Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 – 31.03.2019

Negdje usput, stvorilo se prijateljstvo. Veza između dvije žene koju nijedan muškarac ne može da razumije.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Atmosfera u partnerskim odnosima vas pomalo guši, steže, opterećuje. Retki su trenuci kada se osećate lako I opušteno, a suviše česti oni u kojima osećate pritisak. Komunikacija sa voljenom osobom je u totalnom zastoju – ni jedno ni drugo niste zadovoljni ali činite malo toga da biste popravili situaciju. Ulazak Venere u vaše polje tajni može kod nekih od vas aktivirati tajnu priču I odnos. Što se slobodnih tiče, vama su ljubavne šanse otvorene I preko posla I preko društvenog života, interneta. Moguće je pokretanje jedne zanimljive pričice u kojoj ćete želeti da se opustite I uživate punim plućima. No, ukoliko ova osoba odmah na samom početku krene da vas steže I pritiska, ne verujem da ćete se tu I zadržati…

Posao

Stacionarnost Merkura koji vlada I vašim dogovorima I komunikacijom, ali I svim papirološkim pitanjima I ugovorima u ovoj nedelji – I nije dobra osnova za pokretanje iole značajnijih poslovnih priča. Šta više, I u postojećima treba vrlo voditi računa o greškama, koje se u ovom periodu itekako mogu potkrasti. Iako će vam se otvoriti jedna nova poslovna prilika, sa njom baš treba biti izuzetno obazriv iz gore navedenih razloga, osim ako je to neki kratkotrajni angažman u kojem ćete novac dobiti unapred.

Novac

Šanse za zaradu postoje tokom ove nedelje, ali je malo verovatno da će ovi prilivi novca doneti olakšanje I rasterećenje od briga.

Zdravlje

Sedmica u kojoj su snage vašeg organizma na izmaku I kada lako može doći do pada imuniteta. Posebno obratite pažnju na grlo, postoji izuzetna osetljivost.

Hrana

Vladarka vašeg polja hrane, Venera – prelazi u znak Riba tokom ove sedmice, znak koji između ostalog predstavlja umnožavanje i obilje. U narednom periodu vaš je zadatak da se oduprete iskušenjima i pokušate da budete umereni u ishrani.

Bik

Ljubav

Upadate u fazu bolećivosti I ekstremne senzitivnosti I sada možete funkcionisati na više načina. Ili ćete biti preterano emotivni I svaki postupak ili izjavu od strane partnera doživljavati vrlo lično, što će vas naterati na povlačenje I tugovanje u tišini….Ili ćete pak početi da “zalivate” voljenu osobu ogromnim količinama emocija, brigom, pažnjom I nesebičnošću. Gledaćete da svaki slobodni momenat posvetite partneru. Slobodni Bikovi mogu ući u jednu priču koja se u potpunosti razlikuje od vaših dosadašnjih ponašanja I izbora kada je ljubav u pitanju. I što je najinteresantnije – zaista ćete uživati u tome! Promene koje osećate u sebi privlače drugačiji tip osoba u vaš život…

Posao

Nedelja u kojoj može doći do pozitivnih promena. Neke od njih ste očekivali Ili im se nadali, a neke baš I ne – ali zajednički imenitelj jeste da će vam ove promene prijati I u početku, ali I na duži rok. Sada vam je to baš potrebno I stiže u pravom trenutku jer ste negde na izmaku snaga I više ne možete da funkcionišete na dosadašnji način. Ne samo ovo, pojedinim pripadnicima ovog znaka se može otvoriti I jedna neočekivana poslovna prilika koju svakako morate I trebate iskoristiti.

Novac

Iako je po pitanju novca prisutan pritisak I tenzija kod vas, neki novčani prilivi ili najave istih itekako će vam popraviti raspoloženje.

Zdravlje

Mantalna napetost utiče na kvalitet vašeg života. Sada vam je potrebno mnogo opuštanja, ali bi vam I rekreacija itekako pomogla da ovo prevaziđete….

