Nedeljni horoskop | Od 26.02.2018 – 04.03.2018

Mrzim kod sebe sto uvek opravdavam ljude. Da mi neko iscupa bubreg ja bih rekla ‘nema veze,mozda je njemu potrebniji,ja ionako imam 2’ .


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Prijaće vam sve što je tajno, skriveno, sve ono što vas mami i opija….Teško je odoleti ljubavnim zanosima, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. Ako već imate partnera, moram da primetim da je više nego izvesno da će se nešto od onoga što krijete, sada i otkriti. I ne samo da će se otkriti, već može da izbije jedna – baš onako lepa svađa…..Da li odnos može biti ozbiljno uzdrman? Pa, iskreno rečeno – ne. Vi tako lepo lažete ovih dana….a partner je toliko spreman da „proguta“ vaše priče i pričice, da je malo verovatno da nećete uspeti da ga ubedite da ste čisti „ko jutarnja rosa“. Vi slobodni, ljubakajte se i uživajte. Strasti ćete imati koliko god vam duša ište….

Posao

Ko bude pokušao da vam „smesti“ ili da igra protiv vas tokom ove nedelje – proći će kao bos po trnju. Odavno se vi spremate da nekom „zabiberite čorbicu“ i sada ćete i dobiti povod da to uradite. Doduše, ako vas nadređeni nešto prozove – baš i ne morate da se svađate, mada će neki od vas i to jedva dočekati….Vi ćete imati potrebu da namećete svoje mišljenje i da kontrolišete ono što se dešava na poslu. Ipak, neki će vam dogovori i situacije ostati nejasni i zbunjujući. Sledeća nedelja će i to rešiti….

Novac

Čak dve izuzetno lepe šanse da tokom ove nedelje zaradite više nego što ste očekivali. Dobar je momenat i za kredite i refinansiranje dugova, ako je to ono što vas muči.

Zdravlje

Čuvate se vi koliko god je to u vašoj moći, ali od ponekog nazeba ili prehlade teško da ćete moći da pobegnete. Budite fizički aktivni – to će vam prijati.

Hrana

Ove nedelje – velika je razlika u tome šta će vam prijati u odnosu na ono šta će vam odgovarati kada je hrana u pitanju…..Najviše bi vam odgovaralo dosta zelenog povrća, svežeg, najpre u salatama, ali i mlečni proizvodi sa manje mlečne masti. Ono što će vam prijati – slatkiši, dosta začina, testa….

Bik

Ljubav

Pronalaženje zajedničkog jezika sa partnerom nešto teže funkcioniše tokom ove sedmice. Nije baš da je strašna situacija, ali malo, malo – pa dođe do problema i rasprava. Voljena osoba ume da vas „ubode“ vrlo nezgodno svojim rečima i postupcima i vama se povremeno čini da uopšte ne obraća pažnju na to kako se vi osećate i šta želite. S druge strane, vaše će reči i postupci biti obojeni prejakom potrebom za sigurnošću koju partner sada ne može da vam pruži. Ukoliko ste slobodni, trigon Venere i Merkura sa Jupiterom donosi vam i mogućnost poznanstva, ali i ulaska u vezu i zaljubljivanja. Da su ovo izuzetno lepi i podsticajni aspekti, jesu….ali oni ne znače automatski da će ovaj odnos trajati i biti dobar…..

Posao

Neće biti lako doći do nekih dogovora, ali to ne znači da trebate automatski da odustanete čim se pojave prve prepreke. Trigon Venere i Jupitera itekako vam može doneti realizaciju, ali budite svesni da će dogovori povremeno biti malo naporni, čak obojeni pritiskom ili negativnom energijom. Sa malo dobre volje i spremnosti na kompromis, sve vi ovo možete okrenuti u svoju korist i napraviti zaista dobre poslovne dilove. Stoji vam mogućnost realizacije nečega što odavno priželjkujete ili očekujete.

Novac

Kvadrat Merkura, koji vlada vašim finansijama, sa planetom Mars doneće vam smanjene prilive ili gubitke novca, ali ćete ovo uspeti da nadoknadite relativno brzo.

Zdravlje

Kao što rekosmo u odeljku za hranu – stomak je osetljiva tačka, ali i urogenitalni trakt i krvni sudovi kod starijih Bikova.

