Nedeljni horoskop | Od 21.12.2020 – 27.12.2020

“Bože kako si prelepa, savršena.” – prošaputao je.
“Prestani.” – nisam više mogla da ćutim.
“Šta? Sa čime da prestanem?”
“Prestani da govoriš da sam prelepa.”
“Zašto? Pa to je istina.”
“Ne, nije. Ti mene ne vidiš na kraju teškog dana, ne vidiš kako izgledam onog trena kada se probudim ili kada tek izađem iz kade. Ne vidiš me kada satima isprobavam šta da obučem i ne vidiš kako grozno izgledam kada sam sama kući, nenašminkana. Ti ne vidiš ono što ja vidim kada se pogledam u ogledalo, zato nemoj da mi govoriš da sam lepa, savršena. Znam da nisam.”
Nasmejao se i odmahnuo glavom.
“Pa ludo moje, zar ništa ne shvataš? Ti možda misliš da znaš kako izgledaš ali nemaš pojma. Ti ne vidiš sebe kada se nasmeješ nekoj mojoj glupoj šali, ili kada pričaš kako si provela dan. Ne vidiš način na koji ti oči bukvalno zasijaju kada pričaš o svim onim knjigama koje toliko voliš. Ne vidiš sebe dok spavaš u mom naručju. I ne vidiš kako izgledaš kada noću mrmljaš u snu. Da, ne vidiš sve ove stvari, ali ja ih vidim i zato imam svako pravo da kažem da jesi. Savršena si. Savršena za mene.”


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Saturn I Jupiter iz polja prijatelja, društvenosti I ostvarenja želja počinju da “maze” Ovnove, dok Venera lepim trigonskim aspektom daje podsticaj I pali vatre I vatrice. Za slobodne je ovo skroz ok jer sada imaju lepe šanse da se pokrenu, a čak I da to ne urade – drugi će se pokrenuti prema njima. Prva polovina nedelje je baš fina za akcije tog tipa. Zauzeti – komunikacija vam je I dalje čas dobra, čas baš I ne – ali oko onih najbitnijih stvari uspevate da se dogovorite. Strast sada fino funkcioniše, oboje ste bolje raspoloženi I umete da prijatno iznenadite jedno drugo. Nije loše, a vi učinite da bude još I bolje.

Posao

Planirali ili ne planirali da budete aktivni nedelju dana pred novu godinu – isto vam se hvata. Iznenadiće vas situacije I nateraće vas da I kroz ovu nedelju protrčite. S jedne strane – imaćete više nego dovoljno energije I elana za sve. S druge – prvu polovinu nedelje ste nervozni za sve pare, pa uz to još I malo impulsivni I sve ostalo što uz to ide – pa gledajte da ne napravite neki problem. Dakle, pred vama je jedna živa nedelja koja može doneti dobre rezultate. Ok, I nerviranja ali I to je za ljude.

Novac

U ovoj sedmici trebalo bi da bude nekih finih finansijskih iznenadjenja.

Zdravlje

Lepo ćete se energetski istrošiti, zato gledajte da za vikend odmorite “za sve pare”.

Hrana

Promene u ishrani pozitivno bi se odrazile I na to kako se osećate, pa i na vaš imunitet. Svakako bi vam više prijala lagana hrana, ali ne znam koliko je to izvodljivo u ovim zimskim i pretprazničnim danima. U svakom slučaju – makar pokušajte.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Bik

Ljubav

Venera, vaša vladarka – u dobrom je odnosu prema Marsu, partnerskoj planeti – pa će verovatno biti više zajedničkih aktivnosti I akcija, bolje ćete se I brže dogovarati I postojaće neka življa I opuštenija energija između vas dvoje. S druge strane – ta Venera u Strelcu nije tip energije koji vama u potpunosti odgovara, pa može povremeno dovoditi do toga da ste malo “umorni” od nekih priča, planova, dešavanja I da biste radije svoju ustaljenu mirnu kolotečinu sa partnerom. Slobodni Bikovi – može biti nekih interesantnih pričica I dešavanja, čisto da se oraspoložite I da vam malo “prostruji” adrenalin.

