Nedeljni horoskop | Od 17. do 23. oktobra 2016.

Doduše, ta djevojka je bila heroj. Ratnik. Borila se do zadnje kapi krvi. Naizgled krhka i lomljiva, a iznutra čvrsta poput stijene. Znao sam da je imala burnu prošlost, jer budućnosti se nije plašila. Suprostavljala se vjetru. Galamila na oluju. Oštro reagovala na svaku mušku provokaciju. Nije imala vidljive ožiljke, ali su je nevidljive rane ispod kože naučile lekciju. Nikada nemoj dopustiti da te sruše oni što te nisu niti izgradili.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ova nedelja je nešto smirenija po vas, bićete opušteniji, pa samim tim i pri boljem apetitu. Mesec u znaku Bika početkom ove sedmice donosi vam veći hedonizam i žeju da uživate u dobrom zalogaju. Obilniji obroci, ali i uživanje u ponekoj čašici alkohola.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, trenutno više usmeravate sebe na poslovni segment ili imate druge životne prioritete, dok ljubav stavljate nekako na poslednje mesto. Neki od vas će razmišljati o bivšim emotivnim partnerima, opterećivati se nekim prošlim greškama i propustima i teško se otvarati prema novim ljudima. Ovnovi koji su neopterećeni prošlošću uglavnom će ove sedmice imati mogućnosti za nova poznanstva, ali koja teško da će otići put nečeg ozbiljnijeg. Uglavnom prolazne avanture i kontakti. U emotivnim vezama i brakovima konačno situacija kreće put nekih mirnijih i stabilnijih voda. Malo napetosti početkom nedelje neće uneti veću pometnju, šta više – pokretanjem pitanja koja vas muče raščistićete sebi i partneru put na dalje. U dužim vezama razgovori o budućnosti odnosa.

Posao

Pripremite se početkom sedmice na nerviranje oko problema sa kompjuterima, mobilnim telefonima. Tehnika vas može izdati u presudnom momentu. Takođe – komunikacija sa poslovnim saradnicima će biti napeta, oseća se pritisak koji vi ili druga strana vršite. Neki od vas u žaru trenutka mogu odlučiti da prekinu sa partnerstvom u kome su. Ne dozvolite da vas vodi impulsivnost, imajte svoju dobrobit i budućnost na pameti. Od vas će se u ovom periodu zahtevati velika fokusiranost na poslovne obaveze, jer ćete jedino na taj način izbeći greške, koje su sada itekako moguće. Od polovine nedelje – mirnije.

Novac

Gubici ili povećani troškovi koje niste očekivali itekako su aktuelni ovih dana. Ne zalećite se u nekim kupovinama i pokušajte izdatke da svedete na normalnu meru. Dobre zarade onima koji sarađuju sa inostranstvom.

Zdravlje

Kako god okrenuli – od pada imuniteta ne možete tek tako lako da se oporavite. Pojedinima se mogu i vratiti tegobe, naročito ako nisu „odležali“ prehladu kako treba.

Bik

Tranzitni Mesec u vašem znaku početkom ove sedmice obeležiće ceo period pred vama. Naglašena je želja za hranom, apetit je dosta jači nego inače, a najviše će vas privlačiti „teški“, masniji, kremastiji zalogaji. Nećete moći da odolite a da ne udovoljite sebi.

Ljubav

Neko novo poznanstvo može se za kratko vreme brzo razviti, ali isto tako brzo doći i do razmimoilaženja. Naglašeni su kontakti preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Neko vam se može dopasti na prvi pogled, lako ćete uleteti u avanturu sa tom osobom, da biste već posle par dana shvatili da ste se itekako zaleteli i da od bilo kakve ozbiljnosti ovde nema ništa. U suštini – teško je da bi bilo kakvi novi emotivni počeci tokom ove sedmice mogli da vam donesu ono što vam je potrebno – stabilnost i dugotrajnost. Ako je u vašim emotivnim relacijama bilo u prethodnom periodu ljubomore, ona će sada postati još naglašenija i u prvom delu nedelje može doći do vrlo burnih optužbi i rasprava između vas i partnera. Oni koji nemaju problema po ovim pitanjima – provešće uglavnom miran period sa voljenom osobom.

