Nedeljni horoskop | Od 26.11.2019 – 02.12.2019

Kako usrećiti muškarca? 1. Nahrani ga 2. Spavaj s njim 3. Pusti ga na miru 4. Ne provjeravaj njegov telefon 5. Ne provjeravaj gdje se kreće Je l’ to neki problem? Naravno da nije! Kako usrećiti ženu? Nije ni to nikakav problem… Kako bi usrećio ženu muškarac treba samo biti: 1. prijatelj 2. suputnik 3. ljubavnik 4. brat 5. otac 6. gospodar 7. kuhar 8. električar 9. vodoinstalater 10. mehaničar 11. stolar 12. dekorater 13. stilist 14. seksolog 15. ginekolog 16. psiholog 17. istrebljivač štetočina 18. psihijatar 19. iscjelitelj 20. dobar slušatelj 21. organizator 22. dobar otac 23. vrlo čist 24. suosjećajan 25. atletski građen 26. topao 27. pažljiv 28. galantan 29. inteligentan 30. smiješan 31. kreativan 32. nježan 33. jak 34. pun razumijevanja 35. tolerantan 36. razborit 37. ambiciozan 38. sposoban 39. hrabar 40. odlučan 41. pravi muškarac 42. pouzdan 43. strastven NE zaboravite: 44. redovite komplimente 45. ići u kupovinu s njom 46. biti iskren 47. biti vrlo bogat 48. ne uzrujavati je 49. ne gledati na druge djevojke A u isto vrijeme, također bi trebao: 50. dati joj puno pažnje 51. dati joj puno vremena, posebno vrijeme za nju 52. dati joj puno prostora, nikad ne pitati kud ide. Ali najviše od svega, vrlo je VAŽNO: 53. nikada ne zaboraviti: rođendane, godišnjice i sve što ona isplanira za vas.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Pri izboru partnera ovoga puta necetereagovati na lepotu vec na mentalne kvalitete, pa im je pri izboru partnera ovo drugo ono što je i presudnoZapocecete vezu sa manje lepom i po godinama neodgovarajucom osobom (mnogo starija žena – mnogo mladi muškarac). Ako se uzme u obzir teorija da je lepota realtivna stvar licnog izbora i shvatanja i da ne mora smetati vezu da bi bila dobra, onda sve ovo i nije loše.

Posao

Pripremate kofere jer vas ocekuje poslovno putovanje tokom ove nedelje.Napravili ste redno spisak stvari i raspored obaveza. Zato ne podležite tremi jer ce svaki korak i svaki susret uroditi plodom. Korektno cete obaviti deo svog posla, nakon koga cete doživeti olakšanje. Praktican duh i dobro snalaženje Ovnove cesto odvodi u baveljenju trgovinom. U kratkom vremenskom roku napravicete odlican posao što ce vas vecim delom rasteretiti.

Novac

Aktivni, dinamicni i energicni po prirodi sve ce se tokom ove nedelje vrteti oko raznih novcanih transakcija. Nedelja sa velikim amplitudama, ali na kraju cete biit zadovoljni postignutim kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Ovnovi ce uglavnom imati problema sa reumom.Žene ovog znaka mogu imati probleme sa jajnicima.

Hrana

Energija vam varira tokom ove nedelje, pa samim tim utice i na to kako obedujete. Moguce je da ce organizam odbijati neku vrstu hrane koju cesto jedete u poslednje vreme. Metabolizam vam je ipak brz, pa necete dobiti višak kilograma.

Bik

Ljubav

Bicete hladni jer vam je partner sa kojim ste nedavno stupili u vezu neinteresantna i dosadna osoba. Ovoga putaovakve veze sebiste priuštili da izlecite komplekse iz prethodnih veza u kojima su eventualno bile ostavljene ili bile neshvacene. Razlog može biti i pokrivanje osecanja koja gaje prema nekom drugom, a smatraju da ga ne mogu osvojiti. Bice da nesrecnog Ovna ili Devicu „držite“ tek da niste sami, a sa druge strane gajite vrlo romanticna osecanja prema jednoj Ribi i potajno uzdišete za njim.

Posao

Mnogi od vas su razdražljivi kada je ovopolje u pitanju. Moguce su rasprave koje ce dovesti u pitanju vaš položaj na poslu ili pitanje radnog mesta. Nemojte olako shvatiti sve to. Ako radite u marketingu radite na promocijama i budite uporni iako ce delovati da nema onog pravog odaziva, videcete u vremenu kako to funkcionise.

