Nedeljni horoskop | Od 09.05.2022 – 15.05.2022

Ako je tišina između dvoje ljudi ugodna, znaš da si pronašao ljubav.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Na prvi pogled, slobodnim Ovnovima se smeši udvaranje, flert, nešto što najviše liči na avanturu ili čak ulazak u tajni odnos. No, obzirom na energiju koja je sada prisutna kod vas – lako je moguće da se prilično zanesete, zagrejete, zaljubite brzo i preko svakih očekivanja. Neke od priča započetih u ovom periodu nestaće brzo, kao san – ali biće i onih koje mogu postati trajne i vredne. Zauzeti bi trebali da se više potrude oko komunikacije sa partnerom, vaša ponašanja mogu izazvati sumnju kod voljene osobe. Naravno, ima i onih Ovnova koji od partnera sakrivaju zaljubljenost i odnos sa drugom osobom.

Posao

Merkur u utorak kreće retrogradnim hodom u vašem polju komunikacije, dogovora, susreta, pregovora. Obzirom na njegovo sporo kretanje u ovoj nedelji – vrlo je izvesno da će postojati zastoji, teškoće sa papirološkim pitanjima i dokumentacijom, generalno gledano – otežanje i sporost u svemu što budete pokušavali da realizujete i pokrenete. Bilo koji tip pregovora da pokrećete sada – budite obazrivi jer vam je mnogo toga nepoznato ili sakriveno. Ne žurite sa odlukama. Novac – porast troškova i dalje postoji.

Novac

Zdravlje

Glavobolje, meteoropatske tegobe, problemi sa spavanjem.

Hrana

Jaka i teška hrana može vam donositi probleme sa varenjem. Ulazak Jupitera u vaš znak delovaće dvojako – kod nekih od vas probudiće apetite, a kod drugih – pojačaće fizičku aktivnost.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Bik

Ljubav

I pripadnicima vašeg znaka koji su slobodni ovaj period može probuditi ljubavni život. Prisutne su jake strasti, osećanja su se uzburkala i samo vas korak deli od ulaska u priču koja je ispunjena željama, zanesenošću….ali koja vrlo lako može biti tajna ili sa osobom koja nešto sakriva od vas. Ljubavne želje su velike i nekima će se ostvariti, ali nekima će to ostvarenje stalno izmicati iz ruku. Oni koji su zauzeti – i dalje vam okolnosti i dešavanja oko vas ne idu na ruku i ne daju vam mir u partnerskom odnosu. Neka stara pitanja ponovo će izaći na dnevni red a mogu se pokrenuti i priče o vernosti i iskrenost.

Posao

Saturn na vrhu vašeg neba, u polju karijere i pozicije i dalje će vedriti i oblačiti kada je sve ono što se vezuje za posao i odnose sa nadređenima u pitanju. Pod velikim ste pritiskom odgovornosti – ispunjavate sve ono što se očekuje od vas, čak i preko toga – ali ne bih rekla da ste dovoljno finansijski vrednovani za ono što dajete. Nekima od vas otvoriće se baš ove sedmice izuzetna poslovna prilika – i pored toga što izgleda više nego dobro, savet bi bio da dobro proanalizirate ovu ponudu.

Novac

Zdravlje

Umor. Stariji Bikovi – hronične tegobe.

Hrana

Više ribe I zelenog lisnatog povrća, manje mesa i mesnih prerađevina. Možete pojačati unos mlečnih proizvoda, ali onih sa smanjenim procentom masti – mladi sir, kiselo mleko, jogurt.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Blizanci

Ljubav

Ulazak Jupitera, planete koja vlada vašim partnerstvima u vama srodni i podržavajući znak Ovna ići će vam na ruku po mnogim pitanjima, pa i onim vezanim za partnerske odnose. Slobodnima će doneti više prilika, pojačati i obogatiti društveni život. Oni koji su zauzeti bolje će se razumeti sa partnerom i lakše usklađivati. No, ono što nam je sada mali problem (to jest vama, ne nama) je stacionarnost i retrogradno kretanje vašeg vladara. U prevodu – malo ćete biti usporeniji, dogovori sa partnerom će se sprovesti ali tek iz ponovljenih pokušaja, a možete i nešto sitno zabrljati u pokušajima da osvojite osobu koju želite.

