Nedeljni horoskop | Od 4. aprila do 10. aprila 2016.

Varalice misle da svi varaju, lažovi da svi lažu, a dobar da su svi dobri. Svako kreće od sebe…

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

U ovoj nedelji ne preterujte sa suhomesnatim proizvodima i sa unosom soli u organizam. Unosite mnogo više tečnosti, započnite dan limunadom ili čašom tople vode. Ako pokušavate da držite dijetu, nemojte se u potpunosti odreći hleba, konzumirajte integralni sa semenkama i to uz jutarnji obrok.

Ljubav

Dragi moji zauzeti i u partnerskim vezama, ako imate po koju tajnu za koju baš i ne biste voleli da je vaše voljeno biće sazna, ove nedelje obratite pažnju. Nešto dobro sakriveno može izaći na videlo, a onda može biti problema. Pojedini Ovnovi su rešili da od sada budu dobri i privrženi partneru, pa će čak neki tajni odnosi i švrljanja u ovoj nedelji biti okončani. Imali ili nemali tajne, videćete da će se vaš odnos sa voljenom osobom promeniti. U suštini, vi ćete funkcionisati manje više isto, ali će druga strana u potpunosti promeniti obrasce ponašanja. Nekima će to prijati, nekima baš i ne – ali trenutnu situaciju ne možete izbeći, već joj se samo prilagoditi. Energija je u ovoj sedmici mnogo jača, pa će biti evidentan porast strasti. Slobodni će shvatiti da su odjednom okruženi udvaračima, da se suprotni pol bukvalno „lomi“ u pokušajima da vas osvoji. Uživajte u ovim dešavanjima, zabavite se, provedite, flertujte!

Posao

Završetak nekih poslova ili projekata baciće vas u razmišljanja – šta i kako dalje? Pojedini će se osetiti nesigurno, zabrinuti za svoju budućnost u poslovnom segmentu. Ne brinite, staro ostavljamo iza sebe i okrećemo se nečem potpuno novom. A tih noviteta će biti. Veće angažovanje poslovnih saradnika oko vas, bićete traženi, jer je očigledno da je vaš rad iz prethodnog perioda ostavio dobar utisak na ljude sa kojima ste bili u kontaktu. Izbegavajte samo one poslove koji bi vas na bilo koji način mogli dovesti u sukob sa zakonom, ali i one gde su uslovi rada nedefinisani.

Novac

Jedno veće dugovanje koje vas je dosta opterećivalo uspećete delimično da rešite, ili ćete naći način da prolongirate otplatu. Neke malo srećnije okolnosti po pitanju novca vam ipak dolaze, a imate i obećanja nekih dodatnih finansijskih priliva.

Zdravlje

Zdravstveni segment ide ka stabilizaciji. Stariji bi ipak trebali da obrate pažnju na povišen krvni pritisak. Mogući sezonski virusi, bez većih posledica.

Bik

Sveže meso, bez prerađevina koje su pune industrijskih začina. Dugo se već osećate naduveno, bez energije, teško – pa je pravi trenutak za prolećnu dijetu koja mora sadržati namirnice biljnog porekla. Jedite često i nemojte sebi uskraćivati mnogo toga, ali preskačite slatkiše i testa od belog brašna.

Ljubav

Konačno možete na pravi način da komunicirate sa partnerom, a da to ne bude kroz svađu, prebacivanja ili isterivanja svoje volje. Prošli ste kroz neke teške momente i naučili da smirite sebe, a samim tim i situaciju sa voljenom osobom. Da imate još dosta svojih nedoumica i nesigurnosti po pitanju vaše veze, imate, ali morate videti kako će stvari funkcionisati između vas dvoje na dalje. Dali ste priliku vašem odnosu, sada istrajte u tome. Vaša vladarka Venera tokom ove sedmice prelazi u vatreni znak Ovna. Strast će početi da ključa u vama a oni sa kojima budete dolazili u kontakt će to itekako umeti da prepoznaju. Vi lično više nećete čekati da se neko angažuje oko vas, već ćete se potruditi da dobijete osobu koju želite. Nije baš neko ekstra vreme za prave ljubavne priče, ali je za zabavu, za flertovanja, čak i za neke neobavezne kombinacije i tajne priče – dušu dalo…

