Nedeljni horoskop | Od 01.05.2023 – 07.05.2023

Sve što se dogodi jednom, može se nikad više ne ponoviti. Ali sve što se dogodi dva puta, dogodit će se sigurno i treći put. – Paulo Coelho, Alkemičar


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Možete osećati da vas osoba koju volite (pogotovo ako ste u braku ili živite sa njom) na neki način uslovljava, opterećuje, stvara vam pritisak i nervozu. Ukoliko ste u vezi, partner će vas zbunjivati svojim promenama raspoloženja, kašnjenjem ili neadekvatnom komunikacijom. Sve se ovo da rešiti i srediti, ali će vas umarati i imaćete osećaj da ono vreme koje biste iskoristili za neke svoje prioritete – trošite iznova i iznova rešavajući jedne te iste stvari. Slobodni Ovnovi – ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, čini vam se da vaša komunikacija tapka u mestu. Takođe – neplanirani susret sa ex simpatijom.

Posao

Sve vezano za novac u ovoj vam nedelji može zadavati glavobolju. Mogući su pojačani troškovi, kašnjenja isplata a ukoliko radite sa novcem ili vrednosnim papirima – budite posebno oprezni. Jednostavno, ovih dana vam se novac izvlači iz ruku i džepova. Poslovno – milion i jedna stavka da vas saplete, ukoči ili uspori. Rešenje će se pronaći i izaći ćete sa time na kraj – ali ćete se u procesu iznervirati i umoriti. Mogućnost ponovljene ponude od ranije ili kontakta od strane bivših saradnika.

Novac

Zdravlje

Stomak i grlo osetljivi. Moguće alergije i problemi sa glavoboljom, sinusima.

Hrana

Iako znate da kada ste gladni umete biti nestrpljivi i težiti da želudac primirite brzom hranom, grickalicama – u periodu ste kada bi to trebalo izbegavati. Što više svežeg povrća i voća u ishrani.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Bik

Ljubav

Pun je Mesec i pomračenje u vašem polju partnerstava, pa može „zavarničiti“ između voljene osobe i vas. Oboje ćete biti napeti i nemirni, nećete baš mnogo voditi računa o tome šta govorite, pa su moguće rasprave, pogotovo ako se dohvatite neke teme oko koje ste se već sto puta zakačili. Nemojte produbljivati sukob, zaustavite se i konstruktivno porazgovarajte. Slobodni Bikovi – sve što se vezuje za prošlost i dalje je prilično aktuelno – neki kontakti će vam prijati, a na neke poruke ćete samo zakollutati očima. Da li ima i noviteta? Ma ima, neko iz vaše blizine će se intenzivno aktivirati prema vama.

Posao

Uglavnom ćete uspevati da se organizujete i sve završite na vreme – iako će vas prilično iritirati neke osobe (doduše, to su one sa kojima i inače teško pronalazite zajednički jezik). Ok, na nekim obavezama ćete pokazivati tendenciju da se malo zaglavite ili da morate da radite ispočetka – ali bitno je da ćete uspeti da ih rešite. Funkcionišete sa oscilacijama – u jednom trenutku ste puni elana, u drugom – postoji nemotivisanost. Po pitanju finansija – snalazite se, mada trenutno i niste baš nešto zadovoljni.

Novac

Zdravlje

Mogući su problemi sa kožom, alergijama. Nešto pojačana nervoza.

Hrana

Pokušajte da svaki obrok bude dovoljno i obilan i kvalitetan da ne biste bili gladni već posle sat vremena. Najbolja je kombinacija mesa i povrća. Prijaće vam i mlečni proizvodi, naročito kiselo mleko i grčki jogurt.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Blizanci

Ljubav

Što vi budete otvoreniji i komunikativniji sa voljenom osobom – to će biti bolje. Što budete zatvoreniji i povučeniji – budićete sumnje, druga strana će imati osećaj da se udaljavate ili povlačite. Stvar je u tome što će vam obaveze oduzimati gro energije,a poslovne teme vas okupirati – pa možda baš i nećete biti uvek raspoloženi da cvrkućete. Pokušajte da pronađete balans da ne biste unosili nepotreban nemir u odnos. Slobodni Blizanci – možete biti okupirani kontaktom sa nekom osobom – analizirati svaku reč i postupak druge strane. Suštinski, bićete neopušteni i male su šanse za nove ljubavne početke sada.

