Mesečni horoskop za Novembar 2018.

Nauči da se u životu snalaziš sam, jer kad ti bude teško svi obično nestanu.


Stigosmo u jesen….ovaj, u proleće…u stvari ipak jesen….ma ko bi ga znao, vidite i sami da su vremenske prilike izgubile skroz kompas….Bilo kako bilo – najbolje je reći – stigosmo mi u novembar, pa da li je proleće ili jesen, nije ni važno….I dok nas vremenske prilike ubacuju u majice sa kratkim rukavima onda kad im vreme nije, zvezde i planete su rešile da nam ne daju ni tren da predahnemo….

U novembar mesec ulazimo sa Suncem i Jupiterom u Škorpiji, Merkurom u Strelcu, Saturnom i Plutonom u Jarcu. U znaku Vodolije je Mars, retrogradni Neptun je u Ribama, a retrogradni Uran u znaku Bika. Mesec je u znaku Lava i svojoj poslednjoj četvrti, a retrogradna Venera samo što je ponovo zakoračila u znak Vage…..

Prvo, pa muško…..mlad Mesec u Škorpiji 7-og novembra. Okidač za velike promene na nebu iznad nas. Nov početak. I kakav će biti taj novi početak u koji ulazimo kroz znak transformacije, krajnosti, borbe? Pa, biće onaj suštinski…..Momenat u kojem se dotiče dno mutne reke, a onda poslednjim atomima snage gura i pliva gore, ka površini, vazduhu, suncu i toploti….Čekaju nas ogromni preokreti. Naravno, ne lagani (pa zar je neko zaista mislio da sve može ići lako i glatko?), ali oni PRAVI.

Pod ruku sa mladim Mesecom i Uran se vraća u znak Ovna. Interesantno je da je i Mesecu i Uranu dispozitor Mars u znaku Vodolije, planeta koja u ovoj svojoj poziciji treba da donese veliki iskorak i promenu. E, to – promena….baš to čekamo, zar ne?

8-og novembra Jupiter posle više od godinu dana tranzita kroz znak Škorpije, prelazi u svoje sedište i znak Strelca. Juhuuuu! Jupiter je tu svoj na svome i trebao bi da u vreme svog tranzita donese istinu, poštenje i pravdu. Samo to? A gde su pare, sreća, ljubav, putovanja i tako to? Samo polako…hajd neka on nama za početak donese bolje raspoloženje i veću dozu optimizma, dosta je mračio u Škorpiji, a za ostalo ćemo lako….

15-og novembra Mars prelazi u znak Riba. Malo će se Marsova energija „udaviti“ u ovom vodenom znaku, ali šta sad – ionako nam je preko glave konfrontacija, sukoba, tuče i ostalog – hajd da vidimo kako to izgleda kada ratnički Mars postane romantičan…ili kad krenemo svi da muljamo i lovimo u mutnom….ali bar ćemo biti mirni i tihi kao bubice….

16-og novembra Venera kreće direktnim hodom u znaku Vage. Obzirom da je u znaku partnerstava, poslovnih i emotivnih – dobro je da se tu neke stvari konačno srede i ustale. Možda se malo stabilizujemo i po pitanjima finansija, a svakako će lepota i radost života biti na prvom mestu….

No, što da bude sve potaman kad ne mora? Iliti – zašto jednostavno kad može komplikovano? Naime, dan kasnije 17-og novembra Merkur kreće retrogradnim hodom. Venera napred, on unazad. E blago nama. I opet ćemo da upadnemo u neke pometnje, u neke papirološke komplikacije….ali znate – za utehu – eto, vreme je da neke greške ispravljate, da ponovo pokrećete dogovore koji su bili u zastoju, da se čujete sa ljudima sa kojima niste odavno….i tako dalje i tako dalje….

22-og novembra Sunce prelazi u znak Strelca. Ulazimo zvanično u poslednjih jesenjih mesec dana….Strelčevi posebno (ali i svi ostali) pripremite se! Onaj optimizam se sve više budi, imali mi za to pravih razloga ili ne….doduše, možda se optimizam budi zato što postajemo svesni da ćemo za nešto više od mesec dana izaći iz ove ahm….ne baš fine godine (daleko joj lepa kuća)….

