Mjesečni horoskop za decembar 2014.

Još ima vremena da nekom poklonite decembar za pamćenje. Zaboravite ponos na tren.

Mjesečni horoskop za decembar 2014.

Odaberite znak:

[tabby title=”♈”]

Ovan

Ljubav: Na početku meseca ste pozvani ste na slavlje kod svojih dragih prijatelja, ali niste u mogućnosti da idete. Pošaljite lepu čestitku. Možda ćete na trenutke u prvoj polovini ovog meseca osećati da gubite kontrolu nad nekim događajima u emotivnom polju, ali to nije prava realnost. Partner će ispuniti obećanje, ali će tražiti još malo strpljenja jer ima veliki raspored obaveza koje mora završiti u dogledno vreme. Imajte razumevanja.

Posao: Neko vama drag iz kruga bliskih poslovnih saradnika, biće u nezavisnoj situaciji. Teško da ćete bilo šta moći da uradite za njega. Radujte se tuđim uspesima, a i njihovim srećnim okolnostima. Važno je da se sreća vrti kao čigra, i tako će pre doći i do vas. Nekima od vas će biti od velikog značaja savet prijatelja ili rođaka kada je poslovni potez u pitanju. Centralni događaji su drugoj dekadi meseca. Ovo je šansa da iz jedne „male“ priče zaplovite velikim zamahom napred. To će vam dati osećaj ispunjenosti svoje svrhe, jer su ovo momenti koji su već očekivani.

Zdravlje: Poneko iz ovog vatrenog znaka će osetiti iscrpljenost. Ne zanemarite ginekološke probleme.

[tabby title=♉]

Bik

Ljubav: Dobićete željenu pažnju od partnera, a oni slobodni imaće zanimljive susrete posebno nakon 10.decembra. Prvi dani decembra su dani otrežnjenja za neke Bikove, jer će neke ljude iz njihovog okruženja i porodice videti u nekom drugom svetlu, ne tako prijatnom. Ispašće partner u pravu, što vi nećete priznati. Period obeležen počecima i krajevima je priprema za stabilnost koju ćete imati kroz izvesno vreme.

Posao: Vesti o nekom važnom dokumentu samo što nisu stigli. Doživećete olakšanje. Sukob sa osobom koju ste do juče poštovali vas je poremetio. Može se desiti da danima budete u tišini , razmišljajući o svim događajima koje ste zajedno preživeli. Nesporazum nije totalno neočekivan, ali vi morate da prebolite bol koji ste osetili. Neki Bikovi će u prvoj polovini decembra preduzeti bitne korake što se tiče dokumentacije, trgovine, prodaje ili kupovine nepokretnosti. Dok sve to ne dobija pravu i realnu crtu, pozabavite se onim što vam nameću okolnosti.

Zdravlje: Nejasni simpotmi, nervoza, mogući stari zdravstveni problemi koji sada izbijaju na površinu. Idite na lekarske konsultacije.

[tabby title=♊]

Blizanci

Ljubav: Zamerićete partneru oko nepromišljenih troškova i to bi moglo da izazove ozbiljan razdor između vas. Ni jedno od vas nije spreman na otvoren razgovor i svako drži da je u pravu, što može stvoriti dugoročne probleme u odnosu. Ovo se ne dešava prvi put i već postaje navika, što stvara nesuglasice i ponekada burne reakcije među vama. Potencijalno dobri dani kao da izostaju u ovom periodu. Osećate da se tokom ovog perioda dešava niz događaja koji vam kvari odnos na partnerskom polju. Neke nesuglasice neće proći same od sebe, a može vam i budućnost biti ozbiljno uzdrmana, ako se ne prizovete pameti, posebno posle nekih rasparava tokom zadnje nedelje decembra.

