Nedeljni horoskop | Od 27.09.2021 – 03.10.2021

Imati vremena za nekoga, znači da ćeš odložititi sve obaveze, otkazati druge sastanke, propustiti nevažne susrete – i pojavit ćeš se odmah. Jer, imati vremena za nekoga, znači biti tu i kada je najteže.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Merkur kreće od ponedeljka retrogranim hodom u partnerskom polju I obzirom da će biti u nekim kompleksnim aspektima – primetićete da vam sa voljenom osobom mnogo “bolje ide” da se pokačite nego da se dogovorite. Ili da vam je oboma lakše da se nadurite nego da porazgovarate. Vi lično ćete u jednom momentu biti ok, u drugom ćete biti zadrti i teški. Partner će biti poprilično dramatičan i naporan. Sve se sada može « ispeglati », ali mora da postoji volja i potreba za kompromisom i dogovorom. Sa obe strane. Slobodni Ovnovi – osobe iz prošlosti postaju sve aktivniije i aktuelnije.

Posao

Tokom nedelje može biti povremenih teškoća u komunikaciji, naročito sa nadređenima ili osobama koje pokušavaju da se postave previše autoritativno prema vama. Na sreću, ovo je prolaznog karaktera – umesto impulsivnog ponašanja, budite taktičniji I lakše će se doći do dogovora I kompromisa. Neke od situacija koje su vam bitne, naročito ako su poslovni dogovori u pitanju – ići će nešto sporije od očekivanog, ali će se ipak do kraja sedmice zatvoriti I realizovati. Moguće manje tenzije oko dozvola.

Novac

I dalje ste u periodu koji donosi veće finansijske uspone I padove.

Zdravlje

Stariji Ovnovi – mogući problemi sa kičmom, naročito lumbalni deo. Mlađi – manjak energije.

Hrana

Pred vama su dani u kojima će vam trebati više energije, pa je preporuka za vas – obroci sa više mesa, ali i povrća kao što su spanać, tikvice, patlidžan, karfiol, kelj, brokoli. Od mlečnih proizvoda – grčki jogurt, kefir i sve vrste sireva, ali najviše će vam prijati oni zreliji.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Bik

Ljubav

Neki sitni problemi kvariće povremeno komunikaciju I odnos sa voljenom osobom. Realno gledano – sitni su, samo se vi potrudite da ih ne “ukrupnite” I ne preuveličate. To što ćete se s vremena na vreme « pecnuti » i ne mora da bude tako loše…. Ono što je dobro jeste da ćete umeti da priteknete jedno drugom u pomoć kada zatreba – bilo da je u pitanju neka poslovna problematika ili zastoj u svakodnevnom funkcionisanju. Slobodni Bikovi – previše ste fokusirani na neke druge prioritete da bi vas zanimali udvarači, stari ili novi – koji vam čak pomalo dosađuju. Ili se pravite nedodirljivim.

Posao

Nadređeni će vas ili smarati od jutra pa do kraja radnog vremena (neki put i posle radnog vremena) ili će pak zaboraviti da postojite. A verovatno je da će u ovoj nedelji to funkcionisati jedan dan ovako, drugi onako. Pošto je Merkur od ponedeljka retrogradan u vašem polju poslovne svakodnevice – imaćete situacije koje će se ponavljati, razvlačiti, prolongirati, naročito kada su u pitanju papirologija ili dogovori sa saradnicima, kolegama. U ovoj nedelji se sve može završavati jureći, u poslednjem mogućem trenutku

Novac

Mogućnost gubitka novca ili pak neočekivanog troška u prvoj polovini nedelje.

Zdravlje

Odmarajte dovoljno, nemojte forsirati sebe.

Hrana

Za poboljšanje varenja i bolji rad creva uzimajte probiotik jogurte, u koje možete dodati suve šljive, ovsene pahuljice i malo meda i napraviti kvalitetan i za vas izuzetno zdrav doručak ili međuobrok. Generalno gledano – potrebno vam je više vitamina, zbog imuniteta.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Blizanci

Ljubav

Iiiiii……vaš vladar kreće unazad u ponedeljak. U prvih par dana može biti sa partnerom nekih kratkotrajnih nesporazuma, trzavica, malo razmimoilaženja u dogovorima I tako to – ali sa malo dobre volje (a toga trenutno ima I na jednoj I na drugoj strani) – prevazići ćemo ovo. Uspevate vas dvoje da se uskladite I nađete kompromis po bilo kom pitanju – a to je sada najvažnije. Slobodni Blizanci – to što vaš vladar ide unatraške u polju ljubavi, pretpostavljam da znate šta znači – u fokus će doći bivši – bilo da ih vi potražite, bilo da oni “pojure” vas. A ima I noviteta, pa sve to zajedno I nije toliko loše….

