Nedeljni horoskop | Od 15.02.2021 – 21.02.2021

Naprotiv, nije ona komplikovana, samo ti ne razumiješ njene nenormalnosti. Ako kaže da je kraj, ti stvori početak. Ukoliko ponavlja da prestaneš, ti odlučno nastavi. Povikne li da odeš, ti hrabro ostani. One uvijek žele, ono što tjeraju od sebe.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Vi u ovoj nedelji “gruvate” iz sve snage I rušite jednu po jednu prepreku na putu kojim ste krenuli. Problem će ispasti ukoliko partner ne bude imao razumevanja za vas ili ukoliko vas “čačne” baš onda kada ste najnapetiji I najrazdražljiviji. No, čak I ako uspete da nešto u odnosu “pokvarite” – popravljaćete u danima vikenda, kada vam sledi rasterećenje. Slobodni Ovnovi – ukoliko imate simpatiju, ok je da imate inicijativu, ali nemojte preterivati u tome. U smislu – ako nešto ne ide po vašim željama ili brzinom koja vama odgovara – ne tvrdoglavite se ili makar ne pritiskajte drugu stranu, time samo saplićete sebe.

Posao

Mesec u vašem znaku od početka nedelje vas gura u pravom smeru. Umete da prepoznate svoju šansu, ali I da je iskoristite. Doduše, drugi deo nedelje vam donosi nerviranje, najpre zbog toga što drugi ne mogu da prate vaš tempo i što ne funkcionišu isto kao vi – a to će vas činiti razdražljivim i besnim. Nemojte dobre prilike kvariti temperamentom – kada su putevi otvoreni, jurnite….ali kada je gužva i kada postoje prepreke – naučite da ponekad morate da se prilagodite i okolnostima i drugim osobama.

Novac

Bode vas u mozak što se dajete stopostotno, a niste adekvatno finansijski nagrađeni za toliki trud.

Zdravlje

Mlađa populacija – dobro ste. Stariji – pritisak, cirkulacija.

Hrana

U ovoj ćete sedmici istinski uživati u dobrom zalogaju, pogotovo što ćete često biti u pokretu I okruženi prijateljima, a znate i sami – u društvu se slađe klopa! Doduše, nekima od vas će i noćni „izleti“ do frižidera postati navika koje teško mogu da se otarase.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Bik

Ljubav

Dosta slična nedelja prethodnoj kada su emotivne relacije zauzetih Bikova u pitanju. Vas dvoje se malo podržavate I zabavljate, malo saplićete I međusobno nervirate. A I kroz podržavanje I kroz saplitanje provlači se jedno te isto – jaka strast. Kad je već tako, onda sve negativnosti kroz istu trošite, a pozitivnosti kroz nju uduplavajte. Smejte se I volite, zajedno. Sve drugo zaista nije bitno. Slobodni Bikovi – ništa nije zatvoreno za dobru zabavu, za mnogo flertovanja, za zanimljive varnice I slobodnu ljubav. Ako vam je to dovoljno, onda ćete u ovom periodu uživati. Ako nije….e onda ćete morati da čekate.

Posao

Poslovni segment vam testira živce na dnevnoj bazi, ali se vi dosta dobro držite I ne date se tako lako poljuljati I izbaciti iz takta. Obaveze su vam raštrkane, nema neke velike pomoći od strane kolega jer povremeno deluju kao da ne znaju gde su, a nadređeni je jak samo na rečima – doduše, smisao tih reči verovatno samo on razume, niko drugi ga trenutno ne kopča. U takvim okolnostima I sa takvim okruženjem ljudi vi sada radite. Ćutite, krčkate I trudite se da vam poklopac ne odleti.

Novac

Veći deo nedelje troškarite. Tamo pred vikend parice stižu sa više strana.

Zdravlje

Držite se vi prilično dobro, obzirom na toliku količinu stresa oko vas.

