Nedeljni horoskop | Od 01.10.2018 – 07.10.2018

Volim te retke ljude sa istom nijansom ludila koju i ja posedujem.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Venera, planeta koja vlada vašim partnerskim odnosima, polako usporava da bi od 5-og oktobra krenula retrogradnim hodom. Možda ne od početka nedelje, ali već tamo negde od utorka ili srede primetićete da komunikacija sa voljenom osobom počinje polako da klacka i da vam „bolje ide“ da se raspravljate nego da se dogovarate. Pazite, tek smo zakoračili u period retrogradne Venere, pa bi bilo fino da od samog starta pokušavate da održavate odnos sa partnerom u nekim finim i normalnim okvirima….Ukoliko ste usamljeni, pred vama je nedelja sa ne baš nekim naročitim ljubavnim šansama. Uživajte sa prijateljima i čekajte svoj momenat.

Posao

Manje, na svu sreću prolazne teškoće u komunikaciji sa saradnicima i šefovima. Neko sa kim radite može zahtevati previše od vas, požurivati vas ili vam postavljati nemoguće misije. Ne dozvolite da vas isprovociraju i uvek razmišljajte o svojoj stabilnosti i budućnosti. Mogu se ove stvari prevazići, ali ne impulsivnim ponašanjima. Ove sedmice će vam biti nešto teže da realizujete ono što ste zamislili, ali sa više uloženog truda – i to je moguće.

Novac

Bilo bi dobro da počnete da razmišljate o načinu na koji ćete platiti neku obavezu ili vratiti dugovanje. Potrudite se da smanjite troškove ove sedmice.

Zdravlje

Stariji Ovnovi mogu imati problem sa kičmom, kostima, zglobovima. Kod mlađe generacije –pojačajte ishranu, budite u pokretu.

Hrana

Pred vama su dani u kojima će vam trebati više energije, pa je preporuka za vas – obroci sa više mesa, ali i povrća kao što su spanać, tikvice, patlidžan, karfiol, kelj, brokoli, slatki krompir. Od mlečnih proizvoda – grčki jogurt, kefir i sve vrste sireva, ali najviše će vam prijati oni zreliji.

Bik

Ljubav

U ovoj nedelji će se češće javljati sitni problemi oko svakodnevnog funkcionisanja i dogovaranja sa voljenom osobom. Imaćete osećaj da druga strana namerno sabotira vaše planove ili da joj smeta sve što vi predložite, a da insistira na nekom svom načinu i ispunjenju svojih ličnih potreba. Povremeno će biti usputnog „peckanja“, ali uglavnom ćete uspevati da ostvarite kakav takav sklad. No, ovo je tek početak perioda u kojem treba biti obazriv i spremniji na kompromis. Ukoliko ste usamljeni, imate interesantnu komunikaciju sa suprotnim polom, ali malo je verovatno da će vas neko istinski dotaći i učiniti da poželite da ostvarite nešto više od prijateljskog kontakta.

Posao

Manji problemi u poslovnoj svakodnevici. Postoji mogućnost nesporazuma ili nekih zbunjujućih situacija, pa pre nego što odreagujete, pokušajte da prvo sa kolegama raščistite stvari na neki miran način. U ovoj ste nedelji nešto usporeniji, malo vam je teže da funkcionišete, umaraju vas obaveze ali i ljudi sa kojima ste u kontaktu. Ne žurite nigde i makar dva puta proverite ono što ste uradili, pošto postoji mogućnost grešaka. Naročito obratite pažnju na sva papirološka pitanja.

Novac

Mogućnost gubitka novca ili nekog većeg troška koji se vezuje za decu, članove porodice, automobil ili kućni aparat.

Zdravlje

Ulazite u period smanjenog imuniteta, pa je potrebno da obratite pažnju na ishranu, oblačenje, dovoljno odmora i kvalitetnog sna.

Hrana

Za poboljšanje varenja i bolji rad creva uzimajte probiotik jogurte, u koje možete dodati suve šljive, ovsene pahuljice i malo meda i napraviti kvalitetan i za vas izuzetno zdrav doručak ili međuobrok. Generalno gledano – potrebno vam je više vitamina, zbog imuniteta.

