Dnevni horoskop za 1. decembar 2014.

Najbolji način da započnete dan jeste da pri buđenju razmislite ne biste li tog dana barem jednog čoveka mogli obradovati.

Dnevni horoskop za 1. decembar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

Već ste bolje volje i više okrenuti timskom radu, kao i uopšte partnerskim odnosima kako na privatnom , tako i na poslovnom planu. Prija vam da ste okruženi ljudima i osobama od povjerenja, pa ćete se danas uglavnom u tom krugu i kretati. Ono što je za vas od posebnog značaja danas je da se osjetite kao dio grupe.

Bik

S obzirom na to da ste se danas dobrano zagrizli u obaveze, možete očekivati da zaista oborite rekorde kad je o broju završenih zadataka riječ. Puni ste radnog elana i želje da se dokažete u oblasti svog poslovanja , pa ćete se svakako maksimalno uložiti da sve što radite bude zaista urađeno bez ikakve greške.

Blizanci

Danas niste raspoloženi za neke ozbiljnije stvari, ono što vam je potrebno je da se posvetite zabavi i na taj način rasteretite od svakodnevnog stresa. Već neko vrijeme vi se borite sa nervozom koja je kod vas u zadnje vrijeme postala neminovni dio svakog posla koji radite. Sada želite da se rasteretite pa se više posvećujete onom što volite.

Rak

S obzirom na poziciju vašeg vladara Mjeseca, vi biste danas najradije da se zavučete u toplinu i sigurnost vašeg doma u kojem biste se konačno mogli u potpunosti sakriti i smiriti. Na vas veliki broj dešavanja u jednom danu djeluje poprilično uznemiravajuće, pa vam je nakon toga potrebno da se sakrijete i radeći ono što volite smirite.

Lav

Vi ćete se danas moguće naći u situaciji da poslovno otputujete , doduše na kraće vrijeme. Dan vam je u znaku važnih pregovora, koje ćete kao i uvijek završiti sa uspijehom. Ono što je vama potrebno da se osjećate sjajno jeste potvrda vaše nezamjenljivosti na svim područjima koji se tiču poslovnog angažmana, a to sada dobijate.

Djevica

Mnogim pripadnicima ovog znaka danas je otvorena mogućnost zarade. Ono što je vama potrebno jeste da se malo finansijski oporavite, a ova mala novčana injekcija će zasigurno biti pun pogodak. Znate kako i u šta ćete da ju uložite, mada ne bi bilo loše da razmotrite i opciju štednje, bilo da je riječ o kraćim bilo o dugoročnijim planovima.

Vaga

Konačno ste bolje. Raspoloženje vam se vraća , a sa njim i osmijeh na licu. Ovih dana niste bili najsjajnije prvenstveno zbog situacije na poslovnom planu, koja vas je dovodila do očajanja. Sada stvari nisu bitnije promijenjene, ali je vaš stav drugačiji , pa ste samim tim i vi smireniji i zadovoljniji. Svjesni ste da na neke stvari ne možete uticati.

Škorpija

Škorpije su danas poprilično zamišljene i zatvorene za sve spoljne uticaje. Ušli ste u neku mračniju fazu, barem za one koji to posmatraju sa određene distance. Što se vas samih tiče, ne osjećate se loše. Kad ste ovakvi, čini vam se da ste najproduktivniji i najlucidniji, što je s jedne strane provjereno tačno!

Strijelac

Vi imate razloga za slavlje. Uspješni ste u svim sferama , pa ste samim tim beskrajno srećni i zadovoljni. Želite da sa svim ljudima podijelite ovo vaše raspoloženje, pa biste danas mogli da se nađete u razmišljanju o nekoj vrsti zabave koju biste mogli da pripremite za svoje bliske prijatelje i drage osobe. Iskoristite dan i uživajte!

Jarac

Ponovo su se probudile već nekoliko dana uspavane ambicije i vaša sklonost da se takmičite. Vi znate koliko vrijedite i svjsni ste da je to jasno i ljudima iz vašeg okruženja. Ono što trenutno želite je da se dokažete kao sasvim nezamjenljivi i potpuno neuporedivi u oblasti djelovanja koja vam je dodijeljena. Ponovo uspijevate!

Vodolija

Vi biste trenutno željeli da pobjegnete. Toliko ste razbijali glavu tražeći riješenje svojih poslovnih i privatnih problema da ste na kraju kao spasonosno rješenje našli samo mogućnost kompletne promjene života , pa i same sredine u kojoj živite. Niste svjesni da je to samo privid rješenja i kratkotrajna solucija za sreću i mir. Na duže neće upaliti.

Ribe

Povlačite se u neke svoje svjetove i razmišljate o pojedinim razlikama u mišljenju koje ste nekada davno sa partnerom imali. Nakon jednog savršenog dana vi se ponovo vraćate u ustaljen, negativan tok razmišljanja. Sami sebi navlačite nevolju na vrat! Puno lakše vam je pronaći nešto loše i time se mučiti , nego se držati dobrih strana vašeg odnosa!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.