Nedeljni horoskop | Od 16.04.2018 – 22.04.2018

Čovek se zaljubi bezbroj puta, jer to je prolazno stanje. Ali voleti nekog? To je nešto sasvim drugo. Može se voleti i više puta, ali samo jednom onako pravo, onako ludo, bolesno. Onako zlobno i sebično, onako do kraja.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Mlad Mesec u vašem znaku početkom nedelje odličan je podstrekač za nov način funkcionisanja u partnerskim odnosima. Idealno bi bilo kada biste na stare razmirice stavili tačku i okrenuli novi list sa voljenom osobom. No, ovo će biti lakše reći nego učiniti, jer se baš tokom ove sedmice senka ljubomore može nadviti nad odnosom sa partnerom. Iako generalno gledano, nema nekih naročitih razloga za sumnju, i vi i voljena osoba možete biti uvučeni u začarani krug ljubomore. Pokušajte da ovo izbegnete. Slobodni Ovnovi mogu brzinski da se zaljube, i to u osobu koju upoznaju preko prijatelja, društvenih mreža, a koja može živeti i nešto dalje od njih. Odlični aspekti za malo avanture i uživanja!

Posao

Konačno i taj Merkur ide direktno, pa je kao malo lakše i dogovoriti se, ali i funkcionisati u svakodnevnim poslovima i obavezama. No, ni na dalje nije savršeno, pa ćete morati i tokom ove sedmice da vrlo vodite računa u komunikaciji sa saradnicima. Neko će vam non stop držati predavanja ili vas ograničavati – da li nadređeni, da li neko od starijih kolega. Znate, možda su i u pravu kada vas zaustavljaju i usporavaju – u ovoj nedelji možete povući poteze zbog kojih biste mogli biti na gubitku. Promene stižu, ali ne brzajte!

Novac

Stoje vam ili gubici, ili neisplativa ulaganja i pojačani troškovi. Potrudite se da se ne zalećete u razbacivanju novcem, pa nećete žaliti kasnije….

Zdravlje

Mlađe Ovnove može da na brzinu uhvati neka prehlada ili virusna infekcija. Kod starijih – i dalje potreba da se više vodi računa – naročito kod onih koji imaju probleme sa holesterolom, pritiskom, šećerom.

Hrana

Ova vam sedmica donosi red frke i žurbe, red opuštenosti i lenčarenja. U prvim momentima bićete skloni preskakanju obroka i samo usput „štrbnuti“ po koji zalogaj….U drugim ćete se potruditi da sve propušteno nadoknadite….i preko toga…

Bik

Ljubav

Partner i dalje nameće svoje, vi namećete svoje. Mrtva trka, pobednika nema. Na sve to, vi ste u ovoj nedelji posebno dramatični, skloni da preuveličavate, pa ćete očas posla napraviti od sitnice problem svetskih razmera. Vi dramatični, voljena osoba zadrta, ma lepota jedna! Što je najveselije, tako je malo dovoljno da sve bude u redu, ali je pitanje da li ćete bilo vi, bilo druga strana, biti spremni da popustite. Slobodni Bikovi će imati tendenciju da se zaljube baš u onog u koga ne treba. Znate ono – ako vam se udvaraju tri osobe, vi ćete se „uhvatiti“ za onu sa kojom ćete imati najviše problema. Ali šta da se radi, takav vam je horoskop….Nemojte samo da se zaljubljujete u nekog ko je hiljadama kilometara daleko..

Posao

Ako se bavite samo onim što ste već otpočeli, fokusirate se na već postojeće dogovore i saradnje – uglavnom će sve funkcionisati kako treba. Malo ćete se nervirati, ali čisto rekreativno – da svakodnevica ne bude baš u potpunosti smorna. Ukoliko želite nešto novo, pa baš vam i nisu neki vajni momenti za početke. Čini mi se da ćete očekivati mnogo, a dobiti mrvice. Vladar polja posla je tek krenuo direktnim hodom, zato nemojte odmah da pravite neke grandiozne planove. Sačekajte još malo….

Novac

Zarada vam je ove nedelje solidna, ali to ne znači da ćete moći da budete opušteni. Novac vam lako klizi iz ruku, a ono što ste se zadužili – morate vratiti….