Novac

Novac koji kasni konacno stiže, ali su stigli i racuni koje treba „namiriti“. Znacete da napravite listu prioriteta.

Zdravlje

Ovo je idelan period kada cete moci da se odreknete cigareta i definitvno prekinuti sa svim lošim navikama.

Hrana

Pojedini ovog znaka idu iz krajnosti u krajnost. Ako ste na nekoj dijeti, vodite racuna, jer vam ova nedelja nije dobra kada je polje zdravlja u pitanju. Moguce su manje infekcije, a slabija ili bolje reci nepravilna ishrana može samo da pogorša.

Blizanci

Ljubav

Nailazicete na osobe suprotnog pola sa kojima cete imati malo toga zajednickog ( osim seksa ). Kao da necete shvatiti da je problem u vama, da jednostavno nije vaš „dani“, pa cete leteti iz avanture u avanturu tražeci sebi srodnu dušu. U jednom momentu shvaticete da dobijate uglavnom samo fizicko zadovoljenje, i da vam trenutno možda baš to i odgovara. Možete dobiti dugo ocekivani poziv za posetu rodaki u inostranstvo. Krenucete, ne preterano oduševljeni, a vraticete se zaljubljeni. Avanturu sa Lavom dugo cete pamtiti.

Posao

Blizanci koji su u poslu vezanim za pice i zabavu., takode ocekuje plodonosno vreme. Neki od predstavnika ovog znaka uložice svoj kapital u kafic, restoran ili kucu zabave, kockarnicu. Ako ste naumili da menjate posao, strpite se, još nije vreme za to. Vaše vreme tek dolazi. Ako ste u radnom osnosu, imaecete podršku kolega. Neko je zapamtio što niste “zabadali” nos u tude stvari.

Novac

Vaš optimizam izgleda da nema granica kada su finansije u pitanju. To je dobro, jer ste jedno vreme bili depresivni zbog nedostatka istih. U najavi je veci priliv novca, pa cete se tokom ove nedelje ipak zadovoljiti „mrvicama“.

Zdravlje

Ovih dana bicete osetljiviji nego inace i na psihološkom nivou, ali i na polju zdravlja. Vozaci neka se paze, srcani bolesnici takode.

Hrana

Vi se polako sredujete, ako ste skloni gojaznosti. Oni ostali kojima je problem da dobiju neki kilogram, mogu se muciti I dalje. Ne bi bilo loše da se posavetujete sa nekim strucnjakom.

Rak

Ljubav

Strah da cete biti odbaceni i neprihvaceni ucinice vas škrtim sa osecanjima i stidljivim da otvorite srce. Tako cete se ponašati i najverovatnije cete okoncati vezu koja je bila potpuno besmislena i usudicete se da krenete u osvajanje onog ko vam se zapravo dopada. Savet za Rakove, pogotovu trece dekade, da u ovom periodu otvore oci dok su za volanom. To su vrlo nepovoljni dani, pa bi bilo bolje, ako je to moguce, da kljuceve od kola stave u džep i da krenu autobusom. Naime, mogla bi se desiti nezgoda – zato pokušajte da je izbegnete. Prisutna je osetljivost disajnih puteva, narocito bronhija, cuvajte se nazeba i prehlade. Bicete nenametljivi, ali pomalo skepticni i hladno otmeni u partnerskim odnosima.

Posao

Ocekuje vas naporan rad, do iznemoglosti, sumorna i teška atmosfera i gubici narocito od podredenih na polju posla. Oni koji nisu u radnom odnosu, teško ce sada doci do radnog mesta, pa ako sada imate bilo kakav posao, ne napuštajte ga, jer novi i bolji nije na vidiku. Ipak, ovako sumorna dešavanja nece vas pratiti konstantno.

Novac

Ovaj period nije tako crn na finansijskom polju. Mnogo dobrih vesti vas ceka, a i razgovor sa poslovnim partnerom je kvalitetna konstrukcija za buducnost. Prilivi novca krajem nedelje.

Zdravlje

U periodu ste kada ste skloni gojenju. Ženama ce biti osetljiviji desni tokom ove nedelje. Moguci su problemi sa bubrezima.

Hrana

Organizam vam je osetljiviji, pa ne bi bilo loše da unosite više vitamina B i vitamina C.Napetost doprinosi zakocenosti metabolizma. Koristite neke medikamente, ako drugacije ne možete da pokrenete vaš metabolizam.

