Nedeljni horoskop | Od 28.01.2019 – 03.02.2019

Svakoga dana treba da postoji nešto što jedva čekaš. Neko koga jedva čekaš.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Kod zauzetih Ovnova i dalje traje period u kojem je strast ključni element u odnosu sa voljenom osobom. Naravno da je ta strast odlična kada se koristi na onaj pravi način, ali emotivno ludilo može otići i na drugu stranu – pa neće biti iznenažujuće ukoliko se vi i partner budete čas voleli, čas svađali. Naročito obratite pažnju na dane oko vikenda jer su oni posebno nestabilni i zahtevni. Slobodni su nezaustavljivi – privlačite zadivljene poglede suprotnog pola, a i vi se osećate moćno – kao da možete osvojiti koga god poželite. Uživajte u ovim danima jer vam donose mnogo društvenih aktivnosti i mnoštvo novih osoba u vašem životu – sve je ludo, zanimljivo, opijajuće, puno hemije i varnica!

Posao

Ne volite i ne želite da se baš mnogo oslanjate na druge, ali u ovoj nedelji biste mogli da razmislite i o tome. Postoje osobe koje vam nude podršku, pomoć, savet ili jednostavno – žele da sa vama započnu neku zajedničku poslovnu aktivnost. U periodu ste kada bi valjalo razmisliti i o tome da sa nekim udružite snage. Svaka vrsta pritiska će vam izuzetno smetati, pogotovo od strane šefova, autoriteta i naročito ako vas oni budu usporavali, kočili ili se mešali u vaš način rada.

Novac

Ova nedelja je interesantna po pitanju finansija i u njoj se pored redovnih priliva, može zaraditi i preko dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Niste još uvek izašli iz perioda u kojem su vam respiratorni organi posebno osetljivi na hladnoću. Moguće su i glavobolje.

Hrana

Citrusi i južno voće – bilo kao užina, bilo kao ceđeni sokovi – jako će vam prijati u ovom periodu, a istovremeno će doprineti jačanju vašeg imuniteta. Izbegavajte preteranu upotrebu začina, a pecivo, mesne i mlečne proizvode umanjite.

Bik

Ljubav

Nedelja vrlo čudnih i skokovitih odnosa sa voljenom osobom. Od ljubavi i strasti do ljubomore i optužbi, od smeha do uslovljavanja, od opuštenih zajedničkih momenata do pritisaka i manipulacije. Obratite posebnu pažnju na drugi deo sedmice i dane oko vikenda jer u ovom periodu može sve kulminirati. Da se razumemo – sve je rešivo i sa svime se može izaći na kraj. Takođe, kod nekih Bikova ovi dani mogu doneti veliku zabrinutost i nespokoj zbog nekog člana partnerove porodice. Oni koji su slobodni – trigon vaše vladarke sa Uranom može da vas brzinski digne i isto tako brzinski vam ubaci neku novu osobu u život. E sad, da li će to ostati samo na prijateljstvu, avanturi ili prerasti u nešto više – videćemo….

Posao

Poslovno vi funkcionišete dobro, a tokom ove sedmice mogu vam se otvoriti i nove ponude ili poslovne prilike. Neki od vas jesu trenutno zabrinuti ili zbog situacija koje se dešavaju oko njih, ili zbog toga što su im dalji postupci i planovi šefova nejasni pa se pitaju da li su uključeni u njih. Ne brinite, nemate nikakvih razloga za to. Do vas mogu dolaziti informacije koje bi vas u trenutku onespokojile, samo da biste kasnije shvatili da ste previše negativno gledali na stvari.

Novac

I vi u ovoj nedelji možete popraviti svoju finansijsku situaciju i to najpre nekim mogućnostima za zaradu koje će se na blic otvoriti.

Zdravlje

Neku zdravstvenu problematiku gurate u stranu i ne želite da joj posvetite pažnju. Ne budite neodgovorni prema sebi.

Hrana

Ishrana je u ovoj nedelji neujednačena, jer ponekad nećete imati dovoljno vremena ni za šta. Izbegavajte da u večernjim satima nadoknađujete sve ono što ste propustili tokom dana. Potrudite se da na dnevnoj bazi uzimate makar sveže voće.

