Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. septembra 2017.

Obično ljudi koje sretneš na najčudniji način, postanu veliki dio tvog života.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ovnovi bi trebali da se više okrenu sređivanju svojih navika po pitanju ishrane. Doduše, ove nedelje ćete teško uspevati da budete umereni i da klopate neke zdrave namirnice – voće, povrće, salate, žitarice. Jako će vas privlačiti sve ono što je bogato, teško, sočno, kremasto…

Ljubav

Dane koji su pred vama, u kojima je Venera, vladarka vaših partnerskih odnosa, u izuzetno dobrim aspektima, koristite za uživanje u nekim lepim momentima sa voljenom osobom. Sve nedoumice i razmirice se sada lako mogu srediti, a vaš odnos može postati stabilniji nego inače. I vi osećate da su vam potrebni harmonija i sklad, pa ćete se truditi da obuzdate svoje povremene potrebe za kriticizmom i sitničarenjem. U danima oko vikenda smanjite napetost i nervozu i ne kvarite mogućnost za neki divan i topao period sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka bi možda najradije vreme posvetili sebi, nekim planovima ili poslovnim aktivnostima. No, pripadnici suprotnog pola vam neće dati mira, i evidentno je da se u ovom periodu više njih „mota“ oko vas, pokušavajući da vas osvoji.

Posao

Neke nedoumice ili poslovne zavrzlame koje su otpočele još tokom avgusta meseca, sada mogu biti privedene kraju i rešene. Takođe, ukoliko ste u prethodnom mesecu došli u sukob sa nekim od kolega ili napravili problem kada je dokumentacija ili poslovne obaveze u pitanju, ovo će sada konačno biti zaključeno. Vi ulažete veliku snagu i volju u sve ono što je vezano za posao, pa nije ni čudo što će se mnogima od vas otvoriti prilika i za neko poboljšanje uslova rada ili pak za ostvarivanje vrlo solidne poslovne saradnje. Oni koji sarađuju sa strancima, mogu imati velikih pomaka tokom ove nedelje.

Novac

Bićete više nego zadovoljni kada su prilivi novca u pitanju, jer je moguće da dolaze iz više izvora, ne samo od redovnih prihoda. Usmerite se na troškove na dnevnoj bazi, sada ih možete smanjiti.

Zdravlje

Kod starijih Ovnova se mogu javiti tegobe koje se vezuju za lumbalni deo kičme ili za probavu. Mlađi pripadnici ovog znaka bi trebali da krenu na rekreaciju.

Bik

Sa Mesecom sa kojim započinjete ovu nedelju u vašem znaku, jako je malo verovatno da ćete uspevati da se oduprete hedonističkim porivima i uživanju u hrani. Ako ništa drugo – makar pokušajte da budete aktivniji, pa da na taj način trošite višak kalorija koji unesete.

Ljubav

Vaša vladarka Venera je u nekim, zaista predivnim aspektima tokom ove sedmice, što će vam doneti da budete vrlo usmereni na očuvanje sklada i harmonije, stabilnosti u odnosu sa partnerom. Planeta koja vlada partnerstvima Mars, trenutno je u znaku Device u kojem i nema neko naročito dostojanstvo i snagu, pa ne očekujte od voljene osobe neku veliku podršku. Pre bi se moglo reći da će partner vrlo često biti kritičan bez ikakvog pravog razloga. No, ne obraćajte pažnju na ovo, vi uradite ono što je u vašoj moći da stvari između vas dvoje funkcionišu kako treba. Slobodni pripadnici ovog znaka neka budu aktivni – izlazite, družite se, obratite pažnju na nova, ali i na stara lica u vašoj okolini. Naime, jako su dobre mogućnosti da ćete baš u ovoj nedelji otpočeti nešto što bi moglo trajati i biti jako lepo…

Posao

Postoje velike šanse da ćete napraviti neke zaista jake pomake u poslovnom segmentu. Iskoristite ovih dana sve prilike koje vam se nude, jer ćete dobijati nove ponude ili biti podržani od strane nekih značajnih osoba. Sve ovo se može vezivati i za segment saradnje sa inostranstvom. Ovih dana sreća će biti na vašoj strani češće nego inače, pa će se neke ponude otvoriti iako niste ni razmišljali u tom pravcu. Sa kolegama i autoritetima ćete imati baš dobar odnos. Pokrenite neka pitanja koja su vam bitna, jer ćete lakše doći do ostvarenja.

