Nedeljni horoskop | Od 12.11.2018 – 18.11.2018

Kada bi muškarci shvatili da je idealna cura ona koja smatra da se sitnicama najbolje iskazuju emocije, imali bi više novca u novčaniku i sretniju curu.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Lep sekstil Marsa koji vlada vašim znakom sa Uranom može probuditi prvo simpatije, a onda doneti i neke mnogo konkretnije stvari sa osobom iz kruga prijatelja ili preko društvenih aktivnosti, mreža. E sad, ovo je super ukoliko ste vi slobodni jer ćete istinski uživati i zaista se zaljubiti onako preko glave, kako samo vi to umete. Kad Mars uđe u znak Riba tokom ove nedelje te emocije će krenuti da bujaju, opiće vas malo ljubavnog zanosa, romantike – ma milina! No, šta ćemo sa onima koji su zauzeti a trenutno se nalaze u ovakvoj situaciji? Pa ništa – snalazite se kako znate i umete. Inače, ako vas interesuje odnos sa partnerom – on od ove nedelje može krenuti mnogo brže ka boljitku. Vidite šta ćete i na koju stranu…

Posao

Poslovno, ovo može biti odlična nedelja za Ovnove. Sve oko vas kreće da se zahuktava velikom brzinom, očekujte promene, očekujte nove poslovne ponude, ali takođe očekujte i dobru ličnu energiju koja će vas nositi kao na krilima. Da, stoji da ćete povremeno morati da odvojite vreme i rešite neke zaostale obaveze, papirologiju, da obavite stvari koje ste pomalo zapostavili – ali krajnjim saldom ćete biti više nego zadovoljni. Pred vama su i poslovna putovanja i puno kontakata sa strancima!

Novac

Rešavate dugovanja jedno po jedno. Iako ste donekle sredili svoju finansijsku situaciju, još uvek vučete „repove“ iz prethodnog perioda.

Zdravlje

Ulazite u osetljiv period kada je imunitet u pitanju. Starijim Ovnovima problem može praviti cirkulacija i osetljivost na promene vremena.

Hrana

Venera, koja vlada vašim načinom ishrane kreće direktnim hodom tokom ove nedelje, ali to ne znači da ćete se vi odmah vratiti u neka vaša ustaljena ponašanja po ovom pitanju. Još uvek će vas privlačiti kalorična hrana sa dosta začina. Obradujte svoj želudac nekom supicom, čorbom, varivima.

Bik

Ljubav

Neki od vas, iako slobodni, još uvek nisu spremni da otvore svoje srce i prepuste se. Moguće je da i dalje „varite“ bivšu emotivnu priču i da trenutno nemate dovoljno snage da ponovo poverujete u ljubav. Interesantno je da udvarača oko vas ima, i to poprilično – ali vi samo jednim delom uživate u nekim zanimljivim komunikacijama i kao da ste postavili „crtu“ – dovde može, odavde ne može. Ipak, moguće je da će vas nečija inicijativa i pozitivna energija „prevariti“ pa ćete čak početi da više razmišljate o toj osobi….Ukoliko ste u vezi ili u braku – ne treba uložiti puno snage da bi se odnos sa voljenom osobom sredio. Sada je to više nego moguće…osim ako vi ne upadnete u neku od svojih „besnih“ faza….

Posao

I vaš znak očekuju velike poslovne promene, koje će startovati baš ove sedmice. Vaša vladarka Venera kreće direktnim hodom što će vam doneti izlazak iz zamornog i povremeno vrlo statičnog perioda. U ovoj nedelji itekako su mogući novi poslovni predlozi, ali i promene u vašem svakodnevnom okruženju – možda neki tip reorganizacije zbog kojeg ćete u početku biti skeptični ili nezadovoljni. Neki od vas dobiće možda i ponude u tajnosti, zbog kojih će ozbiljno razmišljati da prekinu sa trenutnim poslom.

Novac

Merkur u vašem polju dugova, kredita, ali i priliva od poslovnih partnerstava kreće retrogradnim hodom u ovoj sedmici. Budite nešto oprezniji sa troškarenjem.

Zdravlje

Zdravstveni segment lagano se popravlja i ide ka stabilizaciji. Ipak, i dalje ćete biti skloni prehladama i problemima sa grlom.