Posao: Pametno iskoristite kada je posao u pitanju. Bićete komunikativni i puni energije, pa će vam ideje izlaziti kao iz rukava. Ovo posebno važi za period nakon 10.decembra. Neki manji ciljevi biće ostvareni, a vi budite zadovoljni i spremno idite ka višim ciljevima. Neki od predstavnika ovog znaka pogotovu oni iz prve dekade, neće moći da odole provokatnom nastupu jednog kolege Strelca. Ovog puta ćete imati volju da eksperimentišete.

Zdravlje: Laki hormonalni poremaćaji i mogući problemi sa zubima. Kritični periodi u polju zdravlja su između 12.i 17.decembra.

[tabby title=♋]

Rak

Ljubav: Već na poćetku meseca u vama bujaju mnoge ideje kako da obradujete voljenu osobu. Brzo ćete da razrešite dilemu što će vam doneti posebnu energiju i povezanost sa voljenom osobom. Ljubav je naklonjena onim Rakovima koji su već u braku. Izbegnite flert u zadnjoj nedelji meseca jer može život da vam pretvori u pakao. Pojedini koji su već u stabilnoj vezi mogu da istu pretvore u bračni zavet. Očekuje vas obostrano zadovoljstvo i sreća koju nećete moći da sakrijete, ali nećete ni imati potrebe. Ostali Rakovi oslobodiće se u prvoj polovini meseca nekih stega koje su sebi nametnuli i krenuti u istraživanje. Osobe koje ćete sretati na tom svom putu istraživanja nisu za ozbiljne veze, ali vama to sada nije bitno.

Posao: Uobičajan tempo je karakteristika ovog dana. Neki od vas će na poslovnom planu osećati napetost jer će nečije reakcije pokazivati otvorenu ljubomoru. Nekome je povređena sujeta, ali vi znate da tu nemate nikakvog udela. Najbolje je izbeći sukob koji je moguć već koliko u drugoj nedelji ovog meseca.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu su moguće srčane smetnje.

[tabby title=♌]

Lav

Ljubav: Na početku meseca atmosfera u kući će biti napeta, a moguće je i razočarenje u jednog člana porodice. Biće izgovorene neke neprijatnosti. Već učinjeno se ne može ispraviti, ali se barem uzdržite od daljih rasprava i sukoba. To ne vodi nikuda. Nekima iz ovog znaka je na pomolu velika ljubav ili barem završetak nedefinisanog emotivnog odnosa. Bračni prolaze još jednu krizu, ali to će brzo proći. Sa lakoćom ćete sada rešiti neke nesuglasice koje se ponavljaju u jednom nizu već izvesno vreme.

Posao: Početak meseca ne započinje slavno na polju posla. Ovih dana ne biste trebali da ulazite u neke veće kupovine ili novčane transakcije. Ne budite nestrpljivi, već sačekajte prave momente. Od zadnje nedelje se dešavaju obrti i to na bolje, posebno za predstavnike prve dekade ovog znaka. Tempo kao i najava onoga što vas čeka na poslu utiče pozitivno na vas, kao i ljudi koje srećete.

Zdravlje: Hronočni problemi sa disajnim organima.

[tabby title=♍]

Djevica

Ljubav: Većini vas je harmonično u polju emocija, osim onim Devicama iz prve dekade koji priželjkuju novinu i ruše odnos koji je već zadovoljavajući. U jednom trenutku ćete pomisliti da vam se dramatični momenti vraćaju u život, ali u sledećem trenutku ćete shvatiti da je sve to deo promena koji prolazite. Osećaj izgubljenosti je samo odraz umora i potrebe za pauzom. Ne forsirajte sebe i zastanite na trenutak. Sposobni ste za prilagođavanja i brza reagovanja pa ćete tako i uraditi i sada.

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom imate priliku za put koji će vam doneti novine i sredinom meseca. Nećete smeti ni da se obradujete previše, ali zasigurno će vas zadesiti prave situacije koje vas uvode u nov način života i promene mesta boravka. Greškama i propustima nema mesta, ali nema potrebe za strahom. Znaćete da se snađete u svakom momentu.

