Nedeljni horoskop | Od 4. jula do 10. jula 2016.

Varaš se, prijatelju. Postoje i žene koje umiju pružiti ljubav. Njima nije važna gomila bogatstva u tvom džepu, već količina iskrenosti u tvom srcu. One ne spuštaju glavu pred sitnim problemima. Ne uginju ramenima ukoliko izbije teška muka. One ne odustaju nakon prve ozbiljnije prepreke. Samo, takve žene su rijetke. Prepoznat ćeš ih po samoći. Često su same.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Mlad Mesec u polju doma i porodice u odličnom aspektu sa vladarom vašeg znaka otvoriće pred vama period kada ćete sa zadovoljstvom provoditi vreme sa članovima svoje najuže familije i ljudima koji su vam bliski. Lepi dani za proslave, veselja… i naravno, za trpezu ispunjenu svakojakim đakonijama.

Ljubav

Slobodni Ovnovi imaju divne aspekte za početak jedne zanosne i izuzetno romantične priče… da, možda ovako nešto i nije u vašem „fazonu“ ali ćete biti u potpunosti opijeni jednom osobom i samo ćete želeti da je osvojite i zauvek zadržite pored sebe. Veze koje se u ovom periodu pokrenu zaista imaju velike mogućnosti za trajnost i mogu se pretvoriti u ozbiljne brže nego što to mislite. Što se onih zauzetih tiče – pozicija mladog Meseca u vašem polju doma i porodice govori da će bračni parovi itekako razmišljati i o potomstvu ali i o preuređenju doma, dok će se neki čak i odvažiti na kupovinu nekretnine. Ako ste u dužim vezama, jasno vam je da vi i vaše voljeno biće idete laganim, ali sigurnim korakom ka nekim ozbiljnijim dešavanjima. Mogući su počeci zajedničkog života, veridbe ili priče o ulasku u brak.

Posao

Ono na šta ćete morati da obratite pažnju tokom ovog perioda jeste impulsivnost i ishitrenost u nekim dogovorima ili komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Možda vas jaka želja da konačno realizujete jedan projekat „tera“ na to da brzate, ali u ovom momentu je to potpuno kontraproduktivno. Obuzdajte se i pustite da se stvari odvijaju same od sebe – do rešenja ćete svakako doći. Onima koji traže posao se jedna šansa može otvoriti dosta neočekivano. Moguće je da će vam prijatelj javiti za solidan posao, ili ćete ga pronaći preko interneta. Privatni segment funkcioniše dobro, napredujete polako, ali sigurno.

Novac

Prilivi su vam tokom ove sedmice stabilniji i redovniji. Ipak, vaši troškovi se i dalje povećavaju, a najviše će vam novca iz budžeta „izvući“ neki troškovi vezani za kuću ili članove porodice. Ipak, nećete biti nezadovoljni.

Zdravlje

Sve ono što je vezano za želudac – u suštini kompletna stomačna regija – sada vam može donositi povremene probleme.

Bik

Često ćete ovih dana biti u pokretu, možda i na nekom kraćem (ili dužem) putovanju. Ako budete imali vremena za pripremanje obroka, uglavnom će to biti nešto što vam oduzima malo vremena. Savet za vas su salate sa kombinacijom mesa i paste sa raznovrsnim povrćem. Brzo gotovo, a „držaće“ vas sitim dugo.

Ljubav

Jedna osoba vam se jako dopada, ali kao da još uvek niste spremni da joj date pravu šansu. Konstantno izmičete njenom udvaranju i držite je u neizvesnosti – ne zna da li je ovo samo vaša „igra“ ili jednostavno niste zainteresovani za nju. No, nećete se još dugo poigravati – ipak su strasti u ovom trenutku u vama jake i u drugom delu sedmice je itekako moguće da dođe do ljubavnog sastanka i početka odnosa. Oni koji imaju partnera i srećni su u svojoj vezi, sada zaista uživaju u opuštenim momentima sa svojim voljenim bićem. Ipak – postoje Bikovi koji su zauzeti, a koji u ovom periodu imaju neko sitno flertovanje ili afericu „sa strane“. Moguće je da je sve što se dešava za sada samo na nivou komunikacije i nekih zanimljivih porukica, ali ako nastavite ovim tempom – moguće je da se dogodi i više od ovoga…

Posao

U ovom periodu je najvažnije ne žuriti. Teško ćete uspevati da kontrolišete situaciju, naročito kada su u pitanju neki dogovori i komunikacija sa poslovnim saradnicima. Moguće je da će vam se neki poslovi izmaknuti iz ruku u poslednjem trenutku, a koliko god neke prilike izgledale dobro za ulaganje, budite oprezni jer je sada lako ostati na gubitku. Moraćete da uključite svu svoju proračunatost i opreznost, i na taj način dobićete rezultate koji su više nego zadovoljavajući. Nesporazumi i tenzija su aktivni i u odnosu sa kolegama. Ako radite sa strancima, ne žurite sa prihvatanjem jednog predloga.