Tog istog 23-eg novembra imamo i pun Mesec u znaku Blizanaca. Tih ćemo dana verovatno da pomahnitamo od pričanja, trčanja, papiroloških drama i zavrzlama. Ali, sve to uz osmeh na licu i optimizam…jel da….

25-og novembra i Neptun kreće direktnim hodom. Sve ćemo početi da vidimo jasnije, i ono dobro i ono loše. Neće Neptun dići svoju maglovitu zavesu ispred naših očiju, ali vreme je da istine isplivaju na videlo, dosta su skrivane u tamnim budžacima….

Eto…..to je to….vidi se da ulazimo u eru Jupitera u Strelcu čim sam se ja ovoliko raspisala…..Znači, od novembra zvanično krećemo na široko i na dugačko….pa gde stignemo. Ja vam želim lep i uspešan novembar. Neka je sa srećom!

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti – sa jedne strane trigon Venere sa Marsom vrlo pozitivno deluje na odnos sa voljenom osobom, jača razumevanje, daje želju za više zajedničkih aktivnosti i društvenosti, a pozitivno deluje i na strast. Sa druge strane pak, Venera će tokom celog meseca biti u opozitnom aspektu sa Uranom iz vašeg polja ličnosti, što će nekim Ovnovima doneti potrebu da sebe i svoje želje stave na prvo mesto, zanemarujući ono što je partneru potrebno. U prvom delu meseca, dok je Mars u znaku Vodolije – neki od vas mogu osetiti suštinsku želju za slobodom, a da li ćete zaista napraviti i neki presek u trenutnom odnosu – to samo od vas zavisi. U drugom delu meseca, dok je Mars u znaku Riba – pojedini Ovnovi mogu čak poželeti da uđu u tajnu ljubavnu priču. No, ne treba zanemariti da će u onim odnosima koji su stabilni, ovaj aspekt potencirati na nežnosti, romantici, povezanosti. Ukoliko ste slobodni, ovaj mesec je za vas vrlo podsticajan, pun ljubavnih šansi! Neki od vas nisu spremni za vezivanje i uživaće u avanturama, a oni koji čekaju pravu ljubavnu priču – vrlo je izvesno da će je i dočekati!

Posao

Prelazak Jupitera u znak Strelca i vaše polje stranaca, putovanja, obrazovanja – svakako će vam u dužem narednom periodu davati mogućnosti da napravite velike iskorake u ovim segmentima. Tokom novembra već mogu započeti važni pregovori, što će vam dati vetar u leđa i učiniti da dajete svoj maksimum. Drugi deo meseca znatno ubrzava situaciju i tokom njega očekujte početke novih i prekide starih saradnji ili projekata. Po pitanjima novca – situacija se stabilizuje u većoj meri.

Zdravlje

U drugom delu meseca moguće su češće glavobolje kod mlađih Ovnova, kao i mogućnosti za povrede. Stariji u tom periodu mogu imati tegobe sa pritiskom. Češće kontrolišite krvnu sliku.

Bik

Ljubav

Početkom novembra mlad Mesec u Škorpiji, znaku koji predstavlja vaša emotivna partnerstva govori o postavljanju odnosa sa voljenom osobom na neke nove osnove. Razgovori će biti opušteniji, sa više pozitivne energije, češće ćete zajedno izlaziti i družiti se sa prijateljima…Doduše, u nekim odnosima tokom prve polovine meseca može biti par burnih momenata, ali ćete vas dvoje uspevati da se brzo vratite u normalu. Dok u drugom delu meseca Mars koji vlada vašim partnerima bude tranzitirao kroz znak Riba, a Merkur krenuo retrogradno – pojaviće se neusaglašenosti u vašem odnosu. Komunikacija može postati komplikovana, nejasna – iako nećete imati pravih razloga za koje možete da se „uhvatite“, non stop ćete osećati da nešto ne funkcioniše najbolje u vašem odnosu. Partner će vam biti čudan i sumnjiv, pa makar on ne davao nikakvog osnova za takvo vaše razmišljanje. Ukoliko ste usamljeni, vrlo brzo će se pokrenuti situacije na emotivnom planu. Novi ljudi, uzbudljiva dešavanja, čak i ulazak u neku formu odnosa. Ipak možete u nekom trenutku pomisliti da ste od ove osobe previše očekivali…..