Posao

Vaša vladarka prelazi u znak Ovna, znak inicijative i akcije, a vladar polja posla Merkur u vaše polje ličnosti i znak Bika. Nesigurnost koju ćete osećati u vezi nekih poslovnih strategija koje ste preduzeli, brzo će biti raspršena kada shvatite da su vaši potezi bili pravi. Sada možete da se aktivirate dodatno i da sve započeto ostvarite na jedan kvalitetniji način. Sposobnost pregovora je izuzetna, pa savetujemo i nezaposlenima da iskoriste ovaj pozitivan period. Rešavanje papirologije koja vam je bila bitna za jednog poslovnog klijenta ili dobijanje potvrda koje ste čekali da biste pokrenuli jedan posao sa strancima.

Novac

Novac će ove sedmice nekako lakše dospevati u vaše ruke, ali da se ne lažemo – lakše će vam i izmicati iz džepova. Uglavnom ćete funkcionisati u fazonu – pare došle, pare otišle… Znate da morate da platite jedno dugovanje, ali ćete to ipak ostaviti za neke naredne dane…

Zdravlje

Zdravstveni segment će se popraviti, ali još uvek niste izašli u potpunosti iz perioda smanjenog imuniteta. Nemojte da vas prevare lepi dani, nije još vreme za letnje oblačenje.

Blizanci

Nešto količinski obilnija ishrana u ovim danima. Možete čak nabaciti i koji kilogram, jer će vam sve biti slatko i uživaćete u svakom obroku. Jedino što mogu da vam preporučim jeste da doručak bude najobilniji a da ručak, a naročito večeru maksimalno smanjite. Ne opterećujte želudac.

Ljubav

Vladarka vašeg polja ljubavi ulazi u znak Ovna tokom ove sedmice. Blizanci će posle dužeg vremena primetiti da osoba koja vam je zanimljiva počinje da „obigrava“ oko vas i da se aktivira u mnogo većoj meri. Koliko ste vi jurili u prethodnom periodu za njom, toliko ona sada juri za vama. Lep obrt situacije, zar ne? No, imaćete vi više nego dosta prilika u ovoj nedelji da izađete, da se provedete, da uživate okruženi svojim prijateljima i ljudima koji su vam dragi. Svakako je da ćete biti primećeni u društvu, iako nećete „juriti“ prilike. Jednostavno – sada ne možete a da ne upadnete u oči suprotnom polu. Ukoliko ste u dužopj emotivnoj vezi ili bračnoj zajednici, posle nekih lomova i lošeg perioda koji je naročito bio aktuelan u prethodnoj nedelji, sve nekako dolazi u normalu i funkcioniše bolje nego ranije.

Posao

Trka sa vremenom u prvoj polovini sedmice. Mnogo toga trebate da završite a rokovi su prilično kratki i pitanje je koliko će vam napora biti potrebno da sve privedete kraju kako treba. Krajnji je momenat da rešite neku papirologiju ili pokrenete dobijanje dokumentacije, dozvola ili ugovora koji su vam važni, jer će to sledeće sedmice već biti podložno dodatnom prologiranju. U poslovnim saradnjama umete da priđete partnerima na pravi način i da ih uverite u kvalitet sebe i onoga što nudite. Bićete dosta odlučni po mnogim pitanjima i ostavićete utisak osobe koja zna šta želi i ka tome nezaustavljivo napreduje.

