Mesečni horoskop za Maj. 2021.

– Šta ti je?
– Ništa.
– Mogu li da te zagrlim?
– Zašto?
– Da prođe to ništa.


Na ulasku u maj Uran, Sunce, Venera i Merkur nalaze se u znaku Bika. U znaku Raka je Mars, Mesec i retrogradni Pluton u znaku Jarca. Saturn i Jupiter se nalaze u znaku Vodolije, dok je Neptun u Ribama.

Planete iz Bika su u kvadratnom aspektu sa Saturnom i Jupiterom iz Vodolije – primetan je osećaj statičnosti, blokiranosti, prisutne su velike oscilacije u svakom životnom segmentu. Promene ili jako sporo zaživljavaju ili se susreću sa velikim preprekama, a pod posebnim „udarom“ su finansije, mada ni za druge životne segmente ne bismo mogli da kažemo da baš cvetaju.

Prva planeta koja menja znak je Merkur koji 4-og maja prelazi u svoje sedište i znak Blizanaca. Ovo jeste pokretnija energija, brža dešavanja i rešavanja svih tematika, ali ne treba zaboraviti da nas tokom maja očekuje i Merkurova retrogradnost – on 15-og maja ulazi u retrogradnu senku a kreće unazad 29-og. Period od 15-og do kraja meseca je nešto nepovoljniji za dogovore i papirološka pitanja, i zbog senke i zbog retrogradnog kretanja, ali i zbog kvadratnog aspekta ka Neptunu. Postoji previše nejasnoća, mutnih radnji i skrivenih motiva da bi čovek mogao da bude u potpunosti opušten.

9-og maja Venera prelazi u znak Blizanaca. Iako je njen boravak u Biku trebao da nas stabilizuje po pitanjima kojima Venera vlada – ljubav, finansije, uživanje – ipak je kvadrat sa Jupiterom doneo prevelika očekivanja, a kvadrat sa Saturnom je „isekao“ i zablokirao mnogo toga. Venera u Blizancima nema posebno dostojanstvo – u prevodu, sve lepo može da ti dotrči ali i otrči očas posla, ali će u odnosu na prethodni period ipak doneti rasterećenje i lakšu energiju, opuštenije funkcionisanje. Dok Venera bude u kvadratu sa Neptunom – od 25-og do kraja maja – eto prilike za ljubavna i finansijska muvanja, zaljubljivanja – zaluđivanja. No, njen dobar odnos sa Saturnom mnoge će emotivne i poslovne priče stabilizovati. Pa kome šta zapadne.

11-og maja tokom noćnih sati imamo mlad Mesec u znaku Bika. Mlad Mesec u prilično lepim aspektima – pa bismo mogli da kažemo da ulazimo u jedan stabilniji i bogatiji po svim segmentima period.

14-og maja Jupiter iz znaka Vodolije prelazi u znak Riba i svoje sedište. E sad već možemo da pričamo o nekim konkretnijim poboljšanjima jer ovo je Jupiter koji ima snagu, za razliku od njegove pozicije u Vodoliji gde uglavnom izigrava levo smetalo i donosi stresove, sve pod Saturnovom palicom. Šteta je što će Jupiter u Ribama boraviti kratko – svega par meseci, ali mislim da će nam i tih par meseci biti (bar za sada) dovoljni da se koliko toliko oporavimo i normalnije prodišemo.

20-og maja Sunce prelazi u znak Blizanaca. Blizanci će sa Suncem, Venerom i Merkurom u svom znaku definitivno biti u jednom lakšem periodu, a verujem da će se isti odraziti i na nas ostale.

23-eg maja Saturn kreće retrogradnim hodom u znaku Vodolije. Period rešavanja, ispravljanja, vraćanja je pred nama.

26-og maja pun Mesec i totalno pomračenje u znaku Strelca. Prva od eklipsi koja nas očekuje u ovoj godini. Sa teritorije Srbije pomračenje neće biti vidljivo, ali će se uticaj osetiti – najpre kroz oscilacije raspoloženja i kroz preterivanja svake vrste.

Dakle, maj mesec je pravi mesec promena. Sad, jedino nam još ostaje da se nadamo da će nas pozitivne zahvatiti a negativne preskočiti. Budite dobro,srećno!

