Nedeljni horoskop | Od 14.10.2019 – 20.10.2019

A fino sam joj rekao. Da, lijepa si. Međutim, nisam se zaljubio u tebe zbog toga. Ljepota je svakako prolazna. Sviđaš mi se, jer si blesava i pomalo luda. Baš takva mi i treba. Odavde do smrti.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Ulazite u ovu sedmicu nervozni i na isti način i izlazite. Sad, što se nervirate po pitanju posla ili novca ili porodičnih problema – šta da se radi, rešavajte usput kako dolazi….ali kada je u pitanju partner – ta vaša nervoza će biti samo kontraproduktivna. Možda ni voljena osoba baš i nije u sjajnoj fazi, ali mnogo možete pomoći vašem odnosu time što ćete se otvoriti, podržati, međusobno osloniti. I partner i vi ste jedno drugom sada mirna i sigurna luka. Slobodni Ovnovi – može biti strasti, može biti značajnih pogleda i interesantnih razgovora. Ovo je odličan period da se upoznajete više i više približite osobi koja vam se dopada. A ko je za avanturu, ma može i to – vrebajte priliku jer i ona vreba vas…

Posao

Dokle god sve radite „ni po babu ni po stričevima“ i pridržavate se ljudskih i moralnih zakona – nemate razloga za brigu. Čak i ako vam na ovaj način treba više vremena da nešto pokrenete i razradite, dobijete – nemojte se nervirati. Prosto, postoji duži ali ispravan put i postoji onaj brži – koji lako da, ali još lakše i oduzme. Ovnovima koji su krenuli onim „bržim“ putem situacija u ovoj sedmici može lupiti packe. Najpre po džepu, ali i kroz odnos sa saradnicima koji su vam od izuzetne važnosti.

Novac

Neke obaveze i račune u ovoj sedmici možete rešiti. Samo ne troškarite preterano.

Zdravlje

Malo će vas boleti glava, malo će vas boleti leđa, malo ćete imati problem sa zubima…

Hrana

Sedmica koja samo „voza“ vaša raspoloženja, donosi vam čas napete momente, čas rastresenost i odsutnost. Neki put ćete zaboraviti da jedete, neki put nećete umeti da stanete i ješćete na nervnoj bazi….Oni koji čokoladom „leče“ probleme – ove nedelje istu neće ispuštati iz ruku….

Bik

Ljubav

Posle vesti, informacija ili dešavanja koja su u protekloj sedmici onako fino prodrmala odnos sa voljenom osobom, ostaje vam da u ovoj nedelji odlučite šta i kako dalje – kako da se postavite i kako da rešavate ono što je pred vama. Iako to u početnoj fazi izgleda kao izuzetno komplikovan zadatak, daleko od toga da je nerešiv, naprotiv. Već sredinom nedelje dolazi do normalizacije – no, da li će ta normalizacija biti potpuna ili delimična – zavisi prvenstveno od prirode vaše veze. Slobodni Bikovi – malo flertujete pa se malo povučete….Pa onda krenete ispočetka. Evidentno je da se kod vas događa nešto što vam jako prija, ali se vi tu čas prepustite u potpunosti, čas žestoko povučete ručnu kočnicu….

Posao

Svi znaju da vi baš i nemate dlaku na jeziku kada je posao u pitanju. No, svi mi pre ili kasnije dođemo u situacije u kojima moramo da donesemo tešku odluku – da popustimo čak i onda kada znamo da smo u pravu ili da ućutimo čak i onda kada štošta imamo da kažemo….E, vi ćete u takvu situaciju doći baš ove sedmice. Bilo bi eto baš lepo kada biste smirenost i pribranost pronašli u sebi i ne odreagovali na provokacije ili na loše situacije u poslovnom okruženju. Udahnite duboko, brojte do deset i tako to….

Novac

Stabilna finansijska situacija.

Zdravlje

Naglašena nervoza, nesanica i problemi sa hormonima.