Posao

Opteretiće vas situacije koje se vezuju za posao, ali i za odnose sa kolegama i saradnicima. Non stop ćete preispitivati sebe – da li ste sve uradili kako treba, da li ste napravili neku grešku, da li su vaše pozicije stabilne, kako se uklopiti sa ljudima koji su vam poslovno potrebni a koji vas iritiraju i tako dalje i tako dalje. U suštini, pored zahtevne poslovne svakodnevice, vi ćete dodatno natovariti sebi teret sopstvenim ustalasanim mislima i strahovima. Finansije – novac koji očekujete će stići, ne nervirajte se i oko toga.

Novac

Zdravlje

Pojačan stres, ustalasan stomak.

Hrana

Sveže povrće je sada obavezna stavka kod vas kada je ishrana u pitanju. Takođe, trebali biste i da unosite dovoljno voća, naročito pomorandži ili bobičastog voća. Izbegavajte mesne prerađevine.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Rak

Ljubav

Mir i stabilnost u vašim emotivnim relacijama zavisiće na prvom mestu od toga kako se vi osećate – a u ovoj nedelji vi možete biti preosetljivi i povredljivi. Umesto da otvoreno kažete šta je problem i šta je ono što vam istinski smeta – bićete skloni povlačenju u sebe i ćutanju, što dodatno može destabilizovati odnos sa voljenom osobom. Pokušajte da otvorenije popričate sa partnerom – ništa nije nerešivo. Slobodni Rakovi – postoji osoba ka kojoj su usmerene vaše misli. Svesni ste da biste trebali da date neki „signal“ da ste zainteresovani, ali za sada ne radite ništa i nadate se da će se druga strana pokrenuti.

Posao

Definitivno ne možete odjednom na šest strana – ne uspevate da se organizujete, zaboravljate ono što je važno ili jako kasnite sa obavljanjem obaveza. Sve vam to izaziva nervozu zbog koje dodatno žurite, a i unosite nemir u komunikaciju sa onima sa kojima radite. Pokušajte da usporite, da odredite ono što je prioritetno i da se bavite jednom po jednom obavezom. Ne prihvatajte automatski informacije koje dolaze do vas – moguće je da su preuveličane. Zastoj po pitanju finansija ili veći troškovi.

Novac

Zdravlje

Fizička aktivnost će vam biti od koristi. Moguće glavobolje i stomačne tegobe.

Hrana

Kada god je pun Mesec vi upadnete u neko čudno raspoloženje i onda sednete i počistite svaku fioku sa slatkišima. Pokušajte da sada to izbegnete – prijaće vam morska ili rečna riba i gomila salata.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Lav

Ljubav

Oni koji su vam najbliži stvaraće vam pritisak – u mislima, kroz rešavanje problema, kroz ne baš uvek jasnu i otvorenu komunikaciju. Može povremeno postojati negativna ili zategnuta atmosfera, ali i vaš mentalni umor zbog celokupne situacije. S druge strane – biće dana u kojima će sve funkcionisati lako, uz strast, osmehe, dobru komunikaciju, ali i prisećanje na zajedničke trenutke i evociranje uspomena. Sa napetim momentima se borite, u ovim drugim uživajte. Slobodni Lavovi – opuštate se u društvu prijatelja, uživate u trenucima provedenim sa njima. Moguće je da postoji neko ko vam se dopada, ali tu se ili ne dešava ništa posebno ili vi niste spremni da se u ovom momentu otvorite i pokrenete.

Posao

Moguće su greške i propusti u poslu – zbog vašeg umora, zbog toga što su vam misli rasute na sto strana, zbog toga što žurite jer trpite pritisak od strane saradnika ili nadređenih. Komunikacija sa onima sa kojima radite je u nekim momentima odlična i konstruktivna, u drugim – sa dosta tenzije i varnica. Funkcionišete kroz težinu, ali svejedno – jeste dobar trenutak da sve svoje snage uložite u posao. Isplatiće vam se u nekom skorijem periodu. Finansije – zadovoljni ste, ali smatrate da može bolje.