Novac

Neke finansijske obaveze vas pritiskaju, ali uspevate da ih pokrijete. Iako imate prilika da pored redovnih, ostvarite i neku dodatnu dobit kroz dopunske poslove, moguće je da će se pojedini ipak okrenuti i ka pozajmici. Prijatelj vam može izaći u susret.

Zdravlje

Povremeno problemi sa želucem, ali najviše zbog toga što ne obraćate mnogo pažnje na ishranu. Kod starije populacije se ipak mogu javiti i problemi sa čirom i dvanaestopalačnim crevom.

Rak

Iako ste sebi dali za cilj da u ovom periodu svoju liniju dovedete u red, malo je verovatno da će vam to uspeti tokom ove sedmice. Suviše ste u nestabilnom raspoloženju, a i sami znate da tada rado posežete za hranom, a naročito tortama, kolačima, slatkim pecivima. Regulišite unos šećera.

Ljubav

Bura u vašem srcu jer se pojavila jedna osoba koja vas je u potpunosti opčinila. Ne možete da odolite privlačnosti i intenzitetu koji prosto varniči između vas dvoje i više je nego verovatno da ćete se upletljati u odnos koji je u osnovi seksualan i strastan. Ovo već ne bi bilo problem kod slobodnih, ali i zauzeti mogu potpasti pod čari nekoga iz svog poslovnog okruženja. Vi koji ste u vezama i brakovima se vodite onim da se sve, pre ili kasnije, sazna i otkrije, pa na vreme povucite ručnu kočnicu. Vi, slobodni – samo napred, ali nemojte se razočarati ako ovo bude kratkotrajno. Nemojte posle da padate u bedak. Slobodnima se može aktivirati i emotivna prošlost. Da, taj neko se setio da i vi postojite i sada „grebucka“ na vaša vrata i pokušava da se vrati. Sami vidite šta ćete sa ovim dalje. Moje lično mišljenje je da gubite vreme.

Posao

Privatnici u prvom delu sedmice završavaju jedan poslovni projekat i mogu krenuti u pravu saradnju sa partnerima sa kojima su pokušavali da ostvare dogovor. Ostali – poslovna nedelja je dosta dobra, ali očekujte užurbanost i povremene napete situacije. Kako se bude išlo ka kraju radne sedmice, tempo će se ubrzavati, a nervoza jačati. Promene od strane poslovnih saradnika vam ne odgovaraju i teško vam je da se uklopite u njih. Možete imati problema i sa komunikacijom, i to naročito sa ljudima koji su egocentrični i ne vide dalje od svog nosa. Takođe, tehnička sredstva vas izdaju onda kada najviše žurite.

Novac

Novac je ove sedmice u fazonu – iznenadni dobici….ali i iznenadni gubici. Budite oprezni u ulaganjima i ne zalećite se baš u sve što vam miriše na zaradu. Nisu sve ideje baš toliko fenomenalne kao što to vama izgleda. Podmirivanje jednog napornog dužnika koji vam je dugo „sedeo za vratom“.

Zdravlje

Sada i nije toliko loša situacija u zdravstvenom segmentu, ali ovo vreme shvatite kao predah i pravi trenutak da se više posvetite sebi.

Lav

Lavovima se u ovom periodu preporučuje što više ribe, bilo da je ona rečna, morska ili iz konzerve. Možete pomešati tunjevinu sa više vrsta povrća – kururuzom, crvenim pasuljem, sitno sečenom paprikom (sve je stvar vašeg izbora) i napraviti sebi jednostavan, a ukusan i zdrav obrok.

