Nedeljni horoskop | Od 01.02.2021 – 07.02.2021

Pali ste ispit? Pa šta?
Pa šta i ako ste se malo ugojili?
I što ste ponovo sami.
Pa šta ako ste dobili i otkaz?
Pa šta?
Šta sada?
Sada živite, sada probate ponovo, sada podignete glavu i ne date da vas život zgazi. Eto šta!


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Eto odmah od ponedeljka Venere u polju prijatelja, društvenih aktivnosti, interneta – pa izvolite slobodni Ovnovi, zabavite se! Možda počnete na drugačiji način da gledate nekoga koga poznajete dugo ili vam pak brzinski upadne u život (ili u mesindžer) neka zanimljiva duša željna druženja. I možda flerta. I možda vrcavih pričica. I možda avanture….A zauzeti neka se prave da ne primećuju da im neko baca lajkove, srčiće, gleda storije i ostalo….Osim ako silno želite da zakomplikujete sebi život.Odnos sa partnerom je promenljiv – čas divan, čas baš i ne. Ipak, fokusirajte se na drago vam, povremeno naporno biće.

Posao

Merkur, koji vlada vašim kontaktima, dogovorima, svim papirološkim pitanjima, ali i vašim umom, organizovanošću i efikasnošću – tek je krenuo retrogradno i njegov hod je u ovoj nedelji prilično spor. Zato nemojte da se iznenadite što će sve militi puževskom brzinom, ni što ni vi nećete biti baš u nekom hitrom i posebno aktivnom elementu. Sređujte i završavajte ono što možete. U ovoj nedelji će izgledati kao da vam se otvaraju neke vrlo povoljne prilike, ali se lako može dogoditi da se sve odloži. Čekaćete.

Novac

Sve vezano za novac je u ovoj nedelji haotično kod vas. Pare će vam vrlo lako odlaziti iz džepa.

Zdravlje

Prekinite da razmišljate o tome šta ćete da pojedete. Protegnite noge, prošetajte se.

Hrana

Polako počnite da pripremate širu garderobu, jer će vam svakako vrlo brzo zatrebati. Kao da vas sa svih strana mame slatki i slani zalogaji, a vi ne možete da im kažete ne. Mogli biste da razmislite o tome da se više fizički aktivirate….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Bik

Ljubav

Ova nedelja, em će vam dosta energije oduzimati, em će vam razvlačiti živce kao konopce. Sad, verovatno partner ima mali ili zanemarljiv udeo u svemu ovome, ali to ne znači da se ova nervoza neće preliti i na njega. Bio kriv ili ne bio – jednim delom će osetiti sve ovo na svojoj koži. Naravno, bilo bi mnogo bolje da donosite jedno drugom dobro raspoloženje koje briše nervnu napetost, pa bi savet svakako bio da se okrenete na tu stranu, jer možete. Slobodni Bikovi – svakako ćete postati aktivniji po pitanju kontakata sa suprotnim polom. Samo nemojte da brzate i ulećete navrat nanos u neke priče.

Posao

Planetarna gužva u polju karijere, reputacije, pozicije, autoriteta – sa sve retrogradnim Merkurom koji kolo vodi – svakako obećava jednu ispunjenu dešavanjima, ali isto tako ispunjenu peripetijama nedelju. Da li ćete se snalaziti u svemu ovome? Ma hoćete, i to više nego dobro. Jeste da ćete se posle svakog radnog dana osećati izmoždeno a da će vam živci treperiti, ali i to je za ljude. Pogotovo za ljude u ovakvom haotičnom poslovnom periodu. Ne sukobljavajte se sa nadređenima, to je kao da pričate zidu.

Novac

Preispitajte na šta vam sve odlazi novac. Ne zalećite se u impulsivne kupovine.

Zdravlje

Kod mlađih – problemi sa spavanjem i stres. Stariji – cikulacija, pritisak, hormonski problemi, žlezde.