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Zauzetima će maj doneti periode sa vrlo dobrom komunikacijom i odnosom sa voljenom osobom, ali i periode sa negativnom i napetom energijom koja će postojati između vas dvoje. Izgleda da nećete moći da prođete bez šareniša – malo jednog, malo drugog. Ono oko čega bi mogla postojati tenzija jesu bilo kakve vrste sakrivanja i tajni (pogotovo sa vaše strane), ali se povremeno problemi mogu javiti i oko materijalne situacije i nemogućnosti da ostvarite neke zajedničke ciljeve. Posebnu pažnju obratite na komunikaciju jer je ona tokom maja ključ za prevazilaženje mnogih neugodnih situacija. Nemojte jedno drugo povređivati ćutanjem. Ukoliko ste u braku – energiju ulažite u dom, kroz neko renoviranje, sređivanje, ulepšavanje. Slobodni Ovnovi – već prva dekada maja može doneti nekog interesantnog u vaš život. Sa malo sreće i obostranog truda – ovo je priča koja bi mogla potrajati i biti vredna.

Posao

Trud koji ulažete da biste se finansijski stabilizovali i poboljšali svoju materijalnu situaciju doneće svoje rezultate tokom maja. Iako je obim obaveza dosta veliki i povremeno će vam oduzimati više vremena nego što ste planirali – ovo je dobar period da otvorite neke nove poslovne frontove i otpočnete sa saradnjama koje bi mogle biti isplative i trajne. Ukoliko ste privatnik ili posao obavljate od kuće – dolazi do promena koje vam olakšavaju situaciju. Važne pregovore očekujte tokom celog meseca.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije loš tokom maja, ali bi bilo dobro da budete što aktivniji i češće na svežem vazduhu. Možete imati manjih problema sa varenjem ako ste neaktivni ili pod prevelikim stresom.

Bik

Ljubav

Jedan živ i vrlo aktivan mesec sa voljenom osobom je pred vama. Možda ne odmah početkom maja, ali kako mesec bude odmicao – imaćete više vremena i prostora jedno za drugo. Možete se preko noći odlučiti i za neko kratko putovanjce a u svakom slučaju – partner će vam biti velika podrška u svemu što vam je važno. Ono što zajednički budete planirali početkom maja – do kraja meseca ćete i ostvariti. Vi lično u nekim trenucima možete biti napeti ili oštri na rečima – ali ti kratkotrajni „bagovi“ neće ni na koji način ugroziti vaš odnos. Slobodni Bikovi – već početkom maja preko kontakata sa prijateljima ili preko društvenih mreža možete se zainteresovati za osobu koja će biti nešto potpuno novo i zanimljivo u vašem životu. Od polovine meseca moguća je komunikacija i sa bivšim partnerima a neki od vas u tom periodu mogu biti na slatkim mukama između stare ljubavi i nove osobe koja vam je zavrtela mozak.

Posao

Poslovni pritisak i opterećenje koje već neko vreme stoički podnosite počeće da popuštaju do kraja prve dekade meseca. A sa smanjenjem pritisaka krenuće i konkretnije nagrade za sve ono što ste uložili u posao. Nekome kroz finansije, nekome kroz stimulaciju ili jaču poziciju. Ulazak u nov zanimljiv dogovor, posao ili projekat polovinom meseca. Iako se vaše finansije poboljšavaju, ipak u drugom delu maja možete povući neke neisplative poteze, a u svakom slučaju – vaši troškovi će biti pojačani.

Zdravlje

U drugom delu meseca ste nešto osetljiviji. Dobar je period da promenite nešto u načinu ishrane i da se više fizički aktivirate.

Blizanci

Ljubav

Već neko vreme odnos sa partnerom je zategnut ili funkcionišete u vruće – hladno varijanti. Već od ulaska u drugu nedelju maja dobijate šansu da vratite svoj odnos u neke normalnije okvire, ali to neće baš uvek biti lagan zadatak za vas dvoje. Pogotovo može biti zahtevno onim Blizancima koji imaju tajne prema partneru ili koji nisu sigurni da li više uopšte žele da budu tu gde jesu. Pomračenje i pun Mesec dešavaju se pred kraj maja u vašem polju partnerstava – za odnose koji su na klimavim nožicama – ovo može označiti i početak kraja….ili konačni kraj. Za one koji su stabilni – velike promene u odnosu, naravno – na bolje. Slobodni Blizanci – sa Merkurom, Venerom i Suncem u svom znaku sigurno je da ćete pleniti pažnju suprotnog pola. Moguće je da će vas više osoba privući, a prednost biste trebali da date ne onoj koja će u više navrata pokazati da na nju možete računati i osloniti se.