Novac

Sada možete naplatiti nešto što ste odradili u prethodnom periodu, a gde su isplate kasnile. Takođe, stoje vam mogućnosti za više priliva iz različitih izvora.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će biti dobra i stabilna i nikakvih većih problema neće biti. Ono na šta morate obratiti pažnju jeste preterivanje kada su uživanja u pitanju. Naglašen hedonizam.

Blizanci

Nešto ste nervozniji ove nedelje nego inače, a to se automatski odrazi na vaš odnos prema hrani. Upadaćete često u ona svoja raspoloženja kada prosto zaboravite da jedete, ili se zadovoljite samo nekim grickalicama ili usputnim zalogajima.

Ljubav

Energija u vašem domu, ali i u dužim emotivnim vezama još uvek je nešto povišena i nestabilna, ali će se to tokom ove sedmice prevazilaziti mnogo lakše nego inače. Ono što vam je sada zaista potrebno jeste komunikacija sa partnerom, ali nemojte preispitivati i izvlačiti neka ozbiljnija pitanja na dnevni red, više biste trebali da se usmerite na zadovoljstvo i zabavu. Smejte se, šalite se, izađite negde, provedite se i uživajte. Iskoristite dane koji su pred vama da poboljšate kvalitet vaše veze. Biće vremena za neke druge stvari, sada neka svo vreme bude samo za vas dvoje. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu ove nedelje upoznati osobu koja će privući odmah njihovu pažnju. Sve se može jako brzo odvijati, i neki od vas će već do kraja sedmice biti u jednoj finoj emotivnoj priči. Mi navijamo za vas!

Posao

Ova sedmica je nekako u poslovnom segmentu „polovična“. Naime, imate u isto vreme i povoljne, ali i nepovoljne poslovne okolnosti i dešavanja, pa će biti potrebno da se maksimalno fokusirate, i smanjite nestrpljivost, da ne biste u brzini propustili nešto značajno ili napravili grešku. Dobićete neke jako povoljne vesti, informacije koje su vam značajne i koje vam mogu otvoriti vrata dobrih poslovnih kontakata i saradnji. S druge strane, ne baš savršen odnos sa kolegama – bićete skloni da kritikujete jedni druge i unosite napetu atmosferu u svakodnevicu.

Novac

U ovoj nedelji može biti više, vrlo lepih priliva kod vas. Ipak, i dalje vam stoji povećanje troškova kada je porodica i dom u pitanju, a bićete skloni i da date pare za nešto što vam je u potpunosti nepotrebno.

Zdravlje

Konjukcija Marsa sa vladarom vašeg znaka u Devici u drugom delu ove nedelje može doneti veću nervozu i pojačan stres, ali i probleme sa stomačnim delom.

Rak

Svoje, pa pomalo preterano uživanje u hrani ove nedelje, opravdavate time što se mnogo trošite i što ste aktivni, često u pokretu. Opravdano ili neopravdano, evidentno je da se sada možete malo ubuciti, pa vi vidite šta ćete sa tim…

Ljubav

Ako ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku, zaboravite na sve ono loše što je ostalo iza vas, i okrenite se jedno drugom. Tri planete podržavaju sada vaše bitne relacije – Venera, koja donosi više ljubavi i sloge, Saturn koji stabilizuje i učvršćuje odnos i Jupiter koji unosi harmoniju i sklad. U prevodu – sve može biti baš kako treba, ali to ne znači da će se dogoditi bez vašeg učešća i truda. Iskoristite ovu nedelju koja je pred vama i napravite neke lepe i bitne pomake u vašim emotivnim relacijama. Ako ste želeli da razgovarate možda i o početku zajedničkog života, i to sada možete. Usamljeni pripadnici ovog znaka najviše šansi za ljubav imaju sada preko poslovnog segmenta. Doduše, postoje tu i neki zanimljivi kontakti preko prijatelja i društvenih mreža. Sve u svemu – pogodni dani za flertovanje i komunikaciju sa suprotnim polom…