Blizanci

Ljubav

Kako je bilo u prethodnom periodu – u ovoj nedelji ćete još odlično funkcionisati sa voljenom osobom. Još uvek će se povremeno osetiti talasi napetosti, ali će oni brzo nestajati. Sada bi bio fin momenat da se dogovarate, da pravite zajedničke planove, da promenite malo ustaljenu rutinu – možda nekim izlaskom, većim druženjem sa prijateljima ili čak kraćim putovanjem? A slobodnim Blizancima poznanstvo koje može ići posredstvom prijatelja ili pak preko društvenih mreža – može zaista pomutiti mozak. U ovoj se nedelji može započeti priča koja će u sebi nositi sve – i element iznenađenja, i jednu ludu energiju, i ogromnu strast koja će vas odneti na sedmo nebo.

Posao

Iako se nervoza još uvek provlači negde ispod površine, mora se priznati da poslovni segment dosta fino funkcioniše u ovoj nedelji. Šta više – možete napraviti par vrlo zanimljivih kontakata, a neki od vas čak i pokrenuti saradnju koja je vrlo obećavajuća. Ništa neće biti čudno ukoliko se to bude vezivalo čak i za inostranstvo. U ovom periodu ne biste trebali da se ustručavate da iznesete svoje ideje, predloge – da pokažete kreativnost na svaki mogući način. isplatiće vam se.

Novac

Vrlo nestabilna nedelja kada su finansije u pitanju. Iako imate velike šanse za iznenadne zarade, ipak će neki od vas imati problem sa naplatom. Izbegavajte da se zadužujete i da pozajmljujete novac drugima.

Zdravlje

Prehlade, viroze koje mogu biti praćene visokom temperaturom. Stariji Blizanci imaju problem sa kostima, zglobovima, reumatskim bolovima.

Hrana

U ovoj nedelji vama lično najviše odgovara „konkretna“ hrana – najpre meso na svaki način. ovakvom ishranom bi vaši apetiti i želje bili ispunjeni, ali ne i potrebe vašeg organizma. Trenutno vam je potrebna kuvana hrana – variva, čorbe i supe koje će biti sastavljene od više vrsta povrća i malo mesa.

Rak

Ljubav

Kao sve je u redu u vašim emotivnim vezama i brakovima. A da li je zaista tako? Vi lično ulazite u ovu sedmicu u jednom čudnom raspoloženju. Svesni ste da trenutno postoji stabilnost u odnosu sa voljenom osobom, ali vi biste tako rado sve promenili, iz korena. Jer nešto vam smeta, nešto fali. Možda ste preumorni od svega, možda ste iscrpeli sve svoje snage, možda vam je dosta…..a možda je ovo samo prolazno raspoloženje koje će brzo uminuti. U svakom slučaju, ovo nije vreme da sečete i insistirate na bilo čemu. Pustite, neka se stvari malo slegnu. Prvenstveno u vama. Slobodni Rakovi – kontakt sa osobom preko poslovnog segmenta ili društvenih mreža može raspaliti sve strasti u vama.

Posao

Odnos sa šefovima i poslovnim saradnicima povremeno će u ovoj sedmici biti u krizi. Vi ćete se lično osećati kao neko ko mora da se bori iz dana u dan da bi preplivao, trenutno nemirne vode koje vas okružuju. Uspećete u tome, ne brinite. Nosite mnogo više snage u sebi nego što mislite. Jedna interesantna ponuda ili prilika vam stoji u drugom delu sedmice. Itekako je vredi razmotriti vrlo ozbiljno, pa čak i ako je skopčana sa nekim uslovima koji vam ne odgovaraju.

Novac

Novčane prilike će vas hteti u ovoj sedmici. Može se napraviti par vrlo dobrih finansijskih poteza.

Zdravlje

Bićete osetljivi na vremenske prilike i neprilike – čuvajte grlo i sinuse, a može doći i do prehlade i problema sa mokraćnim kanalima.

Hrana

Tokom cele nedelje želja za hranom će varirati. Bićete skloni da preterujete po pitanju začina, po pitanju unosa mesa i mesnih proizvoda a imaćete i povremene „napade“ želje za slatkišima koje nećete moći da obuzdate.

