Nedeljni horoskop | Od 22.07.2019 – 28.07.2019

Pospremila kuću, sve dovela u red. Skuhala kafu, muž nespretno pruži ruku i kafa se razli po stolu.
– Što ne paziš, smotani stvore? – viknem još oznojena od spremanja.
– Oprosti.
Ustane, pobriše sve tragove i rezignirano šuti. A ja mislim: Da je ovo uradio neko ko je slučajno svratio, ko mi apsolutno ništa ne znači u životu, sve bi bilo drugačije. Nasmiješila bih se i kazala:
– Ne uzrujavajte se bez razloga, sve ok, lako je to obrisati…
Apsurdi su to.
Vrlo često vlastite stresove liječimo vičući na one koji su nam najvažniji, koje volimo jednako kao sebe, a trudimo se uvijek biti uljudni i sa osmjehom pri slučajnom susretu sa nekim beznačajnim i suvišnim, čak i onima koji nam idu na živce.
A ne bi trebali. Ne bi smjeli.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Situacija u domu sa bračnim partnerom, ali i u emotivnim vezama – kreće da se popravlja u ovoj sedmici. I ne, to ne znači da će sve odjednom biti fantastično, već da ćete vas dvoje uspevati bolje da se uklopite i lakše pronađete zajednički jezik. Još ako od drugog dela nedelje idete na odmor i postoji mogućnost da zajedno otputujete – ma milina, poboljšanje će ići znatno brže! Slobodni, pogotovo oni koji će se tokom ove sedmice izležavati negde daleko, na plaži – letnja avantura vam je zagarantovana….Ukoliko niste baš za takve „forme“, onda se okrenite provodu i uživanciji, jer toga ćete imati koliko vam srce ište. Čak i ako ostajete kod kuće – očekujte poziv ili susret sa osobom koju znate od ranije.

Posao

Sve ono što vam promakne ili u čemu pogrešite – imate više nego dobre šanse da ispravite i sredite na najbolji način. Ako ne uspe iz prvog pokušaja, ne odustajte – iz nekog narednog hoće! Pred vama je sedmica u kojoj će se sve dešavati dosta brzo, a mnogo toga će vam ići na ruku. Postoji samo jedan preduslov – morate biti korektni, povlačiti poteze koji ne ugrožavaju druge i koji su zakonski ispravni….Obnoviće se neki kontakti koji su vam važni i dobićete drugu priliku za uspeh.

Novac

Pomalo ste opušteni i trošite preko svojih mogućnosti.

Zdravlje

Odlično. Malo stresa, ali se uspešno borite sa njim.

Hrana

Trenutno prilično vodite računa o svojoj ishrani, pronašli ste pravu disciplinu i držite se toga. Međutim, mirisi i ukusi domaće kuhinje vas sada tako lako opiju, pa ukoliko idete u posetu mami, baki ili tetki koja pravi najbolje palačinke na svetu – budite sigurni da ćete više nego izvesno počiniti „slatki greh“.

Bik

Ljubav

Ukoliko je komunikacija sa partnerom bila lošija u prethodnom periodu, ili ako ste uspeli da se tokom prošle nedelje nešto „pokačite“, možda čak i zaćutite – u ovoj sedmici definitivno očekujte nastavak priče i konačni razgovor o pitanjima koja su do sada preskakana. No, da li će ovo doneti neko značajnije poboljšanje u vašim emotivnim relacijama? Pa, iskreno – teško. Tu ste gde ste i za sada ne mrdate nigde, ali ne vide se ni neke značajnije, vama bitne promene na bolje….Slobodni Bikovi će u ovoj sedmici malo da se sudaraju sa prošlošću. Nemojte se iznenaditi ukoliko naletite na bivšeg partnera ili ako vam on, ničim izazvano, pošalje poruku. Možda će biti fino da malo zajednički evocirate uspomene.