Hrana

Prolazak tranzitnog Meseca kroz vaš znak obično vam digne apetit na kvadrat, ali ove sedmice teško da će to baš tako ići….Premalo je vremena a previše žurbe i teško da se mogu pronaći oni pravi trenuci opuštenosti i uživanja koji su vam toliko dragi…

Blizanci

Ljubav

Možda ste pomalo mračni i ćutljiviji nego inače, ali ste definitivno izašli iz komplikovanih raspoloženja i situacija koje su bile prisutne tokom prethodne nedelje. No, još uvek ste pomalo poljuljani i potrebno vam je da se vratite u normalu. Ne povlačite se u sebe već pokušajte da se, zarad dobrog odnosa sa voljenom osobom, više otvorite i budete više „prisutni“ prilikom zajedničkih momenata i aktivnosti. Biće to sve kako treba, samo je potrebno malo vremena….Slobodni Blizanci – nečija pojačana inicijativa vas istovremeno i zbunjuje ali vam izuzetno i prija. Itekako je moguće da se neko preko poslovnog segmenta aktivirao prema vama i sve jače počinje da vam pokazuje svoju zainteresovanost.

Posao

Taman ste pomislili da ste završili sa periodom koji je donosio tenziju, užurbanost i kratke rokove u poslovnom segmentu, kad eto ti čuda….Idemo ispočetka – još jedan krug obaveza koje se moraju završiti koliko odmah a svi kao da su se pogubili – samo prave greške u radu i dodatno usporavaju situaciju. Udahnite fino, duboko – i prionite na svoje obaveze. Ne obraćajte pažnju na ono što kolege rade, jer ako se budete bavili njihovim poslovima (a pogotovo njihovim greškama), ništa nećete završiti na vreme.

Novac

Troškovi „vrše napad“ na vas tokom ove sedmice…..a i vi im u tome „pomažete“.

Zdravlje

Manji problemi sa kičmom, bolovi u rukama i ramenom pojasu.

Hrana

Potrebna vam je jača hrana i redovni obroci. Ovo prvo ćete lakše, ali ovo drugo već može predstavljati problem. Pokušajte da se organizujete bolje i pronađete više vremena za sebe. Ne pravite grešku time što ćete jesti u kasnim večernjim satima.

Rak

Ljubav

Tenzija koja je u protekloj sedmici samo rasla između vas i partnera, sada polako počinje da opada….Nadajmo se da je to zbog toga što ste oboje shvatili da ste preterali u nekim stvarima i da sada sve dolazi polako na svoje mesto. Opet, nadam se da to nije iz razloga što se vas dvoje zatvarate jedno prema drugom i oboje povlačite u svoju ljušturu. Ukoliko je baš to slučaj, onda savet – nemojte to da radite. Iako je to na prvi pogled teško, sada postoji prostor i za razgovor i za dogovor. Iskoriste to. Slobodni Rakovi – stojite na nekoj raskrsnici i pojma nemate kuda ćete dalje. Isto tako, uopšte vam nije jasno – da li ta osoba koja se konstantno mota oko vas hoće da se druži….ili hoće da se ljubi sa vama….

Posao

Ne kaže se bez razloga „preko preče, naokolo brže“ – a to ćete i vi shvatiti u ovoj sedmici. Koliko god ste se nervirali i požurivali neke stvari – dokle god ste to radili, sve je stajalo u mestu. Onog momenta kada ste pustili da se sve odvija svojim tokom, bez vašeg nerviranja – od tog trenutka je sve i krenulo kako treba. Da – polako, ali sigurno. Tako vama polako ali sigurno dolazi red u poslovnu svakodnevicu, polako ali sigurno stižu vesti i informacije koje ste čekali. Neka ovo bude polako ali sigurno nedelja….

Novac

Pokušavate da pobegnete nekim troškovima, ali oni su brži – stići će vas.

Zdravlje

Glavobolja, osetljivi disajni organi.

