Nedeljni horoskop | Od 8. do 14. avgusta 2016.

Žalit ćeš ti druže moj, za njenom beskrajnom ljubavlju prema tebi. Druge to nemaju. A gdje bi i mogle imati? Bila je ona nešto drugačije, ali posebno. Videćeš, druže moj o čemu sam ti nekoć govorio. Razumećeš jedne snene noći kada budeš budan tumarao, tražeći deo sebe koji si putem izgubio. A taj deo druže, bila je ona.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ova sedmica je prepuna uzbuđenja i žurbe, što će se odraziti i na vaš metabolizam. Želudac nešto teže vari, pa uzimajte laganu hranu i više povrća . Takođe, možete imati problema sa nesanicom, pa pre odlaska u krevet napravite sebi čaj od kamilice, popite čašu toplog mleka ili pojedite šaku badema.

Ljubav

Ako ste slobodni, I na dalje je pred vama period koji je prvenstveno otvoren za zabavu I lake letnje avanture. Ako želite nešto trajnije, bojim se da to nećete naći u osobama sa kojima sada stupate u kontakt. Ipak, neka zanimljiva dešavanja su itekako pred vama, pa je možda najbolje da se prepustite I uživate u svemu što je sada aktuelno. Oni u emotivnim vezama I bračnim zajednicama I dalje pokušavaju da smire strasti I da nađu rešenja za turbulentne momente koji se često javljaju sa voljenom osobom. Na žalost, vrlo često vi to rešenje nalazite u povlačenju, a to definitivno nije pravi način, jer tako umesto da smanjujete jaz između vas I partnera, vi ga samo povećavate. Oboma vam se savetuje da probate da sednete I da ozbiljno porazgovarate. I onima u vezama su otvorene mogućnosti za avanturu “sa strane”.

Posao

Jako je naglašen znak Device, vaše polje poslovnih okolnosti I kolega I vidi se da vaše snage jesu usmerene ka ovom segmentu, ali da vam tu sleduju I najveći “padovi”. Komunikacija sa kolegama je više nego loša, a vi trenutno čak ni ne pokušavate da pronađete rešenje za to, već puštate da sve ide kako ide. Osećate unutrašnji pritisak I lako se može dogoditi da u nekim situacijama odreagujete previše ishitreno I impulsivno. Makar pokušajte da neke dogovore koje ste pokrenuli I održite. Ako tek tražite posao, suočavate se sa negativnim odgovorima I možete biti jako razočarani ljudima koji su vam davali neka obećanja.

Novac

Teško ćete postići kompromis po pitanju nekih dogovora oko troškova sa ukućanima. Ova sedmica će vam definitivno “izvući iz džepa” više novca nego što ste to planirali. Ako očekujete prilive, moguće je da će kasniti ili da ćete dobiti isplatu u delovima.

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka će se uspešnije boriti sa energetskim padom I iscrpljenošću. Starija populacija će imati probleme sa spavanjem, bolovima u nogama I kičmi.

Bik

Vaša vladarka u tranzitu kroz znak Device traži da se okrenete žitaricama od celog zrna, voću i svežem povrću. Na taj način ćete najbolje održati visok nivo energije i nećete imati smetnji sa probavom. U narednom periodu slatkiše je potrebno smanjiti na najmanju moguću meru.

Ljubav

U bračnim odnosima korektni odnosi I velika mogućnost da vi I partner potencirate na proširenju porodice. U suštini, izašli ste iz jednog napornog perioda I ponovo se vraćate skladu u vašoj zajednici. Ako imate dužu emotivnu vezu, nekim momentima niste zadovoljni, ali vam trenutno ne prestavljaju veći problem. Sve češće ćete hvatati sebe kako razmišljate o nekim ozbiljnijim pitanjima u odnosu. Nekima je otvoreno flertovanje I mogućnost za seksualne varnice između vas I nekoga koga poznajete duže vreme. Ukoliko ste slobodni, prave prilike za stabilnost I emotivnu sreću vam izmiču. Može biti novih poznanstava, može biti strasti, ali uglavnom će se sve zadržavati samo na tom nivou. Ne vraćajte se u prošlost, osim ako želite samo seksualni kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

Posao

Koliko god vi želeli da u ovom periodu pokrenete poslovni segment na jači način, evidentno je da će to ići dosta teško. Suviše je nedefinisanih I nejasnih situacija pred vama, a možete se malo I “pogubiti” u velikom broju obaveza koje su vam nametnute. Iako trenutno ne vidite rešenja nekih situacija, ona su jako blizu, pa nemojte odustajati od onoga što ste zacrtali. Tempo “korak po korak” vam se više već popeo na glavu, ali trenutno ne možete ni na koji način ubrzati dešavanja. Ako vam je obećana pomoć ili podrška od drugih, budite sigurni da će to ići teško I verovatno će ostati tek za neki naredni period.

