Nedeljni horoskop | Od 28. decembra 2015. do 3. januara 2016.

Mi smo ti negde između prijateljstva i ljubavi. Nikada nije bilo ničeg, ali oduvek je nešto među nama. Ni prijatelji, ni ljubavnici. Ništa, a opet – nešto. Valjda je to želja, ko će ga znati.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Pošto bih rekla da ćete novogodišnju noć provesti sa emotivnim partnerom, predlog za vas je da napravite par vrsta slanih zalogajčića i neke čokoladno-kremaste poslastice. I naravno, ili neko dobro vince ili šampanjac da se otvori u ponoć. Ovo vam je sasvim dovoljno za uživanje.

Ljubav

Iako biste trebali da budete raspoloženi, jer evo još malo i Nove godine, vama mnoge stvari kvare užitak. Moguće je da voljena osoba povremeno neće znati kako da se postavi prema vama, jer ne može da pohvata vaše uspone i padove. Prepustite se svom emotivnom partneru da on vodi vašu vezu, jer je trenutno mnogo prisebniji od vas. Samo ćete se opuštati kada ste u naručju dragog bića i tada ćete ponovo biti „svoji“. Provedite novogodišnju noć zajedno i prepustite se ljubavi i dobrom raspoloženju. Slobodni Ovnovi bi baš na dočeku mogli da budu „okupirani“ pažnjom i flertovanjem od strane jedne osobe. Ni vi nećete biti ravnodušni i rado ćete odgovoriti na udvaranja. Iako biste želeli da požurite i da što pre osvojite i budete osvojeni, budite svesni da je ovo samo jedna luda noć i da sutra stvari već neće izgledati isto. Ne zaljubljujte se mnogo, jer je pitanje da li ovaj odnos može trajati…

Posao

Kao da se sva nervoza i brzina iz prethodnih nedelja skupila u ovih par radnih dana tokom nedelje. Svi su užurbani, svi pokušavaju da na vreme odrade svoje obaveze, a vi se u celoj toj priči čas snalazite, čas ne. Neće vam biti lako jer je dosta stvari i poslova koji su nagomilani, a vi ste već prilično energetski istrošeni i preko vam je potreban odmor. Malo truda, malo srećnih okolnosti na vašoj strani, malo pretprazničnog raspoloženja i sve ćete nekako uspeti da uklopite. Sa poslom je gotovo, sada se opustite.

Novac

Iako će početkom nedelje izgledati da nećete uspeti da naplatite neke stvari i da ćete ostati „kratki“ za novac koji vam je neophodan, u utorak ili u sredu dobijate finansijski priliv koji će vas izvući iz lošeg raspoloženja. Vreme je da se posvetite novogodišnjim pripremama.

Zdravlje

Tokom ove sedmice ste već na ivici snaga i imunitet vam je u padu. Izgurajte još malo, evo od nedelje Marsa u vašem znaku i osećaćete se mnogo bolje.

Bik

Nešto nisam sigurna da ćete novogodišnje veče provesti kod kuće. Suviše ste dobro raspoloženi za provod, da biste krčkali nešto na šporetu. Za one koji ipak u kućnoj režiji budu slavili, predlog je da makar isprobaju neke nove začine u svojoj kuhinji. A za desert probajte crnu čokoladu sa čilijem…

Ljubav

Onima u dužim emotivnim vezama ovo je pomalo sumoran period. Vi se osećate prilično dobro, raspoloženi ste i željni da provodite više vremena sa voljenom osobom, ali druga strana nije u mogućnosti da vas ispoštuje. Pomalo vam je već muka od toga da je sve na prvom mestu, pre vas, ali trenutno ne možete uraditi mnogo toga da biste popravili situaciju. Partner ima lične prioritete kojima mora da se posveti i svesni ste da prigovori nemaju mnogo efekta. Uspećete da se uklopite što se dočeka nove godine tiče, ali i to će biti u poslednjem trenutku ili na jedvite jade. Međutim, kada se partner malo opusti u danima posle dočeka, možete biti iznenađeni njegovom inicijativom i strašću. Ulazak u 2016-u je baš popravio stvari…Bikovi koji su slobodni tokom ove sedmice nemaju baš neke bajne prilike da se nađu u bilo čemu ozbiljnijem. No, zato pred sobom imate dane neizmernog uživanja i flertovanja…

Posao

Uspećete da prevaziđete neke poslovne zbrke i zastoje koji se mogu javiti odmah na početku nedelje. Samo je bitan dogovor i kompromis, i stvari brzo dođu na svoje. Dobro je što vas i neki ljudi podržavaju i daju prioritet vašim predlozima i idejama. Iako ovo neće biti vreme kada ćete uspeti da uradite mnogo, ipak ćete rešiti neke sitnije zaostale probleme. Taman da vam ne prave frku odmah po ulasku u novu godinu. Jedan jači poslovni dogovor ste započeli vrlo uspešno. Realizacija dolazi u novoj godini.