Hrana

U zavisnosti od vašeg karaktera I životnih navika, u ovoj nedelji možete otići ili u veliku borbu sa nagomilanim kilogramima I striktno okretanje principima zdrave ishrane….ili još više navaliti na hranu I pojačati apetit na maksimum. Trenutno ste na klackalici I jedno od ova dva će prevagnuti…

Blizanci

Ljubav

Potrebno vam je neuporedivo više I pažnje I razumevanja I prisustva od voljene osobe nego što dobijate u ovom trenutku. Doduše, možda I vi snosite jedan deo krivice za ovo, jer se ne otvarate I ne pokazujete jasno šta vam je potrebno. Ukoliko možete, probajte da budete otvoreniji. Ako ne možete – makar nemojte stvarati tenziju time što ćete se povući I uvređeno ućutati ili prekinuti svaku komunikaciju. Slobodni pripadnici ovog znaka konačno ulaze u period kada su spremni da ostave prošlost iza sebe. Jedna ljubavna šansa otvara se pred vama tokom ove sedmice I vi biste trebali da zakoračite u nju jer će vam doneti živost I dobro raspoloženje. Nemojte samo da previše razmišljate da je ne biste propustili…

Posao

Ulazak Venere u vaše polje karijere I pozicije sredinom sedmice otvara pred vama nove poslovne šanse, donosi dobre vesti I najavljuje preokrete u poslovnom segmentu. Neke neočekivane prilike, ali I priznanja mogu se pokrenuti baš sada. Sa druge strane – sa nekim poslovnim saradnicima I partnerima nemate dobru komunikaciju I skloni ste I vi ali I oni da mnogo toga prećutkujete ili gurate pod tepih. Moguće su pogrešne informacije, nesporazumi I nerazumevanje.

Novac

Pokušajte da redukujete troškove I da više pažnje posvetite neizmirenim obavezama. Za ovo drugo ćete itekako imati priliku jer će prilivi novca biti pojačani.

Zdravlje

U ovoj sedmici ćete biti dosta umorni I isceđeni I tek ćete za vikend osetiti da se oporavljate I da vam se energija vraća.

Hrana

Iako ste svesni da radite protiv sebe kada je ishrana u pitanju, I u ovoj nedelji ste skloni istom ponašanju I ne osećate poseban podsticaj da nešto korenito promenite. Potrebna vam je lagana ishrana sa puno svežeg povrća I voća, a vi I jedno I drugo izbegavate u širokom luku….

Rak

Ljubav

U ovoj će se sedmici razgovori I komunikacija sa partnerom vrteti samo I isključivo oko nekih dosadnih, svakodnevnih tema. Činiće vam se da ste izgubili onu nit koja vas je spajala I možete se povremeno osećati nezadovoljno I neispunjeno. Ipak, u drugom delu sedmice situacija će polako krenuti na bolje jer će partner konačno da se otvori po nekim pitanjima I pruži vam više I nežnosti I pažnje. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu upoznati nekoga preko prijatelja, izlaska ili preko društvenih mreža uspostaviti vrlo zanimljiv kontakt sa osobom koja ne živi blizu njih. Sve ove solucije mogu vam doneti bolje raspoloženje I učiniti da zaboravite na naporan period koji je iza vas…

Posao

Neke nove poslovne prilike se otvaraju pred vama. Možda ih nećete u samom početku doživljavati kao nešto iole ozbiljno ali to ne znači da nećete ubrzo shvatiti da bi ovo mogla biti prava priča za vas. Gradite svoje društvene konekcije jer baš preko osobe koju poznajete ili sa kojom se družite možete doći u priliku da ostvarite nešto dosta ozbiljno po pitanju posla, a što se može vezivati I za inostranstvo. Takođe, neki od vas će baš u ovoj nedelji dobiti veliku podršku za svoje planove.

Novac

Neke novčane pogodnosti se otvaraju pred vama I sigurno je da ćete u ovoj sedmici zaraditi. No, sa druge strane – morate redukovati troškove…

Zdravlje

Psihički ste dosta istrošeni a zbog toga povremeno jako neraspoloženi I nervozni. Potreban vam je mir I što više boravka na svežem vazduhu.

Hrana

Vašem bi organizmu definitivno trebalo jedno veliko prolećno čišćenje, ali je pitanje koliko ćete vi u ovoj nedelji imati I prilike I volje za tako nešto. Ukoliko baš ne možete sada da se odreknete nekih namirnica, onda se trudite da unosite više tečnosti I da se krećete više.