Posao

Vladar polja posla i novca Merkur, pod napetim je aspektima od strane Urana u prvom delu sedmice. Očekujte jedan užurban tempo, uzavrelu radnu atmosferu i itekako moguće konflikte sa najbližim saradnicima, a naročito sa kolegama. Količina obaveza će se naglo povećati i verovatno je da ćete se povremeno osećati kao da ste do guše zatrpani u posao, a da vam saradnici nameću izuzetno kratke rokove koje je teško ispoštovati. Od drugog dela nedelje vi lično ćete se u svemu ovome snalaziti mnogo bolje, a tada vam se otvaraju šanse i za jače kontakte sa stranim firmama. Nezaposlenima male šanse.

Novac

I vas će početkom nedelje sačekati neke prilično neprijatne novčane obaveze. Definitivno je da ste računali da ćete ovo morati da platite kasnije i nikako vam neće odgovarati da izvadite novac „koliko odmah“. Ako zagusti, potražite pomoć od nekog od članova porodice.

Zdravlje

U prvom delu nedelje postoje jače predispozicije za prehlade, viroze, za probleme sa grlom i disajnim putevima. Starija populacija bi trebala da proveri krvnu sliku, naročito nivo šećera.

Blizanci

Vi znate i sami – kada ste u brzini, pokretu, žurbi, ono što vam poslednje pada na pamet jeste hrana. A tokom ove sedmice, bar u njenom prvom delu – trčaćete s mesta na mesto kao muva bez glave. Mogli biste povremeno da se setite pa i da pojedete nešto… Uglavnom slab apetit.

Ljubav

Slobodni Blizanci će tokom ovog perioda imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Sad, to što će novih poznanstava i zanimljivih ljudi biti, ne znači da će se iz svega ovoga izroditi i prava ljubavna priča. Naprotiv – vi ste itekako svesni da je sve ono što se sada dešava više nego površno i kratkotrajno. Ukoliko želite da se prepustite i malo uživate – samo izvolite. Oni koji ipak žele nešto trajno kraj sebe, moraće da sačekaju neki drugi period. U emotivnim vezama i brakovima u prvom delu sedmice biće teško napraviti bilo kakav kompromis ili dogovor sa partnerom. Oboje ste nervozni i svaku reč druge strane doživljavate kao razlog za svađu. U drugom delu sedmice strasti će se smiriti i uspećete da povratite koliku toliku stabilnost u odnos.

Posao

Oni koji žele da pokrenu svoj, privatni biznis, verovatno će se baciti na posao baš tokom ove nedelje. U suštini, Blizancima su naglašene promene, što će neki od vas dočekati sa dobrodošlicom, dok će drugi imati određeni nivo stresa zbog toga što ne znaju šta ih očekuje na dalje. Moguće je da će se nekima od vas u prvom delu nedelje otvoriti jedna dosta privlačna šansa, ali bi savet za vas bio da se ne zalećete sa odlukama, već ako je ikako moguće – da sačekate narednu sedmicu za odgovor. Ono što vam u ovom periodu ide na ruku jesu vaša kreativnost, brzina u razmišljanju i odlične ideje koje drugi treba da čuju.

Novac

Vi se možda nervirate zbog nekih troškova ili materijalnih obaveza koje morate ispuniti, ali realno gledano – i sami ste svesni da su prilivi u ovom periodu dosta stabilniji i redovniji nego inače.

Zdravlje

Aktuelan je i na dalje pad imuniteta, što će se odraziti na vas naročito u prvom delu sedmice, kada su moguće i jače virusne infekcije praćene temperaturom.

Rak

I ove sedmice Rakovi će biti više okrenuti ka uživanju i ispunjavanju želja sebi po pitanju hrane. Vaš vladar u znaku Bika donosi povećan apetit, ali i veći broj poziva na kojekakve poslovne ili privatne događaje na kojima ćete biti posluženi baš onim što najviše volite…

Ljubav

Slobodni Rakovi imaju izvrsne mogućnosti za neke nove početke tokom ovog perioda. Aktuelne su nove priče preko poslovnog segmenta, ali i preko izlazaka i prijatelja, društvenih aktivnosti. Ono što u ovom periodu budete pokrenuli ima šanse za trajnost, i jedino što je potrebno jeste da u to što ulazite, uđete neopterećeni prošlošću i nekim lošijim iskustvima od ranije. Svaka priča je priča za sebe. Ne upoređujte i ne razmišljajte o onome što je bilo. Iako su odnosi u emotivnim vezama i brakovima sada dosta mirniji, evidentno je da funkcionišete po principu „svaki čovek za sebe“. Vama i partneru problem je da se dogovorite i po nekim najosnovnijim pitanjima, jer ste totalno neusaglašeni i nekompatibilni. Moraćete ovo da prevaziđete, jer postoje zajednički problemi kojima morate da posvetite pažnju.