Posao

Naredne dve nedelje mogu doneti komplikacije u vaš poslovni život. Pa tako može biti zastoja ili odlaganja dogovorenog, možete biti uskraćeni za informacije koje su vam bitne, možete biti u kontaktu sa ljudima koji gledaju neki svoj interes i pokušavaju da vam prodaju svoje priče….Neki od vas bi mogli imati i potencijalne probleme sa inspekcijama ili u komunikaciji sa nadređenima. Iako je vaša energija nešto sporija i nećete uvek odreagovati na prvu loptu, ipak imate pozitivna razrešenja i ishode.

Novac

Zdravlje

Iscrpljenost, umor, nešto slabiji imunitet.

Hrana

Bilo bi dobro da izbegnete situacije u kojima vam raspoloženje diktira način ishrane. Ovo je za vas osetljiva nedelja i uticaće na vašu stabilnost. Trudite se da se hranite zdravo i da ne preskačete obroke.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Rak

Ljubav

Mars, planeta koja vlada vašim ljubavima i uživanjima u dobrom je aspektu na vaš znak, u emotivnim Ribama, ali isto tako u Neptunovoj magli. Pa ovo i kod zauzetih i kod slobodnih Rakova može doneti platonska zaljubljivanja, tajne priče, maštarije i snove, može doneti iluzije, odnose sa osobama koje mnogo toga kriju od vas, može doneti velika očekivanja i nade. Saturn, kao planeta koja vlada vašim partnerstvima s druge strane donosi suvu i oporu realnost, zakočenost. Pa ćete i vi tako šetati od slatkih snova do škrte na darovima jave. Takva će biti i vaša partnerstva – gorka i slatka istovremeno.

Posao

Jupiter će u utorak ušetati u vaše polje karijere i tu će se ustoličiti sve do kraja oktobra. Jer, došlo je vreme da vas prodrma, probudi i da vas natera na akciju, da pokrene vašu ambiciju i želju za dokazivanjima. Stacionarnost i retrogradno kretanje Merkura u ovoj će vas nedelji pomalo kočiti u svakom dogovoru, po svim papirološkim pitanjima, u svakoj ideji ili planu. Neka, možda je i bolje da sve detaljnije razradite pre nego što počnete da primenjujete. Novac – stisnuto, oprezno, odgovorno.

Novac

Zdravlje

Problemi sa grlom, alergijama, sinusima.

Hrana

Više obratite pažnju na ishranu jer postoji osetljivost probavnog sistema. Treba izbegavati namirnice za koje znate da su teške za varenje, bazirati obroke na povrću, voću, mladom siru, ribi, grilovanom mesu.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Lav

Ljubav

U ovoj nedelji i Jupiter prelazi u znak Ovna gde se već nalazi vatrena Venera – pa i za slobodne i za zauzete Lavove ide jedan topli talas pozitivne energije, da vas podigne i donese vam adrenalin, želju za radošću, uzbuđenjima, životom, ljubavlju i strašću. Slobodni Lavovi će više uspeti da izvuku iz ovih tranzita, pogotovo oni koji nisu opterećeni prošlošću i koji žele nova dešavanja i nove ljude u svom životu. Što se zauzetih tiče, odnos sa voljenom osobom će biti šarenolik – biće tu i nervoze i težine i opterećenja, ali će biti i više prostora za opušteniju, uživanje i malo vruće ljubavi.

Posao

Stacionarnost i retrogradno kretanje Merkura usporiće vas i doneti komplikacije, pojačati nivo tenzije u poslovnom okruženju i kontaktu sa saradnicima, a uticaće i na stanje vaših finansija kroz manjak ili kašnjenje priliva. Sve ostalo će u manjoj ili većoj meri ići svojim tokom, osim što će se sve ono što se vezuje za poslove sa inostranstvom, strancima ili državnim i javnim ustanovama pojačati i aktivirati. Dok se neke situacije ne pokrenu na pravi način, budite strpljivi i ne odustajte od svojih ciljeva.