Novac

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Hrana

Skloni ste u ovim danima jačoj i začinjenijoj hrani. Najviše će vam prijati sve vrste mesa i mesnih prerađevina, dok ćete povrće uglavnom izbegavati ili ga uzimati samo povremeno, kroz salate.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Devica

Ljubav

Osećate snažnu potrebu da neke teme i stvari raščistite, ali postoje načini i „načini“. Smatrate da ste u pravu po svim pitanjima, ali i partner to isto smatra – tako da u ovoj nedelji može dolaziti do rasprava i varnica. Teme koje su škakljive, koje se ponavljaju ili koje već ko zna koji put pokušavate da rešite – možete iskomunicirati sa voljenom osobom, ali mirno i razložno. Bilo koji vid uslovljavanja, tvrdoglavosti ili dramatizacije – može doneti samo dodatnu, nepovoljnu energiju u vašu vezu. Slobodne Device – moguć je neočekivani susret sa osobom koju definitivno ne želite da vidite jer je još niste „prevazišli“.

Posao

U svakom danu će postojati manja ili veća količina pritiska na vas, mentalnog ili fizičkog. Nerviraće vas i opterećivati oni sa kojima radite, a mogući su i nesporazumi, što će vas povremeno usporavati. Dobro proverite informacije koje dolaze do vas, ne reagujte automatski na njih. I pored nervoze i žurbe koju vam ova nedelja donosi, vaši rezultati će biti više nego dobri. Uspećete da se dokažete i drugima, ali i sebi. I ono što je još dobro – ovo je nedelja u kojoj će vaši prilivi biti više nego solidni.

Novac

Zdravlje

Premor i manji problemi sa stomačnim delom ili sa grlom.

Hrana

Lošija ishrana u ovom periodu – dosta brze hrane, dosta mesnih prerađevina, pojačana sklonost ka slatkišima i previše začina. Ono što vam je potrebno je više povrća i voća, a to nekako zaobilazite.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vaga

Ljubav

Čas dobar osećaj, pojačane emocije i strast….čas nezadovoljstvo i monotonija….a čas nervoza i varnice između partnera i vas. Kao da ćete biti u neprestanom nizu spajanja i odvajanja. Potrebna je bolja komunikacija sa voljenom osobom, ali je potrebno i više zajedničkih dešavanja, akcija, opuštanja. Pokušajte da izbegavate teme koje donose napetost ili oboje budite više spremni na kompromise. Slobodne Vage – period je pogodan za putovanja, za više druženja i opuštanja. Itekako se može pojaviti osoba koja bi vas mogla zainteresovati, ali ne bi trebalo žuriti sa ulaskom u nešto konkretnije.

Posao

Poslovni period je dosta napet i troši vaše mentalne i fizičke snage. No, s druge strane – ova vam nedelja može doneti pojačane prilive i bolju finansijsku situaciju i pored toga što će i troškovi krenuti uzlaznom linijom. Iako će vas oni sa kojima sarađujete požurivati i presirati – idite nekim svojim tempom i ne podležite opštoj nervozi i žurbi. Itekako je moguće da vam bude ponuđeno nešto što deluje dosta primamljivo – vidite da li vam svi uslovi odgovaraju. Saradnje sa inostranstvom se intenziviraju.

Novac

Zdravlje

Problemi sa ishranom, što se može odraziti na stomačni deo. Alergije.

Hrana

Pun Mesec u vašem polju ishrane donosi slabu mogućnost da obuzdate svoj apetit. Što ste nervozniji i nemirniji – osećaćete veću potrebu da se tešite dobrim zalogajem.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Škorpija

Ljubav

Pun Mesec i pomračenje u vašem znaku – na prvom mestu će zatalasati vas, vaše emocije, raspoloženja – a onda će zatalasati i odnos u kojem ste. Neke situacije ili reči će se ponavljati, a može doći i do porasta ljubomore i posesivnosti. U svakom slučaju – ovo su dani u kojima varnice lako izbijaju a bilo bi mnogo bolje da to bude u pravcu strasti, a ne tenzije. Slobodne Škorpije – može doći do kontakta, čak i neplaniranog susreta sa prošlošću koji bi vas duboko uznemirio i izbacio iz ravnoteže. Takođe – neko intenzivno pokušava da vam se približi, ali još uvek ne pronalazi pravi put. Ipak, zaintrigirani ste.

