Nedeljni horoskop | Od 11. jula do 17. jula 2016.

Naime, život je takav. Dobrom čovjeku se pretežno dešavaju grozne stvari. Pametan skrene sa pameti. Emotivan nastrada. Naivnog izigraju. Osjetljivog zadirkuju. I svi učimo. I svi nemamo pojma ni o čemu.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Kada je polje ljubavi, zabave, dobrog provoda i uživanja toliko naglašeno, kao što je to ove sedmice kod vas, onda se i u dobrom zalogaju istinski uživa! Doduše, topli dani „kroje“ vaš apetit, pa će vam više prijati lagani obroci..ili pak dobar roštilj sa prijateljima i zabavom do duboko u noć!

Ljubav

Ova sedmica pred Ovnove u emotivnim vezama i brakovima ne postavlja nikakve preterane izazove. Vi i vaše voljeno stvorenjce uglavnom funkcionišete skladno i možda bi bilo odlično vreme da i odete zajednički na godišnji odmor. Doduše, neki od vas će radije razmišljati o prinovama ili voditi razgovore o zajedničkoj budućnosti, u svakom slučaju neće biti crnih oblaka nad vašim ljubavnim nebom….Ako ste slobodni, imate razloga da se radujete. Venera na početku sedmice ulazi u vaše polje ljubavi i svakako će probuditi želju i potrebu i za provodom i zabavom, ali i za ulaskom u emotivni odnos. Istina je da je u ovom periodu lako zaljubiti se i poleteti i svakako biste trebali da se prepustite i uživate u svakom trenutku, a da li će bilo šta od priča koje pokrenete postati trajna vrednost, to ćemo tek videti…

Posao

Venera i Merkur u tranzitu kroz znak Lava vam odgovaraju jer prate vašu energiju, tako da ćete u ovom periodu biti mnogo više angažovani u odnosu sa poslovnim saradnicima. Želećete da izbijete u prvi plan, pa će se potreba za samodokazivanjem i ambicioznost pokrenuti u velikoj meri. Takođe ćete biti usmereni i ka saradnjama sa strancima. U drugom delu sedmice neke zanimljive vesti, ali i poslovne ponude mogu doći do vas, a čini mi se da i nezaposleni mogu biti obradovani pozivom od strane potencijalnog poslodavca. Solidan period i za one Ovnove koji se bave privatnim biznisom.

Novac

Iako neke poslovne opcije mogu izgledati dosta dobro, još uvek nije vreme da investirate veće sume novca. Takođe, u periodu ste kada mnogo lakše trošite, pa će biti potrebno da ograničite sebe da ne biste u potpunosti ispraznili svoj budžet.

Zdravlje

U drugom delu nedelje ćete biti napeti i stoji veća podložnost stresu i nervozi. Moguće je da će neki od vas imati problema sa nesanicom.

Bik

Vaša vladarka Venera u znaku Lava baca akcenat na zaista fine zalogaje. Ništa preterano, sve onako sa ukusom „skockano“ – da prija i oku i nepcu. Najbolji komadi mesa, najprobranije voće i poslastice. I naravno, omiljeno tokom ovih toplih dana – sladoledi na sve načine…

Ljubav

Slobodni Bikovi teško u ovom periodu pronalaze onu pravu osobu za sebe. Postoje neke persone sa kojima povremeno imate solidnu komunikaciju, čak vam se u nekom trenutku može učiniti da bi to čak moglo i da se kreće prema početku veze, ali bojim se da će sve ostati samo na čavrljanju. Zato su vam druženja i provod jako dobro postavljeni, pa iskoristite ove lepe letnje dane koji su pred nama! U vaše polje doma, porodice, stabilnosti ušla je vladarka vašeg znaka Venera i tranzitni Merkur. Nekako ćete lakše i vi i partner dolaziti do kompromisa, bolje ćete se razumeti i mnogo lakše dogovarati. Ako ste u braku, verovatno ćete češće pozivati i prijatelje na druženje ili na neke proslave, da biste podelili lepe vesti sa ljudima koje volite. Kod nekih parova mogu početi i dogovori o zajedničkom životu.