Posao

I poslovno ovaj mesec može doneti da ste vaš rad i vi u fokusu i da je sada moguće „nametnuti“ se svojim idejama i trudom u radnoj sredini. Sam početak meseca vam je pomalo zahtevan ali se jako brzo otvara prostor za vaše lakše funkcionisanje, dobra energija vam se vraća kao i želja za dokazivanjem i ambicija. Imaćete lepu podršku i savete od osoba koje smatrate autoritetima u svom poslu. Shvatate da je vreme da neke stvari menjate i sada imate priliku za to. Maj je lep period za vas, iskoristite ga.

Zdravlje

Zdravlje je prilično korektno tokom maja. Ono na šta biste trebali da obratite više pažnje jeste ishrana jer će vam stomak biti osetljivo područje.

Rak

Ljubav

Sa Marsom u polju ličnosti, Rakovi će emotivno biti osetljiviji nego inače a sa druge strane ova pozicija im donosi netaktičnost a u nekim slučajevima i pojačanu agresiju – kao da svoje emocije nećete moći baš da kontrolišete i možete imati zbog povređenosti i emotivne nemoći – jake ispade. Dodatno stabilnom odnosu sa partnerom ne ide na ruku prenaglašeno polje podsvesti, strahova i tajni pa je pred Rakovima mesec u kojem će morati da se bore prvenstveno sami sa sobom, svojim nesigurnostima i sumnjama a neki i sa tajnama – svojim ili partnerovim. Možda i obostranim. Iako ovo nije jednostavan period za vas on se može prevazići ili makar ublažiti otvorenijom i iskrenijom obostranom komunikacijom. Neka pitanja odavno niste rešili – možda je sada pravi trenutak za njih? Slobodni Rakovi – ovo jeste vreme za ljubavne aktivnosti, ali je moguće da će iz nekog razloga priča koju pokrećete biti tajna.

Posao

Iako maj nije ni malo loš period za posao, ipak će za kvalitetnu organizaciju i dobro obavljanje svih obaveza biti potrebno mnogo vašeg truda, koncentracije i sposobnosti da se prilagodite okolnostima koje će biti vrlo promenljive. Verovatno je da će sve ono što vam je jako bitno kasniti,naročito u drugom delu meseca a isto tako – dogovori koje budete pokrenuli iako će imati dobru krajnju realizaciju – koštaće vas priličnu količinu živaca. Znatno povećanje obaveza u poslednjih desetak dana maja.

Zdravlje

Moguće su povrede. Osetljiv je stomačni deo. Takođe – respiratorni organi vam mogu praviti problem – alergije, prehlade.

Lav

Ljubav

Sve do kraja druge dekade maja i prelaska Sunca u znak Blizanaca – odnos sa partnerom će imati svoje uspone i padove. Može postojati obostrana potreba da se usaglasite, ali vam okolnosti neće ići na ruku pa ćete u nekim situacijama funkcionisati savršeno, a u drugima se razmimoilaziti i čak možda zatvarati u sebe, tvrdoglaviti. Kao da oboje pokušavate da isterate neku svoju volju, svoju pravdu – mada je verovatno pre istina da ste ponosni nosioci dva komplikovana ega i teško dolazite po nekim pitanjima do kompromisa. No, poslednjih desetak dana meseca kao da blokade i barikade između vas pucaju, ovaj vam period može biti izuzetno lep i ispunjen dešavanjima. Slobodni Lavovi – društvene aktivnosti će biti jako pojačane, družićete se i izlaziti i sigurno će se pojaviti osoba ili osobe koje bi skrenule vašu pažnju na sebe. Sa nekim ćete se jako zbližiti kroz interesantne i vrcave razgovore. Ovaj flert će vam jako prijati.

Posao

Ono što je izuzetno dobro jeste znatnije poboljšanje finansijskog segmenta već od prve nedelje maja. Vaši planovi lagano počinju da se ostvaruju, neke nove prilike se ukazuju i mnogi Lavovi će tokom ovog perioda uspeti da zauzmu prilično stabilne pozicije u poslu. Stoji da do svega ovoga nećete doći lako, da će biti dosta prepreka i ogromno ulaganje vašeg truda i volje, ali će se sve to ipak na kraju isplatiti. Nove poslovne saradnje i novi klijenti naglašeno će biti aktivni od drugog dela maja.