Posao

Sve što može da se iskomplikuje će se iskomplikovati. Bilo da je u pitanju komunikacija sa saradnicima, administrativna pitanja ili nešto deseto. Imaćete više nego mnogo obaveza i iako će vaši krajnji rezultati biti prilično solidni – sam proces rada će vam nažuljati svaki živac. Suštinski, vi ste trenutno prezasićeni svime što se dešava, što može vama donositi nervozu i žurbu koju ćete projektovati na druge. Mogući su propusti i greške i sa saradničke, ali itekako i sa vaše strane. Finansije – e, tu ćete biti dobro.

Novac

Zdravlje

Osetljiv stomak, urogenitalni trakt, a mogući su i problemi sa grlom.

Hrana

Meso, mlečni proizvodi, naročito mladi sir i jogurt, a od povrća – najviše će vam trenutno prijati tikvice, zelena salata, blitva, cvekla i celer. Suhomesnate proizvode izbegavajte, kao i preteranu upotrebu začina.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Strelac

Ljubav

Vaša su raspoloženja ovih dana promenljiva i podložna velikim oscilacijama. Sami sebi možete stvarati pritisak, a taj pritisak će biti još više izražen ukoliko odaberete da ćutite, da se povučete. Partner ne ume da vam čita misli – ukoliko vam nešto smeta ili vas opterećuje – razgovarajte o tome, pogotovo ako su u pitanju teme koje su vam i ranije donosile nemire. Slobodni Stelčevi – ni malo nije loš trenutak da se vaš emotivni život pokrene. Bilo da je u pitanju „stara“ simpatija ili bivši partner, bilo da je u pitanju neko nov – dobra je nedelja za komunikaciju, dešavanja. Takođe, slede vam lepi trenuci sa prijateljima.

Posao

Budite fokusirani na sve što se vezuje za posao, obaveze, ali i odnose sa saradnicima i kolegama – jer je više nego izvesno da će ovi segmenti biti itekako zahtevna stavka za vas. Odugovlačenja, ponavljanja obaveza, milion i jedna sitnica koja ne funkcioniše onako kako bi trebalo. Sve što zatalasa i zabaguje – biće rešeno i umećete sa time da izađete na kraj. Moguće je da tokom ove nedelje dobijete neki vid priznanja, pohvale ili eventualno finansijske nagrade. Zaslužili ste, definitivno.

Novac

Zdravlje

Hronični umor i loše navike mogu uticati na vaš imunitet i celokupno stanje organizma.

Hrana

Ne preskačite voće i povrće. Jasno je da volite da pojedete konkretno, ali ne možete obroke zasnivati samo na mesu i prerađevinama. Pokušajte da jedete više ribe, integralnog pirinča, barenu hranu.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Jarac

Ljubav

Dosta je toga nagomilano i zatrpano ispod površine – potrebno je razgovarati, ali nemojte da ti razgovori budu otvaranje Pandorine kutije – Pogotovo sa vaše strane je neophodno da imate kontrolu nad situacijom, da svojom stabilnošću i mirom, svojim razumom i praktičnošću – usmeravate komunikaciju sa voljenom osobom. Slobodni Jarčevi – od prošlosti se još uvek ne može pobeći jer ona će uspevati da bude maltene u svakom vašem danu ili u svakoj vašoj misli. Ukoliko se pojavljuje neko nov (a i to je moguće) ne bi trebalo žuriti – za sada uživajte u komunikaciji, pa ćemo videti šta i kako dalje.