Novac

Troškovi su vam dosta jači nego inače, a i u kupovini možete potrošiti mnogo više od onoga što ste planirali. Na sve ovo, više je nego izvesno da će vam novac koji očekujete kasniti, ili da ćete dobiti obaveštenje da će biti podeljen na više rata.

Zdravlje

Zdravlje je u ovom periodu nestabilno, ali problemi bi trebali da budu prolazne prirode. Starijoj populaciji su blago ugroženi krvni sudovi, a trebali bi i da uradite krvnu sliku. Mlađa populacija bi trebala da se čuva povreda, naročito ako se bavite nekom fizičkom aktivnošću.

Blizanci

Ove sedmice ćete želeti da ugodite sebi, ali i nekim ljudima koje volite. Otići ćete zajedno u vaš omiljeni restoran, opustiti se i uživati u dobrom jelu, i još boljem društvu. Na vašem stolu će ovih dana biti sve ono za šta znate da članovi vaše porodice vole. Naročito slatkiši i voćne torte.

Ljubav

Ako biste zanemarili neke situacije i sitnije probleme sa voljenom osobom, period pred vama bi bio više nego dobar. Problem je samo u tome što ćete vi sada teško zanemarivati probleme i sigurno je da će u ovoj sedmici više puta između vas i partnera dolaziti do napetih situacija. Optužujete voljenu osobu da suviše jednostrano posmatra neke situacije, dok on smatra da vi sve previše emotivno doživljavate i da ste večito spremni na svađu. Poslušajte savet – ako samo malo spustite loptu, možete dobiti mnogo. Mnogo ljubavi i zajedničkih divnih trenutaka. Vi vidite da li vam ovo odgovara…Ukoliko ste slobodni, neko vam se dopada, ali se tu realno gledano sem povremene komunikacije, ne dešava ništa spektakularno. Vrlo ste blizu svoje sreće, ali moraćete da sačekate još malo da biste je „uhvatili“.

Posao

Početkom sedmice imate mlad Mesec u polju posla i novca i sigurno je da je pred vama vreme sa mnogo više šansi za napredovanje u poslovnom segmentu. No, to što su dobre stvari pred vama, ne znači da ćete do njih i lako doći, pa budite sigurni da će vam ova nedelja povremeno donositi uzbuđenje, žurbu zbog kratkih rokova i povremeno tenziju u odnosima sa najbližim saradnicima i poslovnim partnerima. Jedan poslovni dogovor možda nećete moći da ostvarite jer će se druga strana u poslednjem momentu predomisliti ili postaviti neke nove uslove. Razmislite da li je ovo nešto što možete da ispunite.

Novac

Finansijski prilivi nisu uopšte loši, ali generalno – nikako da ostvarite stabilnost koja vam je potrebna. Troškovi su se nagomilali, a na neke obaveze ste u potpunosti zaboravili. Niti je sada vreme za neke veće kupovine niti za finansijska ulaganja.

Zdravlje

Osećate se bolje, vraća vam se vaša stara energija. Zdravstvene tegobe su u ovom periodu uglavnom prolaznog karaktera. Savet je da krenete na neku rekreaciju.

Rak

Sa mladim Mesecom u vašem znaku koji će pojačati sve apetite, potrudićete se da pronađete uvek dovoljno vremena da uživate u dobrom zalogaju. Dobro ste raspoloženi, pa vam nije teško ni da se potrudite oko pripreme obroka za svoje najmilije. Ove sedmice će svi oko vas uživati u izvrsnoj hrani.