Hrana

Ako ste na nekom režimu dijete ili je potrebno da vodite računa o svojoj ishrani – to će vam tokom ove sedmice prilično teško pasti. Volja vam je slaba, a apetiti poprilično veliki, pa se makar potrudite da koliko toliko držite sebe pod kontrolom….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Blizanci

Ljubav

Sve može da se reši u ovoj sedmici, ako ne do vikenda a ono baš u tim danima. Naravno, prvo morate da zabrljate da bi uopšte bilo potrebe da rešavate, a tih mogućnosti za zabrljavanje nećete imati baš mnogo. Doduše, pošto vam je vladar retrogradan I povremeno u nekim jako tvrdoglavim aspektima, moguće je da ćete uspeti da pronađete I to malo šanse da zabrljate I da radite protiv sebe I odnosa u kojem ste. No, suština je ovde bitna a ona je – rešiće se. Slobodni Blizanci – do kraja nedelje znaćete na čemu ste kada je jedna osoba u pitanju. Da li se vaše muvanje nastavlja ili idete svako na svoju stranu.

Posao

Iako u drugom delu sedmice imate pojačan osećaj umora (sve ono što se dešavalo u proteklom periodu prilično vas je iscedilo), ipak ćete uspeti da izgurate sve ono što ste preuzeli na sebe, I to za divno čudo – prilično dobro. Čak I oni koji budu baš želeli da vam pronađu neki propust ili da vam zamere – neće imati nikakvu osnovu za to. E, da – ako je za utehu – na samom kraju ove nedelje vaš vladar kreće direktno – oni najgori Marfijevi zakoni će uskoro prestati da važe za vas I moći ćete lakše da dišete.

Novac

Skroz solidna nedelja po pitanju finansija. A solidna I da poplaćate dugove (da vas ne bi podsećali).

Zdravlje

Malo ste ošamućeni, ali dobro ste.

Hrana

Možda niste u potpunosti “svoji” što se raspoloženja tiče ove nedelje, ali ste za dobar zalogaj I punu trpezu itekako voljni I spremni. Preporuka za vas je da se potrudite da na vašem meniju češće budu zastupljene supe, čorbe, variva – generalno – kuvana I barena hrana.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Rak

Ljubav

Ukoliko budete slušali druge, a ne sebe – umesto da rešite eventualni problem ili neko komplikovano pitanje sa partnerom – samo ćete se ukopati još dublje. Takođe – imajte inicijativu, pokažite dobru volju I razumevanje a ako je ikako moguće – ne ulazite u faze tvrdoglavosti I teranja inata. Partner je sada tu mnogo jači od vas. Lepi, iskreni I otvoreni razgovori svakako će pomoći da se do dogovora dođe. Slobodni Rakovi – pred vama je jedna ispunjena dešavanjima I interesantnim situacijama sedmica. Simpatije I zaljubljivanja su dobrodošli, ali sa konkretnim ulaskom u vezu trebalo bi još malo sačekati.

Posao

Rešili ste ili da prihvatite promene u vašem poslovnom okruženju ili da konačno prihvatite da vi morate promeniti nešto da biste na dalje funkcionisali kako treba. A vama je zaista dovoljno samo to – da rešite. Bar u ovom periodu. E sad tako rešeni – menjajte ono što znate da morate. Svoj način funkcionisanja, svoj odnos prema poslu, prema saradnicima – šta god da je potrebno. Drugi deo radne sedmice može doneti nešto zahtevniju komunikaciju I komplikovanje dogovora. No, I to ćete uspeti da sredite.

Novac

Onako, borite se.

Zdravlje

Izgleda da od tog stresa nikako ne uspevate da pobegnete u potpunosti. Anksioznost.