Novac

Istina je da se neki priliv malo razvlači, ali ipak stiže na vreme. Doduše, vi ste nešto novca uspeli da sklonite na stranu baš za novu godinu, tako da se nećete mnogo brinuti zbog kašnjenja. Malo ćete se raspustiti što se trošenja tiče. Ipak, zbog praznika, teško vam je zameriti.

Zdravlje

Ni vama ova poslednja sedmica u staroj godini nije lagana. Ipak, bolje ćete se osećati u njenom drugom delu, a već za vikend vi ste nov čovek.

Blizanci

Oni pripadnici ovog znaka koji se odluče za kućnu varijantu dočeka nove godine, neće želeti da eksperimentišu. Samo ono što je dobro, što je provereno i za šta znaju da njihova porodica voli. Prema tome, na trpezi su tradicionalna jela koja tako fino „legnu“. I neko dobro pićence, da začini sve ovo.

Ljubav

Blizanci u emotivnim vezama će tokom ove sedmice uspeti da se u potpunosti „pronađu“. Možda će biti nekih povremenih čarkica, verovatno pretpraznična nervoza i užurbanost, ali realno gledano – ovo je sitnica koja se lako prevazilazi. Iako ćete novogodišnju noć provesti vrlo dobro, verovatno u zajedničkom provodu sa prijateljima, ipak je vikend za vas dvoje „ono pravo“. Imaćete vremena samo jedno za drugo i iskoristićete ga na najbolji mogući način – kroz ljubav, opuštanje i strast. Pa šta čovek može više da poželi…Ako ste slobodni pripadnik ovog znaka, održavate komunikaciju sa nekim ko vam je jako interesantan, čak možete praviti i planove o tome da novu godinu dočekate u zajedničkom društvu. Ili da se nađete posle ponoći i čestitate jedno drugom. Pustite da druga strana bude inicijator, ovde se mogu dogoditi i neke jako lepe stvari, samo ako ne brzate. Period za vikend je ipak najbolji za tako nešto.

Posao

Sve će nekako ostati nedorečeno, poludovršeno, prolongirano, koliko god se vi trudili da neke poslove ili projekte u potpunosti privedete kraju. No, verujte mi da nemate razloga za nezadovoljstvo – sve ono što ste tokom ove nedelje pokrenuli, svoj će završni pečat i konačnu realizaciju dobiti, i to na mnogo bolji način nego što se sada nadate. Samo treba biti strpljiv, a vi to možete, ako se iole potrudite. Na samom kraju poslednjeg radnog dana dobijate informaciju od nadređenog koja će vam prosto dati krila.

Novac

Definitivno je sigurno da ćete imati dovoljne prilive tokom ove sedmice, ali je još sigurnije da ćete uspeti da potrošite sve do poslednjeg dinara. Iako se trudite da pravilno rasporedite novac, uvek se pojavi nešto što ste zaboravili i što vam je neophodno. Šta da se radi, platite i gurajte dalje.

Zdravlje

Zbog lošeg aspekta vašeg vladara sa Marsom, bilo bi dobro da vodite računa da se ne padnete ili se ne povredite na poslu ili čak kod kuće. Malo pažljivije.

Rak

Teško je da ćete vi ostati kod kuće tokom novogodišnje noći, ali ćete za svaki slučaj, želeti da imate nešto spremljeno i za svoju porodicu, i za „slučajne namernike“ koji u narednim danima navrate. Spremićete nešto što ne oduzima mnogo vremena, neko fino mesance, paste ili lazanje. I kolače, naravno.

