Nedeljni horoskop | Od 09.04.2018 – 15.04.2018

Najljepše što se ženi može dogoditi jeste da je odabere i voli dobar čovjek.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Drugi deo nedelje je dušu dao da slobodni Ovnovi zakorače u jednu finu ljubavnu priču. Iako će sve pucati od strasti i hemije, i na prvi pogled možda i ličiti na avanturu ili nešto što je neobavezno, itekako je moguće da se priče pokrenute sada učvrste i postanu bitne u vašem životu. I dalje vam najviše šansi ide preko poslovnog segmenta, ali je moguće da do novog poznanstva dođe i prilikom odlaska na neko okupljanje sa društvom ili izlazak. U vezama i brakovima – izbegavajte da iz bunara izvlačite neke stare probleme i pitanja i više se okrenite uživanju u sadašnjem trenutku…i trebalo bi da bude sve u redu. Sam početak nedelje je pod nekom sitnom tenzijom, ali ostatak ovog perioda je dobar za vas dvoje.

Posao

Tvrdoglavo insistiranje na svojim stavovima ili svom načinu funkcionisanja u poslovnom okruženju malom broju vas će doneti dobre rezultate. Ostali će se uglavnom nervirati. Vaša brzopletost izaziva nerazumevanje kod onih sa kojima radite, pa gledajte da je se manete i funkcionišete uporno i istrajno, ali polako. Vi za sada to još uvek ne vidite, ali promene na bolje se polako pripremaju i uskoro će se realizovati. Kontakti sa saradnicima vas mogu povremeno iscrpljivati. Ne dajte se, samo lagano….

Novac

Finansije su dosta dobre tokom ove sedmice. Imaćete jedan manji, neplaniran trošak početkom ovog perioda, ali brzo ćete se novčano „povratiti“ i stabilizovati.

Zdravlje

Kontrolišite češće krvni pritisak. Moguće su glavobolje i problemi sa nesanicom, pogotovo u danima vikenda.

Hrana

Mislim da ste već svim prijateljima dosadili sa vašom rečenicom – „krećem na dijetu koliko sutra“…a to sutra nikako da dođe. Trenutno se baš opuštate kada sednete za sto, to su vam retki zaista mirni trenuci tokom dana i jednostavno – ne možete sebi da uskratite to uživanje….

Bik

Ljubav

Ono što će u vezama i brakovima funkcionisati jeste fizički deo, strast i hemija. Ono što neće funkcionisati je sve ostalo. I voljena osoba i vi ste ubeđeni da ste u potpunosti u pravu i ne želite da se prilagođavate jedno drugom. Oboje ćete se držati svojih stavova kao pijan plota. Šta da vam kažem – više se zanimajte u spavaćoj sobi, a manje se prepucavajte…i sve bi trebalo da bude u redu. Ako ste slobodni, neko može da vam pomeri pamet, da učini da se zanesete i da počnete da tripujete romantične maštarije. Da sada možete ostvariti neku emotivnu priču, možete. Ali bilo bi dobro da ipak stojite sa obe noge na zemlji i da pustite da vreme pokaže da li je ovo zaista „ona prava/pravi“.

Posao

Ova nedelja će da vas nervira po pitanju posla. Neke će vas situacije bosti u mozak, ali se potrudite da ne dižete odmah u vazduh sve oko sebe. Malo zakočite, ohladite glavu, razmislite – pa onda delajte. Naročito je sam početak sedmice protkan napetošću, pa tada budite posebno obazrivi. Generalno gledano – ako se držite ovih nekih osnovnih pravila, proći ćete kako valja. Vaši planovi dolaze na realizaciju, daje vam se mogućnost i da obnovite saradnje ili promenite dogovore u svoju korist.

Novac

Novca ima, novca nema. I tako iz dana u dan. Finansijski ste nestabilni, ali ne u tolikoj meri da ne biste mogli da se iščupate iz problema.

Zdravlje

Ako se ne prehladite u prvim danima ove nedelje, ostatak ovog perioda je povoljan po vas po pitanju zdravlja. Stariji neka ipak prekontrolišu štitnu žlezdu.