Hrana

Stomak vam je vrlo osetljiv tokom ove nedelje, pa posebnu pažnju morate obratiti i na količinu, ali i na kvalitet namirnica koje pripremate. Budite oprezni sa mlečnim proizvodima i mesnim prerađevinama. Žitarice, povrće i voće možete uzimati u neograničenim količinama.

Blizanci

Ljubav

Merkur, vladar vašeg znaka, ove je nedelje u kvadratnom aspektu sa Marsom iz polja ozbiljnih partnerstava i braka. U ovom periodu je teško ostvariti zadovoljavajuću komunikaciju sa voljenom osobom, ali nije nemoguće – pa jedino mogu da vam preporučim da se potrudite. Vi i partner očigledno morate da rešite neka važna pitanja i to neće biti lagan i miran proces. Slobodni Blizanci će trigon Venere koja vlada njihovim poljem ljubavi, sa planetom Jupiter – dočekati raširenih ruku. Odličan aspekt ne samo da se zaljubite, već i da uđete preko noći u vrlo zanimljivu ljubavnu priču. Poznanstvo najpre može ići kroz posao, ili će vas sa ovom osobom upoznati kolega ili prijatelj.

Posao

Za nove saradnje i poslovne poduhvate ova nedelja nije ni malo loša, ali treba biti obazriv sa postojećim partnerima i saradnicima, i to naročito ako se bavite privatnim poslom. Može dolaziti do napetosti u komunikaciji, ili pak do nekih pritisaka od strane onih sa kojima radite. U ovakvim trenucima vi lično nemojte dozvoliti sebi da odlučujete na brzinu ili reagujete ishitreno. Trigon Venere i Mekura sa Jupiterom ipak će vas jednim delom sačuvati od loših okolnosti, ali vam i pomoći da bolje zaradite.

Novac

Imate vrlo solidne mogućnosti da budete zadovoljni finansijama tokom ove nedelje, naročito oni Blizanci koji rade u uslužnim delatnostima.

Zdravlje

Moguće su alergijske reakcije. Takođe, treba biti oprezan prilikom fizičkih aktivnosti, ali i u saobraćaju, jer postoje mogućnosti za povrede.

Hrana

Ove sedmice smanjite unos mesa i mesnih prerađevina, a i sa mlečnim proizvodima budite nešto oprezniji. Najviše će vam prijati tvrdi sirevi. Konzumirajte ribu, sveže zeleno povrće a od voća – jabuke, banane, mandarine, ananas.

Rak

Ljubav

Burna nedelja, naročito za slobodne Rakove. Imaćete više emotivnih prilika i svaka od njih vas može uvesti u lepu ljubavnu priču. Vaše je samo da izaberete od onoga što vam se nudi, a tu će biti svega – i preko prijatelja, i preko posla i preko zabave i izlazaka. Čak postoje opcije i za priču sa nekim ko ne živi u vašem gradu ili koga upoznajete na kraćem putu. Sada, kada na vaš ljubavni život zvezde i planete gledaju blagonaklonim okom, nemojte previše razmišljati i kočiti sami sebe….Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, stoji vam solidna situacija, sa mogućnošću nekog kratkotrajnog, napetog momenta polovinom nedelje koji će najverovatnije biti prouzrokovan vašom trenutnom nervozom….

Posao

Povremeno vas tokom ove nedelje čekaju obimna papirologija, kratki rokovi, užurbanost i nervoza. I vi ćete imati nešto kraći „fitilj“ nego inače i polovinom nedelje možete biti u fazonu da odbrusite i kolegama i poslovnim partnerima, ali i nadređenom. Potrudite se da malo obuzdate vašu impulsivnost. Umesto da se nervirate, više se usmerite na to da se organizujete kako valja i skoncentrišete na ono što morate završiti. Period je povoljan za nove ideje i kreativnost. Privatnici će proći bolje nego što očekuju.

Novac

Nedelja je povoljna za povećanje zarade, naročito ako se bavite i nekim dodatnim poslovnim angažmanima.

Zdravlje

Nepovoljna sedmica po pitanju zdravlja. Sem problema sa varenjem, Rakovi mogu osećati tegobe vezane za jetru i žučnu kesu.