Ljubav

Reklo bi se da vam ljubav funkcioniše više nego dobro, kada se vidi da ste okruženi udvaračima i da se suprotni pol polomi oko vas….Međutim, koliko god da ima podsticajnih dešavanja, koliko god da se vi dobro provodite i okruženi ste zanimljivim ljudima, u suštini se ne pojavljuje niko ko bi vas istinski animirao. Mnogi od vas će se okrenuti neobaveznim vidovima zabavljanja, jer mogućnosti za „kombinacije“ su sada svuda oko vas. Oni u emotivnim vezama i brakovima će funkcionisati više nego dobro sve do momenta pred kraj sedmice. Poslednji dani ove nedelje su dosta turbulentni, a čini mi se da će se problem najviše vrteti oko nekih saznanja koja će vama i partneru biti prilično neprijatna. Moguće je da je u pitanju optužba za prevaru ili će ljubomora proraditi preko svake mere.

Posao

Oprezno tokom ove sedmice plovite poslovnim vodama…naime, koliko god d aje ovo vreme izuzetno podsticajno za formiranje novih saradnji, toliko postoji i opasnost da neki poslovni dogovori „puknu“ preko noći. Lavovima su moguće i promene radnog mesta, čak kod pojedinih i prestanak rada. Zato se vodite dobrim poslovnim principima, vi lično se trudite da date svoj maksimum i ne padajte u vatru za svaku sitnicu….ili krupnicu. Drugi deo sedmice će baš biti užurban, vi ćete juriti kao muva bez glave i truditi se da gomilu posla koju ste natovarili sebi na vrat završite na vreme.

Novac

Malo ste se stabilizovali i po pitanju priliva, ali ste uspeli i troškove da redukujete, pa nekako balansirate tokom ove sedmice. Kraj sedmice vam može doneti gubitak, zato ne pravite pretenciozne planove i ne ulažite novac tek tako. Ne rizikujte, mali broj vas će se kroz ovo novčano ovajditi.

Zdravlje

Glavobolje, visok pritisak, ili pak variranje pritiska mogu predstavljati problem Lavovima. Kod nekih može doći i do tahikardije i problema sa srcem.

Djevica

Manje kretanja a više apetita je ono što vas očekuje u ovim danima. Da ne biste previše opteretili svoj želudac i varenje za koje ste već svesni da je u poslednje vreme problematično, idite na varijantu od samo tri obroka u toku dana, s tim što će doručak biti najobilniji.

Ljubav

Ako ste slobodni, povremeno će vam se kroz misli provlačiti bivši partner. Da se ne lažemo, ovo je više posledica toga što ste trenutno emotivno usamljeni i što nikoga ko bi vam bio zaista interesantan nema na vidiku. Doduše, čak ni prema bivšem partneru nećete se pokrenuti niti ostvariti komunikaciju, ali je moguće da će se i to aktivirati u narednom periodu. Neki čak mogu pomisliti da su se zaljubili u prijatelja, jer će početi s vremena na vreme da sevaju varnice između vas dvoje, ali topao savet baš za ovo – ne brljajte, biće vam žao posle. Ljubav dobiti nećete, a možete da izgubite prijateljstvo. Vi zauzeti, bežite od tajnih kombinacija koliko vas noge nose. Umesto da pravite sami sebi problem, bolje se posvetite partneru u većoj meri, jer sada možete značajnije unaprediti svoj odnos.

Posao

Oni koji su nezaposleni imaju velike prilike da sada promene svoj status. Drugi deo sedmice će doneti mnogima šansu koju su čekali. Generalno – Device do polovine nedelje imaju dovoljno vremena da privedu kraju jedan poslovni projekat od velikog značaja. Nakon toga, ulazite u vreme sumiranja rezultata i veće stabilnosti. Ulazak vladara vašeg znaka, Merkura u polje koje vlada planovima i ekspanzijom i znak Bika govori o mogućnostima da sada napredujete i širite svoje poslovne krugove. Svemu što radite pristupajte racionalno, praktično, organizovano i ne brinite – sve ide kako treba.

Novac

Sigurno je da niste najzadovoljniji svojim materijalnim statusom u ovom periodu, ali ulazite u vreme kada ćete moći da regulišete neka dugovanja, a i novac će intenzivnije dolaziti do vas. Možda ste naučili i kako da na pravi način naplatite ono što radite.