Posao

Do sredine nedelje nešto zategnutija situacija, naročito kada su dogovori u pitanju ili komunikacija sa važnim poslovnim saradnicima. U ovom periodu definitivno ne biste trebali da donosite bilo kakve odluke, jer one mogu biti ishitrene i samim tim se kasnije pokazati kao nepovoljne. Ukoliko očekujete početak nekog posla, on može biti prolongiran ili će partneri uvesti neke novine koje vam neće odgovarati. Obratite pažnju na dokumentaciju, jer možete napraviti neku grešku ili izgubiti važne papire. Takođe – bekapujte podatke, jer su mogući problemi sa tehničkim sredstvima, kompjuterima, telefonima.

Novac

U prvom delu sedmice neki troškovi se mogu nagomilati odjednom i Bikovi na kratko mogu biti zatečeni celom situacijom. No, na svu sreću – ovo je kratkotrajan problem, čak i ako ne budete imali dovoljno sredstava, moći ćete da ostvarite kratkoročnu pozajmicu.

Zdravlje

Trebali biste da se sklanjate sa sunca prilikom velikih vrućina, moguće su promene na koži, ali i slabost i nesvestica. Uzimajte dovoljno tečnosti.

Blizanci

Prelazak vladara vašeg znaka, Merkura, u vatrenog Lava, probudiće sva čula i sve apetite kod vas. Neki od vas će ove sedmice na odmor u neke udaljenije krajeve, dok će drugi makar prošetati do restorana i u ovim toplim letnjim noćima uživati u poslasticama stranih kuhinja…

Ljubav

Generalno – vaše emotivne relacije nisu prikazane toliko loše, ali je prvi deo nedelje nešto nestabilniji, pa biste u tom periodu trebali da obratite pažnju na odnos sa voljenom osobom. Moguće je da dođe do nekih rasprava, koje će na svu sreću biti kratkotrajne, ali u kojima ćete vi izvući deblji kraj. Partner može smatrati da suviše flertujete ili da se ponašate previše prijateljski prema nekome. Preispitajte sebe i svoje postupke pre nego što krenete da se branite kako vi niste ništa krivi….Oni koji su slobodni imaju zaista lepe dane pred sobom. Ulazak vašeg vladara u znak Lava i dodir sa tranzitnom Venerom doneće Blizancima mogućnosti da se započnu neke prilično vatrene i strasne priče u kojima ćete istinski uživati. Sada lako privlačite poglede suprotnog pola i osvajate ih svojom šarmantnošću i elokventnošću.

Posao

Pred vama je jedna aktivna sedmica u kojoj će se događaji smenjivati kao na traci. U prvom delu sedmice biće prisutni pojačani stres i nervoza, i verovatno ćete morati da reagujete dosta brzo da biste rešili neke situacije koje će bukvalno iskakati pred vama. Mogući su problemi sa dogovorima, kvarovi tehničkih sredstava, kašnjenja na bitne sastanke, pa pokušajte da se organizujete što bolje možete. Drugi deo nedelje doneće konkretne rezultate, lako stupate u kontakt sa ljudima koji su vam poslovno bitni i možete za kratko vreme ostvariti uspeh u onome što pokrećete. Ovaj period pogoduje nezaposlenima.

Novac

Finansijski segment nije ni malo loš tokom ovog perioda, ali je to još uvek daleko od one stabilnosti koja je vama potrebna. Neočekivani troškovi u prvom delu sedmice ostaviće traga na vašem budžetu. Ne rasipajte novac i ne pozajmljujte ga drugima.

Zdravlje

Prvi deo sedmice ne odgovara onima koji imaju problem sa pritiskom ili kardio vaskularnim sistemom. Ostatak nedelje je više nego dobar u zdravstvenom segmentu.