Novac

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, slabiji imunitet. Stariji – hronične tegobe.

Hrana

Jedite češće, ali neka obroci budu lagani, sa više biljnih vlakana i žitarica a manje mesnih prerađevina i mlečnih proizvoda. Voće možete uzimati u neograničenim količinama.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Devica

Ljubav

Vladar vašeg znaka Merkur, u ovoj nedelji stoji i u vrlo sporom je retrogradnom hodu, što će lično vama doneti da se trudite u komunikaciji sa voljenom osobom, ali kao da nikako ne postižete pravi rezultat. U partnerskom polju konjukcija Marsa I Neptuna čini voljenu osobu ili previše zamišljenom, previše ćutljivom, tajanstvenom ili u nekom svom svetu. Vaše energije se ne poklapaju ali opet ste vas dvoje tu, jedno za drugo. Da otkrijete zajednički jezik i razumevanje. Slobodne Device postoji osoba koja bi vam se lako mogla podvući pod kožu i jako vas zaintrigirati, neko ko vam isključuje mozak i uključuje strasti.

Posao

Merkur je retrogradan i usporen u polju koje se vezuje za vašu karijeru i poslovna dostignuća. Ok, usporiće malo vaše planove, doneti potrebu da se vratite „korak unazad“ i preispitate svoje dosadašnje poteze, ili će se možda manifestovati na taj način što jednostavno nećete biti baš voljni i puni elana za posao jer će vas obaveze i saradnici umarati. Ne potencirajte ni na čemu, ne donosite važne odluke i pustite neka sada vlada ovaj tempo. To što je nešto sporije, ne znači automatski da je loše.

Novac

Zdravlje

Nešto lošiji imunitet, pojačan umor.

Hrana

Obroci koji su zasnovani na povrću, bilo grilovanom, barenom, kroz salate – bio bi pun pogodak za vas ove sedmice. Možete ubaciti i malo mesa ili ribe, integralnog pirinča i eventualno – mladog sira.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vaga

Ljubav

Vašim partnerstvima je potreban priliv nove, sveže energije – da bi odnos oživeo i doneo vam više dešavanja, strasti, raspoloženja. Manjim delom ste to dobili kroz tranzit Venere, a od ove nedelje će se i Jupiter uključiti u vaše polje partnerstava. Ta dešavanja i bolje raspoloženje uglavnom će se vezivati za spavaću sobu, dok će u ostalim dnevnim aktivnostima biti „šareno“ – ali ćete uglavnom partner i vi izbegavati osetljiva pitanja i sklanjati se od tenzija. Slobodne Vage – budi se kod vas sve ono što se vezuje za ljubav, aktiviraju se žmarci, leptirići, polako privlačite emotivne prilike u život.

Posao

Mnogo ste više zainteresovani za ljubav nego za posao, ali i ovom delu će itekako biti potrebna vaša pažnja u narednoj sedmici. Ima tu mnogo nejasnoća, mnogo nedefinisanih odnosa, saradnika sa kojima komunikacija koči ili postoji nerazumevanje, mnogo tapkanja u mestu i ponavljanja obaveza. Baš što se tih obaveza tiče – one će dolaziti u talasima i činiti vas nervoznim i napetim u početnoj fazi, ali ćete svaku uspeti da obavite kako valja. Čuvajte se onih koji mnogo obećavaju. Radite po pravilima i po zakonu.

Novac

Zdravlje

Osetljivost sinusa, alergije. Moguće češće glavobolje.

Hrana

Izbegavajte prženu, pohovanu, konzerviranu I brzu hranu, mesne prerađevine, i slatkiše. Salate od raznog povrća sa maslinovim uljem i limunovim sokom uz grilovano meso bi bile savršen obrok za vas.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Škorpija

Ljubav

Kombinacija teškog i lakog je prisutna u vašim partnerstvima. Od teškog ne možete pobeći – imate odgovornost prema sebi, porodici, partneru, drže vas okolnosti i morate sa njima da se borite. Od lakog i lepog definitivno bežati nećete, već ćete zaranjati i puniti dušu. Nemojte samo da bežite u tajne, u ćutanje, u snove i maštu. Od realnosti još niko nije pobegao, pa nećete ni vi. Prihvatite ono što morate a u onome što volite i što želite – uživajte. Slobodne Škorpije – kod nekih od vas prošlost je zakočila i ne mrda nigde. Kod drugih – želje su jake, zanosi još jači. Potrebno vam je da se zaljubite i izgubite glavu.