Zdravlje

Bilo bi divno kada biste nešto uradili po pitanju ishrane, ali su sada male šanse za tako nešto. Generalno gledano – dosta nervoze i napetosti, pa i problema sa spavanjem…

Hrana

Ove vas nedelje hrana privlači kao magnet, a vi ni ne pokušavate da joj se oduprete. Sve će vam prijati, a naročito kremastiji, sočniji, pa i po malo masniji zalogaji. A slatkiši će ove nedelje biti posebno vaša slaba tačka. Šta da vam kažem – uživajte…

Blizanci

Ljubav

Sukobi i razmirice sa voljenom osobom će se na kratko utišati, primiriti. No, još uvek ste daleko od rešenja, pa je bolje da se ne opuštate preterano. Pogotovo ako to vaše „opuštanje“ podrazumeva da ste više sa svojim društvom, nego sa partnerom. Voljena osoba sada ljubomoriše, a kako stvari stoje – to baš i nije bez razloga. Zato, pamet u glavu i ne provocirajte drugu stranu baš mnogo, jer ćete se opet brzinom munje vratiti u stari začarani krug nervoze i svađa. Ako ste slobodni, neko vam može samo „banuti“ u život i učiniti da samo trepćete okicama i da ne znate šta vas je snašlo….Dok kažete „keks“ možete do nosa da se zaljubite. Pa dobro, šta sad – to je baš lepo…još da potraje i biće super!

Posao

Mnogo posla, mnogo obaveza, još više nervoze tokom ove sedmice. No, to ne znači da rezultati neće biti dobri, jer ćete vi nekako uspevati da se izborite sa kojekakvim situacijama koje se postave ispred vas. Neke se promene dešavaju oko vas, malo ste zatečeni njima i niste sigurni u kom pravcu će one ići. Za sada samo pratite i ne povlačite nikakve posebne poteze. Nekima od vas se tokom ove nedelje može otvoriti jedna zaista zanimljiva poslovna prilika o kojoj bi svakako vredelo razmisliti….

Novac

Finansije će vam se blago popraviti tokom ovog perioda. No, pamet u glavu – lupite sebe po ruci ukoliko opet poželite da novac koji zarađujete trošite na kojekakve tričarije i gluposti.

Zdravlje

Vreme je za promene i za drugačiji odnos prema svom organizmu i zdravlju. Mlađi – menjajte nešto! Stariji – mogući bolovi u vratnom i ramenom delu.

Hrana

Potrebna vam je uravnotežena i raznovrsna ishrana, što znači da ćete morati nekim svojim navikama da kažete „stop“ tokom ove sedmice. I sami ćete primetiti koliko ćete se osećati lakše i bolje kada izbacite neke namirnice sa svog jelovnika….

Rak

Ljubav

Neke od vas prošlost još uvek svojim kandžama pokušava da zadrži uz sebe, ali iako ste još uvek pomalo „slabi“ na ovu osobu, malo je izvesno da ćete ostati. Ove nedelje je mlad Mesec u znaku Ovna, donosi vam nove vas, jače, snažnije, svesne toga da je vreme za neke nove početke. Koliko je za one Rakove koji su opterećeni prošlošću ovo dobar period da se oslobode i krenu dalje svojim putem, toliko je za one koji su u nestabilnim vezama ovo vreme kada se lako može doći do stavljanja tačke. Ako smatrate da odnos sa voljenom osobom vredi truda, vreme je da se uvedu pozitivne promene, koje će vas oboje odvesti putem sklada i stabilnosti. Ako vam je već svega dosta….pa, šta da vam kažem. Vreme je….

Posao

Komunikacija sa saradnicima funkcioniše mnogo bolje i sada se može krenuti sa realizacijom planova i projekata. Stvari se pomiču unapred, i to je sada već evidentno. Mlad Mesec i Sunce u konjukciji sa Uranom u vašem polju karijere dobar su podsticaj da napravite pozitivnu promenu, da napredujete, da osvojite jače pozicije. Doduše, neki od vas će sada biti skloni da presecaju, i iako će vaši postupci delovati impulsivno, iza njih stoji duboko razmišljanje i jaka odluka. Ostavljate staro da biste otpočeli novo.

Novac

Dobre mogućnosti za zaradu stoje vam tokom ove sedmice. Doduše, sve ide uz malo rizika, malo iznenađenja i neočekivano – ali može biti prilično povoljno po vas.