Hrana

U ovom periodu toliko „slatko“ jedete, da prosto otvarate apetit onima koji su oko vas. Ne samo da ćete se često počastiti dobrim zalogajem, već ćete uživati i u čaši vina uz obrok. Pa zašto da uživanje ne bude kompletno….

Blizanci

Ljubav

Partner vas samo gleda i pita se da li znate uopšte šta radite. Skloni ste da u ovoj nedelji maltene pa u potpunosti zanemarite drago vam biće i okrenete se sebi, ali i svojim prijateljima, možda i nekim izlascima. Bespotrebno izazivate ljubomoru druge strane svojim postupcima i nerazmišljanjem kako se on ili ona oseća zbog vaših ponašanja. Iako će vam voljena osoba skrenuti pažnju na neke situacije, nešto nisam sigurna da će to uopšte dopreti do vas. Što se tiče slobodnih, vi ste u kontaktu sa milion i jednom osobom i vama je skroz ok. No, kao da nikako ne uspevate da konkretizujete neki odnos…..Možda baš zbog toga što vam je pažnja previše rasuta i što imate samo površnu komunikaciju sa svima?

Posao

Ono što je vezano za inostranstvo, rad sa državnim i javnim ustanovama, poslovna putovanja – funkcionisaće na početku problematično, ali će se stići i do realizacije i do dogovora. Za sve ostalo važi – previše priče a premalo rezultata. Imaćete osećaj da pričate u prazno i da vas druga strana uopšte ne čuje ili ne razume. No, ako je za utehu, nećete to doživljavati tragično kao u prethodnom periodu. Jednostavno ćete nastaviti dalje da pokušavate. Polako, ubrzo će se stvari pokrenuti bolje po vas…

Novac

Sve što je vezano za novac dešava se u poslednjem trenutku. Plaćate obaveze poslednjeg dana, ali i prilivi stižu taman kada ste ostali bez cvonjka u džepu.

Zdravlje

Svesni ste da vam je potrebno više fizičkih aktivnosti, a zaista vas mrzi da se pomerite sa mesta. Pokušajte makar sa nekim laganim šetnjama i više boravite na svežem vazduhu.

Hrana

Ova vam je nedelja puna nekih finih društvenih dešavanja – proslava, ručkova i večera sa prijateljima ili poslovnim partnerima, slavlja. Hajde što ćete se lepo provesti, već ćete se i nauživati u nekim slasnim zalogajima. O zdravim navikama ćete misliti neki drugi put….

Rak

Ljubav

Komunikacija sa partnerom je u zastoju, ali to kao da sada odgovara i vama i drugoj strani. Oboje možete mirne glave da se posvetite nekim svojim ličnim ciljevima i obavezama. Vama se doduše pojavljuje jedna osoba, verovatno preko prijatelja ili izlazaka koja vas može prilično zaintrigirati Od zanimanja do ulaska u tajnu vezu mali je korak, pa razmislite da li ste sada sposobni da podnesete i ovaj teret. Što se tiče slobodnih Rakova, neko vam suptilno, ali konstantno – šalje signale o zainteresovanosti za vas. Za sada se sve odvija na nivou povremene i površne komunikacije, ali postoji tendencija da se razgovori prodube u drugom delu ove nedelje. Takođe – kontakt od strane bivšeg partnera u prvom delu nedelje….

Posao

Sve ono što je vezano za posao vam tokom ove sedmice testira živce, ali ni vi se ne date tako lako izbaciti iz takta. U vama sve gori od želje da neke stvari promenite, ali nemojte da padate u bedak ukoliko vas te promene zaobiđu i tokom ovog perioda. U međuvremenu, istražujte, raspitujte se, tražite neke nove poslovne šanse za sebe. Iako sada ne možete da ostvarite taj poslovni zaokret koji vam je važan, moći ćete makar da napravite odličnu osnovu koja će profunkcionisati, verujte – vrlo brzo.

Novac

Neočekivani novčani dobici, ali na žalost, i neočekivani troškovi i odlivi novca, naročito u prvim danima ove sedmice.

Zdravlje

Lako se trošite tokom ove nedelje, a ne dajete sebi dovoljno prostora za odmor i opuštanje. Potrebno je da s vremena na vreme napunite baterije.