Posao

Jako postavljeno polje komunikacije, dogovora, razgovora – donosi Rakovima velike mogućnosti da uspostave bitne poslovne kontakte. Ako želite da nešto promenite u postojećim poslovnim saradnjama, sada bi bio pravi momenat za tako nešto. Takođe, ukoliko ste u potrazi za poslom – lakše ćete nego inače naći prave prilike za sebe. Sve ono što je vezano za papire i dogovore sada ide ka svom razrešenju i raščišćavanju, pogotovo ako neke od ovih situacija „vučete“ još iz prethodnog meseca. Bitno je da se sve uskomešalo, ali na pozitivan način. Evidentno je da se sve vezano za poslovni segment pokreće.

Novac

Venera u polju novca je u nekim divnim i jakim aspektima, i ako tokom ovog perioda ne stabilizujete svoju situaciju po pitanju finansija, onda propuštate velike šanse.

Zdravlje

Na ishranu sam vam već skrenula pažnju. Pored toga – čuvajte grlo, jer se možete prehladiti. Neki od vas bi trebali da provere stanje štitne žlezde.

Lav

Venera u vašem znaku prosto „traži“ da uživate u hrani, u ukusima i mirisima, u bogatoj i obilnoj trpezi. No, iskreno, ne biste trebali sebi baš da dajete „na volju“ u ovoj nedelji, jer možete imati tegoba sa probavom. Uživajte, zašto da ne – ali u zdravoj i lako svarljivoj hrani.

Ljubav

I u ljubavi se može uživati ove sedmice. Imate ogromnu planetarnu podršku i ako ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku – pravi je momenat da se sredite, smirite, da uživate i provodite se sa partnerom. Razgovori teku lako, dogovori će funkcionisati bez problema, a u vezama će biti pojačan optimizam, ljubav i zajedništvo. Neki od vas se čak mogu odlučiti i za „korak dalje“ – praviti dogovore o zajedničkom životu ili braku. Sve u svemu – ako ove dane uspete da na bilo koji način „pokvarite“, onda svaka vam čast! Usamljeni pripadnici ovog znaka sada mogu ući u jednu zaista lepu emotivnu priču. Ako još uvek niste doživeli „ljubavni udar“ za vas stoji savet – ne sedite kod kuće i ne čekajte da vam ljubav padne sa neba. Spremite se i sredite i pravac u izlazak, u šetnju, u neke društvene aktivnosti. Privući ćete pažnju sigurno.

Posao

Ove nedelje, sreća je na vašoj strani kada je poslovni segment u pitanju. Ne sporim da ste neka dešavanja sami „pogurali“ , svojim trudom i žestokom usmerenošću na posao u prethodnom periodu, ali neke situacije će vam se jednostavno, otvoriti same od sebe. Lavovi tokom ove sedmice mogu dobiti zaposlenje, mogu promeniti posao, mogu dobiti unapređenje, saradnju sa inostranstvom, ući u jako poslovno partnerstvo – sve zavisi od toga kakve su pozicije u vašim natalnim kartama. U svakom slučaju – prilike za poboljšanje su tu i ne čekajte – iskoristite ih. Sledi vam veliki uspeh u poslovnom segmentu.

Novac

Novca će biti i to je nešto što je evidentno, čak možda više nego inače. No, stoji da vi imate dosta finansijskog opterećenja i da ste zaduženi, pa pokušajte da rešite makar nešto od ovoga…

Zdravlje

Sem manjih problema kada je stomačni deo u pitanju, što se može regulisati promenama u načinu ishrane, vi nemate većih zdravstvenih tegoba.

Devica

Potrebno vam je više gvožđa, pa ubacite u ishranu više spanaća, zelene salate, džigerice. Mlečne proizvode konzumirajte u manjoj meri, jer će se kod nekih od vas (ako već nije do sada), javiti preosetljivost na laktozu.

