Nedeljni horoskop | Od 26.11.2018 – 02.12.2018

Zalediš srce, zalediš emocije. Gotovo! Niko ti ne može ništa, možeš se ti igrati sa drugima… Umjesto igračke, postaješ igrač.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom je dosta komplikovana, a vi je možete i dodatno zakomplikovati ukoliko vas vaše drago biće „nahvata“ u nekim nedozvoljenim aktivnostima….Radili nešto ili ne radili ništa – sumnjivi ste partneru, pa gledajte da ga ne isprovocirate….Mada, vrlo lako se može dogoditi da se problem desi bez ikakve vaše krivice – da vam, na primer, bivši partner/partnerka pošalju poruku na koju ćete vi prijateljski odgovoriti, ali što će kod vaše drage osobe izazvati ekploziju besa….Kako god – čuvajte odnos u kojem ste (ukoliko to želite, naravno), i imajte na umu – niti jedna veza niti brak u ovoj nedelji nisu stoposto sigurni….Slobodni – ako hoćete strast i avanturu, to može. Prava ljubav – ni pod razno…

Posao

Bilo kakva vaša brljotina na poslu u ovoj sedmici može biti otkrivena. Sređujte papirologiju, arhivu, dozvole, sve ono što je vezano za poreze – i nemojte biti iznenađeni inspekcijama. Bilo šta što je u sukobu sa zakonom ili nepropisno – može vam doneti problem. Ako ništa drugo – makar neku kritiku. U ovoj sedmici – igrajte na sigurno i ne zalećite se u „čudne“saradnje sa neproverenim ili iole sumnjivim osobama. Budite mudri i igrajte fer. Moguće su neočekivane promene u saradničkim odnosima.

Novac

Povratak retrogradnog Merkura u znak Škorpije opominje vas da rešavate što pre neke zaostatke i poplaćate račune koje već duže vreme vučete. Ne pozajmljujte novac, pogotovo „ponavljačima“.

Zdravlje

Nešto ste „njanjavi“ ovih dana. Neke od vas je stigao umor, drugi baš i nisu u sjajnoj fazi po pitanju imuniteta. Više odmarajte, povedite računa o ishrani..

Hrana

Tranzit vašeg vladara Marsa kroz znak Riba i kretanje ka planeti Neptun može doneti nešto slabiji imunitet i neotpornost na bakterije i viruse, ali i vremenske promene. Potrebno je da unosite obilje vitamina kroz raznovrsno voće i povrće, ali i da na vašem stolu češće budu tople, mesne supe i čorbe.

Bik

Ljubav

Potreba da nešto promenite u svojim emotivnim ili bračnim relacijama samo jača kod vas tokom ove sedmice. Kao da više ne možete da podnosite nedefinisane situacije, čudna ponašanja partnera i nedovoljnu komunikaciju. Imate osećaj da se ništa ne rešava, već da se samo vrtite u krug. Iz tog razloga vaše reakcije mogu biti vrlo impulsivne i obojene nervozom. Vodite računa da se neke granice ne pređu, jer možda nećete moći da povučete ono što ste rekli ili uradili. Oni koji su slobodni stoje na raskrsnici između prošlosti o koju su se već mnogo puta opekli i noviteta koji su zamamni i primamljivi, ali koji vam ne daju nikakav osećaj sigurnosti.

Posao

Dešavanja na poslu vam čas prijaju, čas vas nerviraju i izbacuju iz takta. Vašoj prirodi ne odgovaraju konstantne promene što u dogovorima što u načinu funkcionisanja u postojećim poslovima i saradnjama. Dajte sebi vremena da razmislite hladne glave pre nego što donesete iole bitne odluke za vašu poslovnu budućnost. Tempo dešavanja je povremeno dosta brz, pa su moguće greške – naročito kod onih koji rade sa novcem ili u trgovinskim delatnostima.

Novac

Budite oprezni u baratanju novcem. Sve ono što je vezano za finansije prilično je promenljivo tokom ove nedelje.

Zdravlje

Stresne situacije i nervoza kojoj ste podložni u ovom periodu mogu se odraziti na stomačni deo, ali i kroz probleme sa spavanjem.

Hrana

Vaš stomak može tokom ove sedmice češće burno reagovati – malo zbog nervoze, a malo zbog neadekvatnog načina ishrane. Bilo bi dobro da češće konzumirate sveže povrće, bilo u obliku salata, bilo kao dodatak uz meso ili ribu. Mlečne proizvode smanjite.