Novac

Nekako uspevate da balansirate kada su prilivi I troškovi u pitanju, ali definitivno niste zadovoljni svojom trenutnom finansijskom situacijom. Ako planirate da refinansirate dugovanja, suočićete se sa ograničenjima ili uslovima na koja niste računali.

Zdravlje

Sve je usmereno na probavu, digestivni trakt, ali I na probleme sa kičmom, jetrom. Stariji neka urade dodatne analize krvi, proverite šećer.

Blizanci

Vaš vladar krajem ove sedmice ulazi u svoju senku, to jest – priprema se za retrogradni hod. Ovo će se definitivno odraziti i na vaš način ishrane, kao i na metabolizam. Potrebno je da se pridržavate principa zdrave hrane i da ne opterećujete svoj organizam bespotrebnim, praznim kalorijama.

Ljubav

Zanos I strast su sada primarni kod slobodnih Blizanaca. Osoba koja se pojavila dotakla vas je “do srži” I jedino što želite je da je osvojite. Budite sigurni – ovaj početak je više nego verovatan, jer I druga strana na isti način reaguje na vas. Ipak, zbog aspekata pod kojim ovaj odnos počinje, moguće je da ćete tek kasnije shvatiti u kakvu ste se komplikovnu I tešku priču upetljali. No, za sada uživajte! Oni u emotivnim vezama I bračnim zajednicama klackaju između posvećenosti partneru I besmislenih rasprava koje su često deo vaše svakodnevice. Teško je sada ostvariti potpuni mir, jer ni vi ni voljena osoba ne želite da sagledate svoje greške, već samo one koje partner pravi. U nekim odnosima sada može doći do kratkotrajne pause ili distanciranja. Ipak, ljubav je suviše jaka da biste se zaista I odvojili.

Posao

Mnogo izazovnih situacija je aktuelno tokom ove sedmice. Osećate jaku potrebu da se dokažete I izbijete u prvi plan, ali vam trenutno slabo idu kompromisi, koji će na žalost biti neophodni. Ipak, sa mnogo volje I truda I uz dobru komunikaciju možete sada ostvariti vrlo zadovoljavajuće saradnje I nove poslovne početke. Ako tek tražite posao, period je za vas dobar, bez obzira na to što će posao biti sezonskog karaktera ili povremen. Blizanci koji su često na putu I koji se bave komercijalnim ili trgovinskim aktivnostima imaće više uspeha nego inače. Proverite informacije koje dobijete pre nego što odreagujete.

Novac

Dobre šanse će vam se otvoriti za zaradu preko dodatnih poslovnih angažmana. Redovnim prilivima nećete biti zadovoljni u potpunosti, jer će postojati odlaganja I kašnjenja. Troškovi su I dalje u porastu, I teško ćete ih kontrolisati.

Zdravlje

Vi ste nefokusirani, rasejani, trenutno psihički u ne baš najboljem izdanju. Postoji mogućnost povreda. Potreban vam je odmor od makar par dana.

Rak

Sunce je u vašem polju hrane I u ovom periodu bi bilo najbolje da bazirate svoju ishranu na namirnicama koje su dobre za vaše krvne sudove I srce. Suncokretovo ulje zamenite maslinovim, a u svoje obroke uvrstite ovsenu kašu (za doručak), paradajz, karfiol, tikvice, plavi patlidžan…

Ljubav

Lako ostvarujete nova poznanstva I zanimljivu komunikaciju sa suprotnim polom. Ipak, ne biste trebali da previše očekujete od početaka koji se sada pokreću. Naime, izgleda mi da vi malo nerealno gledate na osobe sa kojima dolazite u kontakt, možda iz prevelike želje da konačno nađete onu pravu za sebe. Moguće je da ćete vrlo brzo biti razočarani njenim postupcima, ali I karakterom. U dužim emotivnim vezama I brakovima stoji nestabilnost koja će vladati tokom celog ovog perioda. Vi I voljena osoba idete iz krajnosti u krajnost. Naglašene su mogućnosti za rasprave I svađe, ali I za privremena odvajanja. Kao da između vas dvoje postoji prepreka koju nikako ne uspevate suštinski da savladate. Ono najneophodnije – prava komunikacija – konstantno vam izmiče. Pokušajte da budete tolerantni.