Hrana

Nastavlja se period u kojem uglavnom bezuspešno pokušavate da se vratite nekom zdravijem režimu ishrane. Ili trenutno nemate dovoljno volje i karaktera ili su iskušenja ipak prejaka za vas. Prijalo bi vam više svežeg povrća i voća.

Blizanci

Ljubav

Malo ste „izgubili kompas“ kada su vaši emotivni ili bračni odnosi u pitanju. Sa partnerom se povremeno baš i ne razumete najbolje, ali ipak je između vas pozitivna energija zbog koje lakše rešavate sitnije probleme koji nastupe. Jupiter u vašem polju braka daje priliku da se odnosi srede na pravi način i sada bi bio dobar momenat više se posvetiti jedno drugom. Ukoliko ste usamljeni, Venera u vašem polju ljubavi kreće direktnim hodom i trebalo bi jel da da sada budete u mogućnosti da prošlost u potpunosti ostavite iza sebe. No, još uvek ćete vi imati povremene „fleševe“, čak i potrebu da se javite bivšem partneru. Možda će neko nov ko je blizu vas uspeti da promeni vaša razmišljanja?

Posao

Posao se zahuktava velikom brzinom a opštoj zbrci doprinosi i to što vi pokušavate da funkcionišete na sto strana odjednom. U isto vreme se trudite da završite sa zaostacima, da sredite sve ono što je vezano za dokumentaciju, ali i da održavate kontakt sa poslovnim partnerima, i starim i novim. Baš preko tih „novih“ sada dolaze i neki vrlo zanimljivi predlozi i ponude, pa ćete dodatno biti rastrgnuti i u nedoumici šta da uradite. Samo polako, pustite neka se neke stvari izdefinišu same od sebe.

Novac

Svaki priliv ćete morati da čekate više nego što je to uobičajeno, što će vas nervirati i kvariti vam planove. No, ako je za utehu – naplatićete sve ono što ste uradili.

Zdravlje

Zdravlje – onako. Bilo bi lepo da uzmete više vremena za sebe i povratite se energetski. Hroničnim bolesnicima mogu se aktivirati tegobe.

Hrana

Upali ste u period neadekvatne ishrane, sa previše začina – ne vodite ni malo računa o tome šta jedete a skloni ste i da konzumirate previše grickalica, konzervirane i brze hrane. Vašem će stomaku više prijati kuvana, blanširana hrana ili ona spremana na pari – naročito povrće.

Rak

Ljubav

U ovu sedmicu Rakovi u emotivnim i bračnim vezama ulaze u nekom čudnom, promenljivom raspoloženju. Postoji nezadovoljstvo u vama, bilo za to pravih razloga ili ne – kao da vam je već preko glave i ovakvih situacija i ovakvog perioda sa partnerom. U ovakvim momentima nemojte reagovati preemotivno kao što umete – pustite da kroz neka lepa dešavanja i komunikaciju sa voljenom osobom ti nemiri u vama iščeznu. Oni koji su usamljeni imaće još jedan talas žala za prošlošću – ili bivšeg partnera početkom nedelje neće moći da izbace iz glave, ili će se dotični baš u tom periodu javiti. No, ovi dani vam nude i bolje raspoloženje – neko ko se od skora pojavio pokazuje jako interesovanje za vas.

Posao

Iako je poslovno ova nedelja dosta pozitivna i daje vam neke jake prilike za napredak, ipak bi na neke stvari trebalo obratiti pažnju. Retrogradno kretanje Merkura u polju posla govori o tome da bi trebalo više pažnje obratiti na papirološka pitanja i dokumentaciju, ali i na odnos sa kolegama. Takođe, ukoliko u ovom periodu dogovarate nove projekte, poslove, pogotovo sa stranim firmama – treba biti oprezan i pre potpisivanja detaljno proučiti svaku stavku ugovora. Moguća su kasnija razočarenja.

Novac

U ovoj sedmici vaše se finansije mogu popraviti u većoj meri. Neki od vas mogu pomalo rizikovati i od tog rizika i profitirati. Ipak, ne igrajte se sa velikim sumama….

Zdravlje

Iako je zdravstvena situacija dosta bolja nego u proteklom periodu, možete „pasti“ na sitnicama – sklonost prehladama i manjim tegobama sa stomakom.