Rak

U odličnom ste raspoloženju, što se itekako odrazilo i na vaš apetit. Često ćete tokom ovog perioda dočekivati goste u svome domu, ali ćete rado otići i sa prijateljima u neki dobar restoran ili makar prošetati do poslastičarnice. Pred vama su dani ispunjeni uživanjem i dobrim raspoloženjem.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnim vezama i brakovima čini vam se da u ovom periodu nikakav potez sa vaše strane nije dovoljan da sredi poljuljanu situaciju sa emotivnim partnerom. U nekom trenutku vas dvoje funkcionišete savršeno, da bi se već u sledećem pojavili problemi. I tako naizmenično. Rešenje se ovde ne može ostvariti na kratke staze, pa jedino možemo da vam preporučimo da istrajete i nastavite sa pokušavanjem da vratite svoju vezu u neke normalnije i stabilnije tokove. Sve se može ako postoji trud, istrajnost i ljubav…Slobodni Rakovi će biti u pokretu. Imate i dosta poslovnih obaveza, ali i obećanja koja ste dali prijateljima povodom nekih zajedničkih izlazaka. Lako stupate u komunikaciju sa suprotnim polom, ali nećete biti otvoreni za neke brze, konkretnije početke. I bolje – neka sve ide svojim tokom…

Posao

U prvom delu sedmice ste prilično užurbani i pod pritiskom, a znate i sami da je to savršen teren da se naprave greške i propusti u poslovanju. Neke odluke od strane nadređene osobe vas takođe mogu neprijatno iznenaditi i bilo bi divno ukoliko biste to prihvatili na miran način…ili makar razmislili pre nego što odreagujete. Problemi sa papirima, a moguće je i odlaganje poslovnog puta koji ste toliko priželjkivali. U drugom delu nedelje, vaše polje posla i novca će biti jako aktivirano tranzitom Venere i Merkura, pa je ovo pravi momenat da se bacite na dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima.

Novac

Najave novčanih priliva dolaze do vas, ali je moguće da će konkretna isplata biti tek pred kraj sedmice. U periodu ste kada će vam se novac lakše nego inače izmicati iz ruku, pa se potrudite da ograničite sebe kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Vama je i na dalje najvećim delom stres problem. Kod nekih Rakova može biti pojačanih anksioznih stanja u prvom delu sedmice.

Lav

Lavovi su nam se pokrenuli, promrdali, još samo malo i niko vas neće moći zaustaviti! A u vama onaj pravi, Lavovski apetit – samo najbolje, uživancija u poslasticama i delikatesima…a vaši ukućani će često biti obradovani jelima koje niko ne zna da spremi tako dobro kao vi…

Ljubav

Lepe vesti za Lavove. Odmah početkom sedmice Venera ulazi u vaš znak, a vrlo brzo će je pratiti i tranzitni Merkur. Pred vama je period kada ćete biti aktivniji u emotivnom segmentu, mnogo bolje volje i spremniji na kompromis, pa će do dobrog odnosa sa voljenom osobom biti lakše doći. Doduše, partner će možda povremeno biti nešto ljubomorniji, zbog pažnje koju izazivate svojom pojavom, ali neke sitne nesuglasice koje se mogu javiti, biće relativno lako regulisati. Sve u svemu – fini dani su pred vama, kada biste trebali da se u mnogo većoj meri posvetite unapređivanju svog odnosa sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni će biti jako privlačni suprotnom polu. Vašem šarmu će sada biti teško odoleti, pa je evidentno da vas očekuju i neka zanimljiva nova poznanstva, ali i lepa i podsticajna komunikacija.

Posao

U prvim danima sedmice možete biti u nekoj nedoumici po pitanju poslovnog projekta koji ste otpočeli u prethodnom periodu. Dogovori neće funkcionisati onako kako ste računali i može se javiti zabrinutost da li ćete ovo uopšte uspeti da „izgurate“ i završite na vreme. Na svu sreću, ova briga je kratkog daha, pred vama se jako brzo neke situacije čiste i u drugom delu sedmice, koji je dosta podsticajniji i aktivniji, Lavove očekuju dogovori koji su im važni, ali i nove poslovne ponude o kojima će vredeti razmisliti. Dosta podsticajan period za one pripadnike znaka koji tek traže svoju poslovnu šansu.

Novac

Nešto bolja finansijska situacija, ali je teško da ćete u potpunosti biti zadovoljni. Imate vi još uvek veliko breme dugovanja koje nikako ne uspevate da skinete sa leđa. U drugom delu sedmice može vas uhvatiti šoping „groznica“ – pokušajte da se obuzdate…

Zdravlje

Vaše raspoloženje će se dosta popraviti, a kako dani budu odmicali, osećaćete se i energetski jači i stabilniji. Još uvek se niste vratili u potpunosti na staro, ali situacija ide na bolje…

Djevica

Ne toliko obimni, ali vrlo izbalansirani obroci odlika su vašeg znaka tokom ove sedmice. Potrudićete se da na vašoj trpezi bude i žitarica, i povrća i mesa i mlečnih proizvoda. Naravno, nećete zaobići ni voće ni slatkiše, naročito sladolede, za kojima toliko lako posežete u ovim toplim danima.