Ljubav

Na samom početku ove sedmice, u vašem polju ličnosti će biti mlad Mesec, koji će pred Rakovima otvoriti period kada će u svojim emotivnim relacijama nastupati na potpuno drugačiji način nego do sada. Ukoliko ste slobodni, trenutno je malo njih koji mogu da odole vašem šarmu. Takođe, i vi ste spremni da otvorite svoje srce i prepustite se jednoj osobi koja se već izvesno vreme „mota“ oko vas. Ako još uvek u podsvesti strahujete zbog nekih prošlih loših emotivnih iskustava, vreme je da na ove strahove stavite tačku i okrenete se mnogo boljim momentima koji su sada definitivno pred vama. Parovi će imati više dobrih zajedničkih momenata i ukoliko je u prethodnom periodu bilo nekih problema između vas dvoje, sada ih možete na mnogo lakši način rešiti.

Posao

Tranziti Venere, Sunca i Merkura, kao i mlad Mesec – sve u vašem znaku i u polju ličnosti – doneće Rakovima potpuno drugačiji odnos i nastup u poslovnom segmentu. Vaša inicijativa je sada izražena, a stekli ste i potrebno samopouzdanje i prodornost. Lako ćete dolaziti do dobrih šansi za komunikaciju i dogovore sa poslovnim saradnicima, a i nezaposlenima je sada otvoren put ka novim pozicijama. Neke šanse i poslovne ponude će sada dolaziti neočekivano do vas, razmislite da li sebe možete da vidite u ovim pričama. Pojedinim Rakovima slede zaslužena unapređenja ili finansijske stimulacije.

Novac

Ako vam drugi duguju novac – sada ćete uglavnom uspevati da naplatite samo jedan deo potraživanja. Ukoliko vi dugujete drugima – teško je da ćete moći da u potpunosti izmirite svoje obaveze. Takođe, malo ste se opustili i kada je kupovina u pitanju – vreme je da skrešete neke troškove…

Zdravlje

U ovoj sedmici se osećate više nego dobro. Možda vam je malo apetit pojačan, ali ste spremni i da višak kalorija „potrošite“ kroz fizičke aktivnosti.

Lav

Ove sedmice biste mogli da uvedete malo „restrikcije“ sami sebi i smanjite mesne obroke i čokoladne poslastice koje sada tamanite u velikim količinama. Pokušajte da makar u prvim danima ove nedelje uzimate samo voće, naročito lubenice, a od povrća – navalite najviše na krastavce i tikvice.

Ljubav

Ukoliko ste jedan od onih Lavova koji ima oči samo za svog emotivnog partnera – vi u ovom periodu u velikoj meri uživate u svojim odnosima. Možda vaša povremena zabrinutost i blaga distanciranost smeta voljenoj osobi, ali razume da imate prilično veliki teret na leđima i spremna je da sačeka vreme kada ste slobodni i opušteni. No, pojedini Lavovi već neko vreme funkcionišu paralelno i u jednom tajnom odnosu. Poprilično vas drma strast prema ovoj osobi i sve više se „uvlačite“ u aferu sa njom, pa nije ni čudo što će vaše voljeno biće početi da podozrivo gleda na vaša česta izostajanja ili „kuckanja“ na telefonu do duboko u noć. Slobodni pripadnici znaka još uvek smatraju da nije vreme da otkrivaju osećanja prema nekom. Kada budete osetili da je došao pravi trenutak – pokrenućete se.

Posao

Sigurno je da u ovom periodu niste u potpunosti zadovoljni situacijom u poslovnom segmentu. No, i dalje se uporno trudite oko ostvarenja planova koje ste odavno zacrtali. Teško ćete moći sada da računate na podršku drugih, jer su oko vas ljudi koji su dosta nepouzdani i koji svoje odluke menjaju u trenutku. Ni sa nadređenim sada nemate dobru komunikaciju, pa pokušajte da oćutite umesto da nepotrebno dižete galamu, jer je teško da možete u ovim raspravama pobediti. Nezaposleni su dobili obećanje podrške po pitanju radnog mesta, ali nisu sigurni da li u ovo mogu i da se pouzdaju.

Novac

Finansijske obaveze i dugovi iz prethodnog perioda vam stoje nad glavom i koče vas, iako su vam prilivi dosta dobri tokom ovog perioda. Otvaraju se mogućnosti da refinansirate neki kredit ili veću novčanu obavezu – iskoristite ih.

Zdravlje

Energija vam je u blagom padu, a stres koji doživljavate prilično veliki, pa nije ni čudo što će vas mučiti problemi sa nesanicom ili glavoboljama. Starijoj populaciji je i imunitet još uvek u padu.