Posao

Venera već šeta kroz vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice, a u utorak joj se priključuje i Jupiter. Obe će vas planete probuditi, a potpuno buđenje vaših ambicija i inicijative očekujte kada i vaš vladar Mars pređe u znak Ovna – 25-og maja. Gledajte da ovako polurazbuđeni polupospani ne napravite po koju grešku ili propust a naročito vodite računa o svim zakonskim odredbama i potencijalnim inspekcijama. Ovo vam je jedna brzo – spora nedelja za sve, posebno za dogovore i papirologiju.

Novac

Zdravlje

Pojačan umor kod starijih Škorpija. Mlađi – osetljivost sinusa, glavobolje.

Hrana

Za vas u ovom periodu najbolja preporuka je što više povrća i biljnih vlakana, žitarica, a što manje mesnih prerađevina, mlečnih masti, brze hrane. Slatkiše ne znam kako ćete uspeti da iskulirate.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Strelac

Ljubav

Merkur, koji vlada vašim partnerstvima je značajno usporio i kreće retrogradnim hodom u ovoj nedelji u partnerskom polju. Takođe – vaš vladar prelazi iz preemotivnog znaka Riba u vama srodan po energiji znak Ovna i vaše polje uživanja i ljubavi. Za slobodne Strelčeve kreće vreme novih i starih radosti – svakom svoje. Neko će krenuti napred, polako se oslobađajući okova prošlosti i spremajući se za nove ljubavi u svom životu. A nekome će prošlost lagano krenuti u susret. Zauzeti – budite što otvoreniji i iskreniji jedno prema drugom, komunicirajte, krećite se, radujte se i uživajte u onom što imate.

Posao

Ili ste se vi umorili ili su se obaveze pojačale. A možda je tačno i jedno i drugo. Ni ova nedelja ne može da vam da opuštenost i lakoću u poslovnom segmentu i sa saradnicima. Počeće da se pojavljuju greške i propusti – nešto od strane kolega, a nešto i vaše. Moraćete intenzivno da se bavite papirološkim pitanjima i dogovorima a ni jedno ni drugo neće se pokazati kao lagan zadatak. No, ipak će vas nositi drugačija energija, ona koja će vam davati optimizam i volju i u komplikovanim situacijama.

Novac

Zdravlje

Slabiji imunitet, osetljivi disajni putevi, hronični problemi kod starijih pripadnika znaka.

Hrana

Što više svežeg voća i povrća jer su vam neophodni vitamini i minerali. Takođe, dobar je trenutak za promene u načinu ishrane. Ne za drastične dijete, ali za lagano uvođenje u red – da.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Jarac

Ljubav

Ulazak Jupitera u znak Ovna fokus stavlja na porodicu, stabilnost emotivnog odnosa u kojem ste. Za neke parove – vreme je da se ozbiljnije poradi na vašoj emotivnoj priči, da se uloži više snage i energije u dom i u odnos sa onima koje volite. A odnos sa partnerom je šarenolik – ima pojačanih strasti i želja, ali ima i dosta nervoze, ponekad nerazumevanja. Voljena osoba će pogotovo biti napeta i biće joj potrebno vaše razumevanje i strpljivost. Slobodni Jarčevi – ako se dešava nešto novo, onda je to kroz strasti i zanos, kroz društvene kontakte ili preko društvenih mreža. Ako je staro – tu je i ne mrda iz vaše glave i srca.