Posao

Koliko god da u ljubavi ne možete da postignete zadovoljstvo I mir kojem težite, toliko će vam poslovni segment doneti nekih zanimljivih I inspirativnih momenata. Neki od vas će sada dobiti prve naznake da su šefovi vrlo ozbiljno shvatili vaš rad iz prethodnog perioda I da vam se sprema promena radnog mesta ili unapređenje. Dogovori sa poslovnim partnerima I saradnicima su krenuli polako na bolje I već vidite da je više nego realno da uspete da ostvarite ono što želite. Ono što vam zadaje malo brige jeste odnos sa kolegama, gde ima dosta tenzije I gde čak postoje mogućnosti za podmetanja I nekorektnost.

Novac

Neke šanse za zaradu će se neočekivano otvoriti. Ipak, tokom ove sedmice vam stoji mogućnost da napravite veći trošak ili čak izgubite određenu sumu novca. Budite oprezni po ovom pitanju. Ne savetuje vam se da pozajmljujete novac drugima.

Zdravlje

I ove sedmice su najaktuelniji stress I psihička napetost. Starijoj populaciji moguće aktiviranje hroničnih tegoba.

Lav

Ovo je nedelja velikih uzbuđenja I neki put – čas I stresnih situacija. Pomozite svom organizmu da se izbori sa predstojećim naporima – počnite svoje jutro časom mlake vode sa limunom, jedite više povrća – brokolija, karfiola, kelerabe, a zasladite se crnom čokoladom u kombinaciji sa bademom ili kikirikijem.

Ljubav

Slobodnima se u ovom periodu sve nekako I dalje vrti oko prošlosti. Kontakt sa bivšim partnerom možete obnoviti, ako je to zaista ono što želite, ali teško je da ćete biti zadovoljni na duži rok. Možete se ponovo okrenuti I ka nekoj staroj simpatiji, osobi koja vam se dopadala u jednom periodu, ali sa kojom niste uspeli da ostvarite konkretnu vezu. U suštini, sada vam najbolje funkcionišu neobavezne priče I teško je da ćete biti zadovoljni svojim emotivnim životom I dešavanjima. Lavovi u vezama I brakovima su u vrlo promenljivoj fazi. Čas uspevate da ostvarite koliko toliko solidnu komunikaciju, čas vaši karakteri izbijaju u prvi plan I dolazi do rasprava ili distanciranja. Ništa nećete postići time ako se uvučete u začarani krug međusobnog optuživanja I svaljivanja krivice jedno na drugo. Potrebna je korenita promena.

Posao

Dobra ponuda preko stranog poslovnog partnera baciće Lavove u razmišljanja. Moguće je I da će neki od vas sada krenuti sa značajnijim promenama u želji da prošire poslovanje. Generalno – poslovni segment je jako naglašen, ali koliko god situacije izgledale dobro, do ostvarenja ipak dolazite kroz prepreke I muku. Komunikacija na dnevnoj bazi sa kolegama je više nego loša I možete smatrati da odbijaju bilo kakve vaše pokušaje da napravite kompromis I dogovor. Pojedini će doživeti I kritike od strane šefova, pa bi bilo dobro da se prvo dogovorite sa njima pre nego što krenete samostalno u neki rad.

Novac

Ne žurite sa pozajmljivanjem novca ili sa uzimanjem kredita. Moguće je da uspete da iz drugih izvora nabavite novac koji vam je potreban za zatvaranje nekih obaveza. Neke šanse za zaradu će se otvoriti dosta neočekivano.

Zdravlje

Sunce je u tranzitu kroz vaš znak I na dalje vam pomaže da lakše izađete na kraj sa bilo kakvom zdravstvenom problematikom.