Hrana

Mesec, vaš vladar, koji je tokom ove nedelje pun, pa još u znaku Device govori da Rakovi moraju da posebnu pažnju obrate na ishranu. Treba izbegavati sve namirnice koje, čak i u najmanjoj meri, iritiraju vaš stomak, ali i prejake začine, grickalice i brzu hranu.

Lav

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite u skladnom kontaktu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom i više je nego izvesno da ćete ovaj nivo i uspeti da održite. Stoji doduše, tamo negde polovinom sedmice, jedan momenat kada možete da se „potkačite“, i to najviše iz razloga što na momenat nećete dobro razumeti jedno drugo. No, ovo je samo kratkotrajna „bura u čaši vode“ i neće uticati na kvalitet vašeg odnosa. Slobodni mogu da u isto vreme upoznaju dve osobe, od kojih je svaka kvalitetna i zanimljiva na neki svoj način. Sa obe će vam prijati i razgovori i susreti i neka fina i opuštena energija, i malo je verovatno da ćete u ovoj nedelji moći da napravite „odabir“. Pustićete da se stvari odvijaju same od sebe….

Posao

Valjalo bi da tokom ove nedelje ne reagujete na neke provokacije ili preterane zahteve od strane saradnika, naročito ako se ovaj posao vezuje za inostranstvo. Moći ćete da dođete do rešenja u svoju korist, ali na drugačiji način – kroz nove, kreativne ideje i rešenja. Venera, koja vlada vašim poljem komunikacije i Merkur, vladar posla i finansija – biće u dobrom aspektu sa Jupiterom, što će vam doneti sreću u pregovorima sa novim klijentima i saradnicima. Dobro poslovanje privatnim preduzetnicima.

Novac

Pun Mesec u polju posla i novca opominje vas da ne ulećete tek tako u neka veća ulaganja. Usmerite se radije na vraćanje zaostalih dugovanja.

Zdravlje

Osetljivi ste na promene vremena, pa je sada lako prehladiti se ili pokupiti neki virus. Starijim Lavovima problemi sa pritiskom, naročito u drugom delu nedelje.

Hrana

Period pred početak proleća uvek vam donosi osećaj da ste „ni na nebu ni na zemlji“, a onda ste skloni da se uvučete u kuću i non stop nešto rondate po frižideru ili u kuhinji. Pokušajte da podignete energetski nivo time što ćete više ishranu bazirati na povrću i voću.

Devica

Ljubav

Kvadrat Marsa iz polja doma sa Merkurom, planetom koja vlada vašim znakom, govore o nestabilnoj energiji koja se provlači između vas i partnera. Ipak, ovi aspekti nisu toliko strašni, obzirom na to da ih je moguće „ispeglati“ kroz otvoren i iskren razgovor. Zato, umesto da impulsivno reagujete i uletite u svađu, povucite ručnu kočnicu i pokušajte da otkrijete šta je to što smeta partneru i da li postoji deo vaše krivice ili ne. Vrlo lako se može doći ne samo do kompromisa, već i do nekih finih ljubavnih momenata. Ukoliko ste slobodni – okolina, kraća putovanja, posećivanje kurseva i seminara – sve to vas dovodi u blizinu osobe sa kojom se zaista možete „prepoznati“ i uživati u razgovorima i susretima.

Posao

Iako je pred vama jako dobra nedelja po pitanju posla, očigledno je da nećete moći da izbegnete ili zaobiđete neke napete momente sa saradnicima. Sitni problemi u dogovorima koji se mogu regulisati relativno brzo. Potrudite se da sa više pažnje i koncentracije pristupate svojim obavezama i tako izbegnete mogućnosti za grešku. Nerviraćete se oko nekih papira, ali koliko god to na prvi pogled izgledalo komplikovano, brzo ćete doći do rešenja. ako ste privatnik – slede vam troškovi oko reklame.

Novac

Redovni prilivi, finansijska situacija nije ni malo loša. Ono što vam i dalje pravi problem jesu troškovi koji se vezuju za kuću i njih ne možete da zaobiđete….

Zdravlje

Ne baš toliko ugodna nedelja po pitanju zdravlja. Kod mlađih Devica – slabiji imunitet. Kod starijih – sklonost padovima i povredama.