Zdravlje

I dalje se borite sa velikom dozom stresa koja je prisutna na dnevnoj bazi. Mogući su problemi sa spavanjem zbog nervoze.

Devica

Ljubav

I partner i vi ćete tokom maja morati da naučite da se više prilagodite jedno drugom, da imate više razumevanja i tolerancije. U suprotnom – ovaj će period doneti velike oscilacije u vašem odnosu. Takođe, pokušajte da što više vremena provodite u zajedničkim aktivnostima koje vas oboje ispunjavaju – vi konkretno nemojte svu svoju snagu i energiju ostavljati na poslu – partneru je potrebno da budete tu za njega, pogotovo ako u ovom periodu ima nekih ličnih problema i vaš savet i prisustvo će biti od pomoći. Poslednjih desetak dana maja pokreću velike promene – ovo može biti period kada se voljena osoba i vi povezujete još više nego do sada. Slobodne Device – bićete opušteni, lepršavi i lako ćete pleniti pažnju suprotnog pola. Najpre preko poslovnog segmenta postoji velika šansa za aktivnu komunikaciju i lep flert sa jednom osobom – što se brzo može pretvoriti u zanimljivu emotivnu priču.

Posao

Sve što se vezuje za posao, uspeh i karijeru u prvom je planu tokom maja. Vi ćete biti vrlo podstaknuti i motivisani da budete što aktivniji – vaš trud i iz prethodnog ali i iz ovog perioda vrlo brzo će dati rezultate, pa je druga polovina meseca ispunjena šansama za poboljšanje statusa i za veću materijalnu korist kroz posao. Odnos sa kolegama će se poboljšavati kako mesec bude odmicao i u nekima od njih možete pronaći veliku podršku za svoje planove i način rada. Mesec kojim ćete u poslu biti zadovoljni.

Zdravlje

Manje zdravstvene problematike koje će se uglavnom vezivati za respiratorne organe. Ukoliko u maj ulazite kroz negativnu zdravstvenu fazu – vrlo brzo kreće vaše dizanje i oporavak.

Vaga

Ljubav

Sam početak meseca i ne donosi baš neku ekstatičnu i obećavajuću energiju u vaš odnos. Vaša komunikacija je vrlo klimava i ispunjena nervozom a kod oboje postoje lični problemi koji se vezuju najpre za finansijski i poslovni segment. Već od kraja prve dekade maja postoji prostor za vaše bolje funkcionisanje jer će neke stvari kod oboje krenuti ka rešavanju, bićete bolje volje i više raspoloženi jedno za drugo. Takođe, komunikacija se poboljšava a zajednički trenuci mogu biti ispunjeni pokretom, dešavanjima, živošću. Eventualni problem može doneti partnerovo ili vaše flertovanje – pa gledajte da ovo izbegavate. Slobodne Vage – ulazak vaše vladarke Venere u znak Blizanaca pokrenuće vas i vratiti vam optimizam i energiju. Ovaj mesec vam nudi više emotivnih šansi, kako noviteta tako i mogućnost da sa bivšim emotivnim partnerom obnovite komunikaciju, negde polovinom meseca.

Posao

Iako će vrlo brzo poslovni segment krenuti ka poboljšavanju, sve negde do kraja druge dekade maja vući ćete repove iz prethodnog perioda, najpre kada su finansije u pitanju. Period pred vama je dobar za pregovore i nove poslovne saradnje, ali i za obnovu nekih priča koje ste pokušavali da pokrenete u proteklih godinu dana. Sve što je vezano za inostranstvo i državne, javne ustanove – donosiće vam dobit. Obim obaveza će se pojačavati, naročito od druge polovine meseca. Privatni poslovi – dosta korektno.

Zdravlje

Zdravstveni segment se poboljšava od kraja prve dekade maja. Pred kraj meseca moguće su alergije ili manji problemi sa respiratornim organima.

Škorpija

Ljubav

Već neko vreme odnos sa partnerom nije stabilan – trudili se druga strana i vi da ovo popravite ili se ne trudili – ispada da se konstantno vrtite u jednom te istom krugu. Ni maj nije ništa drastično bolji – da, hoće ovaj mesec doneti neke lepe trenutke i opuštenu atmosferu povremeno, ali će ipak vaš osećaj neispunjenosti i povređenosti preovlađivati. Kod nekih parova na žalost postoji mogućnost odvajanja i velike nervoze – pa pokušajte koliko je u vašoj moći da situaciju smirujete i da ne dollivate ulje na vatru. Ono što će se još provlačiti kroz maj jeste mogućnost da partner i vi počnete da sumnjate jedno u drugo. Slobodne Škorpije – Iako ovo nije mesec za koji možemo da kažemo da će vam lako ispuniti vaše emotivne želje i snove, evidentno je da će se neke interesantne priče pokrenuti i dati vam vetar u leđa. Ono što je interesantno jeste da će vas privlačiti sve što je tajno, zabranjeno ili čudno.