Ljubav

Vaš vladar je u svom sedištu i vašem polju ličnosti, a Jupiter – planeta koja vlada vašim partnerskim odnosima, u izuzetno povoljnom je aspektu sa Venerom, planetom koja ljubavlju i srcem vlada. U prevodu, sve u vašim emotivnim vezama sada može početi da funkcioniše bolje nego ranije, a vas dvoje zaista možete uživati u nekim lepim zajedničkim momentima. No, pošto je Venera u vašem polju tajni, bilo bi dobro da je ne iskoristite na neki drugačiji način – na primer – da krenete da flertujete, ili da se upustite u jednu strasnu ljubavnu aferu. Razmislite dobro šta vam je prioritet. Usamljeni pripadnici ovog znaka još uvek su skloni da kriju svoju zainteresovanost prema nekom. Mislim da ste se dosta preispitivali i razmišljali, vreme je da napravite neki konkretniji potez i to u drugom delu sedmice.

Posao

Sa Marsom i Merkurom u svom znaku i polju ličnosti Device bi trebale da naprave poteze oko kojih su se dugo premišljale i taktizirale. Što ste analizirali, analizirali ste – vreme je i da budete malo aktivniji. U ovom periodu ste racionalni, praktični, imate prave ideje i kreativnost, a u isto vreme ste spremni da napravite i neke značajne poteze. Pa zato to i uradite. Možete i sami biti iznenađeni pozitivnim reakcijama i odgovorima, ali i mogućnostima za dobre poslovne saradnje i kontakte. Ne zapostavljajte segment inostranstva, iako će vam biti nešto teže da se povežete sa pravim ljudima.

Novac

Vladarka finansija, Venera, u odličnim je aspektima. Mogućnosti za poboljšanje su jake, i svakako možete očekivati značajnije prilive u ovoj nedelji.

Zdravlje

Veliki porast energije je evidentan, ali morate ipak i na dalje biti oprezni, ukoliko se bavite sportom ili jačim fizičkim aktivnostima, jer stoji mogućnost za povrede. Takođe – stomak vam je osetljiv.

Vaga

Trudićete se da sve ono što je vezano za hranu držite pod kontrolom, iako će vam vrlo često „oči biti gladne“. No, em vam je stalo do vaše linije, em ste taman stekli neke zdrave navike, i ne želite da sav vaš trud propadne zbog torti i kolača kojima je teško reći „ne“.

Ljubav

Vaša vladarka Venera je tokom ove nedelje u nekim izuzetnim pozicijama –trigon sa Saturnom i sekstil sa Jupiterom u vašem znaku govore o potrebi za harmonijom, za skladom i sigurnošću u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. I više je nego izvesno da ovo sada i može biti ostvareno. Stoji da vladar polja partnerstava Mars i nije najbolje „postavljen“, ali to će sada biti u nekom drugom planu, jer ćete inicijator i pokretač u emotivnim relacijama biti baš vi. Neki od vas sada će pokrenuti i bitna, životna pitanja – možda veridbe, bračne ponude, dogovore o zajedničkom životu. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju neverovatno dobre mogućnosti za ulazak u jaku emotivnu priču, ili bar bitno poznanstvo koje će voditi ka ljubavnom odnosu. Dani pred vama su puni uživanja i lepih dešavanja!

Posao

Neke situacije se raspetljavaju, dileme se razrešavaju,sve ono što je bilo zakočeno i u stagnaciji – sada će se pokrenuti. Dogovori koje ste otpočeli možda mesecima unazad, sada će ući u svoju završnu fazu i pokrenuće se kroz poslovne saradnje, kroz kontakte sa strancima ili kroz bitne poslovne projekte. Vagama su u ovoj nedelji širom otvorena vrata ka svemu onome što su u prethodnom periodu želele i ka čemu su usmeravale svoje snage i svoj trud. Doduše, neki od vas će dobiti i potpuno neočekivane poslovne predloge i šanse – šta god da je od ovoga u pitanju, koristite do maksimuma!

