Nedeljni horoskop | Od 19.11.2018 – 25.11.2018

Uvek ima malo istine u onom “samo se šalim”, malo emocija iza “šta me briga”, tuge iza “sve je u redu” i trebaš mi iza onog “ostavi me na miru”.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Odnos sa partnerom se prilično poboljšao, ali u danima oko punog Meseca, u drugom delu sedmice – tenzije opet mogu krenuti, može doći do povremenih varnica I napetih momenata u vašoj vezi ili braku. Partner vam može zameriti česta odsustvovanja, tvrditi da se ponašate čudno I sumnjati da nešto krijete. Ukoliko ne postoje neka dešavanja “sa strane” kod vas – sve ovo će se lako srediti, uz minimalan trud. Slobodni Ovnovi su u periodu kada su jako zainteresovani za suprotni pol, a mora se priznati da vam se dosta prilika i otvara. Jake mogućnosti za zaljubljivanja u osobe koje ne žive blizu vas, u nekoga koga možda uskoro očekuje put u inostranstvo ili u osobu sa kojom imate razliku u godinama.

Posao

Očekuju vas u ovom periodu neke važne odluke. Na prvi pogled, kao da je dosta okolnosti protiv vas, što vas može uvesti u žurbu, a samim tim I u brzopletost. Dajte sebi malo vremena pre nego što napravite neki konkretniji potez, jer ćete na taj način osigurati sebi najbolji I najstabilniji pravac. Moraćete da se prilagodite nekim zahtevima ili uslovima koji vam baš I ne prijaju, ali ovo su manje usputne prepreke. Proverite papirologiju, jer su moguće zakonske začkoljice.

Novac

Pametno raspolažite novcem u ovoj sedmici da ne biste sebe uveli u gubitak. Novac vam stiže I od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Osetljiva pluća I disajni organi. Moguće su I glavobolje koje mogu biti povezane sa vremenskim prilikama.

Hrana

Vreme slava i obilnije hrane se već zahuktava, a kod vas je baš u ovom periodu naglašena i potreba za jakim, žestoko začinjenim i kaloričnim obrocima. Makar jednom nedeljno odmorite stomak i creva – neka postoji dan samo za sveže voće i presno povrće.

Bik

Ljubav

Iako je vaša vladarka Venera u svom direktnom hodu, ona je I dalje u opoziciji sa Uranom što može povremeno donositi bure I nagla dešavanja u odnosu sa voljenom osobom. Mars – partnerska planeta, u znaku je Riba I u nekim napetim aspektima što vrlo verovatno donosi da je vaša voljena osoba okrenuta svojim prioritetima, a vi to doživljavate kao neku formu povlačenja I distanciranja od vas. Ne padajte u vatru, probajte da rešite probleme razgovorom. Oni koji su slobodni ni sami više nisu sigurni u neke osobe – nije vam jasno da li su vam prijatelji ili vas muvaju ? Ponašanja vaših « udvarača » su u ovoj nedelji totalno nedefinisana, čudna, nespretna – i samo vas zbunjuju.

Posao

Ponovo su se otvorile neke poslovne priče, ponovo su se aktivirali dogovori I saradnje koje su bile u zastoju. Vrti se oko vas dosta pozitivnih dešavanja, ali kao da se ništa ne može sada u potpunosti realizovati, izdefinisati. Ukoliko vidite da postoje neki zastoji, poslušajte savet – ne gurajte i ne potencirajte na brzini – sve će se rešiti u pravom momentu. U nekim trenucima imaćete osećaj kao da se borite sa vetrenjačama – ne rasipajte svoju snagu.

Novac

Čudna nedelja kada je finansijski segment u pitanju. Novac vam dolazi neočekivano, ali isto tako i odlazi – bilo kroz neplanirane troškove, ili neadekvatna ulaganja.

Zdravlje

Povremene stomačne tegobe – kod nekih Bikova moguć je I stomačni virus. Takođe, još uvek postoji osetljivost respiratornog trakta.

Hrana

Svesni ste da su vam potrebne promene u načinu ishrane, ali trenutno kao da nemate dovoljno snage za konkretnije korake. Šta više, od sredine nedelje vaši se apetiti mogu dodatno probuditi, čak možete I preterivati – naročito sa slatkišima, što vam može doneti stomačne probleme.

