Nedeljni horoskop | Od 19. decembra do 25. decembra 2016. godine

Svi mi imamo taj jedan grad u kojem smo najsretniji, taj od kojeg nas dijele sati i kilometri, ali kad smo tamo sve dobije svoj smisao.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ove sedmice će te praviti velike greške kada je ishrana u pitanju. Ili ćete jesti preobilno, što će vam izazivati velike probleme sa probavom, ili ćete pak otići u drugu krajnost I živeti samo “od vazduha I ljubavi”. U ovom periodu izbegavajte veće količine alkohola.

Ljubav

Iako je emotivni partner u ovom periodu dosta korektan prema vama I nemate puno toga da mu suštinski zamerite, evidentno je vaše nezadovoljstvo u postojećem odnosu. Čak i najbezazlenije primedbe od strane voljene osobe možete doživljavati kao kritiku na svoj račun i najviše će vam prijati kada se osamite, povučete u sebe, jer tako trenutno najbolje funkcionišete. Neki od vas počeće vrlo intenzivno da razmišljaju o drugoj osobi, verovatno o nekome sa kim blisko poslovno sarađujete. Ako ste slobodni, činiće vam se da ste pronašli ideal za kojim toliko dugo čeznete. Osoba koja je u vašoj blizini budi u vama najintenzivnije strasti, ali i duboke emotivne zanose. Ako sve „odigrate“ kako treba, do kraja ove sedmice biste se mogli naći u izuzetno uzbudljivoj vezi.

Posao

Shvatili ste da vam je vaša otvorenost I iskrenost mnogo puta poremetila planove. Još jedna slična situacija dogodiće se početkom sedmice, kada ćete biti jako razočarani postupkom osobe kojoj ste verovali. Od sada ćete se truditi da svoja razmišljanja I ideje sačuvate samo za sebe – do pravog momenta za delovanje. Papiri, bitna poslovna dokumentacija, ali I dogovori – mogu predstavljati kamen spoticanja kod vas tokom većeg dela sedmice. Doći će I do napetosti sa poslovnim partnerima u drugom delu ovog perioda. Ipak, brzo ćete uspeti da povratite stabilnost I završite sve što je neophodno.

Novac

Rasterećenost je evidentna u finansijskom segmentu. Neko od prijatelja vam može “namestiti” posao koji bi vam doneo jednokratnu, ali solidnu zaradu.

Zdravlje

Ne sedajte za volan pod dejstvom alkohola. Mlađim Ovnovima mogućnosti za glavobolje, dok će kod starijih biti naglašeni problemi sa spavanjem, krvnim sudovima.

Bik

je da će vam hrana biti prioritet ove sedmice. Ma kakav prioritet, biće na nekom solidnom pretposlednjem mestu. Vi ste u toliko dobrom raspoloženju, toliko u pokretu, da ćete bukvalno jesti “s nogu” I onda kada pronađete neki trenutak više za sebe.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj relaciji, trenutno najviše razmišljate o tome kako da na najbolji način iskoristite vreme – želite da se družite, da se vidite sa nekim ljudima koje odavno niste susreli, jednostavno – hoćete da malo uživate u životu. Za voljenu osobu ćete imati tek malo vremena, što će drugoj strani itekako zasmetati I može vam napraviti scenu sredinom sedmice. Poslušajte savet – ne zapostavljajte one koje volite. Dragi slobodni Bikovi – pred vama su dani neograničenih mogućnosti kada je ljubav u pitanju. Možete se super provesti u izlasku I upoznati nekog interesantnog, možete započeti jaku konekciju sa nekim preko društvenih mreža, možete se okrenuti ka emotivnom partneru iz prošlosti….Na koju god stranu da odete, odlični momenti su zagarantovani, kao I uživanje u intenzitetu I strasti.

Posao

Neke šanse će se naprečac otvoriti u poslovnom segmentu, ali vi nećete biti spremni da tek tako, naglavačke uletite u nešto što je neprovereno. U ovom periodu imate odličan balans, uspevate da smirite nestrpljivost I da realno sagledate celu situaciju. Ukoliko čak I tada budete nesigurni, tu je savet od nekoga kome jako verujete. Generalno – sve situacije u poslovnom segmentu funkcionišu, uz manje zastoje koji se vezuju za papirologiju ili prolongiranje nekih dogovora. U ovoj nedelji možete obnoviti kontakt sa poslovnim partnerom sa kojim ste ranije jako lepo sarađivali.