Hrana

Ove nedelje ste baš, baš dobro raspoloženi da uživate u hrani na svakom mestu i u svakoj prilici. Naglašen hedonizam, naglašena potreba za slatkišima, mada nećete ni ostalim namirnicama reći ne. Bar da ste u nekom jačem pokretu i akciji, pa da imate gde da se trošite….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Blizanci

Ljubav

Venera, koja i vlada vašim poljem ljubavi ulazi u znak Vodolije koji vam je srodan i sa kojim se baš lepo kopčate, pa će od ovog perioda kod slobodnih početi da se dešavaju izraženije aktivnosti po pitanju emocija. Upoznavaćete nove osobe i flertovati preko društvenih mreža, kroz druženja sa prijateljima, kroz neke grupe i društvene aktivnosti – a tu mogu da se provuku i osobe koje ne žive blizu vas. Doduše, nemojte biti iznenađeni ni ako se neki prošli kontakti ponovo pokrenu. Zauzeti – vi bolje gledajte kako da sredite i stabilizujete odnos sa partnerom koji je poljuljan, umesto što trošite vreme na društvo i internet

Posao

Pokušavali ste u proteklom periodu da neke situacije rešite ili pokrenete i doživeli ste ili neupeh ili prilično polovično ostvarenje. Sada je vreme da preispitate gde ste grešili i da pokušate ponovo. Ova nedelja može doneti rešenja, ali ne budite razočarani ni ako se ona dogode tek u narednoj. Svakako hoće. Znate i sami – retro Merkur je, bolje da svoju energiju trošite na ispravke propuštenog, nego na kreiranje novih grešaka i kikseva. Ne budite nestrpljivi, doći ćete do onoga što priželjkujete.

Novac

Trošićete više nego što ste planirali, ali makar će prilivi biti redovni.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora i blaga fizička rekreacija.

Hrana

Stomak vam je nešto osetljiviji ove sedmice, a sa druge strane – vi ste postali totalno neumereni i samo gledate šta ćete da pojedete. Potrudite se da namirnice koje koristite za pripremu obroka budu sveže i kvalitetne, ali ih za svaki slučaj i dobro termički obradite…

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Rak

Ljubav

Sa malo truda i sa partnerove i sa vaše strane, ova nedelja može biti korektna. No,kao da će u ovom periodu postojati situacije ili osobe koje će i voljenoj osobi i vama odvlačiti pažnju na drugu stranu, ne dozvoljavajući vam da imate više onih prisnih, bliskih momenata. Komunikacija će funkcionisati ali će vam faliti osećaj posvećenosti jedno drugom. Ova je sedmica malo šarena što se toga tiče i potrebno je da ako ikako možete – provodite što više vremena zajedno. Slobodni Rakovi – čas ćete biti u dobrom raspoloženju i aktivni sa društvom, čas povučeni i zatvoreni u svoju ljušturu. Mali pomaci na bolje.

Posao

Nedelja u kojoj će mnogo informacija i novosti dolaziti do vas, ali je veliko pitanje koliko se na iste možete osloniti i da li na njih možete računati. Budite oprezni što se donošenja odluka tiče, definitivno nije vreme da žurite. Mogući su manji problemi sa dokumentacijom, dozvolama, ugovorima. Generalno gledano – sve u ovoj nedelji pokazuje tendenciju da se iskomplikuje pa ni na šta i ni na koga nemojte računati stopostotno. Pokušajte da budete skoncentrisani, jer postoji prostor za greške i propuste.

Novac

Nije period za pozajmice i kredite. Novčane teškoće će uskoro krenuti da popuštaju.

Zdravlje

Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe. Osetljivi ste na stres.

Hrana

Bilo bi divno kada biste sa svog menija u potpunosti tokom ove nedelje izbacili kolače, torte, slatkiše, ili se makar trudili da ih zamenite zdravijom alternativom –voćem. Potrebno vam je više povrća, naročito onog zelenog – spanaća, zelene salate, brokolija, blitve…

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Lav

Ljubav

Od ponedeljka kada i Venera pređe u znak Vodolije – čak pet planeta će biti u vašem polju partnerstava. U ovom periodu učite važne lekcije kada su vaša partnerstva u pitanju. Lekcije posvećenosti, razumevanja, ispravljanja grešaka, lekcije srozavanja ega i poštovanja. Lekcije ljubavi. Što spremniji budete da se prilagodite jedno drugom, lakše će vam i lepše biti. Baš iz ovog razloga – u nekim odnosima će biti divna i podsticajna atmosfera, a u nekima – baš i ne. Slobodni Lavovi – dešavanja i zanimljivosti ima, ali ništa se to još nije iskristalisalo i krenulo put ozbiljnijeg odnosa. Morate biti još uvek strpljivi.

Posao

I poslovno je ovo dosta čudan period. Sve vrvi od dešavanja i gužve, ali vi ponekad imate utisak da se samo vrtite u krug i da suštinski ne rešavate ništa. U nekim okolnostima ćete se osećati zarobljeno, ali postoji šansa da nešto od ovoga rešite u narednim danima. Povećan obim posla i obaveza može vas terati da žurite da biste ispoštovali rokove koji su vam dati – što može dovoditi do grešaka i ponavljanja u procesu rada. Javiće vam se bivši saradnici sa namerom da obnove kontakt i saradnju sa vama.