Ljubav

Baš vas je drmnula pozitivna energija, sve vam je lepo, odlično ste raspoloženi i nemate nikakav problem da se uklopite sa voljenom osobom. Moguće je da je ovo posledica dolazećih praznika i toga što ste svesni da ćete imati dovoljno vremena i za sebe i za one koje volite. Šta god da je, bitno je da se vi i emotivni ili bračni partner lepo slažete tokom ovog perioda. Još kada vam Mars izađe iz polja doma za vikend a uđe u polje ljubavi, pa se strast između vas i voljene osobe pojača….baš lepo. Usamljene čeka jedna jako dobra sedmica, ali ako očekujete da se fatalno zaljubite u nekog tokom novogodišnje noći, malo je verovatno da će biti tako. Dobar provod, zabava i flertovanje da, ali ljubav će ipak morati da sačeka neki malo bolji trenutak. Generalno, ovo nije period za nove emotivne početke, pre će vam se kroz misli vrteti bivši partneri. Sigurno je da ćete sa nekima od njih poželeti da ostvarite kontakt.

Posao

Rakovi imaju osećaj da su tokom ove sedmice zablokirani u nekim svojim željama i planovima. Malo će se toga rešavati u vašu korist, i uglavnom će one najbitnije stvari morati da budu prolongirane za period posle praznika. Neće vam biti toliko teško da čekate, obzirom da ćete dobiti garancije od nadređenih ili autoriteta po ovim pitanjima. Tokom ove nedelje uglavnom ćete rešavati dnevnu problematiku i baviti se nekom zaostalom papirologijom. Sve je uhvatila pretpraznična euforija. Sačekajte svoje vreme.

Novac

Odmah ćete početkom nedelje uspeti da naplatite neko staro dugovanje ili da odradite posao u privatnoj režiji. Što se finansijske strane tiče, u ovom periodu uspevate da uskladite prilive i troškove i prilično ćete mirno po ovom pitanju ući u narednu godinu. Samo neka tako nastavi.

Zdravlje

Kroz ovu sedmicu prolazite u dobrom raspoloženju, i još bolje se fizički osećate. Samo nemojte da preterate za doček, ni sa hranom, ali ni sa pićem.

Lav

Ako budete organizovali kućni doček nove godine, najradije ćete biti u fazonu da svako od gostiju, uz dogovor, donese nešto spremljeno. Vi ćete tokom večeri najradije izigravati koktel majstora i više se baviti pićem nego hranom. Nemojte samo da vas ovaj posao mnogo ponese…

Ljubav

Venera odmah početkom sedmice ulazi u vaše polje ljubavi, što će itekako odgovarati slobodnim pripadnicima znaka. Za mlađu populaciju ovo je vreme flertovanja, zabave i dobrog provoda, tako da ne sumnjajte da ćete se za doček nove godine provesti više nego dobro. Ukoliko ste malo stariji, postoji jedna osoba koja vas interesuje, ali su za sada tu samo uspostavljeni neki prvi kontakti. Budite strpljivi, ova priča će se razvijati. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima biće nešto nervozniji sve do vikenda, pokušavate da uskladite poslovne obaveze i pripreme oko novogodišne proslave, a to vam neće baš uvek polaziti za rukom. Ipak, partner ima strpljenja za vaše povremene ispade pa će se ovde sve brzo okončavati po principu – tresla se gora, rodio se miš. Voljena osoba će biti iznenađena vašim drastičnim popravljanjem raspoloženja za vikend, koji će vam doneti više strasti, uživanja i opuštanja.

Posao

Ova će vam sedmica doneti povećanje želje da se aktivirate i da na jači način pokrenete neke poslove. Nije mi samo jasno zašto ste čekali sam kraj godine pa da se sva vaša ambicioznost probudi. Naravno, u ovom trenutku, baš kao što to obično i biva, ništa ne funkcioniše na lakši način. Nije da se vi ne trudite, ali morate razumeti da ni osobe sa kojima dolazite u kontakt, ali ni okolnosti, sada ne podržavaju vaše ciljeve. Moraćete da sačekate period posle praznika da bi se neke stvari realizovale.

Novac

Novčanom situacijom ste zadovoljni, pogotovo što možete zaraditi i sa strane kroz neki brzinski privatni posao. No, obzirom da ste skloni da gro novca potrošite u pripremama oko nove godine, savetujem vam da ne propustite da platite zaostale obaveze. One će doći na dnevni red svakako, ali možda kada ne budete imali dovoljno novca.