Novac

Novac koji očekujete kasni, a vama se troškovi iz dana u dan povećavaju. Ne samo to – kao da sebe sada ne uspevate u potpunosti da obuzdate kada je impulsivna kupovina u pitanju.

Zdravlje

Ako ste pripadnik starije generacije I imate problema sa krvnim pritiskom, potrudite se da isti često kontrolišete I redovno uzimate lekove koje vam je lekar prepisao. Kod mlađih Bikova – zdravstvena situacija je odlična.

Blizanci

Po pitanju hrane Blizanci će ići iz krajnosti u krajnost, sve u zavisnosti od toga kako se osećaju – to jest – koliko se nerviraju. Ako budete uspeli da uskladite sebe, imaćete noramalan, zdrav apetit, ali ako stress prevlada – ili ćete se natrpavati hranom ili maltene gladovati, sve u zavisnosti od toga kako inače reagujete na nervozu.

Ljubav

Pojedini slobodni Blizanci svoja emotivna interesovanja u ovoj nedelji zasnivaju samo I isključivo na prošlim iskustvima. ili ćete se okrenuti pokušajima da obnovite kontakt sa bivšim partnerom, ili ćete u novim osobama tražiti karakteristike ili sličnost sa onima sa kojima ste nekada bili. Neće vam prijati “slobodne ponude” – umećete da prepoznate ko od vas traži samo avanturu, a ko želi da odnos bude na nekim stabilnijim osnovama. U postojećim emotivnim I bračnim relacijama može biti interesantno I živo, ali se ova atmosfera lako može pretvoriti u uzburkanost I nemir. Bilo bi dobro da se povučete iz nekih rasprava sa voljenom osobom, jer one sada neće doneti razrešenje, već naprotiv – mogu samo naterati I vas I voljenu osobu da se osećate loše. Rastrgnutost između poslovnog I emotivnog života.

Posao

Ma koliko u ovom periodu smatrali da ste dovoljno kompetentni da donesete neke odluke koje mogu promeniti pravac vašeg poslovnog života, ipak vam se savetuje da ne “trčite pred rudu”. Postoji jedna doza impulsivnosti kod vas sada, a nisam sigurna koliko u tom stanju može postojati pravilna odluka – pokušajte da potražite savet ili da napravite spisak “za” I “protiv”. Nekima od vas je bitno samo da se nešto promeni, I to što pre – pa mogu ishitreno uleteti u posao, koji će se pokazati kao prilično velik zalogaj za njih. Nezaposleni mogu dobiti poziv od poslodavca kod kojeg su konkurisali u prethodnom periodu.

Novac

Finansije su u dosta stabilnom stanju, što je pravo čudo, obzirom da ste se vi u potpunosti raspustili I ne obraćate pažnju na svoje troškove. Početkom nedelje neki veći izdatak za kuću ili za člana porodice.

Zdravlje

Pored sveprisutne nervoze, koja itekako može uticati na vas, a naročito na kvalitet spavanja, kod starijih Blizanaca su vrlo aktuelni problemi sa koštanim sistemom.

Rak

I kod vas je tokom ove sedmice prisutna nervoza I nemir, a vi I sami znate kako vaš stomak reaguje na to. Morate striktno voditi računa o tome koje vam namirnice prijaju, a koje ne I ograničiti svoje obroke. Preporučuje se I unos čajeva za smirenje I opuštanje.

Ljubav

U ovoj sedmici, ako ne budete malo konkretniji I otvoreniji, uglavnom će biti mnogo dešavanja, ali onih koja će se svoditi na poznanstva I povremenu komunikaciju. U prevodu – upoznajete nove osobe, sa onima koji su već u vašem životu imate dobru “priču” ali situacija se neće pomeriti sa mrtve tačke, ukoliko vi ne budete inicijator za nešto. S druge strane – vi ni sami ne znate šta biste – da li da se povučete ili delujete. Previše ste se upleli u razmišljanja I stalno kalkulišete, umesto da se prepustite. U postojećim emotivnim relacijama – možda ste vi I svesni da ono što vam voljena osoba prebacuje I govori ima smisla, ali to ne želite da priznate. Uporno okrećete stvari “na svoju vodenicu” I trudite se da ga prevedete žednog preko vode. U tome ćete biti više nego dobri.