Hrana

Pomozite svojoj probavi tako što ćete u ovoj sedmici akcenat baciti na sveže povrće i sveže i sušeno voće. Jedite u pravilnim razmacima i obavezno uzimajte više tečnosti, ne gaziranih napitaka, već vode i sveže ceđenih sokova.

Lav

Ljubav

Iako ste smatrali da ste stavili tačku na najveće probleme sa voljenom osobom, ispada da ulazite u nedelju koja vam donosi još jedno testiranje vaše veze. Od samog početka sedmice krenuće burno i uzburkano, i postoji tendencija da se tako samo nastavlja i dalje. Trenutno se ne zna ko je egoističniji i tvrdoglaviji od vas dvoje, pa je pitanje u kom će pravcu sve ovo otići….Što se tiče slobodnih Lavova, hemija sa jednom osobom je sve izraženija i tokom ove sedmice može doći i do nekog konkretnijeg kontakta između vas dvoje. Ipak, budite svesni – trenutno ste u takvom periodu koji teško može doneti stabilnije odnose. To ne znači da u onome što se dešava ne trebate da uživate…..

Posao

Vi ste na visini zadatka, ali svi oko vas kasne i usporavaju realizaciju onoga što ste pokrenuli. Ako ne čekate saradnike, onda ćekate dokumentaciju, informacije, mašine…I pored ovih komplikovanih aspekata, vaše je polje karijere sada odlično postavljeno i sigurno je da ćete na kraju sve probleme i otežavajuće okolnosti uspeti da prevaziđete. Budite angažovani, ali budite i istrajni u onome što radite – dobićete odličan krajnji rezultat. Ako putujete van zemlje, moguća su kašnjenja i gubici dokumenata.

Novac

Novac vam ove sedmice samo prolazi kroz ruke. Zarade će biti vrlo solidne, ali je taj novac uglavnom već unapred potrošen….

Zdravlje

Ako ste kardio vaskularni bolesnik ili imate problema sa pritiskom, češće se kontrolišite tokom ove nedelje. Mlađa generacija – odlično.

Hrana

Izraženi problemi sa probavom tokom ove nedelje. Trebali bi da izbegavate premasnu hranu, mesne prerađevine i slatkiše. Pokušajte i da smanjite unos testa, pekarskih proizvoda i belog hleba. Ono što vam se preporučuje su sve vrste svežeg povrća i voća.

Devica

Ljubav

Partner se trudi da vas razume, ali mu to ide prilično teško, obzirom na to da u ovom periodu ni vi sami sebe ne kopčate baš najbolje. Prava komunikacija između vas dvoje je nekako nestala, ugasila se i koliko god voljena osoba pokušavala da je povrati, uvek dolazite u ćorsokak, uglavnom zbog vašeg ponašanja i stavova. No, i ovo se može regulisati i uskladiti, samo ako vi pokažete nešto više volje i strpljenja. Slobodne Device polako razvijaju jednu priču i mora se priznati da ovo, bar za sada, ide dosta dobro. Jaka hemija funkcioniše između vas i ove osobe i više je nego izvesno da će doći do jačih i konkretnijih dešavanja u ovoj nedelji. Nadamo se samo da se niste „zakačili“ za nekoga ko je zauzet…

Posao

I ova sedmica vam je standardna – red žurbe, kašnjenja, veliki broj dešavanja i pokušaji da se izborite sa ljudima i obavezama koje vam „dišu“ za vratom. Dva puta proveravajte informacije koje dobijete pre reagovanja na njih. Povremeno ste zaista zatrpani i pokušajte da u ovoj sedmici pronađete nešto više vremena za svoj odmor i da se ne nervirate. Ionako trenutno nerviranjem ne možete uraditi ništa. Ako radite sa strancima, vi ste u totalno drugačijoj poziciji – tu već sve funkcioniše kako treba.

Novac

Ima mogućnosti za neke solidnije prilive tokom ovog perioda. Kada su troškovi u pitanju, budite oprezni jer vam se novac lako izvlači iz ruku…

Zdravlje

Sem energetske iscrpljenosti koja je jako prisutna kod vas, kod starijih Devica stoje problemi sa urogenitalnim traktom.