Ljubav

U prvom delu sedmice može donekle biti zategnute situacije u vašim emotivnim relacijama. Potrudite se da ne optužujete partnera za neke stvari, već prvo proverite da li su vaše primedbe na mestu, jer ga možete uvrediti, pa svakako očekujte burnu reakciju sa njegove strane. Ovi dani su malo napeti i savet je da budete korektni prema voljenoj osobi, a u drugom delu sedmice, kada se strasti smire, biće nekih zaista finih ljubavnih momenata između vas dvoje. Slobodne Device su u mnogo boljem raspoloženju nego u prethodnom periodu i sada ćete lakše ostvarivati kontakte sa nekim novim i interesantnim ljudima. Doduše, više ste u fazonu zabave i provoda – potrebno vam je da se rasteretite i opustite. U drugom delu sedmice možete pokrenuti jednu lepu priču koja bi mogla biti dosta zanimljiva za vas.

Posao

Slobodno računajte da vas u prvim danima nedelje očekuju neki napeti i tenzični dani u poslovnom segmentu. Sigurno je da ćete biti u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju. Situacija vam neće ići na ruku, jer će konstantno iskakati problemi, bilo da su vezani za međuljudske odnose, organizovanost ili tehnička sredstva. Planovi za poslovni put mogu se izjaloviti. Mirniji dani su u ostatku nedelje, mada će vam trebati vremena da se oporavite od svih uzbuđenja kroz koja ste prošli.

Novac

Vesti o novcu koji očekujete dolaze bukvalno u poslednjem trenutku, taman na vreme da zatvorite jednu veću obavezu koju vučete iz prethodnog perioda. Nećete u potpunosti biti zadovoljni svojim finansijskim stanjem, ali realno gledano – većim delom ste vi krivi za trenutnu situaciju.

Zdravlje

U periodu koji je ispred vas više ste podložni psihičkim padovima nego zdravstvenoj problematici. Nervoza se može iskazati kroz probleme sa spavanjem.

Vaga

Mesec u vašem znaku na samom početku ove sedmice, kao i tranzit vaše vladarke Venere kroz vatrenog Lava, otvoriće pred Vagama jedan period kada će jesti nešto obilnije, ali će itekako voditi računa da ne preteraju one granice koje su same sebi postavile. Uživaćete, ali sa merom…

Ljubav

Drage Vage, spremite se na dane koji su, za promenu, živi, veseli i puni dešavanja. Prelazak vaše vladarke Venere u znak Lava vama itekako odgovara, jer vam donosi aktivniju energiju i čini da se osećate da možete osvojiti koga god želite. U periodu koji je pred vama slobodni će biti najviše u društvu prijatelja, ali ne povučeni i kod kuće, već uglavnom na ludim zabavama i provodu koji ne prestaje. Mesto vas neće držati, neki od vas će krenuti put godišnjih odmora i ludih letnjih noći. U svakom slučaju, upoznavaćete dosta zanimljivih osoba i flertovati, osvajati srca – baš ono što vi volite! Doduše, tek će sam kraj sedmice doneti mogućnost za ulazak u nešto emotivno, ali vi nigde ni ne žurite…Oni koji su u emotivnim vezama biće više posvećeni partneru, odnos će funkcionisati bez velikih opterećenja i problema.

Posao

Od ove sedmice, vaše polje podrške od strane drugih, kontakata, veza i prilika postaće dosta aktivirano ulaskom Venere i Merkura u znak Lava. Predstoje vam neke zaista dobre šanse i pred vama se otvara period kada ćete itekako imati razloga da budete zadovoljni. Vage koje traže posao bi trebale da se aktiviraju što pre, jer je sada moguće doći dobiti radno mesto, bez obzira da li će to biti samo vašim snagama ili uticajem drugih. Neka obećanja sada mogu biti ispunjena. Prvi dani sedmice su vam malo napeti, zbog lošije komunikacije sa važnim saradnikom, ali ćete ovo uspešno prevazići.