Devica

Kod vas će ove sedmice biti prisutni I mentalni I fizički napori, pa bi bilo dobro da pripremite svoje telo. Jedite kivi, jabuke, nar, pijte sok od pomorandže umesto kafe, da vas “podigne”. Od povrća – kelj, kafriol, brokoli, krastavac, tikvice, paradajz. Zasladite se voćnim salatama u koje ćete ubaciti brusnice.

Ljubav

Kod slobodnih Devica je evidentno da postoji osoba za koju ste zainteresovani. Neke male pomake uspevate da ostvarite po pitanju ove priče tokom ove nedelje, ali definitivno neće doći do konkretizacije odnosa. Kao da se okolnosti nameštaju da vas sputaju ili vrate korak unazad. Ako ste u tajnoj priči, ona funkcioniše savršeno tokom ovog perioda, strast je obnovljena I susreti su češći I intenzivniji. Oni u emotivnim vezama I brakovima su donekle uspeli da uspostave ravnotežu u odnosu sa voljenom osobom. Da se ne lažemo – daleko je od dobrog ono što se trenutno dešava, ali makar više ne postoji tolika tenzija I potreba da se distancirate jedno od drugog. Istina je da idete malim koracima napred, ali baš na taj način možda ćete I uspeti da stavite tačku na komplikovan period koji je za vama.

Posao

Izgleda vam kao da je ono što želite baš tu, na dohvat ruke, ali nikako ne uspevate da ostvarite konkretnu realizaciju. Cela sedmica koja je pred vama je u ovakvom fazonu. Device sada moraju da se bore sa preprekama I okolnostima koje im ne idu na ruku, a koje će se najviše odraziti u dogovorima I odnosu sa poslovnim saradnicima. Sve ono što čekate – bilo da su u pitanju informacije, važna dokumenta ili dozvole – ili jako kasni ili će se prolongirati za naredni period. Ono što vam je solidno postavljeno jesu dodatni poslovi, kao I mogućnost da nezaposleni nađu sezonski angažman.

Novac

U finansijskom segmentu se osećate dosta stegnuto u ovom periodu. Iako prilivi nisu loši, evidentno je da su vaši troškovi povećani, ali I da imate odlive novca koje trenutno ne možete da kontrolišete. Ne zalećite se u neka finansijska ulaganja I investicije.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta dobar, ali vaše boljke po pitanju probave I stomačnog dela su I dalje aktuelne.

Vaga

Vaša vladarka Venera u tranzitu kroz znak Device zahteva promenu u ishrani da biste se osećali, ali I izgledali bolje. Izbacite brzu hranu, grickalice između obroka I prestanite da se zatrpavate belim šećerom u slatkišima. Sada su vam potrebna biljna vlakna iz voća I povrća I raznovrsne žitarice u ishrani.

Ljubav

Slobodne Vage su se žestoko zagrejale za nekoga preko poslovnih okolnosti. I sami ste itekako svesni da je ovo samo jedna jaka strast, ali trenutno ne možete da se oduprete privlačnoj snazi ove osobe. Mogući su novi počeci, ali zbog prirode odnosa, ovo će verovatno ostati tajna neko vreme. Možda je I bolje tako, jer vi tek trebate da uvidite da li pored seksualne privlačnosti ovde može da se razvije I emotivna veza. Ako želite obnovu kontakta sa nekim od bivših partnera, izvolite – pokrenite se jer je tako nešto sada više nego moguće. U suštini, možda je I potrebno da vidite da li se tu bilo šta može popraviti. U emotivnim vezama I brakovima I vama I partneru smetaju neke sitnice koje stalno donose nemir između vas dvoje, ali to sada uspevate da kanališete kroz strast. Budite svesni – nećete moći dugo ovako.

Posao

Vi lično jeste posvećeni poslovnom segmentu I svojim obavezama, I trudite se da tu budete korektni, ali nekako uvek ispada da vam bitne stvari promiču I da ste non stop na granici da napravite ozbiljniji propust. Moguće je da vas je prethodni period malo iscrpeo I da sada već niste fokusirani I skoncentrisani. Odnos sa kolegama je non stop na granici da izbije rasprava – vi smatrate da oni samo traže načine da se izvuku, a oni pak misle da vi konstantno zvocate I kritikujete. Trudite se da napravite dogovor sa jednim poslovnim saradnikom, ali on stalno odlaže realizaciju posla koji želite.