Zdravlje

Više obratite pažnju na grlo, na sinuse, generalno – na disajne organe. Na najmanji nagoveštaj prehlade, krenite sa vitaminima, čajevima, pastilama za grlo.

Hrana

Potrebno vam je više gvožđa u ishrani, a neki od vas su poprilično „ubledeli“. Zato – prvom prilikom do pijace i nakupujte cveklu, paradajz, spanać! Jedite juneće ili konjsko meso, jedite džigericu (ne svinjsku), pijte sok od borovnice i crvenog grejpfruta.

Lav

Ljubav

Burna konjukcija Sunca i Urana početkom ove nedelje može kod Lavova koji su u emotivnim vezama i brakovima doneti porast nervoze, potrebu da ih svi, pa i voljena osoba, ostave na miru….ali i potencijalno impulsivne odluke koje se vezuju za vaše emotivne relacije. Ako ovaj aspekt „okrenete“ u pozitivnom smeru, onda će vam doneti dobro raspoloženje, želju da napravite neke fine promene u vezi i više zabave i smeha sa partnerom. Vi sad gledajte kako ćete ovo iskoristiti….Ako ste slobodni, aktuelno vam je inostranstvo, društvene mreže i kontakti sa suprotnim polom preko prijatelja i izlazaka. Mogući su novi počeci koji će biti obeleženi velikim strastima, burnom energijom, ali i jakim uživanjem.

Posao

Ove vam se nedelje otvaraju poslovi i saradnje sa inostranstvom, putovanja i dogovori sa strancima. Može doći do velikih promena u jako kratkom vremenskom periodu. Sve ono što je kasnilo, kočilo, bilo sputano okolnostima ili potezima drugih ljudi, sada polako počinje da se odmotava. Kod vas će lično postojati velika potreba za pokretom, za dejstvom, za dokazivanjem. Neko će dobiti najavu unapređenja, neko će promeniti radno mesto, a neko će se rešiti pritiska posla koji je do sada trpeo.

Novac

Finansijska situacija se pomerila jedan maleni korak unapred. Daleko je to od stabilnosti, ali je ipak pomak na bolje….

Zdravlje

Stres i nervoza će biti prisutni. Izbacujte nagomilanu negativnu energiju kroz fizičku aktivnost. Vodite računa o krvnim sudovima i pritisku..

Hrana

Stalno ćete nešto grickati tokom ove sedmice. Ako ne želite da pokvarite svoju liniju (a taman ste se malo stesali), onda grickajte jabuke, pomorandže, šargarepe….Smutite po neki smuti, ili cedite sokove od svežeg voća i povrća – osećaćete se prosto preporođeno!

Devica

Ljubav

Kratko zatišje i neko normalnije funkcionisanje sa voljenom osobom čeka vas tokom ove sedmice. Jedino što vam može kvariti odnose tokom ovog perioda jeste izražena sumnja, ljubomora i posesivnost od strane partnera. No, i tu ima leka – trudite se da ne „brljate“ i da ne provocirate drugu stranu i sve bi trebalo da bude u redu. Moram da primetim da ćete za to „brljanje“ imati prilika, jer sada privlačite poglede suprotnog pola u velikoj meri. Što se tiče slobodnih Devica, kratko putovanje u privatnoj režiji, ali i preko posla može vas dovesti u blizinu osobe koja će vas jako zainteresovati. Vaša inicijativa će biti primetna, ali će i druga strana itekako biti aktivna prema vama, želeći da vas osvoji što pre.

Posao

Vladar vašeg znaka jeste krenuo direktnim hodom, ali je još uvek aktuelan kvadrat sa Saturnom, pa ćete i tokom ove sedmice imati zastoje i probleme u dogovorima. Moguće su i kontrole vašeg poslovanja, bilo kroz neke vidove inspekcije, ili od strane nadređenih. Prema tome, ukoliko vam je neka papirologija nesređena, potrudite se da to što pre dovedete u red. U kolegijalnom okruženju može u drugom delu nedelje rasti napetost i nervoza. Ne dozvolite da stres utiče na kvalitet vašeg rada.

Novac

Na žalost, nestabilnost kao da je drugo ime za vaše finansije tokom aprila meseca. Novac odlazi brzo, a troškovi i dalje rastu.

Zdravlje

Čuvajte se povreda, bilo kroz sport i fizičke aktivnosti, bilo kroz posao i u domu. Stres je i dalje dosta prisutan kod vas.