Hrana

Ishrana koja vam daje dovoljno energije – sa više svežeg ili barenog povrća, sa više mesa i ribe, a sa manje šećera, konzervirane hrane, testenina od belog brašna – odgovarala bi Rakovima tokom ove sedmice. Uzimajte u međuobrocima koštunjavo voće, naročito bademe, orahe.

Lav

Ljubav

I na dalje će u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom povremeno postojati obostran „kratak fitilj“, ali sa druge strane – sada će se otvoriti i prilike da se lakše i lepše komunicira, da se zatvore neka neprijatna poglavlja i dobiju odgovori na pitanja koja su vas mučila. Ovu nedelju bi najbolje bilo iskoristiti ili za više društvenih aktivnosti sa voljenom osobom, ili čak za neki „brzinski“, kraći put ili izlet. U ovome biste oboje istinski uživali. Lavovi koji su usamljeni imaće „vruće-hladno“ situacije. Sa osobom koja vam se dopada kao da ne uspevate da uspostavite onakav kontakt kakav biste želeli, a sa druge strane – neko iz prošlosti ko možda ne živi blizu vas non stop se javlja i „čačka“ vas…

Posao

Neko vam nudi mogućnost promene, daje poslovnu šansu koja izgleda prilično primamljivo i oko koje ćete se dvoumiti da li da je prihvatite. Vi i jeste u periodu kada treba promeniti neke ustaljene navike, krenuti sa nečim novim, ako ništa drugo makar uvesti novine u poslovanje. Tako da – sada jeste vreme za pregovore i novitete. Doduše, retrogradno kretanje Merkura može vas malo zakočiti ili terati da ponavljate dogovore i više se bavite papirološkim pitanjima, ali idite korak po korak i rešićete to.

Novac

Novac i dolazi i odlazi u talasima. Na to trenutno ne možete nešto naročito uticati, pa je iluzorno nervirati se.

Zdravlje

Kod starijih Lavova mogu se aktivirati hronični problemi i tegobe. Prolazni, ali dovoljni da vas nerviraju. Mlađi – dobro ste.

Hrana

Slatkiše, preterani unos namirnica od belog brašna, premasnu i prezačinjenu hranu – izbegavajte. Potrebni su vam proteini iz ribe, mesa, jaja. Možete pojačati mlečne proizvode kao što su sir, jogurt, kiselo mleko.

Devica

Ljubav

Retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura od ove nedelje, upozorava Device u emotivnim vezama i brakovima da je neophodno poboljšati komunikaciju sa partnerom. Iako trenutno nema nekih većih rasprava i nesuglasica, one kao da spavaju ispod površine i svakako bi ih trebalo preduprediti. Posvetite više pažnje voljenoj osobi, saslušajte šta ima da vam kaže – nemojte njene reči samo da propustite kroz uši i momentalno zaboravite. Oni koji su usamljeni, imaju više ljubavnih ponuda, što od strane osoba koje zaista žele nešto ozbiljnije, što od strane onih koji bi da se malo zabave i dobro provedu sa vama. Treba napraviti sada pravi odabir, jer nikome ne piše na čelu šta hoće od vas. Ne žurite sa odlukama.

Posao

Dešavanja u poslovnom segmentu su vas zatrpala sa svih strana i vi odjednom više ne možete da se snađete kako treba. Zaboravljate dogovore, zaboravljate da završite sa nekim obavezama, kasnite. No, čak ni ovakvo vaše funkcionisanje neće umanjiti vrednost onoga što vam u ovom periodu dolazi. Neka ponuda od strane prijatelja ili saradnja sa društvenim organizacijama, grupama – izgleda kao vrlo primamljiva i trebalo bi o njoj ozbiljno razmisliti.

Novac

Venera je u vašem polju novca krenula direktnim hodom, što hoće doneti blagu stabilizaciju finansija. Ipak, ne smete se opuštati.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija kod mlađih Devica. Stariji su ipak još uvek u osetljivom periodu i trebali bi da rade na jačanju imuniteta.

Hrana

Kao za baksuz – ove nedelje vam prija sve što je pikantno, jako začinjeno – naravno, sve ono što vašem varenju i organizmu generalno ne odgovara. Sveže povrće vam je trenutno neophodno, i to naročito crveni kupus, šargarepa, cvekla, celer.