Zdravlje

Izbegavate da posvetite više pažnje sebi i svom zdravlju i sve to odlažete na neodređeno vreme. Trenutak je da krenete sa promenama.

Vaga

Predlog za vas za ovu sedmicu je dosta mesa i to junetine, piletine, ćuretine. Sami izaberite način obrade, ali izbegavajte guste i previše masne sosove uz to. Umesto toga, mešavina povrća od crvenih paprika, zelene salate, tikvica, karfiola. U potpunosti izbacite torte i slatkiše od belog brašna.

Ljubav

Venera koja vlada vašim znakom ulazi u polje ozbiljnih partnerstava i znak Ovna. U narednom periodu ćete reagovati u partnerskim odnosima malo drugačije nego do sada. Iako u vama postoji velika potreba da sve svoje relacije „ispeglate“ i održite stabilnim, ipak ćete biti skloni tome da sebe i svoje želje i potrebe stavite na prvo mesto. Malo impulsivnije ponašanje prema partneru, češće ćete inicirati neke zanimljive i strastvene igrice….sve u svemu – dani pred vama nisu ni malo loši. Ovo nisu loši aspekti kod onih koji su slobodni, jer pokazuju inicijativu prema osobama koje vam se dopadaju, ali ipak malo više potenciraju na strasti i seksualnom elementu. Razum vas u narednom periodu baš i neće voditi, već više unutrašnja potreba da se spojite sa osobom koja vam se dopada. Nestabilno za nove početke.

Posao

Ulazak Venere u znak Ovna i polje drugih ljudi, onih preko puta nas, kod mnogih će pripadnika ovog znaka doneti neku formu izlaska u javnost. Generalno – u mnogo većoj meri nego do sada ćete nastupati sa inicijativom, čak pomalo agresivno prema poslovnim partnerima i saradnicima, sa pravom tražeći da budete primećeni i da vaše ideje budu saslušane. Ovo je solidan poslovni period za vas, ali naučite da kontrolišete nestrpljivost i impulsivnost koja će vas povremeno obuzimati. Pravo vreme i za nezaposlene da se aktiviraju i potraže posao. Ipak, više su zastupljeni ugovori na određeno vreme ili pripravnički poslovi u kojima tek trebate da se dokažete.

Novac

U oblasti u kojoj radite dolazi do neke forme većeg pokreta i priliva novca. Ovo će se svakako odraziti i na vaše finansije, koje u ovom periodu idu ka oporavku. Ipak, čini mi se da ste neka dugovanja ili obaveze zaboravili ili ih namerno potiskujete, čekajući pravi trenutak i dovoljno novca da ih otplatite.

Zdravlje

Previše se iscrpljujete, premalo odmarate. Samo ovo je dovoljno da vam imunitet bude prodrman. Sezonski virusi haraju i dalje, vodite računa o sebi.

Škorpija

Promena u načinu ishrane je sada već očigledna kod vas. Ono što trenutno zanemarujete su riba i mlečni proizvodi, pa se potrudite da na svom stolu češće imate jogur, kefir, kiselo mleko i mladi sir. Od ribe će vam sada najviše odgovarati pastrmka i skuša. U nedostatku iste – tunjevina iz konzerve.

Ljubav

Iako oni koji su slobodni imaju neku nedefinisanu priču sa kojom ne znaju šta da urade, jer ne dobijaju ništa konkretno, ali ni ne mogu da se maknu odatle, ipak se dobro osećaju. Možda ne možete da realizujete ono što želite, ali ste okruženi pozitivnim ljudima i primećujete da se dosta pripadnika suprotnog pola interesuje za vas. Da li će se ovaj odnos koji priželjkujete i ostvariti, to je već pitanje, ali ćete u narednim danima možda i uspeti da dobijete potvrdu da druga strana oseća isto ono što i vi. Vreme za emotivnu sreću se približava, pa sačekajte još malo. Škorpije koje su u emotivnim vezama i brakovima sa voljenom osobom će raditi na strasti i na taj način uspeti da prevazilaze neke povremene zastoje ili nesuglasice u svojoj vezi. Nije bajno, ali je daleko od lošeg.