Blizanci

Ljubav

Neke kratkotrajne trzavice, razmimoilaženja u mišljenjima i dogovorima biće aktuelni u prvih par dana sedmice u koju ulazite. No, pošto vam je komunikacija sada dovoljno dobra da možete da razgovarate na pravi način o svakom problemu, malo je verovatno da će bilo šta od ovog napraviti iole trajniji ili veći raskol između vas dvoje. Brzo ćete preći preko svega i nastaviti dalje. Ukoliko ste u mogućnosti, dane vikenda iskoristite za zajedničko kraće putovanjce ili makar provedite što više vremena u nekim zabavnim aktivnostima. Ukoliko ste usamljeni, u trenutku vam se može učiniti da osoba koja vas zanima ne reaguje na vaše udvaranje. No, vrlo brzo će se komunikacija poboljšati i možete nastaviti dalje…

Posao

U ovoj nedelji će povremeno biti zastoja u komunikaciji sa osobama koje su vam poslovno važne. Neko na vas može vršiti pritisak, pa iskoristite svoje diplomatske veštine da na pravi način izađete iz ovih situacija. Potrudite se da svoje obaveze završite na vreme, a pogotovo u prvom delu nedelje obratite pažnju na sva papirološka pitanja. U ovoj sedmici neće biti nekih velikih promena, već pre njihovih nagoveštaja za naredni period.

Novac

Neki pogrešni potezi vam mogu izbaciti novac iz džepa zato u ovoj nedelji vodite računa o ulaganjima, ali i o troškovima.

Zdravlje

Generalno gledano – u dosta ste osetljivom zdravstvenom periodu. Jačajte imunitet i čak i male prehlade shvatajte ozbiljno.

Hrana

Više tečnosti – kroz namirnice bogate vodom kao što su zelena salata, celer, paradajz, spanać, krastavac, ali i kroz variva, supe, čorbe i naravno – čajeve. Potrebni su vam vitamini i minerali radi jačanja imuniteta. Što više južnog voća.

Rak

Ljubav

I vi I partner ćete u ovoj nedelji biti u nekom čudnom raspoloženju, pogotovo u prvih par dana. Bićete nervozni, isključivi, povremeno ljubomorni, a u svakom slučaju – komunikacija vam neće biti baš najjača strana. No, sve su ovo prolazni momenti koji se mogu relativno lako prevazići. Sa malo dobre volje i nešto više spremnosti na kompromis – sve se može regulisati i drugi deo nedelje provesti u jednoj mirnijoj i opuštenijoj atmosferi. Oni koji su usamljeni – Venera u vašem polju ljubavi usporava i kreće unazad od 5-og oktobra, što će doneti zastoj u odnosu sa nekim ko vam je simpatičan ili koga želite da osvojite. Neki od vas dosta razmišljaju o bivšem partneru i razmišljaju da li da ostvare kontakt.

Posao

Napetost će se provlačiti I u poslovnim relacijama, pa u odnosu sa saradnicima pokušajte da kontrolišete svoje reakcije I trudite se da postignete obostrano zadovoljavajuće rešenje. Zastoj u dogovorima I pregovorima moguć je u prvom delu sedmice. Već nakon toga sve će krenuti mnogo bržim tokom. Nadređeni vas mogu požurivati po pitanju vaših obaveza, naročito ako treba srediti neku papirologiju ili se pozabaviti važnim dokumentima.

Novac

Nešto veći obim troškova. Moguće je da su u pitanju manje popravke kućnih aparata ili priprema automobila za zimske uslove.

Zdravlje

Ukoliko ste pripadnik mlađe generacije, potrebno vam je više kretanja I boravka u prirodi. Kod starijih – reumatske tegobe.

Hrana

Povedite nešto više računa o svojim navikama u ishrani tokom ove sedmice. Uzimajte više tečnosti, što kroz namirnice, što kroz supe I čorbe. Nemojte preskakati obroke, a mogli biste da izbegavate grickalice I veću količinu slatkiša.