Novac

U ovom periodu ne uspevate lako da izađete na kraj sa nagomilanim dugovanjima. Svaki priliv ćete koristiti da “zakrpite rupe” koje ste do sada itekako zanemarivali. Iako će vam biti povremeno dosta naporno, morate regulisati ove obaveze.

Zdravlje

Naglašeno polje podsvesti govori da je moguće da će stress I napetost početi da uzimaju svoj danak. Definitivno vam je potrebno da se odmorite I rasteretite.

Škorpija

Raznorazne situacije će zahtevati ove sedmice od vas da budete skoncentrisani, fokusirani I “čistih misli”. Zato, ne preskačite doručak, ubacite makar jednu užinu (ali zaobilazite brzu hranu I grickalice), I jedite po šaku koštunjavog voća dnevno. Odgovaraju vam riba, cvekla, crvena paprika, kukuruz, šljive.

Ljubav

Slobodne Škorpije u ovoj nedelji nemaju pojma niti šta da urade niti kako da se postave prema nekim osobma. Izgleda vam da one koje vi simpatišete nikako da osvojite, a u isto vreme morate da se borite sa četom onih koji pokušavaju da osvoje vas. Nesklad između želja I mogućnosti je sada jako naglašen, ali suština je da će I ova sedmica proći kao I mnoge pre nje – bez onih dešavanja koje vi želite. Ako ste voljni za neku seksualnu avanturu, tu su vam vrata širom otvorena, ali mnogi od vas žele da se smire I srede, a to im se trenutno ne pruža kao mogućnost. U emotivnim vezama I brakovima strast može pomoći da se neke situacije prevaziđu, ali I vi I partner ste vrlo svesni da su ovo samo privremena rešenja. I dalje u vašem odnosu stoji prepreka I blokada, koju za sada ne uspevate da prevaziđete.

Posao

Početak nedelje je dosta naporan, jer kao da se sve skupilo odjednom I treba završiti gomilu obaveza, a prepreke samo iskaču sa svih strana. No, brzo dolazi do preokreta I u suštini pred vama je solidan period kada ćete itekako imati šanse da pokrenete neke poslovne priče. Informacije koje ćete dobiti pokrenuće vas I dati vam krila. Odnos sa nadređenima ove sedmice funkcioniše besprekorno (za divno čudo) I konačno uspevate da se sa šefovima usaglasite po nekim pitanjima koja su do sada predstavljala kamen spoticanja. Uz mnogo napora sada se I saradnje sa stranim partnerima mogu potvrditi I realizovati.

Novac

Zabrinutost zbog obaveza I dugovanja iz prethodnog perioda. Nekako sve dolazi odjednom na naplatu, I vi nećete znati gde “udarate”. Koliko god cela situacija povremeno bila naporna, u velikoj meri ćete uspeti da je sredite.

Zdravlje

Kod starijih pripadnika znaka, ali I onih sa hroničnim problemima – češće će se javljati tegobe. Mlađi su pod psihičkim opterećenjem.

Strelac

Veliki odliv energije tokom ovog perioda, I da ne biste osetili pad imuniteta, potrebno je da se pripremite na veće napore. Od mesa junetina, a svakako konzumirajte ribu I ako volite – morske plodove. Jaja, jogurt, cvekla, zelenolisno povrće….zasladite se lubenicama, dinjama, suvim grožđem.

Ljubav

Ako ste slobodni, ulazite u neke relacije isključivo vođeni strašću I budite uvereni da vas cela priča neće dugo držati. Smetaće vam I što će nove osobe sa kojima stupate u vezu jako brzo pokazati da žele da vas ograniče I “privežu” za sebe. U dužim emotivnim vezama – partner pokušava da vam se približi više, ali vi nikako ne možete da zaboravite prethodni period I teško se otvarate. Takođe, imate svojih razmišljanja I preispitivanja I mnogi od vas će u ovom periodu vrlo često “klackati” na onoj granici – ostati ili otići. Saturn krajem ove sedmice kreće direktno u vašem polju ličnosti I vi ćete u nekom skorijem vremenskom periodu konačno imati jasnu sliku – da li ste spremni za produbljivanje veze u kojoj ste ili ne. U suštini – trenutno su najkorektniji odnosi u bračnim zajednicama. Vas dvoje ste vrlo posvećeni jedno drugom.

