Nedeljni horoskop | Od 2. maja do 8. maja 2016.

Poštuj oluje u svom životu. One su od tebe uradile stijenu kakva si danas.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Sa stelijumom planeta u znaku Bika, koji je vaše polje hrane, sigurno je da ćete u ovom periodu osetiti pojačan apetit i želju za „konkretnijim“ menijem. Koliko god vam ovakav tip hrane prijao u prvom trenutku, vrlo brzo ćete shvatiti da vam opterećuje želudac i da se posle nje osećate teško.

Ljubav

U ovoj ste nedelji u velikoj meri usmereni na poslovni segment i njemu ćete posvećivati najviše vremena i pažnje. Nije ni čudo što stalni kontakti i bliskija komunikacija sa nekim od kolega ili poslovnih partnera mogu izazvati jača razmišljanja, čak i varnice, pa bi neki od slobodnih Ovnova mogli ući u emotivni odnos preko poslovnih okolnosti. Naravno, bilo bi dobro da je osoba koja vam se dopala slobodna ili da ne vuče neki emotivni „teret“ sa sobom. Oni koji su u vezama i brakovima početkom sedmice će malo više razmišljati o trenutnom stanju odnosa sa emotivnim partnerom. I sami ste svesni da neke stvari treba promeniti i poboljšati. Kratko neraspoloženje zato što ste možda očekivali da se situacija do sada u potpunosti sredi. Ostatak sedmice će proteći u dobrom raspoloženju i povezanosti sa partnerom.

Posao

Ove sedmice se u vašem polju posla i novca dešava mlad Mesec, koji pred vama otvara period mnogo boljih poslovnih okolnosti, ali i finansijske stabilizacije. U dogovorima sa saradnicima povremeno ćete osećati dejstvo retrogradnog Merkura, biće potrebno više strpljenje i tolerancije prema ljudima sa kojima radite. Moguće je da ćete imati problema sa nabavkom potrebnih papira za posao ili da će se neki počeci prolongirati. Potrebno je da preispitate detalje nekih planova koje imate, da ispravite propuste – da bi sve funkcionisalo u skladu sa vašim željama. Dosta obaveza pred vama, ali uspeh predstoji.

Novac

Stelijum planeta u polju novca, otvoriće nove mogućnosti za zaradu. Doduše, novac vam dolazi i na konto ranije odrađenih poslova, tako da ćete ove sedmice moći da budete zadovoljni krajnjim saldom. U prvim danima radne nedelje neki pojačani troškovi oko kuće, moguće je da će vam zatrebati majstor.

Zdravlje

Mogućnosti za blaže povrede na radnom mestu ili u obavljanju svakodnevnih, kućnih poslova. Posekotine, opekotine, uboji. Budite pažljiviji.

Bik

Naglašen apetit, uživanje u hrani, hedonizam – ovo su vaše predispozicije za nedelju koja je pred nama. Budite sigurni da ćete na ovaj način vrlo brzo nabaciti koje kilogramče, ali i opteretiti želudac i otežati varenje. Definitivno vam se preporučuje da budete umereni.

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju ličnosti u drugom delu ove sedmice, doneće drugačije razmišljanje i postupanje u emotivnom delu. Ukoliko ste u vezi ili braku, počećete mnogo više da obraćate pažnju na partnerove potrebe. Svojom ljubavlju i pažnjom prema vašem odnosu sada možete uzdići vašu vezu na mnogo jači način. evidentan je i porast strasti, pa su sada lepi dani, puni uživanja pred vama. Osećaćete se više nego dobro. Ukoliko ste sami, stelijum planeta u vašem znaku povećava uticaj koji imate na suprotni pol. Lako stupate u kontakt sa zanimljivim osoba, lako osvajate i u ovom periodu se mogu formirati neke zanimljive vezice koje bi mogle imati stabilnu budućnost. Doduše, pojedini će još uvek biti okupirani prošlošću – u drugom delu nedelje je moguće ostvariti kontakt sa bivšim. Ukoliko to želite…

Posao

Vi se tokom ovog perioda osećate stabilno, znate šta je ono što želite i bez ikakvog zastoja idete ka tome. Ono što vam malo ne ide na ruku jeste retrogradnost vladara polja posla, Merkura, pa će vam za neke poslovne projekte trebati više vremena da ih privedete kraju. Takođe, ova pozicija može doneti da vi lično pravite neke propuste, pa je više nego poželjno da ni u jednoj situaciji ne žurite. Dva puta razmislite, proverite, pa tek onda delujte. Imate potpunu podršku kolega, pa je sada timski rad nešto što će vam doneti najviše uspeha u poslu. Privatni segment ide ka jačanju, nove ponude za vas su blizu.

