Nedeljni horoskop | Od 15.06.2020 – 21.06.2020

Žena može biti tvoj najbolji prijatelj, ljubavnica, najveći neprijatelj i najgora noćna mora. Sve zavisi kako se ponašaš prema njoj.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

I u proteklom periodu a I u ovoj nedelji – često će vam se činiti da ste sami u situacijama koje su vam najbitnije ili koje vam donose najviše opterećenja. Partnerova podrška I prisustvo su nekako mlaki, dolaze kasno ili su nedovoljni – što kod nekih parova može dovesti do manjka komunikacije I obostranog udaljavanja. Sada je najpotrebnije da razgovarate I da svojim prisustvom olakšate jedno drugom ovu nedelju. Slobodni Ovnovi – sve I svašta se dešava a ništa nije definisano I konkretno. Koliko god želeli da požurite I dobijete jasnu I realnu situaciju u vezi osoba koje su vam simpatične – moraćete da sačekate.

Posao

Ova nedelja donosi lagano rasplitanje mnogih situacija koje su vam zadavale glavolomke u proteklom periodu. Vaš uticaj sada je zanemarljiv, jedino što je važno jeste da u svojim odlukama I potezima ostanete verni sebi I da ne idete na štetu drugih. U prevodu – vi budite korektni, šta god da je na dnevnom redu – ako ne sada, bićete u narednom periodu nagrađeni zbog toga. Mnogo zbunjujućih informacija u ovom periodu dolazi do vas. Ne reagujte impulsivno, pustite da se stvari slegnu.

Novac

Previše se opterećujete finansijama. Za sada je tu prilično stabilna situacija.

Zdravlje

Mogućnost manjih povreda, naročito ruku, prstiju. Osetljivost I nervoza.

Hrana

Odgovaraće vam laganiji obroci – grilovano meso ili riba, mnogo povrća I salata. Takođe, domaća kućna atmosfera I “domaća” klopa – ako je moguće, na kašiku. Nemojte previše da se bavite slatkišima, posle će vam biti teško da skinete viškove….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Bik

Ljubav

Vi ste se nekako utišali, usporili. Ništa što se vezuje za odnos u kojem ste ne ide sada po vašim željama i bićete skloni da se vraćate u prošlost i preispitujete mnogo toga – naravno, bez jasnih odgovora jer njih sada teško da će biti. Ni vaš partner nije u nekom posebnom raspoloženju, zato sada nije trenutak da donosite krupne odluke vezane za vašu emotivnu priču. Najgora varijanta je da zaćutite – koliko god vam to bilo teško oboma – bolje je da sednete i otvoreno popričate, to će poboljšati stvari. Slobodni Bikovi – čini vam se da se vrtite u jednom te istom, začaranom krugu. Ima dešavanja, ali ne konkretizacije.

Posao

Ovo je segment u koji ste spremni da uložite više energije I truda – ili vam je lakše da se borite sa poslovnim situacijama nego sa onim emotivnim. Doduše, u ovoj nedelji ćete se prilično istrošiti – slobodno računajte da ćete sve morati da radite dva puta da biste priveli kraju. Isto tako – mnoštvo informacija, sastanaka, dešavanja I razgovora donosiće vam konfuziju I problem da se organizujete. Ipak, ova nedelja će doneti rezultate koji su dobri – I pored velikog uloženog truda, to je najbitnije zar ne?

Novac

Ukoliko vam neke isplate kasne, možete ih očekivati u ovoj nedelji.

Zdravlje

Mogućnosti za sitnije povrede. Više opreza u saobraćaju. Problemi sa kožom, stomakom, grlom.

Hrana

Skloni ste da previše “popuštate” sebi – da li vas povuče društvo, atmosfera ili trenutna osećanja, nebitno je. Poenta je da pravite greške u ishrani što se može odraziti I na vaše zdravlje – najpre na probleme sa kožom, ali I sa stomačnim delom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Blizanci

Ljubav

Vreme je da popričate sa voljenom osobom. Sve ono što ste u proteklom periodu gurali pod tepih, sva pitanja koja ste ostavili « za neki drugi put, za neko bolje vreme » sada bi stvarno trebala da izađu na dnevni red. Najpre zato da biste olakšali sebi, ali i zbog toga što rešenja nisu toliko daleko i neuhvatljiva kao što vi trenutno mislite. Može se doći do dogovora, do razumevanja, do objašnjenja. Biće lakše i voljenoj osobi i vama. Slobodni Blizanci – tu je prošlost, tu su stare simpatije i poznanstva – sve će se u ovoj nedelji vrteti oko toga. Obnova kontakta sa nekim osobama koje su vam još srcu mile.