Blizanci

Ljubav

U odnosima koji su na stabilnim osnovama ova sedmica može doneti manje probleme i neusklađenost, ali će se obe strane truditi da to što pre isprave. No, zato u onim vezama i brakovima koji i inače već neko duže vreme klackaju, može doći do ozbiljnih nesuglasica koje bi u nekim slučajevima vodile i ka razlazu. U suštini, trebali bi prvenstveno sebe da preispitate – da li želite nastavak ili ne….kod nekih parova prekid bi doneo olakšanje obema stranama. Oni koji su slobodni mogu naleteti na staru simpatiju, ali se isto tako mogu odlučiti i za burnu avanturu sa nekim koga poznaju preko posla. Takođe – neko ko vam se jako dopao zbunjuje vas svojim ponašanjima i ćutanjem.

Posao

U ovoj sedmici moguće su velike oscilacije, promene, pa i prekidi u saradničkim odnosima. Vaša trpeljivost i tolerancija na velikom su ispitu. Greške i propusti iz prošlosti nekima se sada mogu obiti o glavu, ali isto tako – pojedini Blizanci će dobiti ponovo priliku da nešto promene ili pokrenu. Mogući su kontakti sa bivšim poslodavcima ili sa ljudima sa kojima ste ranije uspešno sarađivali. Nemojte strahovati za svoju poslovnu budućnost – shvatite ovaj period kao veliko čišćenje čiji je rezultat povoljan po vas.

Novac

Iako vam neke novčane situacije trenutno deluju kao maltene pa nerešive, ipak će se pronaći pravi način da krajnjim rezultatom budete koliko toliko zadovoljni.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta osetljiv. Ne poklanjate dovoljno pažnje sebi. Moguće su sve vrste virusnih i bakterioloških infekcija.

Hrana

Osetljiv stomak mnoge Blizance će poterati da naprave neke ozbiljnije promene u načinu ishrane. Vaši obroci su često preobilni ili često jedete usput, s nogu – ne vodeći mnogo računa o kvalitetu namirnica. Potrebni su vam manji obroci, izbalansirani, sa više povrća a manje mesa i mlečnih proizvoda.

Rak

Ljubav

Napetost se provlači u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ne moraju ovo da budu neke krupne stvari i problemi, ali će u svakom slučaju i sitnice biti dovoljne da se osećate uskraćeno, pritisnuto ili da smatrate da je partner previše zahtevan i težak. U suštini, u ovoj nedelji ste i vi i vaše voljeno biće malo „na svoju ruku“ i teško je da se uklopite i karakterno, ali i kroz obaveze. Samo polako i bez nervoze. Oni koji su slobodni možda su već i upoznali osobu koja im se jako dopada i sa kojom su poželeli da ostvare nešto konkretnije. Ukoliko stvari idu polako, previše sporo za vaš ukus – pa šta da se radi, sačekajte svoj trenutak i svojih pet minuta. Bežite od prošlosti, ali i od osoba koje su zauzete a nude vam „ljubav“.

Posao

Možete se naći u situacijama u kojima ste već nekada bili ili biti u kontaktu sa ljudima sa kojima ste ranije sarađivali. Pređašnje iskustvo vas je nečemu naučilo, pa koristite to u ovim, ponovljenim momentima. Sada umete da odaberete pravi put i prave osobe. Čini mi se da ste u ovoj sedmici previše zahtevni prema sebi – ne presirajte sebe i ne žurite – neke stvari se sada ne mogu završiti, koliko god se vi trudili. Postoji vreme za sve. Nervoza će pred kraj nedelje početi da popušta.

Novac

Solidni prilivi, ali možda nedovoljni da završite sve ono što ste namerili. Lepo isplanirajte kako ćete rasporediti novac koji imate.

Zdravlje

Kod starijih Rakova – problemi sa cirkulacijom i krvnim sudovima. Mlađi se osećaju dosta dobro, ali imaće svoje periode nervoze….

Hrana

Nervoza i promenljiva raspoloženja kao da vas teraju da utehu tražite u hrani. Posebno je pojačan apetit za šećerom i slatkišima svih vrsta. Lako se mogu nabaciti kilogrami koje ih ćete se teško otresti. Pokušajte da zavarate glad voćem ili zdravim grickalicama.