Posao

Opozicija Venere sa Uranom koja je vrlo aktuelna tokom novembra, doneće promene u poslovnom segmentu. Iako će neke od njih za pojedine Bikove biti vrlo pozitivne i odvesti ih u pravcu novih poslovnih angažmana, oni se takođe mogu manifestovati i kroz prekide poslovnih saradnji i „odlazak“ sa postojećeg radnog mesta. No, svakako ovo suštinski ne znači loše po vas – promene su sastavni deo života i vode vas ka nečemu boljem i stabilnijem. Po pitanju finansija – bićete prilično zadovoljni.

Zdravlje

U prvom delu novembra – nestabilno. Slabe tačke su urološki ili ginekološki problemi, bubrezi, ali i upale i infekcije. Stariji pripadnici znaka mogu imati probleme sa žlezdama i krvnim pritiskom.

Blizanci

Ljubav

Kada početkom novembra prvo Merkur, a onda i Jupiter uđu u vaše polje braka, ulazite u period od godinu dana u kojem će doći do velikih, suštinskih promena u vašim emotivnim odnosima. Da, ovo je odlično vreme da se vežete i obavežete – da napravite korak napred u odnosu sa voljenom osobom. Za one koji su u braku dobar je momenat da se sve situacije koje su vas do sada mučile ili opterećivale konačno reše. No, nemojte zaboraviti da je Jupiter u ovoj svojoj poziciji simbolika pravde u svom punom sjaju, pa će u nekim odnosima njegov tranzit doneti čak i razvode. No, bilo kako bilo – imate pred sobom više od godinu dana da iskoristite Jupiterov uticaj na najbolji mogući način. Konkretno u novembru – prva polovina meseca je dosta mirna i stabilna, dok će u drugoj biti mogućnosti za par nesuglasica – najpre zbog loše komunikacije. Oni koji su usamljeni – i za vas je ovo izuzetno dobar period jer će tranzit Jupitera svakako doneti novu ljubav u vaš život. Postaćete meta udvaračima. Za vas bi bilo najbolje da odluku kome ćete se „prikloniti“ donesete u drugom delu meseca.

Posao

Mlad Mesec u vašem polju posla govori da Blizanci ulaze u jednu drugačiju životnu fazu. Već tokom prve dekade meseca očekujte nove poslovne ponude i pregovore sa jakim firmama, moguće i sa strancima. Promene koje vam dolaze prihvatite sa osmehom, jer vam svakako donose uspon na poslovnoj lestvici. Čak i ako prekinete sa trenutnim poslom, nema razloga za brigu. Ide vam nešto potpuno novo i neuporedivo bolje. Nezaposleni neka se aktiviraju što pre. Finansije – vrlo solidno.

Zdravlje

U drugom delu meseca stariji Blizanci neka obrate više pažnje na stomak, jetru i krvnu sliku. Kod mlađih je moguća pojačana nervoza.

Rak

Ljubav

Povratak retrogradne Venere u znak Vage i njena opozicija sa Uranom, koja će biti najaktuelnija u prvom delu novembra može zauzetim Rakovima doneti manje teškoće u odnosu sa partnerom. Potrebne su neke promene u odnosu, ali ono što je dobro jeste da je te promene sada moguće aktivirati, i to sa malo truda. U prevodu – više zajedno izlazite, budite spremni da saslušate jedno drugo, ali i da promenite neke svoje krute stavove, u stvari – budite više šarmantni i spremni na kompromis i sve će biti u najboljem redu. Ukoliko u ovom periodu dođe do prekida odnosa koji vam je važan, mogućnost za ispravke u drugom delu novembra postoji! Neki od vas mogu pokrenuti razgovore i „rad“ na prinovama, a pojedini Rakovi mogu i početi zajednički život sa partnerom. Oni koji su usamljeni, imaju razloga za radovanje. Mlad Mesec u vašem polju ljubavi govori o ulasku nove osobe u vaš život. Iako ćete imati „napade“ od strane prošlosti maltene tokom celog novembra, vi suštinski negde u sebi znate da je vreme da se ta poglavlja zatvore. Čekajte drugi deo meseca i pokretanje nove ljubavne priče…

Posao

Prvo Merkur, a zatim i Jupiter ulaze u vaše polje posla tokom prve dekade meseca. Vreme je da se pokrenete, vreme je da otvorite sebi neke nove poslovne mogućnosti. Mogu se neočekivano ponovo pokrenuti poslovne priče i projekti od kojih ste već digli ruke. U emotivnom segmentu treba da bežite od prošlosti, ali u poslovnom – da je oberučke prihvatite! Tokom celog novembra ćete imati šanse za zarade pored redovnog posla, tako da biste finansijskim segmentom trebali da budete zadovoljni.