Posao

U potpunosti ste okupirani nekim dogovorima, bavljenjem papirologijom, traženjem grešaka kod sebe, ali I kod drugih, I analizom onoga što ste uradili do sada. Definitivno nećete biti zadovoljni u kom pravcu situacija ide, jer ćete smatrati da suviše kasnite po nekim pitanjima a činiće vam se da su greške koje ste napravili više nego dovoljne da vas zablokiraju. Iako ćete napraviti dramu u svojoj glavi, suština je da ste sve ovo prilično prenaduvali. Uključite malo svoj racio, a pokušajte da strahove potisnete – sve ono što se postavi kao prepreka tokom ove sedmice, itekako je rešivo, što ćete I sami uvideti brzo.

Novac

Postoji zabrinutost I zbog finansija. Uspećete da naplatite nešto što se već odavno razvlači I ovaj novac će malo oporaviti vaš kućni budžet.

Zdravlje

Kao što smo već naveli u delu za hranu – probava I stomačni deo će donositi probleme I mlađim I starijim pripadnicima ovog znaka. Ne uzimajte lekove na svoju ruku – ili idite kod lekara, ili se okrenite prirodnim sredstvima.

Lav

Vreme je da se pogledate u ogledalo. Ne samo to – takođe je trenutak da izanalizirate sve tegobe koje vam se od skora javljaju I da donesete pravi zaključak – nešto vrlo pogrešno radite kada je ishrana u pitanju. Dosta ste se “otromboljili”, a zdravlje počinje da klacka. Pravi je momenat da pređete na drugačiji režim ishrane.

Ljubav

Jedan deo nervoze u partnerskim odnosima se ublažio, nestao, u svakom slučaju – držite ga pod kontrolom. Sada je pravi momenat da voljenoj osobi pokažete malo više osećanja, malo više prisutnosti, podrške. Potpuno će biti kontraproduktivno ukoliko nastavite kao I do sada – da se inatite, da svaki čas izigravate uvređenu veličinu I da u suštini – pravite problem bez problema. Partner vam može zameriti I to što više vremena poklanjate svojim prijateljima, pogotovo ako ste skloni tome da slušate njihove savete – za koje voljena osoba smatra da negativno deluju na vaš odnos. Slobodni će imati neku kratkotrajnu konekciju sa bivšim emotivnim partnerom. U kom pravcu će se ovo nastaviti, I da li će se nastaviti uopšte, zavisiće od toga kako se vi budete osećali. Sve će sada u vašem ljubavnom životu zavisiti samo od vas.

Posao

Imate osećaj da sve u poslovnom segmentu funkcioniše po principu – čas gas I ubrzavanje dešavanja, čas kočnica I potpuna blokiranost. Ulazak vašeg vladara Sunca, u polje poslovnih obaveza I svakodnevice donosi veću potrebu da se istinski potrudite oko onoga što vam je bitno. Ne kažem da to niste radili I do sada, ali moraćete da funkcionišete na zreliji I odgovorniji način. Kontakti sa saradnicima I kolegama daju vam priliku da izvučete neku korist za sebe, ali samo ako budete praktično I racionalno gledali na stvari. Uspećete da se bolje organizujete po pitanju nekih zaostalih poslova ili ispravljanja propusta.

Novac

Neko će vam ponuditi pozajmicu, ali pod dosta nepovoljnim uslovima. Razmislite da li je momenat da se dodatno obavežete. Naplatićete jedan posao koji ste u prethodnom periodu odradili.

Zdravlje

Momenat je da se okrenete sebi I stanju svog organizma. Mlađoj populaciji se preporučuje bilo kakva fizička aktivnost.

Devica

Variranje apetita, a samim tim I variranje u težini definitivno vam ne pogoduje. Ako ste ikako u prilici – idite kod nutricioniste da vam odredi jelovnik za naredni period. Ukoliko niste – I sami znate šta je ono što vam smeta I što morate izbaciti iz ishrane ukoliko želite da se dobro osećate. I izgledate.