Lav

Ljubav

Da, u dobrom ste raspoloženju, ali sa druge strane – više ste okrenuti sebi i svojim potrebama, pa iz tog razloga možete partnera staviti na neko poslednje…..ili pretposlednje mesto, što drugoj strani neće nikako prijati i može se povući i zatvoriti. Dakle, ukoliko želite da vam bude mirna glava, obasjajte malo svojim sjajem i toplinom i voljeno biće, nemojte sve koristiti samo za sebe. Svaki problem se sada može uspešno prevazići, samo morate biti malo svesniji želja i potreba i druge strane. U ovom periodu postoje Lavovi koji su slobodni, ali ne postoje oni koji su usamljeni. Oko vas je opšta gungula i od novih i starih udvarača, simpatija, partnera. Birajte i odlučujte mozgom, ne strastima…..

Posao

Neka vam na prvom mestu budu situacije ili poslovi koje niste dovršili ili zatvorili u prethodnom periodu. Sada to možete relativno lako regulisati. Sa druge strane – pomalo ste nedokazani i teški u komunikaciji, pa možete svojim stavovima rasterivati ljude oko sebe, ili pak dovoditi do rasprava i nervoze. Mnogi ne mogu da prate vaš tempo. U ovoj ćete sedmici imati dosta posla i obaveza, ali ćete ih obavljati sa lakoćom i ništa vam neće padati teško.

Novac

Novac će vam stizati sa više strana i moguće je da ćete uspeti da naplatite jedno potraživanje koje se već duže vremena razvlači.

Zdravlje

Super se osećate i samo neka tako nastavi. Malo povedite računa o ishrani i bilo bi zaista lepo da se više krećete.

Hrana

Baš ćete uživati u hrani u ovom periodu, što nije ni malo loše ukoliko ste svesni koje vam količine, ali i koje namirnice pogoduju. Izbegavajte sve što je prezačinjeno, premasno, izbegavajte teške sosove i kremove – više se okrenite namirnicama koje se brže vare.

Devica

Ljubav

U ovom periodu kao da nikako ne uspevate da pronađete zlatnu sredinu kada je odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom u pitanju. Čas je sve super, čas ste okupirani ko zna kakvim problemima, situacijama, sumnjama u svojoj glavi, čas ste veseli i razgovorljivi, čas napeti i nervozni i povlačite se u ćutanje. Naravno, nije problem samo u odnosu sa partnerom, vučete vi za sobom kojekakve situacije koje vas dodatno opterećuju i ne daju vašim mislima mir i stabilnost. Oni koji su usamljeni prvo bi morali da raščiste sami sa sobom – šta žele, koga žele, da li im trenutno odgovara samoća ili ne. Dalje – trebali bi da vidite šta ćete sa tom prošlošću – ili secite jednom za sva vremena ili dajte šansu – ne klackajte više…

Posao

Čekate da se neka papirologija završi, da se daju neka zelena svetla, da se konačno pokrenete ka onome što želite. Čekate a čini vam se da to nećete dočekati nikada. Naravno, ovo je samo subjektivni osećaj – shvatite da je za sve potrebno vreme, u ovom slučaju – nešto više vremena nego što je to uobičajeno. Ne padajte i ne mračite, već uključite svoju lepu, pozitivnu energiju i rešavajte stvari jednu po jednu. Čini vam se da vas neki ljudi lažu i da daju obećanja koja nemaju nikakvu osnovu….moguće je i to, znate?

Novac

Opozicija Venere i Urana sigurno će doneti neočekivane preokrete po pitanju novca. Biće tu pozitivnih iznenađenja, ali…..može biti i troškova….

Zdravlje

Vi, generalno gledano – niste loše kada je zdravlje u pitanju. Male promene bi vam jako prijale – i u ishrani i u bavljenju fizičkim aktivnostima.

Hrana

Neke promene u načinu ishrane bi vam jako prijale. Pojedine Device su primetile da su se pomalo ubucile i zaokruglile i u suštini – sada je pravi trenutak da se napravi zaokret koji bi vam odgovarao. Ne preterujte sa mesom i mesnim proizvodima.