Posao

Kod nekih Blizanaca – ova sedmica donosi zastoje i osećaj da se vrtite u krug po mnogim pitanjima koja su vam bitna. Kod drugih – mnoštvo informacija (a mnoge su kontradiktorne) koje vas « ubadaju » i čine da želite da sve rešavate odmah, po kratkom postupku. Nije vreme da jurite i da se zalećete, koliko god vam nešto izgledalo bilo primamljivo, bilo da možete završiti odmah. Bolje je da se bavite zaostalim pitanjima, papirologijom i dogovorima koje ste propustili. Tu već imate šansu da budete zadovoljni.

Novac

Iako prilivi mogu kasniti koji dan, ipak dolaze do vas.

Zdravlje

Stomak, moguće su i hronične reumatske tegobe.

Hrana

Ova vas sedmica « tera » da budete disciplinovani, odgovorni kada je hrana u pitanju. Nema grickalica, nema brze hrane, nema preskakanja obroka – potrudite se da imate neki red! Ako ne budete „slušali“….imaćete ozbiljnijih tegoba sa varenjem.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Rak

Ljubav

Pomračenje Sunca u vašem znaku, ali i retrogradni Merkur – nekim Rakovima će doneti da « svode račune » u svojim emotivnim relacijama. U kom pravcu će to svođenje ići, zavisi od mnogo faktora ali najpre od toga koliko je odnos sa partnerom na stabilnim osnovama. U svakom slučaju, bilo da je odnos suštinski dobar ili suštinski loš – i jednima i drugima stoje i u ovoj nedelji ali i u narednom periodu velike promene – kod nekih na bolje, kod nekih baš i ne. Slobodni Rakovi – kontakti sa prošlošću su sada veoma intenzivni – sklanjali se od prošlosti ili je priželjkivali – ona vam dolazi da vidite šta ćete sa njom.

Posao

Retrogradnost Merkura u vašem znaku skrenuće vam pažnju na sve ono što niste u proteklom periodu završili ili obavili do kraja. Bilo da su u pitanju kontakti sa drugima, dogovori, bilo da je papirologija ili pribavljanje bitnih dokumenata, dozvola, rešenja – sada je trenutak da se tome posvetite. Takođe, ukoliko u proteklom periodu niste bili u punom radnom fazonu – vreme je da se probudite i posvetite svojim obavezama na pravi način. Intenzivna nedelja je pred vama, sa puno aktivnosti i dešavanja.

Novac

Novi načini zarađivanja. Mogućnost dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Nervoza, problemi sa stomakom, varenjem, spavanjem.

Hrana

Neki od vas će se tešiti kolačima, slatkišima…a neki će najviše želeti da provedu vreme sa bliskim ljudima, tražeći mir u okviru porodice. U kojoj god da ste kategoriji – poželjno je da konzumirate više variva, kuvanih, dinstanih jela. I što više svežeg povrća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Lav

Ljubav

Kada biste vi zaista znali šta želite i šta tačno hoćete i od voljene osobe i od veze u kojoj ste – verovatno bi vam sve bilo mnogo lakše. Pošto ne znate, klackate tokom ove sedmice non stop – od optimizma do dauna, od dobre komunikacije do povlačenja u tišinu. Jednostavno, ona prava povezanost ne postoji trenutno između partnera i vas, sve se odvija nekako suviše površno ili čak – da obostrano izbegavate jedno drugo. Slobodni Lavovi – ništa vam nije jasno i ništa ne možete niti da rešite niti da pokrenete, bilo da je u pitanju osoba iz prošlosti ili nova simpatija. Menjate šest raspoloženja na dnevnoj bazi.

Posao

Funkcionišete nekako polovično na polju posla. Čas imate manjak motivacije, čas odjednom završavate pet stvari. Organizovanost i haotičnost se mešaju – kao da ne umete da odredite prioritete i da im se posvetite. Vreme je da se dozovete sebi i da krenete prvo da završavate gomilu zaostataka koji vam vise nad glavom. U ovoj vas sedmici čeka gomila poziva i dogovora – sve ono što ste propustili da uradite u proteklom periodu. Fokusirajte se kako znate i umete i uložite dovoljno truda u ono što radite.