Posao

Na poslu onako, nit smrdi nit miriše. Neki dani će vam biti pomalo dosadni, u drugim ćete nešto više živnuti, imati pojačan obim posla, možda se malkice i iznervirati….i to je to…Eto, imaćete priliku da završite sa papirologijom, da arhivirate neka dokumenta koja vam se vuku ko zna od kada, da obavite razgovore koje ste propustili….i da možda čak odete i na onaj poslovni sastanak koji već danima odlažete. E, da – mogu vas kontaktirati i bivše kolege i poslodavci…

Novac

Naplatićete neko dugovanje ili dobiti novac koji već duže vreme očekujete.

Zdravlje

Dobro. Više se krećite, šetajte – prijaće vam.

Hrana

Osluškujte svoj organizam u ovoj nedelji jer će nepogrešivo umeti da prepozna šta mu je potrebno kada je ishrana u pitanju. Ukoliko hoćete nas da poslušate, onda se vodite onim – raznovrsno i od svega po malo. Da, i nešto više hidriranja nego inače, potrebna vam je tečnost!

Blizanci

Ljubav

Jeste vaš vladar Merkur retrogradan i malo „potkačen“ opozicijom od strane Saturna i Plutona, ali ipak je tokom cele ove sedmice u zagrljaju sa Venerom….U prevodu – moraćete da progovorite o nekim temama iz prošlosti ili o pitanjima koja do sada nisu rešena sa voljenom osobom, ali ćete sve to nekako fino umeti da „umotate“ kao u oblandu i da kažete na slađi i lepši način. Voljenoj osobi i vama bi baš prijalo da na par dana pobegnete negde, pa gledajte da to i uradite. Slobodni Blizanci će poželeti da se vrate ljubavi koja ih strpljivo čeka. Neko će se vratiti osobi iz prošlosti, a neko će se pomalo umoriti od lutanja i provoda i poželeti da ostvari jednu stabilniju ljubavnu priču….

Posao

Niste baš strpljivi sa nekim saradnicima, ali umete da se ugrizete za jezik i kažete samo ono što ide u korist i vama i saradničkom odnosu. Na taj način ćete lakše ispraviti i propuste i greške koje ste eventualno napravili u prethodnom periodu. Ovo je sedmica u kojoj možete pokrenuti neke planove ili situacije od ranije i koje će sada, za divno čudo – profunkcionisati. U početnoj fazi ćete imati manjih problema sa organizacijom, ali će sve to ipak doći na svoje mesto…

Novac

U ovoj nedelji vas novci vole, a volite i vi njih….Uživajte u ovoj, obostranoj ljubavi.

Zdravlje

Blaga osetljivost stomaka.

Hrana

U ovoj sedmici umete da uživate, ali da ne preterate u tome. Znači, taman koliko i kada treba…nešto više će vas mamiti slatkiši, ali svi imamo neku slabu tačku, zar ne? Bitno je samo da ne preterate, da ne biste posle morali na dijetu…

Rak

Ljubav

Neko vam se u prethodnom periodu dopao, ali je komunikacija sa tom osobom brzo počela da „štuca“ i vi ste imali osećaj da se druga strana povlači….U ovoj nedelji ćete shvatiti da to ipak nije tako, jer ćete odjednom dobiti mnogo više nego što ste očekivali. Na žalost, još uvek se nalazite u periodu koji je jako obojen prošlošću, pa vidite šta ćete sa svim onim silnim bivšim partnerima i poznanicima od pre Hrista koji su krenuli da vas spopadaju sa svih strana…..Zauzeti Rakovi će da progovore o nekim temama sa voljenom osobom. To možda neće biti baš stopostotno lagani i fini razgovori, ali mogu doneti mnogo i vama i drugoj strani. Rešavajte se tereta, to vam je potrebno da biste nastavili dalje…

Posao

Prijatno ćete biti iznenađeni nekim razgovorima, komentarima, ponudama. Možda dolaze kasnije nego što ste ih očekivali, ali ipak dolaze, zar ne? Ukoliko ste u prethodnom periodu konkurisali za neki posao i već digli ruke od toga, nemojte se začuditi ukoliko vam se poslodavac baš ovih dana javi i to sa finim vestima. U ovoj ćete nedelji pronaći papire ili dokumenta koje ste zaturili, pronaći ćete ponovo zajednički jezik sa nekim ljudima….ali će neki Rakovi ponovo pronaći i svoju motivaciju i cilj u životu…

Novac

Neki višak novca ili priliv koji nikako ne očekujete – stiže do vas.