Lav

Ljubav

Iako se početkom sedmice još uvek osećaju efekti nemira iz prethodne nedelje, ipak sada postoji šansa da se odnosi primire I usklade, pa makar to bilo samo površno, “kozmetičko” sređivanje. Voljena osoba kao da je spremna da vam izađe u susret po nekim pitanjima ili će vam pak dati predloge koji bi se mogli pokazati kao jako zanimljivi I podsticajni po vas. U prevodu – sada bi stvari mogle početi da dolaze na svoje mesto….Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se odlučiti da zakorače u jednu priču koja je na prvi pogled vrlo neobična, ali sa druge strane – jako intrigirajuća I uzbudljiva po vas. Nemojte previše razmišljati da li je to dobro po vas ili ne – opustite se I prepustite se dešavanjima…

Posao

Osećaj zastoja I pritiska kada je poslovni segment u pitanju biće prisutan tokom cele ove nedelje. Ipak, budite svesni da ste negde pri kraju ovog perioda I da ne morate čekati još mnogo do rasterećenja. Ono što će vam dati vetar u leđa jeste poslovna šansa koja se otvara bukvalno preko noći – nešto novo što do sada niste radili a u čemu ćete se snaći kao riba u vodi. Iako ovo može biti povremeni angažman ili neki kratkotrajni posao ili projekat – to ne znači da vam neće doneti dobru energiju….ali I lepe novce….

Novac

Prilivi će biti učestali I jači nego inače. No, mnogo bi pomoglo vašoj finansijskoj stabilizaciji kada biste prestali da toliko ne vodite računa o troškovima…

Zdravlje

Dosta dobra zdravstvena situacija, iako ste vi povremeno skloni da se iscrpljujete I terate sebe do krajnjih granica….

Hrana

Neravnoteža po pitanju ishrane je prisutna I dalje. Unosite više namirnica nego što vam je to istinski potrebno, a posebno ste skloni svim vrstama slatkiša. No, ono što je dobro jeste da ste fizički dosta aktivniji nego ranije, pa se dosta ovoga I potroši na dnevnoj bazi….

Devica

Ljubav

Partner ne razume vaše ćutanje I povlačenje a vi trenutno nemate ni snage ni volje da dajete bilo kakva objašnjenja. Ipak, negde morate razumeti da ovakvo ponašanje neće doneti dobre rezultate niti popraviti odnos između vas dvoje. Od sredine nedelje ipak postoji šansa da se komunikacija popravi pa gledajte da je iskoristite. Jedno upozorenje za one koji rade bilo šta tajno ili iza leđa voljenoj osobi – u ovoj sedmici partner je izuzetno intuitivan I može osetiti da se nešto dešava. Vodite računa. Slobodni pripadnici ovog znaka – ulazak Venere u vaše polje partnerstava I njen kontakt sa Uranom doneće vam poznanstvo preko prijatelja ili kontakt sa nekim ko ne živi blizu vas. I to vrlo zanimljiv…..

Posao

Osećaj da nemate prave informacije I podršku I da tapkate u mestu biće naglašen tokom ove nedelje. Ta magla kojom ste okruženi jednim velikim delom počeće da se razvejava u drugom delu ovog perioda kada će se pred Devicama odjednom otvoriti poslovne prilike I kada ćete konačno početi da osećate da se realizuje ono čemu ste stremili. Vodite računa o papirologiji, a za dogovore se ne brinite mnogo – sada ćete umeti na pravi način da se predstavite, u najboljem svetlu.

Novac

Vaša finansijska situacija ne može magično da se reši, ali bi vas jedan priliv tokom ove sedmice mogao makar jednim delom opustiti I doneti vam bolje raspoloženje.

Zdravlje

U drugom delu sedmice počećete polako da osećate da vam se vaša snaga, energija I dobro raspoloženje ponovo vraćaju….