Novac

Finansije neće funkcionisati baš toliko dobro, jer postoje obaveze koje ćete morati da ove sedmice ispoštujete i zatvorite. Novčani prilivi mogu kasniti, ali zato možete naplatiti nešto što ste u prethodnom periodu odradili. Generalno – krajnji saldo će otprilike biti na nuli. Pozitivnoj…

Zdravlje

Sunce i Venera u vašem znaku daju vam podršku i popravljaju zdravstveni segment. Ipak, savetuje vam se da ne preterujete sa hranom i da se krećete više.

Blizanci

Dok vladar vašeg znaka ide retrogradnim hodom, vašem organizmu je potrebna lagana, uravnotežena ishrana. Izbacite sa svog menija proizvode koji se baziraju na belom brašnu, smanjite unos masti i šećera. Manji obroci, više svežeg, naročito zelenog povrća u ishrani.

Ljubav

Na potpuno drugačiji način ćete doživljavati situacije u emotivnim vezama i brakovima. Kao da ste izašli iz jednog perioda zastoja i sada ste spremni da se u potpunosti posvetite obnovi odnosa na pravi način. Ova sedmica vama i vašoj voljenoj osobi uglavnom donosi dobre trenutke, ispunjenost i zajedništvo. Možda će vam trebati malo više vremena da se dogovorite oko nekih zajedničkih planova, ali generalno gledano – dobar period je pred vama. Blizanci koji su usamljeni možda još uvek nisu spremni da se otvore ka novim emotivnim iskustvima. Vladar vašeg znaka ide retrogradno i ne može se poreći da je emotivna prošlost još uvek prisutna u vašim mislima. No, jedna zanimljiva osoba počinje da šalje signale i na vrlo jasan način vam pokazuje da joj se iskreno dopadate. Pustite da sve ide spontano…

Posao

U poslovnom segmentu će sam početak sedmice doneti brzinu u dešavanjima i možda ćete morati navrat nanos da završavate neke poslovne obaveze. Ostatak sedmice je već mnogo opušteniji, dosta toga uspevate da privedete kraju i bićete zadovoljni postignutim. Mlad Mesec u polju podsvesti doneće vam da na drugačiji način razmišljate, svesni ste da neke svoje planove morate prilagoditi trenutnim okolnostima, ali spremni ste da sačekate i uložite potreban trud. Neki dogovori će sada postati aktuelni, ali ćete na njihovu pravu realizaciju morati još malo da sačekate. Dobar odnos sa kolegama i šefovima.

Novac

Novčana situacija je uvek promenljiva kod vas, pa se nemojte iznenaditi povećanim troškovima početkom ovog perioda….da biste već par dana kasnije bili u potpunosti zadovoljni prihodima. Angažujte se oko nekih dodatnih poslova, sa ove strane vam mogu doći dosta solidni prilivi novca.

Zdravlje

I vladar vašeg znaka, ali i vladar polja zdravlja idu retrogradnim hodom. Ovo samo naglašava potrebu da obratite više pažnje na ovaj segment. Odmarajte se dovoljno.

Rak

Ni vas tokom ove sedmice neće mimoići želja za uživanjem u hrani. Pored toga – tokom celog ovog perioda imaćete pozive na što poslovne, što privatne ručkove i večere. Vrlo često ćete i sa prijateljima otići na druženje i klopu. Vreme kao stvoreno da nabacite neki kilogram viška.

Ljubav

Slobodni su u periodu kada će se polako distancirati od nekih bivših emotivnih povređenosti. U postupku ste svođenja računa sa prošlošću, još neko vreme će vam se ona provlačiti kroz misli, ali evidentno je da vam ovaj period donosi velike šanse da u potpunosti presečete. Ono što vam ide na ruku je mlad Mesec u polju prijatelja, druženja, zabave, izlazaka – i aktivno ćete se tokom ove sedmice uključiti u drštvena dešavanja. Ne kažem da će se odmah pojaviti baš „onaj pravi“ za vas, ali ćete ostvriti neke zanimljive kontakte, i posle dužeg perioda, osećati se jako dobro. Solidna situacija je i kod Rakova koji su u vezama i brakovima. Kod vas je evidentan porast emotivnosti i naklonosti prema partneru, pa ste spremniji da pređete preko nekih nesavršenosti u svom odnosu i poradite na obnovi povezanosti i ljubavi.