Novac

Mogli biste malo mudrije da raspolažete trenutnim finansijskim sredstvima.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, nervoza, manje reumatske tegobe.

Hrana

Zaista je vreme da više obratite pažnju na ishranu. Dosta više nezdrave, brze hrane, dosta više usputnih zalogaja, a kod nekih – dosta više preskakanja obroka i jela u kasnim noćnim satima. Potrebno je da više obratite pažnju na sebe i stanje svog organizma.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Devica

Ljubav

Ni partner ni vi niste u nekom podsticajnom raspoloženju. Da li je u pitanju umor, nemotivisanost ili ste zaboravili da jedno drugom pristupite na pravi način – potpuno je nebitno. Ono što je važno jeste da i u ovoj i ovakvoj nedelji postoji prostor da aktivirate jedno drugo I donesete vam lepe zajedničke momente. Voljena osoba u drugom delu sedmice može imati nešto jaču inicijativu – prihvatite, može biti zanimljivo. Slobodne Device – od vas zavisi da li ćete prihvatiti pokušaj komunikacije ili poziv za susret od osobe koja je zainteresovana za vas. Dajte joj šansu jer vas može dići iz trenutne učmalosti.

Posao

Postoji šansa da se u ovoj nedelji neke situacije pokrenu. Pogotovo ukoliko ste se oko nekih od njih trudili duži vremenski period unazad. Potrebno je da napravite neku promenu – da li u vašem načinu funkcionisanja, da li u tome da prihvatite savete ili podršku koja vam se nudi – u svakom slučaju, ovo će vam ići na ruku i pokrenuti situacije koje su vas do sada opterećivale. Takođe, dobar je trenutak da obnovite poslovne kontakte i da krenete u rešavanje papiroloških pitanja.

Novac

Mogli biste da razmislite o smanjenju troškova na dnevnoj bazi.

Zdravlje

Sitnije zdravstvene tegobe. Promenite nešto u svom načinu ishrane.

Hrana

Potreban vam je mir, koji teško da ćete tokom ove nedelje imati. Bićete skloni da jedete „s nogu“ ili da utolite glad brzom hranom, što će dovoditi do problema sa varenjem i želucem. Pokušajte da makar povremeno, u kućnoj atmosferi, sebe počastite nekim toplim obrokom, supom, čorbicom….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vaga

Ljubav

Male su šanse da ćete biti zadovoljni svojim ljubavnim životom u ovoj nedelji. Doduše, pitanje je da li će vam taj ljubavni život uopšte i pasti na pamet sada…..Vi ste posvećeni svojim prioritetima, voljena osoba svojim – retki su trenuci u kojima ste oboje zaista prisutni jedno pored drugog. Možda ste fizički blizu ali emotivno – kilometrima daleko. Svako vodi neku svoju politiku – ali bolje i ova prividna udaljenost nego rasprave. Biće vreme da se spajate na pravi način. Slobodne Vage – postoje dobre šanse za kontakt sa osobom koju već duže vreme želite da upoznate. Takođe – prošlost u svim bojama, oblicima, dezenima.

Posao

I ovako imate posla i obaveza preko glave, a budite ubeđeni da ćete ih u ovoj nedelji dobiti još. Neke glanc nove, a neke iz prošlosti ili zaostatke. Doduše, moram da primetime da ste jednim delom sami krivi za ovo gomilanje I haotičnost – naime, niste u svom punom radnom fazonu pa mnogo toga otaljavate, odlažete – zato nije ni čudno što imate periode potpune statičnosti pa onda periode totalne rastrzanosti I završavanja u poslednjem trenutku. Hajd pokušajte da se više skoncentrišete na ono što radite….

Novac

Prilivi su dobri, sa tendencijom da postanu još bolji.

Zdravlje

Alergije, problemi sa stomakom, vene, pritisak.