Hrana

Ne smete ići iz krajnosti u krajnost kada je ishrana u pitanju. Preterujete u ovoj nedelji – upadate u faze kada se prejedate, da biste nakon toga ušli u dane kada sebi uskraćujete I ono što vam je zaista potrebno. Kao da ne možete I ne uspevate da pronađete pravi balans.

Vaga

Ljubav

Vi I partner kao da se jurite u ovoj nedelji I nikako ne uspevate da se uhvatite. Kada ste vi raspoloženi, voljena osoba je smrknuta I povučena, kada ste vi željni ljubavi I pažnje – druga strana vam iznosi suvoparne činjenice I samo priča o novcu I svojim problemima, kada biste vi da ludujete partner bi da radi….i tako redom. Jedino gde ćete se “pronalaziti” je strast….Pa, ako je to jedina tačka koja sada funkcioniše – onda se držite nje…..Slobodni pripadnici ovog znaka mogu sada baš tu hemiju i strast i ljubav pomalo pomešati. Ali, zar je bitno šta je suština toga što vam se dešava, ako vi u tome uživate I osećate se odlično?

Posao

Više vam je pomalo muka od nerešenih pitanja I situacija, od neizvesnosti koja se provlači na dnevnoj bazi u poslovnom segmentu. Toliko toga ostaje nepoznato, skriveno od vas a vi ne možete I ne želite da funkcionišete na taj način. Možda ćete do polovine nedelje I ćutati, ali drugi deo sedmice je kod vas rezervisan za izbacivanje svih karata na sto I progovaranje, pa kome se svidi, svidi se….a kome se ne svidi – šta da mu vi radite. Da li će ovo pokrenuti dešavanja? Da, definitivno hoće.

Novac

Sve vezano za finansije vas guši I opterećuje. I pored toga što ste još uvek u zahtevnom periodu po pitanju novca – ipak ćete u ovoj nedelji uspeti da regulišete sve ono što vam je bitno.

Zdravlje

Počećete da se smirujete I jedan veliki deo vaše psihičke napetosti će vas u ovoj nedelji napustiti….

Hrana

Klackate kada je ishrana u pitanju I kao da ne uspevate da u potpunosti pronađete neki svoj pravi put. U stvari, možda ste ga I pronašli ali nemate dovoljno energije I volje da ga se u potpunosti držite. Samo polako, ništa se ne rešava preko noći.

Škorpija

Ljubav

Da, znam da je vama istinski stalo do osobe koju volite I da ni na koji način ne želite da je izgubite. Samo….to pomalo čudno pokazujete, ili bolje bi bilo reći – ne pokazujete uopšte. Tek u momentima kada pomislite da će se vaš partner naljutiti na vas ili okrenuti na neku drugu stranu – vi se probudite i reagujete. U prevodu – u ovoj ste nedelji vrlo statični, ali na svu sreću – druga strana ima više razumevanja i ljubavi za vas nego što ste to svojim ponašanjima zaslužili…..Slobodni pripadnici ovog znaka – ulazak Venere u vaše polje ljubavi u drugom delu nedelje i njen aspekt prema Uranu iz vašeg polja partnerstava doneće vam jednu lepu ljubavnu priču koja se dosta neočekivano pokreće….

Posao

I sami znate koliko vaš inat I tvrdoglavost mogu vama lično naneti štete u poslovnom segmentu. Znam da vam je teško I da se prilično uzdržavate I da želite da progovorite pa po svaku cenu, ali sačekajte još malo. U drugom delu nedelje počeće da se dešavaju neke promene koje će vas usmeriti tačno na onu stranu na koju je potrebno. Tek tada će sve početi da dobija svoj smisao I tek tada možete ozbiljnije da se pozabavite odlukama koje već dugo nosite u sebi….

Novac

Više priliva u ovoj nedelji jednim velikim delom će vam olakšati I rasteretiti vas, najpre po pitanju dugovanja koja odavno vučete….

Zdravlje

Osećate se mnogo bolje, vaša energija vam se maltene pa u potpunosti vratila. Sačekajte još malo, tek stiže pravo vreme za vas.

Hrana

Prvo ćete “klecnuti” kada je ishrana u pitanju, a onda ćete se zatvrdoglaviti I rešiti da se opet vratite na pravi put. Da, I ova nedelja je promenljiva za vas I tek u danima oko vikenda moći ćete da kažete da ste zadovoljni kako napredujete….