Vaga

Ljubav

Dobro ste, a niste. Zadovoljni ste, a niste. Taj balans koji vam je toliko potreban u ljubavnim odnosima i bez kojeg vi ne možete da funkcionišete kako treba trenutno kao da ne postoji. Čas volite ludo, čas sumnjate do koske. Vaše će reakcije ove nedelje biti nepredvidive, i za vas i za voljenu osobu. Neke Vage čak mogu i okončati dugogodišnje odnose ili ih pak dovesti do same ivice prekida…..Oni koji su usamljeni – oko vas se motaju sve „prilika do prilike“ – jedni vam obećavaju kule i gradove (a vi im ne verujete dva posto), drugi vam otvoreno nude avanturu, provod, strast….treći su oni iz prošlosti koji vas nešto čačkaju a ni sami ne znaju šta žele….Sve tako neka lepota i divota, a vi u svemu tome – nezadovoljni sto posto.

Posao

Ni u poslovnom segmentu trenutno nije mirno. Vuku se neke situacije iz prošlosti koje non stop dolaze na dnevni red i koje vas mogu izbaciti iz takta. Dobro razmislite pre nego što kažete ili uradite nešto zbog čega biste se kasnije kajali. Svaku akciju koja bi dovela do drastične promene u poslovnom segmentu treba ili striktno kontrolisati ili u potpunosti obustaviti. Morate sačekati da se neke stvari raščiste, jer još uvek nemate niti kompletnu sliku niti naznaku šta je najpravilnije da učinite.

Novac

Kakve vi vratolomije i akcije izvodite da biste sve potkrpili kada su finansije u pitanju – to samo vi znate. U svakom slučaju – malo nerviranja vam ne gine…

Zdravlje

Problemi sa pritiskom, oscilacije po pitanju raspoloženja, ali i mogućnosti za virusne i bakteriološke infekcije.

Hrana

Umete vi fino sebi da ugodite kada je hrana u pitanju, i to nije nikakav problem. Problem je što možete s vremena na vreme preterati, naročito kada su u pitanju slatkiši, premasna i previše kalorična hrana. Malo vodite računa i osećaćete se dobro.

Škorpija

Ljubav

Postoji potencijal za neka, prilično burna dešavanja u vašim emotivnim i bračnim partnerstvima. Ovo je posebno naglašeno kod onih koji imaju bilo kakve tajne aktivnosti. Čak i neka dešavanja iz prošlosti, koja ste odavno zaboravili, sada mogu izbiti, doći na dnevni red i poremetiti situaciju sa voljenom osobom. Vi ste skloni da gurate probleme pod tepih i da se pravite da ih ne primećujete, ali je zato vaš partner više nego voljan da ih rešava koliko odmah….Doduše, kod nekih Škorpija ta „rešavanja“ mogu označiti i prekid odnosa….Oni koji su usamljeni sada funkcionišu dobro jedino ako su u tajnoj vezi sa zauzetom osobom….Kod ostalih – stoji vam poznanstvo sa nekim vrlo interesantnim, ali još uvek ne prava veza…

Posao

Nije loše, ali nije ni sjajno. Non stop ste u nekim aktivnostima, akcijama, dešavanjima – ali imate osećaj da rešavate bez problema sve ono što vam i nije toliko važno, dok one najbitnije situacije ostaju nedefinisane ili za neki drugi period….Znam da sve sada izgleda kao jedna kompletna zbrka u kojoj vi ne znate ni ko pije ni ko plaća, ali videćete da će vrlo brzo stvari početi da dolaze na svoje mesto. U međuvremenu – vi pratite situacije, završavajte sa redovnim obavezama i sačekajte….

Novac

Morate biti mudri kada je baratanje novcem u pitanju. Priliva će biti, nije problem u tome – već u vašim potpuno ishitrenim potezima i trošenjima.

Zdravlje

….onako…..Čak i ako nemate neki konkretan problem, ne osećate se baš energetski sjajno…Generalno gledano – problemi sa ishranom….

Hrana

Preterivanje u lošim navikama i po pitanju ishrane, ali i po pitanju alkohola, cigareta – definitivno je nešto što vas čeka u ovoj sedmici. Morate biti umereniji i više usmereni na očuvanje svog zdravlja. Lagani, kvalitetni obroci, sa puno povrća, manje masnog mesa, ribe, umerenost u mlečnim proizvodima.