Novac

Što ste više u grču zbog novca, činiće vam se da vam on brže odlazi.

Zdravlje

Dosta ste umorni i napeti. Potrebno vam je opuštanje i odmor.

Hrana

Nešto jači apetit sleduje vam i ove sedmice, i čak iako ste na nekoj dijeti, nećete moći da je ispoštujete i održite. Pokušajte da jedete hranu koja nije kalorična, a koja će ukloniti osećaj gladi – kokice, piletinu, ćuretinu, puno svežeg voća, naročito jabuka.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Devica

Ljubav

Ukoliko se situacija između partnera I vas tokom protekle nedelje (ili nekog perioda unazad) poremetila, ukoliko je došlo do problema i tenzije – u ovoj sedmici ćete svakako pokušavati da ih rešite. Da li će vaš uspeh biti potpun ili polovičan (ja pre mislim da će biti ovo drugo) zavisi od toga koliko ste bitnih stvari prećutali jedno drugom, a koje sada izlaze na svetlost dana. U svakom slučaju, treba pokušavati da se tenzija smiri i mir vrati u vaš odnos. Ukoliko ste par koji nije imao problema, u ovoj nedelji ćete imati jako malo zajedničkih trenutaka. Tempo života vas razdvaja. Slobodni – ama ništa na vidiku.

Posao

Vaše polje poslovne svakodnevice vrvi trenutno od planeta, što znači da u ovom trenutku vaš fokus treba da bude baš na ovom segmentu. I vaša planeta vladar, Merkur nalazi se ovde u svom retrogradnom hodu, što govori o potrebi da preispitate svoje poteze i postupke i pronađete gde ste grešili. Takođe, ovi aspekti vas vraćaju na neke priče, dogovore, ljude – koji još uvek imaju ulogu u vašem poslovnom životu. Postoji šansa da se neki bitni kontakti obnove i da se krene sa pregovorima.

Novac

Nećete se proslaviti, ali nećete ni proći toliko loše.

Zdravlje

Stres, napetost, nemiri. Oscilacije imuniteta. Kod starijih – problemi sa krvnim pritiskom.

Hrana

Vaše navike po pitanju ishrane su sada već pod velikim znakom pitanja. Nešto vi tu ne radite kako treba – ili preskačete obroke ili brzinski jedete ili se pak prejedate – i nije ni čudo što se ovo može odraziti I na vaše varenje ali I na to koliko ste energetski i zdravstveno stabilni.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vaga

Ljubav

Vaša vladarka Venera prelazi u ponedeljak u znak Vodolije koji vam je srodan, sa kojim se razumete I koji predstavlja vaše polje ljubavi I uživanja. I sve je to divno, da ta Venera neće desetak dana da se druži sa Saturnom. I sad vi, ukoliko ste u partnerstvu – umesto da uživate, morate da budete ozbiljni, odgovorni, posvećeni. Morate da prihvatite I ono što vam se ne sviđa u vašem odnosu ili kod partnera. A ako ste sami – muvaju vas sve neki ozbiljni likovi, neki čudaci. Ili oni sa kojima imate ihaj haj razliku u godinama. Ili su vam se svi mogući bivši partneri i poznanici setili da postojite i pokušavaju da obnove kontakt….

Posao

Bićete više nego voljni za posao, vratiće vam se ona vaša lepršavost, komunikativnost. I posao će biti vrlo voljan za vas – samo što neće biti baš tako lepršav kao vi, već će da pokazuje tendenciju da vam natovari na leđa što je više moguće. I tako ćete vi u ovoj sedmici lepršavo da preskačete prepreke, usput bogoradajući I pokušavajući da u trku ispravljate I rešavate situacije koje kao da su se urotile protiv vas. Ne računajte ni na jedan dogovor, ni na jedan papir, ni na jednu osobu – sve se može promeniti u trenu.

Novac

Uspešno lepo zarađujete I još uspešnije zarađeni novac prosleđujete dalje.

Zdravlje

Sem umora koji je u ovoj nedelji hroničan, starije mogu mučiti pritisak, vene, hormoni.