Hrana

Kad god je tranzitni Mesec u znaku Bika, Rakovi dobiju „napad“ – krenu da kopaju po receptima i samo traže šta će sledeće pripremiti. Ove sedmice vam priprema slatkiša, kolača, torti – neće nikako ići od ruke. Bacite se vi na neka variva, kuvana jela, na pripremu mesa – to će vam ići super.

Lav

Ljubav

Taman su stvari počele da dolaze u normalu i sredila se situacija sa emotivnim partnerom, kad – eto opet razloga da se vi nešto nervirate….Hajde to što se nervirate, nego što u toj svojoj nervozi možete i tražiti na koga ćete da se istresete, a to sada mogu biti ukućani….Nemojte u ovoj sedmici „vladati gvozdenom rukom“, možete vi to i mnogo bolje….Malo diplomatije i dobra komunikacija i sve će opet biti pod vašom kontrolom i onako kako vi to želite….Slobodni Lavovi – i dalje ste vrlo aktivni u KOMUNIKACIJI sa suprotnim polom, ali ja i dalje ne vidim da se bilo šta od tih razgovora konkretizuje i ide u nekom pravom smeru. Dokle će to da bude samo priča i priča i priča i priča…..??

Posao

Vrlo ste aktivni i to je super. Sa druge strane – tih aktivnosti vam je više preko glave i vi biste najradije da malo ne radite ništa jer vas sve ovo prilično umara…..Bojim se da trenutno niste u poziciji da možete da stanete – poslovnih obaveza je zaista mnogo i non stop se otvaraju nove i nove. Vi ne želite da propustite ni jednu priliku jer je to ono što ste čekali, ali počinjete već pomalo da se gubite u svemu što se dešava. Pokušajte da odredite ono što je najprioritetnije i da svoju pažnju posvetite tome…

Novac

Malo mirnija situacija, iako vam i dalje dolaze neočekivani i neplanirani troškovi.

Zdravlje

Osetljivost kičme, naročito lumbalnog dela. Problemi sa kolenima i zglobovima.

Hrana

Malo ste mi vrludali u prethodnim nedeljama – čas ste funkcionisali kako treba, čas dobijali napade gladi u kojima ste brisali sve pred sobom. E, ove sedmice ćete uspeti da pronađete zlatnu sredinu. Nešto više supica, čorbica i variva – i bićete vi dobro.

Devica

Ljubav

Dobro ste vi u ovoj sedmici. Doduše, malo jurite i žurite, malo ne znate gde ćete pre i na koju stranu, ali borite se ne nekako nego vrlo uspešno sa svim. Nađe se tu prostora i za drago vam biće, doduše sve nešto leteći i u trku, sve nešto na po minut dva….Ono što je dobro jeste da se totalno kopčate po onim stvarima i pitanjima koji su vama dvoma najbitniji – da li su to finansije, da li pitanja dece ili stambenog prostora – ma nije ni važno šta je tačno, bitno je da je mir prisutan. Slobodne Device – u pokretu ste, vrlo aktivni i nije ni čudo što u svim tim vašim aktivnostima ima dosta kontakata sa suprotnim polom. Provuče se tu i po koja vrlo interesantna komunikacija i osoba….uživajte…

Posao

Razradili ste se i rastrčali, i to žestoko. Ništa vam nije teško, samo grabite i žurite da što pre ostvarite svoje ciljeve. Nekako mi se čini da se gro vaših ciljeva vezuje za finansijski segment, ali neka – i da jeste tako i da nije – na dobrom ste putu. Ovo je sedmica koja će testirati vašu sposobnost da budete na tri mesta u isto vreme….ili da obavljate više poslova. Kako ćete vi u tome uspeti, ja ne znam….ali evidentno je da hoćete. Ne stajte, samo povremeno proveravajte sebe – da ne propustite bitne detalje….

Novac

Nedelja u kojoj je sve ono što se vezuje za novac na prvom mestu….i prilivi, ali i troškovi….

Zdravlje

Problemi sa želucem i disajnim organima.