Zdravlje

Drugi deo meseca vam donosi manji pad imuniteta. Trebali biste da obratite pažnju na ishranu, odmor, ali i na fizičku aktivnost.

Lav

Ljubav

Mnoštvo pozitivnih planetarnih uticaja za one u emotivnim vezama i brakovima….ali i poneki koji nisu baš toliko dobri….S jedne strane Jupiter i Merkur, a od treće dekade meseca i Sunce, podržavaće vaš znak iz polja ljubavi, zabave i dobrog raspoloženja, što će sigurno doneti da sa partnerom imate više jako prijatnih momenata, trenutaka, dana! No, sa one druge strane – retrogradna Venera u opoziciji sa Uranom doneće povremene probleme u komunikaciji, natezanje i jedne te iste priče i pitanja koja nikako da završite i regulišete! U momentima najjačeg uticaja može doći čak i do burnih prekida nekih odnosa, ali to opet ne mora da označi da je zaista kraj, jer se stvari mogu srediti već do kraja novembra. Ukoliko želite da prođete najbolje moguće kroz ovaj mesec, savet je da uključite diplomatiju i toleranciju i da što više vremena provodite u nekim zabavnim aktivnostima! Oni koji su usamljeni, sigurno neće to i ostati do kraja ovog perioda. Ceo mesec je ispunjen ljubavnim prilikama. Bilo da želite avanturu, bilo da želite provod, bilo da želite pravu ljubav – sve opcije su vam otvorene!

Posao

Pred vama je jako dobar poslovni mesec. Od samog njegovog početka krenuće novi dogovori, novi projekti, a neki od vas mogu poželeti i da se oprobaju u vodama privatnog biznisa, što će se pokazati kao dobar potez. Takoađe, kontakti sa strancima jačaju i neki Lavovi mogu napraviti vrlo važne poslovne saradnje u ovom segmentu. Po pitanju finansija, iako je novembar vrlo plodonosan, treba se čuvati rizičnih poteza i investicija, ali i izbegavati veće troškarenje, čemu ćete biti itekako skloni….

Zdravlje

Vaše će zdravlje biti dosta dobro tokom ovog meseca. Stariji Lavovi bi mogli da obrate više pažnje na krvne sudove, a moguć je i povišen pritisak.

Devica

Ljubav

Prvi deo meseca bi trebao da donese stabilnost Devicama u emotivnim vezama i brakovima. Dosta dobra energija sa partnerom, više optimizma i lepih momenata obeležiće ovaj period. Pošto će vaše polje doma i stabilnosti biti naglašeno, neke Device se mogu odlučiti za proširenje porodice ili za početak zajedničkog života. Drugi deo meseca već unosi neke pomalo negativne elemente u vaše bitne emotivne relacije. Ukoliko postoje skrivene, nejasne ili nedefinisane stvari u vašem odnosu, one sada mogu početi da prave problem i da dovode do loše komunikacije i napetosti. Takođe, problemi vezani za finansijski sektor donosiće povremene burne momente. Retrogradno kretanje vašeg vladara u drugom delu novembra govori o tome da biste trebali da se preispitate, da shvatite gde su vaše greške i da to probate da ispravite. Oni koji su usamljeni primetiće da lako privlače pažnju suprotnog pola i da se više udvarača vrti oko njih. Imaćete mnogo prilika za dobru zabavu i flertovanje, a u drugom delu meseca neki se mogu i ozbiljno zaljubiti. Neka prošlost će se i dalje vrteti oko vas, pa vidite šta ćete sa njom…..

Posao

Tokom većeg dela meseca vaša fokusiranost će biti na finansijskom segmentu. Tu očekujte iznenadne prilive, čak i veće sume novca, ali očekujte i pojačanu sklonost ka trošenju. Velike oscilacije vam predstoje, ali mora se priznati da ćete verovatno biti zadovoljni krajnjim rezultatima. Poslovno – jaki kontakti, velika energija i mnogo započetih novih projekata i poslova. Drugi deo meseca obratite pažnju na dogovore, jer postoji mogućnost nesporazuma. Više se posvetite i pitanjima dokumentacije.