Posao

Postoji nesklad između vaših planova i trenutnih okolnosti koje nisu na vašoj strani. Ipak, ovo će vas samo blago zadržati i usporiti, neke situacije ćete morati da preispitate, da ispravite greške ili nadogradite planove. Vladar polja komunikacije, Merkur, trenutno je u retrogradnom hodu, pa je potrebno biti pažljiv i strpljiv u dogovorima. Očekujte prolongiranja i kašnjenja nekih bitnih informacija. Ovaj period vam ipak daje dobre šanse, jer imate veliku podršku od strane drugih, a neki ljudi će biti spremni da stanu iza vaših planova i poguraju vas. Preko veze dolazite do jedne važne poslovne ponude.

Novac

Finansijski segment je stabilan, prilivi su redovni, što vam daje veliku nadu da ćete uspeti da zatvorite neke obaveze koje su se nagomilale u prethodnom periodu. Rešavanje dugova ne ide onom brzinom kojom želite, ali ipak nazirete kraj nekim problemima.

Zdravlje

Postavke planeta u polju zdravlja su dosta opterećujuće. Lak gubitak energije, problemi sa imunitetom, a kod hroničnih bolesnika neophodno je obavljati česte kontrole kod nadležnih lekara.

Lav

Nastavlja se trend uživanja u svakom zalogaju. Lavovima se otvorio „lavovski“ apetit, ali nećete se „bacati“ samo na mesto i mesne proizvode – nikako nećete propuštati omiljene kolače, slatkiše, torte. Pašće tu i poneka čaša vina jer sada želite da sebi maksimalno ugodite.

Ljubav

Sa dve dosta teške planete u polju ljubavi, Lavovi kao da u ovom periodu još uvek nisu spremni da se u potpunosti prepuste novim emotivnim izazovima. Neki put vam smeta ova situacija, neki put ne, a Lavovi će je različito koristiti. Neki od vas će se okrenuti provodu, zabavi, druženju sa prijateljima i čekati da se pojavi neko ko bi ih na pravi način animirao. Drugi će pak uletati u neobavezne odnose, vođeni isključivo strašću, moguće i sa osobama koje su zauzete ili sa većom razlikom u godinama. Vaše vreme za prave emocije nije toliko daleko, za sada je situacija takva kakva je. Oni koji su u vezama i brakovima imaju jednu dosta statičnu situaciju sa partnerom, gde bi samo trebalo voditi računa da ne dođe do većeg distanciranja. Pokušajte da se više posvetite jedno drugom i provodite vreme zajedno.

Posao

Vaše polje karijere je puno planeta, a tu će se u drugom delu nedelje dogoditi i mlad Mesec. Očigledno je da Lavovi ulaze u jedan mnogo bolji poslovni period, ali mislim da prave rezultate neće moći da ostvare baš sada, već da će sačekati još nedelju ili dve. Savetovala bih da, pošto vaš vladar posla Merkur ide retrogradno, sada preispitate svoje planove, odradite neke ispravke i u suštini – uradite sve ono što je do vas po pitanju nekih bitnih dogovora i poslovnih projekata. Imate podršku šefova i nekih važnih ljudi za svoje planove. Obnova saradnje sa bitnim klijentom iz prošlosti. Bićete zadovoljni postignutim.

Novac

Opterećenost obavezama i neplaćenim računima kod vas je evidentna unazad duže vreme. Iako nećete uspeti da sve rešite brzo, jasno vam je da polako čistite neke stvari. Novac tokom ove sedmice dolazi sa blagim zakašnjenjem. Ipak, dobre prilive imate preko dodatnih poslova i angažovanja.

Zdravlje

Zdravstveni segment je stabilniji nego u prethodnom periodu, ali je potrebno da promenite neke ustaljene navike kod vas. Više kretanja, raznovrsnija ishrana.