Blizanci

Ljubav

Sa partnerom je teško sporazumeti se u ovoj nedelji. Kao da pričate različitim jezicima, ili kao da nikako ne uspevate da se usaglasite po bilo kojoj temi – vi u klin, druga strana u ploču. Moguće je i da vam poslovna tematika odvlači dobar deo vaše pozitivne energije, pa sa voljenom osobom funkcionišete polovično. Blizanci, bilo da su slobodni ili zauzeti sada doživljavaju udvaranje na radnom mestu, najverovatnije od strane osobe koja je zauzeta ili ne u potpunosti iskrena prema vama. Takođe, može vas privući neko ko je od skora sam, bilo da je u pitanju razvod ili prekid dugogodišnje veze – ova osoba još uvek nije u svojoj glavi raskrstila sa prošlošću što može smetati u ostvarenju nečeg konkretnijeg…

Posao

U jednom momentu ste u svom punom radnom elanu, u sledećem već kao da gubite snagu I moć pravilnog rasuđivanja – zabagujete se na nekoj sitnici I potrošite pola dana na njeno rešavanje. Ne dopada vam se što je na poslu dosta toga nedefinisanog, postoji million I jedna priča I pričica, ali ne možete da odredite ima li bilo kakvih tačnosti u njima. Sa kolegama I saradnicima će povremeno dolaziti do konfuzije u dogovorima – ne žurite, možda se niste razumeli na prvu loptu.

Novac

Iako ćete na samom početku nedelje biti zabrinuti zbog neplaćenih obaveza, ipak će tokom nje biti pokrenuta dešavanja koja će vam doneti dovoljno da sve što vam je bitno zatvorite.

Zdravlje

Pazite da ne precenite svoje mogućnosti ukoliko se bavite sportom ili treninzima – moguće su povrede nogu. Takođe, vodite računa da se ne okliznete i ne izvrnete zglob, istegnete tetivu.

Hrana

Apetiti će biti pojačani u ovoj sedmici – ukoliko želite da održite svoju liniju malo je verovatno da ćete uspeti da se pridržavate nekih strogih, restriktivnih režima ishrane. Izbacite proizvode od belog brašna I višak slatkiša, trudite se da obroci budu češći, ali zato količinski manji.

Rak

Ljubav

Neke situacije koje ste do sada prevazilazili bez većih problema, sada će vas jako nervirati u odnosu sa bračnim ili emotivnim partnerom. Realno gledano, sve je isto kao I ranije, u vašem se odnosu ništa nije promenilo, ali su vaše reakcije sada obojene nervozom I nestabilnim emocijama, što doprinosi tome da sve doživljavate kao iritaciju, pa čak I razlog za svađu. Malo je verovatno da ćete nešto spektakularno postići, osim što ćete uspešno iznervirati najpre sebe…..Oni koji su usamljeni – vama u ovoj sedmici toliko dobro odgovara ona čuvena rečenica “zašto mora sve da bude logično, neka bude malo magično…..” Zaneli ste se nekim, pa ne vidite gde udarate. Maštate, sanjarite, uživate….

Posao

Dosta toga će na radnom mestu zavisiti od vašeg odnosa sa ljudima sa kojima sarađujete. Burne reakcije I nervoza sada mogu biti samo kontraproduktivni – ništa nećete postići njima, samo ćete se vratiti korak unazad. Potencirano je sve što se vezuje za inostranstvo kao I za putovanja van zemlje. Ukoliko idete na poslovni sastanak u drugi grad ili državu, proverite svoja lična dokumenta, ali I dokumentaciju koja vam je potrebna za posao. Nemojte da zaboravite baš ono što vam je najbitnije….

Novac

Čekate neki novac koji nikako ne dolazi, a vi se već polako nervozite zbog toga. Oni koji rade za strance mogu imati neplanirani dobitak, isplatu.

Zdravlje

Prijale bi vam fizičke aktivnosti – uticaće na apetit, na smanjenje nervoze, doneti vam bolje raspoloženje I dodatnu energiju.