Zdravlje

I po pitanju zdravlja je drugi deo novembra pomalo nestabilan. Stariji mogu imati probleme sa krvnim sudovima i cirkulacijom, a mlađe Device bi trebale da vode računa o ishrani i fizičkim aktivnostima.

Vaga

Ljubav

Retrogradni Uran se vraća u vaše polje partnerstava i braka, a obzirom da će većim delom meseca praviti opoziciju sa Venerom u vašem polju ličnosti – neki od odnosa koji su vam bitni mogu biti na ispitu. U suštini, sada i jeste vreme da raščistite sa problemima iz prošlosti. Ukoliko se može zajednički dalje – onda u redu, ali ako ne postoji mogućnost kompromisa i dogovora, ukoliko ne postoji prava želja – onda je vreme da se stavi tačka. Čak i ako se odlučite za ovo potonje, nemate razloga za brigu. Vrlo brzo ćete biti ponovo sretni i zaljubljeni! Generalno gledano – ukoliko su vaši odnosi i inače stabilni, takvi će ostati i na dalje. Jeste da ćete sa partnerom imati oscilacije, ali sveukupni saldo ipak jeste u korist vašeg odnosa! Oni koji su usamljeni, sa povratkom Venere u znak Vage, doživeće i povratak ljubavi u svoj život. Da, kod nekih to može biti osoba iz prošlosti, ali velika većina vas je sada spremna za nešto potpuno novo i to novo i dolazi! Sa ulaskom Jupitera u znak Strelca i vaše polje komunikacije i susreta, kratkih putovanja – nove osobe počeće da ulaze u vaš život. Vreme je za emotivnu sreću!

Posao

Drage Vage, upadate u doba promena, okretanja poslovnih situacija za 180 stepeni, upadate u period kada se saradnje mogu prekinuti, ali i nove mogu zaživeti preko noći! Ove promene prihvatite širom raširenih ruku jer su odlične po vas i vode vas ka poslovnom uspehu, proboju i napretku, ali i ka mnogo, mnogo jačim finansijama! Ne žalite ako nešto „sečete“, jer je to dobro po vas! Očekujte jedan užurban mesec, pun dogovora, sastanaka, brzine, novih ljudi koji vam donose dobro!

Zdravlje

Drugi deo meseca može doneti osetljivo zdravlje. Ojačajte imunitet, sprečite da ne biste lečili! Otarasite se loših navika.

Škorpija

Ljubav

Za zauzete Škorpije ovo bi trebao da bude dobar period. Iako može biti povremenih nesuglasica sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, one će se uglavnom voditi oko nekih sitnih dnevnih nerviranja i trebali biste da ih dosta lako rešavate. Strasno i burno ćete se voleti, a ponekad isto tako strasno i burno i posvađati! No, bure u glavi lako će rešiti bure u krevetu! U drugom delu meseca Mars ulazi u vaše polje ljubavi i dece i trebao bi da donese pojačanu nežnost i romantiku u odnosu sa voljenom osobom, a kod nekih i potrebu da se „bace na posao“ kada su prinove u pitanju! Mlad Mesec u vašem znaku početkom novembra govori o tome da vi lično ulazite u period kada ćete biti zreliji i odgovorniji u svojim bitnim emotivnim relacijama. Neke Škorpije imaju mogućnost i preseljenja sa partnerom ili ulaska u zajednički život. Ukoliko ste usamljeni, pa to svakako nećete biti još dugo! Tokom celog meseca za vas će se ređati ljubavne prilike, svakom prema nahođenju – nekom avantura i provod, nekom prava ljubav! Kada Mars u drugom delu novembra uđe u vaše polje ljubavi – spremite se za romantične uzlete….

Posao

Oho – ho! Eto vama mladog Meseca kao najave novih početaka, eto vama Merkura, Jupitera i Sunca u polju finansija i posla! Da se razumemo – ne očekujte bogatstvo preko noći, ali očekujte značajne promene i otvoren put ka uspehu i onome što ste sebi zacrtali kao cilj. Neki veliki poslovni projekti će se pokrenuti već sada, a za neke ćete morati da sačekate još koji mesec….U svakom slučaju, idete napred i više nećete stati. Manji problemi u komunikaciji sa saradnicima u drugom delu novembra.