Hrana

Device su nam ove nedelje pomalo nervozne, i bilo bi dobro da svoju nervozu ne „leče“ većim unosom hrane. Za vaš organizam je najbolje da u ovom periodu više budete okrenuti presnom ili barenom povrću, manjim količinama mesa i svežem voću.

Vaga

Ljubav

Dokle god je vaša vladarka Venera u znaku Riba, koliko god je njena pozicija egzaltirana i dobra, vama to ne odgovara kada su emotivni odnosi u pitanju. Ne snalazite se vi sa tom preteranom osetljivošću i emotivnošću i non stop osećate pritajeno nezadovoljstvo i nemir u partnerskim odnosima. No, i pored toga, nekako zajedničkim snagama uspevate da prevaziđete ove trenutke. Ukoliko ste slobodni, dve osobe se vrzmaju u vašoj blizini, a jedna od njih je više nego izvesno – zauzeta. E sad, vrlo rado biste se vi okrenuli na ovu drugu stranu, ali je problem u tome što vas ova koja već ima partnera, neodoljivo privlači. Pre ćete biti skloni da izaberete neizvesnu budućnost i ulazak u vezu tajnog tipa….

Posao

Poslovna situacija nije loša, ali ne može se reći baš ni da ste zadovoljni u potpunosti. Najviše vam smetaju otezanja nekih dogovora ili nešto lošiji kontakt sa saradnicima, pogotovo ako se oni vezuju za rad sa inostranstvom. S druge strane, spletom srećnih okolnosti – i najveća problematika se rešava brzo, a poslovi vam dolaze, tražili ih ili ne. Trigon Venere i Jupitera vas štiti, ali vam i donosi novac na lakši način, moguće kroz pokretanje saradnje ili poslovnog projekta koji već dugo čekate.

Novac

Prilivi su dobri, redovni, a moguće je i da će biti pojačani tokom ove sedmice. I vi nešto malo bolje raspolažete novcem, pa nećete baš sve uspeti da spiskate.

Zdravlje

Poprilično ste se ulenjili, i mrsko vam je da se bavite fizičkom aktivnošću, a to vam se sada baš preporučuje. Kod starijih Vaga – problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

Hrana

Trigon vaše vladarke sa Jupiterom je odličan po mnogim pitanjima, ali kada pričamo o ishrani – na žalost, ne daje vam mogućnost da budete odgovorni i poštujete principe zdrave ishrane. Trudili se ili se ne trudili, isto vam se hvata – ne možete da odolite dobrom zalogaju….

Škorpija

Ljubav

Nastavlja se period divnih aspekata koji već neko izvesno vreme „miluju“ Škorpije kada je ljubav u pitanju. Trigon Merkura i Venere sa Jupiterom iz vašeg znaka donosi udvarače, donosi interesovanje suprotnog pola za vas, ali donosi i osobu koja je itekako spremna da vam istrese svoje srce na dlanu. I vi ste se u potpunosti probudili i hoćete da iskoristite svaki trenutak za lepa i pozitivna dešavanja. Uživajte u danima koji su ispred vas….Zauzete Škorpije su takođe u dobrom odnosu i kontaktu sa voljenom osobom. Da, imate povremeno vi nekih svojih „bagova“ u glavi koji mogu na kratko da uznemire partnera, umete da kažete ili uradite nešto što ne treba, ali druga strana vam sada gleda kroz prste…

Posao

I sreća u poslovnom segmentu je na vašoj strani, koliko god se vi povremeno „trudili“ da sami sebi ubacite klipove u točkove….Poslovni saradnici su zadovoljni kontaktom sa vama i pokazuju tendenciju za proširivanje saradnje. Takođe, vaše polje ideja i kreativnosti je jako naglašeno, pa vi sada možete osmisliti i neke nove poslove i projekte. Okolnosti vas podržavaju i malo je toga što vas zaista može iznervirati ili „zakočiti“ na iole duži rok. Koristite ovo vreme da maksimalno napredujete.

Novac

Po pitanju finansija, u smislu priliva i naplate potraživanja – stojite odlično. No, bićete opomenuti zbog kašnjenja sa plaćanjima vezanih za račune i obaveze.

Zdravlje

Bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik znaka – trebali bi da vodite računa da se ne povredite. Takođe, neki od vas mogu imati problem sa probavom ili žučnom kesom.