Hrana

Ovo je sedmica punog Meseca, što znači da će od vaših osećanja zavisiti I vaši apetiti. Sve ono što vas uznemirava ili vam donosi napetost, ali I sve situacije u kojima ste ekstatično srećni – biće okidač za pojačanu potrebu za hranom. Više se bavite fizičkim aktivnostima, to će pomoći u kontroli apetita.

Lav

Ljubav

Ulaskom Sunca koje vlada vašim znakom u Strelca – dolazi vam talas pozitivne energije I diže vas. Lakše će biti funkcionisati sa voljenom osobom, ali isto tako će lakše biti I prevazići povremene neusklađenosti u vašem odnosu. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste da svoje vreme rasporedite I posvetite dovoljno sebe partneru – treba dati vremena I prijateljima I provodu, ali ne na uštrb odnosa sa osobom koju volite. Oni koji su usamljeni ušli su u period velikih preokreta po pitanjima ljubavi. Ne računajte da ste se još uvek rešili prošlosti (tu je ona, kaska za vama), ali definitivno vam idu I neka nova poznanstva I nove osobe. Nekoga možete u potpunosti očarati I pomutiti mu mozak….

Posao

Sedmica u kojoj, I pored velikog uloženog truda – ne mora sve ići po vašim očekivanjima. Neke stvari ili zapostavljate ili ne vidite na pravi način, a moguće je I da su vaša očekivanja preuranjena ili preterana. Iako u početnoj fazi sve ono što vam je bitno može izgledati kao da se pokreće samo od sebe i bez ikakvih prepreka, ipak sačekajte sa slavljem i vatrometom. Neka dešavanja će se ipak prolongirati na sledeću sedmicu ili čak sam kraj novembra.

Novac

Vodite računa da što se vaših zarada tiče, sve bude u okvirima legalnosti. Postoje šanse za zaradu I u “sivoj zoni”, ali uz rizike pa čak I mogućnost gubitka.

Zdravlje

Potrebno vam je da budete aktivni, I fizički I mentalno da biste se osećali dobro. Stariji Lavovi neka kontrolišu krvni pritisak.

Hrana

Svaka vrsta preterivanja u ishrani, bilo kroz neumerenost, bilo kroz preskakanje obroka – neće vam doneti dobro. I sami znate da neke stvari ne radite kako treba, ali ipak I dalje tvrdoglavo istrajavate u tome….

Devica

Ljubav

Ne baš naročito podsticajna situacija za one u vezama I brakovima. Planete u vašem polju doma, stabilnosti, ali I završetaka u kvadratnom su aspektu sa Marsom iz polja partnerstava. Krize u odnosu su itekako moguće, pogotovo ako se vezuju za nešto što vi I partner krijete jedno od drugog. Takođe, biće vam teško da se u ovoj nedelji uskladite I pronađete više zajedničkog vremena, a to vam je zaista potrebno da biste oboje funkcionisali bolje. Oni koji su usamljeni – ova nedelja vam baš I nije nešto naročito naklonjena za početke odnosa, bar ne onih stabilnijih. Iako oko vas ima udvarača, vaša intuicija vam ne daje “zeleno svetlo” za bilo koga od njih…..

Posao

Na mišiće obavljate svoje dnevne obaveze – kao da ste se istrošili, kao da ste u proteklom periodu previše očekivali I sada se suočavate sa realnošću koja nije baš onakva kakvu ste je zamišljali. Takođe, umor postoji I zbog velike količine posla koji morate završiti, ali I zbog zaostataka za koje ste sami krivi….Nervira vas to što znate da imate dobre ideje I planove, ali nikako da pronađete pravu podršku za njihovu realizaciju. Pustite, samo polako – sve će doći na svoje.

Novac

Malo ste se opustili po pitanju novca, I to je skroz ok. No, nije u redu da se previše opustite, a tome ćete biti skloni. Ne umete da baratate novcem u ovom periodu….

Zdravlje

Ne forsirajte sebe ni na šta. Potrebno vam je više odmora, možda češći boravak u prirodi da biste se osećali bolje. Starije Device bi mogle da provere krvnu sliku.

Hrana

Mlečni proizvodi, naročito kiselo mleko – mogli bi pomoći radu creva I varenju. Takođe, potrebno vam je više supa, variva, čorbi. Prijaće vam kao užina I šolja toplog čaja u kombinaciji sa tostom ili šakom suvih keksića.