Zdravlje

Malo stresa i nervoze mlađim Škorpijama, a kod starijih – krvni sudovi, pritisak, cirkulacija, nešto slabiji imunitet….

Strelac

Ljubav

Strelčevi čekaše, čekaše i dočekaše! Eto Jupitera u vašem znaku, eto novog samopouzdanja, priliva pozitivne energije i optimizma! Sada je pravo vreme da sređujete svoj emotivni i bračni život. E sad, kad kažem da sređujete, to znači da će neki od vas imati odlične mogućnosti da poprave odnos sa partnerom, da funkcionišu bolje, da više uživaju u zajedničkim momentima. No, isto tako kad kažem da sređujete, to znači da će neki drugi Strelčevi doneti i konačnu odluku o „podvlačenju crte“, što će posebno biti aktuelno u drugom delu meseca. Tada na površinu mogu isplivati sve nejasnoće, sve nedefinisanosti, svi problemi koji su u dužem vremenskom periodu gurani pod tepih. Šta god da se dogodi, ne zaboravite – ovo ste novi vi, nova životna faza za vas, i šta god da vaša odluka bude – Jupiter kao planeta pravde i morala na vašoj je strani! Strelčevi koji su usamljeni sa ulaskom planeta u svoj znak dobijaju priliku za emotivnu sreću. Neko će se još uvek voleti tajno, neko će potražiti staru ljubav, a neko će se pripremiti za dolazak potpuno nove osobe u svoj život. Sve je sada moguće!

Posao

Pokrenućete se od samog početka meseca. Priliv nove energije, novih planova, talas optimizma koji vas nosi i koji vam ne dozvoljava da stanete! Nemojte da krenete samo da radite sto stvari odjednom, jer ćete se totalno pogubiti kada je organizacija u pitanju i više nećete znati da li ste pošli ili ste došli. Takođe, obratite pažnju na dogovore i papirološka pitanja, pogotovo u drugom delu meseca. Po pitanju finansija – i dalje vam stoji promenljivost, ali evidentno je da izlazite iz kriznog perioda.

Zdravlje

Jeste da ste sada puni energije, ali ne smete previše forsirati sebe i iscrpljivati se do krajnjih granica, jer će se to odraziti na vaš imunitet.

Jarac

Ljubav

Uran se retrogradno vraća u vaše polje doma, porodice, stabilnosti, ali i završetaka….Obzirom na to da će većim delom meseca biti u opoziciji sa Venerom – vreme je da rešavate i raščišćavate bilo kakve probleme sa partnerom. Ukoliko to ne budete uradili, očekujte neslaganja, konfrontacije, a pojedini Jarčevi – čak i prekid odnosa u kojem su trenutno. Ono što vam ide u prilog je komunikacija sa voljenom osobom. Dakle – dokle god otvoreno i iskreno razgovarate o svakoj situaciji, slobodno možete računati da će se sve rešiti, a vi i partner imati izuzetno lepe i dobre zajedničke momente. Oni Jarčevi koji nešto kriju od partnera, neka vode računa. Tajne su slatke i uzbudljive, ali mogu doneti problem! I to pogotovo u drugom delu novembra! Oni koji su usamljeni, na žalost ne mogu očekivati neke mirne ljubavne početke. Za vas je otvoreno sve ono što se avanturom zove, otvorene su mogućnosti za flert, za brzinska poznanstva koja vam donose zadovoljstvo i strast, ali i za tajne veze. Vaš je izbor da li ćete se odlučiti za nešto od onoga što vam se nudi ili ne. No, jednom se živi – možda da ipak probate?

Posao

Poslovno – nije ni malo loše. Pokrenućete neke poslovne priče koje su bile u zastoju, a od istih možete očekivati i finu finansijsku korist. Nadređeni će biti na vašoj strani i usmeravaće vas možda na neke druge projekte, druge poslove – iako možda smatrate da nisu u pravu, ipak prihvatite. Malo će vam tokom ovog meseca biti pojačan stres, pogotovo u drugom delu jer će se javiti problemi sa papirologijom i u nekim dogovorima. Ne žurite u tim trenucima, sačekajte da se stvari same raščiste.

Zdravlje

Udarnički tempo u prvom delu novembra može se tokom ostatka meseca odraziti na vaše zdravlje. Nešto slabija energija i problemi sa imunitetom.