Novac

Niste nezadovoljni trenutno svojim finansijama, ali vas malo nerviraju nagomilane obaveze i troškovi koje nikako ne uspevate da držite pod kontrolom. Sada možete refinansirati neki kredit ili omogućiti sebi olakšano plaćanje, na više rata.

Zdravlje

Dobro se osećate, ali to ne znači da u potpunosti trebate da zanemarite zdravstveni segment. Čak i neke sitnije tegobe sada zahtevaju odlazak kod nadležnog lekara.

Škorpija

Škorpije su u ovom periodu i dalje veoma aktivne i nije čudo što će mnogi od vas primetiti kako kilogrami nestaju kao rukom odneseni iako ne primenjujete neke posebne režime ishrane. Potrudite se da ne preskačete obroke zbog žurbe i obavezno uzimajte dosta tečnosti.

Ljubav

Jako naglašen poslovni segment ukazuje da bi slobodne Škorpije prvenstveno ovde mogle da potraže svoju emotivnu sreću. Lako ostvarujete komunikaciju sa ljudima sa kojima stupate u kontakt, ali to ne znači da ćete se tek tako upustiti u novu ljubavnu priču. Očigledno je da kod vas još uvek postoji neka forma zadrške, prilično ste oprezni i druga strana čak može smatrati da niste zainteresovani u nekoj naročitoj meri. Ne smatrate da je potrebno da žurite i verovatno ste u pravu. Pustite da se sve odvija nekim svojim tokom, pa dokle stignete…

Posao

Venera i Merkur tokom ove sedmice ulaze u vaše polje karijere. Vi ste i u prethodnom periodu bili dosta aktivni, a sada je vreme i da poberete neke plodove svog tog truda. Na žalost, situacija će i na dalje funkcionisati na teži način i očigledno je da ste u jednoj životnoj fazi kada sve ide „na mišiće“. Ipak, dobri su momenti da se aktivirate prema drugima i da napravite neke prilično solidne dogovore. Ukoliko tek tražite posao, sada možete imati uspeha, pa ne odustajte, čak ni ako u početku budete odbijani. U prvim danima nedelje nešto napetiji odnos sa saradnicima, ali ništa toliko strašno da ne možete izaći sa time na kraj.

Novac

Neki trošak u prvim danima sedmice definitivno vam neće odgovarati, jer će poljuljati tek uspostavljenu ravnotežu u finansijskom segmentu. Na svu sreću, ovo je prolazno i već u drugom delu nedelje novi novčani prilivi dolaze da „pokrpe“ rupe u budžetu.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu na prvi pogled sve funkcioniše baš kako treba. No, shvatite da ste se dosta iscrpeli u prethodnom periodu i da i na dalje možete imati zdravstvenih padova…

Strijelac

On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Aktivniji ste nego u prethodnom periodu, naročito u društvenim aktivnostima i nije ni čudo što će se pojedini blago „zaokrugliti“ i to taman kada su uspeli da dovedu liniju u normalu. Savet za vas je da samo ograničite konzumiranje slatkiša ili da ih zamenite voćnim salatama.

Ljubav

Vaši su emotivni odnosi u prethodnom periodu trpeli, često je situacija bila vrlo promenljiva i povremeno ni vi sami niste verovali u opstanak svoje veze. Ni na dalje neće baš sve biti bajno, a naročito vam prvi deo sedmice donosi rasprave i tenziju sa voljenom osobom. Uglavnom ćete se kačiti oko sitnica, a rekla bih da je partner nezadovoljan pažnjom koju dobija od vas, pa će to biti osnova za sukob. Međutim, ovo će biti relativno lako prevazići i ostatak sedmice vam donosi bolje raspoloženje i veću povezanost sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka ni na dalje nemaju naročite preduslove za ulazak u emotivnu vezu, ali vama stoje nova poznanstva i solidna komunikacija sa nekim ko vas jako privlači. Ipak, sve za sada „miriše“ samo na avanturu i strast.