Lav

Ljubav

Razmislite o svojim štetnim navikama koje ugrožavaju vašu vezu. Prominite nešto i u fizickom izgledu. Kupite nešto od garderobe i videcete svet malo drugacijim ocima, ocima samopouzdanja i samopoštovanja. Zatim donesite korisne odluke za vas. Prvi korak je otvoren razgovor sa sobom ( koji je najbitiniji ), a sledeci je sa svima onima koje smatrate da vas guše i sputavaju. One iz trece dekade, a koji nisu ni u vezi ni u braku, ocekuju muke. Neka užurbanost i nervoza im ne da da se upuste u jedan interesantan odnos.

Posao

Na poslu cete imati želju da vas neko uhvati za rame i prodrma. Niste se vi ulenjali, ali od zablokiranosti ne znate gde vam je glava, gde vam je „rep“, što i ne lici na vas.

Novac

Novca ima, ali i odlazi. Ne zna se da li ste srecniji i zadovoljniji zbog dobrog priliva finansija ili ste besni zbog svih zaostalih racuna koji samo pristižu.

Zdravlje

Na pocetku nedelje nervoza prolaznog karaktera. Kod muškaraca osetljivija prostata.

Hrana

Vi ste na dobrom putu da uspete da dovedete svoju figure na željenu kilažu. Fizickaenergija vam jeponekada u padu, ali vaša volja nadoknaduje sve. Konsultacije sa nutricionistima su poželjne ako ste na nekom rigoroznom režimu ishrane. Nepreterujte.

Devica

Ljubav

Devicedrugog dekanata se i dalje boje da ce da naprave kardinalne greške u svom životu. Neki nece pokazati dovoljno interesovanja prema svom partneru, ali ce ih neko iz njihove okoline opomenuti da prave greške. Slobodno vreme odvojite za vas i vašeg partnera, jer to oboje prižljukujete. Poslovi mogu da sacekaju makar jedan dan. Neka lepa vest od vaših bližnjih ce vas uciniti još srecnijim sada. Slobodni bivaju opsednuti ljubavnim porukama ali nemaju želje da odgovaraju na njih.

Posao

Manja opterecenja na poslu doneci im trzavice i raspravu sa jednim kolegom. Stišajte svoju impulsivnost jer sada nije vreme za nju. Ovo vreme vam unosi nemir i nervozu u vaš poslovni život. Neko sa strane pokušava da vam razruši sve postignuto, a vi se osecate osujeceno i nervozno. Ukoliko planirate dalji ostanak na ovom radnom mestu, rešavajte hitno ovaj problem.

Novac

Nekada veliki trud ne znaci i dobre finansije. Toga cete se setiti ove nedelje, kada vam se napravi zbrka u nekim novcanim transakcijama. Priliva ima, ali ne zadovoljavajuceg.

Zdravlje

Pod najvecim opterecenjem bice nervni sistem ove nedelje. Moguce su prehlade, koje ne biste trebali olako da shvatite, pa stoga unesite u organizam potrebne vitamine.

Hrana

Problemi sa stomakom vas uvek navodi da se kontrolišetekada je ishrana u pitanju, mada ima onih koji zanemaruju zov tela. Organizam vam ima višak tecnosti, pa se potrudite da koristite nešto za izbacivanje.

Vaga

Ljubav

Vagekoji su roditelji naredni period donosi lepe trenutke sa svojom decom, a ostalima druženje sa prijateljima. Bracni iz ovog znaka tek sada osecaju prave bagodeti bracnog života i harmonije sa partnerom. Žene ovog znaka ce imati ljubavnu ponudu od osobe koja se nalazi u njihovoj neposrednoj blizini. Razmislite šta vam je ciniti.

Posao

Sve što radite na pocetku ove nedelje, radite sa zakašnjenjem, a moguca je zbrka i sa racunima. Odložite neke razgovore za neki druge dane, ovo je vreme samo za pravljenje planova za dalje. Odnos sa kolegama još uvek nije stabilan. Svako je u svom cošku i u svojim mislima. Pojedini saradnici nece još dugo imati taj status, pa ce biti neprikladnih izjava, a možda i rasprava i svada. Drugi deo nedelje je drugacji i opušteniji.

Novac

Posatvljate granice kada je ovo polje u pitanju. Za sada se dobro snalazite. Novi poslovi ce vam omoguciti niz novih poslovanja, a samim tim novih izvora prihoda. Zrno po zrno …kako kaže naš narod.