Posao

Brinete se zbog nekih poslovnih situacija koje su tek nagoveštene za početak naredne godine I ne znate kako će se to odraziti na vaš status. Za sada nemate pravih razloga za zabrinutost, ali je evidentno da će do nekih promena zaista doći. Nadređeni u ovoj nedelji mogu biti teži nego što inače jesu I negde sredinom sedmice možete od njih dobiti informacije koje vam se ne dopadaju ili razgovor koji vam neće prijati. Pokušajte da ne shvatite ovo suviše lično, I oni su u nekoj svojoj bezveze fazi.

Novac

Nije loša nedelja za finansijska pitanja. Samo – regulišite šta imate od računa I obaveza.

Zdravlje

Stići će vas I mentalni I fizički umor kako nedelja bude odmicala.

Hrana

Od drugog dela sedmice ste skloni gurmanlucima I pojačanoj upotrebi začina. S druge strane – vaš probavni sistem vam s vremena na vreme šalje signale da ne preterujete. Mogli biste da pokušate – konzumirajte hranu koju volite, ali onu koja ima manje masnoće I kalorija.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Blizanci

Ljubav

Dok Venera tranzitira kroz vaše polje partnerstava sigurno je da ćete od strane dragog vam bića dobijati lepe signale, osmehe I vedrinu. Druga je stvar što ste vi trenutno pomalo okupirani brigama – neke od njih se vezuju za poslovno materijalnu sferu, a druge čak mogu ići I na partnersku stranu. I u jednom I u drugom segmentu vas nešto “žulja” po mozgu – ima li razloga za tako nešto ili ne, pokazaće vreme. Slobodni Blizanci – otvorio se period za vas u kojem se nove osobe mogu pojavljivati, zanimljive I vama inspirativne. Samo je problem u tome koliko ste vi sada čisti od prethodnih ljubavi I spremni na novo.

Posao

Osećate da se mnogo toga dešava ispod površine u poslovnom segmentu I nije vam jasno na koju će stranu ta dešavanja izbiti I šta će doneti, prouzrokovati. Neki od vas su već počeli da prave nove planove, da bukvalno sebi otvaraju “odstupnicu” ukoliko stvari krenu u neželjenom pravcu. No, svakako je da vam trenutna atmosfera ne prija. Dobijate ili otkrivate informacije koje će vam pomoći da sve složite u svojoj glavi. Neko se u ovoj nedelji može ponuditi da vam pomogne, prihvatite savete ili podršku.

Novac

Da ste prezadovoljni – I niste, ali ipak imate neku sigurnost.

Zdravlje

Čuvajte se prehlada.

Hrana

Blizanci mogu biti u nekom čudnom, napetom I nervoznom stanju tokom ove sedmice. E sad – ništa strašno, takva stanja dođu I prođu, ali ovog puta kod vas bi mogla doneti da frustracije “davite” hranom. Ako možete – izbegavajte mesne prerađevine, neće prijati vašem stomaku.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Rak

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite preemotivni I osetljivi I verovatno ćete na potpuno isti način I izaći iz nje. Da li imate konkretan razlog za to kako se osećate – to verovatno samo vi znate, a moguće je da vam je ovo samo jedan čudan period koji vam ne donosi stabilnost u glavi. Sredinom nedelje bićete nešto nervozniji – tada pokušajte da imate više razumevanja I tolerancije za partnera, a što se vas lično tiče – nemojte dramiti bez preke potrebe. Slobodni Rakovi – otvoreni su vam interesantni kontakti preko društvenih mreža, prijatelja, kolega, pa čak I preko poslovnog segmenta. Uživaćete u komunikaciji sa nekim.