Posao

Možda će nadređeni, kolege, saradnici – očekivati previše od vas. Možda će vas to malo I nervirati I opterećivati. Možda će izgledati kao da nema nikog drugog da završi neki posao ili obavezu – jer će se sve “prelamati” preko vaših leđa. Ali isto tako – možda ćete vi vrlo brzo naći način ili da ovo okrenete u svoju korist, ili da onako fino “zbrišete” iz ovakvih situacija. Vrlo ste kreativni ovih dana, pa ćete kreativno umeti I da se maknete iz onoga što vam se ne dopada ili što vam ne odgovara.

Novac

Trebaće vam sva vaša kreativnost da smanjite troškove I povećate prilive.

Zdravlje

Stariji – kičma, bubrezi. Mlađi – nešto lošiji imunitet I osetljiv respiratorni trakt.

Hrana

Više tečnosti – kroz namirnice bogate vodom kao što su zelena salata, celer, paradajz, spanać, krastavac, ali i kroz variva, supe, čorbe i naravno – čajeve. Potrebni su vam vitamini i minerali radi jačanja imuniteta. Što više južnog voća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Rak

Ljubav

Ponavljanje situacija. Senke prošlosti nekim će parovima doneti motiv I način da reše pitanja koja ih odavno muče ili koja su ponovo izašla na dnevni red. Drugima će doneti suočavanje sa onim što su gurnuli pod tepih ili za šta nisu imali snage ranije da reše, od čega su pobegli. Za prve – sada imate šansu da svoj odnos stavite na stabilnije osnove, da raščistite magle I nedorečeno. Za druge – dogovorite se ili se jedno od drugog sklonite. Slobodni Rakovi – doći će do blagog zastoja u kontaktu sa osobom koja vam se dopada. Kod drugih – unutar vas postoji sve jača potreba da napravite korak ka prošlosti.

Posao

Postojaće napetost I u komunikaciji sa saradnicima, ali I po rešavanju administrativnih, papiroloških pitanja, dogovora. Ta napetost će biti jače izražena u prvoj polovini nedelje. Odložite svoje reakcije, naročito one impulsivne I sačekajte drugi deo ovog perioda kada će rešenja ili sama izaći na dnevni red ili ćete vi imati dovoljno snage da “vodite” situaciju u pravom smeru. Projekti ili poslovi oko kojih ste se duže vreme unazad angažovali sada će početi da daju rezultate kojima ste se nadali.

Novac

Prilično stabilno I pored nešto pojačanih troškova.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe dolaze od stresa, emotivnog ili mentalnog disbalansa.

Hrana

Povedite više računa o navikama u ishrani tokom ove sedmice. Uzimajte više tečnosti, što kroz namirnice, što kroz supe I čorbe. Nemojte preskakati obroke, a mogli biste da izbegavate grickalice I veću količinu slatkiša.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Lav

Ljubav

Dobar odnos između Sunca koje vlada vašim znakom I Saturna koji vlada vašim partnerstvima govori o tome da – da, možete da sednete I dogovorite se oko svega. Možete da se razumete I komunicirate. Mozak radi. Ali osećanja ovde šlajfuju I to žestoko. Koliko god da vam je intelektualno mentalni segment ok, toliko je emotivni – blago rečeno u totalnom raskoraku. Ako ste vi osoba kojoj je potrebna ljubav I osećaj pripadanja – onda ovo nije dobro I nećete biti zadovoljni. Ukoliko vam je na prvom mestu forma – bićete ok. Slobodni Lavovi – dešavanja ima, prošlosti ima, noviteta ima. Ali nema vašeg dobrog osećaja.

Posao

Sigurno je da će prvu polovinu nedelje obeležiti “cimanje”. Zastoj pa pokret. Kreni, stani. Rešeno je, ništa nije rešeno. Stižem na vreme, kasnim. Dogovorio sam se, dogovor se razvlači ili je propao. Otkazivanja. Neke bitnije situacije verovatno će ići brže i lakše, ali ćete se na sitnicama konstantno saplitati. A te sitnice su bitne i baš vam one fale da biste završili sve kako treba. Sada je potrebna ogromna količina strpljenja kod vas i spremnost da napravite kompromis. Bilo kakav, samo da se stvari pokrenu.