Hrana

Malo hedonizma nikome ne škodi, zar ne? Izgleda mi da je red da se tokom ove nedelje opustite i istinski uživate u dobrom zalogaju….pa i da pomalo preterate. Teško ćete u ovoj nedelji odolevati nekim kremastim, sočnim poslasticama. Slatkiši će biti vaša slaba tačka…

Vaga

Ljubav

Za zauzete Vage ovo je nedelja u kojoj će se probuditi ljubomora, posesivnost, potreba za kontrolom partnera. Doduše, i druga strana će funkcionisati dosta slično, pa može biti napetih momenata ukoliko ne budete kontrolisali i sebe i situaciju sa voljenom osobom. Oni odnosi koji su već dosta nestabilni, tokom ove nedelje mogu biti dodatno prodrmani, pa gledajte da na vreme povlačite ručnu kočnicu. Slobodne Vage mogu se žestoko zaljubiti i burno odreagovati na jednu osobu. Pošto ste prilično realni, jasno vam je da će ovo biti jedna komplikovana priča, ali trenutno nemate dovoljno snage da joj odolite. Ako ste neko ko je sklon avanturama, trenutno imate prilike i za priče tog tipa. Kratko ali slatko.

Posao

Problemi i neka forma opterećenosti i dalje vam stoje nad glavom, ali se trudite da vas ne zaustave. Naprotiv, ove sedmice možete „zapeti“ još više nego inače i dati svoj maksimum da biste neke poslovne projekte ili dogovore uspešno priveli kraju. Ako radite sa klijentima, sa papirima, ako pišete – sve će to ići teže nego inače i oduzimaće vam dosta vremena. Ipak, potrudićete se da sve rešite i na svoje i na zadovoljstvo onih sa kojima sarađujete. Neko će vam ponuditi saradnju, dajte sebi vremena za odluku.

Novac

Ove se nedelje možete jako lepo opariti. Biće prilika i za dodatnu zaradu. No, vaša slaba tačka – troškovi i nekontrolisani odliv novca, i dalje je jako prisutna.

Zdravlje

Kontrolišite ishranu. Kod starijih Vaga moguće su urinarne infekcije. U svakom slučaju, bilo bi dobro da prekontrolišete urogenitalni trakt.

Hrana

Opozicija vaše vladarke Venere sa Jupiterom, ne samo da neće zakočiti vaš apetit, naprotiv – samo ga može dodatno pojačati i učiniti da vaši hedonistički porivi rastu….Ako je to ikako moguće, pokušajte da ne preterujete..

Škorpija

Ljubav

Tako je lako u ovom periodu kod vas probuditi ljubomoru, posesivnost, sumnju. Osećate nemire iznutra i podsvesno strahujete od partnerove preljube ili zahlađenja emocija prema vama. Bićete kao u grču i možete u takvom stanju povlačiti poteze koji neće doprineti da se situacija smiri, već samo dodatno uzburkava. Ako hoćete da poslušate prijateljski savet – kako ste se kontrolisali do sada, pokušajte na isti način i ove sedmice. Ionako ćete vrlo brzo shvatiti da ste se nervirali bez razloga. Slobodne Škorpije mogu imati jedno vrlo zanimljivo poznanstvo tokom ove sedmice. Momentalno će se probuditi iskonska privlačnost između vas i ove osobe i jako brzo se situacija može pokrenuti u pravcu burnih strasti.

Posao

Merkur je krenuo direktno u polju poslovnih obaveza i svakodnevice, pa će biti lakše boriti se sa nekim situacijama. Dogovori će se pokrenuti i sada je realizacija vaših planova već više nego izvesna. Tokom ove nedelje mogu se ostvariti i značajni kontakti sa inostranstvom koji ne samo da vas mogu uvesti u solidnu, dugotrajnu saradnju, već će napuniti i vaše džepove. Konjukcija Sunca i Urana opominje vas da tokom ove sedmice nešto više pažnje obratite na odnos sa autoritetima i šefovima.

Novac

Ove vas nedelje može neprijatno iznenaditi jedan poveći trošak koji niste niti planirali, niti očekivali. No, prilivi će ipak biti dovoljno dobri da biste mogli da budete bez brige.

Zdravlje

Mlad Mesec u polju zdravlja daje vam veliku šansu da se izborite sa lošim životnim navikama i počnete da funkcionišete na bolji, zdraviji način.