Vaga

Ljubav

Iako direktna od ove nedelje, Venera u vašem znaku je ipak u opoziciji sa Uranom iz partnerskog polja, što je odmah alarm za sve one u emotivnim vezama i brakovima. Doduše, još uvek uglavnom vlada razumevanje sa voljenom osobom, ali tokom ovih dana može dolaziti do nekih situacija koje bi vas izbacivale iz takta. Iskulirajte, za dobrobit vašeg odnosa. Vage koje su usamljene sada će tek moći da pokažu sebe u punom sjaju….mada vam ni do sada nije toga falilo…..No, ponovo se osećate živo, kompletno, kao da ste sposobni da osvojite koga god želite! I jeste. Pripremajte se za osvajanja, jer suprotni pol takođe ne miruje kada ste vi u pitanju. Ludujte, uživajte i birajte prave osobe!

Posao

Poslovno, u vaš život ulaze nove osobe, nove saradnje, nove šanse koje vam utiru put ka mnogo boljoj, a naročito – mnogo profitabilnijoj budućnosti. No, vrlo je moguće da će neke stare i otići, ali verujte – za time ne treba žaliti! Iako već debelo postajete svesni da se stvari menjaju, da se neke kockice polako slažu, izluđuje vas što to sve ide toliko sporo! Znam da se nervirate kad vam kažem „samo polako, sve će doći na svoje“, ali to je sada jednostavno tako! E da – nemojte da baš u potpunosti verujete kolegama…

Novac

Doleteće vam neke parice, potpuno neočekivano što će vam definitivno doneti osmeh na lice. Ipak, stabilnosti po pitanju finansija nema još uvek.

Zdravlje

Iako ćete se iz dana u dan osećati sve bolje, pokretnije, življe, sa više energije – postojaće i dalje neki manji zdravstveni problemi. Uglavnom prehlade, kijanja, kašljuckanja – samo da vas nerviraju.

Hrana

Sad kad ove sedmice vaša vladarka krene direktnim hodom – vaša ishrana će se vratiti u neke normalnije okvire. Računajte na to da ćete još uvek povremeno imati napade gladi, ali to bi polako trebalo da jenjava kako dani budu odmicali….

Škorpija

Ljubav

Za one u emotivnim i bračnim vezama ovo ne bi trebala da bude loša sedmica. Em su strasti tu i dalje prisutne u velikoj meri, em će se probuditi i onaj lep emotivni, duboko ispunjavajući i senzualni segment. Ne mogu da poreknem – postoje šanse za neke preokrete ili da vas partner na kratko izbaci iz takta, ali sve je ovo lako rešivo i neće uticati na vaš odnos. Slobodne Škorpije – ako volite u tajnosti nekog, tu ste gde ste i trenutno bežanja od toga nema. Takođe – nemojte biti iznenađeni ukoliko u vaš život ničim izazvano „bupne“ osoba koja je zauzeta. Škorpije će se sada lako zanositi i čini mi se da im baš neće biti važno ukoliko uđu u tajnu vezu. No, ako sačekate malo – naredne nedelje doneće vam nešto ozbiljno…

Posao

Sve se nekako lepo, baš lepo slaže – nameštaju vam se situacije i dolaze vam ljudi koji vam donose novitete, ponude, velike i prave poslovne prilike. Kod nekih su mogući i vrlo ozbiljni poslovni projekti sa strancima ili koji se vezuju za strano tržište. No, na sve to – Merkur kreće unazad i počinje da odlaže potpisivanja, da dogovore vraća u početnu fazu, prosto rečeno – da vas nervira taman onda kada ste pomislili da ste sve obavili kako treba! Ništa strašno, samo malo prolongiranja. Biće to dobro.

Novac

Svaki priliv novca ćete morati da sačekate. Ili će kasniti, ili će postojati neki problem ili začkoljica. No ne brinite – na kraju će ipak stići do vas. Malo nerviranja, čisto da vam ne bude dosadno….

Zdravlje

Vreme je da se ozbiljnije pozabavite sobom – pravi je trenutak za rekreaciju, za sport, za plivanje. Starijima – cirkulacija i problemi sa pritiskom.