Lav

Ljubav

Neće biti baš lako uvek u ovoj nedelji pronaći prave reči u razgovoru sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Umećete da s vremena na vreme potkačite jedno drugo, ali ćete isto tako brzo I zaboravljati sitnice koje su vas iznervirale. I jedno I drugo umete da budete tolerantni kada to želite, a isto tako – oboje možete I raspravu preokrenuti u smeh I dobru energiju. Vodite se ovim principom I više se posvetite jedno drugom. Ukoliko ste usamljeni, ako ste u prethodnom periodu upoznali neku interesantnu osobu, to se sada razvija I donosi vam oboma mnogo smeha I finu komunikaciju. Još uvek ste pomalo oprezni zbog nekih prošlih grešaka, ali osećate da se polako raskravljujete.

Posao

Važne stvari će ići kako treba u ovoj nedelji, ali će postojati sitnice oko kojih se možete nervirati ili se više puta vraćati na njih. Uglavnom će biti nekih problema sa papirima, ili u ugovorima pa tu posebno obratite pažnju. Ukoliko vam je potrebno neko uverenje ili dozvola za nastavak rada ili za projekat oko kojeg ste angažovani – sigurno je da ćete više puta morati da obilazite šaltere da biste ovo završili jer će vam uvek faliti « jedan papir ». No, sve će ovo doći na svoje mesto pred kraj radne nedelje.

Novac

Ni vas neće mimoići troškovi-novac će vam se izvlačiti malo po malo, a kada se presaberete shvatićete da ste potrošili mnogo više nego što ste planirali.

Zdravlje

Grlo I respiratorni organi su vam dosta osetljivi tokom ovog perioda. Jačajte imunitet I više vodite računa o sebi.

Hrana

Za bolje funkcionisanje, ali I bolje raspoloženje potrebne su male promene u ishrani. Više konzumirajte ribu, od mesa najbolje ćuretinu, piletinu, jedite banane, orašaste plodove, med, a od mlečnih proizvoda – kiselo mleko.

Devica

Ljubav

Neka nezadovoljstva u vama polako rastu, ali još uvek se trudite da se to ne odrazi na odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. U ovoj nedelji I vaše raspoloženje nije baš na nekom nivou, pogotovo u prvom delu sedmice, jer ste dosta opterećeni poslom I novčanim pitanjima. No, nekako ćete funkcionisati sa voljenom osobom, uglavnom izbegavajući pitanja koja bi mogla da unesu pometnju ili negativnu energiju u vašu vezu. Oni koji su usamljeni imaju promenljivu komunikaciju sa osobom koja im se dopada. Takođe, u ovom se periodu može pojaviti još neko ko bi vas zainteresovao, ali nikako nećete uspevati da provalite da li i ta osoba oseća isto prema vama.

Posao

Imaćete osećaj da samo tapkate u mestu I da se non stop vrtite oko jednih te istih stvari. Venera u vašem polju komunikacije je maltene potpuno statična I sprema se za svoju retrogradnost koja će otpočeti 5-og oktobra. Iz tog razloga ništa od dogovora kao da sada neće moći da bude definisano, I stalno ćete se vraćati na početak. U ovoj sedmici obratite dosta pažnje I na papirologiju, izveštaje, dokumentaciju – jer možete nehotice napraviti veće propuste.

Novac

Umete da zaradite, ali koliko god da vam se novca slije u džepove – uvek se nađe neki trošak ili dugovanje koje se mora podmiriti koliko odmah…

Zdravlje

Starije Device će hronične tegobe spopasti sa svih strana. Mogli biste da odete na kontrolu kod nadležnog lekara. Mlađi – korektno.

Hrana

Potrebna vam je “jača” hrana tokom ovog perioda – bogata vitaminima I mineralima, ali I kaloričnija. U tu svrhu – više mesa, ribe, jaja, mlečnih proizvoda, pogotovo starijeg sira. Takođe – dosta zelenog povrća a od voća obavezno limun, pomorandže, ananas, jabuke, banana.