Hrana

Velika su iskušenja pred vama što se neke fine klope tiče, drage Škorpije. Stvarno ćete morati da budete karakteri da biste mogli da odolite slatkišima i slanišima koji će vas tako slasno mamiti da ih smažete sve. Držite se, ne odustajte od sređivanja svog organizma i svojih navika!

Strelac

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, tokom ove sedmice postoji velika šansa da preko poslovnog segmenta ostvarite vrlo zanimljivo poznanstvo. Ako već imate partnera, odnosi između vas dvoje su dobrano poljuljani, pa zato nije ni čudo što će ova osoba za vas predstavljati veliko iskušenje. Neki od vas tom iskušenju neće moći da odole i upustiće se u vatrenu i burnu romansu. Ukoliko ste slobodni, ona vam donosi optimizam i ponovo budi u vama osećaj lakoće i lagodnosti. Spremni ste da se prepustite i uživate. Ovo može biti vrlo interesantna priča, prva posle dužeg vremena koja će zaista da vas „dotakne“ do srži. Mlad Mesec u vašem polju ljubavi govori – vreme je za nove osobe u vašem životu….

Posao

Merkur, planeta koja vlada vašim poslovnim partnerstvima i karijerom, krenuo je direktnim hodom, polako vas oslobađajući od težine i pritiska koji ste trpeli u prethodnim nedeljama. U ovoj sedmici vaši postupci imaju veliku snagu i važnost, pa nemojte da žalite truda da se aktivirate. Pored redovnih obaveza i konačnog završetka sa nekim zaostacima, želećete i da aktivirate svoje planove, ideje i kreativnost. Pred vama je dobra nedelja u kojoj ćete završiti daleko više od onog što očekujete.

Novac

Vrlo zanimljive pozicije planeta za vaš finansijski segment. Pored redovnih priliva, itekako je moguće da zaradite i „sa strane“ a neki od vas će biti uspešni i u igrama na sreću.

Zdravlje

Prilično se nemarno u ovom periodu odnosite i prema sebi i prema svom zdravlju. Vreme je da promenite nešto u životnim navikama.

Hrana

Opozicija vašeg vladara Jupitera sa Venerom doneće potrebu za uživanjima u hrani i piću i nemogućnost kontrolisanja apetita. Zaista ćete teško odolevati dobrim zalogajima i postoji velika verovatnoća da ćete nabaciti i po koje kilce…

Jarac

Ljubav

Mlad Mesec u polju doma donosi mogućnosti da u vašim emotivnim i bračnim odnosima dođe do pozitivnih promena. No, pošto je ovaj mlad Mesec zajedno sa Suncem u konjukciji sa Uranom, planetom revolucije, treba biti obazriv da ova jaka energija ne ode na neku pogrešnu stranu i u vaše odnose unese nemir, probleme, svađu, pa čak i odluku o razilasku. Vi ste sada apsolutno sposobni da sami usmerite dešavanja, na jednu ili na drugu stranu, pa će samo od vaše samokontrole i stava zavisiti u kom će se pravcu situacija na dalje odvijati. Slobodni – Veneru u svom polju ljubavi nemojte iskoristiti samo na druženje i pojačane izlaske – ona vam daje jako lepu priliku da se zaljubite i konačno uživate.

Posao

Teško će vas biti zaustaviti, pogotovo sada kada je Merkur konačno krenuo direktnim hodom, oslobađajući vas nekih kočnica i otežanih okolnosti koje su do sada postojale. Da, snažni ste i ambiciozni, ali niste dovoljni sami sebi, potrebni su vam ljudi da vam pomognu i podrže vas, pa iz tog razloga potražite prave sagovornike i saradnike. Oni su tu, oko vas. U ovom periodu postoje velike šanse za napredovanje, jer su promene otvorene pred vama. odlična nedelja i za nezaposlene Jarčeve.

Novac

Imate sreće sa prilivima novca ove sedmice, jer će uvek stići baš u momentu kada su vam najpotrebniji. Ako zagusti, možete se osloniti i na pomoć od strane prijatelja.

Zdravlje

Nije sjajna zdravstvena situacija, ali ni vi ne činite ništa da biste je poboljšali. Pojačan stres kod mlađih Jarčeva.

Hrana

Malo ćete vremena imati za sebe tokom ove sedmice. I vama je jasno da je potrebno da povedete više računa o ishrani, ali kao da se nikako ne otvara prostor za tako nešto. Potrudite se makar da vaši obroci budu raznovrsni i redovni.