Djevica

Ove sedmice kuvate i spremate obroke kao da vam je to profesija. Vaši ukućani neće morati ni prstom da mrdnu – vi ste sada u elementu i pravićete im neke zanimljive kombinacije ukusa i začina. Obzirom na tople dane – sladoledi i ledene torte će postati stalan gost na vašem stolu.

Ljubav

Slobodne Device su okružene osobama koje žele i pokušavaju da ih osvoje. U udvaračima definitivno nije problem, jer se oni polomiše oko vas – problem je u tome što vi trenutno ili niste baš spremni da se prepustite ljubavnim igrarijama ili za svakog od njih imate poneku zamerku. Čak i kada pokušate da nekome date šansu i otpočnete intenzivniju komunikaciju sa njim, to se obavezno završi vašim povlačenjem. Očigledno je da još uvek nije vreme za ljubavne priče, pa se zato okrenite društvu i uživajte. Koliko god da će zauzeti pripadnici znaka u lepom raspoloženju i skladnom odnosu sa partnerom uću u ovu nedelju, toliko će vrlo brzo nastati problem između vas dvoje. Komunikacija vam je dosta loša, konstantno će izbijati neke sitne čarke i definitivno ne treba u besu povlačiti ishitrene poteze.

Posao

Početkom ove sedmice mlad Mesec u polju kontakata, veza, šansi otvoriće pred Devicama period sa mogućnostima za proširenje poslova, napredovanje i jačanje stabilnosti pozicija. Ipak, ovo ne znači da ćete mirno proći kroz dane koji su pred vama. Uglavnom ćete biti pod presijom da završite poslovne obaveze na vreme, a lako će vas iznervirati saradnici koji otežu sa svojim delom posla ili nikako da pripreme dokumentaciju koja vam je potrebna. Zbog tenzije koja je u vama prisutna, mogu se dogoditi i neke napete scene sa šefovima. Pokušajte da se organizujete bolje i da s vremena na vreme „iskulirate“.

Novac

Izašli ste iz perioda kada su se neke šanse za jače finansijske prilive izmicale iz vaših ruku i kada su troškovi rasli bez mogućnosti da ih kontrolišete. Ova sedmica je dosta stabilnija i daće vam mogućnosti da makar u ovom segmentu malo odahnete.

Zdravlje

Jedina preporuka koju bih vam mogla dati po pitanju zdravlja jeste – odmarajte se i opuštajte što više možete. Povremeno ste jako nervozni i pod stresom.

Vaga

Rakovska energija koja je naglašena ovih dana vam ne prija jer se osećate osetljivo, a u takvom raspoloženju lako posežete za vašom omiljenom „hranom utehe“ – za slatkišima. Sigurna sam da vam ne bi prijalo da vam omiljeni odevni predmeti postanu suviše tesni… zato, pripazite malo.

Ljubav

Koliko god da je prethodna sedmica bila napeta u emotivnim odnosima, koliko god da su postojale tenzije i lako izbijale svađe sa voljenom osobom, toliko su ovi dani u koje ulazite u potpunosti drugačiji. Strasti su se smirile, neke sumnje su otklonjene i vi i emotivni partner ste u odličnom raspoloženju. Pošto itekako važi ona poslovica da posle kiše uvek dolazi Sunce, znajte da su pred vama baš takvi dani – ljubav cveta, vi i voljena osoba ste se povezali i učvrstili vaš odnos i sada već možete i da se dogovarate i komunicirate o nekim zajedničkim planovima. Kod pojedinih Vaga će se po prvi put pomenuti i ozbiljne teme tipa braka i porodice. Slobodne Vage su u ovom periodu više naklonjene odnosima bez stega i opterećenja. Možete imati jednu žestoku avanturu ili strasni sastanak sa bivšim emotivnim partnerom.

Posao

Početkom ove sedmice mlad Mesec je u vašem polju karijere, tako da je pred vama jedan odličan period kada ćete mnogo energije ulagati u posao, ali ćete moći da dobijete i zaslužena priznanja i napredovanje. Kod nekih će se otvoriti šanse za promenu radnog mesta ili ćete dobiti ponudu za još jedan posao koji će lično vama biti veoma podsticajan i zanimljiv, moguće nešto što do sada nikada niste radili. Promena u poslovnom okruženju će sada biti, ali ćete vi uspevati da se uklopite sa nešto boljom organizacijom. Povremeno stoje nešto lošiji odnosi sa nadređenim, ali ništa što bi trebalo da vas zabrinjava.