Strelac

Ljubav

Partner se u ovoj sedmici u potpunosti povukao, ućutao I ne daje glasa od sebe. Vaši pokušaji da situaciju pokrenete neće proći baš uspešno. Na sve ovo, vaša voljena osoba može postaviti pitanja koja su davno gurnuta pod tepih ili izneti informacije koje definitivno ne želite da čujete. I pored ovoga, sve se može srediti, pogotovo što u drugom delu nedelje Venera ulazi u vaše polje doma I pokreće situaciju na bolje. Slobodni pripadnici ovog znaka – u drugom delu sedmice se može pokrenuti poznanstvo sa osobom koju posmatrate iz prikrajka neko duže vreme. Takođe, ukoliko već imate simpatiju sa kojom je bio zastoj u komunikaciji u prethodne tri nedelje – ponovo pokrećete kontakt I priču…

Posao

Promene I poslovne prilike pokreću se u drugom delu nedelje. Sav trud iz prethodnog perioda konačno ima smisla. Doduše, još uvek vas čeka da se bakćete papirologijom ili dozvolama u vezi ovog posla, ali I to je nešto što ćete ubrzo rešiti. Takođe, oni Strelčevi koji su planirali početak privatnog posla, verovatno će se baš u ovoj nedelji odlučiti da startuju. Bićete više nego zadovoljni početkom, ali posebnu pažnju odmah obratite na knjigovodstveni segment, da ne biste kasnije imali problema.

Novac

Na samom početku sedmice očekujte jedan veći trošak. Za ostatak nedelje ne berite brigu – prilivi će biti vrlo solidni.

Zdravlje

Čuvajte se preterivanja, posebno u ishrani jer će se to odraziti na stomačni deo I doneti vam probleme sa varenjem. Stariji – uradite krvnu sliku.

Hrana

Ulazite u ovu sedmicu sa jednom jakom I pokretačkom energijom I nećete imati baš mnogo vremena da se bakćete načinom ishrane. Šta naleti pod ruku to ćete smazati, tako da postoji realna šansa da u ovoj nedelji funkcionišete samo na brzoj hrani, pecivima, grickalicama, konzerviranim obrocima.

Jarac

Ljubav

Da može biti nejasnoća I problema između vas I voljene osobe – ma može. Ali, ovo su sitnice, kratkotrajni problemi koji se lako daju rešiti. Ulazak Venere u vaše polje komunikacije otvoriće mogućnosti da više i kažete i pokažete, da se na jedan način na koji niste do sada otvorite voljenoj osobi. I vama i drugoj strani sada su jako potrebni i bliskost i nežnost i razumevanje, a sve se to može postići u ovoj nedelji. Slobodni pripadnici ovog znaka – u ovoj će sedmici neko uskočiti u vaš život. Venera iz polja okoline, ali I kontakata spaja se sekstilnim aspektom sa Uranom iz vašeg polja ljubavi. Neko ko je blizu vas ili koga upoznajete preko prijatelja I društvenih aktivnosti sprema se da vam “pomrsi konce”.

Posao

Merkur koji je u ovoj nedelji stacionaran koči vas po pitanju informacija, dogovora, papirologije, dozvola – otežava vam I čini da se često morate vraćati na početak ili biti u neizvesnosti po nekim pitanjima. No, ulaskom Venere u znak Riba sredinom sedmice – dosta toga će se pokrenuti ili krenuti ka razjašnjavanju. Takođe, pojedini Jarčevi će u ovom periodu dobiti ponudu ili poslovnu priliku o kojoj bi trebalo ozbiljno razmisliti jer može znatnije unaprediti vašu finansijsku situaciju.

Novac

Nešto ćete parica potrošiti, a nešto više će se sliti u vaše džepove. Pristanite na dodatne poslovne angažmane, ali ih naplatite unapred.

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnosti za manje povrede, naročito prilikom rekreacije – na udaru su tetive I donji deo nogu, ispod kolena.

Hrana

Stariji Jarčevi bi posebno trebali da obrate pažnju na holesterol I šećer, pa samim tim – da ograniče konzumaciju premasne, prebogate hrane I slatkiša. Kod mlađih – vi ste uhvatili jedan fin tempo I navike u ishrani.