Ljubav

Dosta toga će u vašem emotivnom životu zavisiti od vašeg raspoloženja. A ono je tokom ove sedmice u potpunosti promenljivo. U jednom momentu ćete voljenu osobu uzdizati, ići joj “niz dlaku” I truditi se da joj poklanjate ogromnu količinu pažnja…..već u narednom ćete, obuzeti nekim svojim problemima, biti prilično osorni, hladni, distancirani – jednom rečju – neće se moći funkcionisati sa vama. Partneru definitivno neće prijati ove vaše promene u raspoloženju, a neće se ni snalaziti najbolje u svemu tome. Ako ste slobodni mnogo toga se dešava oko vas, ali I u vama. Najizrazitije su naglašeni kontakti sa bivšim partnerima, ali ne mora da znači da ćete tu uspeti da ostvarite neku jaču povezanost. Postoje osobe koje se vrte oko vas I pokušavaju da zadrže vašu pažnju, ali ste vi trenutno “ni tu ni tamo”. Ne znate šta u stvari hoćete.

Posao

Ne znate kako da reagujete na neke ponude koje dolaze do vas tokom ove sedmice. Nekima od vas će se učiniti da sve izgleda suviše dobro I bojaće se da se ne zaglave u poslu koji im kao krajnji rezultat može doneti samo nerviranje I stress. A toga vam je zaista dosta. Razmislite, neke od ovih ponuda mogu biti zaista dobre, pogotovo ako se vezuju za druge gradove, prostore, inostranstvo. Generalno – u zaostatku ste sa svojim obavezama, I pravo je čudo kako do sada niste “popili” kritiku od saradnika ili nadređenih. Promene koje se dešavaju u poslovnom okruženju daju vam velike nade da će se nešto promeniti na bolje.

Novac

Uspevate da nekako izbalansirate prilive I troškove, mada verovatno ni vama nije u potpunosti jasno kako. Čak ćete uspeti I da izmirite neke obaveze koje vučete dugo.

Zdravlje

Sem probave I potrebe da se više posvetite svojoj ishrani, pred vama je dosta “mirna” sedmica po pitanju zdravlja.

Vaga

Da u ovom periodu mnogo jedete – to je I vama samima jasno. Ipak, evidentno je da trenutno nemate većih problema po pitanju težine. Verovatno zbog toga što ste baš u pokretu, što se ne smirujete ni u jednom trenutku. Ipak, bilo bi lepo kada biste neke stvari uskratili sebi.

Ljubav

Vrlo zanimljivi aspekti koje vaša vladarka Venera pravi tokom ovog perioda probudiće I one najuspavanije po pitanju ljubavi. Promene se mogu dogoditi preko noći, potpuno neočekivano I van vaše kontrole. Možda biste vi želeli da se usmerite na jednu stranu, ali životne okolnosti I slučaj vas “guraju” ka nečem potpuno drugačijem. Potpuno je nepredvidivo šta se sve može desiti, ali budite sigurni – I pored neke forme unutrašnje nervoze I nemira koja će biti sveprisutna kod vas, postoje itekako moćne predispozicije da se zaljubite preko glave I izgubite tlo pod nogama. U postojećim emotivnim relacijama sve se može srediti očas posla. Čak iako ste vi I partner toliko nervozni da bi “ujedali”, jedan momenat će biti dovoljan da vam oboma vrati osmeh na lice I učvrsti vaš odnos.

Posao

U ovoj nedelji desiće se neke prekretnice koje će Vagama dati jedan neverovatan podsticaj I ogromne poslovne šanse. Neke se stvari menjaju, I to u potpunosti na bolje, I vi nećete moći da ne uživate, ili čak likujete u dešavanjima. Ovo je nedelja srećnih šansi, I svakako je trebate iskoristiti, I to za ono što vam je trenutno najpotrebnije – da li za traženje usluge, promenu radnog mesta, napredovanje, razgovor sa šefovima o povećanju nadoknade za rad. Nekima od vas će I inostranstvo I saradnja sa strancima širom otvoriti vrata. Ove sedmice – grabite svoje prilike!

Novac

Itekako ste sposobni da zaradite, a šanse za finansijske prilive će se otvarati svakodnevno. Čak, ukoliko želite, možete pokušati I sa igrama na sreću – nekima od vas će se ovo itekako isplatiti.