Hrana

Potrebno vam je više povrća i to najpre u svežoj formi – kroz salate. Izbegavajte da ga kuvate ili barite, za vas je bolja varijanta grilovano ili kuvano na pari. Takođe – žitarice, ali i orašasti plodovi, u kombinaciji sa suvim voćem. Mlečni proizvodi i riba.

Vaga

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima tokom ove nedelje – šareno. Postoji par stavki u kojima se vi i partner slažete (a one se uglavnom vezuju za spavaću sobu), dok ste u svemu ostalom – svako na svoju stranu. To ni ne bi bio toliki problem da ne pokušavate da ubedite jedno drugo da ste u pravu i da druga strana mora da „igra kako vi svirate“. U prevodu – mira ni od korova. Slobodne Vage su okružene udvaračima, ali su posebno zainteresovane za nekog preko poslovnog segmenta. U ovoj se nedelji može otpočeti odnos sa ovom osobom, ali će iz nekog razloga veza biti skrivena od očiju javnosti. Takođe, i dalje ste u postupku rešavanja neke prošlosti, od koje nikako ne uspevate da se u potpunosti oslobodite.

Posao

Svoje poslovne obaveze gurate „na mišiće“ , nema one vaše uobičajene lakoće i volje, bukvalno radite zato što morate. Najradije biste se u potpunosti povukli jer teško izlazite na kraj sa zahtevnim saradnicima i nervoznim ljudima oko sebe, ali to je sada nemoguće. Pokušajte da gledate na situaciju na neki malo veseliji način, ne dozvolite da vas problemi „poklope“. Istina je da sve ide suviše teško i sporo, ali ipak – ide. Iako uz napetost i težinu, saradnje i partnerstva sada funkcionišu.

Novac

Lako trošite, a teško zarađujete. Iako novca ima više nego inače, on vam se nekako izvlači iz ruku. Morate malo povući ručnu kočnicu.

Zdravlje

Moguće su alergijske reakcije. Stariji pripadnici ovog znaka – problemi sa venskom cirkulacijom i infekcijama.

Hrana

Svesni ste da morate da menjate nešto u načinu ishrane, ali jednostavno nemate volje i non stop odlažete početak za sutra, prekosutra….i tako dalje…Proleće je stiglo, treba pokazati svoje „atribute“, a vi trenutno baš ne možete da se pohvalite njima….

Škorpija

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka, u ovom periodu u sve ono što je vezano za emociju ulazite nekako hladne glave, razumski, ne dozvoljavate da vas neke situacije povuku i da „izgubite sebe“. U emotivnim odnosima, osećate povremene ubode ljubomore i posesivnosti, ali to ne pokazujete drugoj strani, već se trudite da vaš odnos ne trpi. Ukoliko ste slobodni, postoji osoba za koju ste zainteresovani, ali ste spremni da sačekate da se situacija polako razvija. Svesni ste takođe da privlačite pažnju i da ima više osoba koje bi želele da vam se približe, ali vi kao da im ne „otvarate vrata“. Više ste fokusirani na ono što interesuje vas, na drugu osobu ili na ono što vam je poslovno ili porodično važno.

Posao

Posvećenost obavezama i poslovnom segmentu je u ovom periodu više nego naglašena. Dolazite u kontakt sa osobama koje su vam poslovno bitne i sa njima ostvarujete dobru komunikaciju i otvarate mogućnosti za dogovore. Da, i dalje stoji da ćete po nekim pitanjima da kasnite ili da se suočavate sa preprekama, ali se to neće odraziti na vaše poslovne rezultate. Nervoza u radnom okruženju naglašena je tokom cele nedelje pa vodite računa u kontaktu sa kolegama i saradnicima na dnevnoj bazi.

Novac

Prva polovina sedmice naglašava troškove vezane za kuću i porodicu. Ostatak nedelje je povoljan po pitanju priliva.

Zdravlje

Problemi sa zubima, kolenima, zglobovima – uglavnom će biti naglašeni kod starije generacije Škorpija. Mlađi – bez veće problematike.