Posao

Brzina u dešavanjima u poslovnom segmentu sa jedne strane vam prija, jer lako i hitro rešavate neku problematiku. S druge strane pak, nemate dovoljno vremena da proverite ono što radite i non stop ćete se pribojavati da ste napravili neku veću grešku ili propust. Ovo je i moguće, i to naročito vezano za papirologiju ili arhiviranje dokumentacije. Malo varnica u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, ali ovo što se bude dešavalo neće dovesti ni do kakvog raskola. Jednostavno – i vi i druga strana kažete šta imate i nastavljate dalje istim tempom. Nije dobro vreme da ulazite u nova partnerstva i saradnje.

Novac

Očekujte početkom sedmice neke sitnije troškove, ali to je daleko od onoga što se dešavalo u prethodnoj nedelji. Evidentno je da se finansijski segment popravlja i možete da se malo opustite.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu situacija kreće na bolje. Iako će neki od vas još uvek „šmrckati“ i često koristiti pastile za grlo, evidentno je da se imunitet popravlja…

Lav

Neki od vas su zaista naučili da kažu „ne“ kada su neke poslastice ili slani zalogaji u pitanju. Ovo je verovatno posledica toga što ste doživeli šok kada ste stali na vagu… Ipak, nemojte očekivati da ćete lako odolevati u ovoj nedelji – naročito ćete imati problem sa slatkišima i grickalicama.

Ljubav

Slobodnim Lavovima su nova poznanstva aktuelna još od prve polovine ove sedmice. U tom periodu i Venera ulazi u vaše polje ljubavi i svakako je da će vam doneti dodatno prilike da budete emotivno zadovoljni. Sada su mogući počeci emotivnih veza koji će krenuti dosta strasno i doneti vam veliko zadovoljstvo. Nisam sigurna koliko mogu da vam obećam veliku trajnost ovih odnosa, ali hajde da o tome ne razmišljamo baš sada… U emotivnim odnosima i brakovima se trenutno ne zna ko je od vas dvoje tvrdoglaviji i isključiviji, iako oboje tvrdite da radite u interesu veze. Prvi deo sedmice je vrlo buran i biće potrebno dosta truda da se strasti smire. Ipak, posle ovako napetih dana, dolazi vam mirniji period kada ćete vi i partner ipak imati dobre mogućnosti da se smirite i stabilizujete.

Posao

Polje kontakata, komunikacije, dogovora, kraćih putovanja pod napetim je aspektima do polovine ove sedmice. Iznenađenja i promene su itekako prisutni u saradničkim odnosima i povremeno će biti teško zadržati hladnu glavu i smirenost. Pokušajte da unesete više diplomatije i takta u komunikaciju sa onima sa kojima radite, jer ćete u suprotnom verovatno napraviti problem i sebi a i njima. Problemi sa tehnikom će takođe biti aktuelni, pa bekapujte podatke koji su vam od najvećeg značaja. Ako putujete, računajte na probleme ili na moguće odlaganje. Naučite da budete organizovaniji i fokusiraniji na posao.

Novac

Taman ste mislili da ste sa nekim većim troškovima i obavezama završili, kad eto iznenađenja u prvim danima ove sedmice. Uzdahnite duboko i platite. Trenutno po pitanju finansija – nestabilnost.