Novac

Sada zaista možete zaraditi, jer novac dolazi sa više strana i iz više izvora. Ne pričam ništa o vašim dugovanjima, mada bi možda trebala da vas podsetim da i to postoji… čisto da ne zaboravite…

Zdravlje

Malo nervoze, malo problema sa spavanjem, malo tegoba vezanih za varenje. Svega po malo. Bitno je da nema nekih većih problema sa zdravljem…

Škorpija

Škorpije će milom ili silom morati da nauče da budu umerene kada je hrana u pitanju. I ne samo to, moraće da obrate više pažnje šta njihovom organizmu prija, a šta ne i šta je zdravo, a šta moraju da odgurnu od sebe.

Ljubav

Budite tihi i smireni i pustite da partner vodi vaš odnos. Verovatno je da vam se ovo baš i ne sviđa ni kako zvuči, a kamoli kako bi u praksi izgledalo – ali to je najbolja solucija za vas i sigurno je da ćete provesti neke mnogo dobre dane ako postupite baš tako. Vladarka partnerskih odnosa je u dobrim aspektima, što znači da vam vaše drago biće em daje podršku, em je spremno da se angažuje oko vas, da vas iznenadi, obraduje, pruži vam neke izuzetne momente. Vi lepo obuzdajte svoju povremenu nervozu i potrebu da budete skeptični i da zamerate voljenoj osobi za svaku sitnicu… i sve će funkcionisati savršeno. Usamljeni pripadnici ovog znaka mogu da traže emotivne prilike na sve strane, ali one prave sada dolaze samo preko poslovnog segmenta. Nekome se dopadate i ova osoba to ne krije ni malo.

Posao

Neke planove i dogovore ste vi pokrenuli mesecima unazad. Iako ste već bili na ivici da od nekih dignete ruke, sada stvari počinju da se konačno okreću u vašu korist. Šta više – Škorpije tokom ove nedelje mogu napraviti konkretizaciju dogovora, baciti potpis na papir, i ostvariti jednu zaista uspešnu poslovnu saradnju. Sve ono što radite u septembru, na pravi način i poslovno i finansijski, manifestovaće se u oktobru mesecu, od ulaska Jupitera u vaš znak. Nije do toga daleko, videćete i sami. Sa nadređenima možete imati malih zastoja tokom ove nedelje. Pustite da kažu šta imaju, a vi radite kao i inače.

Novac

Ove nedelje vam novac ide kroz redovne poslovne aktivnosti, ali ćete imati mogućnosti da zaradite i „sa strane“. Sigurno je da ćete prilivima biti više nego zadovoljni.

Zdravlje

Stomačni deo je preosetljiv – nervoza jednim delom utiče, ali utiče i način na koji se hranite. Takođe, ako ste sportista ili se bavite rekreacijom – vodite računa da se ne povredite.

Strelac

Vi ćete jesti „sve po redu“ i nećete preskočiti ama baš ništa. Istinski uživate u hrani u ovom periodu i vidi se da nećete čak ni pokušavati da se uzdržite. O zdravoj ishrani ćete misliti neki drugi put…

Ljubav

Pred zauzetim Strelčevima je izuzetno povoljan momenat za sređivanje situacije u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. Problemi koji su kulminirali tokom avgusta, sada se polako smiruju i vas dvoje možete naći pravo, zajedničko rešenje. Stoji da je voljena osoba još uvek vrlo napeta, pogotovo u drugom delu ove nedelje, i da može povremeno biti nervozna i potencirati na nekim raspravama zbog sitnica, ali zato ste vi neuporedivo stabilniji nego inače i sa više ljubavi i pažnje unesenim u kontakt, možete napraviti čudo! U prevodu – koristite ove dane, jer neće trajati večno. Usamljeni pripadnici ovog znaka sada neće dočekati ljubav, jedino ako pokušavaju da pobegnu od nje. No, bežali ili ne bežali, jedna emotivna priča vam je sve bliže i verovatno će vas sustići baš u drugom delu ove sedmice.