Strelac

Ljubav

Iako vam je u jednom momentu izgledalo da se nazire rešenje u emotivnim ili partnerskim odnosima – vrlo brzo ćete shvatiti da su stvari opet zakočile, ili šta više – otišle u još gorem smeru nego do sada. Neke situacije se moraju rešavati, koliko god vam to ne prijalo jer ako ih ostavite ovako, nedefinisane – samo će u nekom kasnijem periodu napraviti još veći problem. Kod pojedinih Strelčeva moguće su i ozbiljnije svađe, pa čak i prekidi postojećih odnosa. Oni koji su usamljeni verovatno oko sebe imaju gomilu osoba i dešavanja, toliko da čak nisu sigurni kome da posvete pažnju. Više osoba vas sada interesuje, ali vam ni jedna ne daje osećaj sigurnosti i onoga da je to „ono pravo“.

Posao

Imate osećaj da vas neki ljudi zavlače i verovatno vas taj isti osećaj ni malo ne vara. Okruženi ste osobama u koje se ne možete pouzdati, i realno gledano – prepušteni ste sami sebi. No, to je možda i dobro jer bar niko neće moći da prisvoji zasluge za ono što ste vi uradili. Ako ste mnogo očekivali od nekih osoba – itekako je moguće da ćete u ovoj nedelji shvatiti da od njihove podrške nema ništa. O nekim planovima još morate razmišljati, nije pravo vreme da ih sada pokrećete…

Novac

Gro novca koji zaradite vam samo prođe kroz ruke i ode dalje, na vraćanje dugova i na troškove. Trudite se da ipak nešto i vama ostane….

Zdravlje

Sunce u tranzitu kroz vaš znak vas jednim delom štiti, ali i pored ovog uticaja vi ste dosta nervozni i pod stresom, što jako utiče na to kako se osećate…

Hrana

Male promene u načinu ishrane donele bi vam veliko rasterećenje i to da se osećate neuporedivo bolje nego sada. Smanjite unos masti, brašna, šećera i više se okrenite mesu, ribi, mlečnim proizvodima naročito jogurtu i kiselom mleku. Od povrća – prijaće vam spanać, karfiol, šargarepa, cvekla.

Jarac

Ljubav

Problemi u komunikaciji koji u svojoj suštini i nisu toliko strašni, ali koji ipak mogu destabilizovati odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Drugoj strani smeta i to što ste po nekim pitanjima u potpunosti zatvoreni, pa čak povremeno može imati osećaj da ste daleki, okrenuti na neku drugu stranu ili da vam jednostavno nije dovoljno stalo. Takođe, partner vam može zameriti ukoliko više pažnje posvećujete svom društvu a njega stavljate na neko poslednje mesto….Oni koji su usamljeni imaju u glavi milion i jedno pitanje, ali odgovora – ni od korova. Previše racionalno pokušavate da sagledate neke stvari (a racionalnost vam sada nije jača strana, da se razumemo). Ljubav se ne vidi mozgom, već srcem.

Posao

Taj mozak kojeg hvala Bogu imate više nego dovoljno, uključite kada je posao u pitanju. U ovoj sedmici sve naglašeno ide uz zastoj i prolongiranje, a vaše je da ne dozvolite da uzrok zastoja bude u vašim greškama ili neispunjenim obavezama. Prema tome, prekinite da zamlaćujete sebe nebitnim stvarima i još nebitnijim raspravama sa potpuno nebitnim osobama i krenite da radite. To umete kako valja kad hoćete. Budite odmereni i igrajte na sigurno – ne zamlaćujte se nekim šemama i brzim zaradama….

Novac

Nije vreme da se igrate parama koje ste zaradili. Ne preporučuju vam se veća troškarenja niti bilo kakva ulaganja. Sačekajte.

Zdravlje

Kod mlađih Jarčeva je prisutan stres koji donekle mogu kontrolisati kroz fizičku aktivnost, ishranom i kroz dosta odmaranja. Stariji – cirkulacija, krvni pritisak. Oprez u saobraćaju još uvek mora postojati.

Hrana

Potpuno ste zaboravili kako to izgleda sesti za sto i na miru pojesti obrok. Non stop ste u nekoj gužvi, brzini, žurbi, vrlo često jedete s nogu i okrećete se brzoj hrani, konzerviranim namirnicama, gotovim jelima. Menjajte nešto, vreme vam je..