Posao

Vrlo brzo od početka meseca ono što vam je trenutno najbitnije, a to je finansijski segment – pokrenuće se u većoj meri nego do sada. Iako će vas troškovi pratiti u stopu tokom celog maja, ipak je ovo period u kojem se novčani prilivi znatno pojačavaju. Generalno gledano – da ćete biti savršeno zadovoljni poslovnim segmentom, nećete – najpre zbog toga što će se uglavnom sve vrteti oko priče a realizacija dogovora će ići sporo. I pored toga u ovom vas mesecu očekuje početak nove i važne poslovne saradnje.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta korektan tokom maja. Preporučuje vam se da više pažnje obratite na ishranu, a drugi deo meseca može doneti lakše prehlade i alergije.

Strelac

Ljubav

Iako početkom meseca odnos sa partnerom nije baš bajan i skladan, vrlo brzo dolazi do poboljšanja komunikacije i lakšeg funkcionisanja između vas dvoje. Ovaj trend će se nastaviti i u ostatku maja i ukoliko sa više razumevanja i volje budete pristupali jedno drugom, proći ćete kroz jedan fin period sa puno aktivnosti i zajedničkih, lepih trenutaka. Poslednjih nedelju dana meseca vama lično donosi neku drastičnost, promenljiva raspoloženja i pojačanu dramatičnost, pa biste u tom periodu trebali da vodite računa da svojim rečima i postupcima ne izazovete nemir i negativnu energiju u odnosu. Slobodni Strelčevi – period emotivnih šansi počinje već od kraja prve dekade meseca, ulaskom Venere u vaše polje partnerstava. Imaćete jako dobru komunikaciju sa nekim koja se može pretvoriti i u trajniju emotivnu priču. Oni koji žale za prošlošću – druga dekada maja može obnoviti stare kontakte.

Posao

Obim vaših obaveza će biti izuzetno pojačan u prvoj dekadi meseca – to je period za nervozu i nešto lošiju vašu organizaciju, kao i napet odnos sa kolegama. Sa tim ćete se boriti i izboriti, ali je mnogo važnije to da vam ovaj maj donosi odlične mogućnosti da produbite postojeće partnerske i saradničke odnose, da obnovite kontakte sa ljudima sa kojima ste ranije radili, ali i da pokrenete potpuno nove, prilično uspešne poslovne priče i projekte. Od drugog dela meseca poboljšanje finansija.

Zdravlje

Prva polovina meseca je pomalo nestabilna po pitanjima zdravlja, ali vam ostatak ovog perioda donosi neuporedivo jaču i lakšu energiju.

Jarac

Ljubav

Mars tranzitira kroz vaše polje partnerstava tokom celog ovog meseca. Mars u znaku Raka „pokazuje zube“ iz emotivne povređenosti, preosetljivosti, svoje loše raspoloženje ispoljava kroz pasivnu agresiju – očigledno je da će vaš partner tokom ovog perioda biti dosta osetljiv i vi biste trebali da pronađete model da se vaše drago biće oseća sigurno i emotivno ušuškano pored vas. Itekako imate šanse da ostvarite ovo, jeste da ćete vi morati da balansirate i da intuitivno „osećate“ partnera ali zaista postoji prostor da vam ovaj period bude lep i ispunjen nekim finim zajedničkim dešavanjima. Motivišite partnera ljubavlju, a on će odgovoriti inicijativom i posvećenošću. Slobodni Jarčevi – druga dekada maja je izuzetno povoljna za početak priče koja bi mogla biti trajna i uspešna. Ukoliko u vama i dalje postoji potreba i želja za prošlošću – u ovom mesecu možete ponovo pokrenuti kontakt sa bivšim partnerom.