Lav

Ljubav

Malkice drame, čisto da začini stvari u emotivnim vezama i brakovima. Suštinski, bićete dobro u potpunosti ali ćete s vremena na vreme malo uzburkati vodu, čisto da bude zanimljivije. Ukoliko ste nešto u prethodnom periodu zabrljali – sada možete da ispravljate stvari i da poboljšavate komunikaciju sa partnerom. Oni koji su slobodni – vi trenutno ne radite ništa, ali i to ništa je dovoljno da oči suprotnog pola budu uperene u vas. Svakakvi će predlozi padati tokom ove sedmice – neke udvarače ćete „oduvati“ na keca, drugima ćete dozvoliti da budu u vašoj blizini i pomalo flertovati sa njima, a biće i onih koji će vas dotaći u srculence. Lepi dani su pred vama, ispunjeni zanimljivim dešavanjima.

Posao

Krenuli ste vi u napad na više frontova, ali u svemu tome možete pomalo i da se pogubite ukoliko se ne organizujete kako treba. Trenutno ste u centru dešavanja i sigurno je da biste trebali da ovu svoju poziciju i iskoristite. Odnos sa nekim kolegama neće funkcionisati, ali nemojte da dozvolite da vas uvuku u neke rasprave – sklonite se i gledajte svoja posla. Toliko ovih dana kombinujete, planirate, tražite nove načine i nova rešenja – da ćete morati da iskombinujete nešto što valja!

Novac

Negde sredinom sedmice mogu vam se otvoriti mogućnosti za iznenadnu, veću zaradu. Ne propustite ih.

Zdravlje

Pred kraj sedmice je moguća malaksalost, pojačan umor, ali i manji pad imuniteta.

Hrana

Za vas bi bilo najbolje da u ovoj sedmici u potpunosti izbegavate makar mesne proizvode. Meso možete ali piletinu i ćuretinu. U suštini, najviše bi vam odgovarala trenutno riba. Takođe, sveže povrće kroz salate ili kao međuobrok.

Devica

Ljubav

Negde ste svesni da niste u poslednje vreme posvećivali dovoljno pažnje osobi koju volite. Mnogo je drugih stvari i obaveza kojima se morate okrenuti i to je sve u redu – ali morate pronaći i dovoljno prostora za partnera. A u ovoj sedmici bar to možete. Trudite se da se komunikacija odvija nesmetano, čak i da se poboljša. Device koje su slobodne vrlo su zainteresovane za osobu sa kojom imaju samo povremenu ili površnu komunikaciju. Čekate da druga strana napravi neki konkretniji potez ili da vam makar da signal da je zainteresovana. Bićete vrlo razočarani ako se nešto tog tipa ne dogodi u ovoj sedmici…No, čak i da je tako – sačekajte – biće dana za megdana…

Posao

Iako početak sedmice može biti dosta stresan u poslovnom segmentu – i to kroz probleme u komunikaciji sa onima koji su vam važni – to ne znači da u ovom periodu nećete uspeti da povučete prave poteze i ostvarite neke bitne poslovne ciljeve. Sa malo uklapanja i sa više dogovaranja umesto insistiranja na svojim stavovima – sve se može srediti očas posla. Dobar je momenat i da pokrećete planove i prezentujete ideje i nova rešenja koja već odavno imate spakovane u glavi…

Novac

I pripadnici vašeg znaka mogu u ovoj nedelji biti pozitivno iznenađeni novčanim prilivima.

Zdravlje

Nervozni ste i previše osetljivi – stres je dosta naglašen a imunitet nije baš u punoj snazi. Moguće su sve vrste prehlada i viroza.

Hrana

Da li zbog manjka vremena, da li zbog toga što vas mrzi ili vam se jednostavno tako baš hoće – u ovoj sedmici vrlo često posežete za brzom hranom, za grickalicama, konzerviranim namirnicama, mesnim prerađevinama – svim onim što možete brzo spremiti i još brže pojesti….