Novac

Troškovi, troškovi. Briga da li ćete uspeti da ispunite obaveze koje imate.

Zdravlje

I u ovoj nedelji – sklonost povredama i osetljiv respiratorni trakt.

Hrana

Za bolje funkcionisanje, ali I bolje raspoloženje potrebne su male promene u ishrani. Više konzumirajte ribu, od mesa najbolje ćuretinu, piletinu, jedite banane, orašaste plodove, med, a od mlečnih proizvoda – kiselo mleko.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Devica

Ljubav

Osećaj zakočenosti, blokiranosti u nekim situacijama sa partnerom je prisutan. Takođe, stoji vam ponavljanje situacija i pitanja za koja ste mislili da ste ih ostavili iza sebe. Niste. Očigledno je da tu neke stvari nisu rešene na pravi način i da je potrebno ponovo ih izneti na dnevni red. Imate dva izbora – ili da grčevito grabite u pokušajima da « pobedite », rešite stvari na svoj način ili – da budete spremni na kompromis, dogovor, prilagođavanje. Ja glasam za ovo drugo, a vi kako god želite. Slobodne Device – sem prošlosti, izlazi vam varijanta poslovnog segmenta I okoline kao mesta za ljubavna dešavanja.

Posao

Početak i prvi dani ove sedmice donose osećaj tapkanja u mestu i vrtenja oko jednih te istih tema i pitanja. Teško ćete uspevati da se dogovorite sa sagovornicima – ili nećete uspevati da na pravi način doprete do njih ili oni neće imati volje da vas istinski čuju. Sačekajte dan ili dva, pa pokušajte opet. Ovaj će vam period crpeti snagu kada su u pitanju kontakti sa drugima, sva papirološka pitanja, ugovori i komunikacija. Odnos sa kolegama ili sa klijentima će biti povremeno prilično naporan.

Novac

Ili se razbacujete novcem ili ni malo ne vodite računa o troškovima.

Zdravlje

Jaka nervoza, mogućnost povreda, stres.

Hrana

Potrebna vam je “jača” hrana tokom ovog perioda – bogata vitaminima I mineralima, ali I kaloričnija. U tu svrhu – više mesa, ribe, jaja, mlečnih proizvoda, zrelijih sireva. Takođe – dosta zelenog povrća a od voća obavezno limun, pomorandže, ananas, jabuke, banana.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vaga

Ljubav

Merkur koji kreće retrogradno u vašem znaku konstantno će vas vraćati unazd. Na sve ono što niste rešili, na sve ono što niste rekli, na sva osećanja koja ste prećutali. Zarad mira, zarad stabilnosti, zarad neke nazovi harmonije u odnosu sa partnerom. I sada će to početi da ključa I da traži da izbije. Svi odnosi koji su na staklenim nožicama I u ovoj nedelji, ali I u narednom periodu – mogu spektakularno pući. Oni koji su kvalitetni – opstaće, ali samo ako se bude razgovaralo. O svemu. Slobodne Vage – hoćete napred, hoćete u prošlost. Ni vi sami ne znate šta u stvari hoćete. Samo želite da vam nešto konačno da krila.

Posao

Shvatićete da morate neke svoje blokade, kočnice, strahove – da polomite. Da se usudite da napravite drugačije poteze, da drugačije nego do sada funkcionišete. Svesni ste svojih kvaliteta, sposobnosti i mogućnosti ali istovremeno sputavate sebe, bojeći se da iskoračite iz utvrđenog i da zakoračite u nepoznato. Ova će vas nedelja nervirati – moraćete da donesete neke odluke, moraćete da obavite neke ne baš prijatne razgovore. Dogovori, papirologija, ugovori, komunikacija – sve će vam donositi nemire.

Novac

Novčani prilivi neće biti problem. Problem će biti troškovi kojih je sada previše.

Zdravlje

Gušenje nemira hranom, problemi sa hormonima, kožom, alergijama.

Hrana

Posebnu pažnju obratite na ishranu, jer će svaka iole teža hrana uticati da se osećate naduveno, teško, umorno – a možete imati I problema sa varenjem. Potrebni su vam lagani obroci, ali I dosta tečnosti. Pijte što više čajeva.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Škorpija

Ljubav

Venera u vašem znaku u kvadratnom aspektu sa Saturnom I Jupiterom – maltretira vas. Suviše je to jaka i isključiva energija i osećanja. Hoćete da budete sigurni u partnera, a misli i strahovi vas mrcvare. Hoćete potpunu kontrolu a imate osećaj da se voljena osoba sklanja od vas, da se udaljava ili da nešto brljeka. Onaj razumski deo vas pokušavaće da objasni sve I da vas smiri, ali emocije će divljati. Zato vam ova sedmica donosi nemir pa mir, nemir pa mir…I tako unedogled. Slobodne Škorpije – bivši partneri, stari poznanici – sve to lako nalazi put do vašeg srca I unosi nemire. Noviteti se teško, teško probijaju.