Zdravlje

Lavovima dosta problema u zdravstvenom segmentu, naročito starijoj generaciji kojoj se mogu aktivirati hronične tegobe. Mlađi će uglavnom proći sa virozama…

Devica

Možda biste vi i bili pri apetitu tokom ovog perioda, kada biste samo imali dovoljno vremena da se opustite i malo uživate u hrani. To opuštanje je, bar u prvom delu nedelje, maltene pa nemoguće, tako da ćete verovatno zaboraviti kako izgleda normalan obrok, a ne onaj u trku…

Ljubav

Ako ste slobodni – dešavanja će biti u velikoj meri. Nova poznanstva, novi kontakti, novi i interesantni ljudi u vašoj blizini. Međutim, i vi sami primećujete da je sve to površno i da više vuče na neobavezno, prolazno, avanturu. To ne znači da u svemu ovome što se događa ne trebate da uživate, ali ako želite pravu ljubav i pravu vezu, to ćete morati da sačekate. Naglašena je strast i intenzitet….U emotivnim vezama i brakovima u prvom delu nedelje doći će do dosta problema u komunikaciji. Oni odnosi koji su stabilni proći će bez većih problema kroz ovaj period – i vi i partner ćete reći šta imate, ali će rasprava doneti raščišćavanje napetosti i nakon toga ćete se bez problema stabilizovati. Međutim – one veze koje su već duži period nestabilne sada mogu doći i do svog konačnog kraja. Razmislite šta zaista želite.

Posao

Moraćete u ovoj nedelji da budete u potpunosti fokusirani na ono što radite. Neophodna je jaka koncentracija i dobra organizacija, jer ćete posla imati preko glave a svaki čas će se pojavljivati i neke nove obaveze koje ćete morati da obavljate maltene „u hodu“. Možete biti pomalo napeti, ali nemojte dozvoliti da ta vaša unutrašnja tenzija utiče na kvalitet onoga što radite, ali i na dobru komunikaciju sa kolegama i poslovnim saradnicima. Iako malo buran, poslovni segment je sada postavljen dobro, pa nije ni čudo što će pojedine Device u ovom periodu dobiti izuzetnu ponudu koja se ne odbija…

Novac

Ako imate privatni posao ili radite sa strancima, tokom ovog perioda nećete imati većih problema sa finansijama. Ostali pripadnici znaka mogu imati nešto jače troškove od očekivanih.

Zdravlje

Imunitet je ove nedelje naglašeno u padu, pa pokušajte da delujete preventivno. Moguće su upale, infekcije, viroze, a sve može biti praćeno visokom temperaturom.

Vaga

Vaša vladarka Venera tokom ove nedelje prelazi u znak Strelca, što će vama doneti veću želju za pokretom, aktivnostima, pa ćete brže „trošiti“ ako i unesete neku kaloriju viška. Sada bi vam više odgovarala veća količina povrća u ishrani, naročito cvekle, paradajza, šargarepe.

Ljubav

Vaša vladarka Venera je ušla u polje pokreta, komunikacije, dešavanja, okoline, kraćih putovanja. Pred Vagama je jedan fin period u kojem će imati priliku da stiču više novih poznanstava i druže se sa interesantnim ljudima. Ova sedmica konkretno nije najpogodnija za nove emotivne početke, i to samo iz tog razloga što će vam se nudi neobavezne priče, koje se uglavnom vezuju za kontakte preko izlazaka ili društvenih mreža. Za vas je mnogo bolje da sačekate, nego da ulećete u nešto ovog tipa….U emotivnim vezama i brakovima u prvom delu nedelje je prisutna obostrana nervoza i kod vas i kod partnera. Oboje pokušavate da odgovornost za probleme svalite jedno na drugo, a kompromis trenutno ne postoji. Sačekajte da se strasti malo smire, pa onda sedite i porazgovarajte – sve se može rešiti dosta lako.

Posao

Neke napete momente ste prošli u poslovnom segmentu tokom prošle nedelje i ulazite u ovu nadajući se da ste konačno raščistili sve probleme. Naravno, te vaše nade će se ubrzo pokazati kao uzaludne, jer vas od samog početka sedmice čekaju žurba, napetost, i toliko brz tempo dešavanja da povremeno nećete znati gde pre da se okrenete. Biće vam potrebno mnogo više organizovanosti nego inače da biste uspešno i bez grešaka isplivali iz svega ovoga. No, ništa nije toliko strašno – par dana jakih aktivnosti, koje će samo rezultovati pohvalama na vaš račun. Nezaposleni – vaše vreme je došlo.

Novac

Neočekivano jaki prilivi mogu vas iznenaditi, jer se niste nadali toliko dobrim finansijskim rezultatima. No, poznajući vas – vi nećete moći da odolite a da deo novca ne potrošite na sebe (veći deo, da se razumemo…).