Posao

U vašoj je prirodi ozbiljnost i odgovornost i u sedmici pred nam ćete po ovim principima itekako morati da funkcionišete. Počeće da na dnevni red izlaze i zaostaci i potencijlne greške pa ćete i time morati da se bavite. U poslovnom okruženju ovo su dani usporenog funkcionisanja i slabijeg razumevanja sa kolegama. S druge strane – imate odlične ideje ali premalo vremena, podrške ili sredstava da više poradite na njima, pa će one ostati za neki drugi put. Po pitanju finansija – otežanja.

Novac

Zdravlje

Mogućnost povreda, alergije, pospanost, oscilacije pritiska.

Hrana

Bilo bi dobro da slatkiše, koji su u ovom periodu vaša slaba tačka zamenite voćem, sokovima…U krajnjem slučaju – crnom čokoladom ili sladoledom (naravno, u manjim količinama).

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vodolija

Ljubav

Venera, a od utorka i Jupiter u polju dešavanja, pokreta, susreta, komunikacije – slobodnima će obojiti ove dane akcijom i boljom energijom. Kao da se budite iz dugog zimskog sna i želite da što pre udahnete punim plućima sve ono što ste propuštali – zabavu, smeh, ljubav, strast. Želite napred i samo napred, u nešto novo, sveže, uzbudljivo. No, ne treba zaboraviti Saturna u vašem znaku, naglašeno polje prošlosti i Merkura koji vlada vašim ljubavima i kreće unazad. Za mnoge Vodolije koje su slobodne a nadaju se novim ljubavima, itekako stoji mogućnost „povratnika“. Zauzeti – red obaveza, red uživanja i strasti.

Posao

Prelazak Jupitera u Ovna je povoljan i za vaše poslovne aktivnosti. Jer, doneće vama energiju, inicijativu, ambiciju i želju za pokretom, ali će isto tako pokrenuti i druge prema vama. No, nemojte biti iznenađeni ukoliko u ovoj nedelji ne bude baš toliko poslovne akcije – nećete proći loše, ali će ipak mnogo toga ići sporije od očekivanog. Nemojte se zaletati u dogovore koji su na bilo koji način sumnjivi – da ne biste bili finansijski oštećeni. Ne žurite nigde, funkcionišite najbolje što možete i posvetite se obavezama.

Novac

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva, naročito sinusa.

Hrana

Mladi luk, tikvice, spanać, zelje, kupus – trebali bi češće da budu na vašoj trpezi ove sedmice. Izbegavajte slatkiše, konzerviranu hranu, grickalice i testenine. Od voća će vam najviše prijati jagode i jabuke.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ribe

Ljubav

Vladar partnerskog polja,planeta Merkur u ovoj nedelji kreće retrogradnim hodom – pa neće biti iznenađenje ukoliko komunikacija sa voljenom osobom bude slabija nego inače, ukoliko bude više spoticanja i nerazumevanja ili pak ukoliko neka stara pitanja ponovo počnu da dolaze na dnevni red. Vaše je da se potrudite da razgovori budu svrsishodni, iskreni i otvoreni. Nemojte biti „tvrdi“ ili se povlačiti u tišinu. Slobodne Ribe – prostor za zaljubljivanje, flertovanje definitivno postoji, ali postoji i savet za vas – nemojte u tajne priče i ne gledajte kroz ružičaste naočare osobu koja vam se dopada.

Posao

Jupiter iz vašeg znaka prelazi u Ovna i polje koje se vezuje za zarade i finansije – svakako će vas pokrenuti što se ovog segmenta tiče sve do kraja oktobra ove godine. Mars je u vašem znaku do 25-og maja – ukoliko je potrebno uložiti energiju, volju i inicijativu u nešto – koristite još ovo vremena što je ostalo. Samo vodite računa da sve bude po zakonu i legalno i da ne sklapate dogovore sa neproverenim ljudima koji mnogo obećavaju a malo ispunjavaju. Pred vama je ozbiljna i zahtevna radna nedelja.

Novac

Zdravlje

Umor, problemi sa spavanjem, alergije.

Hrana

Naglašeno polje hrane u koje ove sedmice ulazi Jupiter (tu se već nalazi planeta Venera) može doneti pojačane apetite, ali vas može i probuditi da prepoznate šta je za vaše zdravlje povoljno, a šta ne.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.