Zdravlje

Tokom ove sedmice niste zdravstveno ugroženi. Vodite računa u saobraćaju za novu godinu.

Djevica

Teško je da će vas proslava nove godine zateći iole blizu kuće. Vi ćete pre biti u varijanti, da ako ne idete u provod, odete kod nekog u goste, a i tada ćete radije poneti flašu dobrog pića, nego spremati bilo šta. Eventualno ćete se „žrtvovati“ i napraviti omiljenu tortu. Ili neke sitne kolače.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, vi ste baš primećeni. I dalje se nastavlja trend vašeg opsedanja od strane pripadnika suprotnog pola a vi uživate u svemu što se dešava. Doduše, ne može se poreći da sa jednom osobom razgovarate na potpuno drugačiji način nego sa ostalima, jer je jedino ona sposobna da pronikne u neke stvari koje uspevate da sakrijete od drugih. Ovo vam jako odgovara, ali se prosto ustručavate, ne želeći da brzinom pokvarite sve ono lepo što se dešava između vas dvoje. Možda je i bolje ne žuriti i pustiti da stvari same dođu na svoje mesto. Ulazak Venere u vaše polje doma podići će pozitivnu energiju kod Devica koje su u bračnim odnosima. Neće loše proći ni oni u emotivnim vezama – vas dvoje već neko vreme radite na svom odnosu i ne možete da se požalite – dosta to dobro ide. Iako vas povremeno neke sitnice „bodu“ trudićete se da prevaziđete trenutnu tenziju.

Posao

Prilika koju ste očekivali i oko koje ste se angažovali u nekom dužem vremenskom periodu, sada se na prečac otvara pred vama. Možda biste vi voleli da uzmete još malo vremena za razmišljanje, ali tu opciju trenutno nemate. Vreme je da promene zažive i da se konačno sav vaš trud isplati. Generalno – na svu sreću pa trebate da „odradite“ samo par radnih dana. Toliko ste opterećeni obavezama i u okruženju koje vam samo dodatno unosi nervozu, da vam je što pre potrebno da se odmorite i opustite.

Novac

Nema zime za vas što se priliva tiče i u ovom segmentu možete da budete u potpunosti zadovoljni. Uspećete lepo i da uklopite troškove oko novogodišnjeg veselja, tako da se za vas ne brinem – umete da potrošite, ali umete i da stanete i da ostavite dovoljno za normalan život i izmirenje obaveza.

Zdravlje

Nemojte preterivati sa hranom, ali ni sa pićem tokom praznika. Malo rasteretite svoj sistem za varenje.

Vaga

Pod jedan – vi ste rešili da izađete. Pod dva – vi ste rešili da nećete da spremate ništa. Pod tri – možda ćete ipak spremiti nešto. Pod četiri – to vam neće biti dovoljno, pa ćete na kraju napraviti kompletnu novogodišnju večeru. Pod pet – ispašće da će slavlje ipak biti kod vas kući. Dobar provod!

Ljubav

Emotivni partner u ovom periodu pokušava da vam se prilagodi, ali bez većeg uspeha. Nije problem u emocijama niti u želji za zajednički provedenim vremenom, bliskošću. Mnogo veći problem su partnerove obaveze i prioriteti, i neke stvari koje su mu nametnute a koje ne može da izbegne. Pokušajte da imate malo više razumevanja, mada vam ovo definitivno neće prijati. Dobro je što ćete za novogodišnje veče uspeti da budete zajedno i da se malo „raskravite“, što će dodatno biti potencirano za vikend, kada će voljena osoba biti mnogo odmoranija, u boljem raspoloženju, i imati više vremena za vas. Slobodne Vage baš za doček nove godine mogu upoznati osobu sa kojom dele ista interesovanja i sa kojom mogu potpuno opušteno da razgovaraju. Kao da ste nastavili neki razgovor davno započet. Ova osoba vam izuzetno prija, ali želite da je upoznate malo bolje. Idete polako. Pametna odluka.

Posao

Samo ćete delimično biti zadovoljni poslovnim segmentom tokom ove sedmice. Jedan deo obaveza uspevate da završite, ali nešto će morati da ostane za posle praznika. Suviše mnogo planirate i želite, a svesni ste da sada ne možete da uradite mnogo. Nemojte se brinuti, ono što ste započeli jednim delom će biti odobreno tokom ovog perioda, a za ostatak ćete morati da sačekate vreme posle praznika. Ipak, jasno vam je da stvari idu u željenom pravcu, samo da se još uvek mora biti strpljiv.