Posao

U polje poslovnih obaveza tokom ove sedmice ulazi i Venera, pa je pred Škorpijama vreme kada će ono oko čega se angažujete početi da donosi mnogo veće rezultate. Dani idu brzo, poslovnih dešavanja je dosta, ali vam ova energija trenutno odgovara i fenomenalno se snalazite u svemu. Istina je da su rokovi kratki i da često morate da žurite, ali od strane poslovnih saradnika i partnera dobijate samo pohvale za ono što radite. Koristite ove dane da pokrenete i nešto novo o čemu razmišljate, nove ideje sada lako mogu naći put do zainteresovanih. Ponuda od strane šefova koju vredi uzeti u obzir, jer donosi velike promene.

Novac

Ne može se reći da niste zadovoljni svojim prilivima tokom ove sedmice, ali nemojte novac koji dolazi do vas trošiti na stvari koje su vam, realno, nebitne. Ono što je potrebno je da rešavate svoje obaveze i dugovanja, što pre to bolje. Imate priliku da neke brige skinete sa vrata.

Zdravlje

avstveni segment se u velikoj meri poboljšava. Ukoliko ste imali nekih zdravstvenih problema, sada lako možete naći pravog doktora i terapiju koja vam odgovara.

Strijelac

Prvo bih vam skrenula pažnju na nedovoljnu hidrataciju u ovom periodu. Potrebno je da unosite mnogo više tečnosti, čajeva, vode, prirodnih voćnih sokova. Minimalna količina mora biti makar litar i po tokom dana. Problem sa viškom masnoća i holesterola. Više svežeg povrća u ishrani je neophodno.

Ljubav

U vašem polju ljubavi se već nalazi tranzitno Sunce, a sredinom sedmice u njega ulazi i Venera. Pa šta ćete lepše od ovoga za neke nove emotivne početke? I ne samo za to – pred vama je vreme zabave, druženja sa prijateljima, nekih zanimljivih i inspirativnih ljudi koji vam ulaze u život. Da možete preko noći ući u neku emotivnu priču, možete, ali videćemo koliko će sve to potrajati, obzirom da sve vrca od strasti i intenziteta. Strelčevi koji su u emotivnim vezama i brakovima sada mogu procvetati i pored sve problematike koja je i dalje s vremena na vreme prisutna u vašem odnosu. Svakodnevica je bolja, vas dvoje više obraćate pažnju jedno na drugo i lakše komunicirate. Kod pojedinih sada može biti i lepih vesti o prinovama, a neki Strelčevi će početi i da razmišljaju o veridbi ili zajedničkom životu sa partnerom.

Posao

Oni koji rade sa strancima, sa decom, kreativci, sportisti, ljudi koji žive od svojih talenata – pred sobom imaju odličnu sedmicu, ispunjenu dobrim prilikama i šansama za napredovanje. Doduše, ni ostali neće moći da se požale na svoj poslovni segment. Osećate da ste neke prepreke prevazišli i da sa mnogo više elana i entuzijazma prilazite svakoj problematici u poslovnom okruženju. Velika inicijativa i angažovanost prema poslovnim saradnicima doprineće da ostavite pozitivan utisak, a sigurno je da ćete biti primećeni i od strane autoriteta i nadređenih. Ne oklevajte, već iskoristite maksimalno ovo vreme.

Novac

Ne može se reći da ste u potpunosti zadovoljni kako se odvijaju situacije u finansijskom delu, ali shvatate da počinjete da izlazite iz zastoja i najveće problematike sa dugovanjima. Mogućnosti za dodatna angažovanja i honorarne poslove su pred vama.