Hrana

Izuzetno pozitivno raspoloženje od samog početka nedelje, pa su pred vama dani kada ste aktivni I energični, a samim tim – neophodna vam je I nešto kaloričnija hrana. Možete pojačati unos mesa, jaja, tvrdih sireva, ali I češće sebe počastiti slatkišem…

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Lav

Ljubav

Ukoliko ste nešto zabrljali u odnosu sa partnerom u protekloj sedmici (a zaista lepe šanse postoje da je do nekog disbalansa došlo) imate prva dva I poslednja dva dana u ovoj sedmici da to “peglate”. Ako očekujete da će partner nešto uraditi sam od sebe da bi popravio situaciju – neće. Vi ćete morati da pokrenete inicijativu, a druga strana će umeti da na vaš podstrek odgovori na pravi način da bi se rešenje za zastoj pronašlo. Slobodni Lavovi – zainteresovanost, potrebu za komunikacijom I mnogo strasti imate možda I od više osoba. Na vama je kako ćete I da li ćete odgovoriti na ovo.

Posao

I dalje se u vašim partnerstvima, saradnjama I poslovnom okruženju dešavaju promene na koje nemate uticaja, ali sve što se događa su kratkotrajne distrakcije na koje ne biste trebali da reagujete dramatično I da ih prihvatate zdravo za gotovo. Jednostavno – turbulentan period u kojem ništa ne ide lagano I po planovima se nastavlja. To ne znači da ćete u ovoj nedelji proći loše, samo ćete u njenom drugom delu verovatno imati više razloga za nerviranje I biti u kontaktu sa osobama koje su za vas naporne.

Novac

Nije sjajno, ali situacija će uskoro početi da se popravlja.

Zdravlje

Stres I mentalni disbalans su I dalje osnova za svaku vrstu zdravstvenih problema kod vas.

Hrana

Bar u prvom delu nedelje, nećete ni razmišljati o hrani. Ješćete šta stignete, kada se setite ili kada vas stomak opomene….Tokom ostatka ovog perioda, najviše će vam prijati jela “na kašiku”. Izbegavajte prženo, pohovano, previše začina.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Devica

Ljubav

Možda situacija sa emotivnim partnerom nije baš onakva kao što biste vi to želeli I voleli, ali tako je kako je. Ono što možete da popravite I da donesete bolju energiju u vaš odnos – to I uradite. A usput se trudite da ne pokvarite. Pokušajte da isključite mozak I da se prepustite onome što osećate (mislim na pozitivnu energiju, emocije, potrebu da se zabavite I stvorite lepu atmosferu). Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče – ima tu nekih zanimljivih varnica koje možete “razmenjivati” sa osobom koju poznajete kroz poslovni segment. Širite krug prijatelja, time otvarate sebi nove šanse.

Posao

Još jedna nedelja u kojoj malo greše drugi a vi ispravljate….A ima I onih situacija u kojima ćete grešiti vi, a drugi će se truditi da vas “operu” I srede ono što ste zabrljali. U prevodu – bez nekog brljanja izgleda ne može da se prođe u ovom periodu. Dobro je što su to uglavnom sitne greške, koje u početku deluju dramatično, ali im se brzo pronalazi rešenje. Sredinom sedmice vam može doći jedna nova poslovna ponuda – iako ovo izgleda dosta primamljivo, nemojte se odmah zaletati I odlučivati. Sačekajte malo.

Novac

Korektno, bar što se priliva tiče.

Zdravlje

Sitnije tegobe, koje uglavnom idu iz mentalnog disbalansa I pojačanog nivoa stresa.