Posao

Planete u vašem polju karijere – Sunce, Mars i Merkur, jesu u nepovoljnom aspektu na vaš znak i na Saturna koji se nalazi u vašem polju ličnosti, tako da je siguro da ćete se u poslovnom segmentu suočavati sa mnogim izazovima i komplikovanim situacijama. No, ono što je dobro jeste da vi sada imate i dovoljno snage i energije, ali i malo srećnih okolnosti na svojoj strani, pa će ove poslovne „borbe“ uglavnom biti u vašu korist. Šta više, neki od vas će ostvariti jake poslovne saradnje u ovom periodu, dok će drugi imati mogućnost za napredovanje ili promenu posla. Vrlo zanimljivi dani su pred vama.

Novac

Povoljna finansijska situacija u kojoj se trenutno nalazite ne bi trebala da vas „uljuljka“ i navede da krenete da trošite bez plana i smisla.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je bolja nego inače. Koristite ove dane da više budete na svežem vazduhu, više se krećite i nemojte baš preterivati kada je hrana u pitanju.

Jarac

Malo ste se opustili, bolje se osećate, pa će vam i hrana više prijati i u njoj ćete više uživati. No, i dalje vrlo vodite računa o tome da se hranite zdravo, iako ćete povremeno dati sebi na volju i počastiti se sa više slatkiša nego inače.

Ljubav

Dobre postavke planeta govore da je vreme da Jarčevi u emotivnim vezama i brakovima krenu ka nekim mirnijim danima u svojim bitnim relacijama. Postoje neke situacije koje vam smetaju, ali sada bar nije vreme da tražite dlaku u jajetu. Umesto toga, prihvatite na pravi način promene u partnerovom ponašanju i uskladite se sa njim. Pred vama mogu biti neki vrlo fini i interesantni dani, dani kada ćete možda više vremena provoditi zajedno ili češće izlaziti. Ako ništa drugo, možete se potruditi da svakodnevicu sa voljenom osobom učinite lepšom i sadržajnijom. Usamljeni pripadnici ovog znaka ove sedmice imaju trigon planete ljubavi Venere, na svog vladara Saturna. U prevodu – „na meti“ ste nekome ko je jako zainteresovan za vas i ko će se truditi da vam to pokaže i osvoji vas.

Posao

Ove nedelje možete imati veliku pomoć i podršku i od autoriteta, ali i od osoba sa kojima ste poslovno povezani. Šta više – predlozi ili pomoć od drugih sada vam donose samo dobro, pa nemojte previše razmišljati, već prihvatite ono što vam se nudi. Zbog odlične postavke Jupitera u vašem polju karijere u ovoj nedelji – neki od vas se mogu nadati i promeni posla, unapređenju ili nekim novčanim nagradama. Dosta toga što je stajalo i kočilo vas, sada ide ka svom razjašnjenju i konačnom pokretanju. Neki vaši planovi su možda izgledali preambiciozno, ali sada postoje itekako dobre šanse da se ostvare.

Novac

Ova nedelja je izuzetno povoljna po vas kada su finansije u pitanju. Ako želite, sada možete i pozajmiti novac, uzeti kredit ili refinansirati postojeće dugovanje.

Zdravlje

Bolje se osećate, neki problemi su krenuli da se rešavaju, pa više niste toliko psihički opterećeni. Optimizam i poboljšanje u zdravstvenom segmentu.

Vodolija

Znam da vi znate da povučete ručnu kočnicu i da se u velikom broju slučajeva, trudite da jedete zdravo. Ipak, ove nedelje ćete pustiti sebi malo na volju i više nego inače uživati u dobrom obroku i još boljem slatkišu. Sve je ovo u redu, samo da vam ne pređe u naviku…