Zdravlje

Malo problema sa stomakom, ali sve ostalo je ok.

Hrana

U ovoj sedmici će vam varenje biti dosta usporeno, pa je moguće da će vam čak i one namirnice koje vam inače izuzetno prijaju – teško „pasti“ na stomak. Jedite male, lagane obroke više puta tokom dana i ne uzimajte hranu u kasnijim večernjim satima.

Lav

Ljubav

Neka tajna a slatka komunikacija, kao i susreti „da niko ne vidi i niko ne zna“ ponovo će postati aktuelni u ovoj sedmici. Ovo pogotovo važi za one koji su zauzeti a vole da švrljnu, mada ni slobodni neće biti baš „operisani“ od ovakvih dešavanja. No, ukoliko imate partnera i verni ste – vaš odnos će polako krenuti da se poboljšava. Malo po malo. Neće to biti neki ogromantni koraci, ali ćete lagano ići napred. Zajedno. Ukoliko je bilo nekih nesporazuma, oni se sada mogu ispeglati i srediti. Možda ne u potpunosti, ali ćete svakako napraviti poteze ka tome. Slobodni – jedan susret, pod okriljem noći, sa osobom koja vam je već poodavno „zapala za oko“ učiniće da procvetate….

Posao

Jedino što će vas u ovoj sedmici kočiti jeste slaba koncentracija i nemogućnost da se na pravi način, kvalitetno i efektivno organizujete. Zbog toga ćete pomalo kasniti u nekim situacijama, ali ćete šarmom i slatkim rečima sve to uspevati da ispeglate. Jedna prilično dobra nedelja je pred vama – pa nije ni čudo, Sunce vam je došlo da vas obasja i da vam da ono što vam je potrebno – uspeh, napredak…..doduše, nekima će dati i odmor i odlazak na put….ali šta pa ima loše u tome?

Novac

Oho ho ho ho! Eto nekih parica, slatkih i taman onda kada treba!

Zdravlje

Osećate se neuporedivo bolje nego u proteklom periodu.

Hrana

Eto Sunca u vašem znaku početkom nedelje, a na njenom kraju – i Venera će mu se pridružiti! Sad kad zablistate, pa zasijate, pa budete lepi kao upisani! A u tome će vam, naravno – pomoći i ishrana. Sa puno povrća i ribe i sa dosta, dosta tečnosti.

Devica

Ljubav

Pred vama je još jedna sedmica koja će proći prilično mirno. Nikakva posebna dešavanja neće uzdrmati vašu svakodnevicu sa emotivnim partnerom….mada se mora priznati da ukoliko ne napravite neki zajednički iskorak – možda put ili više izlazaka sa prijateljima – neće biti ni pozitivnih pomaka. Umesto da se okrećete drugim stvarima i ljudima – okrenite se jedno drugom. Slobodne Device će susresti osobu iz prošlosti koja će ponovo probuditi u njima uspomene i sentimentalno raspoloženje. Ovo čak može biti osoba iz vašeg detinjstva ili škole – neko koga jako dugo niste videli i čiji će vas ponovni dolazak u vaš život baš, baš obradovati.

Posao

Otvara se prilika da ipak ostvarite nešto što ste planirali. Iako ste na trenutak pomislili da ste u prethodnom periodu napravili pogrešan potez, ispostavlja se da ste ipak bili u pravu. Devicama tokom ove sedmice dolaze nove – stare šanse. I to one dosta dobre. Neki od vas će se baciti na ozbiljno proučavanje budućih koraka. Za sada ćete ćutati o svemu i unapred uživati u događajima koji će se uskoro pokrenuti. Jedna osoba će vam dati ideju koju možete iskoristiti i primeniti.