Hrana

Trigon Jupitera iz vašeg znaka sa Venerom donosi Škorpijama dobar apetit, potrebu za uživanjem i hedonističkim ponašanjem….i naravno – višak kilograma. Vi u poslednje vreme baš varirate – svako malo kilo, dva dole….ili dva, tri gore….sada ste u drugoj fazi….

Strelac

Ljubav

Svaki dan sa partnerom donosi potencijal za raspravu. Ovo ne moraju biti krupne stvari, već sitnice….ali i te sitnice dovodiće do situacija da se vi i voljena osoba preganjate i nemate nameru da stanete. Negde se mora povući ručna kočnica, jer ako situacija nastavi u ovom pravcu, samo ćete upasti u još veći problem. Priliku da se sredite imate, i to najpre u drugom delu nedelje. Možda biste mogli da razmislite da vikend iskoristite i odete negde zajedno, da pokušate da uživate jedno sa drugim i da se opustite…Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, vama je više nego izvestan ulazak u emotivnu priču. Jedini je problem što će neki od vas pokrenuti nešto što je tajno, možda ući u paralelni odnos….

Posao

Privatnici bi mogli da nešto više pažnje obrate na konekcije sa saradnicima, ali i na nove dogovore. Nekim svojim potezima ili izjavama možete dovesti do problema i neugodnih momenata sa partnerima. Generalno gledano – komunikacija sa onima sa kojima radite može biti povremeno napeta, ali stoje mogućnosti da se na vreme zaustavite i okrenete rešavanju ovih situacija. Problem je izvestan i u kontaktu sa autoritetima, pogotovo ako budete uporni u tome da isterate svoju volju i inatite se…

Novac

Troškovi će početi da se smanjjuju u drugom delu nedelje i moći ćete malo da odahnete. Prilivi su redovni i stabilni.

Zdravlje

I vi ćete u ovoj nedelji biti skloni povredama, pa budite nešto oprezniji nego inače. Kod starijih Strelčeva – problemi sa peskom ili kamenom u žuči.

Hrana

Jeste fizički aktivni, ali ne toliko da biste mogli da „sagorite“ sve kalorije koje u ovom periodu unosite. Trebalo bi da se vaša ishrana bazira na svežem povrću, a da neka „teška“ mesa i mesne prerađevine izbegavate.

Jarac

Ljubav

Polje okoline, ali i mesta na kojima izlazite i družite se, sada su prikazana kao prostori koji vam mogu doneti interesantne ljude u život. Posebno sa jednom od njih možete ući u komunikaciju koja će u isto vreme biti vrlo inspirativna ali i primamljiva za vas. Doduše, nekim Jarčevima stoji mogućnost i za kontakt sa zauzetom osobom, koja vas vrlo erotski i „hemijski“ privlači, ali gde vi maksimalno sputavate sebe i trudite se da se ne prepustite. Što se tiče onih koji su u vezama ili u braku – uglavnom korektno funkcionisanje sa partnerom. Imate vi nekih svojih nedoumica ili sumnji, ali sa time trenutno uspešno izlazite na kraj. Partner će biti malo nestabilnog raspoloženja sredinom nedelje.

Posao

Manje nesuglasice sa kolegama očekuju vas tokom ove nedelje. Takođe, ukoliko ste privatnik, vreme je da svojim zaposlenima skrenete pažnju na neka ponašanja koja vam ne odgovaraju. Generalno gledano – i pored tih nekih momenata koji će vas na kratko uznemiriti, stoji vam da možete da otpočnete neke nove saradnje ili da u velikoj meri poboljšate postojeće poslovanje. Imate podršku drugih, pa je sada vreme da iznesete ideje i planove koje već neko duže vreme gradite….

Novac

Veći prilivi svakako vam donose da budete opušteniji i ležerniji. Ipak, sa tom ležernošću ne preterujte, jer lako možete potrošiti mnogo više od onoga što ste planirali.

Zdravlje

Najbolje ćete se oslobađati napetosti kroz fizičku aktivnost, a stariji kroz lagane, svakodnevne šetnje. Budite što više na svežem vazduhu.

Hrana

Pod dozom ste stresa i nemojte ga „gušiti“ time što ćete se okretati nezdravoj hrani, grickalicama ili velikim količinama slatkiša. Varenje vam je nešto otežano, pa je potrebno konzumirati laganu hranu, koju valja podeliti na više malih obroka….

