo bi ih primeniti i otisnuti se u ove, za vas možda nove ali istovremeno prosperitetne vode. Generalno gledano – manjih nesuglasica imaćete sa poslovnim partnerima, kolegama, saradnicima. Bićete skloni da namećete svoju volju, što se mnogima neće dopasti. Više obratite pažnju na finansije jer ćete biti skloni preteranom trošenju.

Zdravlje

Stres teško da ćete moći da izbegnete tokom ovog perioda, a kod nekih od vas biće prisutne i meteoropatske reakcije ili problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

Ribe

Ljubav

Komunikacija sa emotivnim partnerom će istovremeno predstavljati mesto vašeg spajanja, ali i razdvajanja. Kao da neće postojati zlatna sredina – voljena osoba i vi ćete ići iz krajnosti u krajnost. U nekim danima ćete se svađati da sve pršti, a u drugim podsticati jedno drugo na smeh, zabavu, opuštenciju i mnogobrojna zajednička dešavanja koja će donositi oboma dobru energiju. Jedino što je sigurno jeste da vam ni u jednom momentu neće biti dosadno. Strasti su izuzetno pojačane. Takođe, postoji velika šansa da tokom maja napravite neku suštinsku promenu u odnosu, onu koja će doneti da se prvenstveno vi osećate bolje i sigurnije i da smanjte nervozu i utišate gomilu pitanja koja vam u poslednje vreme kljucaju mozak. Slobodne Ribe – kontakti sa suprotnim polom će se značajno pojačati ali ne bih vam preporučila da sa konkretnim ulaskom u emotivnu priču žurite. Koliko god da vas neko privlači, možda je bolje da se za sada sve odvija na nivou priče i bližeg upoznavanja.

Posao

Jedan poprilično užurban mesec je pred vama, još jedan u nizu onih kada morate da date sve od sebe da biste postigli ono što drugi od vas očekuju. Iako će vam ovo povremeno teško padati, ipak vas ta aktivnost i mnogobrojna dešavanja na poslu istovremeno podstiču i daju vam dodatnu energiju. Ono što će vam predstavljati problem tokom maja jeste dosta loša komunikacija sa najbližim saradnicima, za koju uglavnom nećete vi biti krivi. Ipak, potrudite se da ne potencirate na raspravama.

Zdravlje

Nesanica i nervoza u prvoj polovini meseca, dok kod starijih Riba može biti meteoropatskih tegoba. Drugi deo meseca donosi pojačanu sklonost ka alergijama.

Astrolog Olga Savic, Venerasapapilotnom.com

0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.