Posao

Ovo ne bi trebala da bude loša poslovna sedmica po vas, iako će jednim delom u njoj postojati napetost, žurba, pa čak I mogućnost kratkotrajnih, ali burnih momenata sa saradnicima I šefovima. Tu napetost, žurbu I tenziju pokušajte da hendlujete koliko je to u vašoj moći I više se fokusirajte na povoljnosti I dobre prilike, jer će I toga biti u popriličnoj meri. Ukoliko ste privatnik – ova sedmica vam daje širenje posla I nove klijente. Ukoliko niste – dobijate dobre poslovne ponude I bitne informacije ili papire.

Novac

Pronaći ćete rešenja za neke finansijske nedoumice ili opterećenja.

Zdravlje

Regulišite ishranu. Mogućnosti za manje prehlade.

Hrana

Pritegao vas nešto umor početkom ove sedmice, a ni raspoloženje vam baš nije na vrhuncu. Sada se možete malo tešiti hranom, pogotovo u noćnim satima – a ovo potonje će samo dodatno pojačavati apetit. Pokušajte da se tešite voćem I povrćem a ne grickalicama, slatkišima I masnom hranom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Lav

Ljubav

Neke situacije se u vašem emotivnom životu odvijaju lakše, neke baš I ne. Partner je voljan da bude prisutniji, da vam više posveti vremena I pažnje a I ta strast između vas dvoje će baš lepo teći I donositi varničave I vesele zajedničke trenutke. Ono što nije lakše je ta neka forma opterećenosti koju vi nosite na sebi – pritisak koji će posebno biti prisutan u drugom delu sedmice. Ne znam da li ste opterećeni nečim što se vezuje za partnerstvo ili potpuno drugim životnim segmentom, ali se vidi težina koju nosite. Slobodni Lavovi – pojačana komunikacija sa suprotnim polom I zanimljivi momenti koji vas dižu.

Posao

Postoji prostor da u ovoj nedelji zanemarite neki bitan detalj, previdite stavku ugovora ili zaturite papir koji vam je važan – što može doneti kratkotrajno nerviranje ali bez većih posledica jer bi ovo zaista trebalo da se reši u vašu korist. Generalno gledano – I pored nervoze koja može povremeno biti prisutna, ova nedelja bi trebala da vam donese dobre poslovne prilike, mogućnost dogovora I dobar radni elan. Sa saradnicima ili sa nadređenima biste uglavnom trebali da imate korektanodnos.

Novac

Budite odgovorniji, posebno kada su u pitanju računi I dugovi koje imate.

Zdravlje

Osetljivost I sklonost prehladama kod mlađih. Stariji – hronične boljke.

Hrana

Ne činite sebi dobro navikama koje ste u prethodnom periodu usvojili I to vam negde već postaje jasno. Uopšte nije važno da li je u pitanju neredovna ishrana, konzumiranje određenih namirnica u većoj meri ili konstantno grickanje – trenutak je kada ovo možete promeniti.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Devica

Ljubav

Ulaskom Merkura u znak Jarca Device su dobrim delom povratile svoju energiju i uravnoteženost, mada ćete prave efekte svega ovoga videti tek u drugom delu sedmice. Ova uravnoteženost će vam itekako pomoći jer partner će imati nekih zamerki na vaše ponašanje I vas, ili će jednostavno biti u fazonu da burno reaguje I na bitne I na nebitne stvari, naročito sredinom sedmice. Svojim mirom I stabilnošću možete pozitivno uticati na voljenu osobu. Slobodne Device – kontakt sa nekim ko nije blizu vas ili od koga ste trenutno odvojeni – čini da se osećate dobro, da ponovo dišete punim plućima.