Zdravlje

Nervoza,napetost i želudacni problemi. Moguc lakši hormonski poremecaj.

Hrana

Vi vec neko vreme preterujete u svemu, pa imate periode kada se prejedate ili kada.

Škorpija

Ljubav

Sada vam ne nedostaje samopouzdanje i odlucnost kada želite da isterate istinu na videlo. Partner mora da prizna svoje greške inace ne želite da date šansu za ubuduce. Odluke ste doneli mudro i brzo i samo je bitno da je realizujete do kraja. U ljubavi sreca je promenjljiva za slobodne iz ovog znaka. Taman pomisle da sve tece kako treba , kada ono osoba koja vam se dopadne pobegne glavom bez obzira. Zbrke ne možete da ispravite, ali možete da korigujete sve ostalo, a pre svega vas same.

Posao

Ispred vas krupne promene ali to osecaju samo oni iz prvog dekanata. Ostali ne znaju još uvek gde se nalaze. Nek stvari vam izmicu kontroli, a vi uporno želite da povratite harmoniju i dobar odnos sa saradnicima, poslovnim partnerima. Možda je vreme da se odvojite ili bolje reci da zastanete, pa tako da sagledate citavu situaciju iz malo mirnije perspektive. Krupne odluke ostavite za neko drugo vreme.

Novac

Novcana situacija nije nešto sjajna, ali može se reci zadovoljavajuca. Planovi vam ne izpstaju kada su novi izvori novca u pitanju. Pojedini ovog znaka vec su dobili par sporednih uloga u nekim vecim poslovima, pa ih u dogledno vreme ocekuje prilicno dobri novci. Ova nedelja takode nije loša.

Zdravlje

Podložni ste hronicnim oboljenjima, kao i depresiji. Slaba cirkulacija u nogama.

Hrana

Bez obzira na prirodno ubrzan metabolizam koji imate, tokom ovog perioda možete dobiti višak kilograma. Samo malo samodiscipline i sve ce biti u redu.

Strelac

Ljubav

Lepša polovina ce vas tokom ove nedelje posebno usreciti. Raspoloženje se vraca, a tome ce doprineti i jedna dobra vest iz familije koju ocekujete vec izvesno vreme. Muški Strelci ne bi trebalo da pošto poto dominiraju u odnosu, jer ce se partner pobuniti ali za sva vremena. U ljubavi ce se sreca osemhnuti slobodnima ovog znaka. Potencijalni partner ce vas obasuti pažnjom i vi necete moci da odolite, pogotovu što je komunikacija više nego savršena.

Posao

Pokušavate da napravite plan rada za naredni period, ali vam neko iz kuce smeta da se organizujete. Pustite prošlost i dajte nekim saradnicima šansu da se iskupe za sve greške koje su nacininjene. Ne možete da razmišljate das vi nose krivicu, a vi ne. Nezaposleni ce imati dosta poslovnih ponudasa mnogih strana, ali nece biti sigurni šta da urade sada. Tražice se od vas brzi odabir. Necete pogrešiti.

Novac

Muškarciovog znaka su i dalje skoncentrisani na novac i posao jer to ime je temelj njihovog buduceg života, cak i ljubavnog.

Zdravlje

Lakše glavobolje, pa i zubobolje su moguce tokom ove nedelje.

Hrana

Vaša energija ce biti blaže poremecena tokom ove nedelje. Oseticete blaži umor. Nemojte da nedostatak energije nadoknadujete sa preterivanjem bilo kog oblika, pa i obilnijom ishranom.

Jarac

Ljubav

Rec voleti biste lako ovih dana mogli zameniti recima: pripadati i biti odan, a za ljubav se valjda podrazumeva da to ide zajedno. Niste tip koji voli mnogo da eksperimentiše i proba, pa kada upoznate nekoga ko odgovara vašim zahtevima, umete da budete potpuno odani i verni. Preljubu cinite posle dugih neslaganja i velikih razocarenja, a kada budete prevareni, necete nikada dizati buku, pre cete precutati i progutati zbog mira u kuci (ovo se posebno odnosi na Jarceve u braku).