Hrana

Osetljiv probavni sistem. Neće vam baš sva hrana prijati, a posebno morate obratiti pažnju na rok trajanja namirnica. Ne uzimajte ništa što nije provereno i iskontrolisano. Potrebno vam je više tečnosti kroz kuvanu hranu, supe i čorbe, ali i kroz čajeve i blago mineralnu vodu.

Vaga

Ljubav

U ovoj sedmici ćete se truditi da sve ono što vam smeta u odnosu sa voljenom osobom – gurnete pod tepih. Doduše, više puta ćete biti onako, vrlo ozbiljno iznervirani nekim situacijama i tu će postojati opasnost da napravite tenziju u odnosu sa partnerom….No, ukoliko ovo uspete da iskulirate i na vaš čuven diplomatski način prezentujete voljenoj osobi – sve će proći kao rukom odneseno. Dakle, sad funkcionišete po principu – umesto da napravite rusvaj, vi se ili povučete ili samo smeškate…..a onda odete da kupite sebi nešto da biste rashladili glavu….Slobodne Vage – op, op! Uran vam je spremio zamkicu, simpatičnu, iznenadnu, burnu, neočekivanu! Upasti u zamku ili ne – pitanje je sad….

Posao

Još jedna „divna“ sedmica u kojoj će Vage da se narade, ali i ozbiljno zapitaju postoji li nešto što bi mogle da urade da promene dosadašnji način poslovanja i funkcionisanja. Izvesno je da su neke ideje već počele da se rađaju u vama, a u ovoj nedelji možete dodatno dobiti potvrdu da su vaša razmišljanja na pravom putu. Idete ka svojim ciljevima. Inače, još uvek ste u periodu u kojem morate da se naučite samokontroli i da prepoznate kada treba povući potez, a kada na isti sačekati.

Novac

Veliki preokreti u finansijskom segmentu. Novac dolazi i odlazi bez ikakvog reda i smisla.

Zdravlje

Prehlade, infekcije, pritisak, cirkulacija, kičma, hormonski disbalans…..za svakog po nešto….

Hrana

Malo se zanesete pa smažete pola torte….a onda se brzo pokajete pa udarite po postu i po sportu i rekreaciji da što pre te kalorije „skinete“ sa sebe. U suštini, takva vam je cela ova nedelja. Prejedate se, pa onda gladujete…..teško će biti pronaći pravi balans…

Škorpija

Ljubav

Ukoliko baš imate neopisivu želju da se posvađate sa voljenom osobom – prvi deo sedmice je dušu dao za tako nešto. Samo mi nije jasno šta ćete time dobiti. Samo ćete u odnos uvući lošu energiju, ništa drugo. Ne kažem da je vaš partner savršen, ali realno gledano – niste ni vi. Umesto da se raspravljate – volite se tako nesavršeni i biće vam super. I da, mogli biste povremeno baš i da čujete predloge od strane voljene osobe – možda će vam prijati i doneti vašem odnosu više uzbudljivosti i prave akcije. Slobodne Škorpije – neko će vas iznenada iznenaditi i biće vam fino. Da li će se taj neko zadržati da budete u onome „i živeli su do kraja života sretno i zadovoljno“ – e to ne znamo. Ne pitajte mnogo.

Posao

Od nekih ljudi, kad ih vidite ili čujete – digne vam se kosa na glavi i dobijete tikove. Ali, ako su ti ljudi vaši saradnici ili poslovni partneri – namestite osmeh, ušećerite se i spremite se da uradite ono na šta ste se obavezali. Doduše, vas će baš mnogi nervirati ovih dana, pa ćete morati mnogo da se smeškate….Šta vam teško, ionako je tranzitna Venera u vašem polju ličnosti sada – u prevodu – morate da budete slatki ako hoćete da zaradite. U međuvremenu – posao ide dobro. Može i bolje, uvek – ali i ovo je skroz ok.

Novac

Novca ima, ali i dalje – novac hronično nedostaje.