Vaga

Ljubav

Često ćete osećati da ne postoji dovoljno razumevanja između vas I emotivnog ili bračnog partnera. Iako se trudite da funkcionišete normalno, evidentno je da ispod površine stoje mnoga pitanja I problemi koje za sada uspešno izbegavate da pokrenete. Pitanje je samo koliko dugo ćete ćutati. Ukoliko možete da popravite nešto u odnosu sa voljenom osobom, uradite to. Ukoliko ne možete – bolje nemojte stvari pogoršavati. Dajte sebi još malo vremena da sagledate vaš odnos sa svih strana. Oni koji su usamljeni, sigurno je da postoje osobe koje su zainteresovane za vas. No, vi za sada samo održavate neku površnu komunikaciju, dok ste suštinski okrenuti samo sebi i ne naročito zainteresovani za bilo koga…

Posao

Proverite ono što ste u prethodnom periodu uradili, jer možete otkriti da postoje neki propusti koje sada možete ispraviti. Takođe, posebnu pažnju obratite na sve ono što radite a što je vezano za papire I dokumentaciju jer se mogu potkrasti greške. Što se tiče obaveza, ove nedelje ćete ih ili polovično odraditi, ili će vam biti potrebno više pokušaja da sve privedete kraju. Ukoliko računate na nečiju podršku, na savet ili na pomoć – moguće je da će to biti prolongirano za naredni period.

Novac

Vrlo “skokovito” po pitanju finansija ove sedmice. Moguća su kašnjenja priliva, neki zastoji u naplati. Drugi deo sedmice vam je dosta bolji.

Zdravlje

Niste loše, ali niste ni dobro. Mlađi mogu osećati promenljiv energetski nivo, a kod starijih može doći do jačeg pada imuniteta.

Hrana

Posebnu pažnju obratite na ishranu, jer će svaka iole teža hrana uticati da se osećate naduveno, teško, umorno – a možete imati I problema sa varenjem. Potrebni su vam lagani obroci, ali I dosta tečnosti. Pijte što više čajeva.

Škorpija

Ljubav

Venera u vašem znaku I polju ličnosti usporava I sprema se za retrogradno kretanje od 5-og oktobra. Ovo je osetljiv period za vas ukoliko ste u vezi ili u braku, jer konstantno imate osećaj da nešto nije u redu, konstantno preispitujete svoja osećanja, ali I ponašanja voljene osobe. Neke informacije koje dolaze do vas u prvom delu nedelje vam se ni malo neće dopasti, što može proizvesti sarkastične ili “ubadajuće” komentare prema partneru. Samo polako, ne žurite sa odlukama I ne budite brzi na jeziku….Ukoliko ste usamljeni, sa ovom Venerom itekako možete privući nekog od bivših partnera ili poznanika ponovo u svoj život. No, videćemo šta će se dešavati na dalje – ovo je tek početak….

Posao

Do polovine sedmice imaćete osećaj da vas situacije koče I da non stop morate da preskačete neke prepreke I savlađujete ih. To vas pomalo umara, ali više mentalno nego fizički, pa će neki od vas imati potrebu da odustanu, I to onda kada su maltene pred ciljem. Dakle – odustajanja nema! Uložite dodatno trud I energiju, jer će vam se to itekako isplatiti u narednom periodu! Iako sada nemate takav osećaj, pred vama je izuzetno plodonosno vreme I zato nepokolebljivo istrajte dalje!

Novac

Možete se uznemiriti jer neki prilivi kasne, preteći da vam ugroze finansijsku konstrukciju koju ste osmislili. Samo polako – drugi deo sedmice je bolji.

Zdravlje

Iako se osećate znatno bolje nego u prethodnom periodu, još uvek niste u potpunosti “svoji”. Više odmora, više kretanja, više spavanja…

Hrana

Nemojte preskakati doručak I koliko god vodili računa o svojoj liniji – potrudite se da ovaj prvi obrok bude obilniji, da vas zasiti I da vam dovoljno energije. Više južnog voća, više spanaća, tikvica, patlidžana. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko.