Djevica

Drage moje, ako hoćete da izgledate baš baš lepo u onoj novoj haljini koju ste kupile pre neki dan, moraćete sebi da uskratite po koje zadovoljstvo kada je hrana u pitanju. A ove sedmice ste, kao za baksuz, gladni svaki čas. Pa šta da radite kada sve tako opojno miriše i prija oku i nepcu…

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima samo će prvi dani ove sedmice biti protkani nekom napetom atmosferom, ali je ovo brzo i lako rešivo. Moguće je da nećete uspeti da se dogovorite oko neke situacije. Ostatak nedelje vam donosi dobro raspoloženje sa partnerom, veliku okrenutost jedno ka drugom i spremnost da se posvetite zajedničkom odnosu. Ukoliko ste od onih koji su u ovom periodu usamljeni – vi još uvek niste u potpunosti izašli iz začaranog kruga prošlosti. Malo-malo pa se u mislima vraćate ka bivšem emotivnom partneru, a neki će pokušavati da uspostave i ponovnu komunikaciju. Ipak, najviše ste trenutno okrenuti sebi, svojim razmišljanjima i planovima, ali i spremniji da izađete u svet, među ljude, ponovo prigrlite svoje društvo i prijatelje. Počećete da primećujete nove prilike…

Posao

Mlad Mesec u polju planova u drugom delu ove sedmice, doneće nove prilike Devicama da realizuju ono što su zamislili. Ovaj se aspekt vezuje i za saradnju sa inostranstvom, pa računajte da se pred vama otvara vreme kada ćete se aktivnije uključivati u dogovore sa strancima. Nemojte smetnuti sa uma da vladar vašeg znaka Merkur ide retrogradnim hodom, i da je potrebno da svim poslovima i dogovorima pristupate pažljivo i obazrivo. Moguće su greške, propusti, nesporazumi u komunikaciji. Ipak, ova sedmica vam donosi stabilnu poslovnu situaciju, iako će sve ići dosta sporije od očekivanog.

Novac

Ako ćete nečim moći da budete zadovoljni u potpunosti – onda su to novčani prilivi. Takođe, otvoriće vam se mogućnosti i za dodatne zarade, ali će one zavisiti od vaše spremnosti da se angažujete. Hvatajte sada svaku priliku da stabilizujete novčani segment.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije loš, ali i dalje treba obratiti pažnju na organizam, i to najviše na stomačnu regiju. Promenite neke loše navike u ishrani.

Vaga

Vage vrlo često nazivaju „džepnim Venerama“… što samo govori o njihovoj lepoti, skladu i eleganciji… E drage moje, ako imate nameru da i dalje zavodite svakog ko dođe u vašu blizinu, moraćete sebi da uskratite po koji slatkiš ove sedmice. Verujte mi, sada će se sve što pojedete samo „lepiti“ za vas…

Ljubav

Drage Vage, neki divni dani su pred vama, bez obzira da li ste usamljeni ili imate partnera. Ovi prvi se već neko vreme „muvaju“ ali prilično bezuspešno sa jednom osobom i već su počeli da dižu ruke od cele situacije i da razmišljaju da se nikad ništa konkretnije neće dogoditi. No no, nema mesta da se sada odustane – od samog početka sedmice krenite u napad i očekujte da ćete u ovim danima uspeti da osvojite osobu do koje vam je stalo. Ako ste u emotivnim vezama, postajete svesni koliko vam je vaše voljeno biće zaista bitno i koliko želite da se neke lošije situacije između vas dvoje u potpunosti raščiste i srede. Kod parova su naglašene mogućnosti za promene, ali pozitivne, pa nije iznenađujuće što će se neki od vas odlučiti za konkretnije planove o budućnosti. Ljubav, strast i zajedništvo su naglašeni.

Posao

U drugom delu ove sedmice mlad Mesec se dešava u vašem polju promena, a u njemu je i stelijum planeta sačinjen od Venere, Sunca i retrogradnog Merkura. Same ove pozicije govore o tome da su Vage na korak od velikih preokreta u svom poslovnom segmentu, i to onog koje su zaslužile radom i trudom u prethodnom periodu. Neke značajne vesti dolaze do vas u drugom delu ove nedelje. Ako radite sa strancima, očekujte da ćete morati da promenite pojedine delove ugovora i prilagodite se novonastalim okolnostima. Mogući su problemi sa papirima, pogrešne informacije, kašnjenja.

Novac

Ako vam je potrebna pozajmica ili kredit, sada ih možete dobiti pod povoljnijim uslovima. No ovo koristite samo ako vam je neophodno da skinete sa vrata neke obaveze, ne za investicije ili veće kupovine. Finansijski segment je u ovoj nedelji postavljen povoljno po vas.