Zdravlje

Još uvek niste izašli iz problematičnog zdravstvenog perioda, ali i ovome se već nazire kraj. Od drugog dela nedelje stoji oporavak i dizanje imuniteta.

Škorpija

Venera tokom ovog perioda ulazi u vaše polje hrane, a pošto ona donosi želju za uživanjem i hedonizmom, otprilike su vam stvari već jasne. Ako vam je taj režim dijete na kojem ste trenutno baš lepo krenuo….pa sada se mogu pojaviti otežanja… a možda ga i prekršite ili odustanete u potpunosti.

Ljubav

Tranzitna Venera slobodnim Škorpijama počinje da daje nove ljubavne šanse od polovine sedmice. Aktuelna su dešavanja preko poslovnih okolnosti, ali mogući su kontakti i sa nekim ko ne živi blizu vas. Kraj nedelje može biti vrlo, vrlo interesantan. U svakom slučaju – ušli ste u period kada će se sve ono vezano za ljubav odvijati mnogo lakše nego inače. U emotivnim vezama i bračnim zajednicama ove sedmice može doći do „ili – ili“ situacija. Mnogi parovi već duži vremenski period ne funkcionišu kako treba, a sada je samo pitanje da li ste vas dvoje spremni da ponovo dižete svoju vezu iz pepela ili da konačno odustanete. Ako smatrate da je bolje preseći – sada imate dovoljno snage i za tako nešto. U suštini – trebali biste da sednete i dobro razmislite o tome šta je najbolje za vas…

Posao

Možda emotivni segment nikako da vam donese ono konačno ispunjenje, ali zato u poslovnom – sve funkcioniše vama na ruku. Venera koja ulazi u vaše polje posla i novca samo će dodatno poboljšati već dobro stanje, ali i otvoriti Škorpijama velike mogućnosti da ostvare značajne kontakte sa strancima i drugim prostorima. Neki od vas ulaze u period kada im je omogućen čak i odlazak put inostranstva, posla radi, ili kroz poslovna putovanja. U prvom delu sedmice imaćete povremeno probleme u komunikaciji sa drugima, ali ćete vi lično uspeti da „iskulirate“ i održite zadovoljavajući nivo u dogovorima.

Novac

Zabrinutost zbog finansija je u potpunosti bez osnova tokom ove nedelje. One troškove ili obaveze koje imate isplatićete bez po muke. Prilivi su redovni, čak i veći nego inače.

Zdravlje

Ono što je naročito naglašeno tokom ovog perioda je stres i nerviranje. Pošto ste vi skloni da se jedete iznutra i „gutate“ stvari – ovo se može odraziti kroz ponovni pad imuniteta ili probleme sa kožom, naročito herpesom.

Strelac

E pa dragi moji Strelčevi, dosta ste nam pravili zazubice svojom savršenom linijom. Sada, kada Venera ulazi u vaš znak, moraćete malo da se pridružite nama ostalima i da navalite na hranu, pošto će vam apetit odjednom odleteti „nebu pod oblake“…

Ljubav

Ta Venera koja ulazi u vaše polje ličnosti tokom ove sedmice definitivno će slobodnim Strelčevima doneti veliku harizmu, privlačnost i lako osvajanje pripadnika suprotnog pola. Da se ne lažemo, vi ste i pre ovog dešavanja bili šarmantni, ali sada ćete biti neodoljivi. Uživaćete u pažnji koju izazivate, ali se nećete tek tako lako odlučivati da poklonite svoje srce. Pametno – nemate nikakvih razloga da žurite! U emotivnim vezama i brakovima – vi lično ćete funkcionisati više nego dobro. Smireni ste i strpljivi, voljni da se „nađete“ voljenoj osobi kad god je to potrebno. A verujte mi da će biti potrebno – vaše drago biće definitivno ima probleme tokom ovog perioda, partner je nervozan i kao da u svakom momentu traži svađu. Nemojte da dozvolite da vas isprovocira, već ponudite svoju pomoć i podršku.