Vodolija

Ljubav

Dobra šansa da od ove nedelje dođe do preokreta u vašim emotivnim i bračnim vezama. Mlad Mesec u polju komunikacije daje šansu vama i voljenoj osobi da u narednom periodu prevaziđete problematiku koja vas muči i koja s vremena na vreme unosi nemir u vaš odnos. Ove ćete sedmice oboje biti pomalo nervozni i napeti, i višak energije koju imate najbolje trošite na zajedničke izlaske, aktivnosti ili prosto – uživanjem u vremenu koje provedete skupa. Što se tiče slobodnih Vodolija, Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi kreće direktno, pa će se komunikacija sa simpatijom od ove sedmice produbiti i postati intenzivnija. Ide vam i jedno novo poznanstvo, moguće preko društvenih mreža ili izlazaka.

Posao

Merkur u vašem polju komunikacije je sada direktan, a u istom polju imate i mlad Mesec tokom ove nedelje, što označava da se teškoće i problemi prevazilaze i da ćete konačno osetiti rasterećenje po nekim pitanjima koja su vas mučila. No, i dalje slobodno možete da računate na brzinu i žurbu na dnevnoj bazi. Bićete aktivni, ažurni, ideje su vam dobre i možete otpočeti i sa nekim dodatnim poslom. Jedna će vas poslovna ponuda iznenaditi i obradovati. Pozitivan period za one koji traže posao.

Novac

Novac će vam dolaziti lakše nego inače, ali će se i troškovi, pogotovo oni vezani za domaćinstvo i porodicu , pojačati.

Zdravlje

Ove sedmice budite posebno oprezni u saobraćaju. Starije Vodolije može pratiti glavobolja, problemi sa spavanjem i naravno – variranje pritiska.

Hrana

Nikako ne uspevate da odvojite dovoljno vremena za sebe, pa vam je najlakše da pripremite nešto na brzinu ili pak da se okrenete brzoj hrani, pecivima, grickalicama. Makar pokušajte da umesto čipsa ili slatkiša pojedete salatu ili neko voće…

Ribe

Ljubav

Mesec, koji vlada vašim poljem ljubavi, ove je nedelje mlad, u konjukciji sa Uranom u vašem polju posla i ličnih vrednosti. Šta konkretno ovo znači za slobodne Ribe? Ovako, stoji vam mogućnost emotivnih dešavanja preko društvenih mreža, prijatelja, nekih zabavnih aktivnosti….ali imate šansu i za poznanstvo sa nekim preko poslovnog segmenta. Neko će vam vrlo otvoreno pokazati svoju zainteresovanost, a vi ćete biti na iskušenju. S jedne strane, stoji vaša dugotrajna usamljenost i potreba za ljubavlju, a sa druge – svesni ste da ova osoba ne može da se zadrži u vašem životu, ko zna iz kojih razloga. Moguće je da je zauzeta ili da samo traži avanturu…Zauzete Ribe – pa, onako. Kao malo bolji odnos sa partnerom.

Posao

Direktno kretanje Merkura u polju posla donekle će olakšati situaciju sa saradnicima i kolegama. Mlad Mesec koji imate u ovom polju otvara pred vama mogućnost promena. Neke od njih se mogu aktivirati sada, a neke će postati aktuelne tek u narednih mesec dana. U svakom slučaju, ovo nije loša nedelja po vas, jer ćete završiti sa pojedinim situacijama koje su vas opterećivale. Ipak, od vas će se i ove nedelje očekivati maksimalna posvećenost obavezama, kojih će biti nebrojeno. Možete vi to, samo polako…

Novac

Poboljšanje finansijske situacije će biti više nego primetno tokom ove nedelje. Stižu vam neke zaostale uplate.

Zdravlje

Potrebna vam je fizička aktivnost i kretanje, a vi to maksimalno izbegavate. Teško vam je da naterate sebe da se pokrenete. Pokušajte, osećaćete se mnogo bolje.

Hrana

Opozicija Venere sa Jupiterom koji vlada vašim znakom doneće promenljiv apetit i to da ćete ići iz krajnosti u krajnost. Nećete moći da odolite slatkišima, to je više nego sigurno, ali nećete biti ni redovni sa nekim „regularnim“ obrocima.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.