Posao

Polje saradnje sa strancima će biti jako naglašeno od ove sedmice i ovde biste trebali da se usmerite, jer će vam se lakše otvarati mogućnosti za napredak. Generalno – i na dalje ste u periodu kada ništa ne funkcioniše lako i kada su prepreke nešto što je za vas postalo maltene uobičajeno. Naročito je prvi deo nedelje kompleksan, jer vam tada stoje mogućnosti za napetost u odnosu sa saradnicima, i to najviše zbog promena koje druga strana pokušava da uvede u vaš dogovor. Novo započeti poslovi vam ne donose ono što ste zamislili, pa ćete se nervirati zbog sporosti i manjka pravih rezultata.

Novac

Obzirom na to koliki su vaši troškovi, finansijska situacija je više nego dobra. Ako ništa drugo – makar uspevate da pokrijete sve obaveze i regulišete dugovanja. Istina je da vam ne pretiče mnogo, ali nekako uspevate da se čupate.

Zdravlje

Zdravstveni segment je već u prethodnom periodu krenuo ka oporavku i sada samo osećate da funkcionišete sve bolje.

Jarac

U nekoj ste prelaznoj fazi – niti previše aktivni, niti statični onako kako vi umete, pa će vam i apetit varirati, u zavisnosti od raspoloženja. Potrudite se da na vašem stolu u ovom periodu obavezno bude dovoljno svežeg ili barenog povrća, naročito „zeleniša“ – spanaća, kupusa, zalene salate.

Ljubav

Par dana ispunjenih nervozom u emotivnim i bračnim odnosima. Doći će do razmimoilaženja između vas i voljene osobe i moguće su kraće, ali dosta žučne rasprave. Doduše, ovo ne bi trebalo ni na koji način da poljulja vašu vezu, ali bilo bi dobro da gledate da izbegnete ove napete situacije. Vidno poboljšanje nastupiće od drugog dela sedmice i vi i voljena osoba ulazite u jednu životnu fazu kada ćete funkcionisati u skladu i harmoniji jedno sa drugim. Slobodni Jarčevi su i na dalje vrlo neaktivni u emotivnoj sferi i puštaju da se stvari odvijaju same od sebe, što uglavnom ne dovodi do nekih posebnih rezultata. Ipak, neko je zainteresovan u većoj meri za vas i naročito će od drugog dela nedelje potencirati na komunikaciji i susretima sa vama. Iz ovoga se može izroditi jedna lepa emotivna priča, opustite se.

Posao

Nikako da se situacije u vašem poslovnom okruženju u potpunosti smire. Prvih par dana ove sedmice je protkano nervozom i nešto lošijim odnosom sa kolegama. Teško ćete se uklapati, i previše burno ćete reagovati. Dobro je što je ova nervoza prolazna i što ne bi trebala da ugrozi vaše poslovne relacije. Naglašeno polje promena i šansi u drugom delu sedmice doneće Jarčevima da na lakši način završe jedan poslovni dogovor koji dosta obećava. Iako još uvek nije pravi trenutak da nezaposleni dobiju posao, sada je vreme za aktivaciju, jer ćete ostvariti kontakte koji će vam u narednim sedmicama doneti ono što želite.

Novac

Kao i do sada, situacija u finansijskom segmentu je dosta promenljiva i tokom ove sedmice. Nikako ne uspevate da ostvarite pravi balans, a verovatno je da vam krediti ili dugovi iz prethodnog perioda vise nad glavom. Ipak – dosta se uspešno snalazite u celoj situaciji.

Zdravlje

Niti ste naročito dobro, niti posebno loše…u suštini – verovatno vaše psihičko stanje dosta utiče na to kako se osećate, a kao što se vidi – situacija je dosta promenljiva…

Vodolija

Od samog početka sedmice bićete okupirani pozivima, što za poslovne ručkove, što za neka druženja sa prijateljima ili porodicom. I to taman kada ste uspeli da obuzdate svoj apetit i počeli da primećujete da odeća na vama „visi“. Nemojte ograničavati sebe, već se bacite na rekreaciju!