Hrana

Izbegavajte tešku hranu, jer će više nego inače, praviti probleme i vašem varenju, ali će generalno donositi da se osećate teško, pospano, naduto. Postoji mogućnost i zadržavanja tečnosti u organizmu. Krećite se, pijte više čajeva, vode.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Škorpija

Ljubav

Kada razgovarate sa voljenom osobom – razgovarajte iz srca. Recite i ono najlepše, recite i ono što ste do sada prećutkivali ali samo je jedno bitno – recite ono što jeste, istinu. Budite iskreni prvo prema sebi a onda I prema drugoj strani. Na ovakav način – postoji šansa da vas dvoje progovorite o temama I pitanjima koja su do sada stojala, nerešena. Slobodne Škorpije – koliko god vam padalo teško, koliko god imali svojih sumnji I nedoumica – ipak sada samo vi možete pokrenuti dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Druga strana je prilično pasivna, što ne znači da nema emocija prema vama.

Posao

Nedelja u kojoj jasnije I konkretnije obavljate sve ono što je pred vama. Takođe, ovo su dani u kojima možete napraviti prilično dobre dogovore, pogotovo ako je to sa starim poslovnim partnerima ili onima sa kojima su iz nekog razloga pregovori bili u zastoju, na čekanju. Imate sada I viziju I inspiraciju, još je potrebno da imate jaču inicijativu I male su šanse da ćete omašiti. Moguće je da ćete imati poteškoća u komunikaciji sa nekim saradnicima ili zastoje u obavljanju I rešavanju papiroloških pitanja.

Novac

Korektna finansijska situacija.

Zdravlje

Manjak energije. Manji problemi sa venama, stomakom, genitalnom regijom.

Hrana

Nešto bolje funkcionišete po pitanju ishrane u ovoj nedelji. Umereniji ste i više obraćate pažnju da ishrana ne bude niti preobilna niti jednolična. Doduše, još uvek imate veliki problem sa povremenim « ispadim » kada su slatkiši u pitanju.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Strelac

Ljubav

Kao da ne možete da se uzdržite I stalno nešto podbadate I čačkate partnera ili ga namerno provocirate pokretanjem pitanja za koja znate da ga nerviraju. Trebali biste da se zapitate zašto to radite, kad vam je jasno da na ovaj način ni malo ne doprinosite rešavanju već ustalasalih situacija sa voljenom osobom. No, niste samo vi krivi – čini mi se da ni partner sada nije najkorektniji prema vama. Možda je vreme da oboje sednete i porazgovarate, onako ozbiljno. Slobodni Strelčevi – stare simpatije, bivše ljubavi, stari poznanici – sve to nekako u ovoj nedelji hrli ka vama. Odaberite ono što vam najviše prija.

Posao

Sve ono što je vezano za posao, za praktično, za realno – biće tokom ove nedelje dobro. Sve ono što ste planirali, želeli da pokrenete a što je spoj mudre glave I vizije – takođe je povoljno po vas. Uspećete da sada napravite neke mudre poteze, neke prave aktivnosti. Sve ono što više nije dobro I što vam ne donosi rezultate, boljitak, dogovor na koji se možete osloniti – sklanjajte. Nešto je trebalo da uradite odavno, ali ni sada nije loš momenat za to. Rešavajte sva zaostala I nerešena pitanja I situacije.

Novac

Dobri finansijski potezi.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija.

Hrana

Začinjena, jaka hrana ove sedmice će vam prijati više nego inače. Dobar apetit vam svakako stoji, a preporuka je da ne preskačete mlečne proizvode, naročito kiselo mleko, kefir, jogurt. Takođe, potrebno vam je više povrća u ishrani.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Jarac

Ljubav

Još jedna nedelja u kojoj možete napraviti ispravke, prepravke – I poboljšati odnos sa emotivnim partnerom. Pomračenje Sunca u vašem partnerskom polju govori o ulasku u novu životnu fazu – koja će, sa malo truda – moći da bude bolja nego dosadašnja. Generalno gledano, period je promena u vašim emotivnim relacijama – a da li će one biti dobre ili ne zavisiće od obostranog truda I posvećenosti. Slobodni Jarčevi – imate dobre predispozicije da pokrenete priču koja vam je zanimljiva I animirate osobu koja vam se dopada. Vaša inicijativa je sada presudna, nemojte se kolebati ukoliko nešto želite.