Strelac

Ljubav

Partner je vrlo sumnjičav I nepoverljiv tokom ove sedmice, pa ukoliko nešto krijete – potrudite se da to I ostane tajna. No, u suštini – krili ili ne krili, isto vam se hvata – voljena osoba će vas proučavati, pažljivo posmatrati I analizirati svaki vaš pokret….To što će se slatko osmehivati I čavrljati ne znači da u svojoj glavi ne tumba raznorazna pitanja….Takođe, možete imati problema oko zajedničkih planova I finansija. Ukoliko ste usamljeni, nije da nema udvarača, nije da nema interesantnih osoba oko vas. Ali jednostavno, kao da se ne događa “ono nešto” što je vama potrebno, kao da niko ne uspeva da probudi u vama onaj pravi ljubavni plamen.

Posao

Malo ćete imati problem sa organizacijom, jer je obaveza previše a vremena da se sve postigne I završi u predviđenim rokovima – premalo. Posebno ćete biti opterećeni u prvoj polovini sedmice, kada možete imati I neke zbunjujuće situacije sa saradnicima ili praviti grešku za greškom. Iako će te greške biti sitne, ipak će vas konstantno vraćati korak unazad, terajući vas da sve ponavljate. No, u drugom delu ovog perioda stvari polako dolaze na svoje mesto I mnogobrojne situacije se raščišćavaju.

Novac

Dobijate najavu nekog novca ili obećanje oko isplate, ali ćete se dosta nervirati čekajući. Mogli biste I da podsetite dužnike na ono što vam duguju….

Zdravlje

Ne obraćate pažnju na svoje zdravlje, potpuno ste se zapustili I po pitanju ishrane I jasno vam je da biste trebali da što pre pokrenete neke promene. Ne čekajte sutrašnji dan, to možete već danas!

Hrana

Dovoljno je da napravite male promene u ishrani, da naterate sebe da ih se pridržavate makar neko vreme, da biste stvorili naviku….I brzo ćete biti više nego zadovoljni sobom! Vašem organizmu je potrebna detoksikacija, I to što pre!

Jarac

Ljubav

U potpunosti ste okrenuti poslu, materijalnoj situaciji I finansijskim pitanjima I za voljenu osobu ili bračnog partnera imate sve manje vremena. Retki zajednički trenuci, vaša energetska iscrpljenost – čak I kada se vidite, nećete moći da budete “pravi vi”. Najviše će vam odgovarati da se povučete I dumate neke svoje misli. Partner za sada ne reaguje na ovakva vaša ponašanja, ali ukoliko se ona nastave – možete imati problem. Pokušajte da se makar povremeno posvetite I osobi koju volite. Ukoliko ste usamljeni, trenutno vam se udvaraju makar dve osobe. Zanimljivo je vama da povremeno flertujete, ali se ne upuštate ni u šta ozbiljnije. Nekima od vas još uvek je bivša ljubav u mislima….

Posao

Nervoza u poslovnom okruženju posebno je naglašena tokom prvog dela ove sedmice. U istom periodu potrudite se I da odnos sa nadređenima bude korektan, mada će to povremeno biti dosta teško. Šefovi vam mogu zameriti zbog nekih propusta koje ste napravili, najverovatnije kada je papirologija u pitanju. Potrudite se da budete fokusirani na posao I ne radite više stvari odjednom. I vi lično umete biti zahtevni tokom ovih dana, pa će saradnicima biti povremeno teško da prate vaš tempo i prilagode se.

Novac

Imate jedno manje dugovanje koje ste planirali da vratite tokom ove sedmice, ali moguće je da zbog spleta okolnosti to nećete moći da završite.

Zdravlje

Nedelja u kojoj vam imunitet može biti prodrman. Moguće su respiratorne infekcije. Kod starijih Jarčeva – reumatski problemi, kičma, zubi.

Hrana

Potrebna vam je raznovrsnija ishrana jer možete imati manjih problema sa imunitetom. Više jedite “kašikom” – raznorazne supe, čorbe, variva. Pojačajte I unos mesa I ribe, kao I jaja I mlečnih proizvoda. Potrebno vam je južno voće I zeleno lisnato povrće.