Hrana

Jak apetit, potreba za kaloričnijom hranom, želja da se uživa u mirisima i ukusima – pratiće Vage tokom cele ove sedmice. Biće teško odoleti onim jelima koje volite, a naročito nećete moći da se oduprete svemu što je slatko, kremasto, sočno….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Škorpija

Ljubav

Čudni su dani došli za Škorpije koje su u emotivnim vezama jer će se vruće – hladno situacije smenjivati maltene na dnevnoj bazi. Nervoza je prisutna I kod partnera I kod vas I koliko vas ona odbija jedno od drugog, toliko vas privlače strasti koje su se pojačale do maksimuma. Ratova u ovoj nedelji može biti, samo je pitanje da li ćete izabrati da ratujete u spavaćoj sobi ili na drugačiji, ne baš toliko lep I uzbudljiv način. Slobodne Škorpije – ovde imamo funkcionisanje iz krajnosti u krajnost – ili ste pripadnik znaka kojem se dešavaju uzbuđenja I noviteti, čak I povratak prošlosti….ili vam se ne dešava ama baš ništa.

Posao

A u poslu nervoze koliko ti duša ište. Ta nervoza će biti još veća ukoliko čekate druge, zavisite od njih ili se nadate ispunjenju nečega što vam je obećano.U nekom trenutku ćete u ovoj nedelji shvatiti da ste prepušteni sami sebi I da ako vi ne uradite – niko neće. Proverite svu dokumentaciju koja vam je od važnosti, sredite papirologiju – jer tu mogu početi da iskaču problemi. Bivši saradnici I klijenti će početi intenzivnije da vam se javljaju u pokušajima da ponovo napravite dogovor, obnovite saradnju.

Novac

Troškovi se pojačavaju. Prilivi su vam dobri, ali suviše novca vam samo prolazi kroz ruke.

Zdravlje

Ništa strašno, ali svašta po malo.

Hrana

Apetit će vam varirati i u velikoj meri zavisiti od raspoloženja, koje će biti prilično promenljivo ove sedmice. Možete da konzumirate sve vrste mesa i domaćih mesnih prerađevina, ali biste trebali da izbegavate proizvode od belog brašna, kao i slatkiše.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Strelac

Ljubav

Sve što se da popraviti u odnosu sa voljenom osobom – pokažite dobru volju i popravljajte. Druga strana jeste uvidela neke svoje greške I propuste I spremna je da to ispravlja, ali joj I vi morate izaći u susret. Još uvek vas dvoje kao par u ovoj nedelji talasate – čas ste super, čas baš I ne – ali postoji tendencija da do kraja nedelje dosta toga sredite, primirite I budete zadovoljni komunikacijom I odnosom sa partnerom. Slobodni Strelčevi – Venera se ušetala u vaše polje komunikacije, kontakata, susreta – pa ćete u narednom periodu I vi ali I suprotni pol biti više raspoloženi da se družite I “družite”.

Posao

Nervoza jeste prisutna na dnevnoj bazi, a vi ćete morati konstantno da budete u kontaktu I na vezi sa saradnicima ili poslovnim partnerima. Teškoće u komunikaciji će se javljati povremeno I trebaće vam više strpljenja nego što ga sada imate da biste sve ovo ispeglali I prevazišli. Ako neke situacije I dogovori ne idu, ne gurajte ih na silu – samo možete proizvesti kontraefekat. Ovo važi I za sva papirološka pitanja. Razmislite o tome gde grešite I potrudite se da ove greške ispravite, biće lakše I drugima I vama.

Novac

Češći prilivi novca u ovoj sedmici.

Zdravlje

Preporučuje vam se da budete u pokretu. Prija vam boravak u prirodi. Oprez u vožnji i saobraćaju.

Hrana

Krvna slika vam je slabija nego inače, pa biste trebali da je poboljšate konzumirajući džigericu, spanać, cveklu….U ovoj nedelji svakako izbegavajte alkohol, a više se okrenite nekim toplim napicima – najpre čajevima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Jarac

Ljubav

Partner I vi ćete u ovoj nedelji uglavnom proletati jedno pored drugog I grabiti tek po koji zajednički trenutak. Možda je tako I bolje, jer sem početka nedelje kada ste oboje koliko toliko u ravnoteži – ostatak perioda vam uglavnom oboma donosi nervozu. A gde je puno obostrane nervoze, postoji potencijal I za raspravu, ovog puta potpuno nepotrebnu. Ne biste se raspravljali zbog vašeg odnosa već zato što vas je neko drugi iznervirao. Cmoknite se u prolazu I to bi bilo to za ovu nedelju. Slobodni Jarčevi – neko vas može iznenaditi inicijativom. Nemojte mnogo da se predomišljate – uživajte.