Novac

Moguće je da ćete prijatelju morati da se obratite za pozajmicu.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Opušteniji ste nego inače.

Hrana

Malo druženja sa prijateljima, malo porodičnih okupljanja, malo nekih proslava, večerica, „radnih“ ručkova i tako dalje….poenta je, kako god okrenuli – ista. Vi ćete lepo da se naručkate u ovoj sedmici, više nego što ste planirali, ili što bi to bilo dobro za vas….

Vaga

Ljubav

U poslednje vreme baš i niste u potpunosti „svoji“. Čak i da sve funkcioniše savršeno u vašim partnerstvima, postoji ta neka statičnost koja se duboko komeša u vama i želja da se nešto dogodi i stvari promene i pokrenu. U suštini, odnos sa voljenom osobom uopšte nije loš, ali vama je potrebna promena, pa možete čak upasti u neki lagani flertić ili dopisivanje sa drugom osobom. Slobodne Vage gledaju kako se neki bivši lome ponovo oko njih i to im je, onako – slatko, simpatično i zanimljivo….ali ništa više od toga. Odavno ste vi stavili tačku i nemate nameru da od nje pravite zarez. A i šta će vam to kada osećate da se nešto veliko i snažno i novo približava….

Posao

Neke dobre informacije, povoljne vesti – stižu do vas tokom ove sedmice. Prilika da na pravi način rešite nešto što je bilo u zastoju ili oko čega ste se dosta angažovali u prethodnom periodu. U suštini, primetićete tokom ove nedelje da se sve pokreće, pomera, da jednim dosta bržim tempom napreduje. Da, uglavnom će se sve to vezivati za stare poslove, stare projekte, stare saradnike – ali ovo jeste prilika da od starog napravite novo, bolje i povoljnije po vas. Ili da više zaradite….

Novac

Dobra finansijska situacija. Završićete sve ono što ste planirali. Vreme da vratite dugove.

Zdravlje

Nastavite sa prekinutim treninzima, pravi je trenutak da se ponovo pokrenete.

Hrana

Znate za one rezultate o kojima smo pričali prošle nedelje? E, konačno ćete ih primetiti i to verovatno pred kraj sedmice. Tek tada će vam biti jasno da se vaše vođenje računa i strožiji režim ishrane ipak isplatio. To će vam dati vetar u leđa da nastavite.

Škorpija

Ljubav

Pred vama je lepa i prilično mirna nedelja u kojoj ćete se vi osećati rasterećenije i opuštenije nego inače. Partner je okupiran svojim obavezama, vi svojim – ali zajednički trenuci, koliko god da su retki – ipak vam donose opuštenost, glatku komunikaciju i razumevanje. Sve ide nekim svojim tokom, pa da ne kvarimo….Slobodne Škorpije – neko pokazuje naklonost prema vama, ali vi onako, pomalo sa visine i kritičkim okom gledate na ovu osobu. Našli ste joj sto i jednu manu – u stvari, mislim da vas trenutno baš i ne interesuje ta ljubav, imate vi prečih stvari na pameti i stvarno ne želite da gubite vreme na neke tamo emocije i muvanje i sve ostalo što uz to ide….

Posao

Vaš vladar je u polju karijere, početkom nedelje tu ulazi i Sunce, a na samom kraju sedmice – Venera. Polako se okuplja planetarno društvance u znaku Lava i vašoj kući pozicije i statusa – i dok drugi odmaraju, Škorpije tek kreću sa pravim udarničkim tempom. Osećaj neizvesnosti koji je dosta dugo bio prisutan kod vas počeće ove nedelje polako da jenjava. Vi ćete od ovog perioda pa na dalje samo i sve više privlačiti pažnju na sebe i na svoje sposobnosti. Samo polako, ono pravo tek dolazi.

Novac

Novca će biti taman za sve. I da se vrate dugovi i da se plate obaveze….ali i da se potroši.