Vaga

Ljubav

Čas zadovoljstvo, čas nezadovoljstvo. Čas kvalitetna komunikacija, čas potpuno nerazumevanje sa voljenom osobom. Tamo negde sredinom nedelje kao da će vas uhvatiti pundravci – sve će vam smetati – I kad se partner ponaša po vašim željama I kada vas ne zarezuje dva posto. To što vas nešto “bode u mozak” kada je voljena osoba u pitanju neće se rešiti vašim nervoznim ispadima. Ukoliko ste usamljeni – polako počinjete da se osećate dobro u sopstvenoj koži, vraća vam se samopouzdanje I vedrina. Privlačite mnogo udvarača, I onih starih I onih novih – s jedne strane vam to jako prija, ali sa druge – baš ona osoba koja vam je najinteresantnija kao da vas ni malo ili retko primećuje…..

Posao

Ne zaključujte ništa na prečac, jer kao da u ovom periodu niste dovoljno sposobni niti dovoljno jasno vidite da biste mogli da izvedete prave zaključke. Nešto vam se može činiti mnogo bolje ili pak mnogo gore od realnosti. Prilikom bilo kakvih potpisivanja ugovora striktno vodite računa o legalnosti, a I generalno gledano – nemojte sebe da uvedete u bilo kakvu vrstu sukoba sa zakonom. Komunikacija sa saradnicima je potpuno zbunjujuća u ovoj sedmici – niko nikoga ne čuje na pravi način.

Novac

Ukoliko vam se otvore mogućnosti za neku laku I brzu zaradu, zapitajte se da li je tu nešto “mutno”. Ako postoji bilo kakva sumnja ili se javlja intuicija i upozorava vas – ne idite na tu stranu.

Zdravlje

Oprez u saobraćaju je neophodan, pogotovo ako vozite noću, po magli ili su kolovozi vlažni I klizavi. Takođe – osetljivo vam je grlo, pluća, čak I uši.

Hrana

U ovoj nedelji – čas striktno vodite računa o ishrani, čas se prepustite nekim svojim unutrašnjim impulsima I hrana ispred vas samo nestaje. Vi se trudite onoliko koliko možete. Glad možete zavarati I koštunjavim plodovima, voćem, šoljom toplog čaja.

Škorpija

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku – odnos sa partnerom nekako taljiga….jeste da imate osećaj da ste trenutno na nekim potpuno različitim talasnim dužinama, ali uspevate da funkcionišete na dnevnoj bazi. One Škorpije koje imaju partnera, ali imaju I nešto “sa strane”, trebale bi da vode računa da se nekim svojim postupcima ili rečima ne odaju….Ukoliko ste usamljeni – čak iako ste smatrali da vas ništa iz prošlosti više ne može iznenaditi I dotaknuti – sad možete biti na tren prodrmani pojavom osobe koju ste u potpunosti zaboravili. Na kratko se neki daleki odbljesci emocija mogu pojaviti kod vas, ali savet za vas je – ovu priču stavite u fajl pod naslovom “završeno za sva vremena”. Nemate šta tu da tražite….

Posao

Planete su se nagomilale u vašem polju posla, što sa jedne strane donosi pojačane aktivnosti, ali sa druge – mnogo nejasnih i nedefinisanih situacija. Može se tokom ove sedmice pojaviti osoba ili čak poslovna šansa za koju ćete smatrati da je prava za vas, ali vam je teško da donesete konačnu odluku, baš iz razloga što nemate informacije ili odgovore koji su za vas presudni. Bićete skloni da odlažete sve ono što možete – iskreno, možda je to trenutno baš pravi potez….

Novac

Novčana situacija će generalno gledano, biti dosta dobra. Nemojte da je pokvarite nekim ishitrenim I preteranim razbacivanjem novca. Moguće je da ćete morati da platite neku kaznu.

Zdravlje

Hormonski problemi, nesanica, glavobolje – naročito će biti aktivni u danima oko sredine sedmice. Promenite način ishrane I budite više fizički aktivni.

Hrana

Menjajte nešto u načinu ishrane, jer ovaj “režim” koji primenjujete nepovoljno utiče na vaš imunitet. Skloni ste tome da samo nešto na brzinu zbrčkate, čisto da biste utolili glad, uopšte ne vodeći računa niti o kvalitetu niti o pravom izboru namirnica.