Vaga

Ljubav

Nestalnost i nestabilnost u emotivnim vezama i brakovima se nastavlja i dalje. Partner vam ne posvećuje onoliko vremena koliko biste vi želeli, pa ćete mu u ovoj nedelji udariti kontru i gledati da „uhvatite krivinu“ i zabavite se sa prijateljima kad god možete. U suštini, vi i vaše voljeno biće ćete se čas spajati, čas razdvajati, čas voleti čas svađati. Samo napred, ako je to ono što vam odgovara…..Usamljene Vage sa Suncem i Merkurom u svom polju ljubavi, kao i sa trigonom svoje vladarke Venere prema Uranu – neće ostvariti emotivnu priču ili neku kombinaciju samo i isključivo ukoliko se zatvore u kuću i pogase sve računare i mobilne telefone. Ako iole promolite nos negde – eto udvarača na sve strane!

Posao

Jedna brza i ispunjena dešavanjima nedelja je pred vama. Planovi će se menjati, situacije će preskakati jedna drugu, dogovori će se pokretati – jedan, pa drugi, pa treći – a vi ćete se u svemu tome snalaziti kao riba u vodi. Obratite pažnju na sredinu nedelje – tada vam može uleteti potpuno neočekivano jedna ponuda ili poslovna šansa kojoj ste se odavno nadali! Takođe, to je vreme da i otputujete poslovno i napravite neki odličan poslovni dil. Nerviranja i brige potisnite u stranu – samo gurajte napred!

Novac

Ovo je vaša nedelja za zaradu. I sigurno je da ćete u njoj imati jedan veći ili par manjih priliva koji će vam baš dobro doći!

Zdravlje

Male su šanse da možete imati neki iole ozbiljniji zdravstveni problem u ovom periodu. Samo neke prolazne smetnje i smetnjice, lako rešive.

Hrana

Iako drugi nemaju nikakve zamerke za vaš izgled – vama bodu oči neki viškovi koje samo vi vidite. Kad ste već tako kritični prema sebi, onda naučite da budete isto tako i strogi – pa recite NE kada vam ruka posegne za nekim slatkim ili slanim zalogajem (i to samo zato što su vam oči gladne).

Škorpija

Ljubav

Ništa posebno novo nema da se kaže za Škorpije koje su u emotivnim vezama i brakovima. ista meta, isto rastojanje. Niti ste loše, niti ste dobro. Borite se sa tim kako znate i umete i gledajte da ne pokleknete pod iskušenjima koja se i dalje otvaraju na sve strane. Oni koji su usamljeni imaju prilike za ljubav. Naravno, osim ako ih neka druga, bitnija dešavanja ne okrenu na drugu stranu. Vama su u suštini sada potrebni izazovi. Potrebno vam je da se borite za nekog, da grizete, da jurite, da osvajate – i tražite baš takve, maltene pa nemoguće misije da biste ih ostvarili. Ko se mota oko vas i udvara vam se – taj vam je nezanimljiv sto posto. Nećete da vas osvoje, hoćete da vi osvojite ali one koji se ne daju tako lako

Posao

Oko nekih dogovora ćete tako da se natežete ove nedelje. Da se ubeđujete, da prigovarate, da budete na granici da sve prekinete…..a onda da se ponovo vratite u igru i nastavite istim žarom. Samo napred – i pored prepreka koje su tu i koje neće nestati same od sebe, ovo je fenomenalan period da se izborite za ono što želite. I zato ne posustajte. I pripadnike vašeg znaka može iznenaditi jedna jako dobra poslovna ponuda ili prilika – još ako se vezuje za inostranstvo – ma milina!

Novac

Ah, kako je to slatko kada uopšte niste očekivali neke pare, a one vam padnu sa neba. Lepo kažite hvala i potrošite ih sa guštom.

Zdravlje

Bežite od svega što je hladno. Od hladnog vremena, hladnog jela, hladnog pića, hladnih ljudi. Samo se toplinom okružite i sve će biti u redu.

Hrana

Jednim, ali samo jednim delom ćete uspeti da malo regulišete i unormalite svoju ishranu tokom ove sedmice. Realno gledano, morate vi još mnogo da se borite sa svojim apetitima i povremenim napadima gladi u kojima se okomljujete na namirnice za koje znate da biste trebali da ih preskočite….