Zdravlje

Ulazak Marsa u vaše polje zdravlja nagoveštava period kada će sve ono vezano za zdravstveni segment verovatno izbiti u prvi plan. Za sada – samo pokušavajte da nivo stresa bude pod kontrolom. Pokušajte da nađete dovoljno vremena za opuštanje, dobar san.

Škorpija

I kod vas je evidentno da neki problemi sa ishranom postoje. Vrlo često se osećate malaksalo, otromboljeno, naduveno. Istina je da je jednim delom stress zaslužan za ovo, ali zbog njega I jedete toliko koliko jedete. Neophodno je da uvedete velike promene u ishrani.

Ljubav

Od ove sedmice vladar vašeg znaka, Mars u Ribama je I vašem polju ljubavi, zabave, provoda. Iako će oko vas biti ekstra zanimljivih ljudi koji itekako pokazuju interesovanje za vas I trude se da vas osvoje – da li će se nešto konkretno I dogoditi zavisiće samo od vas. Naime, postoji mogućnost da vi niste spremni sada da se otvorite prema bilo kome, a takođe – neki od vas su “fiksirali” jednu osobu I ne interesuje ih niko drugi. Ako se prepustite dešavanjima, sigurno je da ćete uživati u zanimljivim kontaktima I strasnim ljudima. Na vama je šta ćete činiti. U postojećim emotivnim partnerstvima, situacija “klacka”. Vi I voljena osoba se ne razumete u potpunosti, ali za sada uspevate da funkcionišete. Kod vas bi mogle početi da se javljaju iskrice prema nekome sa kim ste često u kontaktu. Računajte da od ove nedelje ulazite u period kada vrlo lako možete pokrenuti neko tajno flertovanje ili priču.

Posao

Tražite ljude na koje možete u potpunosti da se oslonite I da im verujete, a sa druge strane – trudite se da neke stvari I razmišljanja, planove zadržite za sebe. Želite da date malo a da dobijete mnogo. Ova taktika će vam možda I uspeti tokom ove sedmice I eventualno naredne, ali na duži rok nećete moći da funkcionišete ovako. Generalno – informacije koje dolaze do vas čine da se osećate zbunjeno. Niste sigurni da li će promene koje su najavljene ići u vašu korist ili ne. Budite strpljivi I pustite da vreme kaže svoje. Pošto ste većim delom sedmice rasejani, nije ni čudo što ćete zaboraviti na neke važne obaveze ili dogovore.

Novac

Sa finansijskim segmentom se I ove nedelje dobro slažete. U prevodu – pare vam dolaze, trudili se vi mnogo ili ne. Malo ste se “raspojasali” kada su troškovi vezani za kuću u pitanju. Razumem da su praznici blizu, ali da li vam je zaista potrebno toliko kupovine?

Zdravlje

Budite aktivniji, jer ste se usedeli u potpunosti. Bavite se rekreacijom, idite na plivanje. Problemi će se javljati sa koštanim sistemom.

Strelac

Tegobe koje se mogu javiti početkom sedmice nateraće vas da se zamislite – šta ne radite kako treba po pitanju ishrane. Dovoljno je reći samo to – apetit vam je u potpunosti raspušten I ne možete da se obuzdate. Morate drastično smanjiti unos nekih namirnica, naročito slatkiša.

Ljubav

Ako ste slobodni, vaš društveni život je prilično buran. Teško je da se u ovim danima smirujete I non stop ste okruženi prijateljima, društvom, ali I pripadnicima suprotnog pola. Itekako će vam prijati pažnja koju vam neke osobe ukazuju, ali vi kao da ne žurite – puštate da se stvari dešavaju. Ili da se ne dešavaju. Jedna osoba će imati otvorenu ponudu za vas, koja je najpre avanturističkog, neobaveznog, seksualnog tipa. Ovo sada možete biti u iskušenju da prihvatite. Druga osoba vam više prija, njena energija vam odgovara, ali postoji neka forma zastoja u ovom odnosu. Ove nedelje se ovaj zastoj može prevazići I vas dvoje se konačno spojiti. U vašim emotivnim relacijama na prvi pogled je sve mirno, ali ispod površine dosta toga stoji nedorečeno I nerešeno. Vi imate svoja preispitivanja, voljena osoba svoja.