Zdravlje

Odlično. Sve ste snažniji i poletniji.

Hrana

Konačno ste u skladu sami sa sobom. ili ste na novom režimu ishrane ili ste pronašli ono što vam zaista prija i čini da se osećate u isto vreme lagano, ali i poletno i puni energije. Šta god da radite – nastavite jer odgovara i vašem organizmu…..a i čini dobro vašem izgledu.

Strelac

Ljubav

Partner će i ove sedmice isterati sve ono što hoće, ali možda na drugačiji način nego do sada. Možda suptilnije, mekše, sa više lepih reči….a možda ste jednostavno, vi sada otvoreniji, raspoloženiji i spremniji da osobi koju volite izađete u susret. Zar je zaista bitno da li je voljena osoba sposobnija da vas ubedi ili ste vi raspoloženiji da popustite? Jedino je važno da će odnos funkcionisati. Još ukoliko putujete negde zajedno, opustićete mozak totalno i uživati….Slobodni Strelčevi se tek spremaju da pokažu ko su i šta su kada je ljubav u pitanju. Ukoliko putujete, avanture vam se nude na dlanu. Vaše je da li ćete ih uzeti. Čak i ako ne idete nigde – saleću vas sa svih strana. Samo polako, ovo je tek početak dešavanja…

Posao

Da, možda morate da ponovite neke situacije, da radite neke stvari ispočetka….ali uvek ih privedete kraju na onaj način na koji ste zamislili i koji vam odgovara. Poboljšava se komunikacija sa saradnicima, a uspeli ste da i sa šefovima pronađete zajednički jezik po pitanjima na kojima ste se do sada saplitali. U ovoj sedmici vam idu mogućnosti da ponovo pokrenete situacije i dešavanja od kojih ste na neko vreme bili odustali. Ukoliko sarađujete sa strancima, poslovi kreću uzlaznom linijom.

Novac

Opuštenija sedmica po pitanjima novca.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Hrana

Iz vama potpuno nepoznatih razloga – odjednom ste osetili jaku potrebu da napravite neke velike promene u svom načinu ishrane. Čak i da to ne planirate, desiće se spontano i vama neprimetno. Bitno je da ćete se uskoro osećati dosta bolje, lakše, poletnije.

Jarac

Ljubav

Stvari polako počinju da dolaze na svoje mesto. Oluje su prošle, kod nekih su bile intenzivne i razorne….kod drugih su se više odrazile na osećaj unutrašnjeg nezadovoljstva….No, poenta je u tome da od ove nedelje sunce počinje da se probija kroz oblake i da ćete prvi put posle dugo vremena videti da se partner ipak trudi da sve bude u redu. Idemo polako, pa dokle stignemo…..Slobodni Jarčevi – mogućnost dosta jakog i strasnog odnosa, ali nešto ne bih rekla da on ima šansi za trajnost. No, za malo uživanja i opuštanja – može. Da ne zaboravim – evo još jedne nedelje u kojoj stoji mogućnost kontakta sa bivšim partnerom. Nemojte, ne vredi – koliko god da bude simpatično i slatko u početku….

Posao

Opet će vam doći stari saradnici, opet će vam doći stari poslovi i stara pitanja, ali i stare šanse. Od tog starog odaberite ono što valja i napravite novo….ili bar krenite tim putem. Ne očekujte ništa preko noći, ali ono što radite i uradite sada, daće svoje prave rezultate na jesen….a onda ćemo malo drugačije pričati. Vi nemojte žuriti, čak ni kad vas požuruju. Imate svoj tempo, svoj način i svoju pamet, ne treba vam tuđa. Biće u ovoj sedmici onih slatkorečivih što prodaju šarene laže. Iskulirajte ih, u potpunosti.

Novac

Malkice stabilnija finansijska situacija….ne opuštajte se previše….

Zdravlje

Vreme je za odmor i opuštanje. To će vam izuzetno prijati.