Posao

Kreativnost I planovi su jaki. Ali jaki su I strahovi I nesigurnosti. Čas biste da promenite nešto, čas se grčevito držite onoga što imate. No, izgleda mi da ćete I pored početnih kolebanja – ipak krenuti u ostvarivanje onoga što ste namerili. Posle zastoja dolazi pokret I dešavanja koja će se samo ubrzavati. Neke vam se situacije I neki ljudi vraćaju – od njih ste imali koristi ranije, pa ćete imati I sada. Vaše misli I podsvest su sada vaša snaga – jedino sami sebi možete biti prepreka. Borite se, pobedite sebe.

Novac

Koliko god da novca dolazi, a dolaziće – vi ćete to vrlo lepo trošiti, preko svake mere.

Zdravlje

Kod starijih – lumbalni deo, hormoni. Mlađi – urogenitalni trakt, osetljivost grla.

Hrana

Nemojte preskakati doručak I koliko god vodili računa o svojoj liniji – potrudite se da ovaj prvi obrok bude obilniji, da vas zasiti I da vam dovoljno energije. Više južnog voća, više spanaća, tikvica, patlidžana. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Strelac

Ljubav

Ukoliko ste u miru sami sa sobom I “čisti” od tajni, prošlosti – odnos sa partnerom će u ovoj nedelji uglavnom biti korektan. Male nesuglasice I nerazumevanja početkom nedelje I to bi bilo to. No, ukoliko imate “putera na glavi”, partner će to nekako osetiti I počeće da pojačava pritisak na vas I da ljubomoriše. To naravno može proizvesti talas tenzičnih razgovora I optužbi. Budite na oprezu u ovoj nedelji – prošlost I tajne su prilično jaki I mogu zaista krenuti da vas vrlo ozbiljno “čačkaju”. Ova poslednja rečenica važi I za slobodne – prošlost sada ima primat I od nje ćete teško uspeti da zbrišete.

Posao

Biće problema sa organizacijom kod vas – obaveza I onoga što morate uraditi, obaviti je previše, a vremena da se sve to završi na pravi način I u predviđenim rokovima – kao da nedostaje, ima premalo. Posebno možete trpeti pritisak u prvom delu nedelje jer će tada biti više zbunjujućih situacija u dogovorima sa saradnicima, a I vi ćete biti skloni greškama. Neće ove greške biti krupne, ali vas mogu stalno vraćati korak unazad, terajući vas da iznova ponavljate jedno te isto. Budite fokusirani.

Novac

Ne kasnite sa obavezama I plaćanjima računa. Podsetite neke osobe da vam duguju novac.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, stres. Mogućnost manjih povreda.

Hrana

Dovoljno je da napravite male promene u ishrani, da naterate sebe da ih se pridržavate makar neko vreme, da biste stvorili naviku….I brzo ćete biti više nego zadovoljni sobom! Vašem organizmu je potrebna detoksikacija, I to što pre!

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Jarac

Ljubav

Red bogatih ljubavnih “obroka”, red `leba I vode. Red strasti,red ljubomora, nesigurnosti i strahova. Komunikacija u jednom trenutku kvalitetna, u drugom sve vrca od tenzije koju oboje potiskujete. Na sve to – poslovni segment i obaveze vam zaista odnose previše vremena i zajednički trenuci baš i nisu toliko česti. Pokušavajte da date više sebe osobi koju volite, a da umanjite sve ono što je negativno – bar ono što dolazi od vas. Mogući su i neprijatni razgovori i vraćanje na ne baš slatke stare teme. Slobodni – ima prostora za emotivna dešavanja, stara i nova. Neće to ići baš sjajno, ali ipak ima zanimljivosti.

Posao

Nervoza i neki napeti momenti – naglašenije u prvom delu sedmice. Čak i odnos sa nadređenima može biti u nekom zastoju ili će se provlačiti tenzija. Umećete i vi da budete naporni i isključivi, pa će drugima biti teško da prate vaš tempo i prilagode vam se. No, gde postoji volja postoji i način – a kod vas zaista postoji volja da stvari dovedete u normalu, napravite neku finu organizaciju i završite i svoje obaveze, ali i ono što ste planirali. I pored problema, pred vama je rezultatski dobra radna nedelja.