Posao

Još jedna sedmica kada morate da se borite I sami sa sobom, ali I sa drugima. Neki Strelčevi vrlo ozbiljno razmišljaju o promeni posla, ali nikako u svojoj glavi ne možete da presečete I donesete konačnu odluku. Generalno – period pred vama je naporan, dosta obaveza I onih zaostalih, ali I novih, I nikako da uhvatite makar jedan dan u kome se nećete nervirati. Obratite pažnju da ne pravite greške I propuste, naročito sa papirologijom, ali I u dogovorima sa poslovnim partnerima. Iako je odnos sa šefovima sada korektniji nego inače, I dalje vam smetaju njihove pridike I pokušaji da vas u mnogim situacijama ograniče.

Novac

Koliko god se trudili da usaglasite prilive I troškove, ova sedmica definitivno vaše živce po ovom pitanju stavlja na veliko iskušenje. Oni koji se bave privatnim biznisom imaće nešto bolje I stabilnije pozicije. Veći troškovi vezani za kuću.

Zdravlje

Fizička, ali I psihička iscrpljenost je evidentna. Pokušajte da se rasteretite odlaskom na odmor, ili da makar uzmete neko vreme za sebe da se opustite.

Jarac

Mnogo planeta u tranzitu kroz znak Device vam odgovara, osećate se prilično stabilno I harmonično. Dodatno pokrenite svoj organizam sokovima od svežeg ceđenog voća, a ako volite “smutije” – možete napraviti prave male energetske bombe od kojih ćete se osećati fenomenalno.

Ljubav

Sedmica kada će Jarčevima misli o bivšim ljubavima biti vrlo često na pameti. Ukoliko ne možete da prevaziđete neku emotivnu priču koja je nedavno završena, sada se postavlja mogućnost za obnovu odnosa, ali je iskreno rečeno, veliko pitanje koliko dugo bi ovo trajalo. Naime, vi lično ćete brzo uvideti da posle početnog oduševljenja jako brzo počinju da vam smetaju neke situacije koje su već ranije pravile problem u ovom odnosu. Na vama je dalje šta ćete uraditi. Što se onih u emotivnim vezama I brakovima tiče, definitivno niste u potpunosti mirni kao par, ali nema nekih otežavajućih situacija kod vas. Možda će vam smetati partnerovi prijatelji ili porodica, naročito ako pokušavaju da vam “sole pamet” I mešaju se u vaš odnos. Nešto jača strast ove sedmice brzo će doprineti da se odnos sredi.

Posao

Neki od vas u ovom periodu mogu započeti posao na novom radnom mestu, ali verovatno kroz probni rad ili na ugovor na određeno vreme sa kraćim rokom. Koliko god vam sve po ovom pitanju izgledalo nestabilno, I koliko god smatrali da morate po ko zna koji put da se dokazujete, ova saradnja ima velike predispozicije da traje. Ne žalite truda. U poslovnim partnerstvima I postojećim saradnjama trenutno postoji problem oko dogovaranja I evidentno je da sitnice prave problem I vama I drugoj strani. Biće vam potrebno više koncentracije nego inače da biste neke naporne obaveze priveli kraju.

Novac

Neki troškovi vezani za kuću ili za privatan posao vas mogu iznenaditi, ali ćete brzo uspeti da ih regulišete. Generalno – finansijski prilivi su dosta stabilni. Ukoliko očekujete da vam neko vrati pozajmicu, ovo će verovatno biti odloženo.

Zdravlje

Pod nešto su lošijim uticajem oni sa hroničnim tegobama, ali I starija populacija. Lako gubite energiju I što pre vam je potreban odmor.

Vodolija

Za vas bi bilo fenomenalno kada biste makar jedan dan tokom ove sedmice “izdržali” samo na voću I na sokovima. Em biste izvršili kompletnu detoksifikaciju organizma, em biste se osećali lako, poletno, ma fenomenalno”! Grejpfrut, jabuke, limun, kruške, grožđe, dinje – kombinujte šta volite!