Hrana

I ove ste nedelje u nekom čudnom raspoloženju, a samim tim – imaćete I velika variranja kada je apetit u pitanju. Pokušajte da obroci budu izbalansirani, ali ne toliko obimni I da ih uzimate u jednakim vremenskim razmacima, da biste izbegli problem sa varenjem.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vaga

Ljubav

Emotivnih dešavanja i ovakvih i onakvih ima na sve strane, i kod slobodnih i kod onih koji su već „upareni“. Zauzete Vage se malo vole, malo džapaju – ovo prvo ide uz velike varnice i strast, ali isto tako ide i ovo drugo. U svakom slučaju – nije vam dosadno jer non stop ima nekih dešavanja. Iskreno – trenutno vi bolje prolazite od partnera, pa mu ponekad progledajte kroz prste i prilagodite se. Slobodne Vage – vama je polje ljubavi i zabave aktivno za sve pare, pa izvolite – zabavite se i zaljubljujte. U vezu možete ući, a ta veza će po svim merilima i parametrima biti burna da burnija ne može biti.

Posao

Koliko god da vam je sve otvoreno, koliko god da ste puni ideja i energije, koliko god je mnogo toga na vašoj strani – opet ne možete da imate mirnu i stabilnu nedelju. Ako ne iskomplikuju okolnosti i druge osobe – iskomplikovaćete vi. A da će vam u ovoj sedmici biti teško da se dogovorite i razumete sa drugima – hoće. Zakačićete se i druga strana i vi za sitnicu, nebitnu da nebitnija ne može biti – i onda ćete oko toga da se natežete, sve dok neko ne popusti ili dok rešenje samo od sebe ne izađe.

Novac

Novac i vi se ne slažete baš najbolje u ovoj sedmici.

Zdravlje

Manji problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

Hrana

Kao da će se pred vama iz dana u dan otvarati mogućnosti da uživate u omiljenim slanim I slatkim zalogajima. Iskušenja će vas mamiti sa svih strana, a vi nećete čak ni želeti da im se oduprete. Na sve ovo – ni ne krećete se dovoljno, pa slobodno računajte na koje kilce viška….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Škorpija

Ljubav

Partnerska I vaša planeta se baš lepo kvadratiraju iz fiksnih znakova – Venera iz Vodolije koja je teška kao crna zemlja plus histerično dramatična I Mars iz Bika koji je težak kao crna zemlja plus zadrt za sve pare. Tako vas dvoje, dva teškaša crnozemljaša – treba u ovoj nedelji da postignete konsenzus. Hm. Možda I može ako budete ratovali u postelji (ili na nekom drugom pogodnom mestu za ljubavne varnice). Što se ostalog tiče – bolje preskačite bitna pitanja, nema sada rešavanja I mira. Slobodne Škorpije – tih strasti da manjka neće. Ali ako hoćete vezu, pa još stabilnu – tripujete za džabe.

Posao

Da se fino izrazimo – poprilično vam je već dosta svega. I sad, pošto ste vi tip osobe koja « tera « do svojih krajnjih granica, pa i preko njih – par dana ćete uspevati da održavate privid da je sve u redu i da sve funkcioniše. A onda će doći sreda, četvrtak i petak. Te dane slobodno možemo nazvati « Bože daj mi snage » jer će definitivno sve kod vas biti testirano – i volja i živci. Neki spektakl ćete napraviti, a sad kog tipa – to ćemo videti. U svakom slučaju, očekujemo žestoka poslovna tumbanja.

Novac

Ma ni sve pare ovog sveta neće vas sprečiti da dignete sidro, ukoliko vam pukne film.

Zdravlje

Stres, I to poprilična količina istog.

Hrana

Vrlo ste aktivni I ako ste imali problem sa kilogramima, primetićete da se u ovoj nedelji oni bukvalno “tope”. Iako ćete imati teškoća sa vremenom I organizacijom, potrudite se da ne preskačete obroke I da pijete dovoljno tečnosti.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Strelac

Ljubav

Partner i vi ste u nekoj labavoj koaliciji – sve je kao ok, ali je to „ok“ da znate na prilično nestabilnim nožicama i očas posla se može poljuljati. Pogotovo ako ste vi skloni da budete preterano ljubazni prema pripadnicima suprotnog pola, a još gore – ukoliko ste raspoloženi za malo bezazlenog (ili manje bezazlenog) flerta. U tom slučaju – slobodno računajte da vas partner posmatra i da vam u drugom delu nedelje može zapržiti čorbicu začinom od neke fine rasprave i tenzije. Nemoj posle da bude – nismo znali. Slobodni – ma vi uživajte i za pojas zadenite. Ljubav vam se daje na sve strane, jurite leptiriće.