Hrana

Više povrća i voća je neophodno u vašoj ishrani. Takođe, potrebna vam je barena, kuvana hrana – više nekih supica, čorbica, variva. Meso ne škodi – dokle god ga uzimate povremeno i izbegavate mesne prerađevine. Ipak, riba bi vam više prijala.

Strelac

Ljubav

U fazi ste velikih ličnih promena. Razmišljate i funkcionišete na drugačiji način. E sad, to je za vas super, ali pitanje je koliko ćete uspeti da se uklopite sa partnerom na dalje. Da se razumemo – prvenstveno je potrebno da se vi osećate dobro u svojoj koži, ali to može uticati na odnos sa voljenom osobom. Nekima od vas takva situacija baš odgovara jer im je dosta ovakvog načina funkcionisanja. Mars od ove sedmice ulazi u vaše polje doma – u periodu od narednih nešto više od mesec dana rešiće se sve – na dobar ili na onaj drugi način….Strelčevi koji su bez partnera imaju više opcija – i prošlost, i tajnu vezu i neka flertovanja i ludovanja i dobru zabavu. Stabilnost….teško da je sada možete dostići.

Posao

Dobra energija vas nosi i nije ni čudo što se pred vama otvaraju nove poslovne mogućnosti. Neki od vas će baš u ovoj nedelji započeti važne pregovore i ozbiljno razmišljati o velikim promenama u dosadašnjem poslovanju. Ipak, da ne bude da je sve savršeno – Merkur u vašem znaku kreće retrogradnim hodom, pa će fokusiranost i skoncentrisanost sada biti teško postići. Bićete skloni i greškama i propustima pa morate poraditi na organizaciji, ali i proveravati sebe često.

Novac

Neke tenzije po pitanju finansija polako će početi da popuštaju. Sledi vam par priliva koje niste očekivali. No, još uvek nije vreme za opuštanje.

Zdravlje

Brzo se umarate i gubite energiju, a teško vam je da je nadoknadite. Da, potreban vam je odmor, ali vam je potrebno i više fizičkih aktivnosti i okruženost pozitivnim ljudima.

Hrana

Konkretno u narednih mesec dana potrebno je pojačati ishranu. To ne znači da trebate da budete neumereni i da jedete sve i svašta, već da se okrenete svežem voću, povrću, ribi, namirnicama bogatim vitaminima i mineralima.

Jarac

Ljubav

Uran se u retrogradnom hodu vratio u vaše polje doma, stabilnosti, završetaka. Ponavljaće se situacije od ranije sa emotivnim ili bračnim partnerom i sada je trenutak, kao i u narednih mesec dana, da stvari ili dovedete u potpunosti u normalu ili da napravite neke preseke. Različite natalne karte, različiti ljudi i okolnosti – pa samim tim i različita dešavanja. Videćete ubrzo u kojoj ste tačno kategoriji…Oni koji su usamljeni, ništa vas ne koči osim vi sami sebe. Da prilika ima, ima ih – samo je pitanje da li su one u vašim očima odgovarajuće. Ima tu situacija i preko posla i iz prošlosti i onih koji vam nude tajnu vezu ili samo povremenu avanturu – svega ima, a vaše je da li ćete nešto da prihvatite ili ne.

Posao

Posla preko glave, užurbana svakodnevica, vi u jurnjavi – eto ukratko kakva vam je sedmica u koju ulazite. Nećete se vi osećati loše, da se razumemo – čak će tu biti i nekih novih ponuda, vrlo zanimljivih predloga i mogućnosti da napravite po koji pozitivan preokret. Ali sve to neće biti dovoljno da u potpunosti budete zadovoljni svojim rezultatima. Čini vam se da sve funkcioniše previše sporo. Na žalost, tako trenutno mora da bude. Doći ćete vi do onoga što želite, naravno – kroz vreme.

Novac

I ova nedelja vam nudi par jako lepih mogućnosti za zaradu. Moguće je da ćete odraditi i neki dodatni poslić koji ćete odmah naplatiti, i to fino.

Zdravlje

Manji pad imuniteta od ove sedmice. Ništa nije strašno, ali bićete skloni prehladama. Više vodite računa o sebi.

Hrana

Vi ste bolje raspoloženi, a samim tim – i više obraćate pažnju na svoju ishranu. Niste neumereni, ali vam je jasno šta je vašem organizmu potrebno i pridržavaćete se toga. Odgovara vam ćureće i juneće meso, riba, a od povrća krompir, šargarepa, kupus.