Posao

Vi ćete u ovoj nedelji biti na visini bilo kakvog zadatka koji vam se da. A verujte da će se saradnici, ali i nadređeni, u priličnoj meri osloniti baš na vas. Pored obavljanja redovnih obaveza, želećete da uvedete i neke promene u poslovni segment, da aktivirate svoje planove i predstavite ideje koje već dugo imate. To doduše, sada neće ići bez poteškoća, jer će vam biti potrebno „malo ubeđivanja“ da vas saradnici ili nadređeni saslušaju. Nemojte odustajati, ali nemojte ni pritiskati – malo diplomatije sada je najbolji lek za sve. Dobra sedmica za nezaposlene, ali i za one koji žele da pronađu dodatni posao.

Novac

Koliko god da vi funkcionišete odlično u poslovnom segmentu, toliko još uvek niste zadovoljni po pitanju finansija. Tu nema pomoći – troškove morate skresati, a obaveze koje imate – morate platiti.

Zdravlje

Zdravstveni segment je u ovom periodu prilično dobar, ali to ne znači da baš možete u potpunosti da se opustite. Delujte preventivno – više citrusa, više minerala, vitamina, čajeva.

Jarac

Nešto bolji apetit tokom ove nedelje, i to najviše zbog toga što ste prilično opušteni i rasterećeni, pa imate više vremena za sebe, svoje ukućane, ali i za pokoji dobar zalogaj. Više će vas privlačiti „teška“ hrana, što je za vas pomalo neuobičajeno, ali je svakako dobrodošla promena.

Ljubav

Možda niste ni svesni koliki utisak ostavljate na one sa kojima dolazite u kontakt. Umesto da delujete, i dalje ste skloni da se povlačite i čekate da li će druga strana povući neki potez prema vama. Nema razloga za takvo nedelanje – nemojte više razmišljati o prošlosti, niti se opterećivati prošlim greškama i lošim iskustvima – dozvolite osobi koja se tokom ove sedmice pojavljuje da pronađe put do vašeg srca. U emotivnim vezama i brakovima može biti po neka razmirica, i to na samom početku nedelje. Doduše, ovo što se bude dešavalo je sitno, beznačajno, i moguće je da ćete se uglavnom raspravljati oko nekih dnevnih problema ili troškova. U suštini – pred vama je jako dobar period, kada je naglašena strast i intenzitet u odnosu sa voljenom osobom, pa se potrudite da uživate što više!

Posao

Svi nešto očekuju od vas i to vam je sada potpuno jasno. Možda vam baš i ne prija što vi morate da budete „mirođija u svakoj čorbi“, ali sa druge strane – svesni ste da ovako naporan i užurban period mora iznedriti neke dobre poslovne mogućnosti i šanse za napredovanje. Od vas svi zahtevaju maksimum, ali vi to sada i možete da pružite i ponudite. Lako ćete rešavati stvari u hodu, lako ćete pronalaziti rešenja i uspevati se ispetljate iz svake situacije. Nemate baš veliku podršku od kolega, ali sada ste dovoljni sami sebi. Brz tempo i kratki rokovi vam prijaju, jer ste non stop u pokretu.

Novac

Neočekivani troškovi oko porodičnog domaćinstva ili privatnog posla. Nije ovo toliko strašno kao što na prvi pogled izgleda, ali ćete se žestoko na prvu loptu iznervirati.

Zdravlje

Nemojte baš u potpunosti zanemariti svoje zdravlje i dozvoliti sebi da se trošite, a ne uzimate dovoljno vremena za odmor. Kod starijih pripadnika znaka moguće su hronične tegobe.

Vodolija

I za vas je najbolji „lek“ kada je apetit u pitanju to što ste non stop u pokretu i žurbi. A ove sedmice vas svakako očekuje jurnjava, pa ćete tek povremeno imati dovoljno prostora da sednete i opuste se, uživate u dobrom zalogaju. Doduše, neki od vas će se okrenuti brzoj hrani…