Hrana

Neke pozitivne promene počinju da se dešavaju i kod vas. Da, sve to ide dosta lagano – ali kao da grč u vama počinje da popušta, konačno možete da se opustite i da više uživate čak i u ishrani. Dajte malo sebi na volju ovih dana, zaslužili ste….

Vodolija

Ljubav

Neka forma „predaha“ prisutna je u ovoj nedelji u vašim emotivnim relacijama. Iskoristite ovo vreme za više uživanja, za više opuštenosti i naravno – za poboljšanje komunikacije sa osobom koju volite. Oni koji se više posvete odnosu, mogu računati da će i naredni period proći bez trzavica i zastoja. Napominjem, jer od naredne sedmice ulazite u kraći period koji može doneti probleme. Zato, sprečite na vreme….da ne biste posle lečili….Slobodne Vodolije su se zainteresovale za nekog ko im dolazi preko prijatelja ili sa kojom su se eventualno družile ranije. Simpatična je ovo pričica i može vas čak i jače zaintrigirati. Takođe – preko poslovnog segmenta neko malo mlađi od vas kreće da vam se udvara….

Posao

U kontaktu ste sa ljudima koji su glasni, pomalo arogantni i ubeđeni da su u pravu u svemu. No, imate vi „lekić“ i za takve i koliko god da se busaju u grudi na kraju uspevate da ih svedete na pravu meru. Ipak, držite ih tačno tamo gde treba, jer su vam bitni za posao a toga nikako ne želite da se sada odreknete. U međuvremenu, počinju da se rešavaju situacije koje su vam u prethodnih par meseci pravile problem ili su bile u zastoju. Konačno osećate da idete napred, koliko god to sporo bilo…

Novac

Stabilnije funkcionišete po pitanju finansija.

Zdravlje

Nešto više pažnje obratite na grlo. Možete da se prehladite, čak i ako pijete hladne napitke.

Hrana

Vama je potreban podstrek da napravite neku korenitiju promenu što se ishrane tiče….A ove sedmice ćete taj podstrek i dobiti. Uopšte nije važno u kom obliku – da li će biti pozitivan ili negativan – bitno je da ćete se zainatiti i krenuti pravim putem….

Ribe

Ljubav

Retrogradni Merkur se vratio u vaše polje ljubavi i tokom ove sedmice će biti u jakom kontaktu sa Venerom. Eto prilike da se neka pitanja sa voljenom osobom reše i poprave, eto prilike da se na drugačiji, lepši, mekši i suptilniji način razgovara o onome što vas je do sada mučilo. U suštini, u ovoj sedmici se mogu srediti mnoge situacije i poboljšati odnos sa partnerom. Nemojte propuštati prilike koje će vam se ukazati. Slobodne Ribe će pod uticajem ovih aspekata ipak biti više okrenute ka prošlosti, ali gledajte da ovo bude samo na način da neku davnu priču zaključite i stavite joj tačku. Sada ste u periodu kada prošlost čistite, i ne trebate da joj se vraćate. Nove ljubavi su pred vama.

Posao

Odlična poslovna sedmica za pripadnike vašeg znaka. Imaćete osećaj da stvari držite pod kontrolom, da sve funkcioniše dobro da bolje biti ne može. Istina je da će mnogo toga da se popravi tokom ovog perioda, ali on je važan zbog još jedne stvari – pozicije koje sada zauzmete mogu doneti one prave rezultate u narednim mesecima. Zato, uključite ambiciju u pravoj meri, budite korektni, pravedni i posvećeni onima sa kojima radite i ne brinite. Sve će vam se to itekako isplatiti. Uskoro.

Novac

Dobijate isplatu koju već duže vremena očekujete.

Zdravlje

U ovoj sedmici osećate se vrlo dobro.

Hrana

Bolje raspoloženje, stabilnije funkcionisanje u svim segmentima, pa i kada je ishrana u pitanju. Ukoliko ste do sada preterivali – naći ćete pravu meru. Ukoliko ste pak bili neredovni sa obrocima ili se hranili nezdravo – sada ćete to poboljšati.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.