Vodolija

Ljubav

Pomalo nervozna nedelja u kojoj teški karakteri i vas i vašeg emotivnog ili bračnog partnera mogu isplivati na površinu. U principu – slagaćete se super, dok ne dođete do neke situacije u vezi koje su vaša mišljenja različita. E, od tog nebitnog detalja vas dvoje možete napraviti dramu epskih razmera i natezati se kao da vam život od toga zavisi. Aman, izbegavajte ovakve stvari. Popustite, šta vam teško…..Ukoliko ste usamljeni, ima avanture, ima flerta, ima i kontakata sa bivšim partnerima i osobama iz prošlosti – u prevodu svega ima da vam život učini zabavnijim. A vi biste da se zaljubite? Pa, teško…šta da vam kažem. Ovo vam je vreme za igranje i poigravanje i zabavu i uživanje – zar to nije dovoljno?

Posao

Neke promene vam prijaju u poslovnom segmentu, od drugih vam se diže kosa na glavi. Nervirate se i za sebe i za druge – očigledno je da nemate dovoljno posla, čim se zamlaćujete sa onim što ne možete u ovom trenutku promeniti. Ne uređujte drugima život i način funkcionisanja, uredite ga prvo sebi. Bićete nervozni i svadljivi i teško će biti raditi sa vama. Da biste i sebe i one oko vas poštedeli neprijatnosti lepo zavucite glavu u posao i radite. Ionako imate masu stvari koje vam stoje nezavršene….

Novac

Novac i dolazi i odlazi u talasima. Po pitanju priliva – dobro je što su ti „talasi“ poprilično visoki. No, problem je u tome što su i po pitanju odliva isti takvi…..

Zdravlje

Niti ste dobro, niti loše. Realno gledano – ništa vam u fizičkom smislu ne fali. Problem vam je u glavi – previše se nervirate. Takođe – treba vam fizička aktivnost.

Hrana

Imate osećaj da čim počne da pada mrak (a nezgodno je što je ovo zimski period pa je mrak već u četiri popodne….) vi postajete sve gladniji i gladniji. Trudite se da izbegavate te noćne obroke, jer će oni ionako uglavnom biti sastavljeni od slatkiša, brze hrane, grickalica….

Ribe

Ljubav

Emotivni ili bračni partner očekuje više razumevanja od vas. No, problem je u tome što i vi očekujete više posvećenosti i razumevanja od strane voljene osobe. I tako vas dvoje očekujete, a ne dajete ništa jedno drugom. I onda – oboje zbunjeni i nesretni i nije vam jasno šta se dešava. Za šta vam tačno služi taj Mars koji je trenutno kod vas u polju ličnosti? Ako ne znate – služi za to da budete inicijator. Ne inicijator svađa, već inicijator akcije i dešavanja sa voljenom osobom…..Oni koji su usamljeni filmuju neke fine, nežne i divne romantične ljubavne priče. No, realnost vam trenutno ne nudi ništa od toga – umesto bajke, neko želi da vam pruži provod i avanturu. Ne dopada vam se to? Pa šta da vam radim….

Posao

Emotivno ste možda nesigurni, ali ste zato u poslu kao zmaj! Kad bljunete vatru, svi se razbeže i nestanu vam sa vidika. Malo šale, ali suština je zaista takva – poslovno ste sada u jednom od svojih boljih perioda. Doduše, da se razumemo – nervoza i problemi su baš jako prisutni, ali to ne znači da vi ne možete da izađete na kraj sa njima. Susrećete mnoge važne osobe za vašu poslovnu budućnost u ovoj sedmici. Koliko god vam to ne izgledalo kao takvo – imate ogromnu podršku od šefova i autoriteta.

Novac

Opozicija Urana iz vašeg polja novca sa Venerom mogla bi u ovoj nedelji da vam donese potpuno neočekivane troškove i odlive novca.

Zdravlje

Iako vam izgleda da ste maltene pa kao od čelika, ipak to nije tako. Ono što vam je neophodno jeste mir, odmor, i mnogo mnogo sna…..

Hrana

Povremeno potpuno nekontrolisano unosite hranu u organizam. Kao da hoćete da zatrpate jelom neke probleme, muke, osećanja. A posle vam nije jasno kako ste se to ugojili….Izbegavajte da jedete posle 18 časova…..

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.