Posao

Sam početak nedelje donosi situaciju, dogovor ili kontakt sa osobom koja bi se mogla pokazati kao dosta značajna za vaše dalje poslovno usmerenje I ostvarivanje. Ostatak perioda je šaren – čas sve funkcioniše kako treba, čas ne uspevate da se organizujete jer su ljudi oko vas haotični I samo vam odmažu. Sa kolegama sredinom nedelje možete imati jednu neprijatnu situaciju – ne dozvolite da vas izbace iz takta. Dobijate važne informacije ili pokazatelje da će neki vaši planovi biti realizovani, ostvareni.

Novac

U ovom periodu kao da ne umete sa novcem – samo vam se izvlači iz ruku.

Zdravlje

Glavobolje, meteoropatske reakcije.

Hrana

Jedite ono što volite, ali pokušajte da budete umereni I odmereni. Još uvek je kod vas prisutna neka “nervoza” u stomaku I moguće reakcije kroz mučninu na preobilnu ili premasnu hranu. Uzimajte više tečnosti, naročito čajeva.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vaga

Ljubav

Ukoliko želite dobro odnosu u kojem ste, ali I sebi – onda pričajte sa voljenom osobom. Što više, na lepe teme, na one teme koje donose osmeh I dobru energiju. I nemojte biti statični – oboma vam je potrebno da budete u pokretu, da se nešto dešava I da te aktivnosti svojim uticajem “brišu” ono negativno što jeste oko vas. Niko ne kaže da je situacija savršena – ali je možete popraviti u velikoj meri. Slobodne Vage – nešto se dešava, da. Sad, koliko ste vi tim dešavanjima zadovoljni i da li vam one donose ispunjenje koje vam je potrebno – to je već neko deseto pitanje. Za sada, uživajte u ovome što imate.

Posao

I u poslovnom segmentu je neka slična situacija kao i u emotivnom – evidentno je da je energija promenjena, da je bolje raspoloženje, da se sve dešava brže i više u vašu korist. To ne znači da ste vi svoju situaciju rešili i da sada možete da budete mirni, ali ipak vam ovaj period i okolnosti daju priliku da napravite neke pozitivne promene. Bićete u svojoj energiji, i to je najvažnije – optimistični, pokretni, sa puno volje da gurate napred i da ostvarite ono što ste naumili. Malo nervoze sredinom sedmice.

Novac

Iako se oko novca nervirate, on dolazi pa dolazi.

Zdravlje

Povremeno ćete biti malo « mutni » i osetljivi, ali generalno gledano – dobro ste.

Hrana

U ovoj nedelji Vage umeju sebi da ugode kada je ishrana u pitanju, mada će se truditi da ipak ne pređu neku granicu koju su same sebi postavile. E sad, koliko će to biti uspešno, to ćemo još videti – evidentno je da vam cela sedmica donosi lepa, slatka I slana iskušenja.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Škorpija

Ljubav

Da li vam je trenutno lepo u odnosu sa partnerom? Jeste. A da li ste zadovoljni ? E pa niste. A zašto ? Pa zato što vam je lepo i što ste ispunjeni samo površinski, konstantno imate osećaj da vam partner i pored svega što vam daje, ne daje ono što vam je najpotrebnije – sebe, do koske. Vaša potreba da posedujete voljeno biće u kompletu sada nije ispunjena – možda zato što vam partner zaista nije posvećen u potpunosti, a možda i zato što dramite bez preke potrebe. Kupajte se u strasti, toga bar imate na pretek. Slobodni – tih strasti možete da dobijete koliko vam srce ište. Ostalo – ne može sada nikako.

Posao

Umesto što opterećujete sebe pitanjima emocija, bolje se okrenite poslovnom segmentu jer ovde vam sada treba čista I bistra glava I mnogo energije. Poslovna sfera je uzavrela, ispunjena dešavanjima i vrlo pokretnom i živom energijom – u prevodu, trebaće vam sva vaša koncentracija da ispoštujete ono što se od vas očekuje. A očekuje se mnogo. Odigrajte kako treba, posvećeno – i bićete više nego zadovoljni rezultatima koje ćete ostvariti. Ne « gubite » se u obavezama – nemojte pamtiti, pišite !