Strelac

Ljubav

Ulazak Sunca u vaš znak tokom ove sedmice za vas lično je povoljan momenat jer vam donosi više raspoloženja, ali I veću usmerenost za sopstvene želje I potrebe. No, ne mora da znači da će ova sedmica biti dobra u partnerskim odnosima, pogotovo ako već neko vreme unazad imate problem. Šta više, pun Mesec u drugom delu sedmice može doprineti pojačanim tenzijama i nervozi. Oni koji su usamljeni – vi ste u periodu koji vam donosi iznenadna, lepa poznanstva I dosta osoba koje bi želele da vam se približe. No, prošlost još uvek igra bitnu ulogu kod vas, koliko god vi želeli da je sklonite od sebe. Bivši partner pokušava da u vama ponovo probudi želju za pomirenjem….

Posao

Konačno ste počeli da funkcionišete na drugačiji način I da gledate šta je vama bitno, a ne da se non stop povinujete željama drugih. To ne znači da ćete magično I preko noći rešiti svoju poslovnu situaciju baš onako kako vama odgovara, ali znači da ćete iz dana u dan, korak po korak ići ka onome što priželjkujete. Nemojte da se iznervirate ukoliko u ovoj nedelji budete morali da ama baš sve radite iz dva puta. Takođe – ne zalećite se niti u dogovorima, niti u bilo kakvim potpisivanjima….

Novac

Nešto vi tu ne radite ili ne kalkulišete kako treba, jer ste non stop na nuli ili u gubitku. A posla imate preko glave. Ukoliko se bavite prodajom – pazite da sami sebe ne zeznete…..

Zdravlje

Promenljiva energija. U nekom trenutku vrcate od nje, u drugom – samo kljoknete. Budite oprezniji u saobraćaju…

Hrana

Više vitaminskih napitaka, više voća – naročito banana, nara, ananasa – delovaće podsticajno na vaše raspoloženje, ali će poslužiti I kao zgodna užina da zavarate glad do sledećeg obroka. Izbegavajte namirnice koje su vam sumnjive po izgledu I mirisu I proveravajte njihov rok trajanja.

Jarac

Ljubav

Malo vas muče neke situacije sa emotivnim ili bračnim partnerom. Možete početi da sumnjate u vernost druge strane, čak I ako nemate nikakav opravdan razlog za to. S druge strane, voljena osoba je u ovoj nedelji naglašeno nervozna, sa promenljivim raspoloženjima što ćete vi povezivati sa svojim sumnjama, a ne sa trenutnom poslovnom situacijom koja vaše drago biće opterećuje. U prevodu – problem bez problema. Ne dozvolite da se pokrenu tenzije između vas dvoje. Ukoliko ste usamljeni, jedna osoba vas čačka, zanimljiva vam je….ali vi, poučeni nekim lošim iskustvima iz prošlosti, sami sebi namećete blokade I ne dozvoljavate da se prepustite dešavanjima. Neko pokušava da obnovi kontakt sa vama, neuspešno.

Posao

Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba I vi sami vidite da ćete vremenom uspeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak u vama I dalje čuči nezadovoljstvo. Nemojte previše razmišljati o onome na šta trenutno ne možete da utičete, jer se to može odraziti na vaše funkcionisanje – doneti vam zaboravnost, ishitrenost onda kada ne bi trebalo da je bude, neorganizovanost. Ukoliko vas intuicija upozorava na neke osobe, poslušajte je – vaš unutrašnji glas vam sada ne govori ništa bez razloga….

Novac

Neki prilivi vas mogu obradovati, jer ih još uvek niste očekivali. No, sa druge strane – mogući su izdaci vezani za kuću ili privatan posao.

Zdravlje

I vama oprez u saobraćaju treba da bude primarna stavka. Takođe – moguća su promenljiva raspoloženja I nesanica u ovom periodu.

Hrana

Negde unutar sebe ste jako nervozni, a to definitivno utiče na vaš apetit. Ni najomiljenija hrana vam trenutno ne donosi neko naročito zadovoljstvo. Jedete čisto reda radi. Pomozite svojim organima za varenje – kuvanom hranom, na kašiku.