Posao

Svaki će poslovni dan biti istovremeno lak i težak. Isto tako – u svakom će danu postojati situacije koje testiraju vaše strpljenje i odlučnost, ali sve te situacije će biti rešene do kraja ove sedmice. Neki će dogovori i kontakti sa saradnicima funkcionisati savršeno, ali biće i onih u kojima ćete se suočavati sa pritiskom, nervozom , kašnjenjima ili nepoštovanjem onoga što ste se dogovorili. Sve u svemu – ova će vas nedelja umoriti, ali njenim rezultatima ćete itekako biti zadovoljni. Finansije su dobro.

Novac

Zdravlje

Provodite što više vremena u prirodi i fizičkoj aktivnosti. Prijaće vam i uticati pozitivno na zdravlje.

Hrana

Svedeni i jednostavni obroci koji u sebi sadrže sve što je vašem organizmu neophodno – raznorazne paste, kombinacije svežeg povrća sa tunjevinom ili mesom, bogate salate. Potrebno vam je više voća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vodolija

Ljubav

Neki parovi će doći do velike raskrsnice – ovakav tip odnosa koji postoji trenutno je ispunio svoju svrhu i promene su neophodne. Budućnost „traži“ da se napravi korak ka njoj. Kod nekih parova pre, kod nekih nešto kasnije – ali velike promene su nagoveštene i nastupaju. Na dnevnoj bazi – vaš će odnos istovremeno biti ispunjen pozitivnom energijom i radošću, ali i momentima tenzije. Ništa što već niste sto puta prošli. Slobodne Vodolije – običan razgovor, usputno poznanstvo, malo simpatične priče sa nekim – sve se ovo jako brzo može pretvoriti u mnogo više. A da, kod nekih je i prošlost tu. Šta bi vi bez nje.

Posao

Ukoliko očekujete lakšu poslovnu sedmicu, momentalno ta očekivanja otpišite. Obaveze i saradnici traže svoje – vi ćete se truditi da sve postignete na vreme, ali taj proces će dobrano potrošiti vašu energiju i snagu. Pun Mesec u polju karijere „obećava“ da se obaveze zgušnjavaju, da pritisak na vas jača, ali isto tako obećava i nastupajuću promenu u narednim mesecima. Što se komunikacije sa saradnicima tiče – ona neće biti baš sjajna, ali ćete vi uspevati da je preokrenete u normalnu. Finansije – više nego dobro.

Novac

Zdravlje

Hronični umor, lošija probava, nervoza. Ma lepota.

Hrana

Mlečni proizvodi, mesne prerađevine i slatkiši – mogu vam donositi stomačne probleme i otežano varenje. Potrebni su vam manji i svedeni obroci koji će u sebi sadržati dosta povrća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ribe

Ljubav

Sa voljenom osobom je kroz komunikaciju potrebno pronaći tačku koja vas spaja – one koje vas razdvajaju će svakako izlaziti na dnevni red. Moguće je da partner po nekim pitanjima krene da drami ovih dana – možda nema razloga za to, a možda ste vi svojim postupcima koji se ponavljaju po ko zna koji put – to donekle isprovocirali. U svakom slučaju – pričajte, smirujte, unesite više emocija i strasti u kontakt sa voljenom osobom. Slobodne Ribe – setiće vas se i oni koje ste vi odavno zaboravili. Neki će vam kontakti iz prošlosti prijati, neki baš i ne. U onome što vam prija – uživajte i širite priču.

Posao

Vaša organizacija je sada nepostojeća. Za to možete kriviti druge i pojačan pritisak na vas sa njihove strane, ali za to možete kriviti i sebe – ne mogu se sve stvari uraditi odjednom i ne može se svaka obaveza prihvatiti, nemate tri glave i šest ruku. Poslovna svakodnevica će vam biti više nego zanimljiva – „uživaćete“ u žurbi, napetosti, trčanju s jednog mesta na drugo, ispravljanju krivih Drina, povremenim varnicama sa saradnicima. Po pitanju finansija – proći ćete dosta dobro, samo da nije tih troškova.

Novac

Zdravlje

Resetovaćete se kroz prirodu, fizičku aktivnost.

Hrana

Morska i rečna riba, meso i povrće koji su bareni ili blanširani bi vam baš prijali tokom ove nedelje. Voće možete konzumirati u neograničenim količinama, ali zato izbegavajte slatkiše.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.