Zdravlje

Vi lično se osećate mnogo bolje nego u prethodnom periodu. Ukoliko i bude nekih tegoba, one će biti prolazne prirode. Kod starijih i dalje aktuelni samo hronični problemi.

Škorpija

Ako ste onako, ljudski prionuli na neku dijetu, a ona ne daje rezultate nikako (broj kilograma na vagi ostaje apsolutno isti) razumite da je u pitanju metabolizam koji je u ovom periodu nešto usporeniji. Nemojte odustajati ako imate nameru da se u neko skorije vreme „uvučete“ u omiljene farmerke.

Ljubav

Ove sedmice, i to u njenom drugom delu mlad Mesec je u polju ozbiljnih partnerstava i braka. I vi sami, ako imate emotivnog partnera, osećate da su se neke stvari promenile. Shvatate gde ste i na koji način grešili u odnosu sa voljenom osobom i spremni ste da se vratite „korak unazad“ i ispravite to. I vaš partner se sada ponaša mnogo drugačije, stabilniji je, otvoreniji i pokazuje veću pažnju i bliskost. Pred vama dvoma su neki lepi dani, kada će ljubav i strast biti u porastu. Opustite se i uživajte, zaslužili ste. Kod onih koji su usamljeni, stvari su se nekako nakupile i počinju da vas pritiskaju. Smeta vam samoća, smeta vam što neku prošlost još uvek niste u potpunosti izbrisali iz glave, a svesni ste da se tu više ništa ne može uraditi. Pustite da se stvari slegnu. Biće ljubavi za vas, kada joj bude vreme…

Posao

Retrogradni Saturn i Mars su u polju posla i novca i evidentno je da sva vaša energija sada ide na ovaj segment. No, rezultati vam dolaze i to konstantno, tako da nije iznenađujuće što će se taj trend ne samo nastaviti, nego i pojačati u ovoj nedelji. Sada su vam najbitnije poslovne saradnje, tu ulažete sebe, ali ne možete da ne primetite da vi više ne tražite druge, već oni traže vas. Odgovorno izmirujete svoje obaveze, ali se u ovom periodu ipak spremite na blaga kašnjenja i na neke zastoje na koje nećete moći da utičete. Moguće su obnove saradničkih odnosa sa jakim klijentima iz prošlosti. Rad sa strancima.

Novac

Koliko god zaradili (a zarade su više nego izvesne) ipak primećujete da sav novac samo prosleđujete dalje. On odlazi na troškove, na neke nove, manje investicije i na pokrivanje dugovanja iz prethodnog perioda. Takav način funkcionisanja se nastavlja i ove sedmice.

Zdravlje

Još uvek niste u svom najboljem psiho fizičkom izdanju, ali vidi se da se situacija popravlja. I dalje je potrebno da vodite računa o sebi. Krećite se što više na svežem vazduhu.

Strijelac

Stelijum planeta u znaku Bika deluje na vas u smislu da ne možete da odolite niti jednom sočnom zalogaju. Doduše, ljudski se trošite, pa vam je sada malo više hrane neophodno da bi organizam funkcionisao kako treba. Ipak jedan savet – i dalje imate manjak svežeg povrća u ishrani.

Ljubav

Odavno već emotivni deo ne funkcioniše onako kako biste vi želeli. Vaša su raspoloženja promenljiva, čas ste prisutni, topli, nežni prema voljenoj osobi… čas se ograđujete kamenim zidovima, povlačite, distancirate. Partner je trenutno u stabilnijoj poziciji od vas i pokušavaće da probije vaše blokade, što će u ovoj nedelji i rezultovati nekim boljim pomacima. Doduše, teško je da će ovo biti dovoljno da u potpunosti stabilizuje vašu vezu, ali ipak ćete imati par dana pred sobom kada problemi nekako padaju u drugi plan. Oni Strelčevi koji su usamljeni pred sobom imaju najviše mogućnosti za neke neopterećujuće i neobavezne odnose. Niste u fazonu da se sada vezujete, da gradite bilo šta ozbiljnije. Neki još uvek razmišljaju o prošlosti, o greškama bivšeg partnera, ali i o svojim postupcima…

Posao

Očigledno je da ste u ovom periodu nezadovoljni, kakvi god bili poslovni rezultati. Ne znači ovo da trenutno tražite previše, već ste svesni koliko ulažete truda, a rezultate dobijate na kašičicu ili polovično. Ipak, nekih pomaka na bolje će tokom ovog perioda biti. Vi ćete se na malo drugačiji način postaviti prema saradnicima i kolegama, i dobićete pozitivnu reakciju sa njihove strane. Sada se mogu obnoviti i neki važni kontakti sa jačim firmama, ali i sa šefovima ćete doći do bolje komunikacije. I vama će retrogradni Merkur povremeno smetati, dovodeći do sitnih grešaka i problema sa partnerima.