Vodolija

Ljubav

Iako je odnos sa emotivnim I bračnim partnerom u velikoj meri sređen I vas dvoje uglavnom funkcionišete baš kako treba, to ne znači da u ovoj sedmici nemate povremenih prepreka koje ćete morati da zajedničkim snagama prevaziđete. Drugi deo nedelje pogotovo, kada će uticaj punog Meseca biti dosta jak – može doneti promenljiva raspoloženja kod oboje. Ne dozvolite da u tim momentima dođe do tenzija. Ukoliko ste usamljeni – sve vam dobro ide, osim ljubavi…..šalim se malo – ne funkcionišu tu stvari loše, ima udvarača, ima flertovanja, ima dobrog provoda I zabave – ali kao da nema baš onog pravog podsticaja, baš onoga što vam je sada najpotrebnije. Polako, biće I toga….

Posao

Daleko od toga da nedelja pred vama nije uspešna, ali…..da, uvek ima neko ali što devojci sreću kvari….Dakle, to “ali” u ovom trenutku predstavlja prolongiranje I odlaganje svega onog što ste mislili da ćete baš u ovoj sedmici aktivirati I konačno realizovati. Ispada da ćete kasniti, bilo svojom krivicom ili ne. No, sve ono što ste u prethodnim mesecima pokrenuli I što je do sada bilo u zastoju, sada kreće kako treba. Znači – noviteti – stop, a ono što ste ranije otpočeli – punom parom napred!

Novac

Čudna, čudna nedelja po pitanju finansija. Kašnjenja isplata, naplata sudskih taksi I kazni, mnogo troškova – nekako ćete uspeti da izađete na kraj sa svim tim…

Zdravlje

Ne preterujte u jelu, ali ni sa nekim lošim navikama – alkoholom, duvanom….Takođe, osetljivi su vam disajni organi.

Hrana

Iako to ne želite, kao da će te u ovoj sedmici imati million I jednu priliku da budete ugošćeni I da uživate u raznoraznim specijalitetima. Privlači vas egzotična hrana, mirisi I začini I teško je da ćete odoleti da probate ove zalogajčiće….

Ribe

Ljubav

Ne baš dobra komunikacija, ali I prevelika okrenutost I vas I partnera ka poslovnim obavezama – svakako će doneti nezadovoljstvo kod oboje. U ovakvim periodima morate shvatiti da nervoza I svađe nisu rešenje I da ne donose ništa pozitivno, ni vama ni drugoj strani. Koristite zajedničke trenutke, koliko god oni bili retki, samo za zadovoljstvo. A mogli biste I vi da inicirate neki provod ili putovanjce….Oni koji su usamljeni – više osoba koje poznajete preko posla kao da su se u ovoj nedelji raspametile – samo vas nešto jure, zivkaju, pozivaju na kaficu, izlazak ili druženje. A vi gledate belo, jer vas niko od njih ni dva posto ne dotiče. Vi želite nekog sasvim desetog, koji je u ovom periodu jako malo aktivan….

Posao

Svi oko vas vas nešto spotiču, vraćaju korak unazad, nerviraju. A vi se ne date. Koliko god vi ne imali visoko mišljenje o svojoj snazi, evidentno je da će ona sada biti u prvom planu. Ne obazirete se na prepreke, na one koji vas koče, gurate svom snagom napred i to vam odlično ide. Koliko god vi smatrali da sada ne možete da uspete u onome što želite, to ne treba da vas zaustavi. U ovoj nedelji – moguće su neke vrlo povoljne informacije za vas.

Novac

Poboljšava se finansijska situacija. Ne možemo da kažemo da ste stabilni, ali je sigurno da ste zadovoljniji nego u proteklom periodu.

Zdravlje

Mlađi – dobro zdravlje I raspoloženje. Ukoliko se bavite fizičkim aktivnostima, sportom – pazite na povrede.

Hrana

Vaš organizam neće baš lepo reagovati na premasnu, prezačinjenu hranu, ali ni na neobične mirise I ukuse, tako da nemojte previše eksperimentisati sa jelom u ovoj nedelji. Vodite računa I o ispravnosti I kvalitetu namirnica koje unosite.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.