Zdravlje

Vreme je za veću angažovanost u ovom segmentu. Ako imate nekih problema, posetite lekara. Ukoliko je sve u redu, razmislite o promeni načina ishrane i većoj fizičkoj aktivnosti.

Jarac

Za vas su ove sedmice najbolji jednostavni, svedeni obroci koji neće sadržavati veliki broj namirnica, što će pomoći vašem želucu prilikom varenja. Doručak neka bude obilniji, da vam da dovoljno energije za napore prilikom dnevnih obaveza. Više citrusa – naročito limuna, a od ostalog voća – jabuke.

Ljubav

Kada planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, Venera, uđe u polje doma i porodice, jasno je da će vaše porodične i bračne relacije krenuti jednom uzlaznom linijom. Više radosti u domu, više lepih dešavanja, možda i neke dobre vesti – pa se svi problemi svakodnevice mnogo lakše reše i ispeglaju. U emotivnim vezama će sam početak sedmice doneti neko zahlađenje u odnosu, ali nije potrebno mnogo truda da se ovo sredi. Moguće je da je voljena osoba obuzeta nekim sumnjama, a vi joj ne dajete objašnjenje. Potrudite se da raščistite njene nedoumice i vratite vaš odnos u normalu. Oni koji su slobodni osetiće potrebu da se druže, da češće izlaze a to će automatski dovesti više novih osoba u vaš život. Trenutno nema predispozicija za početak ljubavnog odnosa, ali možete lagano krenuti tim putem kroz komunikaciju sa nekim ko vam je interesantan.

Posao

Na pravi način ste pokrenuli neke dogovore i vrlo brzo ćete ostvariti one rezultate koje očekujete. Promene koje se sada dešavaju su posledica svog vašeg rada iz prethodnog perioda i možete biti zadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom segmentu. Ostvarujete neke značajne kontakte, naročito u drugom delu sedmice. Nećete imati mnogo vremena za odlučivanje o jednoj ponudi od strane osobe koja ima svoju privatnu firmu a ima velike planove sa vama. Niste navikli na promene preko noći i ulazak u nešto što vam je nesigurno i izazovno u isto vreme. Razmislite, jer sličnu šansu nećete dobiti uskoro.

Novac

Evidentno je da finansijski segment funkcioniše bolje nego do sada. Drugi deo nedelje će vam doneti par jako dobrih prilika da zaradite, a tokom ovog perioda možete naplatiti i jedno zaostalo potraživanje. Opterećenost nekim nepredviđenim troškovima stoji samo početkom sedmice.

Zdravlje

Ne zanemarujte simptome koje osećate u ovom periodu. Potrebno je da proverite stanje svog organizma i uradite krvnu sliku.

Vodolija

Kombinacija meso – pirinač – salata može da bude savršena za vas tokom ove sedmice. Različite vrste pilava, rižota – načini za spremanje su bezbrojni ako se upotrebi malo mašte. Sada možete malo da se opustite i po pitanju slatkiša, ali ne preterujte, oni služe da se zasladi, ne da se od njih najede.

Ljubav

Ulazak Venere u vaše polje pokreta, komunikacije, kratkih susreta definitivno će Vodolijama doneti mnogo ispunjenije trenutke tokom ove sedmice. Imate priliku da upoznate nove, zanimljive osobe koje će doprineti da se osećate dobro, puni pozitivnog nadahnuća i optimizma. Teško je da će se neko od ovih novih poznanstava odmah pretvoriti u ljubavnu priču, ali ove odnose možete razvijati polako… pa dokle stignete. Neki će ipak iskoristiti ovo vreme za povremene i neobavezne kontakte sa suprotnim polom. Šta ko voli – neka izvoli. Vodolije u emotivnim vezama i brakovima će funkcionisati u jednom ustaljenom ritmu tokom većeg dela sedmice. Drugi deo pak, naročito vikend, donosi vam porast intenziteta u dešavanjima između vas i partnera, pa tada mogu izbiti i neke napete situacije ili rasprave.