Vodolija

Ljubav

Nekih sitnih i „blic“ raspravica može biti povremeno tokom ove sedmice u vašim emotivnim relacijama. No, ovo su samo talasi neke negativne energije, koja će brzo iščeznuti obzirom na to da i vi i partner trenutno imate i volju i želju da poboljšate svoj odnos. Komunikacija sve rešava, ali isto tako – pozitivu vam donose promene u odnosu, više živosti, dobrih dešavanja! Oni koji su usamljeni, ostvariće jedan izuzetno zanimljiv kontakt i upoznati osobu koja kao da je „pravljena“ po vašoj meri – u sebi sadrži sve ono što volite i čemu se nadate! Takođe, Vodolijama i dalje stoji period kada mogu uživati u nezobaveznim kontaktima, u flertovanju sa suprotnim polom, u druženju i izlascima.

Posao

Tačno ćete u ovoj nedelji prepoznavati kada morate sačekati a kada je vreme za inicijativu i akciju! Nosi vas jedan talas pozitivnih okolnosti i dešavanja. Čak se mogu ponovo pokrenuti dogovori koje ste davnih dana započeli i odustali od njih jer su došli u neku formu blokade ili zastoja. Neke izuzetno povoljne vesti dolaze vam preko prijatelja ili društvenih kontakata, veza. Retrogradno kretanje Merkura može donekle prolongirati sve situacije, ali uz malo strpljenja – sve je ostvarivo!

Novac

Priliva ima, ali vi kao da ste izgubljeni u vremenu i prostoru kada je u pitanju njihovo raspoređivanje. Pare vam odlaze na potpuno nebitne stvari….

Zdravlje

Ako do sada niste – u ovoj sedmici je pravi trenutak da se pokrenete. Potrebna vam je fizička aktivnost – videćete ubrzo koliko se dobro osećate!

Hrana

Mars u ovoj sedmici ulazi u vaše polje hrane, što znači da će vam u narednom periodu biti potrebna ishrana koja vam donosi energiju, a da ćete morati striktno da izbegavate namirnice za koje već odavno znate da nisu dobre po vas.

Ribe

Ljubav

Merkur, planeta partnerskih odnosa kreće retrogradnim hodom u ovoj nedelji i u napetom je aspektu na vaš znak. Šta ovo znači? Pa znači da će komunikacija biti problematična jer će voljena osoba delovati u vašim očima kao neko ko vas zanemaruje, zaboravlja, stavlja na stoto mesto. To će samo buditi bes u vama i želećete da se „razračunavate“. Malo spustite loptu, znate ni vi niste cvećka – a i ne može baš uvek biti sve po vašem…..Oni koji su usamljeni – neko vas već odavno muva, najverovatnije ili preko poslovnog segmenta ili preko prijatelja i društvenih mreža. Moguće je da ćete ovoj osobi dati priliku i dozvoliti joj da vam se više približi. Bilo bi dobro da ste više društveno aktivni, da više izlazite….

Posao

Vesti koje dugo čekate a vezuju se za vaš status na poslu i karijeru – mogu doći do vas tokom ove sedmice. Da li ćete biti zadovoljni ili ne zavisi samo od toga koliko ste očekivali. U svakom slučaju, napredovanje vam stoji. Takođe, neko vam nudi promenu, nov poslovni projekat ili prelazak na drugo radno mesto – itekako je moguće da je to već u prethodnoj godini bilo aktuelno, ali da tada niste mogli da uradite nešto konkretnije po ovom pitanju. Sada jeste vreme za akciju, pokrenite se.

Novac

Ništa loše se ne vezuje za vaše finansije trenutno. Možda niste najzadovoljniji količinama novca koje dobijate, ali to trenutno ne možete promeniti.

Zdravlje

Ulazak Marsa u vaš znak može doneti viroze i prehlade. Jačajte imunitet. Kod starijih – problemi sa venama i krvnim pritiskom.

Hrana

Sva češće sebi govorite – aman, stani! A teško vam je da poslušate. Šta da radite kada jedete na nervnoj bazi i ne umete da se zaustavite. No, vrlo brzo će se i to promeniti, ne brinite. Vi se trudite da budete umereniji, a rezultati će ubrzo doći….

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.