Posao

Vrlo brzo od početka meseca obim obaveza će krenuti da se pojačava, što vam neće doneti nervozu i napetost već želju da ostvarite što bolje rezultate, a svakako će jako uticati i na poboljšanje vaših finansija. Mnogo toga će u ovom periodu ići lakše nego inače, a nemojte biti iznenađeni ukoliko vam se i neko od bivših saradnika javi sa željom da obnovite kontakt i poslovnu priču. Drugi deo meseca vam je posebno aktivan i dinamičan – sa mnogo ljudi ste u kontaktu, a očekuju vas i poslovna putovanja.

Zdravlje

Sada je dobar trenutak da napravite koreniti zaokret u svojim životnim navikama, što će se brzo odraziti na poboljšanje zdravstvenog segmenta. Generalno gledano – sklonost alergijama.

Vodolija

Ljubav

Prve dve dekade meseca nisu jednostavne za Vodolije u vezama i brakovima. Iako postoji obostrana želja i potreba da funkcionišete skladnije i lakše, nekako vrlo često ispadne da se sukobljavate, tvrdoglavite ili terate inat jedno drugom ili u krajnjem slučaju – da vam obaveze ne dozvoljavaju da provodite više vremena zajedno. Pokušajte da kroz što češće razgovore ali u nekoj opuštenoj varijanti – prilikom šetnje, izlaska, u kafiću – otvorite dušu jedno drugom i kažete šta je to što vam zaista smeta. Što više budete pričali, ta blokada koja postoji između vas dvoje će polako nestajati i poslednja dekada meseca može vam konačno doneti da zaista razumete i podržavate jedno drugo. Slobodne Vodolije – Merkur, Venera a u drugom delu maja i Sunce – tranzitiraće kroz vaše polje ljubavi i zabave. Emotivno, imaćete više novih potencijalnih „kandidata“, ali će u sve biti umešana i osoba iz prošlosti prema kojoj još imate emocije.

Posao

Vrlo brzo ćete osetiti polet i nalet optimizma – jasno vam je da neke situacije nećete moći da rešite odmah, da postoji problematika, ali ćete bar imati više snage i volje da to sređujete i gurate napred. Kreativnost i nove ideje, kao i dobri kontakti sa saradnicima, partnerima, klijentima – učiniće da tokom celog maja budete više nego zaposleni i da konstantno otvarate nova tržišta i pokrećete nove projekte. Iako je teško reći da ćete ostvariti finansijsku stabilnost – bićete prilično zadovoljni prilivima novca.

Zdravlje

Što više budete u pokretu i aktivni, osećaćete se bolje. Vaše životne navike vam mogu praviti problem, naročito kada je ishrana u pitanju. Vreme je da u ovom delu nešto promenite.

Ribe

Ljubav

Nesuglasice ili problem u komunikaciji koji već neko vreme postoji između partnera i vas može se prevazići tokom maja meseca, ali neće nestati sam od sebe. Oboje ćete morati da uložite trud i volju da bi se ovaj zastoj pokrenuo u nekom pozitivnom pravcu. Ulazak Jupitera u vaš znak polovinom meseca negde ipak vama stavlja veći teret odgovornosti – od vas se očekuje da ipak imate više razumevanja i strpljenja sa voljenom osobom, bez obzira na to što ćete povremeno smatrati da se ponaša neodgovorno i detinjasto. Emocije između vas postoje, sada treba raditi na komunikaciji i funkcionisanju na dnevnoj bazi. Slobodne Ribe – tranzit Marsa kroz vaše polje ljubavi i ulazak Jupitera u vaš znak daju odlične šanse da u drugom delu meseca ostvarite vrlo zanimljivo novo poznanstvo i odnos koji će vas vrlo brzo zaneti. Prošlost je kod vas najaktivnija tokom druge dekade maja – očekujte kontakt od bivših.

Posao

Sve u vezi posla ići će dosta neujednačeno i sporije od onog što očekujete. Iako će vaša organizacija i efikasnost biti prilično dobri, često ćete se susretati sa preprekama od strane okolnosti ili osoba koje vas usporavaju svojim zahtevima. Lakše funkcionisanje i brže odvijanje svega što vam je važno očekujte tek od drugog dela meseca. Takođe, u tom periodu ćete imati pregovore o kojima već dugo razmišljate i nadate im se. Moguće je sklapanje doborog poslovnog dogovora. Finansije – šareno, ali nije loše.

Zdravlje

Prva polovina meseca je i mentalno i fizički zahtevna po vas. U tom periodu se trudite da se odmarate i relaksirate, najpre u prirodi. Ostatak meseca je solidan.

Astrolog Olga Savic, Venerasapapilotnom.com

0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.