Novac

Daleko je finansijska situacija od onoga što biste vi voleli, ali sada se morate uklapati u ono što imate. E, baš to – uklapanje – može biti problem u ovoj nedelji, jer ste u dosta rastrošnom raspoloženju i nećete voditi računa o tome koliko trošite. Pokušajte da sklonite jedan deo novca na stranu.

Zdravlje

Ne sedajte u automobil pod dejstvom alkohola ili ako ste previše umorni, nenaspavani. Malo obazrivosti i sve će biti u redu.

Škorpija

Obzirom na to koliko malo energije imate ovih dana i koliko ste željni odmora, samo ćete reda radi, obići kuhinju, kuhinjske aparate, pozdraviti ih…i ako je moguće – naručiti neku klopu za to veče. Ako baš budete motivisani (malo verovatno), napravićete neku dobru tortu. Koja se ne peče. Na brzinu.

Ljubav

Hajte da taj Mars više pređe u vaš znak krajem nedelje pa da se malo unormalite i smirite, jer emotivni partner neće moći još dugo da izdrži sa vama. Toliko umete ponekad biti zajedljivi i cinični, da druga strana može pomisliti da nemate nikakve emocije prema njoj. Naravno da to nije istina, vi ste samo nervozni i previše umorni, pa više ne možete ni da pokušavate da budete korektni prema voljenoj osobi. Ako baš budete morali, provešćete novu godinu zajedno, mada biste vi lično radije otišli u krevet i spavali jedno tri dana. Ali, zato za vikend – evo popravljanja situacije i Škorpije mogu polako početi da se vraćaju u svoje stare „trase“. Ponovo je inspirativno biti u vašem društvu, a osmeh vam neće silaziti sa lica. Ukoliko ste slobodni pripadnik znaka, idite polako u kontaktima sa osobama koje vas interesuju. Nema potrebe za žurbom, dozvolite da se lepo upoznate i da vidite da li ste jedno za drugo.

Posao

Sve vi posedujete u ovoj sedmici – i kreativnost, i dobre ideje, i želju da neke stvari pokrenete….samo nemate dovoljno vremena…i samo imate premalo strpljenja…Bez obzira što će u ovoj nedelji samo par dana biti radno – vi ćete moći da obezbedite sebi podršku šefova ili nekih jačih ljudi, ali ne računajte da je pokretanje bilo kog posla ili projekta sada. To će sve morati da ostane za period posle praznika. Nerviraće vas bahati i bezobrazni saradnici, pogotovo oni koji misle da su popili svu pamet ovog sveta.

Novac

Venera u polju posla i novca „reanimiraće“ vaše prihode u narednom periodu. Sada vam hoće doneti par priliva, nešto od redovnih poslova, a nešto od ličnog angažovanja, ali vi verovatno nećete biti zadovoljni ovim. Obzirom da ste klackali u prethodnih mesec dana, ovo je odlično.

Zdravlje

Iscrpljenost, ali i sklonost ka povredama. Potrebno vam je što više odmora za praznike.

Strijelac

Uuu vama je apetit definitivno otvoren za novogodišnju noć. Doduše, ne baš apetit za hranom, već za flertovanjem, ali i to je apetit, zar ne? Pošto je Venera u vašem znaku, više će vam poslastice ići od ruke, a sve ćete ukrastiti sa posebnom ljubavlju i pažnjom. Drugi će uživati dok se budu gostili.

Ljubav

Venera tako lepo ulazi u vaš znak baš pred doček nove godine, pa će Strelčevi blistati i privlačiti pažnju suprotnog pola. Daleko od toga da vi nećete biti zainteresovani, ali ako želite nešto trajnije, budite sigurni da u ovoj nedelji toga nema za vas. Provedite se, nakupite se pozitivne energije, uđite u avanturu…ali ne žalite ako se ovo okonča već u danima posle dočeka. Kratko, ali slatko. Ukoliko imate emotivnog partnera, polako se približava period kada je potrebno da se u svojim emotivnim relacijama drastično uozbiljite. Voljena osoba će još neko vreme tolerisati vašu nestalnost i promenljivo ponašanje, ali sa time će ubrzo biti kraj. Savet za vas je da za vreme praznika sednete i malo ozbiljnije poričate sa partnerom, da iznesete jedno drugom i primedbe i lepe stvari, ali i planove. Možete doći do začuđujuće dobrih rešenja za neke probleme koji su vas pratili do sada. Opustite se, uživajte, volite se.