Ljubav

Venera u vašem polju ozbiljnih emotivnih I bračnih partnerstava ove je sedmice u nekim zaista lepim I stabilnim aspektima, pa je sada pravi momenat da se strasti smire I da vi I voljena osoba konačno krenete put harmonije I sklada. Opustite se I spremite se za uživanciju – dani pred vama mogu biti prožeti mirom, ljubavlju, lepim iznenađenjima, ali I većim brojem izlazaka I društvenih aktivnosti zajedno. Sve u svemu – što više date ljubavi I pažnje, više ćete dobiti zauzvrat! Ukoliko ste usamljeni ova Venera može doneti na vaš put osobu sa kojom možete biti povezani poslovnim konekcijama, ali I preko nekog od prijatelja. Kod nekih od vas to može biti I osoba koja dolazi sa dužeg putovanja ili stranac. Koja god da je opcija u pitanju – bitno je da se privlačnost može javiti na prvi pogled!

Posao

Za neke od prilika koje vam se sada pružaju ste sami zaslužni, ali neke ćete dobiti I potpuno neočekivano, maltene čistom srećom – što nikako ne umanjuje njihovu vrednost, naprotiv. Vama već neko izvesno vreme dogovori koje ste pokrenuli stoje I od nekih od njih ste već bili spremni da dignete ruke. Nema niti razloga niti potrebe za odustajanjem – ove se sedmice pokreće sve ono što je bilo u zastoju, a dogovori koji su vam bitni će se konkretizovati, “baciti” na papir I potpisati. Sve je spremno za jedan veliki, novi početak I saradnje koje mogu obeležiti ovu godinu, ako ne I neki duži period.

Novac

>Novac će dolaziti do vas što kroz redovne prilive, što kroz neke dodatne aktivnosti. Takođe, ne bi bilo ni malo čudno da u ovoj nedelji dobijete I novčane poklone, bilo da ste ih očekivali ili ne.

Zdravlje

Zdravstveni segment je bez nekih većih pritisaka trenutno, bar kada je mlađa populacija u pitanju. Stariji bi mogli da urade analizu krvi.

Ribe

U hrani ove nedelje uživate, možda malo I preterujete. Želudac će vam češće nego inače “krčati”, naročito kada vam oči padnu na nešto slatko, kremasto, sočno, čokoladno – u prevodu – na slatkiše. Neka, dajte malo sebi na volju I opustite se.

Ljubav

Planetarna je žurka trenutno u vašem polju ozbiljnih emotivnih veza I bračnih partnerstava. Pošto su prilično energične planete u pitanju, a I u nekim su neudobnim aspektima, bilo bi fino da pokažete prema voljenoj osobi više razumevanja I tolerancije. Druga strana jeste nervozna, jeste ponekad previše kritična prema vama, to svakako stoji….no, mora se priznati da I vi umete da “ubodete” baš nezgodno I da, umesto da stišavate, samo dodatno raspirujete. Što je najlepše, sada imate mogućnosti da spustite loptu I donesete veći sklad u svoje bitne relacije, pa bi baš bilo fino da se potrudite….Usamljeni pripadnici ovog znaka preko poslovnog segmenta I svakodnevice, možda čak I okoline – imaju trenutno više udvarača. Da uživate u pažnji koju dobijate od drugih, to je istina. A možda se I zaljubite malo?

Posao

Venera u polju kolega I poslovne svakodnevice I obaveza u nekim je divnim aspektima, što će doneti da se Ribe mnogo bolje snalaze u ovom segmentu nego po pitanjima ljubavi. Ovde vam sada zaista idu I neke mnogo dobre prilike – mogućnosti za napredovanje, za promenu posla, za neke nagrade ili pohvale. S druge strane, kada su poslovna partnerstva I saradnje u pitanju, povremeno zaista morate da se borite sa teškim I komplikovanim ljudima I njihovim zahtevima. Ipak, imate dovoljno takta da sve ovo “ispeglate” baš kako treba.

Novac

Novca će biti a verovatno će vas neki prilivi I iznenaditi, jer ih niste očekivali. Još samo da malo povedete računa o svojim troškovima, I sve će biti baš ok.

Zdravlje

Nervoza vam zaista stoji s vremena na vreme, I na to trenutno ne možete nešto naročito uticati. Dobro je što vaši živci, pa sam tim I vaše zdravlje, neće biti naročito ugroženi.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.