Ljubav

Slobodne Vodolije ni same ne znaju šta žele u ovom periodu. Kada vas neko obasipa udvaranjem, vi pokušavate da pobegnete i pravite distancu od ove osobe, a ako vas neko ne „konstatuje“ jurite za njim, na sve načine pokušavajući da ga „uhvatite“. Ova je sedmica promenljiva, možete nekim biti razočarani, ali vas to neće držati dugo. U svakom slučaju, imate mogućnosti za nova poznanstva, ali nešto mi ne izgleda da to ide ka bilo kakvoj formi stabilnosti. Uglavnom ćete puštati da vas strasti vode i kontrolišu. U emotivnim relacijama sada sve može funkcionisati baš kako treba, ali je potrebno da i vi i partner ispunite neke preduslove. Vama smeta što se voljena osoba ponaša kao da je najpametnija na ovom svetu i stalno vam soli pamet, a drugoj strani se ne sviđa što su vaše promene raspoloženja spektakularne.

Posao

U prvim danima ove nedelje bićete pod stresom, jer vas svi nerviraju, a sa obavezama jako kasnite. Na sve to, verovatno ćete imati probleme i sa dogovorima, a postoji tendencija da vas kompjuter i mobilni telefon izdaju u najgorem mogućem trenutku. Vaša nervoza prosto izbija iz vas i onima sa kojima sarađujete biće teško da se uklope sa vama i naprave neki pravi dogovor. No, sve ovo će doći i proći a ostatak sedmice je prosto rečeno – odličan. Generalno – vi ste u životnom periodu kada će se prilike i poslovne šanse otvarati bez problema i gledajte da sve ovo iskoristite do maksimuma!

Novac

Novac vas „hoće“ i tu nema šta posebno da se priča. Prilivi su više nego dobri i verovatno je da vam dolaze sa više strana. Ono što je i na dalje problem kod vas jeste nemogućnost da uspostavite kontrolu nad svojim troškovima, a i dugovanja iz prethodnog perioda vas opterećuju…

Zdravlje

Period koji je iza vas je bio dosta naporan i iako se sada osećate bolje, još uvek niste izašli iz „senke“. Odmarajte se više, oporavak i vraćanje energije je vrlo blizu.

Ribe

Možda ovo toplo vreme ili promene vazdušnog pritiska previše utiču na vas, pa ste bez nekog naročitog apetita. Prijaće vam takođe da budete okruženi domaćom atmosferom, jer se osećate opuštenije i rasterećenije. Ne zamenjujte obroke grickalicama ili slatkišima.

Ljubav

Slobodne Ribe imaju nekih zanimljivih dešavanja najviše u poslovnom segmentu. Osobe koje upoznajete preko poslovnih okolnosti su dosta zanimljive i unose vam jedno vedrije i opuštenije raspoloženje. Budite svesni – ništa se naročito važno neće pokrenuti tokom ove sedmice, uglavnom će sve ostati samo na komunikaciji, ali sada možete u ljubavi napredovati samo malim koracima. Biće šanse da se ova priča razvija u narednom periodu. Parovi su i na dalje čas u usponu, čas u padu. Naročito je prvi deo nedelje prožet mogućnostima za rasprave bez ikakvog smisla, jer kada realno sagledate zbog čega ste se raspravljali, shvatićete da su to samo sitnice. Oboma bi vam prijalo da pobegnete što dalje od svakodnevice i ako ste u mogućnosti, koristite drugi deo sedmice da započnete neki zajednički odmor.

Posao

Vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice biće od samog početka ove sedmice obogaćeno tranzitom Venere i Merkura. Pred vama će se otvoriti period kada ćete na lakši način uspostavljati kontakte sa saradnicima, a i odnosi sa kolegama će se smiriti i stabilizovati. Neka nervoza je prisutna u prvih par dana, verovatno zbog velike gužve na poslu ili kratkih rokova za završavanje nagomilanih obaveza. No, sve ovo je prolaznog karaktera i uspešno ćete sa problemima izaći na kraj. Ako poslovni partner zahteva neke promene u dogovoru, saslušajte šta ima da vam predloži, ne reagujte automatski odbijanjem.

Novac

Neke troškove ste uspeli da svedete na najmanju moguću meru i mnogo uspešnije baratate svojim finansijama. Takođe – prilivi su ove sedmice nešto jači, pa će vam to dodatno dići samopouzdanje.

Zdravlje

I sami ste svesni da vas već duže vreme prati nezadovoljstvo, iscrpljenost, umor i smanjenje psihičkih snaga. Pokušajte da pronađete vremena za sebe i za svoj odmor i opuštanje.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.