Posao

Sa Venerom u tranzitu kroz polje ličnosti, mnogo ćete lakše prolaziti kroz ovih par dana pred novu godinu, u kojima će se samo nastaviti trend napetosti i problematičnih okolnosti. Ne sviđa vam se što u poslovnim dogovorima morate da se prilagođavate više nego što je to po vašem ukusu, a sve zarad toga da bi se saradnja nastavila. Gomila obaveza koju morate završiti pre praznika će biti jednim delom smanjena vašim trudom, ali će jedan deo ipak morati da ostane za neki kasniji period.

Novac

Nemate trenutno problema u finansijskom segmentu, ali svesni ste da su trenutne zarade daleko ispod onoga što ste svojim radom zaslužili. Spremni ste da sačekate da neke stvari dođu na svoje, ali nije vam svejedno. Bitno je da nemate nikakvih obaveza koje vam vise nad glavom.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija tokom ove sedmice. Malo lošiji imunitet pred vikend.

Jarac

Možda baš i niste u fazonu da se bakćete oko novogodišnje večere, ali ćete ipak ispoštovati svoje ukućane i pripremiti im ono što najviše vole. Da je po vašem, najradije biste novu godinu dočekali u krevetu. Mlađi pripadnici znaka neće mnogo razmišljati o jelu. Njima je samo provod na pameti.

Ljubav

Ovo bi bila dobra nedelja za one koji su u dužim emotivnim vezama i brakovima, jer se za vas dvoje otvaraju mogućnosti da se malo više približite jedno drugom. Međutim, nisam sigurna koliko ćete vi lično moći da se opustite i uživate u boljim zajedničkim trenucima sa partnerom. Vaše nezadovoljstvo je već izvesno vreme pojačano i mislim da će vam trebati više vremena da se „raskravite“. No, moram da napomenem da ste ušli u period kada postoji realna opasnost da vam neko drugi okupira misli i da utehu za statično stanje u svom emotivnom odnosu, potražite sa strane. Nadam se da do ovoga neće doći i da ćete tokom praznika uspeti da se zbližite i vratite svoju ljubav na stare staze. Ukoliko ste usamljeni, primetićete da se neke osobe više angažuju oko vas. Bez obzira da li ste zainteresovani ili ne, još uvek postoji jedna vrsta opreza kod vas i puštate da ovde vreme odluči da li je neko za vas ili ne.

Posao

Primetićete da se tokom ovih radnih dana dešavaju vrlo neobične situacije u poslovnom segmentu. U jednom trenutku se sve ubrza i vi ne možete da postignete da izađete iz gomile obaveza, da bi se već u sledećem u potpunosti sve preokrenulo, zablokiralo, stalo. Ljudi oko vas su nervozni, a vi pokušavate da balansirate i da izvučete najbolje iz svojih saradnji i da zatvorite neke priče na vreme. Nemojte uvoditi nove ljude kao saradnike, jer ćete se teško prilagoditi jedni drugima.

Novac

Prilike za finansijsko napredovanje Jarčeva se nastavljaju. Možda smatrate da ne postižete ono što želite u poslovnom segmentu, ali zato vas prilike za zaradu hoće, pa ne oklevajte da se u ovom delu aktivirate više. Prijatelj vas može zamoliti za pozajmicu. Razmislite o tome dobro.

Zdravlje

Odlično vreme da se rasteretite u psihičkom smislu, a u fizičkom odmorite i opustite. Nema većih problema.

Vodolija

Vi ćete doček nove godine proslaviti u okruženju prijatelja i voljene osobe. Posvetićete pristojnu količinu vremena pripremi namirnica, ali ćete se mnogo više baviti ambijentom i muzikom. Dobro meze, roštilj, velika količina salata raznih vrsta i sitni kolači. Dovoljno je da se ova noć provede u uživanju.