Novac

Svojim finansijama ste u ovom periodu i više nego zadovoljni. Prilivi su se ustalili i sa te strane nemate nikakvu problematiku. Ako čekate jednu isplatu za posao koji ste ranije odradili, dobićete je u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta stabilan tokom ovog perioda, jedino se preporučuje da odradite redovnu kontrolu kod ginekologa ili urologa.

Škorpija

Vaša se energija obnovila i sada je potrebno da povratite svu snagu koju ste u prethodnim mesecima izgubili. S druge strane, dobili ste poneko kilce viška i ne možete tek tako da navalite kao gladna godina. Zato ćete morati malo da se kontrolišete – znate ono – više voća i povrća, manje testa i šećera…

Ljubav

Vaš ljubavni život je u proteklom periodu zaista bio bez nekih posebnih dešavanja i Škorpije su već u fazonu da na ovom svetu ne postoji osoba sa kojom mogu očekivati emotivnu sreću. No, da ne dramimo previše, naravno da to nije tako, samo je potrebno da se stvore uslovi da bi se nešto i dogodilo. Ova nedelja je zaista dobra za nove emotivne početke, a ako ništa drugo – onda makar za poznanstvo koje može biti i lepo i uzbudljivo i imati predispoziciju da se pretvori u ljubavnu priču. Oni koji su u emotivnim vezama posle dugo vremena, imaju skladan odnos sa voljenom osobom. Stišale su se ljubomore, strasti, stišale su se vaše svađe i uspevate da uspostavite normalnu komunikaciju i da bolje razumete jedno drugo. Emocije će preuzeti primat i vas dvoje ćete se konačno setiti da se zaista i iskreno – volite.

Posao

Mlad Mesec je početkom ove sedmice u vašem polju stranaca, ekspanzije, planova i otvoriće vam period kada ćete lakše napredovati i pokrenuti poslovni segment. Ogroman je trud koji ste u prethodnom periodu ulagali i vreme je da ga konačno i naplatite. I oni koji tragaju za poslom, sada mogu dobiti zanimljivu ponudu koja prilično, makar na prvi pogled, obećava. Problema će još povremeno biti u odnosu sa saradnicima i kolegama, jer još uvek postoji pritajena nervoza kod vas i zabrinutost da li će sve ići u pravcu koji ste zamislili. Aktivirajte se oko svega vezanog za inostranstvo, jer je to mesto vašeg uspeha.

Novac

I finansijski segment je krenuo ka oporavku i stabilizaciji. Lakše naplaćujete svoja potraživanja, a sada imate priliku i da jedno dugovanje refinansirate. Ono što je odlično jeste da ste neke troškove maksimalno srezali, što će vam itekako olakšati situaciju na dalje.

Zdravlje

Osećate se mnogo bolje nego ranije i vreme je da se vratite u staru formu. Toplo vam se preporučuje što više bavljenja rekreacijom i sportom.

Strijelac

Ne znam šta vas je spopalo ove sedmice, ali znam da ne možete da se zaustavite kada je dobar zalogaj u pitanju. A u ovim danima vas baš „hoće“ i neke proslave i neki pozivi na ručkove i večere…sve prilika za prilikom da uživate u zanimljivim ukusima i raznovrsnoj hrani. Vaše vreme za hedonizam je otpočelo…

Ljubav

Promene koje ste vi i partner pokrenuli i sve ono što se zajedničkim snagama trudite da održite svoju vezu, svakako će u ovom periodu krenuti da daje rezultate. Neki bolji dani su pred vama, mada ni u ovom periodu nećete moći da izbegnete povremenu tenziju koja će se javljati. No, sve je ovo ništa u odnosu na vaš loš odnos od ranije…Za vas dvoje bi bilo divno ako biste uspeli da odvojite malo vremena i provedete makar par dana daleko od svih – ovo bi u potpunosti oporavilo onaj emotivni deo i kod vas i kod voljene osobe. Slobodni Strelčevi su itekako zainteresovani za jednu osobu, ali iz nekog razloga kao da se ustručavaju da ovu priču konkretnije i pokrenu. Možda postoji neki problem kod njenih godina ili emotivnog statusa… ili vi pad osećate izvesnu nesigurnost i strah od prepuštanja i zaljubljivanja…

Posao

Mlad Mesec se početkom ove sedmice smestio u vaše polje promena i evidentno je da ćete u narednom periodu biti pogurani da neke stvari izmenite i okrenete se ka odlukama koje mogu biti itekako značajne po vas. Možda u danima koji su pred vama preispitujete dosta toga, razmišljate u kom pravcu biste se mogli usmeriti i obavljate razgovore sa osobama za koje se nadate da će vam pomoći prilikom odlučivanja. Primetićete da se dosta toga „čisti“ ispred vas, da sa nekim problematičnim situacijama lakše izlazite na kraj, ali i da ste traženiji od strane partnera. Budite strpljivi, idete ka pozitivnom periodu.