Novac

Novac vam dolazi prilično redovno, neke isplate su se sada u potpunosti ustalile, a ima naznaka da ćete naplatiti i neko potraživanje od prethodno obavljenih poslova. Ono što vam i dalje ne ide na ruku su troškovi, pogotovo vezani za kuću ili privatan posao.

Zdravlje

Mnogo radite, mnogo se energetski trošite. Poneki put se iscrpljujete do krajnjih granica. Više odmaranja, više relaksacije, više raznovrsne ishrane bogate vitaminima.

Jarac

Vi ste trenutno u takvom emotivnom raspoloženju, punog srca, pa ni ne obraćate mnogo pažnje na to kada i da li jedete uopšte. Lepo je biti zaljubljen, ali ne bi bilo dobro da vam neke romantične momente pokvari krčanje vaših creva koja zazivaju u pomoć. Najbolja varijanta – izvedite voljenu osobu na ručak!

Ljubav

Lepe vesti Jarčevima u emotivnom segmentu. Ukoliko ste u vezi ili braku, sada će situacije krenuti na bolje između vas i voljene osobe. Nije sve savršeno, ali se vidi da oboje ulažete dodatni trud da rešite probleme i jače se povežete. Kod pojedinih parova sada može biti i razgovora o prinovama, kao i kompletnoj budućnosti vaše veze. Ukoliko ste jedan od usamljenih Jarčeva, sve se nekako „namešta“ samo od sebe da se u ovom periodu ozbiljno vežete. Stelijum planeta u polju ljubavi, ali i mlad Mesec u drugom delu ove nedelje otvaraju pred vama neke divne, ispunjene zadovoljstvom i srećom, momente. Moguće je da ste već upoznali osobu sa kojom ćete u ovoj nedelji doživeti ljubavno ispunjenje. Jedino što je potrebno je da se malo aktivnije uključite, ne propuštajte prilike koje su pred vama!

Posao

Prvi radni dani ove nedelje biće najnapetiji, ispunjeni problemima u komunikaciji sa saradnicima i nerazumevanjem. Trebaće vam strpljenja da ove situacije sredite, ali i da ispravite neke greškice koje ste vi lično u brzini napravili. Ostatak nedelje je prilično miran, uglavnom ćete biti usmereni na svakodnevne obaveze i kontakte sa saradnicima i poslovnim partnerima. Retrogradni Merkur je vladar polja poslovnih obaveza, pa nemojte kasniti sa završavanjem istih, a preispitajte se i da li ste nešto u prethodnom periodu propustili da uradite. Obnavljanje kontakata sa jačom firmom iz inostranstva.

Novac

Uspeli ste da „uhvatite ravnotežu“ i izbalansirate prilive i troškove. Obradovaće vas i neki novci koji dolaze na konto prethodno odrađenih poslova. Vaša dodatna angažovanja takođe vam obezbeđuju solidne prilive, a možete zaraditi i na konto hobija, talenata, kreativnosti.

Zdravlje

Vladar vašeg znaka, ali i vladar polja zdravlja idu retrogradnim hodom. Ovo je period kada treba uzeti više vremena za sebe, odmarati se i biti okružen pozitivnim ljudima koji vas „dižu“.

Vodolija

Vodolije su tokom ovog perioda spremne da ugađaju sebi. Vrlo često ćete okupiti porodicu ili drage ljude, prijatelje na zajednički ručak kod vas ili u nekom lepom restoranu. Što vas je više, to bolje i veselije. Malo „skrešite“ konzumaciju slatkiša i sve će biti u najboljem redu…