Hrana

Možda nećete uspeti da kontrolišete apetit, ali ste krenuli ozbiljno sa nekom rekreacijom, pa će vaš organizam sada na drugačiji način procesuirati namirnice koje konzumirate. Pomozite mu, unosom svežeg voća i povrća i izbegavanjem slatkiša…

Strelac

Ljubav

Pomalo ste već umorni i iscrpljeni dugotrajnim nestabilnim periodom sa emotivnim ili bračnim partnerom, i kao da ćete ove nedelje dići ruke od svega i pustiti da stvari idu tako kako idu…pa dokle god da stignu. Neki od vas mogu izlaz i beg potražiti i u flertovanju ili pak konkretnom ulasku u tajnu vezu. Potrebno vam je nešto ili neko da vam rastereti misli i da možete da se opustite. Ako ste slobodni, ovi dani mogu ponovo dovesti nekoga iz prošlosti do vas. Koliko god vi tvrdili da ste stavili tačku na nešto, očigledno je da niste…Takođe, više osoba preko poslovnog segmenta sada se „mota“ oko vas. Ne možete da kažete da emotivnih prilika nemate, samo je na vama da li ćete ih i kako iskoristiti.

Posao

Ova će vas nedelja od samog svog početka ubaciti u brzinu od sto na sat. Možda će vam u početku biti malo problematično da se organizujete, ali ubrzo ćete uhvatiti korak sa dešavanjima. Odnos sa kolegama povremeno je prožet nesporazumima i problemima u dogovorima, ali kako se bude išlo ka kraju nedelje, stvari će polako leći na svoje mesto. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali probleme sa dokumentacijom ili dozvolama, sredinom sedmice ćete dobiti pozitivan odgovor.

Novac

Neki neplanirani troškovi i to baš u trenutku kada ste pomislili da vas ništa više ne može iznenaditi. No, bar će prilivi biti solidni….

Zdravlje

Bićete pod nervozom i povišenim nivoom stresa tokom ove nedelje. Starija generacija Strelčeva neka češće kontroliše pritisak.

Hrana

Mlečni proizvodi će vam prijati, a naročito sve vrste sireva. Neka na vašem stolu tokom ove sedmice bude više zastupljena riba, piletina, ćuretina, a svinjsko meso i mesne prerađevine izbegavajte. Neka ni jedan obrok ne prođe bez salate od više vrsta sezonskog povrća.

Jarac

Ljubav

Gomila nerešenih pitanja stoji nad glavom vama i partneru, ali makar više ne postoji tolika tenzija između vas dvoje, pa je i do rešenja lakše doći. Koliko god bio naporan, ovaj period vam je ujedno i dobar da konačno stavite tačku na neke nedoumice i probleme koji vas kao par muče. Sa nešto više tolerancije i međusobnog poštovanja, sve će dodatno biti još lakše….Što se tiče slobodnih Jarčeva, vi pred sobom možete imati jednu zaista lepu, ispunjenu zanimljivim i zabavnim dešavanjima sedmicu. Nemojte se zatvoriti u sebe i okrenuti se samo poslu – potrebno vam je da živnete i prodišete punim plućima. Ima ljubavi i za vas na ovom svetu, samo je potrebno da joj sada date priliku da vas pronađe.

Posao

Imate i volju i upornost, ali je evidentno da sve ide previše sporo i da se povremeno osećate baš iscrpljeno i nesigurno. Pozicije vezane za posao su tokom ove nedelje takve da možete bespotrebno strahovati oko mnogo toga, čak biti zabrinuti za svoje radno mesto ili karijeru. Nemate razloga za brigu. Nestabilnost u vašem radnom okruženju neće se preneti na vas. Ispravno smatrate da se vaš rad ne vrednuje dovoljno i sada bi bio pravi trenutak da pokrenete ta pitanja sa nadređenima…

Novac

Početkom nedelje sačekaće vas trošak koji nećete moći da izbegnete. Ipak, novac vam dolazi redovno i bar za prilive trenutno ne morate brinuti.

Zdravlje

I na dalje ste u nestabilnom zdravstvenom periodu, pa je potrebno da više obratite pažnju na sebe i potrebe svog organizma.