Novac

Para ima i biće ih i na dalje. A vi se potrudite da nešto novca I zadržite.

Zdravlje

Pojačan umor i odliv energije. Moguće glavobolje I meteoropatske reakcije.

Hrana

U jednom trenutku ste odmereni, čak prilično restriktivni kada je ishrana u pitanju. U drugom pak sednete i ne ustanete dok ne počistite sve što je ispred vas (a toga može biti poprilično). Pažljivije birajte namirnice, uvedite se u neki red I držite ga se.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Strelac

Ljubav

Ukoliko imate partnera, jedino o čemu je potrebno voditi računa jeste bilo koja vrsta flerta, koliko god da vi smatrate da je nešto bezazleno I benigno. Odnos sa dragim bićem je sada dobar I baš bi bilo fino kada bi to tako I ostalo. A neće ostati ukoliko vi krenete da nešto ludujete sa strane ili ukoliko prihvatate nečije začikivanje, sve u fazonu “A dobro, ovo je čisto zabave radi, samo se igramo….” Od igračke brzo bude plačke,pa da se ta “plačka” ne bi dogodila u ovoj ili u sledećoj nedelji – iskulirajte malo. Slobodni Strelčevi – vi možete da se igrate I da u toj igri uživate. I da flertujete do mile vam volje.

Posao

Početkom nedelje budite nešto oprezniji prilikom dogovora, bavljenja papirološkim pitanjima ili tokom obavljanja obaveza – možete propustiti neki mali, ali bitan detalj I posle gubiti vreme na ispravljanje I rešavanje ove situacije. Ok, rešićete – nije problem u tome, ali bolje je da ne trošite svoje vreme I živce ako to nije neophodno. Generalno gledano – prilično ste zadovoljni u ovom trenutku. Nije sve savršeno I bajno, ali ide u onom pravcu koji vama odgovara. I nastavite tako, samo polako I sa osmehom na licu.

Novac

Nešto ćete propustiti da platite, pa ćete se posle nervirati. Mogući manji gubici novca.

Zdravlje

Drugi deo sedmice vam donosi pojačan umor, tromost I potrebu da što više odmarate.

Hrana

Udri brigu na veselje – deviza je Strelaca u ovoj nedelji. Ni dva posto nećete voditi računa o tome šta jedete i kada jedete – uživaćete u hrani onda kada vam se i koliko vam se hoće. U prevodu – eto vama viška kilograma očas posla ako ne promenite nešto.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Jarac

Ljubav

Ako ikako možete – što manje komplikujte bilo kakve situacije u vašim emotivnim relacijama. Isto tako – bilo bi lepo da povremeno prećutite, čak i kada su vam reči bukvalno na vrh jezika. A zašto ? Pa zato što partner (naglašenije u prvom delu sedmice) kao da čeka samo trunčicu da bi mogao da « izlije » svo nezadovoljstvo i frustraciju na vas. I uopšte nije bitno da li ste vi krivac za nezadovoljstvo voljene osobe, njoj je potrebno da nađe « žrtvu » a vi ste baš pogodna meta za to. Slobodni Jarčevi – pokrenuli ste se prema nekom, ali još uvek niste zadovoljni rezultatima i kako se to odvija. Biće ih, budite strpljivi.

Posao

Vaše ideje jesu dobre ali možda trenutno još uvek nije vreme za njih. Ili makar nije trenutak da o njima pričate, osim onom krugu saradnika ili prijatelja kojima istinski verujete. Za sada analizirajte i razrađujte, a od januara sledeće godine – biće prostora da ovo i realizujete. U međuvremenu – nemojte biti nestrpljivi po nekim pitanjima, pogotovo ako je reč o dogovorima ili papirologiji. Rešićete svakako, samo možda ne u prvom pokušaju. U ovoj sedmici vam stižu važne vesti I dokumenta koja očekujete.

Novac

Sredinom nedelje imaćete više troškova. Čuvajte novac.