Zdravlje: Dijabetičari treba da pripaze 8. i 9.decembra. Idealno vreme odreći se cigareta je sredinom ovog meseca.

[tabby title=♎]

Vaga

Ljubav: Jasne su vam razlike koje postoje između vas i vašeg partnera. S tim možete živeti ako ih prihvatite ili odaberete ono drugo. Kako je dobar osećaj kada ste u skladu sa sobom i sa svima koji vas okružuju, a takav osećaj će se na tren javiti tokom prvih desetak dana ovog meseca. Još kada ne biste stalno razmišljali i opterećivali sebe.

Posao: Ovo je mesec za pravljenje planova, za nova poslovna ostvarenja. Nemojte da vas „prilika“ iznenadi, da budete bez planova. Interesantni pregovarači, očekivaće da im objasnite svoje planove ili da im opišete nekretninu koju prodajate. Dobri dani su nakon 12.decembra. Učinite to brzo i efikasno ne gubeći se u detaljisanju. Pojedini žale za propuštenim šansama u životu. To je samo začarani krug.

Zdravlje: Mogući problemi sa bubrezima, bešikom, desnim jajnikom kod ženskih predstavnika znaka.

[tabby title=♏]

Škorpija

Ljubav: Škorpije treće dekade imaju utisak da im se sve zaustavilo i da ništa ne mogu da pokrenu dalje. Prosto biste zaplakali od muke. Zar ne? Pojedini su pred razvodom. Morate biti hrabri. Sporazumno biste mogli da se dogovorite sa svojim partnerom oko svega, ako imate decu ili imovinu. Oni koji su tek dobili prinovu imaju lepa iznanđenja. Konačno stiže pomoć i moguća odmena i to od nekih članova familije za koje ste smatrali da nemaju vremena za vas i vaše probleme. Krajem meseca ćete odahnuti od teškog tempa u ljubavnim odnosima.

Posao: Da li ste razmišljali o poslovnoj saradnji sa ljudima koji žive u drugim gradovima, ili čak inostranstvu? Eventualni poslovni nesporazumi mogli bi se sasvim lepo izgladiti tokom druge nedelje meseca. Malo priče sa poslovnim saradnicima nije naodmet.

Zdravlje: Pazite se povreda na početku ovog meseca, kao i u saobraćaju. Moguće prehlade i problemi sa disajnim organima.

[tabby title=♐]

Strijelac

Ljubav: Oni iz treće dekade imaju utisak da im partner crpi energiju. Sve vas to veoma umara, ali i nervira. Oni u braku su zaokupljeni dečicom ili mlađim članovima svoje familije. Nemate vremena za sebe i to vam jako smeta sada. Kruta situacija u kući i svađa na pomolu sredinom meseca. Uzročnik nemilog događaja ste vi i ne svaljujte krivicu na druge. Biti roditelj je važna i velika uloga. Odluka o očinstvu i materinstvu još je veća i kompleksnija. Vi toga postajete više nego svesni, kao i vaš partner.

Posao: Konačno ste digli glavu iznad svojih knjiga i povisili ton. Neka se i vaša reč čuje, vi makar imate šta da kažete. Shvatili ste da dok ste vi bili obuzeti suštinskim stvarima i kvalitetom svoga rada, drugi grabe dobre pozicije i laktaju se kroz život. Ne očajavajte, vi niste izgubili sebe kao pojedini. Bitno je da ste smogli snage da se suočite sa stvarima koje dugo vremena niste nazvali pravim imenom. Nemojte sada od njih pobeći.

Zdravlje: Jaka glavobolja bi vam mogla dosađivati tokom celog dana.

[tabby title=♑]

Jarac

Ljubav: Ljubomora vas razdire, postavljate sebi stotinu „zašto“ i „kako“ pitanja. Sve se to dešava na početku meseca. Oprez! Pletete mrežu iz koje se teško izlazi. Zaboravite to! Ispred vas su predivni dani za ljubav i strast. Zaboravite na sve druge stvari u životu i prepustite se ljubavnim talasima. Oni iz druge dekade moraju shvatiti da osveta nije zdrava osnova za srećan život. Nemojte se svetiti drugima, jer to neće vaš život učiniti lepšim, već ćete samo dobiti osećaj krivice.