Posao

Sedmica koja je pred vama može krenuti dosta mirno – ali nemojte da vas ovo zavara I da učini da se opustite. Sve će krenuti da se zakuvava I zalaufava vrlo brzo, pojačaće se gužva, doći će mnogo posla I obaveza a istovremeno će doći I problemi u dogovorima I komunikaciji sa saradnicima. Povremeno ćete imati osećaj da pričate zidu ili različitim jezicima. No, znate kako kažu “sve to ide u rok službe” pa izvolite – trudite se da svaki problem I nedoumicu rešite što pre. Budite spremniji na compromise.

Novac

Novca će biti u ovoj sedmici.

Zdravlje

Uglavnom dobro. Nešto više povedite računa o ishrani.

Hrana

Ove nedelje se sve nekako namešta da vas mami kada je hrana u pitanju. Imate pozive sa više strana, da li od prijatelja, poslovnih partnera – a na dnevnom redu je sve ono što vi volite i u čemu neizmerno uživate.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vodolija

Ljubav

Pored Saturna, Jupitera, Sunca I retrogradnog Merkura u vaš znak u ponedeljak ulazi I Venera. Da vas zašećeri I ulepša, da vam ukrasi osmehom lice, da vam donese pogodnosti I srećne okolnosti ali I pojačanu potrebu za uživanjima svake vrste. Slobodni – nemojte biti iznenađeni ukoliko se u ovoj nedelji ne budu dešavali spektakularni ljubavni pomaci – tek će ih biti, ne brinite. Zauzeti – nemojte mnogo da flertujete unaokolo da se partner ne bi nadrndao. Ionako vam je odnos povremeno na staklenim nožicama, pa taj šarm i lepotu i slatkoću sada koristite kao oružje u odnosu sa osobom koju volite.

Posao

Prizivali ili ne prizivali poslovna dešavanja – ona svakako sama dolaze kod vas. Neka da vam legnu lako I lepo na dušu (I u novčanik) a neka da vas iznerviraju za sve pare. Neka da vam donesu ono što ste čekali, a neka da vam samo daju obećanje a onda ga ne ispune. Sa retro Merkurom u polju ličnosti koji je tek krenuo unazad imaćete problem sa fokusom I organizacijom I može da se desi da budete usporeni I na rečima I na mislima I na delu. Neka, sada je možda I bolje da ne brzate, da ne pokvarite sebi nešto.

Novac

Novca ima I tek će ga biti.

Zdravlje

Zaista je potrebno da se krećete. Prijaće vam.

Hrana

Morate voditi računa o ishrani, jer ste i u ovoj nedelji pod jakim uticajima planeta, koje vas „teraju“ da tamanite sve pred sobom. Ono što bi vam najviše prijalo jeste barena hrana, mnogo svežeg voća i povrća. Smanjite konzumiranje proizvoda od mesa. Mlečni napici umereno.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ribe

Ljubav

Neki kao pokušaji, kao pozitivni pomaci ka rešavanjima (prvo rešavanjima kolapsa koji vam je trenutno u mislima) I ka poboljšanju odnosa sa partnerom krenuće u ovoj nedelji. Nisam sigurna da će dati baš neke spektakularne rezultate, ali bitna je dobra volja I da se makar malkice pomerite sa mesta. Potreban je iskren i otvoren razgovor sa partnerom, ali ako bi moglo bez nerviranja, prebacivanja odgovornosti i međusobnog optuživanja. Samo lep, prijateljski razgovor. Da stvari počnu da se sređuju. Slobodne Ribe – vi tihujete i mislite svoje misli. I ima nekog u vašim mislima. Za sada je samo tamo. Za kasnije – videćemo.

Posao

Shvatićete u nekom trenutku da ako zaista želite da posao bude završen kvalitetno i na vreme – možete da se oslonite samo na sebe. Drugi će vas uglavnom usporavati ili nervirati ili pak nećete imati poverenja u njihove sposobnosti da završe što im poverite (a to će se pokazati kao ispravno vaše razmišljanje). Opterećenost time da sve uradite kako treba može dovesti do toga da se preforsirate i sami krenete da pravite greške. Pokušajte da ne brinete tuđe brige, apsolutno su vam dovoljne vaše.

Novac

Korektna finansijska situacija, mada će troškovi biti pojačani u ovoj nedelji.

Zdravlje

Mentalni disbalans, nervoza i stres. Imunitet vam je nešto slabiji nego inače.

Hrana

Upozoreni ste da ste u periodu kada će se sve što pojedete odmah odraziti na vašu liniju, ali ne vidim da ste se iole potrudili da to i sprečite. Dakle – uživate u svemu što pojedete, a jedete mnogo. Non stop ćete nešto grickati, a verovatno je da ćete i tokom noći obilaziti frižider…..

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.