Posao

Biće nekih situacija u ovoj sedmici koje će vas debelo iznervirati, možda zakočiti, možda u poslednjem trenutku sprečiti da napravite neki baš fini poslovni dil. Ne dižite uzbunu – ako je to nešto oko čega ste se duže trudili i angažovali – svakako ćete uspeti da izboksujete ono što želite. Uz malo nerviranja, ali šta sad. Bitno da rešite. Možda ćete u nekim situacijama morati da napravite po koju izmenu u dogovoru i da prihvatite po koji uslov koji baš i ne želite, ali suština je ista – na kraju ćete biti zadovoljni postignutim.

Novac

Prilivi su bolji i redovniji, ali ih troškovi u stopu prate.

Zdravlje

I dalje je naglašena mogućnost povreda. Kod starijih – cirkulacija, pritisak.

Hrana

Ograničite konzumiranje slatkiša, ali I sve druge hrane koja je prezačinjena I suviše masna. Možda baš I ne obožavate ribu I plodove mora, ali to bi trenutno bila najbolja hrana za vas. Ili probajte da spremate kuvanu, barenu hranu a da preskačete prženo I pohovano.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Jarac

Ljubav

Ne mogu da kažem da je nedelja pred vama savršena što se odnosa sa partnerom tiče, ali realno gledano – više ćete se slagati I poklapati nego što će biti problema. A čak I kada dođu dani u kojima može biti naglašenije nervoze, uspevaćete vi to da hendlujete na pravi način I smirite I drugu stranu I sebe. Još ako budete “radili” na toj strasti koja postaje vrlo intenzivna u ovom periodu – ma sve će ići mnogo lakše. Slobodni Jarčevi – jasno vam je da se između vas I jedne osobe dešava “nešto”. Možete to da zovete kojim god imenom želite, ali suština je da se jako privlačite. I da biste trebali odgovoriti na taj “zov”.

Posao

Rešenja svih začkoljica, problema, situacija koje donose zastoje, teškoća u dogovorima I ostvarivanju onoga što ste zacrtali – verovali ili ne, ali leže u vama. Prosto rečeno, vi ste sada ona stavka koja može promeniti sve, pa čak I situacije koje izgledaju kao da su se u potpunosti zablokirale ili došle do zida. Zato u ovoj nedelji nemojte odustajati. Neka rešenja ćete postići odmah, za druga će vam biti potrebno više vremena, truda I živaca, ali suština ostaje ista – ono što želite, to ćete I dobiti.

Novac

Samo se ne igrajte zarađenim I ne ulećite u neke prevelike investicije I sve će biti u redu.

Zdravlje

Uglavnom manja zdravstvena problematika.

Hrana

U ovom je periodu potrebno da se na vašem stolu često nađe dovoljno svežeg ili barenog povrća. Naročito – spanaća, kupusa, zelene salate, karfiola. Hranu pripremajte sa što manje ulja ili masti, a od mlečnih proizvoda – trenutno vam najviše odgovaraju zreli sirevi.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vodolija

Ljubav

Krenućete dobro, pa će biti problema, pa će opet sve da se sredi. Eto, to vam je ukratko vaš ljubavno partnerski život u ovoj sedmici. Vi ćete u jednom trenutku biti cvetić leptirić, u drugom zadrti, teški I tvrdoglavi. Mislim, ništa strašno – takvi ste uglavnom, ne samo u ovoj nedelji – samo još partner da ukopča da on mora da se prilagodi vama, a ne vi njemu – I sve će biti na svom mestu. Šalu na stranu – šta god da potencijalno izađe kao razlog za nerviranje I tenziju – srediće se do kraja sedmice. Slobodne Vodolije- obratite pažnju na prvih par dana u ovoj nedelji, kao I na vikend. Biće nešto lepo za vas.