Posao: Vi ste skloni da neozbiljno i površno gledate na probleme ili da ih uopšte ne vidite, pa vam kolege i poslovni saradnici sada može prebaciti da im već izvesno vreme ne poklanjate dovoljno pažnje i da ste površni pri obavljanju poslovnih zadataka. Ova konstatacija je samo donekle tačna, jer ste se vi sada potpuno predate svemu što radite. Imate šanse da se dokažete u drugom delu meseca.

Zdravlje: Moć regeneracije nije na najboljem nivou. Proverite zdravlje dojki i genitalnih organa.

[tabby title=♒]

Vodolija

Ljubav: Prva nedelja ovog meseca je kao stvorena za ljubavni lov u mutnom. Tajni odlazak udvoje delovaće vam tako primamljivo, da nećete odoleti. Inače je oko vas pravi mali haos. I na poslovnom i na privatnom planu biće sukoba tokom tri nedelje ovog meseca. Ne reagujte ako možete, napravićete još gore. Svesni ste da se strasti nisu smirile i svesni ste da je uzrok problema vaša deca, ili detinjasti partner.

Posao: U ovom periodu ne očekuju vas bitne promene ili stabilizacija poslovnog života, a morate da priznate da ne ulažete svoju energiju i misli na to. Potpuno ste zaokupirani poslom i novcem, a to je delimično uzrok za nesuglasice sa partnerom. Oboje prećutno prelazite preko problema i ni jedno od vas neće ni pokušati da razgovara ili da učini nešto radikalnije što će promeniti situaciju. U ovom mesecu završićete neke bitne poslove i ostvariti važan kontakt. Bićete zadovoljni i, makar na kratko, ispunjeni i smireni, posebno na kraju decembra. Vi želite sve i odmah, a to nije baš uvek moguće. Zato će vas svako odlaganje sada nervirati i provocirati. Ali strepite se, jer će rezultati biti i veći od očekivanih.

Zdravlje: U ovom mesecu će vam se ponovo javiti hronični problemi sa disajnim organima.

[tabby title=♓]

Ribe

Ljubav: Ribe se nalaze u emotivnom procepu i prilično su nezadovoljni situacijom. Zadovoljstvo u ljubavi podrazumeva iracionalno, ono što razum ne poznaje i odbacuje. Senzibilitet je veoma zagonetan pa se dešava da čovek prihvata i osobu koja mu ne može doneti emotivno zadovoljenje i radost. Vi se upravo nalazite u fazi kada preispitujete sebe i svoje emocije i ne možete da pronađete odgovore na neke stvari. Period nesigurnosti i nemira još će potrajati, ali energija i volja vam neće nedostajati i bićete u stanju da se uhvatite ukoštac i počnete da rešavate neke probleme. Prijatne trenutke provodićete uglavnom u kući i sa najbližima a bićete u situaciji i da proslavite poslovni uspeh svog partnera.

Posao: Novac vam je potreban radi sigurnosti i spokojstva, pa ćete se angažovati i oko toga. Osećate da ste puni energije i volje, a pomalo i agresivni što za vas uopšte nije karakteristično. Rešeni ste da sve što ste propustili ili ono oko čega ste se kolebali sada i ostvarite. Vama malo hrabrosti, brzine i odlučnosti zaista nedostaje, ali nemojte rizikovati i ne zalećite se da se posle ne biste razočarali. Počeće da se rešavaju problemi na poslu, a vi zaista imate volju da radite i da na taj način malo zaboravite nezadovoljavajuću situaciju u ljubavi.

Zdravlje: Pazite se povreda u kući. Moguće glavobolje u prvim danima meseca.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.