Novac

Nešto što ste zaboravili može doći na naplatu. Prilivi su korektni.

Zdravlje

Stariji – mogući problem sa kičmom, naročito je osetljiv lumbalni deo.

Hrana

Potrebna vam je raznovrsnija ishrana jer možete imati manjih problema sa imunitetom. Više jedite “kašikom” – raznorazne supe, čorbe, variva. Pojačajte I unos mesa I ribe, kao I jaja I mlečnih proizvoda. Potrebno vam je južno voće I zeleno lisnato povrće.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vodolija

Ljubav

Mozgom, raciom, intelektom, komunikacijom – partner I vi funkcionišete. Držite se jedno drugog I podržavate jedno drugo. A emocije? A emocije negde iznutra udaraju, sudaraju se same sa sobom I sa vama – nikako da dođu na svoje mesto i da vi unutar sebe osetite mir. Sumnje, strahovi, nesigurnosti, prošlost – sve to nekako ključa ispod površine. Slobodne Vodolije – pored svih retrogradnih planeta koje se sada vezuju za vas, I vladar polja ljubavi je krenuo retrogradnim hodom. Neko vam se vraća ili se vi konstantno vraćate u ono što je bilo. A ja bih rekla da je pre ovo drugo aktuelno.

Posao

Želje su vam velike, a mogućnosti su takve kakve su – koliko vam ih okolnosti otvore. I brzo biste vi sve da završite I pokrenete – ali to teško da će da može sada. U dogovorima, novim poslovima, pa I onim starim – postoji element kašnjenja, sporosti, odlaganja, prolongiranja. Planove gurate, ali ih gurate na mišiće I oni sporo idu. Ali idu. I doneće svoje rezultate, samo još malo tu strpljivost uključite. Sa šefovima se u ovoj nedelji nećete razumeti. A možda je I bolje da se ne gledate baš često.

Novac

Pare dolaze I nema ih malo. Ali ih nema onoliko koliko ste zaslužili I koliko vredite.

Zdravlje

Nemate dovoljno prostora za odmor, opuštenost, zabavu. Sitne tegobe, problemi sa spavanjem.

Hrana

Kuvana jela, variva, supe – kombinacije više vrsta povrća sa mesom – najbolje su za vas u ovoj nedelji. Daće vam dovoljno snage I energije I pojačati vam imunitet. Takođe – južno voće u što većim količinama. Pokušajte da smanjite slatkiše.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ribe

Ljubav

Partnerska planeta kreće unazad, vaša planeta ide unazad. Sve ide unatraške I ne kako treba. Čak vas I Venera koja bi trebalo da kao donese ljubav I uživanje – više muči nego što vam prija. Drage Ribe, pogledajte stanje u svojim emotivnim relacijama I sve će vam biti jasno. Nešto tu nije dobro. Postoje parovi kod kojih se situacija da popravljati, a postoje I oni kod kojih samo trošite vreme i drugoj strani i sebi. U svakom slučaju, ne donosite odluke sada. Vi popravljajte ono što se popraviti da. Pa ćemo videti na dalje. Slobodni – vuče zabranjeno voće, vuče prošlost, vuku neke idealističke priče…..

Posao

Neke situacije i neki poslovni kontakti i odnosi zaista idu kako treba. Vidite da imate podršku, da se vaš rad ceni – trudite se da opravdate poverenje i nadajte se dobrim rezultatima, jer će ih biti. No, naravno – ima i onih situacija i odnosa i saradnika – sa kojima je sve uz natezanje, uz prepreke. Dogovori ne funkcionišu, komunikacijski problemi postoje, a verovatno postoji i teškoća administrativne prirode. Ovde radite ono što je u vašoj moći, ali se nemojte forsirati, nemojte ići preko svojih snaga.

Novac

Ovde bi situacija trebala da je u redu, mada će za kuću i ukućane biti nešto više troškova.

Zdravlje

Nemiri, nervoza, nesanica. Mogući i problemi sa hormonima i urogenitalnim traktom.

Hrana

Više ne varirate toliko kada je ishrana u pitanju, jednim delom ste se ustalili, a moguće je čak I da su neki od vas ozbiljno otpočeli sa zdravim i redovnim obrocima. Još uvek su vam slatkiši slaba tačka, kao I užine koje se uglavnom sastoje od grickalica…

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.