Vodolija

Ljubav

Merkur, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, ove će nedelje biti u konjukciji sa Venerom i trigonu sa Jupiterom, što slobodnima daje priliku da ostvare makar jedno vrlo zanimljivo poznanstvo, i to najverovatnije preko poslovnog segmenta. Da će vam ovo biti vrlo zanimljivo i podsticajno, hoće svakako, pogotovo što će ova osoba vrlo očigledno početi da pokušava da na svaki način zaokupira vašu pažnju. Ukoliko već postoji osoba koja vam je zanimljiva i simpatična, više je nego izvesno da bi sada moglo doći do produbljivanja komunikacije, pa i ulaska u ljubavnu priču. Ukoliko ste u vezi ili braku, trenutno je situacija kod vas skoro pa u potpunosti mirna i skladna. Nema većih problema…

Posao

Planeta Mars koja vlada vašim poljem karijere, ali predstavlja i vaše nadređene osobe, i Merkur – biće tokom ove sedmice u aspektu kvadrata. Trebalo bi se čuvati naprasitosti i burnih reakcija i truditi se da u kontaktima sa šefovima, ali i svima ostalima vezanim za posao – funkcionišete odmereno i kroz dogovor. Generalno gledano – sem ovih, pomalo burnih momenata, tokom ovog perioda očekuju vas i neke beneficije u smislu ostvarivanja novih saradničkih odnosa i pokretanja vrlo profitabilnih poslova.

Novac

Prilivi su vam vrlo stabilni, a tokom ove nedelje možete da očekujete i njihovo povećanje. Očekuju vas lepi i opušteni momenti vezani za ovaj segment.

Zdravlje

Virusi, problemi sa prehladama i imunitetom biće više nego prisutni kod vas. Kod starijih – jake reakcije na promene vremena i vazdušnog pritiska.

Hrana

Potrebno je zaista povesti računa o ishrani, jer je vaš sistem za varenje u potpunosti „zagušen“ neadekvatnom i nezdravom hranom. Najbolje bi bilo primeniti neki tretman detoksifikacije, a ukoliko baš i niste za tu varijantu, onda makar pokušajte da se okrenete samo povrću i voću….

Ribe

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka može dovesti do jačanja nesuglasica sa voljenom osobom, naročito polovinom nedelje. Ovo će biti dodatno pojačano kod onih Riba koje su sada preokupirane poslovnim obavezama i koje imaju sve manje vremena za partnera. Druga strana vam može prebaciti da ne obraćate pažnju na nju, a vi nećete biti voljni da se pravdate, već ćete se voditi onim „napad je najbolja odbrana“. Za slobodne Ribe, divni aspekti. Merkur i Venera iz vašeg znaka u trigonu su sa Jupiterom i mogu vam doneti novu ljubavnu priču u život. Jedini problemčić u svemu ovome jeste što je ta nova osoba više nego izvesno – zauzeta. Pa dobro, ni to nije smak sveta….

Posao

Odlični aspekti tokom ove sedmice, „guraju“ Ribe u pravcu dobrih poslovnih odnosa, saradnji, a neke od vas – i ka napredovanju. Ako radite sa strancima ili državnim i javnim ustanovama – takođe vam stoje odlične mogućnosti za ostvarenje i realizaciju poslova i projekata koje očekujete. Pred vama je period odličnih poslovnih dogovora i kontakata sa osobama koje vam mogu biti od velike pomoći. Imaćete povremenih nesuglasica sa nadređenima, ali ćete umeti da se postavite na pravi način.

Novac

Nekih neplaniranih troškova će biti i ove sedmice, ali to neće poljuljati vaš budžet, koji je sada zaista stabilan.

Zdravlje

Prilično ste se ulenjili, a postoji potreba da se krećete, bavite fizičkim aktivnostima, ili makar svakodnevno šetate…

Hrana

Trigon Venere iz vašeg znaka sa planetom Jupiter i vama će povećati apetite tokom ove nedelje. Bićete večito gladni, naročito poslastica, slatkiša, kolača. Takođe, prijaće vam i mlečni proizvodi, naročito grčki jogurt i pavlaka.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.