Ljubav

Očigledno je da vi i emotivni ili bračni partner pokušavate da se prilagodite jedno drugom i da ne dozvolite da vam praznike i opuštanje pokvare neki napeti trenuci. Međutim, obzirom na to da u ovom periodu oboje možete biti prilično tvrdoglavi, sigurna sam da ćete naći razlog za povremene nesuglasice koje mogu biti prilično bučne. No, kao i sve vaše ostale svađe – i ova će krenuti brzo, a završiti se još brže. I posle toga – mirno more do naredne bure. No, ono što je sigurno je da ćete za doček nove godine oboje biti više nego dobro raspoloženi i voljni da prelazite preko nebitnih sitnica. Vikend vam može biti prilično lep, naročito ako se angažujete pa odete negde na par dana. Ukoliko ste sami, za vas nema zime. Pojedinci se polomiše oko vas pokušavajući da vas osvoje, ali je vama trenutno samo do igranja i do zabave. Niste i dalje u fazonu da ste spremni na neke ozbiljnije obaveze, želite da uživate.

Posao

Za razliku od nekih drugih znakova, vaš je pod prilično dobrim uticajem planeta u ovom periodu. Venera je ušla u vaše polje karijere i pojedini će dobiti nagoveštaje nekih lepih dešavanja u narednom periodu. Ovog puta neće ostati samo na obećanjima. I pored svega pozitivnog što se dešava, vi niste baš u nekom raspoloženju. Zamišljeni ste, izvodite neke kalkulacije u svojoj glavi i pitate se da li je ovo moglo i bolje. Opustite se malo, praznici su, ostavite neke ozbiljnije teme za naredni period.

Novac

Novca će biti i u ovom segmentu nemate razloga da brinete što se priliva tiče. No, da ne bude da je sve savršeno – neka dugovanja ste debelo zanemarili, a budite sigurni da vas poverioci neće zaboraviti. Možda biste mogli da počnete da otplaćujete pre nego što krenu opomene.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu Vodolije neće imati većih problema tokom ove nedelje.

Ribe

E, vi ćete, ako odlučite da ostanete kod kuće, sa uživanjem i ljubavlju pripremati i vaša omiljena jela, ali i ono što vaši ukućani ili prijatelji koji dolaze, vole. Biće ovde raznoraznih poslastica, a sigurno je da ono tradicionalno – sarma i pečenje, neće moći da bude zaobiđeno. Dobro se isplanirajte da sve stignete…

Ljubav

Slobodnim pripadnicima vašeg znaka bi baš moglo da se „posreći“ oko nove godine, moguće čak i za doček. Toliko ćete se lepo provesti u nečijem društvu i uživati u komunikaciji sa ovom osobom, da ćete biti spremni da zanemarite i neke sitnice….kao na primer – to što je ova osoba zauzeta? Ili što možda postoji ozbiljnija razlika u godinama između vas dvoje? Iskreno, nadam se da se ovo neće manifestovati baš tako drastično i da ćete uspeti da pronađete svoju „srodnu dušu“ tokom ove praznične sedmice. Baš bi bilo lepo ući u novu godinu sa zaljubljenim srcem i sjajem u oku, zar ne? Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, ovo je odličan period da neke stvari i probleme između vas regulišete i sredite. Nema potrebe za ćutanjem – otvoreno recite jedno drugom ako vam nešto smeta, i pošto ste oboje trenutno više nego voljni za kompromis – ne sumnjam da će do njega i doći. Iako vam je cela sedmica više nego dobra, vikend je posebno lep, kada će element strasti biti jako naglašen. Uživajte.

Posao

Ribama je ovo dobra poslovna sedmica, i pored velike količine posla i obaveza. To je nešto na šta ste vi generalno navikli, pa vam neće predstavljati veći problem da se izborite. Pratite šta se dešava na poslovnoj sceni jer se neke prilike mogu ukazati prilično neočekivano. Pojedinima će doći predlog za unapređenje ili bolje radno mesto, pa hvatajte svoje šanse, taman kao poklon za novu godinu. Privatnicima se prilivi popravljaju, sve na konto novih saradnji. Sarađujte sa strancima.

Novac

Nešto se može „namestiti“ kao dobra šansa za zaradu na brzinu. Nisam sigurna koliko je pametno sada u ovom trenutku manipulisati teško stečenim novcem. Ako već ne možete da odolite, pokušajte, ali budite izuzetno obazrivi. Možda je bolje da se oslonite na redovne prihode…

Zdravlje

Period za oporavak i u psihičkom i u fizičkom smislu. Dobro se osećate.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.