Posao

Osnova pravog uspeha je naći dobar tajming, to jest aktivirati se i pokrenuti ka željenom u pravom trenutku. Taj „pravi trenutak“ za vas je validan tokom cele ove nedelje, jer će se šanse nizati bukvalno jedna za drugom. Ne stajte, već na noge lagane – i pokret! Od ruke će vam ići i komunikacija i dogovori a imate i dobre mogućnosti da ugovorite susrete sa ljudima koji su od velike važnosti za vaše planove. I nezaposleni imaju priliku da se „ovajde“ tokom ovih dana. Bićete verovatno angažovani na više strana i kroz neke dodatne ili honorarne poslove. Privatnicima posao kreće uzlaznom linijom.

Novac

Dugovanje na osnovu odrađenog posla biće vam isplaćeno tokom ove nedelje. Iako su prilivi u neskladu s količinom posla koji obavljate, ipak sada zaista nećete moći da se požalite. Dopunski poslovi će dodatno popuniti vaš budžet.

Zdravlje

Zdravstvena problematika je povremena, ali je ipak ne treba zanemariti. Starijima su mogući problemi sa krvnim pritiskom i glavoboljama.

Ribe

Kod vas je sada pravi trenutak za jednu laganu dijetu. Potrebno je da skinete po koje kilce koje ste nabacili tokom zime, ali je neophodno i da malo rasteretite svoj sistem za varenje koji sada malo malo pa ne funkcioniše kako treba. Krenite sa tim što ćete za večeru pripremati samo salatu od svežeg povrća.

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka sada mogu otpočeti komunikaciju sa jednom osobom koja im je interesantna. Ovo će vas u velikoj meri „dići“ jer konačno imate osećaj da se nešto lepo i pozitivno dešava u vašem životu. Možda se sada vama malo žuri da dobijete nešto konkretnije, ali druga strana nastupa polako i odmereno, što je i najbolje. Preterana potreba za ljubavlju i žurba su vas više puta ubacili u neke priče koje biste najradije zaboravili. Pustite da sve ide svojim tokom. Ribe u emotivnim vezama i brakovima sada mogu da ostvare bolji kontakt sa partnerom i povežu se na jedan ipak stabilniji način. Bilo bi dobro ako biste vas dvoje mogli da izdvojite malo više vremena i posvetite se jedno drugom…Ako ne možete da otputujete negde zajedno, na par dana, onda makar izađite, prošetajte, provedite dan u prirodi. Prijaće vam oboma.

Posao

Morate još neke stvari da završite, još neke situacije da „ispeglate“ povodom poslovnog projekta od kojeg mnogo očekujte. No, sa ovim završavate do polovine nedelje, a onda se pred vama otvaraju trenuci koji vam mogu doneti mnogo u ovom segmentu. Venera i Sunce su u tranzitu kroz polje posla i novca, planeta Merkur je u polju komunikacije i dogovora…sve ovo su šanse za neke prave priče sa poslovnim saradnicima i partnerima, koje vam mogu doneti odlične rezultate. Preporuke i nezaposlenima da se aktiviraju u tom periodu. Završite sa nekim zaostalim obavezama.

Novac

Obzirom da ste se ili uvalili u dugovanja, ili nikako da steknete potrebnu stabilnost po pitanju finansija, ovi dani će vam doći kao melem na ranu. Da će novca biti – biće, a vi ga iskoristite na pravi način. nemojte da ode na neke nebitne stvari. Izmirujte dugovanja i obaveze.

Zdravlje

Sve je u ovom segmentu dobro, ali od sredine sedmice nivo stresa može biti pojačan, pa upozoravamo one koji pate od visokog krvnog pritiska.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.