Vodolija

Ljubav

Uglavnom ste u ovom periodu dovoljni sami sebi. S vremena na vreme potrebna vam je partnerova pažnja, a onda očekujete da se druga strana prilagodi vašem vremenu I potrebama. Mogli bismo reći da je ovo pomalo sebično funkcionisanje, ali jednostavno – takav vam je period. Ako ništa drugo – makar u ovim danima neće biti nekih rasprava, negativne energije. Mnogo bolje I mnogo više ćete sebe davati prijateljima….Ukoliko ste usamljeni, flertovanje je tu, neki zanimljivi ljudi su tu, I mora se priznati da čak postoje I osobe koje vas onako, prilično “čačkaju” u mozak. Ali, konkretnih dešavanja nema. Možda trenutno niste spremni da se upustite u ljubavisanja bilo koje vrste….

Posao

Neki planovi se ne pokreću na način koji biste vi želeli ili koji očekujete. U dogovorima I novim poslovima postoji element odlaganja, zakašnjenja, što će vas jednim delom nervirati. No, sa druge strane – I redovnih obaveza je sada dosta, pa vam trenutno to u potpunosti ispunjava vreme. Imaćete dosta aktivnosti u smislu sastanaka, dogovora, papiroloških pitanja. Stoički gurate sve ovo odjednom, nadajući se da će se rezultati pokazati u što skorijem roku. Hoće, ne brinite.

Novac

Kao I u prethodnom periodu – novac vam pristiže haotično I ne možete da računate da će se ovaj segment još neko vreme stabilizovati….

Zdravlje

Starije Vodolije će mučiti hronične tegobe. Gledajte sebi da olakšate što više, a ukoliko je potrebno – prošetajte do lekara, moguće je da će vam promeniti terapiju.

Hrana

Kuvana jela, variva, supe – kombinacije više vrsta povrća sa mesom, bez zaprške – eventualno sa knedlama ili jajima – najbolje su za vas u ovoj nedelji. Daće vam dovoljno snage I energije I pojačati vam imunitet. Takođe – južno voće u što većim količinama.

Ribe

Ljubav

Smatrate da partner nije dovoljno prisutan, da njegova podrška izostaje I da je okupiran sobom I svojim ličnim prioritetima. Prijatelji vam skreću pažnju da možda očekujete previše, da ste zahtevni I da pokušate da razumete voljenu osobu, kojoj definitivno nije lako. Radna nedelja može doneti promenljivo funkcionisanje I osećanja, ali bi situacija oko vikenda već trebala da se smiri, a vas dvoje uspete da provedete više vremena zajedno. Ukoliko ste usamljeni, opasno vas privlači “zabranjeno voće”, ali za sada uspevate da odolite svojim impulsima I strastima. Sa druge strane – udvara vam se više osoba, što vam je u jednom trenutku baš zanimljivom, ali vas već u drugom umara I smara….

Posao

Posla imate preko glave….i više od toga. Taman pomislite da ste završili sa jednom obavezom, već se pojavljuje sledeća. S vremena na vreme će vam se činiti kao da radite na pokretnoj traci I da nema šanse da će se ona uskoro zaustaviti….Gledajte da izbegavate rasprave ili konfliktne situacije sa osobama koje su egoistične, teške. Ne dokazujte im ništa, jer to nećete uspeti a samo ćete se iznervirati u procesu….Trudite se da sve što imate završite na vreme I da budete fokusirani na ono što radite.

Novac

Nije vreme za neka veća ulaganja, ali ni za uzimanje kredita ili pozajmica. Pokušajte da funkcionišete sa onim što imate I sačekajte neki malo bolji period.

Zdravlje

Osetljivo vam je grlo, pa treba voditi računa da se obična prehlada ne pretvori u jaču respiratornu infekciju. Pijte dosta čajeva I uzimajte vitamine.

Hrana

Više ne varirate toliko kada je ishrana u pitanju, jednim delom ste se ustalili, a moguće je čak I da su neki od vas ozbiljno otpočeli sa zdravim i redovnim obrocima. Još uvek su vam slatkiši slaba tačka, kao I užine koje se uglavnom sastoje od grickalica…

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.