Posao

Teško vam pada sopstvena nesposobnost da predete sa reci na dela zato što niste sigurni kako se treba poneti prema novom, ali i zbog vaše sumnjicavosti prema novim stvarima, ljudima (pogotovu), svežim predlozima i idejama. Na predlog cete uvek pre odgovoriti sa ne nego sa da. Uvek tragate za skrivenim namerama drugih i oklevate dugo pre nego što nešto prihavatite, isto kao što želite da uvek najpre dobro upoznate ljude pre nego što sebi dozvolite da im verujete. Sve ovo nisu vašeosobine,ali cete se ovako ponašatitokom ove nedelje.

Novac

Svim Jarcevima su naglašena putovanja u ovom periodu. Zadovoljstvo i dobit zajedno – šta cete bolje od toga! Što se tice novca, imacete srece, zahvaljujuci svom šarmu dolazicete do dobrih poslovnih ponuda.

Zdravlje

Osetljiva vam je žuc, a manje nervoze su lakše i prolazne. Krvna slika vam je bolja nego ikada.

Hrana

Vama ce zdravlje ili bolje reci zdravstveni problemi diktirati I nacin ishrane tokom ove nedelje. Skloni ste infekcijama, pa pomognite svom organizmu zdravim unosom hrane.

Vodolija

Ljubav

U osvajanje krecete spokojno, uz pesmu i virtuoznu ljubavnu igru, a kada vas osvajaju, padate na poklone, cašcenja, komplimente a ponekada i na novac. Iako su oko vas pozitivne vibracije, vi ipak necete biti u formi. Kao da cete, iako vec osecate navalu energije, biti pomalo smušeni i nesigurni u ono što želite. Ne brinite, vrlo brzo ce se iskristalisati vaše zamisli i ništa vas nece kociti da krenete napred.

Posao

Ukoliko ste u ortackom poslu, ovo su za vas napeti dan. Na dnevnom redu ce biti nerašcišceni racuni koji odavno cekaju da se reše. Ipak, bicete veoma raspoloženi za posao, i toliko ce vas to okupirati ovih dana da cete zaboraviti na ljubav, porodicu i prijatelje. Potrudite se da vas ne opominju previše cesto, može im dosaditi pa ce dici ruke od vas.

Novac

Oseticete nedostatak samouverenosti, nedefinisanosti u razmišljanjima, potrebu da budete sami sa sobom, svojim mislima i još uvek neuoblicenim planovima. Novac koji dolazi samo ce vam pokazati da ste na pravom putu.

Zdravlje

Pazite se virusnih infekcija. Slab vam je imunološki sistem.

Hrana

Nervna napetost je ponekada vaše drugo ime. Tokom ove nedelje je moguce da cete zaboraviti na hranu, ali to nije dobro.Ishrana u hodu može vam oslabiti imunološki sistem. Vi vec to neko vreme radite. Zaustavite se.

Ribe

Ljubav

Zagledacete se u jednu Vodoliju, a vama ce biti naklonjene Ribe i Bikovi. Osecate da je ovo pocetak nekog novog perioda u vašem životu. Ocekujete da vam se desi „nešto“što bi moglo da okonca jednu a zapocne drugu eru. Za one koje su još u svežim vezama i za one koji su slobodni nastupajuci perod bice veoma interesantan, ali za one ostale koji su u dužim vezama ili brakovima, ovo ce biti prelomni dani. Naime, u braku vas ocekuju teški sukobi sa partnerom.

Posao

Oseticete nalet energije i samouverenosti. Ponašacete se cak i nadmeno, pa ce vam se ciniti da možete da uradite sve što zamislite i sve što vam se prohte. Bicete skloni cak i hazarderstvu i „mutnim“ delanjem dolaska do informacije o poslovnom saradniku u koga polako prestajete da imate poverenja. Postoji bojazan da cete se razocarati i to vas koci da ne pravite previše nagle poteze. Budite oprezni tokom ovih dana sa šefovima i nadredenima. Postoji mogucnost loše obavljenog posla ili gubitka dokumenta.

Novac

Nije sve sjajno u ovom polju, ali vi se snalazite. Neki zaostali dobici su moguci tokom ove nedelje i to vec na samom pocetku iste.

Zdravlje

Ginekološki problemi mogu se javiti tokom ovog perioda. Nemojte izbegavati konsultacije sa lekarima.

Hrana

Pazite na svoje telo vec izvesno vreme. To vam je nacin da izgurate iz sebe sve što vam se nakupilo. Sva nervoza i bes zbog drugih neskladnih životnih dešavanja. Ali pazite da ne preterate i tome. Obratite pažnju na namernice bogate kalijumom i kalcijumom.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.