Hrana

Dosta se trošite, što mentalno što fizički, pa je neophodno da malo pojačate svoju ishranu i obogatite je vitaminima i mineralima. Preporuka za vas je riba, bilo rečna bilo morska, med sa dodatkom polena ili propolisa, mnogo svežeg povrća. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

Vodolija

Ljubav

U partnerskim odnosima doći će do preokreta tokom ove nedelje. Na žalost, ti preokreti neće biti kod svih vas isti. Dok će neki parovi uspeti da iz korena promene ponašanje jedno prema drugom i okrenu se svom odnosu, kod drugih će doći do pojačavanja tenzija i situacija „pred pucanje“. Da li će tog „pucanja“ veze i biti, zavisiće od mnogo faktora, a prvenstveno od toga koliko oboje u ovom trenutku želite da se oslobodite presije. Kod slobodnih Vodolija je trenutno opšta zbrka. Stare i nove osobe se pojavljuju, sa nekima imate samo kratak kontakt i onda odmah nestanu, dok se druge trude da se što više zadrže u vašoj blizini. Ako pitate da li će se od svega ovoga izdogađati nešto konkretno – verovatno ne…..

Posao

Završavanje papiroloških pitanja ili sređivanje dokumentacije vam se već popelo na vrh glave. Ono što je u ovoj sedmici dobro jeste što ćete verovatno dosta od ovoga uspeti da obavite u prvih par dana i konačno odahnuti. Mnogima od vas u ovoj će se nedelji otvoriti mogućnost za neke novitete vezane za posao. Naime, neko sa kim ste ranije sarađivali sada će vam dati poslovnu ponudu koja može biti vrlo interesantna. Sa dogovorima se može otpočeti u drugom delu ove sedmice.

Novac

Tokom ove nedelje zatvarate više situacija koje su vas opterećivale po pitanju finansija. Možda još uvek niste stabilni, ali ćete bar biti mirni…

Zdravlje

Kod mlađih – naglašena nervoza. Stariji pripadnici znaka – glavobolje, manje tegobe sa krvnim pritiskom. Proverite krvnu sliku.

Hrana

Iz svoje ishrane trebali biste da izbacite mesne prerađevine, proizvode od belog brašna, grickalice, slatkiše. Započnite dan sa sokom od pomorandže, grejpfruta, limuna, koristite maslinovo ulje, đumbir, mlečne proizvode, med i naravno – dosta svežeg povrća.

Ribe

Ljubav

Ove vam je nedelje naglašena mogućnost tajnog odnosa. Možda to nije nešto o čemu biste inače razmišljali, ali sada već počinje da vas pritiska usamljenost i predugo čekanje na ljubavno ispunjenje i zadovoljstvo. Odmah ću vam napomenuti da ovo nije tip odnosa koji može kroz vreme da se produbi i stabilizuje, ali će vam svakako doneti pozitivnu promenu koja vam je sada toliko potrebna. Dajte sebi malo prostora da uživate u životnim zadovoljstvima, pa neka traje koliko traje….Ukoliko ste u emotivnoj priči ili braku, ne biste trebali da slušate savete drugih, niti da verujete u potpunosti informacijama koje stižu do vas. Samo će vas dodatno zbunjivati i unositi vam nemir. Slušajte svoju intuiciju i unutrašnji glas.

Posao

Dogovori koje ste pokrenuli u prethodnom periodu se intenziviraju, ali je malo verovatno da će i tokom ove sedmice doći do njihove realizacije. Opet ćete morati da se vraćate na nešto što ste već prošli. Budite strpljivi, i ovo će se pokrenuti. Tenzija u radnom okruženju počinje da se pojačava, svi su nervozni i napeti, ali vi nekako uspevate da u svemu ovome plivate i snađete se. Ako sarađujete sa strancima, bićete više nego zadovoljni onim što ste postigli, a moguća su i priznanja ili jačanje pozicija.

Novac

Finansijska situacija je i tokom ove nedelje dosta promenljiva. Ipak, u drugom delu nedelje možete očekivati i novac od nekih dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Kod mlađe generacije češće se mogu javljati glavobolje ili neke alergijske reakcije. Što se starijih tiče, morate voditi računa o pritisku.

Hrana

Pojačajte unos sezonskog povrća i voća, naročito blitve, zelene salate, zelja, mladog kupusa, ali i krušaka, jabuka, crvenog grejpfruta. Konzumirajte hleb i peciva od integralnog brašna, smanjite unos mesa, ali pojačajte mlečne proizvode.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.