Strelac

Ljubav

Jedna nedelja u kojoj zauzeti Strelčevi treba da uživaju u lepim kontaktima sa osobom do koje im je stalo. Za to ćete imati prilike svakako, pa se čak može dogoditi da vi i vaše drago biće napravite neki dogovor ili pozitivno iznenadite jedno drugo. Ono što ne treba uraditi jeste – ne hvatajte se za svaku partnerovu reč, ne analizirajte je uzduž i popreko i ne tražite dlaku u jajetu. Aman, opustite se malo! Oni koji su usamljeni zasuti su ponudama, predlozima, udvaranjima, komplimentima. Lepo vam nije jasno šta se to dogodilo pa ste odjednom upali u žižu interesovanja suprotnog pola. Ne razmišljajte mnogo, nego zaronite u sve ovo i malo uživajte. Ako vas samo jure stranci i oni koji su daleko od vas – ma i to je ok!

Posao

U poslovnom segmentu sada možete zabrljekati jedino ako svesno radite protiv sebe. U onoj varijanti – znate da nešto ne biste trebali da radite, ali vi radite baš to. Ili – znate da je potrebno da nešto završite, ali vi ste se tako lepo uvalili u stolicu i ne mrda vam se sa mesta ni za šta. Sve vam je jasno. Imate odlične prilike i te prilike treba iskoristiti. Samo ako vi to hoćete – dogovorićete se i napraviti odlične dogovore, možda čak i potpisati bitan ugovor. Zato – na nožice lagane i napred, svom snagom na posao!

Novac

Mučiće vas finansije do polovine nedelje. A onda ćete moći da se opustite jer će neki veći finansijski priliv da vas smiri….

Zdravlje

Sem ishrane i sem nekih manjih problema sa kostima i zglobovima kod starijih Strelčeva – sve vam je ostalo u redu.

Hrana

Vaša najbolja dijeta i način da regulišete ishranu bi bili – sve ono što baš baš volite – izbegavajte u širokom luku. Sve ono što vam je „onako“ – e, to je pravo za vas. Usput se nalivajte čajevima, sokićima i pijte što više vode.

Jarac

Ljubav

Da je situacija savršena u vašim emotivnim ili bračnim vezama – pa i nije. Niti ste vi niti partner zadovoljni. No, uglavnom se prelazi preko problema ćuteći i oboje se trudite da ne postavljate baš mnogo suvišnih pitanja. Doduše, tamo negde u drugom delu nedelje može da se dogodi da izbije jedna jača, ali kratkotrajna rasprava. Ništa što već niste sto puta videli i doživeli. Oni koji su slobodni – trigon Venere i Urana može vam doneti poznanstvo preko prijatelja, preko društvenih mreža ili preko nekog od članova porodice. Ovo čak možda i neće biti toliko loše, obzirom da postoji potencijal da se ovaj odnos razvija. No, ne očekujte čuda preko noći – za sada će to biti samo jedna zanimljiva komunikacija….

Posao

Vi ste zvanično ušli u period u kojem se mogu dogoditi pozitivni preokreti u poslovnom segmentu. Da se razumemo, to ne znači da će vam ova nedelja biti mirna, jer neće. Imaćete povremeno napete situacije, ali uglavnom sa onim mlađim, bandoglavim ili praznoglavim osobama sa kojima morate da radite. Ne raspravljajte se sa njima mnogo, nego ih sa dve reči sasecite u korenu. Vi se lepo okrenite onome što vam je bitno – a to su neke nove ponude ili prilike koje vam se nude.

Novac

Biće više parica nego inače, što realno gledano – neće znatnije poboljšati vašu finansijsku situaciju,jer ste još uvek u periodu povećanih troškova.

Zdravlje

Malo ste nervozni. Pa ste malo osetljivi na hladnoću. Pa vam je odjednom super i ništa vam ne fali. I tako iz dana u dan….

Hrana

Mogli biste da proverite krv i da vidite kako stojite sa gvožđem, jer je moguće da je u ovom periodu nivo smanjen. Trebali biste da jedete više pasulja, spanaća, mahunarki, da izbegavate mesne prerađevine a od mesa da više jedete junetinu. Odgovaraće vam i orašasti plodovi, kao i crna čokolada i kakao.