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka imaju prilike da ostvare jače kontakte sa novim ljudima. Doduše, budite svesni da sve ono što se bude dešavalo u ovoj nedelji može biti brz uzlet kratkog daha i da više vuče na avanturu nego na početak neke ozbiljnije priče. To ne znači da nećete biti u podsticajnom raspoloženju, naprotiv – uživaćete u svakom trenutku. Neki od vas nisu spremni da se upuste čak ni u ovakva dešavanja – radije se okreću sebi i spremni su da sačekaju nešto što će biti stabilno i trajno. U emotivnim vezama i brakovima postoji veliki nesklad u komunikaciji u prvom delu nedelje. U suštini – vi ćete biti krivac ako dođe do bilo kakvih rasprava, i to samo iz tog razloga što ste skloni da ćutite i da „nakupljate“ stvari u sebi a onda da bez ikakvog upozorenja i razloga „eksplodirate“. Ono što je neophodno jeste da sa voljenom osobom razgovarate, i to onda kada problem postoji, a ne da čekate…

Posao

Neke od vas toliko „svrbi“ postojeća situacija u poslovnom segmentu, da više neće moći da se uzdržavaju. U prvom delu nedelje možete naglo, bez ikakvih priprema i razgovora, rešiti da okončate poslovnu saradnju u kojoj ste. Neki od vas će doneti odluke, za koje bih mogla reći da mogu biti pomalo izbrzane, pa bih vam savetovala da dobro razmislite pre nego što delate. U suštini, nakon burnog prvog dela nedelje, ulazite u jednu fazu kada ste vrlo aktivni, vrlo ažurni, prepuni odličnih ideja i spremni da se posvetite poslu u potpunosti. Nekima od vas će se otvoriti šanse koje se vezuju za inostranstvo.

Novac

Vi uglavnom kada su troškovi i obaveze u pitanju pravite „od komarca magarca“, a i sami ste svesni da brzo i lako prevazilazite ove situacije. Prilivi su trenutno više nego dobri.

Zdravlje

Problemi sa variranjem pritiska i glavoboljom kod starijih pripadnika znaka, dok bi mlađa populacija trebala da obrati mnogo više pažnje na svoj imunitet.

Ribe

U periodu ste kada vam nije lako da odlite dobrom zalogaju, iako se svojski trudite da održite svoju liniju i da se hranite zdravo. Pokoje slatko iskušenje će se pojaviti tokom ovog perioda, i to naročito u drugom delu sedmice, kada ćete biti mnogo više društveno aktivni.

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka su čekali i načekali se. One prilike kojih je bilo u prethodnom periodu nisu bile baš „po vašoj meri“. Tokom ove sedmice ide vam mogućnost još jednog značajnijeg kontakta, i to najviše kroz poslovni segment, ali i preko društvenih mreža. Mogla bi se razviti jako lepa komunikacija sa ovom osobom, nećete žuriti i potencirati na dešavanjima i susretima, ali ćete uživati da razgovarate i razmenite mišljenja. Malo po malo, ova osoba bi mogla i da vam se intenzivnije uvuče u misli….videćemo kako će se ovo razvijati….U emotivnim vezama i brakovima – u ovoj nedelji, naročito u njenom prvom delu partner je sklon da povlači neočekivane poteze, da odgovornost za loše stanje u vezi prebacuje na vas, u suštini – da se ponaša neprimereno i neodgovorno. Budite pametni i strpljivi, ne dozvolite sebi da budete uvučeni u svađu – drugi deo sedmice doneće mirnije stanje i priliku za otvoren i iskren razgovor.

Posao

U prvom delu sedmice možete imati problema sa tehnikom – kompjuterima, mobilnim telefonima, pa bi bilo dobro da unapred sačuvate bitne podatke. Takođe – ti dani mogu doneti ponovno vraćanje tenzije u kolegijalno okruženje, ali daleko slabije od onog kroz šta ste već prošli. Drugi deo sedmice donosi vam mnogo bolje funkcionisanje, stabilnost, i ponovno uspostavljanje sklada u komunikaciji sa saradnicima, ali i sa nadređenima. I pored svega ovoga što se bude dešavalo – vi ćete biti neuporedivo mirniji i sa mnogo više optimizma i elana obavljati svoje svakodnevne obaveze. Neki od vas će započeti pregovore sa inostranim firmama.

Novac

Ne, još uvek ne možete da budete u potpunosti mirni kada su finansije u pitanju. Troškovi će vas iznenaditi u prvoj polovini nedelje. Nije smak sveta – platite i nastavite dalje.

Zdravlje

Primetićete da se osećate mnogo bolje nego ranije. Imuni sistem je krenuo da se oporavlja, još vam samo ostaje da regulišete stres – i bićete u potpunosti dobro!

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.