Posao

Da vas pogleda čovek sa strane, rekao bi – eto, vidi kakvi fini ljudi – pametni, ljubazni, predusretljivi, sve se možeš dogovoriti sa njima, sve mogu da završe I obave što ti obećaju. Samo što taj “čovek sa strane” ne zna da ste vi fini, ljubazni I tako dalje – samo onda kada to I vama odgovara. Kada vam ne odgovara, onda ste u fazonu “ne” I kada to ne kažete – Bog otac sa nebesa vas neće ubediti da kažete da. E u ovoj nedelji nekim ljudima govorite “da” a drugima “ne”. U prevodu – neke poslove I dogovore ćete očas posla završiti a ono što vam se ne dopada, zatrpaćete I zaboraviti da je ikada postojalo. Sada radite samo I isključivo ono što se vama sviđa I odgovara vam, što vam donosi ispunjenje I korist. Čini mi se da su mnoge Vodolije konačno shvatile da Saturna u svom znaku mogu da koriste na dva načina – na prvi – da dozvole da ih drugi koriste – I na drugi – da stave blokadu na ono što neće I da rade samo što hoće.

Novac

Novac vam dolazi I dolaziće I dalje. Sad naučite da tog Saturna u svom znaku iskoristite I na način da taj isti novac “stisnete” I ne date mu da ode od vas.

Zdravlje

Zdravlje na usta ulazi. Ali ne u vidu torti, kolača i ostalih slatko slanih đakonija.

Hrana

U vašem polju ličnosti je sada koliko god hoćeš planeta, sa sve Venerom – najvećom izelicom, što u prevodu znači – ništa od tih vaših dijeta i vođenja računa o tome kako se hranite. Pre podne ćete biti na nekom režimu, a popodne ćete se zatrpavati slatkišima i onim što volite….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ribe

Ljubav

Nije tolika zbrka u partnerskim odnosima, kolika je u vašoj glavi. A onda se iz vaše glave preliva na dešavanja I materijalizuje. Kada se pogleda sa strane – situacija uopšte nije toliko loša koliko ste vi to izdramatizovali I što je još lepše – rešiva je. Čak može biti rešiva I u ovoj nedelji ukoliko vi budete spremni da prestanete da vrtite filmove u svojoj glavi I istinski čujete I partnera I sebe. Možda da krenete odatle da se prvo dogovorite sami sa sobom, pa tek onda sa partnerom? Slobodne Ribe – ima tu zanimljivih dešavanja. Jeste sve malo sporo I uz neku težinu – ali lagano ipak ide napred.

Posao

Slično kao I u ljubavi – I u poslu ne vidite na pravi način I jasno ono što se dešava, pa donosite pogrešne zaključke I opterećujete se. Može da se dogodi da vam se u ovoj nedelji ponudi nešto – e sad, to nešto nije loše ali nije ni ono što ste vi želeli. Savet je da ne odbijate automatski, ako je moguće dajte sebi par dana da donesete odluku, da dobro razmislite ali I da se posavetujete sa osobama koje su duže u poslu od vas I koje na realniji način sagledavaju situaciju. Obaveza ćete imati dosta, ali ne više nego inače.

Novac

Već početkom nedelje možete dobiti vesti o novčanom prilivu.

Zdravlje

problemi sa spavanjem.

Hrana

Posao i obaveze će vam oduzimati dosta vremena, pa nećete baš uvek moći da se posvetite pravilnoj ishrani. Nemojte zamenjivati obroke grickalicama, slatkišima ili se hraniti brzom hranom. Potrudite se da uvek pronađete po koji trenutak za raznovrstan i hranljiv obrok.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.