Posao

Dobar je momenat za proboje, za poboljšanja, za otvaranje novih puteva ili jačanje starih veza I poslovnih konekcija. U ovoj nedelji budite inicijator za sva pitanja koja su vam važna – I više je nego izvesno da će do pokretanja doći. Takođe, možete se organizovati na pravi način pa će I pored velikog broja obaveza sve funkcionisati po vašim planovima. Nekima od vas stoji mogućnost poslovnog putovanja ili jakog kontakta sa osobama sa kojima možete imati profitabilnu saradnju.

Novac

Mogućnost dodatnih novčanih prihoda.

Zdravlje

Sitnije hronične tegobe.

Hrana

Mlad sir, jogurt, pavlaka sa manjim procentom masnoće (ili možda Grčki jogurt) prijaće vam tokom ovih dana. Meso svakako da, ali više piletina I ćuretina, a ako volite – slobodno navalite I na ribu, naročito potočnu – kao što je pastrmka.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vodolija

Ljubav

I da imate partnera isto je kao I da ga nemate. Otprilike obraćate dva posto pažnju na njega – sve vam je drugo preče I sve drugo vam odvraća pažnju. Hajd da kažemo da se povremeno trudite da stvari između voljene osobe I vas funkcionišu, ali vi znate I sami da to radite preko volje I više usput, čisto da druga strana ne može da kaže da je u potpunosti zanemarujete. Slobodne Vodolije – ima tu poneka zanimljiva komunikacija, možda ih ima I više – nije u tome problem. Poenta je da I pored tih nekih usputnih flertića I pričica – vi stvarno ne vidite mogućnost da se istinski vežete ili nekoga nazovete “svojim”.

Posao

Poslovni segment je sada centar I fokus vašeg života. To je mesto gde se osećate svojim, tu ste nekako sposobni da date sve od sebe a isto tako – tu ste sada itekako sposobni da zaradite. Pa kako onda da ne potencirate i ne « gurate » u prvi plan baš ovaj životni segment ? Ovde funkcionišete dobro, mada se mora priznati da vam se može potkrasti po koja greška, naročito u drugom delu nedelje. Obratite više pažnju na papirološka pitanja, ali i na dogovore koje pravite. Proverite da ste se lepo razumeli.

Novac

Imaćete jedan finansijski kiks ili ćete morati sa nekim da se ubeđujete za svoje pare.

Zdravlje

Sitni zdravstveni problemi, ali dosadni I konstantno se ponavljaju.

Hrana

Apetit vam je nešto jači nego inače, ali ste I postali probirljiviji, pa ćete preskočiti obrok ako vam nije po volji. Riba, piletina I ćuretina će češće nego inače imati počasno mesto na vašoj trpezi. Konzumirajte više sezonskog voća I povrća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ribe

Ljubav

Ista talasna dužina postoji između voljene osobe I vas, iste emocije. Iako bi ovo trebalo da donese mir, harmoniju I korektnost – malo je verovatno da će to funkcionisati baš tako. Ili ćete imati par spoticanja. Poenta je u tome da I pored mnogo toga što vas spaja, postoji I onaj deo koji vas razdvaja – a to je da biste vi sve sada I odmah, dok partner funkcioniše u fazonu “lako ćemo” ili je pak previše statičan I intertan. Usaglasiće se ovo vremenom. Slobodne Ribe – pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi itekako može da otvori prostor za novu romansu u narednom periodu.

Posao

Koliko god postojala povremena napetost u poslovnom segmentu, ipak je sada ovaj deo vrlo dobar, sa mnoštvom mogućnosti da napredujete. Ono što je vrlo bitno jested a postoje osobe koje vas guraju, koje vas podržavaju I koje vam pomažu da ostvarite ono što želite. Generalno gledano – manji problemi u komunikaciji sa saradnicima početkom sedmice. Takođe, obratite pažnju na informacije koje dobijate – nemojte ih uzimati zdravo za gotovo, proverite pre nego što donesete odluku ili krenete u akciju.

Novac

Dobra finansijska situacija.

Zdravlje

Manji stomačni problemi. Stariji – moguće tegobe sa kičmom.

Hrana

Promenite nešto u svom načinu ishrane. Zaobiđite rutinu – probajte nešto novo, neki nov recept ili nov režim. Prijaće vam. Generalno gledano – odgovara vam riba I piletina, više kuvanih jela, mnogo povrća I smanjena količina mlečnih proizvoda.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.