Vodolija

Ljubav

Realno gledano – sve u vašim emotivnim vezama ili brakovima bi trebalo da funkcioniše baš onako kako se vama dopada. Doduše, imaćete vi nekih momenata u kojima ćete malo da se uzjogunite, da malo sami sebi pravite problem u glavi, čak i da malo prasnete i kažete i šta mislite i šta ne mislite. A onda će to proći u trenutku, kao da nikada nije ni postojalo. I opet će sve biti super…..Ako ste slobodni, to je u redu. Ali, ako ste slobodni a niti jednog udvarača nema oko vas – e onda tu nešto ne štima. Jer, ako sad ne privlačite, ja ne znam kada ćete. Zato – spremite se, sredite se i pravac u akciju. Pravac u druženja, u izlaske – da vas svi vide! I budite malo aktivniji na društvenim mrežama. I pecajte neoprezne…..

Posao

Toliko vam je više muka od čekanja, da biste najradije iz kože iskočili. Svi vam nešto govore „sad će, sad će“, svi vam nešto obećavaju – a realizacije nigde! I zato ćete možda u ovoj sedmici da napravite mini zemljotres u poslovnom segmentu, onako kako vi umete. Pa će odmah sve moći. Šalu na stranu, vi ste u odličnom poslovnom periodu. I da, dobićete i da, ostvarićete ono što želite. Nije daleko, verujte. Samo gurajte, samo radite, samo otvorite četvore oči.

Novac

Ili jedan veći ili par manjih priliva jesu nešto na šta možete da računate tokom ove nedelje. I da, gledajte da ne spiskate sve baš odmah….

Zdravlje

Verovatno vam ništa ne fali, ali vi tako uspešno umete da preuveličavate i plašite sami sebe da je to neverovatno.

Hrana

Vi tačno znate šta bi bilo najbolje za vas kada je ishrana u pitanju. Sve vam je kristalno jasno. I baš zato – tri dana ćete funkcionisati onako kako valja i kako je najbolje. A onda ćete četvrti dan malo pokleknuti. A onda peti još više….

Ribe

Ljubav

Ako ništa drugo, makar će se jednim delom popraviti komunikacija sa osobom koju volite. Ali moram da primetim da će i to ići na preskok. Čas super, čas ćutanje. Ali, makar se nećete toliko nervirati kao što ste se nervirali u dužem prethodnom periodu. Doduše, i dalje će vam neka pitanja bosti mozak, i dalje će biti mnogo toga neizgovorenog što nosite u sebi – ali to ćemo ostaviti za neko drugo vreme, neke druge dane….Oni koji su usamljeni – „izvor“ udvarača je vrlo sveden – ili preko posla ili preko prijatelja i društvenih mreža. E, iz nekog od ovih segmenata postoji osoba koja konstantno pokušava da ostvari jaču komunikaciju sa vama. Čavrljajte, flertujte malo – čisto da vidite u kom pravcu to ide….

Posao

Neko će vas nervirati – da li svojom brzinom, da li sporošću. Da li svojim dugačkim jezikom, da li nemarom prema obavezama. Nije ni važno šta je uzrok – bitno je da će vam skakutati po živcima. A vi lepo iskulirajte i ne dozvolite da upadnete u neki začarani krug rasprava i ubeđivanja. Šta će vam to. Trenutno su vaše pozicije odlične, a non stop se otvara nešto što vas dodatno gura, pomaže vam. Nadređeni vam čine ustupke i guraju vas samo napred. Na tu stranu se okrenite, tamo postavite cilj.

Novac

Moguća je ili neka nagrada ili beneficija ili povećanje finansijske nadoknade za rad. Šta god da je – neka je dobrodošlo!

Zdravlje

Ništa strašno, samo vam je malo respiratorni trakt osetljiviji nego inače….

Hrana

Verovatno se često tovarite nekim namirnicama za koje ste itekako svesni da ne prijaju vašem organizmu. Pokušavate da se ustalite u nekom režimu ishrane, ali to vam polovično uspeva. Ako ništa drugo, makar pojačajte unos tečnosti kroz sokove, čajeve, supe.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.