Vodolija

Ljubav

Možda ulazite u novembar u ne baš savršenom odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, ali to tako neće ostati na dalje. Neke stvari se moraju rešiti, i vi i partner ćete biti spremni na to. Prvo će se popraviti vaša komunikacija, a za njom će uslediti više zajedničkih lepih momenata, više veselja, optimizma i vruće ljubavi koju vi toliko volite. One Vodolije koje ne uspeju da tokom prvog dela novembra poprave komunikaciju sa partnerom, imaće popravni ispit u drugom delu meseca kada stvari konačno mogu doći na svoje i izgubljena bliskost se povratiti. U svakom slučaju, ovo je dosta pozitivan i lep mesec za vas i gledajte da iskoristite divne planetarne uticaje koji vam daju podršku i pomažu vam. Ukoliko ste usamljeni spremite se na radovanje. Tokom celog novembra ljubavne prilike će se ređati i vaše je samo da odaberete šta hoćete. Ukoliko ste mladi i ludi, eto vam avanture i provoda! Ukoliko želite povratak prošlosti, pa eto i nje na vašim vratima. A ako ste baš zapeli za nešto potpuno novo – šta čekate? Zar ne vidite da vam dolaze nove osobe, donoseći i pružajući ljubav na dlanu?

Posao

I za vas je ovo vrlo povoljan poslovni mesec, a slobodno možemo reći da ćete u njegovom prvom delu uživati sabirajući poslovne prilike i šanse sa svih strana. U tom periodu računajte i na znatno pojačanje finansijskog sektora, čemu ćete se baš obradovati! Nekima od vas dolaze poslovni preokreti, nova radna mesta, novi projekti i saradnje. Ni drugi deo meseca neće biti loš, samo ćete morati da obratite više pažnje na dogovore i papirologiju. U tom periodu moguća su i kašnjenja i nesporazumi.

Zdravlje

Drugi deo meseca donosi manje probleme u zdravstvenom sektoru i to uglavnom starijim Vodolijama. Obratite više pažnje na ishranu, krvne sudove, pritisak.

Ribe

Ljubav

Emotivno, prvi deo meseca bi trebao da bude prilično dobar u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Jupiter koji vlada vašim znakom i Merkur koji vlada vašim partnerstvima biće zajedno u znaku Strelca i vi i vaše voljeno biće ćete imati iste ciljeve, iste poglede, istu pozitivnu energiju. Pojačaće se i strast zbog dobrog aspekta Marsa i Venere, pa ćete ovaj period zaista provesti u uživanciji i dobrom raspoloženju. No, retrogradnim kretanjem Merkura u drugom delu novembra i ulaskom Marsa u vaš znak, situacija se može malo ustalasati. Partner neće više moći da vas „prati“ a u tom periodu može čak i posumnjati u vašu vernost jer ćete mu delovati kao da ste izgubljeni u vremenu i prostoru. U tim danima trudite se da budete otvoreni, iskreni i gledajte da otklonite bilo kakve nedoumice ili konfuziju. Oni koji su usamljeni itekako mogu ostvariti tajnu, vrlo strasnu i uzbuđujuću vezu. Ukoliko je to osoba koja je zauzeta…pa šta da se radi, bitno je da se volite, a za ostalo ćemo videti kako ćete i šta ćete na dalje. No, idu slobodnim Ribama i neke nove prilike, i to najpre preko poslovnog segmenta! Nećete biti nezadovoljni, verujte!

Posao

Prvo Merkur, pa onda Jupiter i Sunce ulaze u vaše polje karijere. Opa! Izgleda da su nam Ribe ušle u jedan vrlo, vrlo moćan poslovni period! Mlad Mesec u znaku Škorpije pokrenuće već početkom novembra zanimljive priče sa strancima ili državnim i javnim institucijama. Spremite se za napredovanje, jer je to ono što vam sledi. Ako ne tokom novembra, a onda vrlo ubrzo nakon toga! Po pitanju finansija sačekaće vas neki neplanirani troškovi, ali zato su prilivi dobri i nećete moći da se požalite….

Zdravlje

Vreme je da menjate neke svoje navike. Iako će zdravstveni segment biti dosta dobar tokom novembra, trebali biste da se više krećete i vodite računa o ishrani.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.