Zdravlje

Mogućnost prehlade.

Hrana

Bolje raspoloženje, bolji apetit. Vi nećete biti neumereni, već ćete pre jesti sa većim zadovoljstvom i više uživati u hrani. Doduše, neki od vas će pojačati i konzumiranje slatkiša, ali obzirom na to da vam se ovo retko dešava….neće biti posledica po vašu kilažu….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vodolija

Ljubav

Venera i Mars su dobri prema vašem znaku. Prva planeta vam donosi emotivne šanse, ljubav od drugih ljudi. Druga vam donosi aktivnost, živost i pokret. Zajedno – strast. Koristite prilike ili ih stvarajte – i jedno i drugo sada možete. Ukoliko ste zauzeti – sa voljenom osobom ćete čas imati dobar odnos I komunikaciju, čas naporne razgovore I otežanje. Kada bi partner hteo da se drži lakih tema, vama bi to u potpunosti odgovaralo. Ali neće, malo malo – pa ode na neka pitanja koja biste vi najradije preskočili. Iskreno, I vas neke situacije u vezi vašeg partnerstva muče, ali nemate volje niti želje da se bakćete time.

Posao

Nemojte da se začudite ukoliko se u ovoj nedelji budete osećali totalno zakucano. To ne znači da se neće dešavati pozitivne situacije, jer hoće. Ne znači da se neće pronaći rešenja za sve probleme, jer hoće. Samo ćete vi imati osećaj umora i konstantne borbe što će vam crpiti energiju i donositi da se povremeno i psihički osećate teško i statično. Ova nedelja vam jeste naporna, ali ne znači da njenim rezultatima nećete biti zadovoljni. Hoćete, ali ćete se povremeno pitati zašto mora baš ovako teško.

Novac

Iako novac konstantno dolazi, vaši troškovi sredinom nedelje lepo rastu.

Zdravlje

Mogućnost prehlada.

Hrana

Mesec je u vašem polju hrane početkom ove sedmice, što znači da će vaš apetit jako varirati. U suštini, zavisiće od vašeg raspoloženja, a ono će biti promenljivo tokom ovog perioda. Preporučuje vam se više citrusa, zbog imuniteta.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ribe

Ljubav

Strpljenje vam neće biti jača strana tokom ove nedelje, pogotovo u njenom prvom delu. Neke stvari verovatno preuveličavate I uopšte nije važno da li se one vezuju za partnerstvo u kojem ste ili za neki drugi životni segment – poenta je u tome da ćete biti nervozni I da se to može odraziti na kvalitet odnosa u kojem ste. Dobro je što je partner trenutno hladnije glave I što će, nadam se – umeti da na pravi način ishendluje vašu potrebu za dramom. Slobodne Ribe – neko pokazuje jasne namere da vam se približi. S jedne strane vam sve ovo prija, a sa druge – niste sigurni koliko je pametno upustiti se u ovu priču.

Posao

Pred vama je jedna aktivna radna nedelja iako vi za tolike aktivnosti sada možda baš I niste psihički u potpunosti spremni. No, pošto je situacija takva kakva je – duboko udahnite I spremite se da protrčite kroz ove dane. Do sredine nedelje će verovatno biti kulminacija dešavanja, a nakon toga – verovatno će stress krenuti da opada I da se situacija smiruje. Očekuju vas I neke lepe vesti I informacije koje ste možda dugo čekali a nekima od vas se smeši I ponuda koju bi ozbiljno trebalo razmotriti.

Novac

U ovoj nedelji vas troškovi baš jure….

Zdravlje

Prehlade, meteoropatske reakcije.

Hrana

Raspoloženje vam početkom nedelje baš i neće biti neko naročito, što će u velikoj meri uticati na vaš apetit. No, kako se budemo bližili kraju sedmice, osećaćete se sve bolje…Pokušajte da pojačate unos namirnica bogatih gvožđem…

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.