Vodolija

Ljubav

I dalje će prava, otvorena komunikacija predstavljati kamen spoticanja u odnosu sa voljenom osobom. Na neki način ste prepustili u potpunosti inicijativu partneru po tom pitanju, a sada vam se to ni malo ne dopada. Čini vam se da dobijate nedovoljno I možete u nekom momentu čak postati nesigurni I pitati se da li se vaše voljeno biće ohladilo od vas. Nije, ne brinite – sada samo funkcioniše na drugačiji način od vas I ne vidi vašu nesigurnost – previše je zaokupljen svojim problemima. Slobodni pripadnici ovog znaka vi kao da ste se negde zaglavili kada je ljubav u pitanju. Nećete prošlost, nove osobe vam ne odgovaraju….u stvari – ni sami ne znate šta biste sada trenutno….

Posao

U prvom delu nedelje ćete verovatno imati osećaj da trčite po ceo dan, da se ubiste da rešite sve probleme I sve poslovne situacije – a da ne dobijate nikakvu pohvalu, priznanje ili finansijsku nadoknadu za sav svoj trud. Samo polako, do svega ovoga će doći, ali u drugom delu sedmice. Šta više – na dnevni red mogu stići I neke bitne poslovne odluke koje su pokrenute informacijama ili ponudama koje stižu od strane vaših poznanika ili prijatelja. Odlučite mudro….

Novac

I pored toga što će u jednom trenutku doći do zastoja u ovom sektoru I što će vas to zabrinuti – novac vam stiže u dovoljnoj meri da biste uspeli da zatvorite sve troškove I dugovanja.

Zdravlje

Opet problemi sa varenjem I to u prvom delu sedmice. Generalno – period koji može aktivirati alergije I probleme sa hormonima.

Hrana

Kao da se samo nebo urotilo protiv vas I vaših “čvrstih” odluka kada je ishrana u pitanju. Vi bežite od iskušenja, ali ona vas jure I ne daju vam da odahnete ni u jednom momentu. Da li će vas sustići? Pa…..bojim se da hoće….

Ribe

Ljubav

Merkur u vašem znaku stoji I tek pred kraj nedelje kreće direktnim hodom – što I nije neki naročit preduslov da se komunikacija sa dragim vam bićem popravi. No, ulazak Venere u vaše polje ličnosti sredinom sedmice ipak će vas trgnuti I učiniti da nađete pravi način da doprete do voljene osobe I da sa njom pokrenete iskreniji I otvoreniji razgovor koji će rešiti mnogo toga. Dakle – od četvrtka – spremajte se za priču – ovaj period neizvesnosti, sumnji, magle I konfuzije kada su vaša partnerstva u pitanju već predugo traje – vreme je da se to razreši! Slobodni pripadnici ovog znaka – u nekom ste čudnom I nedefinisanom raspoloženju, ali će vas kontakt sa jednom osobom dići I doneti osmeh na lice!

Posao

Iako vi ne biste I ne znate da li je pravi trenutak I non stop ovo odlažete – zaista jeste vreme da porazgovarate vrlo ozbiljno o vašim trenutnim poslovnim pozicijama I mogućnostima da se one u skorije vreme poboljšaju. Nadate se nečemu ali ne činite ništa da to I pokrenete – e sada je pravi trenutak da ovakav vaš način funcionisanja I promenite. Nadajte se najboljem, jer postoje ogromne šanse da sve ide baš u tom pravcu!

Novac

Neprijatno će vas iznenaditi neki troškovi koje definitivno niste očekivali. Ne brinite, uspećete da nabavite potrebnu sumu.

Zdravlje

Ozbiljno razmislite o tome da se što pre učestalije bavite rekreacijom. To vam je zaista neophodno.

Hrana

Ulazak Venere u vaš znak je odličan za lepotu I šarm, ali nije baš odličan kada je ishrana u pitanju jer donosi potrebu za bogatijom, masnijom hranom I za većom količinom slatkiša. Pa vi sad birajte – hoćete li da budete lepi….ili siti?

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.