Novac

Privatnici, koji su bili u nekoj formi stagnacije, zbog loše naplate potraživanja, ostvariće jedan veći priliv u prvom delu sedmice, koji će im pomoći da zatvore neka neprijatna dugovanja. Generalno – finansijski segment ide na bolje, ali još uvek je to daleko od prave sigurnosti koja vam je potrebna.

Zdravlje

Tokom ovog perioda neće biti nikakvih značajnijih problema u sferi zdravlja. Ako ste krenuli sa novim režimom ishrane – ne odustajte, pridržavajte ga se i na dalje.

Jarac

Vaša hedonistička faza se nastavlja i tokom ove sedmice. I dalje su na meniju uglavnom tradicionalna jela, ali neće biti iznenađenje ako tokom ovih dana svratite i u neki malo egzotičniji restoran. Jednostavno, sada uživate u hrani i ne želite da propustite neke zanimljive ukuse!

Ljubav

Kod slobodnih su aktuelni izlasci i dobro je što ste se konačno pokrenuli i dali sebi priliku da se malo opustite i zabavite. Uživaćete u društvu svojih prijatelja, a baš kroz ovaj segment sada možete ostvariti i jedno dosta zanimljivo poznanstvo. Osoba koju upoznajete se dosta uklapa u vaše životne stavove i vredi da se potrudite i ostvarite jaču komunikaciju sa njom. Iako se ništa konkretnije neće dogoditi, ovde se može razviti jako lepa priča, a to će vas svakako kroz naredni period odvesti u pravcu koji želite. Početkom ove sedmice mlad Mesec u polju ozbiljnih partnerstava i braka baca fokus na ozbiljnost u vašim emotivnim relacijama. Vreme je da sagledate dobro odnos sa voljenom osobom i da vidite u kom pravcu vas dvoje možete ići. Neki od vas će doneti značajne odluke, možda o početku zajedničkog života.

Posao

Nedelja pred vama je dosta užurbana, ali vrlo podsticajna i može vam doneti zanimljive kontakte i interesantne poslovne ponude. Stoji da ćete biti s vremena na vreme pritisnuti kratkim rokovima oko završetka poslovnih obaveza, ali nalazite dovoljno i snage i volje da sve privedete kraju na vreme. Neke ponude dolaze do vas, ali nećete imati mnogo vremena za razmišljanje i odlučivanje. Ako budete suviše preispitivali, može se desiti da ostanete kratkih rukava. Strani saradnici su sada zainteresovani da vas uključe u svoje projekte, pa bi vredelo potruditi se u ovom segmentu. Šanse onima koji traže posao.

Novac

Polje finansija je u potpunosti solidno i ovo je segment gde sada možete malo i da se opustite. Ako ste planirali neko investiranje ili veću kupovinu – otvoriće se šanse da ovo i završite. Takođe, prilivi novca mogu ići i kroz dodatno poslovno angažovanje.

Zdravlje

Neke male korekcije morate izvršiti u svom načinu ishrane. Starijoj populaciji se savetuje da provere stanje krvnih sudova.

Vodolija

Možda tokom dana nećete imati mnogo vremena da sednete i opustite se uz neki dobar zalogaj i uglavnom ćete prezalogajiti nešto na brzinu ili se okrenuti grickalicama. Ali zato će večere biti samo vaše vreme – za opuštanje, za obilne obroke, za raznovrsne kombinacije mirisa i ukusa!