Ljubav

Stabilan ljubavni period je pred onimau emotivnim vezama i brakovima. Prija vam kada ste zajedno i kada ste okruženi dragim ljudima, ukućanima, prijateljima. Ovo će biti jedna mirna sedmica (neki bi rekli – pomalo statična) kada ćete se vas dvoje truditi da ugađate jedno drugom. Samo neka tako nastavi i na dalje. Što se tiče onih koji su slobodni, prvo bih napomenula da vladar vašeg polja ljubavi ide retrogradno. Bivša ljubav sada vas može ponovo potražiti, i neki jači kontakti bi čak mogli biti ostvareni. Međutim, pitanje je u kom pravcu ovaj „reanimirani“ odnos zaista ide, pa nemojte odmah zamišljati budućnost i ono „i živeli su srećno i zadovoljno do kraja života“. Pustite neka vreme da svoj sud. Nekih posebnih noviteta u ovom periodu neće biti, malo druženja sa prijateljima i to je to…

Posao

Prvi dani u ovoj sedmici dovešće do neke neusaglašenosti u odnosu sa poslovnim saradnicima. Moguće su zbunjujuće i konfuzne situacije, pogrešno protumačene informacije, komplikovanje dogovora. Savet je da ne reagujete na brzinu i impulsivno, bolje je da pustite da se sve samo od sebe „slegne“ i raščisti. Ostatak nedelje je prilično dobar po vas, osim što morate voditi računa o retrogradnosti Merkura – neke greške su sada moguće, kao i prolongiranje situacija koje su vam bitne. Najbolje će u ovoj sedmici proći oni koji se bave privatnim poslovima, idu vam nove saradnje, ali i obnova kontatkata sa klijentima.

Novac

U privatnom segmentu povećanje prihoda i naplata starih potraživanja. Generalno – Vodolije neće moći da se pohvale bajnom situacijom što se novca tiče, pa će potražiti izlaz u dodatnim poslovnim aktivnostima. Sklanjajte dugove, jedan po jedan.

Zdravlje

Bolja zdravstvena situacija po vas, u ovom segmentu osećate priliv veće energije. Ipak, i dalje je neophodno baviti se više sobom, svojim odmaranjem i uvođenjem zdravih navika.

Ribe

I sami ste svesni da vam je sistem za varenje u ovom periodu osetljiv i da vam neke namirnice ne prijaju. Neće vam odgovarati teška i previše masna hrana, izbegavajte mnogo testenina, ali i slatkiša. Budite umereni u svemu i trudite se da hrana na vašem tanjiru bude što raznovrsnija.

Ljubav

Puno polje kretanja, komunikacije, okoline, kao i mlad Mesec u drugom delu nedelje u ovom polju donosi Ribama ono što im je toliko potrebno već duže vreme – pokret, razgovore, nova poznanstva. Neki zanimljivi ljudi ulaze u vaš život, ali nemojte žuriti pokušavajući odmah da sa nekim od njih ostvarite emotivnu povezanost. Bolje prvo uživajte u dešavanjima, dajte sebi vremena da se opustite i zaista zainteresujete za nekog. Ljubav nije daleko od vas, ne jurite je, ona će sama pronaći svoj put. Ribe koje su u emotivnim vezama i brakovima i dalje su u periodu neizvesnosti i problematike u svojim odnosima. Sada je neophodno vaše veće angažovanje i posvećenost partneru i pored toga što on ne reaguje na način na koji biste vi želeli. Trudite se, sve ovo će doneti rezultate vrlo brzo.

Posao

Ne zaboravite da je sada neophodno da budete aktivni da biste izvukli maksimum iz ovog perioda koji je pred vama. Doduše, neke situacije će se otvoriti same od sebe, ali se nemojte pouzdati samo u svoju srećnu zvezdu. Vladar polja ozbiljnih poslovnih partnerstava ide retrogradnim hodom, pa je sada moguće obnoviti neke saradnje iz prošlosti, ili sa postojećim partnerima preispitati dogovore i možda izvući neku veću korist za sebe. Privatnici bi trebali više da porade na reklamiranju, ali će im svakako posao dolaziti preko preporuka. Saradnje sa strancima su sada u blagom zastoju.

Novac

Na žalost, finansijskim segmentom nećete biti u potpunosti zadovoljni. I sami ste svesni da ulažete mnogo više truda nego što imate koristi, ali neku formu izlaza sada možete pronaći u dodatnim poslovima koji bi bili prilično lepo plaćeni.

Zdravlje

Kod starije populacije može doći do zastoja rada želuca i creva. Moguća je opstipacija i nadimanje. Mlađi mogu imati probleme sa nesanicom. Generalno – ne baš naročit period za vas.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.