Posao

Ulazak Sunca u vaše polje posla I novca u prvom delu ove sedmice, pokrenuće poslovna dešavanja. Sve ono što je bilo zablokirano I u zastoju sada se može aktivirati mnogo većom snagom. Vi ste I dalje na oprezu, spremni I da sačekate još, ukoliko je to potrebno – ali čini mi se da u ovom periodu neke prilike zaista hoće biti otvorene za vas. Dogovori vam donose boljitak, u život vam ulaze ljudi koji imaju koješta pametno da kažu I da vam ponude. Takođe, možete napraviti više poslovnih dogovora za dodatne angažmane. Ako ste nezaposleni, ovo bi mogao biti period dobrih šansi za vas.

Novac

Solidno, vrlo solidno. Osećate da se polako oporavljate kada je finansijski segment u pitanju. Još tu dosta toga mora da se “čisti”, ali stvari definitivno idu na bolje.

Zdravlje

Ako zanemarimo sve ono vezano za probavu I stomačni deo, kod mlađih pripadnika znaka neće biti jačih problema. Stariji će sve ove tegobe osetiti mnogo intenzivnije. Pored toga, problem sa kostima, kičmom.

Jarac

Odlaganje obroka zbog obaveza ne bi smelo da vam se dešava ove sedmice. Skloni ste tome da sve ostalo stavite na prvo mesto, a da u potpunosti zanemarite sebe. Pokušajte da makar doručak bude obilan I na vreme. Večeru, ako je to ikako moguće – preskočite. Opterećen stomak će vam smetati da spavate kvalitetno.

Ljubav

Hteli vi to da primetite ili ne, situacije vam se baš “nameštaju”. Vaš ljubavni život u ovom periodu može biti izuzetan, ukoliko ste slobodni pripadnik znaka. Problem je u tome što ste vi suviše usporeni, suviše kasno “kopčate” I nikako da iskoristite prilike kojima ste okruženi. Dobro je što se neko veoma angažovao oko vas I izgleda da nema nameru da odustane. Ova osoba bi vam se mogla vrlo suptilno podvući pod kožu ove sedmice I prosto vas “naterati” da pokušate….One priče koje biste u ovom periodu započeli mogle bi imati trajan kvalitet I vrednost. Imajte to na umu. U postojećim emotivnim relacijama evidentan je sklad početkom ove sedmice. Nemojte postojeće stanje kvariti time što ćete, po ko zna koji put, prebacivati voljenoj osobi za neke situacije iz prošlosti. Batalite to. Okrenite se vedrijim temama.

Posao

Dosta toga o dove sedmice ide vama u korist. Ulazak Sunca u vaš znak polovinom ovog perioda konačno će Jarčevima doneti veću snagu, energiju, angažovanost, ali I pokrenuti poslovne šanse koje su u prethodnom periodu tavorile. I vi ste shvatili gde su vaše greške I nemate nameru da ih ponavljate. Polako dobijate informacije koje su vam potrebne da bi se jedan poslovni projekat pokrenuo kako treba. Vaši planovi idu ka realizaciji, nemojte odustajati od njih, jer ako se nešto bitno pozitivno ne dogodi ove sedmice, budite sigurni da će se dogoditi naredne. Imate veliku podršku od strane prijatelja I kolega.

Novac

Mnogo bolje novčane prilike vam stoje tokom ove nedelje. Neki povremeni poslići mogu se pretvoriti I u vrlo stalan I konkretan izvor prihoda. Niste sigurni I stabilni, ali čini vam se da se sve polako pomera.

Zdravlje

Od svega pomalo – problemi koji se dešavaju su sitni, ali dovoljni da vas opterećuju. Kod starijih pripadnika znaka naglašeni problemi sa kostima I nogama.

Vodolija

Nervoza će vam kvariti uživanje u hrani. Takođe, baš zbog nje – možete povremeno upadati u ona stanja kada vrlo impulsivno jedete sve pred sobom, naročito slatkiše. Više obratite pažnju na kvalitet namirnica, ulazite u period kada ćete imati problema sa probavom. Moguća su čak I trovanja.