Ljubav

Vaše emotivne veze i brakovi su u ovom periodu pod pozitivnim uticajem i biće lako održati skladan odnos sa voljenom osobom. Doduše, vi ne biste bili vi ako ne biste s vremena na vreme dramili oko nekih sitnica, ali na svu sreću – partner je dosta tolerantan u ovom periodu. Ili ga jednostavno mrzi da se raspravlja sa vama, jer je svestan da su sve ovo samo vaši hirovi, koji će proći istom brzinom kojom su i došli. Zato vi drage moje Vodolije, umesto da vodite neke unapred izgubljene bitke sa voljenom osobom, lepo organizujte neko kraće zajedničko putovanjce – oboje ćete maksimalno uživati! Slobodni pripadnici znaka u ovom periodu se mogu zaljubiti na prvi pogled. Poznanstvo je moguće preko segmenta prijatelja ili preko društvenih mreža. Ne čekajte previše, aktivirajte se, jer od vaše inicijative zavisi dosta toga!

Posao

Gomila planeta u vašem polju poslovne svakodnevice i obaveza, kao i mlad Mesec početkom ove sedmice u ovom segmentu – pred Vodolijama će otvoriti jedan period u kome imate ogromne šanse za napredovanje. Vrlo ste vredni i ažurni, uspeli ste da završite sa nekim obavezama iz prethodnog perioda, a za divno čudo – tekuće poslove završavate bez odlaganja i kašnjenja (koje je vaš zaštitni znak). U suštini, dobri dani su pred vama, samo će biti potrebno da malo smanjite svoju nervozu i da prekinete da, bez ikakve potrebe, ulazite u rasprave sa kolegama… ili nadređenima. Ne budite nestrpljivi.

Novac

Ono što vas generalno uvek „boli“ jeste sfera finansija. Ne zato što para nema, već zato što ste savršeno sposobni da ono što zaradite potrošite na brzinu. Ove sedmice imate priliku da zatvorite jedno dugovanje koje vas muči. Nemojte umesto toga otići u šoping…

Zdravlje

Puno polje zdravlja govori da je vreme da se u velikoj meri posvetite stanju svog organizma. Obavite potrebne kontrole, otarasite se konačno loših navika i promenite način ishrane…

Ribe

Polje ljubavi i dobrog raspoloženja vam je naglašeno tokom ovog perioda, a kada se vi osećate sjajno, tako se osećaju i svi oko vas! Doduše, više ćete vremena provoditi van kuće i rado svraćati u neke dobre restorane tradicionalne kuhinje, ali će vam „leći“ i plodovi mora i riba na sve načine.

Ljubav

Konačno su neki lepši i lakši dani pred vama. Početkom sedmice imate mlad Mesec u polju ljubavi, koji će svakako prvenstveno slobodnim Ribama doneti one prilike za emotivnu sreću koje su vam toliko dugo izmicale iz ruku. Pojavljuje se osoba koja je itekako vredna vaše pažnje i truda i vreme je da se prepustite da vas emocije ponesu. Svi odnosi koje budete pokrenuli tokom ove nedelje imaju dobre predispozicije da traju i da vam donesu stabilnost. Zaslužili ste, uživajte sada! Emotivne veze i brakovi su ušli u jednu fazu koja vas dvoje vodi ka miru i nekim divnim zajedničkim momentima. Moguće je da se sada pokrenu i priče o prinovama ili konkretnom definisanju vaše veze, u smislu zajednice ili braka. Ako ništa drugo – sa voljenom osobom možete zajedno otputovati i dodatno se povezati jedno s drugim!

Posao

Nekih problema u saradničkim odnosima će definitivno biti i to je nešto što nećete moći da izbegnete. Uradite ono što je do vas da bi se situacija brzo sredila – budite spremni na kompromis ili na promenu uslova poslovanja. Ako pokrećete nešto novo, trebali biste da budete oprezniji, jer postoji šansa da neke stvari propustite ili zanemarite, što bi vam kasnije moglo doneti štetu. Nije vreme za neka veća finansijska ulaganja, ako želite da investirate, ostavite to za narednu sedmicu. Ribe sada mogu biti pod presijom jer je poslovnih obaveza mnogo, a premalo vremena da sve završite. Pomoć od strane kolega izostaje.

Novac

Ono što vas raduje jeste poboljšanje u finansijskom segmentu. Suviše dugo ste se prebrojavali i strahovali od toga kako ćete zatvoriti neke obaveze, i ovi dani će vam doći kao melem na ranu. Pojedine će obradovati i naplata jednog većeg zaostalog potraživanja.

Zdravlje

Povremeno stoji iscrpljenost i umor, koja će se kod vas odražavati kroz nesanicu ili glavobolje. Starija populacija ovog znaka može imati probleme sa pritiskom.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.