Zdravlje

Stres, problemi sa kičmom i hronični umor.

Hrana

Smanjite mesne prerađevine, naročito one za koje ma i jedan sekund pomislite da su sumnjivog kvaliteta. Ionako imate u poslednje vreme dosta problema sa probavom, ne treba vam još da dodatno pokvarite stomak….

Strelac

Ljubav

Najbitnije je da se vi i partner slažete po onim pitanjima koja su zaista važna. U prevodu – umete i možete da se dogovorite oko svega gde i jedno i drugo vidite neku korist ili gde vam je potrebna podrška one druge osobe. To što se po drugim pitanjima mimoilazite i što trenutno nemate mnogo dodirnih tačaka i zajednički provedenog vremena – to je već neka druga stvar….Bitno je da je trenutno mir, jel tako….? Nemojte samo taj mir da zabrljekate nekim tajnim „akcijama“…..a sada ih može biti….Slobodni Strelčevi – preko poslovnog segmenta ima nekih finih i interesantnih dešavanja. Doduše mogu malo i „onlajn akcije“ da umešaju prste u sve ovo – šta fali – više zanimljivih emotivnih šansi za vas….

Posao

Nekih poslovnih iznenađenja može biti u ovoj sedmici. I sad – iako na prvi pogled ona mogu biti stresna, čak neprijatna – vrlo brzo će se pokazati da su izuzetno povoljna po vas. Zato nemojte automatski odbacivati ili bežati od situacija koje vam donose promene….Možda vi već imate isplanirane svoje poteze za naredni period, a ovo vam sada donekle kvari koncepciju, ali opet ponavljam – budite otvoreni za promene….U ovoj nedelji dobijate i potvrdu za jedan posao koji vam je od velike važnosti.

Novac

Nešto bolja finansijska situacija ove nedelje.

Zdravlje

Prehlade i infekcije.

Hrana

Uopšte vam nije jasno što ste se toliko „razjeli“ u noćnim satima….No, čim počne mračak da pada – vama apetiti odu nebu pod oblake (sada pričamo samo o apetitima vezanim za hranu, ne o nečemu drugom)…Možda ste vi gladni na nervnoj bazi, šta mislite o tome?

Jarac

Ljubav

Čak i ako se situacija sa partnerom skoro pa u potpunosti ustalila u prethodnoj nedelji, moguće je da je sam kraj perioda doneo neku nervozu. Ukoliko to niste regulisali koliko odmah, itekako je moguće da se ona prenese na ovu nedelju i vrlo vam neprijatno začini dane…i to naročito u prvoj polovini nedelje. Ako dođe do ovakvih situacija, najbolje je rešenje da otvoreno i bez tenzije popričate o svemu – nemojte se sklanjati jedno od drugog, jer to samo može produbiti distanciranje i zahlađenje u vezi. Slobodni Jarčevi – osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili interneta vrlo jasno vam stavlja do znanja da je zainteresovana da komunikacija između vas preraste u nešto više….

Posao

Iako vas mnogi podržavaju u ovom periodu, jasno vam je da je ta podrška jednim velikim delom zasnovana na koristi. U fazonu – ja ti pomažem, da bi ti pomogao/pomogla meni. Iako ste svesni ove situacije, ipak vam je trenutno najbitnije da ostvarite ono što se planirali. U miru ste sami sa sobom i pored toga što znate da ste tek na početku i da je još mnogo puta ostalo do vaših krajnjih ciljeva. Trenutne prepreke samo vam daju snagu da još odlučnije nastavite dalje.

Novac

Finansijski prilivi su dosta promenljivi u ovom periodu.

Zdravlje

Manji problemi sa stomakom i varenjem.

Hrana

Junetina, piletina, ćuretina i riba mogu slobodno da budu osnova svakog vašeg obroka (misli se na ručak, naravno). Od povrća slobodno konzumirajte karfiol, brokoli, slatki kupus, tikvice, patlidžan, spanać, pečurke, papriku paradajz. Ne preterujte ni sa slatkišima, ali ni sa voćem.