Ljubav

Slobodni pripadnici znaka su prevazišli zastoj koji je postojao u komunikaciji sa osobom koja im se dopada I vrlo postepeno grade povezanost I bliskost sa njom. Istina je da vam se ova postepenost I sporost u dešavanjima ni malo ne dopada, ali očigledno je da ste u nekim stvarima sazreli I shvatate da se do onih pravih, dobrih stvari ne može doći preko noći. U emotivnim vezama I brakovima postoji razumevanje I sklad, na svim osnovama, osim po pitanjima finansija. Tu nekako ni vi ni voljena osoba ne možete da se uskladite I dogovorite. Ako ste u braku, biće problema oko kućnih troškova, (ili planiranja letovanja ako ste u vezi) I oboje možete optuživati jedno drugo za nemaran odnos prema novcu. Ipak, sve ovo su neke kratkotrajne trzavice koje će biti lako prevazići. U suštini – dobra sedmica pred vama.

Posao

Ako ste privatnik, svesni ste da morate promeniti nešto u načinu poslovanja, ali vam to trenutno donosi veće troškove I zabrinuti ste za svoju zaradu na dalje. Nemojte ove sedmice ulaziti u nove saradnje, naročito ne u one gde vam je odmah potrebna veća količina novca za ulaganje. Prolongirajte za narednu sedmicu. Generalno – odnosi u poslovnom segmentu su korektni sa partnerima I saradnicima, postoji šansa I za neke ozbiljnije dogovore, ali će do realizacije doći tek u narednom periodu. Odnos sa kolegama je nestabilan, a kada su šefovi u pitanju – tu niste zadovoljni komunikacijom ni malo.

Novac

Finansijski prilivi su dosta dobri – novac vam definitivno lako dolazi I na to ne možete da se požalite. Ono gde ste trenutno slabi je segment troškova, I to prvenstveno onih koje vi pravite – uglavnom na nepotrebne stvari.

Zdravlje

Iako funkcionišete nešto bolje nego u prethodnom periodu, I na dalje je kod vas naglašen stress I nervoza. Kod pojedinih veći problemi sa spavanjem.

Ribe

Vi se u poslednje vreme nešto kilavite I nikako da se u potpunosti “vratite sebi”. Sunce je u vašem polju zdravlja I dobrih navika – ove sedmice batalite slatkiše, belo brašno, mesne prerađevine. Okrenite se prirodi, okrenite se sebi – jedite krastavce, lubenice, paradajz, ribu, banane, karfiol, jabuke!

Ljubav

Koliko god u bračnim relacijama I dužim emotivnim vezama bilo sa vaše strane želje I truda da funkcionišete normalno I na stabilnim osnovama, toliko će to biti teško ostvarivo u realnosti. Ili nikako da zaista I do kraja rešite neka goruća pitanja koja unose pometnju u vaš odnos, ili ne možete da uspostavite pravu komunikaciju, pa u jednom trenutku imate korektnu priču, da biste se već u sledećem povlačili svako u svoj “ćošak ringa”. Biće tu I nekih lepih I romantičnih momenata, ali biće često I sumnje I u partnera, ali I u to da li vaš odnos zaista ima perspektivu. Slobodni će biti toliko okupirani I zaneseni prošlošću, emocije će ih preplaviti I neće moći da se odupru porivu da još jednom, po ko zna koji put, pokušaju da obnove odnos sa bivšim partnerom. Više je nego izvesno da će do kontakta doći, ali u kom pravcu će on ići, to tek treba videti…

Posao

Ako imate neke zaostatke ili trebate da rešite neka pitanja sa poslovnim saradnicima, uradite to ove sedmice, koliko god vam povremeno teško palo. Naime, one situacije koje vam sada ostanu kao “repovi” mogu se u najskorijoj budućnosti pretvoriti u prepreku ili problem. Ribe tokom ove sedmice imaju jednu jaču mogućnost za ostvarivanje nove saradnje, koju nikako ne bi trebalo propustiti. Potrudite se samo da dogovorite sve detalje. Komunikacija sa nadređenima je dosta problematična I vi ćete sa njihove strane doživljavti ograničenja I prekore. Sa stranim partnerima ove sedmice dosta teški dogovori.

Novac

Osećate da ste blokirani po nekim pitanjima I da ne možete ni u jednom trenutku da se opustite što se novca tiče. Taman zatvorite jednu obavezu, pojavljuje se druga. Ni vi lično ne manipulišete na pravi način novcem u ovom trenutku.

Zdravlje

U nešto su lošijoj poziciji oni koji imaju problema sa visokim krvnim pritiskom. Ostali pripadnici znaka su u dosta stabilnom periodu.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.