Ljubav

U ljubavi I u odnosu sa emotivnim partnerom potrudite se da budete pametni, isto toliko koliko ste lepi. Jasno je vama da na šarm možete dobiti šta god hoćete, pa mi nije jasno zašto volite da povremeno isterujete neku svoju pravdu I prepucavate se sa voljenom osobom. Valjda to radite rekreativno. U svakom slučaju, odnos je sada ok – još ako biste vi smanjili flertovanja sa strane, I povremena dopisivanja sa “prijateljima”, to bi bilo baš fino. Samo se vi igrajte, znate kako kažu – od igračke, plačke. Ako ste sami, zavalite se I uživajte. Da ćete biti obasuti pažnjom suprotnog pola, to svakako stoji. Na vama je šta ćete raditi sa tom pažnjom I udvaranjima, I da li ćete uopšte. Neki od vas se lome – staro ili novo, staro ili novo….dok se vi smislite šta ćete I kako ćete, možete propustiti obe prilike.

Posao

Malo ste se smirili po nekim pitanjima. Iako je nervoza I dalje prisutna, uspevate da se uzdržite I da ono što želite da kažete, kažete umotano u šareni papir I okićeno cvetićima. Bravo za vas! U suštini, sve je u redu u vašem poslovnom segmentu. Potrudite se da to ne pokvarite. Iako, to zrnce sreće jeste svakako na vašoj strani, pa ćete, čak iako uspete da napravite neku brljotinu, to rešiti očas posla. Da rezimiram – bolje je da ne radite ništa I da čekate da ponude I šanse dođu kod vas, nego da ih vi jurite. Budite sigurni da će svakako doći, a na vama je da odaberete (ne brzajte u odlukama) I da ih maksimalno iskoristite.

Novac

Sve vezano za finansijski segment funkcioniše. Novac vas u ovom periodu zaista hoće, I tu zbora nema. Vi lično skrešite troškove, I uživajte u stabilnosti.

Zdravlje

Stress, nervoza I tako redom. Od toga ne možete pobeći. Upute za ishranu ste već dobili. Što se nervoze tiče, morate naći način da kanališete ono što vam se u mozgu dešava.

Ribe

Najviše će vam prijati supice, čorbice, variva – to jest – kuvana hrana. Izbegavajte veće količine alkohola, sklanjajte se od slatkiša I premasne hrane. To će vam samo uznemiriti želudac. Budite umereni u svemu.

Ljubav

Slobodni pripadnici znaka su opterećeni jednom emotivnom pričom, koja je više nego izvesno – tajna. Pokušavate nekako da balansirate u svemu što se dešava, trudite se da svoje emocije I želje držite pod kontrolom, ali one su trenutno jače od vas. U potpunosti vas je obuzelo ono što se dešava I jedva ćete čekati svaki momenat sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko u ovom periodu nema nekog ka kome vaše misli idu, okrenućete se društvenim mrežama I kontaktima sa prijateljima. Neki od vas mogu pronaći baš ono što im odgovara – osobu koja će ih, makar na kratko, zainteresovati I “dići”. U postojećim emotivnim partnerstvima – red kvalitetnog odnosa, red potpunog neslaganja. Hteli vi to da priznate ili ne – I vama je dosta ovih vruće-hladno igrica. Ipak, nadate se da će se stvari srediti I uporno istrajavate I dalje. Možda ćete I uspeti da nešto pokrenete I promenite na bolje.

Posao

Neočekivani priliv želje za pokretom I akcijom. Osećate se potpuno drugačije nego do sada I spremni ste da se mnogo više angažujete oko onoga što vam je bitno. Moguće je I da su neke informacije stigle do vas koje vam daju nadu I snagu da “gurate” ono što želite. Ako bude nekih poslovnih ponuda, a verovatno će se baš to desiti, ne savetuje vam se da odlučujete I “presecate” kao sekirom, na brzinu. Potražite savet nekog iskusnijeg, dobro razmislite, pa tek onda donesite odluku “da ili ne”. Odnos sa poslovnim saradnicima I kolegama će biti promenljiv. Vi ste povremeno nervozni I ne možete da merite svoje reči.

Novac

Priliv novca baš onda kada je to najpotrebnije. Ribe imaju pravu priliku da zatvore neka dugovanja I malo se opuste.

Zdravlje

Osećate se bolje nego ranije. Ipak, to ne znači da trebate da se opustite I ne vodite računa o sebi. Moguće su virusne infekcije.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.