Vodolija

Ljubav

Voljena osoba je skroz ok prema vama u ovoj nedelji. No, vaša je pažnja usmerena na neku drugu stranu – najpre prema poslovnom segmentu gde se dešava mnogo toga što vam oduzima vreme i donosi nervozu. Nemate dovoljno prostora za više zajedničkih trenutaka sa partnerom, a i vaša komunikacija u ovoj nedelji može biti „mestimična“. Nema razloga za neku nervozu i rasprave, osim ako vi to ne potencirate i to ne zbog postupaka voljene osobe, već zbog vaše sopstvene napetosti. Slobodne Vodolije – očekujte iznenađenja na emotivnom planu. Komunikacija sa suprotnim polom se u ovoj nedelji dodatno intenzivira i biće zanimljivih momenata sa nekim osobama….

Posao

Od samog početka sedmice slušaćete raznorazne predloge i savete. I sve ćete ih čuti. I ništa nećete uraditi kako vam drugi kažu. Najverovatnije je da ćete povlačiti poteze koje niko ne očekuje i kojima se niko ne nada. Možda ćete i sami sebe uplašiti sopstvenom hrabrošću, odlučnošću…..i impulsivnošću. Da li će ovi potezi biti dobri? Za vaše strahove ne, ali za vašu budućnost da. Čak i ako ne napravite neku promenu, počećete da radite na nečemu novom o čemu ćete obavestiti samo one kojima verujete.

Novac

Iako je finansijska situacija solidna, vi ni malo niste zadovoljni.

Zdravlje

Glavobolje i problemi sa kičmom.

Hrana

U ovoj sedmici izbegavajte sve ono što u sebi sadrži šećere – sokove i energetske napitke, čokolade, torte, kolače, konditorske proizvode, razna testa i peciva. Ukoliko baš želite da se zasladite napravite kombinaciju bobičastog voća i orašastih plodova sa jogurtom. Eventualno uzmite crnu čokoladu.

Ribe

Ljubav

Verujem da niste poslušali savete iz prethodne nedelje i da iz tog razloga ulazite u ovu u vrlo nestabilnom raspoloženju i isto tako nestabilnom odnosu sa voljenom osobom. Prva polovina ovog perioda može biti posebno naporna za vas jer kao da će biti nemoguće ostvariti smislenu komunikaciju sa partnerom. A potrebno je samo malo da se stvari srede. Na primer – da vi prestanete da nervirate prvo sebe, a onda i osobu koja je sa vama. Pokušajte, šta vam teško….Slobodne Ribe – nedelja koja nosi zanimljive situacije sa suprotnim polom. Da, biće tu i onih koji će vam samo oduzimati vreme, ali biće i osoba sa kojima će vam biti izuzetno interesantno da provedete vreme u razgovoru i smehu…

Posao

Buran početak sedmice. Od prvog dana će sve krenuti užurbanim i na preskok tokom, a od vas će se očekivati da se svemu ovome prilagodite u treptaju oka. Iako će izgledati kao da su neke situacije prevelik zalogaj za vas, ipak ćete vrlo brzo uspeti da se dovedete u normalu i rešite ono što je najbitnije. No, u svakom slučaju očekujte veliku tenziju i mnogo posla. Kontakti sa saradnicima mogu biti previše naporni za vas, pa se ne iscrpljujte u nekim raspravama i dokazivanjima.

Novac

Prilivi su stabilni, ali vam uznemirenost mogu donositi pojačani troškovi i odliv novca.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, zglobovima, zubima.

Hrana

Nervoza koja je naglašena u prvim danima ove sedmice verovatno će vam „ubiti“ apetit ili makar pokvariti svaki obrok. Nemojte vi dodatno da ih kvarite time što ćete navaliti na grickalice i slatkiše. Potrebna vam je redovna i kvalitetna ishrana.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.